EyüphanAydın
26.11.2008, 13:45
http://www.sivasinsesi.com/images/genel/divri%C4%9Fi25112008185306b.JP G
Son sıraya demir attı!
TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Demirçelik Divriğispor, ligin 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sürmenespor'a 1-0 yenildi. Bu sezonki 10. yenilgisini alan Divriğispor 7 puanla ligin son sırasında yer alıyor.
Sezonun ilk yarısında Sürmenespor ile Divriği'de yaptığı maçı 3-1 kaybeden Divriği ekibi bu hafta deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-0'lık skorla ayrıldı.
Ligde topladığı 7 puanla son sırada yer alan Divriğispor'un 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 yenilgisi bulunmakta. Toplam 13 maçta 8 gol atan Divriği ekibi kalesinde 23 gol gördü.
SivasınSesi Gazetesi
ben divriğiliyim ve çok üzülüyorum
artık divriği 3. ligden de düşcek
ya takımımızda hiç golcü oyuncu yok
geçen sene 3 tane golcü oyuncumuz vardı şimdi onların hepsidebaşka takımlarra gitti
d.ç. divriğinin haline çok üzlüyorum
13 maçta 8 gol atıp 23 gol yemiş
kalecimizde de sorun var galiba
bende güya d.ç. divriğiyi süper ligde görmeyi hayal ediyodum
burakkova
26.11.2008, 14:49
sivasspor'la birleşme işi gerçekleşecekti.. sivasımızda forma şansı bulamayan özellikle paf takımdaki yetenekli oyuncularla takım takviye edilecekti.. ama sanırım divriği'nin başkanı artistlik yaptı biraz.. sivasspor yönetimi ağabeyliğini gösterip sahip çıksın şu takıma..
EyüphanAydın
26.11.2008, 16:55
Akılsız başın cezasını ayaklar çekiyor.;)
XXCakir58
26.11.2008, 18:19
insan üzülüyo böyle sonuclara. Insallah tez zamanda düzelirler.
titizyiğido
26.11.2008, 18:58
sezon başı pilot takım olacaklardı ama sitede buna karşı çıkanlar oldu şimdi ise durum ortada söyleyecek bişey yok
yerliturkuaz
26.11.2008, 22:14
Sivas'ımızın bir takımı vede Süper ligde mücadele eden bir takımın var sen bunu örnek alamıyosun eee sonucunada katlanacaksınız o zaman...
etzel1967
26.11.2008, 22:28
gerçekten çok üzücü...divriğiden üst kümeye çıkmasını beklerden şu hale bak...inşallah düşmezler...
yusuf_yusuf
26.11.2008, 23:04
inş elbette bunlar da çıkarbır ustliglere
muhsin koçak
26.11.2008, 23:05
sezon başında başkanımızın divriği d.ç ile ilgili bir planı vardı ama bütün divriğililer ayağa kalkmıştı,şimdi düştükleri duruma bakın,ondan sonrada çıkıp ağlıyorlar,tabiki bu durum benide herkes kadar üzüyor fakat ne demiş atalarımız; -kendi düşen ağlamaz!
konartr58
26.11.2008, 23:10
divriğinin akıldaneleri olaya siyasi bakınca yaklaşmadılar.eh onlar için esas olan siyasetleri.takim düşşsede olur.yakalarından kurtulur.sonra seçimlerde çıkarlar birilerini suçlarlar.boşuna söylememişler."diviriği mudaradır birliği[/U]"
bu konuya yorum bile yazmaya gerek yok.sadece üzülüyorum,lige çıkmak çok zor düşmekte o kadar kolay.birilerinin aklını başına alıp büyük başkana rica edip takımı teslim etmekten başka çıkış yolu gözükmüyor.
16 TAKIMLI GRUPTA HER SENE KILPAYI KÜME DÜŞMEKTEN KURTULAN DİVRİGİSPOR 10 TAKIMIN BULUNDUGU GRUPTA TUTUNAMAZ.. ÜSTELİK 4 TAKIM DÜŞECEK.. ZATEN SENEYE 3. LİG KALKIYOR... DEPLASMANLI AMATÖR LİG KURULACAK...