Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun`dan Transfer Dersi

SivasSpor.Com
26.11.2008, 08:39
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buyg.jpg

Bilica´yı keşfeden ve Sivasspor´a 250 bin Euro´ya getiren Bülent Uygun, İnce eleyip sık dokuyan herkes iyi transfer yapabilir. Önemli olan araştırmaktır dedi.

1 yıldır takip ediyordu
Süper Lig’de sergilediği futbol ile tartışmasız herkesin beğenisini toplayan Sivasspor’un savunma oyuncusu Bilica için hocası Bülent Uygun övgü dolu sözler sarf etti. Özellikle 0-0’lık Trabzonspor maçındaki oyunuyla parmak ısırtan Brezilyalı futbolcuyu sezon başında transfer ettiklerini hatırlatan Yiğidolar’ın başarılı hocası, “Kendisini 1 senedir takip ediyorum. İtalya’da 3 takımda forma giyip, geçen sezon Romanya’da yılın stoperi seçilmiş bir oyuncunun bonservisi de elinde ise ve 250 bin Euro’ya alınmışsa mükemmel bir transferdir” dedi.

‘Önemli olan araştırma’
Bilica’nın çok karakterli bir oyuncu olduğunu belirten Uygun, “Ancak bunda abartacak bir şey yok. İnce eleyip sık dokuyan herkes iyi transfer yapabilir. Önemli olan iyi araştırma yapmaktır” ifadesini kullandı. Bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçına da değinen başarılı teknik adam, “Rakibimiz formda ancak biz ilk etapta zirvedeki 3 takım arasında yer almak istiyoruz. Önümüzdeki 4 maçta 10 puan toplarsak, devreyi ilk 3 arasında kapatırız. İç sahadaki karşılaşmalarda kesinlikle fire vermemeliyiz” açıklamasında bulundu.

EyüphanAydın
26.11.2008, 09:44
Anadolu takımlarınında bütçesi yetersiz olduğu için her futbolcuyu ince ayrıntısına kadar incelenmeli.

Sonuçta 3 büyüklerin döndürdüğü sermaye kadar para dönmüyor.Bir futbolcuyu almak için Bülent hocamız'ın uyguladığı taktik gerçekten harika bir taktik.

İlk önce yakından markaj,yavaş yavaş tanıma ve ardından Transferi patlatmak.Büyük takımlar için öyle değil,ismi olan takım'a geliyor,tanınmış futbolcular takıma geliyor.

Önemli olan pek ünlü olmayan bir futbolcuyu,ünlü yapmak....

sivaslitaner58
26.11.2008, 10:00
bilica cok guzel oyuncu trabzon macinda en iyi oynayan oyuncumuzdu

HaSiVasLıM58
26.11.2008, 10:57
Zaten kafa yapısı çook önemli Hocam ın belirttiği gb Saha gelirleri Sponsorlar Store vs elbette bizlere elbette katkı sağlayabilir ama işin en önemli maddesi daha öncelerdende dediğim gb Madenden Altın'ı çıkarıp işleyeceksin ve çıkardığın altın ı çook daha fazla karla çook iyi fiyatlara satacaksın değerinden yani işlenmeden önceki halinden 10-20-hatta 50 katı şu an düşünün Bilicaya 1 milyon € dese Bülent hoca Süper lig de ne kadar Menejer Teknik adam varsa sıraya dizilir eee 750 bin € ne oldu kar cepte biz bu parayı bir yılda saha gelirlerinden kazanamıyoruz Storeden bile Hatta sponsor bile tam emin olmasam dahi diyebilirim ve 3-5 Bilica bulduğunuzu düşünün bir milyon € değil 3-5 milyon a satılabilecek keşfedilmemiş futbolcuları kadromuza kattığımızı değilmi 5058 de gördük store zaten ist de yok bu tüm olumsuzlukları bu sayede pozitif duruma getirebiliriz en azından benim düşüncem sonra değmeyin keyfimize:)Sivasspor Tr nin en zengin takımı ve Dünya'da ilk beş te olduğunu düşünseneniz hayali bile hakikaten hoş ama düşünmek istemek arzulamak başarmanın yarısıdır

Abdullah DuMaN
26.11.2008, 11:27
Sadece bilica da değil mehmet yıldız muhammed ve daha bir çok futbolcu bülent uygun boş transfer yapmıyor soy ismi gibi uygun ama kaliteli futbolcular alıyor

Besyo_cu
26.11.2008, 12:32
Sadece Blica da Değil Diallo , Thum , Sylla İçinde Gecerli Cok YErinde Transferler Yapıyoruz. Ama Aynı Başarıyı Yerli Oyuncu Transferinde Gösteremıyoruz Aldıgımız Genç Oyunculardan Hemen Hemen Hiç Bİri Oynamıyor Bir Kısmı İse Hİç Forma Dahi Giymeden Gönderiliyor....

merkez_emre
26.11.2008, 13:09
bulent hoca bılıcayla cok buyuk bir işe ımza attı ama gecmısdekı cogu yanlıs transferı unutmamak lazım :)

ssozan
26.11.2008, 13:15
bilica güzel bir transfer ayrıca da ucuz alınmış trabzon maçındada bir topu çizgiden çıkardı oyunuylada gözümü doldurdu türk olsa milli takımımızda oynar gibi düşünüyorum

burakkova
26.11.2008, 13:51
bilica'nın kariyeri de parmak ısırtıyor.. alındığı fiyat da çok iyi.. inşallah bu oyuncuyu ya elimizde tutarız.. ya da iyi paralar kazanırız..

Yiğiter
26.11.2008, 14:04
bulent hoca bılıcayla cok buyuk bir işe ımza attı ama gecmısdekı cogu yanlıs transferı unutmamak lazım :)

Evet özellikle Carvalho için taraftarı ayağa kadıracak bir transfer denildi.Ama devre arasında gönderildi.:)
Ama bence Diallo,Sylla,Tum,Bilica transferleri geçmişten ders alındığını gösteriyor ki bu da güzel bir şey.

konartr58
26.11.2008, 14:49
evet güzel bir ayrıntı çalışması.ama çok güzel denilip gönderilenleri ya da kaçanları toplasak bir takım oluşturulabileceğini de görmek gerekmez mi?

furky.b
26.11.2008, 15:15
Evet iyi transfer.. keske biraz daha once kesfedilseydi.. genc yaslarda..

Almanyadan , Hollandadan, Avrupadan Gurbetci Futbolcularimiz Da Izlenmeli..

ofgurleyuk78
26.11.2008, 15:31
Kulübün parasını kendi paran gibi harcarsan iyi ve kaliteli oyuncular alırsın.

altuntas58
26.11.2008, 15:55
Sivassporun transfer politikasını çok beğeniyorum tebrik ederim sivassporumuza başarılar dilerim

Mursallı yiğido
26.11.2008, 16:04
Helal olsun Bilica'yı transfer eden düşünceye...

yigido_ilhan58
26.11.2008, 16:56
bülent hocam işini bilir illaki yanılma payıda var ama yinede herşeyi sivasspor için yapıyor kendisine çok teşekkür ederim

yigidomustafa58
26.11.2008, 17:05
şu ana kadar takımda bence en iyi oynayanlar arasında 1 numarada bulunuyor...

XXCakir58
26.11.2008, 17:17
Hocamiz cok iyi bir transfer istemis. Bilica bize cok faydali oluyor,dahada olaak insallah. Birgün egr olur ya satarsa hocamiz, degeri fazlasi olarak satar.

titizyiğido
26.11.2008, 18:03
busene giden oyuncuların yeri çok güzel dolduruldu giden hiç bir futbolcuyu aramadık diyebilirim

özsivasli1903
26.11.2008, 19:39
ben diyorum ki sivasspor böyle düsünmeye devam ederse belki bu sene sampiyon bile olur...

yerliturkuaz
26.11.2008, 21:11
Yanlış hatırlamıyorsam Bilica'yı bize menajer getirdi ve de bonservis parası ödenmeden adını hatırlamıyorum fakat bu işde Bülent hocamızın parmağı yok sadece son bölümünde vardı....

etzel1967
26.11.2008, 21:23
transfer işi biraz da şans işi...çok iyi bir futbolcu bazen uzun süren uyum sorunu yaşayabiliyor...bu uyum konusunu sadece futbol takımı için değerlendirmek yanlış olur...adam yabancı bir ülkeye ve bir kültüre geliyor...dil bilmiyor....kolay değil...

muhsin koçak
26.11.2008, 21:42
evet gerçekten çok kaliteli bir oyuncu,bu mevkiide türkiyenin en iyi ve en alternatifli takımıyız,bu kaliteyi diğer bölgelerede yayabilirsek o zaman şampiyonluk kendiliğinden gelecektir.:D

muhsin koçak
26.11.2008, 22:23
Yanlış hatırlamıyorsam Bilica'yı bize menajer getirdi ve de bonservis parası ödenmeden adını hatırlamıyorum fakat bu işde Bülent hocamızın parmağı yok sadece son bölümünde vardı....

yav kardeşim bülent hoca ben bu adamı bir yıldır izliyordum diyor sen çıkmış bülent hocanın bu transferde katkısı yok onu menajerler getirdi diyorsun.şimdi senmi yalancısın bülent hocamı yalancı cevap ver.

NİHAT_EKİCİ
27.11.2008, 07:44
BİLİCA ŞUAN MEVKİSİNDE TÜRKİYENİN EN KALİTELİ OYUNCUSU

NİHAT_EKİCİ
27.11.2008, 07:46
BİLİCA KAÇ YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI ACABA, İNŞALLAH EN AZINDAN 2-3 YILLIK İMZA ATMIŞTIR.

NİHAT_EKİCİ
27.11.2008, 07:47
SİVASSPORDA İYİ TRANSFERLERDE VAR KÖTÜ TRANSFERLERDE VAR, AMA İYİLİR ÇOĞUNLUKTA

koz58
27.11.2008, 10:45
Transfer konusunda hocamız bir çok kişilere gereken dersi vermiştir.Düşük miktarlarla neler yapılacağını dünya aleme göstermiştir.Kendisini kutluyor ve başarısının devamını diliyoruz.