Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
16.11.2008, 16:03
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg

SivasSpor 1 - 0 Konyaspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı?

mustafa_kavak58
16.11.2008, 16:12
macin yildizi musa aydin bence
bence macin kötüsü yoktu
sivasspor cok ofsayta kaldi ve cok kart yioruz buna biraz dikkat edilmesi lazim
taraftar hic yoktu herhalde daha fazla desteklemesi lazim sivassporun taraftar azdi

myway
16.11.2008, 16:19
Mactan gelen arkadaslar yorumlarini bizle paylasirlarsa seviniriz. Izlemeden birsey soylemek cok zor...

oNuR
16.11.2008, 16:22
sahanın en kötüsü hakemdi..neredeyse tüm müdahelelerde konya lehine düdük çaldı.ikinci yarının ilk dakikalarında balili ve tum ile net pozisyonlar yakaladık ama olmadı..havanın souğuk olmasına rağmen yarısından birz fazlası doluydu..

Yiğiter
16.11.2008, 16:36
Hakem rezildi.İstisnasız tüm kararları onların lehine verdi.Ve Cihan Hspolatlı kesinlikle kırmızı kartı haketti.Net bir penaltımız verilmedi.Bilica yine muhteşemdi.Konya'nın cılız ataklarını başlamadan kesti.
En büyük sorunumuz yine son vuruşlar.Bu kadar gol kaçmaz.pesss!

furky.b
16.11.2008, 16:36
Maci izleyemedigimiz icin Bisey Soyliyemiyecegim.. 3 puan bizim oldu,. buna sevinelim..

Dark Force
16.11.2008, 16:57
Maçın ve takımın yıldızı bence Bilica sahanın en kötüsüde hakemdi.....

Besyo_cu
16.11.2008, 17:01
Maçın yıldızı kimdi ? az biraz blica

Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem

Maçta göze çarpanlar ? bilica ve kacırdıgı pozisyonlar ile herwe tum

Ne gibi eksiklerimiz var ? Hırs eksikliğimiz var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? zevksız seyir zevki düşük devamlı oyunun hakem tarafından durduruldugu bir mactı

Taraftar nasıldı? bağırmayı bırakın stadyuma gelmeye acıziz.

m_fatihkilic
16.11.2008, 17:08
Evet maça gidemedik çünkü biz kıbrıstayız ama yüreğimiz hep seninle.... yensende yenilsende bu hep aynı olacak...

mustafa_kavak58
16.11.2008, 17:14
Sivasspor tek tek: 1-0
Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında Sivasspor kendi sahasında Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sivasspor'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 42. dakikasında Musa'dan geldi.

Sivasspor, Konyaspor karşısında aldığı bu galibiyetin ardından ligdeki puanını 21'e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Konyaspor ise ligde 14 puanda kaldı. Sivasspor gelecek hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Konyaspor ise kendi sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
6. dakikada Sezer'in pasıyla topla buluşan Balili, ceza sahası içindeki Mehmet Yıldız'ı pasını verdi. Mehmet Yıldız'ın ceza sahası sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
8. dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Tum'un sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
35. dakikada Hayrettin'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Tum, istediği kafa vuruşunu yapamayınca top Balili'nin önünde kaldı. Balili de topa dokunamayınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
42. dakika'da Tum'un kafayla indirdiği topla buluşan Musa'nın gelişine sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
43. dakikada hızlı gelişen Konyaspor atağında Tehoue, kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Tehoue'nin vurunda kaleci Petkoviç, topu kornere çelerek gole izin vermedi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
46. dakikada ceza alanının solunda topla buluşan Balili'nin çapraz pozisyonda bekletmeden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
48. dakikada ceza alanı dışında kazanılan serbest atışı kullanan Bilica'nın yaklaşık 35 metreden yaptığı sert vuruşta, kaleci Jefferson meşin yuvarlağı parmaklarının ucuyla güçlükle kornere çeldi.
60. dakikada ceza alanı içine yapılan ortada topu kontrol eden Tum'un müsait pozisyonda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı.
71. dakikada derinlemesine atılan bir pasta topla buluşan Kaue Da Silva'nın ceza alanına girer girmez yaptığı vuruş istediği gibi olmayınca, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
81. dakikada Mehmet Yıldız'ın soldan attığı uzun pasla ceza alanı içinde topu kontrol eden Musa'nın sert vuruşunda, kaleci Jefferson parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

SİVASSPOR: 1 - 0 KONYASPOR
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Hakan Özkan, Adil Sinem, İsmail Şencan
Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Hayrettin, Bilica, Sedat, Sylla, Musa (Dk. 85 Onu), Sezer (Dk. 90 Diallo), Tum, Balili (Dk. 73 İbrahim Dağaşan), Mehmet Yıldız
Konyaspor: Jefferson, İsmail, Fahri, Erhan, Fatih (Dk. 76 Ömer), Tehoue, Mustafa, Serhat, Erdal (Dk. 58 Şener), Cihan, Celalettin (Dk. 55 Kaue Da Silva)
Gol: Dk. 43 Musa (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 22 Fahri, Dk. 25 Cihan, Dk. 90 Ömer (Konyaspor) Dk. 25 Sylla, Dk. 72 Sezer (Sivasspor)

muhsin koçak
16.11.2008, 17:22
söylenecek tek şey var,sivassporumuz hem makemi hemde rakibini yendi.bizim aslanlar ellerinden geleni sahaya koydular,hepsini yürekten kutluyorum.haaa maçın yıldızı mı? kesinlikle hakem!!!

sivaslimete
16.11.2008, 17:23
maci daha izlemedim bi yorum yapamicamm

yusuf_yusuf
16.11.2008, 17:29
bu haftakımaçlar sivasspora gore çok güzel bıtı yaa inş diğer haftalarada yansır bu oyunlar

EyüphanAydın
16.11.2008, 17:52
Maçın yıldızı kimdi ?

Tek golümüzü atan MusaAydın bana göre maçınm yıldızıydı.:)

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta kötü yoktu,sonuçta tüm futbolcular sahaya iyi oynamak için çıkar...! Sadece Bülent Hocamız'ın geçen haftalardan verdiği röpörtaj'ın ne kadar doğru olduğunu gördük.

Maçın en kötüsü ; HAKEM

Maçta göze çarpanlar ?

Son haftalarda hakemlerin Sivasspor'a büyük garezi olduğunu görmüş bulunmaktayız.Ne olursa olsun ilk önce karşımızdaki rakibi yenip,ondan sonra Hakemi yenicektiriz...!

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Çok iyi bir takım olduğumuz'un bilinci altındayız,ancak bu yolda halen iyi bir takım olamadık.Bir hafta ; İyi Bir hafta ; Kötü oyunla geçinip gidiyoruz.İyi bir seri yakalarsak çok iyi işler yapıcaktırız.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

4 Eylül stadında maç kaybetmemeye devam...! :)
Taraftar nasıldı ?

Halen yeni oluşum içerisinde bir taraftar topluluğuna sahibiz.Süper ligde neredeyse Hem 4 büyükler olsun,hemde Anadolu takımları olsun çok geniş geçmişe sahip taraftar topluluğu bulunmakta.

En kötü 10 sene sonra çok iyi bir oluşum olucaktır.

PARTNER58AHMET
16.11.2008, 18:06
maçın değerlendirmesi tabiki olucak fakat bizim futbolcularımız gerçekten güzel bir oyun sergiliyorlar fakat daha önc eyazdığım yazıdada yazmıştım taraftar çok yorgun ve aciz benim görüşümc e eğer diğer takımların taraftarı gibi bizim taraftarımızda fanatik ols ave takımını destekles einanıyorumki bu takım sezon sonu neler yapıcaktır ve herkesin düşünemiyeceği projeye imzxa atıcaktır fakat taraftar hala uykudan uyanamamış ve buna dur demek lazım arkadaşlar lütfen takımımızı yalnız bırakmayalım

üçyıldız58
16.11.2008, 18:08
şimdi hatalarımızı görmediğimiz sürece kaybeden biz oluruzz evett sahamızda yine kazandıkk amaa takımdaa formu düşen oyuncularrr varrr.
haftaya çok zorlu bir maçımızz varrr derhal takımımızın toparlanıpp trabzon maçından puan vede puanlarrr getirmesii lazımmmm

cücü baba
16.11.2008, 18:13
bazen kötü oynayıpda maç kazanmak olacak bu ligde hiç kimse her maçı süper oynamıyor burada bence en önemlisi böyle maçları kazanmak işte o zaman büyük takım olma yolundayız demektir iyi oynadımı her kes kazanıyor..

muhsin koçak
16.11.2008, 18:15
bülent hocayı hakemler hakkında verdiği demeçlerden ötürü en çok eleştirlerden başında geliyorum,fakat bu maçı izledikten sonra bülent hoca bunlar hakkında az bile konuşuyor,emin olun sivasspor bugün konyaspordan çok hakemle mücadele etti.

KIZILCAN
16.11.2008, 18:17
Bir kere de Herve Tum maçın adamı olabilecek mi acaba?Çok merak ediyorum.

yeniceri_can
16.11.2008, 18:21
Maçın yıldızı kimdi ? Bilica

Maçta göze çarpanlar ?2 topun patlaması

Ne gibi eksiklerimiz var ?vasatı bir türlü aşamadığımız için yorum yapamıycam.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?3 puan güzel darısı haftaya

Taraftar nasıldı?Her Zamanki gibi.

XXCakir58
16.11.2008, 19:15
Macin Yildizi Musa, bu galibiyetle rahatladik derim. Insallah daha cok galibiyetler aliriz.

by_hunter
16.11.2008, 19:24
Maçın yıldızı kimdi ? az biraz blica

Maçta göze çarpanlar ? bilica ve kacırdıgı pozisyonlar ile herwe tum

Ne gibi eksiklerimiz var ? Hırs eksikliğimiz var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? zevksız seyir zevki düşük devamlı oyunun hakem tarafından durduruldugu bir mactı

Taraftar nasıldı? bağırmayı bırakın stadyuma gelmeye acıziz.

sivasta olmadıgım için maçı seyredemedım emınımkı dedıklerın dogrudur dikkatımı çeken nokta hırs oldu eger hırsımızı ve inancımızı kaybedersek vay geldi başımıza!!!

Besyo_cu
16.11.2008, 19:32
sivasta olmadıgım için maçı seyredemedım emınımkı dedıklerın dogrudur dikkatımı çeken nokta hırs oldu eger hırsımızı ve inancımızı kaybedersek vay geldi başımıza!!!

Önceden pres yapar , agrasif oynardık bu macta göremedım bunu. ilk yarıda nerdeyse 6 -7 dakıka kendı ceza sahamıza hapsetti konya. Bugun eger konyaspor'un etkili iyi bir forveti olsaydı bu mac böyle bitmezdı

cesur sivas
16.11.2008, 19:32
arkadaslar mac baslamadan belliydi 3 puanin bizim olacagi :)

talha58
16.11.2008, 20:14
Maçın yıldızı bence Bilica ve Tum idi. Hayrettin beklentilerin altında. Cihan Haspolatlı'nın kırmızı kart görmemesi ilginçti. Takımımızda biraz yorgunluk sezdim. Ama ikinci yarıda toparladık.

Taraftarımız da her zamanki gibi uyudu. Maçı izleyen birkaç tane dilsiz vatandaşımızı gördüm. Onlar bile en azından alkış falan yaparak destek oldular takıma ama maçın birçok bölümünde futbolcuların konuşmaları duyulacak kadar sessizlikler oldu.

Maçın herhangibir anında verilen ters bir karar neticesinde kahraman gibi hakeme, sağa sola bağıran , küfür eden , kendini takımın sahibi sanan yalancı taraftar en azından bu kahramanlığını takıma destek olma konusunda da gösterse daha iyi olacak.

Yiğiter
16.11.2008, 20:21
Abi zaten o adamları,tahrik edenleri,kin besleyenleri,küfür edenleri burda tartışma konusu yapmak bile anlamsız.Onlar bunu bile haketmiyor.

Abdullah DuMaN
16.11.2008, 20:59
HAKEM MAÇI KATLEDEBİLİRDİ AMA ALLAHTAN SABRIMIZ ÜSTÜN GELDİ

MUSA TUM BİLİCA BALİLİ GÜZEL OYNADILAR
HAYRETTİN SON HAFTALARIN EN GÜZEL OYNUNU OYNADI
BU ARADA YİĞİDO GENÇLİK GRUBUNUN YENİ TEZAHÜRATLAR YAPMALARI GÜZEL OLDU TEBRİKLER

yigidomustafa58
16.11.2008, 21:00
tebrik ederim bütün takımı ve heyetimizi...

titizyiğido
16.11.2008, 21:32
takımgalip geldi maçın yıldızı bütün takımımız.....................

eyuphulagu
16.11.2008, 23:36
Maçın özetini yeni izledim.Sivassporun girdiği en az 5-6 net gol pozisyonu var.Sivasspor bunları atamamış.Olabilir ya hakem ne demeli:Bu ne biçim hakem bu arkadaşlar;böyle hakemlere amatör maçlarda bile görev verilmez.Eğer maçta adam gibi adaletli bir hakem olsaymış Konya maçı 9 kişiyle ancak tamamlarmış.Sonra verilmeyen bir penaltı da var.Mehmet YIKDIZ'a yapılan hareket dünyanın her yerinde penaltı ve hareketi yapana kurmızı kart.Ama sevgili hakemlerimizin pozisyondan hiç haberleri yok.BU NASIL BİR MAÇ YÖNETİMİ ?HAKEM BEY HAYATINDA HİÇ AVANTAJ KURALI UYGULAMAMIŞ...SİVASSPORUN GOLÜ GÜME GİTMİŞ. UMARIM TRABZONSPOR MAÇINA İYİ BİR HAKEM VERİLİR.....

yerliturkuaz
16.11.2008, 23:36
Maçı şimdi izledim...

Benim gözüme gene Mehmet Yıldız çarptı gene takımın en iyisi idi...

Hakeme çok itiraz ediyoruz bize ne kazandırıyor anlamadım...

Özellikle Konforry çok kart görüyor b u sıralar...

Şu çok gol kaçırma alışkanlığımızı bi yensek çok güzel olacak bence...

abdurrahim_58
16.11.2008, 23:57
helal olsun yigidolar kazanmasını bildiniz darısı haftaya avni akere :D:D:D

ellisekizSVS
16.11.2008, 23:58
Maçın yorumu yapamıyorumkii Gardaşım benim Sivasımın maçını verin yaaa.. Bu takım ligde başarı gösteriyo geçen sene veriyodunuz daha alt sıralı takımlarla oynadıgımız zaman bile veriyodunuz öncelik veriliyordu.. Ee bu takım oturmuş artık başarı devam ediyo. Hafta sonu saat 2 ye atıyorlar lig radyodan yayın. Ee o takımların içinde başarı yüksek olan SİVAS var işte engellemiyo göster maçını. Yook bu sene trabzon palazlandı ya onu verirler. Allahım sen büyüksün YİĞİDOLARIMA güç dirayet ver bu maçı çevirip alsınlar laz uşaklarından Allahın izniyle yine öncelik haber bizde.. Sivas taraftarı hergeçen gün çogalıyo büyük klüpleri tutanlar önceden gardaşlarımız yani Sivasa tamamen geçtiler geçiyorlar. Nüfüs olarak zaten en kalabalık Türkiyede Sivaslıdır taraftarı gibi sorunu olamaz ( NUFÜS 6 milyon Sivaslı ) maçın yorumuna gelince musa gol atmış sagolsun herbirinin emegi vardır. Amaa musayı birkaç maçta önceki gibi çok iyi göremedim umuyorum eski havasına döner tamamen. LİGE RENK KATAN TAKIMLARI UYANDIRAN KALİTE GETİREN MAÇI SEVDİREN HERKESE ÇOŞKU VEREN TEK TAKIM ODA SİVASSPOR... HELAL SANA SİVASIIIMMMMM başarılarının devamını diliyorum..

Abdullah DuMaN
17.11.2008, 09:25
25 ve 45’te Balili’ye, 53’te Mehmet’e yapılan faulleri hakemimiz göremiyor.

teknik
17.11.2008, 09:37
maç idare ederdi.ama daha konsantre ve ciddi oynamalıyız.bence takım gücünü hissediyor ve biraz rakibi küçümseme hissediliyor.Ciddiye alırsak kafaya oynarız.

davudi
17.11.2008, 10:12
Tum musa cok iyiydi
taraftar yiine muhtesemdi
sonucta 3 puanı aldık kotunun ne onemi var ki...

saliheksen
17.11.2008, 11:07
Maçın yıldızı BANA GÖRE BİLİCA

Maçın en kötüsü HAYRETTİN VE HAKEM:D

Maçta göze çarpan MEHMET YILDIZ

Ne gibi eksiklerimiz var EKSİKLİK FARUK İLK 11 DE OLMALIYDI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler GÜZEL BİR MAÇ OLDU AMA 2.LİGTEN BİR HAKEM GETİRİP BİZİ BU ŞEKİLDE ZOR DURUMA SOKANLAR UTANSIN

Taraftar ÖLÜ GİBİYDİ BİR TEK ÇILGINLAR GİBİ GRUPLAR YOK O STADDA HERKESİ DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM

OLCAY_58_AKKUS
17.11.2008, 14:16
maçın en iyi adamı herve TUm
maçın kötüsü Pini balili
maçın göze batan anı Konyalı Cihan sarı kartı varken Hayrettine yaptığı faulden sonra kırmızı görmememsi

takım biraz yorgun görünüyor.buda sanırım hep aynı oyuncularla oynamaktan kaynaklı maçı kurtardıktan sonra bazı oyuncuları dinlendirmeli hoca

Sivasta Taraftar denen bir kavram malesef yok sadece seyircimiz var .maşallah sinema izler gibi hepsi yalvarılmasına rağmen kimseden çıt çıkmıyor.

DOCKA
17.11.2008, 16:58
maçta göze çarpan ayrıntı en iyisi diyebileceğim oyuncu BİLİCA gerçekten çok yerinde bir transfer hayrettin de bariz düşüş var pasları olumlu kullanamıyor hakem çok kötü idi birde ekstradan aktarmak istediğim son haftalarda takımda bir düşüş sezinliyorum eski oyun zevkini vermiyor stadda maçı izlerken çok sıkıldım bunu bülent hocanın da gördüğüne eminim inşallah yeniden daha derli toplu oynar hale geliriz orta sahada hala ciddi sıkıntılarımız olduğunu söyleyebilirim dikine ara toplar atabilecek kapasiteye sahip bir oyuncuya ihtiyacımız var sergio diyeceğim yine ama oda galiba formsuz olduğu için bülent hoca tarafından oynatılmıyor çok aşırı şekilde mehmet yıldız odaklı oynuyoruz buda mehmetin çok fazla yorulmasına neden oluyor 60.dakikadan sonra mehmet yıldız oyundan düştü resmen farklı atak organizasyonları denemek gerekli bence ama herşeye rağmen gol olarak kısır bir haftada konya gibi bir engeli geçip yolumuza devam etmek güzel oldu tebrikler

legolass
17.11.2008, 18:36
ya bence en iyi bilica oynadı balili ve mehmet yıldız
fazla oynayamadı ayrıca hakem berbattı

delifisek58
17.11.2008, 19:12
başkanından yönetimine futbolcusundan antrönörüne hepside dört dörtlük eşi bulunmaz insanlar hepsini canı gönülden tüm sivas adına bize bu gururu yaşatmış oldukları için saygı ile selamlıyorum saolun yiğidolar hepside iyiydi musanında yeri bambaşka

Mursallı yiğido
17.11.2008, 19:29
Birkaç haftadır istikrarsız gidişin ardından kazanacağımızı biliyordum.İnşallah devamı da gelir...

KAOS
17.11.2008, 22:14
Yahu hala hakem, makem, bırakın bu beleşciliği kolayclığı,
Objektif olur musunuz?
Takımda aleni bir düşüş var, at Mehmete topu kurtarırsa kurtarır, dönerse bir pozisyon olur, bu maçta da bunu Tum yaptı ve beleşten bir gol oldu.
Allahınızı seversiniz hiç mi başka liglerden maç izlemiyorsunuz siz?
Orta sahası olmayan takım olur mu?
Topu Bilica oyuna sokuyor, top dağıtıyor, defans yapıyor, neredeyse hem orta saha hem defans , bide duran toplarda kafa ile gol atmaya gidiyor.
Musa ve özellikle Sezer nerede ne yaparlar, önlerine top düşerse hasbe kadar gol atarlar, arada da bir kaç pas o kadar, defans yapmazlar, top kesmezler, defansı, Sylla yapar, Sedat yapar, Bilica yapar. gerisi ne yapar. Hayrettin ne yapacağını bile bilemez, Abdurrahman nerede kaç maçtır bir tane gol için orta ya da pas çıkardı mı? Orta saha için aldıkların ne oldu Sergioyu neden takıma kaynatmıyorsun, oynatmayacaksan neden aldın? Mehmet e bişey olursa bu takımda topla kim oynar?
Takım tel tel dökülüyor, dikkatinizi çekti mi? Takımı maç öncesi kim hazırlıyor, antrenör nerede neden değişti? Takımda ki düşüşün nedeni bu mudur?
Bülent efendi kafasından fenerbahçeyi çıkardı mı?
Ayakları yere bastı mı?
Samsun'u şampiyon yaparmış, zor yaparsın bu kafayla, sadece hakemlerle oyna sen.
Kardeşim sadece sana mı yapılıyor bu hataları, bizde görüyoruz, oyna sen top oyna, hakemi boşver, varsın karşında olsun, sen yiğitsen, sen yeteri kadar istiyorsan pat pat oynarsın, atarsın gollerinizi,
Konya'nın bir tane pozisyonu var oda karambolden, rezalet bir takım, oyunu öldürmeye gelmiş, basıyor, geniş alan oynatsana, bu duruma göre önlemler alsana, aynı takımı aynı mentaliteyi ona da oyna bunada oyna eee sen nesin neden varsın orada?
Seyirci oturmaya gelmişmiş, kardeşim ben statta futbol izlemeye geliyorum, takımı alkışlamaya, ama takımım son haftalarda seriyorsa, antrenörü takımını değilde fenerbahçeyi düşünüyorsa, ben alkışlamam, hatta yuhlarım, Takımım oynuyorsa, oynamsanına rağmen yeniliyorsa sesim kısılıncaya kadar bağırır, ağlarım, ama böyle değil, Bülent efendi kafasınsdan fenerbahçeyi çıkarmadığı sürece bu böyle gider bilesiniz.

atababa111
18.11.2008, 10:10
TARAFTAR TAKIMI DEĞİL,TAKIM TARAFTARI COŞTURACAK BU GİDİŞLE.BU TAKIM SESSİZ SEDASIZ ŞAMPİYON OLUR.TARAFTARLAR O ZAMAN SİVASSPORLUYUZ DERLER.VE 10 SENE SONRA YENİ KUŞAK SADECE SİVASSPOR TAKIMINI TUTAR 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERİ DEĞİL.

atababa111
18.11.2008, 10:14
Yahu hala hakem, makem, bırakın bu beleşciliği kolayclığı,
Objektif olur musunuz?
Takımda aleni bir düşüş var, at Mehmete topu kurtarırsa kurtarır, dönerse bir pozisyon olur, bu maçta da bunu Tum yaptı ve beleşten bir gol oldu.
Allahınızı seversiniz hiç mi başka liglerden maç izlemiyorsunuz siz?
Orta sahası olmayan takım olur mu?
Topu Bilica oyuna sokuyor, top dağıtıyor, defans yapıyor, neredeyse hem orta saha hem defans , bide duran toplarda kafa ile gol atmaya gidiyor.
Musa ve özellikle Sezer nerede ne yaparlar, önlerine top düşerse hasbe kadar gol atarlar, arada da bir kaç pas o kadar, defans yapmazlar, top kesmezler, defansı, Sylla yapar, Sedat yapar, Bilica yapar. gerisi ne yapar. Hayrettin ne yapacağını bile bilemez, Abdurrahman nerede kaç maçtır bir tane gol için orta ya da pas çıkardı mı? Orta saha için aldıkların ne oldu Sergioyu neden takıma kaynatmıyorsun, oynatmayacaksan neden aldın? Mehmet e bişey olursa bu takımda topla kim oynar?
Takım tel tel dökülüyor, dikkatinizi çekti mi? Takımı maç öncesi kim hazırlıyor, antrenör nerede neden değişti? Takımda ki düşüşün nedeni bu mudur?
Bülent efendi kafasından fenerbahçeyi çıkardı mı?
Ayakları yere bastı mı?
Samsun'u şampiyon yaparmış, zor yaparsın bu kafayla, sadece hakemlerle oyna sen.
Kardeşim sadece sana mı yapılıyor bu hataları, bizde görüyoruz, oyna sen top oyna, hakemi boşver, varsın karşında olsun, sen yiğitsen, sen yeteri kadar istiyorsan pat pat oynarsın, atarsın gollerinizi,
Konya'nın bir tane pozisyonu var oda karambolden, rezalet bir takım, oyunu öldürmeye gelmiş, basıyor, geniş alan oynatsana, bu duruma göre önlemler alsana, aynı takımı aynı mentaliteyi ona da oyna bunada oyna eee sen nesin neden varsın orada?
Seyirci oturmaya gelmişmiş, kardeşim ben statta futbol izlemeye geliyorum, takımı alkışlamaya, ama takımım son haftalarda seriyorsa, antrenörü takımını değilde fenerbahçeyi düşünüyorsa, ben alkışlamam, hatta yuhlarım, Takımım oynuyorsa, oynamsanına rağmen yeniliyorsa sesim kısılıncaya kadar bağırır, ağlarım, ama böyle değil, Bülent efendi kafasınsdan fenerbahçeyi çıkarmadığı sürece bu böyle gider bilesiniz.

BU TAKIM YUHLANACAK DEĞİL KARDEŞİM.DÜŞÜŞTE OLABİLİR AMA BİR TRABZON GALİBİYETİYLE ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEYECEĞİNDEN EMİNİM.O YÜZDEN TAKIM İÇİN BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM.BÜLENT HOCA DA AKLINDAN HERŞEYİ SİLMİŞ VAZİYETTE TAKIMA KONSANTRE OLUR O ZAMAN.

bozkurt187
18.11.2008, 17:31
bence kendi sahamizda daha farkli kazanmamiz gerekirdi