Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
23.11.2008, 14:01
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg

Trabzonspor 0 - 0 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı?

ethembey
23.11.2008, 17:06
Petkoviç, Abdurrahman, Bilica, Diallo, Hayrettin, Musa, Onur, Sezer, İbrahim, Tum, Mehmet Yıldız

Macin Yildizi tabiki Bilicia enim icin

Sivasspor kontrölü oynadi istedini aldi sivasspora basarilar macin yildizi bilica

sivasli215
23.11.2008, 17:08
valla ben petkoviçi beğendim,bilica da iyiydi.....

hursit0658
23.11.2008, 17:10
bilice ve petkoviçd, her 2side süperdi

Yigido DogaN
23.11.2008, 17:14
öncelikle bütün yıgıdoları kutluyor selamlarımı gönderiyorum..
maca gelince harika bir savunma futbolu ortaya koyan sivassporlu oyuncuları tebrik ediyorum özellıkle bilica da silva'ya ayrica tebrik ediyorum stoperlik neymis tüm türkiyeye gösterdi umarım uzun yillar takımımızda hizmet eder.
1 puan trabzon gibi bir takimdan almak MUHTESEME YAKIN BI BASARI DIKKATLI OLSAYDIK 3 PUANDA OLABILIRDI.NEYSE TEBRIKLER..

Besyo_cu
23.11.2008, 17:16
Zorlu bir Mucadeleden Puan İle Dönmemiz Güzel Oldu. Çok Önceden Söyledim Bu Mac Berabere Biter Diye Yanılmadıgım İçin de Ayrıyetten Mutluyum. Macın Yıldızları Bende BİLİCA ve İbrahim DAĞAŞAN dı.
Şimdi İçimizdekı TRABZONLULAR NE YAZACAK ONLARI BEKLIYORUM !

sivasli215
23.11.2008, 17:19
ilk yarının başlarında trabzon iyi geldi üzerimize ama sonra oyunu dengeledik

2. yarı ise nasıl bir deplasman takımı olduğumuzu gösterdik ve 1 puanı trabzonun elinden alarak hem farkın açılmasını önledik hem de sivasımızın nasıl bir anadolu takımı olduğunu gösterdik

yalnız benim üzüldüğüm tek şey gerekli gereksiz bu kadar cok sarı kart görmemiz!!!
daha oynayacağımız kritik maçlarımız var,aman dikkat yiğidolar....

yigidonunaslani
23.11.2008, 17:20
yazik böyle hakeme ya...hakkimizi yadi yine....saglik olsun daha lig bitmedi....bizim sanimiz yeter...görüyorlar SIVASIN GÜCÜNÜ

Abdullah DuMaN
23.11.2008, 17:24
Maçın yıldızı kimdi ? Hiç şüphe yokki Blica

Maçın en kötüsü kimdi ? buda hiç şüphesiz selçuk dereli

Maçta göze çarpanlar ? çok gol aradık ama malesef bulamadık

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada daha hızlı olmamız gerekir

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? hakemleri eleştirmekten bıktım artık ama ne yapayım hakem görmediklerini akşam iyice bir izlesin song o müdahalede Mehmetin ayağını kırabilirdi o ne biçim makas ayrıca bizden itiraz edene direk kart trabzonda 2. uyarı yazık çok yazık daha ne kadar bu takımın hakkı yenilecek

Taraftar nasıldı? Lig tv yine yapacağını yaptı bizim taraftarımızı göstermedi ama gerek ıslıkları gerek sesleri duyuldu

ofozturk
23.11.2008, 17:24
maçın yıldızı BİLİCA.
biz kazanabileceğimizi düşünseydik kesin alırdık. hoca 1 puan için gittik dedi 1 puan için oynadık. 3 puan için deseydi daha güzel olurdu.:)

YatodaSin
23.11.2008, 17:25
Macin hakki beraberlikte.Ilk yari trabzon üstün oynadi ikinci yari biz daha etkiliydik.Tabiki son dakikalarda geri cekildik ama deplasman maci o normaldir.Macin yildizi BILICA

pover58
23.11.2008, 17:25
her şey güzel tahminim tutmadı ama yenilmedik o da güzel.1 puan iyi puan.ts taraftarını kutlarım efendice davrandılar,sıra bizde bizde onlarıa iyi davranacagız ama 3 puanıda alıp öle yolcu edecegiz.

gençyiğidoyunus
23.11.2008, 17:28
trabzondan 1 puanla dönmek güzel.teşekkürler SİVASSPOR

gençyiğidoyunus
23.11.2008, 17:29
petkoviç iyi kurtarışlara imza attı. bilica da defansta iyiydi

kadir0911
23.11.2008, 17:32
Maçın yıldızı kimdi ?

- Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ?

- Tum ve Abdurrahman

Maçta göze çarpanlar ?

M. Ali girdikten sonra daha cok etkili oynadik ve ondan sonra golü'de bulabilirdik.

----

Zemin ve Hava maci etkiledi

Taraftar nasıldı?

Maglesef göremedik...

byturkhs
23.11.2008, 17:36
takım halinde iyi oyun çıkardık ama en çok göze batan oyuncu sivassporun flash transferi BLICA maçın kesinlikle yıldızı.performansının bu şekilde devam etmesini istiyorum,ilerleyen maçlarda sivassporumuza çok katkısı olacağı inancındayım.TEBRİKLER..

efsane58911
23.11.2008, 17:42
önce tüm yiğidolara slm
ve tüm oyuncularımaza ve bülent uygun'a saygı ve slm gönderiorum
orta sahada biraz hareketsizlik vardı
1,2 yalnış oyuncu değişikliği yapıldı
ama yinede güzel bi maç oldu
çeşke 1 gol atıpta şu yiğidoları içindede beni sevindirseydi sivasspor çok güzel olacak

YASİN ÇONGAR
23.11.2008, 17:43
bilica bilica bilica adam manyak topcu

etzel1967
23.11.2008, 17:45
tek kelime ile maçın yıldızı blica...

sivaslı yıldız
23.11.2008, 17:54
Takımımızı tebrik ediyorum.. Deplasmandan bir puanla dönmek güzel..;)

Maçın yıldızı bence de Bilica'ydı..

Ayrıca Lig Tv'de maçı yorumlayan Trabzon'luyu da kınıyorum.. :mad:

izmirliyiğido35
23.11.2008, 17:56
yani bilica her topu o kesti maşallah nazar değmez inşallah

Besyo_cu
23.11.2008, 17:59
Takımımızı tebrik ediyorum.. Deplasmandan bir puanla dönmek güzel..;)

Maçın yıldızı bence de Bilica'ydı..

Ayrıca Lig Tv'de maçı yorumlayan Trabzon'luyu da kınıyorum.. :mad:

Bende Katılıyorum bu yoruma Serdar BALİ denen yorumcu müsvettesi. Özel Bi kanalda yorumculuk yapmaya calışıyor kendı capında.Gerci onda değil LİG Tv de suç böyle kişilerei neden cıkarıyorsun ? Adam zaten belli eski trabzonsporlu oyuncu...

izmirliyiğido35
23.11.2008, 17:59
yoğun yağmur altında geçen maçta saha havuza dönmüştü resmen
maça donuk başladık ilk yarı bilica çok güzeldi defansta ilk yarı istedğimiz sonucu aldık ikinci yarı güzel bastırdık musa iyiydi son dakikalarda iyi bir defans güzel oldu trabzondan bir puan la dönmek de güzel başarılar sivasspor

ŞAMPİYON SİVASSPOR

COBANSARAYLI
23.11.2008, 18:00
yigidolarin trabzona yenilmeyecegi belliydi hakem biraz taktir haklarinda adaletli olsaydi maci kazanabilirdik bence hakem trabzon yenemezse yenilmesin yapti
tebrikler yigidolar helal olsun hepsine

gala86
23.11.2008, 18:00
mehmet yildiz vucudunu koymuyir son zaman iki mücaderde, tas gibi adamsin mehmet koy vucudunu be

bilica ya helal olsun, her kafa topunu aldi ve 100% bir gol u cikardi, müthis oynadi

Yiğiter
23.11.2008, 18:01
Sezer'in gördüğü eğer sarı kartsa,Song'un Mehmet'e yaptığı kesin kırmızı karttı.Resmen iki ayağını makas gibi kullandı.Hüseyin de sarı kartlık pek çok hareket yaptı ama sadece bir kart gördü.Yani Trabzon'dan iki oyuncu kırmızı görmeliydi.Hakem hemen tüm insiyatifleri onlardan yana kullandı.Balili'nin forması herhalde çekile çekile "xxxxxl" olmuştur.:)

koyu58
23.11.2008, 18:02
Maçın yıldızı kimdi ? BİLİCA

Maçın en kötüsü kimdi ? CALE

Maçta göze çarpanlar ? SİVASSPORUN DİRENİŞİ

Ne gibi eksiklerimiz var ? HÜCUM EKSİKTİ (SADECE BU MAÇLIK)

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? SİVASSPORLA GURUR DUYUYORUM

Taraftar nasıldı? SİVAS SESLERİNİ TV DEN DUYUYODUM TRABZON TARAFTARI TAKIMINA İYİ DESTEK VERİYO (ÇEKİRDEK YASAK HERALDE TRABZONDA) DARISI BİZİMKİLERE

sivaslı yıldız
23.11.2008, 18:11
Bende Katılıyorum bu yoruma Serdar BALİ denen yorumcu müsvettesi. Özel Bi kanalda yorumculuk yapmaya calışıyor kendı capında.Gerci onda değil LİG Tv de suç böyle kişilerei neden cıkarıyorsun ? Adam zaten belli eski trabzonsporlu oyuncu...

Diğer maçları yorumlayanlar da öyle, eski futbolcular ama hiçbiri bunun kadar afedersiniz küstah değil..

En son ne dediğini duymamak için televizyonun sesini kapattığımızda (ailece en çok başvurduğumuz protesto şeklidir Tv'yi..:) ) Mehmet Yıldız'a güya hakemlerin gösterdiği müsamahadan bahsediyordu.. :mad:

Hem iyi bir yorumcu değil, hem de kör..:)

lazvegas61
23.11.2008, 18:11
hakemin vermediği bir penaltı zirvede farkı uzak ara açacakken şimdi kapanmasına bile sebep olur bjk yenerse en büyük rakibimiz hakem zaten ama bizimde biraz şanssızlığımızvar şans bizden yana olsaydı kazanabilirdik ilk 15 dakikada golü bulsak biz belkide 3yada 4 tanede atardık ama biz çok gol kaçırınca sivas cesaretlendi ve bu sefer çok iyi defans yapıp bir puanı kazandılar ne diyelim önümüze bakmamız lazım ama şampiyon olacaksakta böyle zirvede olan takımları yenerek olabiliriz saygılar...

deplasman
23.11.2008, 18:14
hep kendi yanımızdan olaya bakmayalım umutun duşürüldüğü pozısyon %100 penaltıydı rıdvan dılmen bıle soledı

lazvegas61
23.11.2008, 18:15
Bilica süper oynadı artı petkoviçin 90.dakika gökhanın kafa vıurusunu cevırmesi maçın kader anıydı petkoviç bizdeyken bu kadar iyi değildi...

58_sivas_1987
23.11.2008, 18:16
yani bilica her topu o kesti maşallah nazar değmez inşallah

amin mükemmel oynadı.ayrıca petkoviçte kritik kuratarışlar yaptı

burakkova
23.11.2008, 18:17
maçtan çnce de dilediğim gibi 1 paunla döndük. trabzon da biz de çok kaçırdık. deplasmanda 1 puan her zaman iyidir.. ayağınıza sağlık sivasspor..

burakkova
23.11.2008, 18:18
bilica........................ ...

Yiğiter
23.11.2008, 18:20
hep kendi yanımızdan olaya bakmayalım umutun duşürüldüğü pozısyon %100 penaltıydı rıdvan dılmen bıle soledı

Rıdvan Dilmen'in ne dediği umrumda değil.Trabzonda Song'un makası direk kırmızı idi.Zaten Mehmet de çok sert tepki verdi.Hüsayin kaç defa pozisyon başlangıcını kesti.O da kırmızı yemesi lazımdı.

Balili'nin forması hep çekildi ama hakem bir tane bile faul vermedi.Selçuk Dereli TS'den yanaydı.

lazvegas61
23.11.2008, 18:25
Rıdvan Dilmen'in ne dediği umrumda değil.Trabzonda Song'un makası direk kırmızı idi.Zaten Mehmet de çok sert tepki verdi.Hüsayin kaç defa pozisyon başlangıcını kesti.O da kırmızı yemesi lazımdı.

Balili'nin forması hep çekildi ama hakem bir tane bile faul vermedi.Selçuk Dereli TS'den yanaydı.

çncelikli olarak mehmet yıldız maçı germek istedı ama topcularımız sıvaslı oyuncuların araya gırmesıyle önlenmiş oldu bunu takımımızda istıyordum ama artık degıl

jakobieen
23.11.2008, 18:26
Bilica süper oynadı artı petkoviçin 90.dakika gökhanın kafa vıurusunu cevırmesi maçın kader anıydı petkoviç bizdeyken bu kadar iyi değildi...

maç boyunca yaptığı tek kurtarıştı sanıyorsam..

sivaslimete
23.11.2008, 18:27
Maçın yıldızı kimdi ?

- Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ?

- HAKEM

Maçta göze çarpanlar ?

ZEMİN BERBATTİ VE HAVA SARTLARİ COK KÖTÜYDÜ

daha cabuk pas yapmamiz lazim

muhammed girdikden sonra daha iyi oynadik

Taraftar nasıldı?.
hic duyamadik bilee

Yiğiter
23.11.2008, 18:29
çncelikli olarak mehmet yıldız maçı germek istedı ama topcularımız sıvaslı oyuncuların araya gırmesıyle önlenmiş oldu bunu takımımızda istıyordum ama artık degıl

Song'un art niyetli makasında sorun yok yani.:)
Mehmet'i ilk defa bu kadar sert tepki verirken gördüm.Bence az bile verdi o harekete.Adam kariyerinin en güzel günlerinde düşüncesiz bir harakete kurban gitmezzzzzz.

yigido yakup
23.11.2008, 18:32
trabzonlu kardeslerim macin bir pozisyonuna takilip kalmislar.ama selcuk derelinin yanlis verdigi diger kararlari hic konusmuyorlar cünkü selcuk derelinin yaptigi bütün hatalar veya veya vereemdigi bütün kartlar trabzonu cökertecekti ama o kart vermemek icin ugrasti song makasa giriyor faul vermiyor hüseyin 3 defa taban daldi hele birinde ayaklar yarim metre yukarda kart yok aman olsun hakemede ragmen trabzunlular bizi yenemediler.

lazvegas61
23.11.2008, 18:33
Song'un art niyetli makasında sorun yok yani.:)
Mehmet'i ilk defa bu kadar sert tepki verirken gördüm.Bence az bile verdi o harekete.Adam kariyerinin en güzel günlerinde düşüncesiz bir harakete kurban gitmezzzzzz.

o kariyer bugun trabzon için sona ermiştir sivasta basarılar kendisine..

mercanoglu58
23.11.2008, 18:33
:):):):rolleyes::rolleyes::):) ;):D:D:D:Dbilica ve petkovic benim icin

Besyo_cu
23.11.2008, 18:35
lazvegas61 Komık Yorumların İçin Teşşekkurler....

Yiğiter
23.11.2008, 18:35
o kariyer bugun trabzon için sona ermiştir sivasta basarılar kendisine..

Zaten o da Trabzon'a gideceğim diye kendisini yırtmıyor rahat ol.:)

lazvegas61
23.11.2008, 18:36
lazvegas61 Komık Yorumların İçin Teşşekkurler....

sizleri güldürmek görevim:D TEŞEKKÜR ederim

furky.b
23.11.2008, 18:38
Macin yildizi Bilica..

Macin Kotusu ; Mehmet Yildiz

davudi
23.11.2008, 18:40
petkovic ve bilica iyi oynadı ama takımda vasat degildi

yigidoo
23.11.2008, 18:42
Trabzonspor - SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ? Blica süper oynadi

Maçın en kötüsü kimdi ? Selcuk

Maçta göze çarpanlar ? Yagmur olmali zemin cok kaygandi (sanki buz patenti yaptilar ilk yarida)

Ne gibi eksiklerimiz var ? Gol

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Sivasspor adina iyi mücadele oldu degerli bir puan alindi deplasmanda. bu sene o kadarda basarili sayilmayiz deplasmanlarda,insallah bu da bir baslangic olur.

Taraftar nasıldı? Ts her zaman iyi taraftari var ama bu macta fazla gösteri yapamadilar,yagmurunda etkisi vardi sanirim.

yigido yakup
23.11.2008, 18:47
Maçın yıldızı kimdi ?

kesinlikle ibrahim dagasan süperdi.bilica da diyecem ama karsisinda sabun gibi forvet vardi bilica dokundukca yagmura karisip eridi gittiler

Maçın en kötüsü kimdi ?

hakem cok cesaretsiz asiri derece trabzon tarafinda mac yönetti.trabzonlu oyunculari korkutmak icin sivasli oyunculara kart gösterdi.

Maçta göze çarpanlar ?

müthis mücadele

cok harika mac oldu trabzon zemine alisik olmanin avantajini ilk baslarda cok iyi kullandi yalanci bir baski olusturdu.ama 2 yari gercek sivas sahada vardi müthis basladi ikinci yari sivas ama son 10 dakika nedendir bir panik havasi basladi bülent hocanin oyuncu degisikliklerinde muratin girmesi cok büyük hataydi hücüma yönelik cok kosacak bir oyuncu alsaydi (o hakkini balili ilk devre kullandi)trabzon takimi üzerimize gelemeyecekti son dakikalarda trabzon kuru bir tempo yaratti ama sonucda cok güzel bir macti
tesekkürler sivaspor

Taraftar nasıldı?.

yagmur sahada sivassporu etkiledi trübündede trabzon taraftarini ama cok hos görüntüler vardi.

Yiğiter
23.11.2008, 19:11
Hüsyein'in yerde yatarak elle aldığı toptan hiç bahseden yok.:)

titizyiğido
23.11.2008, 19:11
PETKOVİÇ-BİLİCA........................ .............................. .

mnt3
23.11.2008, 19:13
güzel,centilmence bir maç oldu.trabzonspora bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.selçuk dereli genel olarak iyi bir maç yönetti,trabzonspor evsahibi olduğundan ister istemez bazı pozisyonlarda takdir hakkını onlardan yana kullandı.hayrettin in düşürüldüğü ve itiraz edip sarı kart gördüğü pozisyonda faulumüzü verse çok tehlikeli yerden atış kullanacaktık ve hayrettin de kart görmeyecekti
ama ben maçtan önce bu maça selçuk dereli nin verilmesini istiyordum.türkiyede onun kadar gördüğünü çalabilen bir hakem yok.lider takımdan deplasmanda alınan 1 puan iyidir.hafyata gaziantep i yenersek sonraki hafta istanbulda belediye önüne 40.000 seyircimizin önünde çıkarız galiba .sonrasınada 2 kolay maçımız kalıyor: gençlerbirliği ve hacettepe..tüm yiğidolara selamlar

Divriği58-
23.11.2008, 19:14
Maçın yıldızı kimdi fabio dasilva bilica

Maçın en kötüsü kimdi Abdurrahman Dereli

Maçta göze çarpanlar REZALET ZEMIN KOTU HAVA ŞARTLARI EGER FUTBOL ULKESI OLACAKSAK VE AVRUPA ŞAMPIYONASINI DUZENLEMEYE TALIPSEK ARTIK UZERI KAPALI STATLAR YAPMAMIZ LAZIM YOKSA FUTBOLUMUZ GELISEMEYECEK EGER SUAN USTU KAPALI BIR STADDA OYNASAYDIK MACI BELKI YENILIRDIK AMA MAC 3-2 2-1 GIBI BITERDI AYRICA DAHA COK POZISYON OLURDU IZLEYENLER ZEVK ALIRDI

Ne gibi eksiklerimiz var BU GUN AYAKDA DURMAK COK ZORDU BU ZEMINDEN BU DEPLASMANDAN PUAN ALMAK BASARILI BIR SONUCTUR

lazvegas61
23.11.2008, 19:15
Hüsyein'in yerde yatarak elle aldığı toptan hiç bahseden yok.:)

hatırlattığın için sağolasın ....

Yiğiter
23.11.2008, 19:16
Lig Tv bir kez bile bizim taraftarı göstermedi ve Serdar Bali midir nedir,TS'liyi çıkarmış yorum yaptırıyorlar.

Sana kuruş verirsem ne olayım Ligv TV:)

lazvegas61
23.11.2008, 19:20
Lig Tv bir kez bile bizim taraftarı göstermedi ve Serdar Bali midir nedir,TS'liyi çıkarmış yorum yaptırıyorlar.

Sana kuruş verirsem ne olayım Ligv TV:)

abicim biz lig tvyi kapattırdık gecen sene aynı şekilde bende senden fazla nefret ediıyorum o adamdan kimse sevmez onu zaten.... internettn izliyoruz..

Yiğiter
23.11.2008, 19:20
TRABZON İYİ OYNADI VE KAYBETMEDİ!
23 Kasım 2008 Pazar, 18:58
En sonda söyleyeceğimizi en başa alalım. Hafta içi yazımızda, bu maça atanacak hakemin, merkez hakem kurulunun tiyneti hakkında ip uçları vereceğini anlatmaya çalıştım. Selçuk Dereli "atamasını" duyunca da, anlamıştım ki bu maç "beraberliğe" bağlanmış. Ulusoy'un adamı olarak "bilinen" ve bundan ziyadesiyle sıkıntı duyan Selçuk Dereli, oyunu sıfır sıfıra bağlayarak, aslında Ulusoy'un değil, sistemin adamı olmaya hazır olduğunu beyan-ı ilam etti. Gelelim ayrıntılara;

Maç, Selçuk Dereli'nin "yediği" Trabzon penaltısıyla başladı. 15 dakikalık baskıya 4 köşe vuruşu 3 şut ve bir penaltı sığdıran kider, öne geçemediyse sebebi ana sütü gibi helal penaltıyı görmezden gelen Dereli'dir.

Başta Mehmet Yıldız olmak üzere bazı Sivaslı oyuncuların geçen yıl ki çirkeflik master çalışmasını, doktora düzeyine taşıma niyetiyle sahaya çıktığını izledik. Trabzonlu bir oyuncunun sakat olarak yerde yattığı sırada Sivaslı oyuncuların topu dışarı atmasını zaten beklemiyorduk, yanılgı olmasın.

Sahaya 1 puan için çıktığı çok açık olan konuk takım oyun disiplinine sadık kalma gibi bir doğrunun başkenti yıllardır. Ligin ayağa pası da Galatasaray'la birlikte en iyi ve çabuk uygulayan iki takımdan biri olan Sivas'ın oyunda dengeyi kurması beklenen bir gelişmeydi, öyle de oldu. Hakemin katkısıyla skordaki dengeyi de koruyan yiğidolar hafif hafif gol denemelerine de başladı. Ancak ilk yarı için yapılabilecek en çarpıcı tesbit; yiğidoların 3 yıldır ilk kez bir rakibe karşı bu kadar silik ve ezik oynaması olmalı..

Sivas ezikliği ikinci yarıda da azalarak sürdü aslında. Ama Bülent Uygun'un akıllı Muhaammed Ali müdahalesi sonrası eziklik durumu tekrar oyunda dengeye dönüştü. Son bölümdeki Trabzon baskısı da sonuç vermeyip, Petkoviç inanılmaz
bir refleksle kendisini gönderenlere selam verirken skokr da 0-0'a bağlanmış oldu.

Trabzon açısından iyi oynanan iki maçın da kaybedildiği gerçeği vardı düne kadar. Lider dün iyi oynadı üstelik de kaybetmedi. Bu bir geçiş maçı olarak hatırlanabilir, haftaya Kayseri deplasmanından çıkarılacak üç puan bu mücadeleyi tebessümle anışın vesilesi olabilir.

Sivasspor, geçen yılki çirkeflik sonrası bedavadan elde edilen 3 puanın ardından, bu yıl ekstraya gerek duymadan bir puanı aldı. Hakemin penaltıyı es geçişi Sivas'ı değil, efendilerine yaranma peşindekileri bağlar, bu açıdan Sivas gol yemediğine göre puanı haketmiştir. Ligin en dişli takımı, karşınızda aciz durumlara düşüyorsa, bu takımınızın iyi olduğunu gösterir. Forvet hattına ve orta sahaya alternatif bir isim katılırsa, Trabzon bu
yarışı sonuna kadar sürdürür. Hele Yattara'daki kıpırdama sürerse…

SEDAT TUNALI

Sana yazar diye yazı yazdırana....:)

mrkz_abi
23.11.2008, 19:25
rıdvan dilmeninde dediği gibi bilica

mnt3
23.11.2008, 19:26
bu adam bu yazıyı nerde yazmış?biz de bilelim nerde yazdığını ve maille falan tepkimizi gösterelim bu haddini bilmeze

lazvegas61
23.11.2008, 19:27
nerede mı yazmıs taka gazetesınde yazar artı kalearkası.nette yazar

H_Turan
23.11.2008, 19:30
Nerde olursa olsun adam yanlı yazmış.

mrkz_abi
23.11.2008, 19:31
Maçın yıldızı kimdi fabio dasilva bilica

Maçın en kötüsü kimdi Abdurrahman Dereli

Maçta göze çarpanlar REZALET ZEMIN KOTU HAVA ŞARTLARI EGER FUTBOL ULKESI OLACAKSAK VE AVRUPA ŞAMPIYONASINI DUZENLEMEYE TALIPSEK ARTIK UZERI KAPALI STATLAR YAPMAMIZ LAZIM YOKSA FUTBOLUMUZ GELISEMEYECEK EGER SUAN USTU KAPALI BIR STADDA OYNASAYDIK MACI BELKI YENILIRDIK AMA MAC 3-2 2-1 GIBI BITERDI AYRICA DAHA COK POZISYON OLURDU IZLEYENLER ZEVK ALIRDI

Ne gibi eksiklerimiz var BU GUN AYAKDA DURMAK COK ZORDU BU ZEMINDEN BU DEPLASMANDAN PUAN ALMAK BASARILI BIR SONUCTUR

üstü kapalı bir satda oynasak belki yenilirdik katılmıyorum biz nasıl kış şartlarına alışkınsak trabzon da yağmura alışık

cesur sivas
23.11.2008, 19:31
fabio alves da silva bilica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

58_SEMİH_58
23.11.2008, 19:32
Tabiiqi BiLica
KonUyU AnKeT 0LArak AcSAyDınIz OyDa KuLLaNıRDıq:)...

Cley
23.11.2008, 19:34
bilica maçın yıldızıydı. aponun hatasındaki topu çıkarmasaydı işimiz zordu.

TSK
23.11.2008, 19:35
öncelikle selamlar. sivaslı futbolcular maçın başlamasıyla birlikte zaman çalmayı kendilerine iş edindiler maalesef bunu yaparak trabzonu ve kendilerini 2 puandan ettiler.1 puan ne bize yaradı nede sivasa . kısacası anadolu birliğine yakışan olmadı keşke sivassporlu futbolcular adam gibi oynasaydıda iki taraftan biri kazansaydı maçı. en büyük darbe yine anadoludan geldi bize. ne diyeyim size artık ey sivaslılar. siz sivasspor başarısız olursa bi istanbul takımıyla sevinirsiniz ama bizim böyle şansımız yok. ne yapalım ki türkiye 3 takıma mahkum. biz centilmenlik yaptık çiçekler falan ama sahada bir centilmen rakip yoktu. selam olsun kalbinde istanbul takımı sevdası olmayan sivaslılara.

Cley
23.11.2008, 19:37
Trabzon gibi bir deplasmandan 1 puan almak iyidir.Tebrikler Sivasspor

Yiğiter
23.11.2008, 19:39
Yahu ne demek en büyük darbe Anadolu'dan geldi.Maçı size mi verseydik? Biz de şampiyonluğa oynuyoruz.Vakit geçirme mevzuusunu sanki ilk defa görüyorsun Türk futbolunda.Bilerek sakatlanmalar,yerde yatmalar,kalecilerin yavaş hareketleri...Bunları siz ilk defa mı görüyorsunuz.?Bunlar futbolun içinde olan şeyler.Trabzon Sivas'a gelse baskı yese 10 dakika ,sizin kaleci topu hemen oyuna mı sokacak?Sizin oyuncu yerde yatmayacak mı?Lütfen biraz mantıklı olun!

Mursallı yiğido
23.11.2008, 19:40
Trabzonspor kendini ispatlamış bir takım.O zaman deplasmanda berabere kaldığımız için üzülmememiz lazım.Güzel bir defansla çok değerli 1 puanı aldık...

Mursallı yiğido
23.11.2008, 19:43
öncelikle selamlar. sivaslı futbolcular maçın başlamasıyla birlikte zaman çalmayı kendilerine iş edindiler maalesef bunu yaparak trabzonu ve kendilerini 2 puandan ettiler.1 puan ne bize yaradı nede sivasa . kısacası anadolu birliğine yakışan olmadı keşke sivassporlu futbolcular adam gibi oynasaydıda iki taraftan biri kazansaydı maçı. en büyük darbe yine anadoludan geldi bize. ne diyeyim size artık ey sivaslılar. siz sivasspor başarısız olursa bi istanbul takımıyla sevinirsiniz ama bizim böyle şansımız yok. ne yapalım ki türkiye 3 takıma mahkum. biz centilmenlik yaptık çiçekler falan ama sahada bir centilmen rakip yoktu. selam olsun kalbinde istanbul takımı sevdası olmayan sivaslılara.

Bence en iyisi oldu.Nereye giderseniz gidin futbolda böyle durumlarla karşılaşılır.Bana göre 1'er puanı paylaşmak çok güzel...

Cley
23.11.2008, 19:43

komik bir yorum.mantıklı olun lütfen

TSK
23.11.2008, 19:46
Yahu ne demek en büyük darbe Anadolu'dan geldi.Maçı size mi verseydik? Biz de şampiyonluğa oynuyoruz.Vakit geçirme mevzuusunu sanki ilk defa görüyorsun Türk futbolunda.Bilerek sakatlanmalar,yerde yatmalar,kalecilerin yavaş hareketleri...Bunları siz ilk defa mı görüyorsunuz.?Bunlar futbolun içinde olan şeyler.Trabzon Sivas'a gelse baskı yese 10 dakika ,sizin kaleci topu hemen oyuna mı sokacak?Sizin oyuncu yerde yatmayacak mı?Lütfen biraz mantıklı olun!

ben zaman geçirme gördüm de böylesi tahminim bi 10 sene önce falan oldu daha dakika 10 dan 90 dk kadar böyleydi. ne zaman vakit geçirirsin mesela 1-0 öndesin maçın son dakikaları . o da centilmence değil ama hadi o olsun. ama böyle yaparak 1 puan almış. keşke 3 alsaydınız . daha az üzülürdük. neyse hadi size ii sezonlar.

Yiğiter
23.11.2008, 19:51
ben zaman geçirme gördüm de böylesi tahminim bi 10 sene önce falan oldu daha dakika 10 dan 90 dk kadar böyleydi. ne zaman vakit geçirirsin mesela 1-0 öndesin maçın son dakikaları . o da centilmence değil ama hadi o olsun. ama böyle yaparak 1 puan almış. keşke 3 alsaydınız . daha az üzülürdük. neyse hadi size ii sezonlar.

Allah aşkına siz hangi ülkede futbol oynuyorsunuz?
Zaman geçirme sana çok uzak bir kavram gibi herhalde.
İlla geride olduğun maçlarda zaman geçirmezsin.Rakip takım baskılı oynar,bunalırsın ,rahatlamak için de vakit geçirisin.Burası Türkiye ve bu tür zaman geçirmeler çok çok normal.
Herkes Mehmedime yükleniyor ama Song'un çift dalışını söyleyen yok.Mehmet tepki verdi diye çirkef diyorsunuz kendi forumlarınızda ama ona bu sert tepksine sebep olan Song'dan hiç bahsetmiyorsunuz.

mnt3
23.11.2008, 19:52
nerede mı yazmıs taka gazetesınde yazar artı kalearkası.nette yazar
geçen seneki olaylı maçtan sonra bugün sahada 22 tane iyiniyetli oyuncu vardı.song un yaptığı hareket sonrası mehmet yıldız ın futbol hayatı bitebilirdi.mehmet yıldız bu pozisyon için hakeme itiraz etti diye sivassporlu futbolculara çirkef diye yazan yerel gazeteciyi kınıyorum.geçen sene futbolcumuz taraftardan sahada yumruk yedi,iyiniyet gösterdik.kurallara göre 3-0 hükmen alacağımız maç aylarca sürüncemede bırakıldı,masabaşında hakkımız yenmeye çalışıldı,iyiniyet gösterdik,sustuk.trabzonsporu sivasta çiçeklerle karşıladık,çiçeklerle uğurladık.
kötüniyetli yerel gazetecinin biri çıkmış,sivasspora hakaret ediyor utanmadan.yükselen tansiyonu düşürmesi gereken kaptan hüseyin in maç içinde yaptıklarını niyeyse yazmıyor?biz sivaslılar trabzonspor camiası ve trabzonspor taraftarıyla iyi ilişkiler geliştirmeye çalışıyoruz.hiçbir sivaslı yerel gazeteci bu zamana kadar trabzonspor camiasından birisi veya birileri için çirkef demedi veya yazmadı.tarabzonspor camiası da bu kötü niyetli yerel gazeteciyi dışlamalı,tepki koymalıdır bu yazara.

Cley
23.11.2008, 20:00
berabere kalmamız bile bu kadar zorunuza gitmiş. bir de yensek ne olurdu. Atılan ve kaleyi bulan şutlara bak kardeş kim daha fazla çerçeveyi tutturmuş.:)

lazvegas61
23.11.2008, 20:01
berabere kalmamız bile bu kadar zorunuza gitmiş. bir de yensek ne olurdu. Atılan ve kaleyi bulan şutlara bak kardeş kim daha fazla çerçeveyi tutturmuş.:)

sen hangi maçı izledin kardeşim güldürme?

Yiğiter
23.11.2008, 20:04
Trabzon'un öyle bu da nasıl kaçar denen bir pozisyonu çizgiden çıkan top.Onu da zaten Abdurahman hediye etti.Baskılı oynadı evet ama bu da kaçmaz denen bir pozisyon yok.

Cley
23.11.2008, 20:04
sen hangi maçı izledin kardeşim güldürme?

Kardeş petkoviçe kaç tane topunuz gitti.

ssozan
23.11.2008, 20:07
petkoviç bence güzel kurtarışlearı vardı maçta.......

lazvegas61
23.11.2008, 20:07
valla saymadım eğer soracağını bilseydim sayardım cley biz bu sonuctan mennun değiliz camia olarak ama siz baya sevinmişiniz beraberliğe

SenSetik
23.11.2008, 20:08
maçta akılda kalan bir iki pozisyon var. geneline bakılırsa ilk yarı trabzon baskılı oynadı, ikinci yarı başa baş bir oyun oldu...

ne şiş yandı ne kebap..

iki tarafında galibiyeti hak etmediğini herkes görmüştür heralde...

abdurrahim_58
23.11.2008, 20:08
Avni AKER'de Trabzon gibi guzel futbol oynayan ve su anda ligin lideri konumunda bulunana bir takımdan kendi evinde 1 puanla ayrıldıysak iyi bir sonuca imza attık demektir. Biz onları kendi evimizde yeneriz inşallah. Haftaya Gaziantep'i kendi evimizde eli boş yollamak lazım tabi.

lazvegas61
23.11.2008, 20:09
Trabzon'un öyle bu da nasıl kaçar denen bir pozisyonu çizgiden çıkan top.Onu da zaten Abdurahman hediye etti.Baskılı oynadı evet ama bu da kaçmaz denen bir pozisyon yok.

son dakıkada Gökhanın kafa vurusu petkoviçin kuratarısı artı umutun ıkl yarıda yattaranın pasında petkovıcten önce topa vurusu az farkla auta cıktı senin dediğin gibi maçın basındaki pozisyon bunlar net gol pozisyonudur

Cley
23.11.2008, 20:09
valla saymadım eğer soracağını bilseydim sayardım cley biz bu sonuctan mennun değiliz camia olarak ama siz baya sevinmişiniz beraberliğe

Trabzon deplasmanından puan çıkarmak her takımın harcı değil bunu biliyorum. Biz puanla döndüğümüz için sevinçliyiz tabi.

SenSetik
23.11.2008, 20:14
Maçın yıldızı kimdi ? bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? abdurrahman

Maçta göze çarpanlar ? ?????????

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta saha yeterli değildi bu maçta + sol kanat hücumları çok zayıf hücum iyi olursa zaten sol defans çöküyor :mad:

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? beraberlik hakkıdır

Taraftar nasıldı? vasat

Cley
23.11.2008, 20:19
Maçın yıldızı kimdi ? Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? Abdurrahman

Maçta göze çarpanlar ? Bilica nın çıkardığı top

Ne gibi eksiklerimiz var ? Mehmet markajda iken pozisyona giremiyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? beraberlik maçın hakkıydı

Taraftar nasıldı? Taraftar süperdi helal olsun

Stephan Battal
23.11.2008, 20:28
hayirli aksamlar sivassporumuz bu kotu sartlarda elinden geleni yapti ve kotu bir sonuc almadi tum futbolcularimizi,teknik heyeti ve hocamiz i tebrik ediyor bundan sonraki maclarinda basarilar diliyorum herzaman soyledigim gibi sivassporlu futbolcularimiz bizi gururlandiriyor yonetimizde cok guzel bir ortam olusturmus bunun bir orneginide mehmet yildizla sezer arasinda gorduk yolunuz acik olsun hep yaninizdayin sivassporun yigidolari

tiryakisivaslı
23.11.2008, 20:31
MAÇIN YILDIZI BİLİCAAA Kimse İnkar Edemezzz

yusuf_yusuf
23.11.2008, 20:39
maçın yıldızı bilica bana gore-------------

tanju_58
23.11.2008, 20:50
öncelikle 1 puan güzel bir sonuç.takımımızın mücadeledede bi eksikliği yoktu ancak topu ayakta tutmada sorun var.topu tutamıyoruz kontrol tamamiyle trabzondaydı.biz bu 1 puanı savunma mücadelesiyle kazandık.

bu topu ayakta tutmak içinde bi önlem alınması şart.

TSemre61
23.11.2008, 20:55
Güzel bir maç oldu. TS dan puan almak kolay değil. Bu açıdan Sivas karlı çıktı bugün.

Umut'un düşürüldüğü pozisyon M.Yıldız'a olsaydı şimdi bu sayfalarda kıyamet kopuyordu. Böyle işte, haram tek puanımız yok ama, penaltılrımız verilmez, elle gol yeriz hakem verir,... lakin yine de lideriz.

Umarım GS maçını alır ve 2. sırada bitirirsiniz ilk yarıyı.

sivaslitaner58
23.11.2008, 21:14
mac acayipti bugun ya iki taraf guzel oynadi ama kazananda olmadi beraberlik iyi bir skor

soyutpark
23.11.2008, 21:20
güzel ve centinmence bir maç oldu. Yenedik ama olsun. Sivasspora bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Umarım eski kardeş takımlığımız geri gelir.

serkankeskin
23.11.2008, 21:30
maçın yıldızı bilica saha kaygan olmasaydı maçı kazanabilirdik

yerliturkuaz
23.11.2008, 21:32
Bilica ortaya koyduğu başarılı performans ile maçın yıldızı olmaya adaydır.

Maçın ilk yarısında çizgiden çıkardığı top ile çok iyi bir takipçilik örneği göstermiştir....

eyuphulagu
23.11.2008, 21:39
Güzel bir maç oldu. TS dan puan almak kolay değil. Bu açıdan Sivas karlı çıktı bugün.

Umut'un düşürüldüğü pozisyon M.Yıldız'a olsaydı şimdi bu sayfalarda kıyamet kopuyordu. Böyle işte, haram tek puanımız yok ama, penaltılrımız verilmez, elle gol yeriz hakem verir,... lakin yine de lideriz.

Maçı tv den izledim.Lütfen trabzon taraftarı kardeşim birbirimize karşı biraz daha saygılı olalım.Anladığım anladığım kadarıyla t.s lular olarak hala geçen yılı unutamamışsınız.Eğer maç sizin bariz üstünlüğünüzle geçseydi dediklerini bir nebze anlardım.Ama maç ilk 15-20 dak hariç dengede geçti.2.YARI Sivas daha iyi oynadı.Pozisyonlar bile hemen hemen eşitti.İnşallah kupada birlikte final oynar kozumuzu paylaşırız.Bu maçın tadı damağımızda kaldı.Gerçekten kıran kırana bir maç oldu.

TheRapZ0ne
23.11.2008, 21:50
3 penaltımızı vermedi hakem 1.si umutun pozisyonu 2. elle oynama defansın 3.süde yattaraya yapılan neyse başarılar svsspr ama hakkımızı hakem yedi yani yinede lideriz :D

YuNuSPaSa58
23.11.2008, 21:54
Maçın yıldızı kimdi:Petkoviç

Maçın en kötüsü kimdi : Vallaha Maçın son 5 dksını izlediğim için Maçın Kötüsünü göremedim..

Maçta göze çarpanlar traßzonSpor'un oyunu Çirkinleştirmesi..

Ne gibi eksiklerimiz var: Eksiğimiz Golcü

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kazanabileceğimiz bir maçtı. Aslında biraz daha dikkatli olsaydı forvetlerimiz kazanabilirdikte.. Herkes Bilica gibi oynasaydı kazanabilirdik.. Ama Song'un Mehmet Yıldız gole giderken Düşürmesi ve A. DereLi'nin topu IskaLaması maçın Kader anıydı..

Hepinize SayqıLar.:)

coosivaslicoo
23.11.2008, 21:57
Maçın yıldızı kimdi ? kesinlikle Blica

Maçın en kötüsü kimdi ? en kötü niyetli kişydi sahadaki selçuk dereli

Maçta göze çarpanlar ? bilica ve sedatın mücadelesi

Ne gibi eksiklerimiz var ? musa ve sezer bıraz kotu gunundeydı ama onlara guvenımız sonsuz:)

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? hakem selcuk derelı macı mahvettı macın ılk yarısı gerıde oynamamızın tek sebebı odur takım tam kontraya cıkarken foul yapılıyor hemde song un yaptıgı hareket bence kırmızıyı hakettı huseyın de en kotu bır sarı kartı ılk yarı haketmıstı kaldı kı ıkıncı yarı bıtane gordu sonucu dusunun verılmeyen ıkı kırmızı kart thum un ayagı kırılıyordu onu da es gectı hakem selcuk derelı ayrıca takımın sındırılmesını sagladı yapılan sert faullere goz yumarak...

Taraftar nasıldı? taraftarın sesını duyduk ama kendısını gormek nasıp olmadı lıg tv buna acıklık getırmelı neden bır taraftar grubu bır mac boyunca hıc ekrana yansımaz sesının gelmesıne ragmen:(

eyuphulagu
23.11.2008, 21:58
Takım halinde iyi oynadık;AMA göze çarpan en iyi oyuncu Bilica'ydı.Tum da bu maçta iyi oynayan oyuncular arasındaydı.Kalecimizde iyi oynadı.

omercoskun
23.11.2008, 21:59
bence maçın yıldızı bilica idi abdurrahman ı biraz donuk buldum bu maçın en iyisi o olur die düşünmüştüm halbuki :rolleyes:

yerliturkuaz
23.11.2008, 22:03
Maçın yıldızı elbette Bilica idi çok güzel bir şekilde takım savunması örneği verdik.

Bizim deplasmanlarda hücuma çabuk çıkamayaşağımız özellikle de Balili ve Mehmet Yıldız ikilisini kullanamayaşımız benim nir kaç haftadır dikkatimi çekti...

Maçın hakemine gelince kimse eleştirmesin çok iyi bir yönetim gösterdi sonuca tesir edecek bir hatası yoktu artık bırakın Türk hakemlerini eleştirmeyi de biraz Dünya futbolunda söz sahibi olalım...

Birtanemsin
23.11.2008, 22:06
tartışmasız blica... defansı toparlayan isim di..

Yiğiter
23.11.2008, 22:25
son dakıkada Gökhanın kafa vurusu petkoviçin kuratarısı artı umutun ıkl yarıda yattaranın pasında petkovıcten önce topa vurusu az farkla auta cıktı senin dediğin gibi maçın basındaki pozisyon bunlar net gol pozisyonudur

Senin pozisyon anlayışın ne ama Trabzon'un tek pozisyonu çizgiden çıkan top.Diğerleri yarım pozsiyon.

YuNuSPaSa58
23.11.2008, 22:26
3 penaltımızı vermedi hakem 1.si umutun pozisyonu 2. elle oynama defansın 3.süde yattaraya yapılan neyse başarılar svsspr ama hakkımızı hakem yedi yani yinede lideriz :D

3 penaLtı nedemek.. hadi onLar weriLmedi diyeLim.. hayrettin cezaalanına girerken düşürüLdü.. Hakem Devam dedi.. Hayrettin elini kaldırdı diye sarı Kart veriyo.. Her elini kaldırana sarı kart veriLseydi futbolcusu en az el kaldıran takım maçı hükmen kazanırdı.. Hani elini Kaldıran sarı kart görüyo ya.. Bi Maçta 2 kere kaldırsın yandıLar..

Besyo_cu
23.11.2008, 22:30

Siz Şakamısınız ya :D 3 penaltımı sen bugun ki Trabzon - SİVAS macından bahsetmıyorsun dimi ? :D

cücü baba
23.11.2008, 22:31
daha önceki yorumlarımdada belirtmiştim Trabzonun bizi yenemeyeceğini bu 1 puan çok değerli bir puan bizim açımızdan bence tünelin ucu görünmeye başladı ..

omer58
23.11.2008, 22:33
ARK LAR SEDAT TUNALI DENİLEN ............... SİVASSPOR HAKKINDA ÇOK AĞIR İTHAMLAARDA BULUNMUŞ BUNUN AĞZ<ININ PAYININ VERİLMESİ TARAFTARIYIM YOK EZİK SİVAS YOK ÇİRKEF SİVAS DAHA NELER NELER BEN TEPKİMİM MAİL YOLUYLA BELİRTTİM SİZDE TEPKİNİZİ KOYUN

etzel1967
23.11.2008, 22:33

umutun düştüğü pozisyon tartışılır ve penaltı olabilir...ama bu sene hakemler bizim en az 4-5 penaltımızı yediler...sadece ikisi bursa maçındaydı...ayrıca songun m yıldıza pyaptığı hareket net sarı karttı...gene hayrettine yapılan hareket fauldü ve sarı kartı gerektiriyordu, tuttu hayroya sarı gösterdi...bak sana şunu söyleyeyim...bizimde hanemizde haram puan yok...biz bileğimizin hakkı ile söke söke geldik buraya...kimsenin sırtından gelmedik...sivasın başarısı olağanüstü bir olaydır...inşallah biz şampiyn oluruz...biz olamazsak sizin olmanızı isterim ama şu haram puan takıntınızdan bir vazgeçin...

etzel1967
23.11.2008, 22:36
ARK LAR SEDAT TUNALI DENİLEN ............... SİVASSPOR HAKKINDA ÇOK AĞIR İTHAMLAARDA BULUNMUŞ BUNUN AĞZ<ININ PAYININ VERİLMESİ TARAFTARIYIM YOK EZİK SİVAS YOK ÇİRKEF SİVAS DAHA NELER NELER BEN TEPKİMİM MAİL YOLUYLA BELİRTTİM SİZDE TEPKİNİZİ KOYUN

bu adamı ciddiye almak yanlış olur...bırakın konuşsun...zorundan konuşuyor işte ne yapsın:))

Yiğiter
23.11.2008, 22:42

İşte bu bizim farklılığımızdır dostum!
Bize kendi forumlarında,çirkef diyen,ezik diyen,oyuncuma köpek diyen,başkanıma yalaka diyen,Td'me haysiyetsiz diyen insanlara bile hoşgörülüyüz.Gelip sitemizde yazarlar.
Yiğido'luğu kavrayacak zekaya sahip olmayanlar,ona "Yiğidoş" der,aklı sıra dalga geçtiğini sanar,halbuki kendini ne kadar küçük düşürdüğünü unutur.Eleştiri ile hakret arasındaki basit ayrımı yapamayacak kadar basit zekalıdır.neyse şükür ki yenmedik,ya yenseydik...;)

bortecine
23.11.2008, 22:50
kıran kırana bir mactı..
Lakin bizim takım oyuncuları krampondanmıdır ayakta kalamadılar.Biraz 3 puan kafalrında olsaydı bizimkinlerin ordan 3 puanlam ayrılabilirdik.
Mehmetin milli mactan kalma yorgunluğu kendini belli etti.
Abdurrahmanı hiç beğenmedim çok kotuydu. Hayroda bi keza oyle vasatın altında kaldılar. Bugun blica ibrahim sezer ve thum iyilerdi.
Macın hakkı beraberlikti boylede bitti.

Yiğiter
23.11.2008, 23:03
İşte bu bizim farklılığımızdır dostum!
Bize kendi forumlarında,çirkef diyen,ezik diyen,oyuncuma köpek diyen,başkanıma yalaka diyen,Td'me haysiyetsiz diyen insanlara bile hoşgörülüyüz.Gelip sitemizde yazarlar.
Yiğido'luğu kavrayacak zekaya sahip olmayanlar,ona "Yiğidoş" der,aklı sıra dalga geçtiğini sanar,halbuki kendini ne kadar küçük düşürdüğünü unutur.Eleştiri ile hakret arasındaki basit ayrımı yapamayacak kadar basit zekalıdır.neyse şükür ki yenmedik,ya yenseydik...;)

Unuttuğum nokta..
Bir de biz Sivaslılara değil Sivasspor'a küfür ediyoruz derler.O nasıl bir şeyse.:)

Benim en önemli değerime,en büyük sevdama küfür etmekle,bana küfür etmek arasında ne fark var pardon?

Stadyum programında da Bilica'nın müthiş oyuncu olduğunu söylediler.Devam et Bilica..:)

yigido_ilhan58
23.11.2008, 23:14
tabiki bilica maçın yıldızı petkoviçde bugun mükemmeldi

karahisarli
23.11.2008, 23:24
onlardan deplasmanda 1 puan sivasta da 3 puan yani bir rakik gitmis oluyor yi savunma kontrollü oyun bence BÜLENT UYGUN ve BLICA idi hocamiz cok güzel düsündü

ibrahim58-nl
23.11.2008, 23:26
helal olsun,rakip yeneceginden emindi... ama 1 puan guzel basari

merkez_emre
23.11.2008, 23:46
tabiki bılıca forza bilica :)...........

Yiğiter
23.11.2008, 23:51
tabiki bilica maçın yıldızı petkoviçde bugun mükemmeldi

Petkoviç'e Gökhan'ın kafası dışında ahım şahım tuttuğu top gelmedi.::)
İyiydi ama mükemmel değildi.

sivaslıavukat
23.11.2008, 23:53
Defans oyuncularımız muhteşem oynadı ancak aynı beceriyi forvette gösteremedik kanaatindeyim ama trabzondan puan almak her zaman yaptığımız iş :)

merkez_emre
24.11.2008, 00:03
ilk dakıkalarda hem trabzon sporun gecen seneden kalan hınçları hemde bu sene kı yuksek grafıgı nedenıyle hızlı gelmeye basladılar...baya da bir pres uyguladılar ılerı cıkmakda zorlandık bu yuzden ama zaman ılerledıkce yaptıgımız paslarla oyunun zaman zaman durmasıyla bu bıze donmeye ılerı cıkmaya pozısyon bulmamızı sagladı...her ne kadar 3 lu forvet olarak da gorunsek balili vasat bir goruntu cızdı bence oncekı senelerdekı enerjısınden eser yok..mehmet de saglam defans arasında yalnız kaldı dıyebılırım...ama sezer musa tum gıbı futbolcuların desteklemerıyle ataklarımız yavas yavas arttı...

defans hattımızdakı bılıca cogu macda da oldugu gıbı yıldızımız oldu cevırdıgı gol sonra kendıne olan guvenı ve ceza sahasına gelen topların hepsını hatasız cıkartması vs vs...

ıkıncı yarı da da bızım ataklarımız gelısmeye basladi ts takıma zaman zaman tum takım olarak gerı cekıldı onlar geldı bız gıttık derken macın son bolumlerıne dogru bulent hoca orta sahadan topcu cıkartıp defansı kalabalıklastırınca oyun duzenımız 1 puan uzerıne geldı..kımılerıne gore bu dogru kımısıne gore yanlıs ama bence ıyı oldugumu ıkıncı yarıda ataklarımızın gelısdıgı zorladıgımız zamanlarda bu hareket bence yanlısdı...az daha cesur olsak alabılır napalım baska sefere :)

ofgurleyuk78
24.11.2008, 00:08
Hayret bu maçta yıldız aranır mı? Tüm takım yıldız idi bence. Futbol ekip işi.

izmirliyigido
24.11.2008, 00:22
Takım olarak çok iyiydik ama defansta heryerde rakibe aman vermeyen göz açtırmayan Bilica çok çok iyiydi.

.

badboysefaa
24.11.2008, 00:45
maçın yıldızı şüphesiz bilica yıdı trabzona bizi yenemeyeceklerini gösterdik ilk defa berabere kaldık ama olsun yinede yenilmedik bi tek kupa maçında yenmişlerdi onun haricinde bi galibiyetleri yok olamazda zaten ölümüne sivasspor musanın 3 kişiyi dizdigi pozisyon gol olsaydı şuanda 3 puanı kutluyorduk ama sağlık olsun zirve yarışımız sürüyor ve sürecek ölümüne sivas ölümüne sivasspor!!

muhsin koçak
24.11.2008, 02:01
Maçın yıldızı kimdi -bilica

Maçın en kötüsü kimdi -ağır hava ve saha şartları

Maçta göze çarpanlar -futbol kalitesi olarak vasatı aşamadı iki takımda,ama mücadele olarak kesinlikle birinci sınıf bir maç oldu.

Ne gibi eksiklerimiz var -iki takımın elindeki mevcut imkanlar bakıldığı zaman fazlamız bile olduğunu düşünüyorum ben.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler -

Taraftar nasıldı - kendi adıma konuşuyorum;trabzon seyircisinden beklenilmeyecek kadar centilmendiler,buda geçen sene yapılanların her iki taraf içinde üzerine sünger çekibileceği yönünde beni umutlandırdı.

sanli58
24.11.2008, 03:00
meraba ben sivas spor hayraniyim sunu belirtmek istiyorum sivas bu maca kendini esitlige sartlandirdi o yuzden bu sonucla karsilastik yoksa biz uc puan alabirdik

tunga
24.11.2008, 08:37
öncelikle takımımız çok iyi idi hırslı ve mücadele yönünden ,ama göze batan topçumuz ise bilica ve arada ibrahim keşkee balilide oyuna kendini verse idi de yener gelirdik ....

yiğidogur60
24.11.2008, 09:55
mücadele olarak defansımızdaki uyum ve de bilica harikaydı. İleride biraz becerikli olobilseydik balili ve mehmet yıldız gününde olsalardı bu maçı rahat kazanabilirdik.bir sözümde hakem selçuk dereliye mehmet yıldıza yapılan faulleri baliliye yapılan faulleri ve hayrettine yapılan faulu görmeyerek topçularımıza haksız sarı kart göstererek maçı katletti. kınıyorum. İnşallah gaziantep maçıyla bir seri yakalarızda ilk yarıyı ilk üçte tamamlarız.Tüm yiğidolara kucak dolusu selamlar

bekiro0758
24.11.2008, 12:00
Maçın yıldızı kimdi:: bilica

Maçın en kötüsü kimdi::apdurahman

Maçta göze çarpanlar:ibrahimin çalımları

Ne gibi eksiklerimiz var ::kafa toplarına çıkamamız

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler .::yine 1 puan aldık genede iyidir

Taraftar nasıldı::taraftar biraz suskundu

teknik
24.11.2008, 12:01
Çok güzel mücadele oldu.Bilica,ibrahim ve musa çok iyiydi.Ama santforlarımız formsuz.Az kıpırdansalar farklı olurdu maç.Sezer'in laubaliği daikkat çekiyor.Aşırı güvenli hareketleri doğru değil.Dikkat etmek lazım.TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM.Bence 1 puan başarıdır.

akbaba
24.11.2008, 13:32
Macın yıldızı bütün takım bu trabzon bizi yenemiyor yenemedikcede sinirlerine hakim olamıyorlar.

MustafaParlak
24.11.2008, 13:36
İstanbulun En Dandik Gazetelerinden Birinin Sözü Geçiyor Arkadadaşlar Arasında Sivasa Şöyle Demişler Böyle Demişler Gibisinden.İnsanda Meraklanıp Bakmadan Geçemiyor.Gazetede Şu Başlık'' Hakem Trabzonu Kahretti''.İçeriginde İse 3.Dakikada Ceza Sahasında Hayrattinin SerT Müdahalesine mağruz Kalan Umut Yerde Kzldı Hakem Devam Ettirdi.Şimdi Al Başına Vur Baltayı.Kardeşim O Bu Ne Yazarsan Yazda Dogru Yaz.PEKİ cALENİN hAYRETTİNE Ceza Sahasına Girerken Yaptıgı Neydi.Atlanılan Sallanan Yazılarla Bu İşin Yüremeyecegini Giden Degerlerin Bir Daha Zor Hazanılacagını Bu Aklı Başı Oturmuş Medya Yazarları Neden Anlamıyor.Böyle Adamlar Neden HeP Bunu Yapıyor.Şimdide iŞin Asıl TARAFI Maçın Yıldızına Bakıyorsun Bilica, Maçın Kader Anı Mohammedin Girmesi, Maçın Hakemide Neden Orta Hakemin hAtaları oLUYORDA nEDEN Trabzon Taraftarı Olmuyor..!.Anlamış Degilim.Bunların Tek Ve Net Amacı Trabzona Yapılan Bize Yapılan Ve Diger Anadolu Takımlarıan Yapılan Bu Haksızlıklar Neden İstanbul Takımına YAPILMIYOR.He Birde Biz Neden Hala Bunlara Dur Diyemizyoruz...!

SempaticH
24.11.2008, 15:54
bilica süper oynadı valla harikaydı tebrikler bilica süpersin

YuNuSPaSa58
24.11.2008, 16:26
Ya traßzonSPor öyLe aman aman ßi futbol oynamadıki.. Ev Sahibi takım normaldir öyle baskı kurması. Aslında maçı çevirecek pozisyonlarda buldular ama BİLİCA ve PEKOVİÇ vardı karşılarında.. Hele Haftaya entebi yeneLimde qerisi kolay..

Yiğiter
24.11.2008, 17:38
Bir TRabzon forumlarında yazılan yorumlara bakıyorum bir de burda yazılanlara,bir Trabzonlu yerel yazarların yazılarını okuyorum bir de bizim yerel yazarların yorumlarını okuyorum.Aradaki fark beyazla siyah arasındaki farktan daha bariz.Gurur duyuyorum!

savaş2
24.11.2008, 19:00
sadece apo kötüydu diğerleri süperdi

yigidomustafa58
24.11.2008, 20:07
kesinlikle " Fábio Alves da Silva Bilica "

EyüphanAydın
24.11.2008, 21:32
Maçı tek başına sırtlayan isim olarak ; BİLİCA diyorum.Rakip takım'ın her atağına karşı öyle bir savunma yaptiki kale gibi.

Gerçekten böyle devam ederse çok iyi işler yapacaktırız takım halinde.

ellisekizSVS
24.11.2008, 22:59
Fabio BİLİCA acayip hırs var maşallah. Umarım bu güzelligiyle uzun sene bizle devam eder. Takımımızda gittikçe yıldızlaşma oldu. Şimdi SİVASSPORU çekemeyen bazı arkadaşlarım diyorki Mehmet YILDIZ olmasa Sivasta bişey yok. Tabi bende haliyle kavga ediyorum tartışıyorum. Tamam diyorum Mehmet YILDIZ takımımızı sırtladı başarısı çok büyük payı çok ama göze çarpanlarda var SEZER BADUR... FABİO DA SİLVA BİLİCA.... İBRAHİM DAĞAŞAN.. Digerlide eski oldugu için yazmadım bunlar yeni olupta göze çarpanlar onlar zaten geçen senenin bu seneninde kahramanları.. Yanlız Herve TUM bekliyorum biraz umarım böyle ses getirir SİVAS'a Ama oda bir yigidodur nede olsa havasından etkilenir. Guziadan çok degerli :)) SİVASIM GÖGSÜMÜ KABARTIYORSUN BAŞARILARINI DİLİYORUM HEP....

Şunuda demek istiyorum. İlk dakikalarda hayrettinin yaptıgını faul gibi gördüm.Ama tekrarını verince pozisyonun arkadan gelip yandan almış topu ayagının içinene bile sokmamış. umut attı kendini yere penaltımızı vermedi dediler. Pekiiiiiii song'un makası Mehmet YILDIZA ona ne demeli anca öyle kesebildi kart bile yok. sonra hayrettini ayagına çelmeyi takıp resmen düşürdü. Kahvede trabzonlularla seyrettim hatta maçı hepsinin agzından şu ses çıktı o ara oooffff yapılan faule hayrettin dogal olarak çoçuk devam kararını görünce isyan etti. hemen sarı kartı yerleştirdi.. Yani bu işler kendini büyük görmekle olmuyor.. Sivas gol atar işte şansa attı digeri atar muhteşem gol oldu. Düşer penaltı vermediler biz düşeriz orda bişey adamın attı kendini yere yaniii bu yüzden boş iş onlar ayrıntılara takılmamak lazım en güzeeellll şey sonuçtur bütün hepsinin genel sonucu. Bu durumdada SİVAS oturmuş takım oldu bu güveni verdi YİGİDOLAR YOLA DEVAMM

DOGU_BEY
24.11.2008, 23:36
tartışmasız kale gibi beton gibi duran bilicaydı bu yıl fb bjk gs ve ts ye karşı nasıl oynamamız gerektiğini öğrendik artık inşallah sırada gs var ama bu arada daha küçük maçlara da dikkat!

XXCakir58
24.11.2008, 23:47
bence cok güzel mac oldu, keske alsaydik, macin yildizi bizde herzaman bilica idi.

yigido_sampiyon
25.11.2008, 10:00
maçın yıldız bilica

ikinci olarak petkoviç

üçüncü tüm takım bence...

Yiğiter
25.11.2008, 15:59
Trabzon forumundakiler Bilica'ya bile çirkef diyecek kadar seviyesizleşmiş.Vay be.:)

Sebebi belli dostum sebebi belli.
:)

GuNaY
25.11.2008, 16:08
Trabzon forumundakiler Bilica'ya bile çirkef diyecek kadar seviyesizleşmiş.Vay be.:)

Sebebi belli dostum sebebi belli.
:)

Maçı izlediğimiz mekandaki bir trabzon taraftarı Petkoviç'in son dakikadaki kafa vuruşunu çıkardıktan sonra ; "Ula ... bizim takımdayken niye tutmuyordun, Sivas'a gittinde kaleci oldun" gibi suçu nerelerde aradıklarını gösterdi :D
Tabi biz o anda yıkıldık gülmekten :)

Ha birde Bülent Hoca'nın bizim antrenörünü kenara ittiğinde seslerde aynen şöyleydi: " Bak bak bak 4. hakemi bile itip kakıyor, ama bunu kimse görmez şimdi :D"

Gerçekten fıkra gibiler :D :D

Yiğiter
25.11.2008, 16:25
Maçı izlediğimiz mekandaki bir trabzon taraftarı Petkoviç'in son dakikadaki kafa vuruşunu çıkardıktan sonra ; "Ula ... bizim takımdayken niye tutmuyordun, Sivas'a gittinde kaleci oldun" gibi suçu nerelerde aradıklarını gösterdi :D
Tabi biz o anda yıkıldık gülmekten :)

Ha birde Bülent Hoca'nın bizim antrenörünü kenara ittiğinde seslerde aynen şöyleydi: " Bak bak bak 4. hakemi bile itip kakıyor, ama bunu kimse görmez şimdi :D"

Gerçekten fıkra gibiler :D :D

Anlamak güç.;)........................ .....

cem
25.11.2008, 21:43
macın yıldızı bilica.... ilk defa bu macta TUM U BEGENDIM...

Ultra sivasli
26.11.2008, 02:25
SAHADA HEPSINI BEGENDIM BIRAZ HAYRETTIN LE MUSA TUTUKTU AYAKTA DURAMADILAR AYAKKABI SECIMINI DOGRU YAPARLARSA TAKIMA DAHA FAYDALI OLURLAR BU KADARDA SAHADA KAYILMAZ KI GARDAS

alemdargokhan
26.11.2008, 12:59
İstanbulun En Dandik Gazetelerinden Birinin Sözü Geçiyor Arkadadaşlar Arasında Sivasa Şöyle Demişler Böyle Demişler Gibisinden.İnsanda Meraklanıp Bakmadan Geçemiyor.Gazetede Şu Başlık'' Hakem Trabzonu Kahretti''.İçeriginde İse 3.Dakikada Ceza Sahasında Hayrattinin SerT Müdahalesine mağruz Kalan Umut Yerde Kzldı Hakem Devam Ettirdi.Şimdi Al Başına Vur Baltayı.Kardeşim O Bu Ne Yazarsan Yazda Dogru Yaz.PEKİ cALENİN hAYRETTİNE Ceza Sahasına Girerken Yaptıgı Neydi.Atlanılan Sallanan Yazılarla Bu İşin Yüremeyecegini Giden Degerlerin Bir Daha Zor Hazanılacagını Bu Aklı Başı Oturmuş Medya Yazarları Neden Anlamıyor.Böyle Adamlar Neden HeP Bunu Yapıyor.Şimdide iŞin Asıl TARAFI Maçın Yıldızına Bakıyorsun Bilica, Maçın Kader Anı Mohammedin Girmesi, Maçın Hakemide Neden Orta Hakemin hAtaları oLUYORDA nEDEN Trabzon Taraftarı Olmuyor..!.Anlamış Degilim.Bunların Tek Ve Net Amacı Trabzona Yapılan Bize Yapılan Ve Diger Anadolu Takımlarıan Yapılan Bu Haksızlıklar Neden İstanbul Takımına YAPILMIYOR.He Birde Biz Neden Hala Bunlara Dur Diyemizyoruz...!

her ağızdan aynı ses yükseliyor.maçın yıldızı Bilica...evet bencede bilica çok iyi oynadı.bir takımın en iyi oyuncusu stoperi ve kalecisi oluyorsa bunun üzerinde biraz düşünmek lazım bence.

bilmem anlatabildim mi???

Yiğiter
26.11.2008, 14:54
her ağızdan aynı ses yükseliyor.maçın yıldızı Bilica...evet bencede bilica çok iyi oynadı.bir takımın en iyi oyuncusu stoperi ve kalecisi oluyorsa bunun üzerinde biraz düşünmek lazım bence.

bilmem anlatabildim mi???

Her maçta mükemmel oyansak zaten şampiyon oluruz

Bilmem anlatabildim mi?:rolleyes:

Yiğiter
26.11.2008, 15:26
Ayrıca Sivas zamana oynadı diyip,bize çirkef damgası vuran Trabzonlu kardeşler,dün Porto'nun yaptıklarına ne diyecek acaba.:)

lazvegas61
26.11.2008, 18:02
Ayrıca Sivas zamana oynadı diyip,bize çirkef damgası vuran Trabzonlu kardeşler,dün Porto'nun yaptıklarına ne diyecek acaba.:)

kim size ne damgası vurup öyle kolaymı damga vurmak bir kaç kişinin söylediği sözler tum camıaya mal edilemez

Yiğiter
26.11.2008, 18:16
kim size ne damgası vurup öyle kolaymı damga vurmak bir kaç kişinin söylediği sözler tum camıaya mal edilemez

Zaten ben de o damgayı vurdular demdim.Onu diyen Trabzonlular dedim.Genelleme yapmadım yani.Hem o damgayı vuran istisnasız en az 100 kişi de gösterebilirim.:)

ssozan
26.11.2008, 21:02
defansta top geçirmedi BİLİCA

koz58
27.11.2008, 12:01
Maalesef maçın tamamına bakamadım,ancak 2.yarısına bakabildim.Gördüğüm kadarı ile iki tarafta güzel bir maç sergiledi.Futbolcularımızı bu güzel karşılaşmada göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum.