Orijinalini görmek için tıklayınız : ACI GÜN
şafak58_35 16.11.2008, 22:20 Sevgili arkadaşlar duymayanınız vardır eminim bütün taraftar sitelerinde bu konuda formlarda yer verilmiş bende kendi sitemde deyinmek istedim
BUGÜN BEKO BASKETBOL LİGİNDE OYNANAN BANVİT-KSK MAÇINDA BİR BENZİN İSTASYONUNDA ARKADAŞIM ÖZGÜR YAŞAMINI YİTİRDİ BEN HER NEKADAR GÖZTEPELİDE OLSAM DA ÖZGÜR ARKADAŞIMDA OLMASA YİNEDE OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ OLAY OLDU ÖZGÜR GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR İNSANDI BENİM GİBİ ARKADAŞLARI BÜYÜK YASTAYIZ BU BÜYÜK FUTBOL TERÖRÜNÜ KINIYORUM BİR CAN BUKADAR UCUZ OLAMAZ...
SENİ UNUTMİCAZ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN...
cenk5821 16.11.2008, 22:55 amin Allah ailesine sabir versin SPOR KARDESLİKTİR..
Gercekten boyle olaylar artik olmasın istiyorz.. yazık diilmi ailesine bu kdar kolaymi can almak:(:(:(
yigidomustafa58 16.11.2008, 23:42 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin...
http://www.ksk.org.tr/upload/news/111620082013398333231.jpg
şafak58_35 16.11.2008, 23:52 AYNI ZAMANDA KENDİSİ SİVASLIDIR ÖZGÜR ARKADAŞIMIZ CENAZE SİVASTA DEFİN EDİLE BİLİR GELME DURUMU OLAN ARKADAŞLAR BEN BURDAN SİZİ BİLGİLENDİRİRİM GELİRSİNİZ
kartal_69 17.11.2008, 00:06 YA GARDAŞ SPOR KADEŞLİKTİR KİMLE SAVAŞIYORUZ BİRAZ AKILLI OLALIM NEDEN BİR İNSAN KOLAYCA NEDENSİZ HAYATINI KAYBEDİYOR BEN BÖYLE ÇOK FANATİZME KARŞIYIM NE OLURSA OLSUN İNSANLAR ÖLMESİN GARDAŞ HERKES TAKIMINI DESTEKLESİN BİR BİRLERİYLE ŞAKALAŞSINLAR YENDİK FALAN DİYE BU İŞİN ESPİRİSİ OLSUN AMA BİZ HERZAMAN HADDİ AŞIP İNSANLARA KAST EDİYORUZ YAZIK OLSUN İNSANLIĞIMIZA HER KİM YAPIYORSA
muhsin koçak 17.11.2008, 00:10 maalesef duyduk.ama bunun futbolla ne ilgisi var onu anlayamadım,ayrıca bu yaşanan olay taraftar kavgası değil arkadaşlar,sapla samanı birbirine karıştırmayın lütfen.hayatını kaybeden arkadaşımıza allahtan rahmet diliyorum,türk spor camiasının başı sağolsun.:confused:
YuNuSPaSa58 17.11.2008, 01:19 vay be!!! Adam öLdürmek ßu kadar koLayLastı.. Sanki Sinek öLdürüyorLar.. Allah öLen Kardesimize rahmet eyLesin.. AiLesine sabır versin..
walla insan hayatı ne yazıkki bizim ülkemizde herşeyden ucuz. yaşanmaması gereken bir olay. Allah şahsın kendine rahmet, ailesine sabır ihsan eylesin
albina58 17.11.2008, 04:42 Sevgili arkadaşlar duymayanınız vardır eminim bütün taraftar sitelerinde bu konuda formlarda yer verilmiş bende kendi sitemde deyinmek istedim
BUGÜN BEKO BASKETBOL LİGİNDE OYNANAN BANVİT-KSK MAÇINDA BİR BENZİN İSTASYONUNDA ARKADAŞIM ÖZGÜR YAŞAMINI YİTİRDİ BEN HER NEKADAR GÖZTEPELİDE OLSAM DA ÖZGÜR ARKADAŞIMDA OLMASA YİNEDE OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ OLAY OLDU ÖZGÜR GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR İNSANDI BENİM GİBİ ARKADAŞLARI BÜYÜK YASTAYIZ BU BÜYÜK FUTBOL TERÖRÜNÜ KINIYORUM BİR CAN BUKADAR UCUZ OLAMAZ...
SENİ UNUTMİCAZ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN...
Evvela merhuma rahmet dilerim.
Ancak topici açan arkadaşım,bu haberi yayınlamınızda çok büyük tezatlıklar var.
Ben göztepeliyim,o karşıyakalı diyorsunuz,
Her ne kadar tanımasamda ,çok iyi insandır diyorsunuz.
Hergün onlarca insan ölüyor,burda bu konuyu gündeme alırken,45 kişilik otobüs mola verdiğinde,bir işletmeci,bir oğlu,iki çalışanı,toplam 4 kişinin kavga etmesi,mekanın yerlebir olması enteresan,acaba kişi adetleri bunu açıklarmı?
şafak58_35 18.11.2008, 21:50 Evvela merhuma rahmet dilerim.
Ancak topici açan arkadaşım,bu haberi yayınlamınızda çok büyük tezatlıklar var.
Ben göztepeliyim,o karşıyakalı diyorsunuz,
Her ne kadar tanımasamda ,çok iyi insandır diyorsunuz.
Hergün onlarca insan ölüyor,burda bu konuyu gündeme alırken,45 kişilik otobüs mola verdiğinde,bir işletmeci,bir oğlu,iki çalışanı,toplam 4 kişinin kavga etmesi,mekanın yerlebir olması enteresan,acaba kişi adetleri bunu açıklarmı?
sizin anlayınışınızda sorun var ben orda ben göztepeli olsam o olmasada diyorum siz kalkmış rezalet diyorsunuz önce türkçeyi öğrenmeye çalışın sonra yorum yapın...olaylar da basında olduğu gibi değil burda taraftarı neden suçluyorsun anlamış değilim bir can gitti iyi olmuş demediğin kalmış yazıklar olsun sana
EyüphanAydın 18.11.2008, 22:34 sizin anlayınışınızda sorun var ben orda ben göztepeli olsam o olmasada diyorum siz kalkmış rezalet diyorsunuz önce türkçeyi öğrenmeye çalışın sonra yorum yapın...olaylar da basında olduğu gibi değil burda taraftarı neden suçluyorsun anlamış değilim bir can gitti iyi olmuş demediğin kalmış yazıklar olsun sana
Şafak bey,Şafak bey Lütfen karşınızdaki insanları tanımadan yargı yapmayalım ;) Merhum belki iyi olabilir Tekrar tekrar Allah Rahmet eylesin.
Bu kadar olayın altında bişeyler vardır,Ne siz bilirsiniz nede biz.Lütfen yargısız infaz yapmayalım.
muhsin koçak 18.11.2008, 23:40 kendinizi o benzinliğin sahibinin yerine koyun biran,bir otobüs dolusu insan iniyor ve sizin olanı yağmalamaya başlıyor,çalıyor,ortalığı yıkıp geçiyor,siz olsanız ne yapardınız.
albina58 20.11.2008, 02:08 burda siza anlatmaya çalışıyorum hiçbirşey basında olduğu gibi değil diyorum hala ölen insanın bişeyler yaptığını düşünüyorsunuz taraftarlar zaten istasyona girmemiş 100m uzağında mola vermiş aralarında bi tartışma olmuş inip yolda sorunu konuşmak istemişler o ara istasyon sahipleri olay yerine geliyor ve tartışma çıkıyor o sırada pompalıyla kardeşimiza ateş ediyorlar talan işi olay olduktan özgürün öldüğünü duyduktan sonra taraftar gidip dağıtıyor herşey kısaca böyle...bilip bilmeden yaptığım yorumlara belki öyle değildir demeyin ben karşıyakada oturuyorum acaba siz mi bilcektiniz olayı yoksa ben mi??
Karşısındaki polis karakolunundan alınan mobesa kamera görüntüleri öyle demiyor.
Bir önceki yazınızda bana cevap yazmış,benim anlama zorluğu çekdiğimi rezalet dediğimi yazmışsınız.Lütfen birdaha yazıları okuyunuz,çelişkiden bahsettim ben.Rezalet diye kavram yok benim söylemimde.
Spor ahlak işidir,
Sporcu olaydan uzak durması gerek,burda yapılan bir terördür,
zira ortada kan dökülmüş,istasyon yerle bir olmuştur,
YuNuSPaSa58 21.11.2008, 00:09 ßu TartışmaLar özgür Arkadaşımızı qeri yerine getirirmi?????
Fuzuli gündem yaratıyorsunuz.. ßaşka ßişey deil
muhsin koçak 21.11.2008, 00:40 ßu TartışmaLar özgür Arkadaşımızı qeri yerine getirirmi?????
Fuzuli gündem yaratıyorsunuz.. ßaşka ßişey deil
tabikide getirmez ama benim kızdığım olay bunun sporla ilişkilendirilmeye çalışılmasından kaynaklanıyor.Bir kez daha vurgulamakta fayda var sanırım;bu olayı sporla ilişkilendirmeye çalışmasın kimse,yaşananların sporla taraftarlıkla yakından uzaktan ilgisi yoktur.Hayatını kaybeden arkadaşımıza tekrar allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
şafak58_35 21.11.2008, 02:15 tabikide getirmez ama benim kızdığım olay bunun sporla ilişkilendirilmeye çalışılmasından kaynaklanıyor.Bir kez daha vurgulamakta fayda var sanırım;bu olayı sporla ilişkilendirmeye çalışmasın kimse,yaşananların sporla taraftarlıkla yakından uzaktan ilgisi yoktur.Hayatını kaybeden arkadaşımıza tekrar allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
haklısın bunun öncelikle insanlıkla ilgisi yok...
|
|