Orijinalini görmek için tıklayınız : Sylla Trabzon`da Yok!
SivasSpor.Com 20.11.2008, 08:58 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sylla.jpg
Sivasspor'un orta alandaki çalışkan isimlerinden Kanfory Sylla Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek.
Sivasspor'un bu sezon en hırçın futbolcularının başında gelen Kanfory Sylla, Trabzonspor maçında da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçı öncesi ceza sınırında bulunan Sylla bu maçta da sarı kart görerek zorlu Trabzonspor sınavı öncesinde cezalı duruma düştü.
Sylla'nın cezalı olması Teknik heyeti sıkıntıya sokarken, Sylla'nın yerine sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan İbrahim, Onur ve Mohammed üçlüsünden birisini düşünüyor.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
Olmamamsı bence iyi , çünki toplara dengesiz giriyor kırmız kart göre bilirdi. Onun yerine oynacak kişi bence ilk yarı İbrahim olmalı 2. devre ise Muhammet Ali giri ise harika olur.
Besyo_cu 20.11.2008, 12:46 Sivasspor'umuza Transfer oldugu zaman Bülent hoca Sylla için Yunaıstan'dan 'Kara Bir Boğa ' getirdik diye bahsetmişti haksızda olmadıgını kanıtladı. Sylla cok mücadeleci ve oyun da devamlılıgı olan bir oyuncu tek başına ön liberoda cok yalnız kalıyordu bu durumda fazla kart görmesıne neden oluyordu. Onur TUNCER cok beğendiğim bir oyuncu hemde cok genc, sakatlıktan kurtulmasına cok sevindım ancak bu maçta ilk 11 de maça başlıycagını düşünmüyorum zira cok mac eksiği var. Muhammhed ALi ise ön libero mevkisinde oynuyabiliecek bir oyun yapısı yok o mevkıde mevcut ımkanlar dahilinde en iyi oynuyacak oyuncu ibrahım DAĞAŞAN olacagını düşünüyorum macın gidişatına görede onur yada Büyük kaptan MUhammed ALi ye bülent hoca göreve verektir diye tahmın ediyorum. Şu da gercekkı her kım oynarsa oynasın olmayan oyuncumuzun yerini dolduracaktır....
EyüphanAydın 20.11.2008, 13:34 Belki üst düzey yetenekleri olmamasına rağmen tipik bir orta saha oyuncusu.Son nefesine kadar koşan,sahada basmadık yer bırakmayan,hep mücadele eden bir oyuncu.
Bizi ne kadar etkiler sahaya çıkınca görücektiriz.
sylla çok gereksiz kartlar görüyor.. ankaraspor macındada gereksız yere kırmızı kart görüp takımını yalnız bıraktı...dikkatli olması gerekli...
tanju_58 20.11.2008, 14:38 bence abdurrahman syllanın yerinde oynayabilir.Abdurrahmanın yerinede sağ beke Murat Sözgelmez konulabilir....
lazvegas61 20.11.2008, 17:12 abdurrahman oynasın farketmez zaten Trabzonlu
bortecine 20.11.2008, 17:23 Syllanın yerine onur oyar büyük ihtimalle onurda sakatlıktan yeni çıktı. Riske girmezse hocamız ibrahimi oynatır orda :) oda olmazsa sezeri oraya çeker :D
sinan-58 20.11.2008, 18:01 eğer hazır ise kesinlikle mohammed oynamalı ama balili ve mehmetin arkasında olmalı mohammed oynarsa çok hırslı olur onun için buyuk fayda sağlar takıma inş. hazırdır buyuk kaptan açılışı yapar
XXCakir58 20.11.2008, 18:06 Keske olsaydi, cok büyük bir eksikliimiz degil, ama onun eksikligi annasilir.
Insallah digerleri oynayabilirler.
sylla nın yerine muhammet oynasın
yigidomustafa58 20.11.2008, 18:30 Sylla sarı kart cezasıyla takımda yok onun yerine Mohammed oynamalıdır kesinlikle...
Sylla önemli oyuncu.Boğuşan,top kapan,kritk müdaheleler yapan,aynı zamanda ofansiv anlamda sürpriz çıkışlar yapan bir oyuncu.Eksikliğini gerçekten hissedeceğiz.Onur henüz yeni düzeldi.Belki İbrahim biraz telafi eder.
ademgoze 20.11.2008, 19:56 Kanfory Sylla çok begeniyorum bazen sinirlendiriyor beni pas atarken ama mücadelesi süper olmaması kötü ama ibrahimde onun yerine sivaslı olarak süper oynaması lazım
yerliturkuaz 20.11.2008, 20:11 Teknik olarak iyi olmayabilir fakat orta sahayı ayakta tutan isimlerin başında geliyor....
Konfory bu sezon aşırı derecede kart görüyor özellikle sinirlerine hakim olması gerekir....
kadir0911 20.11.2008, 20:48 Insallah yerine oyanacak olan oyuncu yerini kapatir.
kadir0911 20.11.2008, 20:52 Bu arada habere Trabzon Derbisi yazilmis cok sacma silinmesi gerekiyor bence öyle bakarsaniz her mac derby olur.
muhsin koçak 20.11.2008, 23:56 bana sorsalar bu maçta en büyük eksiklik sizce kim olurdu diye;hiç düşünmeden cevabımı verirdim: konfory sylla.Evet bence konfory nin olmaması çooookkk büyük eksiklik.O bu takımdaki hamal(asker) diye tabir edilen oyuncuların başında geliyor,ve bana görede takımın görünmeyen gizli kahramanı.Tekrak hakem hakan özkan efendiye bir eleştiri yapmak istiyorum buradan;senin gibi hakemler olduğu sürece türk futbolu bir arpa boyu yol alamaz bunu iyi bil.
Abdullah DuMaN 21.11.2008, 08:06 Önemli maçlar artık bunlar daha dikkatli olmamız lazım sylla hiç uğruna sarı kart gördü
laliğinoğlu 21.11.2008, 08:10 Böyle önemli maçlar öncesi sorumsuzca sarı kart yiyip takımı eksik bırakan oyuncuya ne yapılacağını söylerdimde,neyse...
YuNuSPaSa58 21.11.2008, 19:48 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sylla.jpg
Sivasspor'un orta alandaki çalışkan isimlerinden Kanfory Sylla Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek.
.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
ßiz Derßimi oynicaz ya:D:D TraßzonSporLa Aynı şehirdemiyiz:D
|