Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket/Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
29.11.2008, 12:07
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg

SivasSpor - Gaziantepspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı?

davudi
29.11.2008, 15:01
valla genel olarak cok iyiydik

zaralı19
29.11.2008, 15:04
maçı izemedim ama takım çok güzeldi kesin

cemal58yiğido
29.11.2008, 15:05
Son oynadığımız G.Antep maçının yıldızı sizce kimdi?

76 İbrahim Dağaşan
26 Michael Petkovic
15 Hayrettin Yerlikaya
14 Sedat Bayrak
46 Abdurrahman Dereli
24 Bilica
20 Mohamed Ali Kurtuluş
18 Kanfory Sylla
31 Musa Aydın
188 Mehmet Yıldız
21 Herve Tum
76 Balili
13 Diallo
25 Sezer Badur

tuzlugollu
29.11.2008, 15:07
hepsi superdi ......amma bana gore daha farkli bitebilirdi ya neyse tebrikler

58svs58
29.11.2008, 15:12
Maçı Gelibolu öğretmen evinde izledim tek sivasspor taraftarı idim üst katta düğün vardı ne maçtan bişey anladım ne düğünden maçmı izledim sopamı yedim bilemedim kış günü ne düğünü ise onuda anlamadım.

noname87
29.11.2008, 15:13
bence bu maçın adamı kesinlikle petkovic skora bakırsak kaleci ne alaka diyeceksiniz ama uzaktan gelen toplarda çok başarılıydı hiç birini rakibe sektirmedi pozisyon hatası yapmadı bir de baliliyi çok beğendim balili girince mehmet yıldızın performansı da arttı böyle devam edersek ilk yarı ilk 3 içerisinde bitiririz

sivasli215
29.11.2008, 15:14
süper bir maç oldu
antep gibi zor bir takımı 3-0 gibi net bi skorla yenmek her babayiğide nasip olmaz

maçta sezer balili tum mehmet bilica ve musa çok iyilerdi

bana göre maçın yıldızı balili

aramıza hoş geldin balili....:D

ofgurleyuk78
29.11.2008, 15:16
Daha maçın değerlendirmesi olurmu? Koçlarım benim..

Cley
29.11.2008, 15:16
Maçın yıldızı kimdi ? sylla

Maçın en kötüsü kimdi ? Mohammed Ali

Maçta göze çarpanlar ? Abdurrahman ve musa nın savunma ağırlıklı bir taktikle oynaması
Ne gibi eksiklerimiz var ? Taraftarımız yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? rahat kazanacağımız bir maçtı öyle de oldu.

Taraftar nasıldı? maraton da az sayıda seyirci vardı. taraftara gelince Yiğido Gençlik yine yerindeydi.

albina58
29.11.2008, 15:19
Maçı Gelibolu öğretmen evinde izledim tek sivasspor taraftarı idim üst katta düğün vardı ne maçtan bişey anladım ne düğünden maçmı izledim sopamı yedim bilemedim kış günü ne düğünü ise onuda anlamadım.

Bende,beyoğlunda bir mekanı kapattım:D
Tek başıma,çay-siğara keyfi duble idi,
Muhabbet arası işletme sahiplari ile ağzımdan çıkan 3-0 olacak skoru,
maç 3-0 geldikten sonra değişik bir hal aldı.
Bir bakıma 3-0 skoru korumak,sanki daha gol atmayalım düşencesi gibi gelişti.

Maçta özellikle son dakikalarda farka gitmemizi engelleyen unsur benze,Mehmet YILDIZ'ı gol krallığına taşımak istemeleri idi.
G.antep için konuşulacak bişe yok,eften püften iki üç pas yaptılar,sonuca gidecek güçleri yoktu.Sanki ayakta durmakta zorlanır bir halleri vardı.

yigidolar06
29.11.2008, 15:20
Maçın yıldızı kimdi ? sylla

Maçın en kötüsü kimdi ? Mohammed Ali

Maçta göze çarpanlar ? Abdurrahman ve musa nın savunma ağırlıklı bir taktikle oynaması
Ne gibi eksiklerimiz var ? Taraftarımız yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? rahat kazanacağımız bir maçtı öyle de oldu.

Taraftar nasıldı? maraton da az sayıda seyirci vardı. taraftara gelince Yiğido Gençlik yine yerindeydi.Aynen katılıyorum sana bence taraftarlar harikaydı

Besyo_cu
29.11.2008, 15:22
Maçın yıldızı kimdi ? PİNİ BALİLİ 2. yarı oyuna girdi ve oyunu değiştirdi

Maçın en kötüsü kimdi ? kötü yoktu ....

Maçta göze çarpanlar ? balinin ne kadar önemli bir oyuncu oldugu anlaşıldı

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta sahada oyunu yönlendırecek bir oyuncu eksiğimiz var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Güzel futbol iyi sonuc

Taraftar nasıldı? her gecen gün biraz daha iyi oluyoruz...

xremix
attiği bir gol ve 3 goldeki asisi ile pini balili tabikiiiii

Abdullah DuMaN
Balili ve Bilica maçın yıldızları

mustafa_kavak58
29.11.2008, 15:23
gaziantep macinda macin yildizi balili ve fabi bilica

slasher//z
29.11.2008, 15:23
ne demişler:

sivas kendi sahasında acımaz!!

Yiğiter
29.11.2008, 15:29
Sivas'tan çıkış yoktu,yine olmadı.:)
Bilica yine harikaydı.Bir pozisyonda atağa bile kalktı ama pas vermeyi geciktirnce boş döndü.Balili ve Sezer değişiklikleri nokta atışıydı.Mohammed iyi oynamayadı bu yüzden ortayı çok rahat geçti antep.Sezer daha iyi oynadı ona nazaran.

BOUN
29.11.2008, 15:29
Genel olarak bütün futbolcularımız iyi idi. Muhammet Ali'nin geçen yılki performansını yakalaması için biraz daha çalışması lazım. Defansta Bilica-Sedat ikilisinin, abartısız şu an Türkiye'nin bir numaralı stoperleri olduğunu söyleyebilirim. Trabzon maçındaki muhteşem ikiliyi bu maçta yine izledik. Sağda Abdurrahman geçen yıl gösterdiği performansın biraz altında gibi duruyor. Abdurrahman'dan takımı hızla atağa kaldıran ve rakip defansı az adamla yakalamamızı sağlayan güzel deparlarının devamını bu yıl yine bekliyoruz. Solda Hayrettin bu yıl oynadığı diğer maçlara göre ayakları yere basarak daha sağlam oynadı. En azından pas hatası daha az yaptı. Herve Tum içinse ne söylesek az gelir. Bazen defansta bazen orta alanda bazen forvette, oynadığı tüm mevkilerde kendisini daha geliştirmiş fiziğini kullanan Tum'la birlikte orta alanın daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Balili-Mehmet Yıldız ikilisi ise geçen senelerde bol bol izlediğimiz klasiklerden bir resitali ikinci yarı bize izlettiler. Sağ olsunlar, var olsunlar... İlk yarıda fazla göremediğimiz Musa Aydın yine her zamanki beceri ve fırsatçılığını bu maçta da konuşturdu ve Musa'nın da klasiğini bu maçta izlemiş olduk. İkinci yarı oyuna giren Sezer ise her maçta biraz daha üstüne koyarak oynamaya devam ediyor. Geçen yıl en önemli eksiği olan mücadele etmeme huyundan bu yıl vazgeçmiş gibi ve tekniğiyle mücadelesini birleştiriyor. Önümüzdeki yıllarda Sivasımızı sırtlayacak en önemli oyuncuların başında Sezer geliyor. İbrahim Dağaşan'a gelince... Sivaslı olduğu için sonuna kadar kredisi var İbrahim'in! :) Sezer gibi İbrahim'in de ilerleyen yıllarda Sivassporumuzun vazgeçilmezlerinden olacağına inanıyorum. Biraz daha çalış sevgili İbrahim!...

Ayrıca bu güzel galibiyet için hocamızı, teknik ekibi, futbolcularımızı ve en başta Büyük Başkanımızı kutluyorum. Şampiyon olana kadar durmak yok! Sivassporumuzun şakası yok! Hem Turkcell Süper Lig'de hem de Fortis Türkiye kupasında bu yıl çifte şampiyonluk çifte sevinç yaşayacağımızdan şüphem yok. Allah yardımcımız olsun! Bu zafer Sivassporlulara ve bu soğukta stada gidip bu coşkuya ortak olanlara armağan olsun!

GunbatImI
29.11.2008, 15:30
Macı izleyen birisi olarakk Gaziantep guzeL oynadi Ama goLLeri buLan biz olduk 2. yarı daha guzeL oldu maç herkese seLam...

ilkeryilmaz58
29.11.2008, 15:34
herkese iyi günler
MAÇI 90 DAKKA İZLEDİM
maçın yıldızı bülent uygundu sesi evimize kadar geldi:)
maçın en kötüsü sivasta kötü oynayan yoktu ama takım olarak antep defansnda çok pas hatası yaptık:(

taraftara gelince geçen sezon kötü hava koşullarına rağmen tıklım tıklım türübünler vardı ama bu sezon az sayıda seyirci maça geliyor ben sivasta olsam kombinem cebimdeydii:(

HERKESE İYİ GÜNLER ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA BAKCAZ:):):););):rolleyes::rol leyes:

sivasli_boy
29.11.2008, 15:39
Valla yeni mactan geliyorum arkadasların dedigi gibi takim olarak cok iyiydik...

Kokomo
29.11.2008, 15:40
İlk yarı son derece sıkıcıydı. 2.Yarı Bülent hoca yerinde degisiklikler yaptı. Maçın yıldızı BALİLİ idi. Mehmet Yıldız, Bilica ve Tum da iyiler arasındaydı. G.Antep takım olarak çok kötüydü. Bizde ise M.Ali yetersiz göründü, zamana ihtiyacı var.

Bu takımın sadece orta sahaya alınacak bir usta yabancı ile şampiyon olması içten bile degil arkadaşlar. Herşey yolunda, İBB deplasmanında 30-40 bin taraftar ile herkese bu mesajı vermeliyiz !

ethembey
29.11.2008, 15:48
Yigido Adim Adim Sampiyonluga gidiyor taraftar uyuyor daha cok destek daha cok tezahvrat her yer inlemesi lazim Yigidommmmm

muhsin koçak
29.11.2008, 15:52
3-0 a bakıp yorum yapmak doğru değil,eğer antep eline geçirdiği fırsatları değerlendirme becerisi gösterebilselerdi maçın gidişatı bambaşka olabilirdi,ama nedense güçsüz gördüm antepli oyncuları,maçın kahramanı oyuna girer girmez takımı ateşleyen baliliydi tabiki,balili bir kez daha gösterdiki iyi olduğu sürece mutlaka sahada olması gereken bir oyuncu,son olarak iş günü olmasına rağmen tribünlerin büyük bir kısmını dolduran yiğidolara teşekkürler.:D

kadir0911
29.11.2008, 15:57
Maçın yıldızı kimdi ?

-Hepisi bu ödülü hak etti ama balili daha bi göze carpti!!

Maçın en kötüsü kimdi ?

-

Maçta göze çarpanlar ?

Cüneyt Cakir'in Yanlis karari (ofsayt posisyonunu geri cektiginde)

---

Gaziantepspor'dan daha fazla bekledim, bu mac daha farkli bitebilirdi.

Taraftar nasıldı?

---

üçyıldız58
29.11.2008, 15:57
bilicayı tek geçerim iyi bir yatırımm ayağına top yakışıyorr rakip takımın ataklarında seyircide şu kanaat oluştu defansda bilica var adam geçer top geçmezzz aldığı para kuruşuna kadar helalll olsun

Stephan Battal
29.11.2008, 16:02
merhabalar oncelikle tebrikler yigidolar ben bunu hep yazmistim antep dayanamaz yigidoya yeterki biz gucumuzun farkinda olalim ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN YIGIDOLAR

GuNaY
29.11.2008, 16:09
Maçı rahat aldık, bunda Tabata'nın sakatlanıp çıkması ve erken bir gol bulmamız etkili oldu. Antep bize göre daha düzenli (paslarla) oynadı görüntüsü olmasına rağmen az ve öz pas yapıp maçı farklı almayı bildik :)

Bilica bu savunmanın herşeyi, Sedat ve Abdurrahman'da aynı şekilde. Aslına bakıldığında sadece savunmanın değil takımın en zayıf halkası Hayrettin gibiydi. Hemşerimiz, Sivas'ın evladı, onun daha da iyi olmasını istiyoruz. Ama her geçen gün aklı biraz daha dağılıyor havası var.

Balili açık alanda yine yaptığı deparlala Antep savunmasını zorladı. Bir gol bir asist ve mücadelesi iyi Balili'yi bu hafta bir gömlek daha üstün tutuyorum.

cem
29.11.2008, 16:11
Maçın yıldızı kimdi ?--- pini felix balili

Maçın en kötüsü kimdi ? maçta kötü yoktu

Maçta göze çarpanlar ? -sivasspurun attıgı her golden sonra sevinç yumagı olmasıydı..

Ne gibi eksiklerimiz var ? 3-0 dan sonra konsantre eksıklıgı oldu ve rakıbe çok pozisyon verdik, ama petkoviç başarılıydı...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? sivasspor çok akıllı top oynadı- oyuncu degişikleri yerindeydi.. savunmamız bence türkiyenin en iyi savunması..

Taraftar nasıldı?- taraftar aynıydı bildimiz taraftar.. trubunlerde bosluklar vardı.. ve herzaman kı tezahuratlar yapıldı.. insallah zamanla taraftar bilincinede sahip olacagız.. ilerleme katettiğimizi düşünüyorum...

Yiğiter
Maçı rahat aldık, bunda Tabata'nın sakatlanıp çıkması ve erken bir gol bulmamız etkili oldu. Antep bize göre daha düzenli (paslarla) oynadı görüntüsü olmasına rağmen az ve öz pas yapıp maçı farklı almayı bildik :)

Ligin topla oynama yüzdesi en düşük olan takım biziz.Az ve öz top tutup,3 tane yollamak güzel bence:):rolleyes:

yilmazyildiz58
başta antep iyi basyırdı ama sonra oyunun kontrolünü sivas aldı
sivassporumuza yakışır bir skor oldu teşekkürler

Abdullah DuMaN
29.11.2008, 16:57
bence petkovici de unutmamak lazım çok pozisyon çıkardı

yigidomustafa58
29.11.2008, 17:00
maçın yıldızı Petkoviç ti kesinlikle

petkoviç,sedat,sylla,balili,se zer,mehmet bunlar mükemmeldi

tebrik ederim bütün futbolcularımızı...

XXCakir58
29.11.2008, 17:05
hepimiz cook iyidik, hele balili gol attigina sevinmistir. Maci hak ettik

Yiğiter
29.11.2008, 17:09
Bekir'den Sivas'a sevgilerle
29 Kasım 2008
Sahaya kırmızı formayla çıkan Sivasspor ve beyaz formayla çıkan Gaziantepspor, İstiklal Marşı okunurken, duruşlarıyla bize görsel bir şölen yaşattılar. Maçın aynı güzellikte devam edeceğinin de sinyallerini verdiler.

Gaziantepspor’un baskısıyla başlayan karşılaşmada Sivasspor, daha ilk atağında penaltı golü buldu. Penaltı pozisyonunda, ceza alanına soldan giren Mehmet Yıldız’a ‘Ya topa ya adama’ mantığıyla çift dalan Bekir, üç büyüklere ve milli takıma göz kırpan bir defans oyuncusuna, hele de maçın ilk dakikalarında, yakışmayacak bir kumar oynadı ve kaybetti.

Bekir’in bu hareketi Gaziantepspor’un morali kadar oyun düzenini de etkilerken, golden 15 dakika sonra takımın organizatörü Tabata’nın sakatlanarak oyundan çıkması Gaziantepspor’u iyice şaşkınlığa sevketti.

Gülşah Erkaya yazıyor

Tabata’nın çıkışıyla birlikte Sivasspor için zor geçmesi beklenen karşılaşma, adeta çantada kekliğe döndü.

Maçın ikinci yarısına oyuna Baliliyi alarak başlayan Sivasspor, üstünlüğü zaten elinde tuttuğu karşılaşmanın tek hakimi olarak gözüktü. Balili, orta sahadan aldığı bir topla hiç sağa sola sapmadan ve hiçbir engelle karşılaşmadan Gaziantepspor ceza alanına girip ikinci golü attı ve patenti hocasına ait olan asker selamını çaktı.

Gaziantepspor, yediği ikinci gol ile sonuçlanan bu pozisyonda orta sahadaki bir kalesini daha kaybetti. Mehmet Polat’ta sakatlanarak oyundan çıktı. Bu dakikadan sonra orta sahanın da kontrolü tamamen Sivasspor’un eline geçti.

Sivas, gücünü ve hırsını çok iyi bildiği Gaziantepspor’a karşı akıllıca oynadı. Başlangıçta oyunu kendi ceza alanı ile orta saha arasına sıkıştırıp burada yaptığı presle kaptığı toplardan gelişen hızlı ataklarla bir penaltı ve iki de direkt gol buldu. Böylece 3 puanı hanesine yazdıran Sivasspor, hocasının geçen sene ‘Bize yerdirmezler’ dediği şampiyonluğu bu yıl da gücünün yettiği yere kadar kovalayacağını göstermiş oldu.

Sivasspor’da Mehmet Yıldız, Balili ve Musa Aydın ışıl ışıl parlarken, Gaziantepspor’da futbol oynamak isteyen yalnızca Zurita ve Beto vardı.

Gaziantepspor defansının sigortası Bekir bu maçta yedikleri her golde pozisyonun içinde hatalarıyla yer alarak futbol kariyerinin (en azından benim bildiğim) en kötü maçını çıkardı.

Hakem Cüneyt Çakır zaten sıfırın altında oynanan karşılaşmayı çok fazla ve gereksiz düdükler çalarak hem kendisi için zor bir hale getirdi hem de maçı buzdolabına çevirdi.

Gaziantepspor, geçen hafta çok iyi bir performans sergilediği Gençlerbirliği maçının ardından bu hafta Sivas deplasmanında kayıpları oynayarak sezonun istikrarsızlık abidesi oscarına en kuvvetli aday olmaya devam ediyor.

Bu maçta verdiği kayıplarla da önümüzdeki haftalar Gaziantepspor için çok zor geçecek gibi görünüyor.

yigido_sampiyon
29.11.2008, 17:09
balili maçın yıldızıydı ama takım ç.ok güzel oynadı...bence bülent uygun muhammed için biraz erken davranıyor...çünkü çok fazla maç eksiği var...

asisusehrili
29.11.2008, 17:11
Pini BaLiLi qenel olarak iyiydi

Mursallı yiğido
29.11.2008, 17:19
Bütün futbolcular süperdi.Özellikle Mehmet Yıldız.Bu sene gol kralı Sivas'tan geliyor gibi.....Tebrikler Sivasım...

nuri_58
29.11.2008, 17:49
Maçın yıldızı kimdi ?
Balili

Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet YILDIZ ve Musa AYDIN

bence herşey güzel ama orta saha biraz boş kalıyor.

maçı kazanmayı hakettik.Gazi,antepspora bundan sonraki maçlarında başarılar.

Taraftar nasıldı?
Taraftar güzeldi...yani tezavhüratlar güzeldi...

EyüphanAydın
29.11.2008, 17:57
Takım olarak en iyi maçlarımızdan birini oynadık desek yeridir.Tabikide öne çıkan bir kaç isim oldu bunların en başında ; Pini Balili geldi.

Eğer böyle devam edersek çok büyük işler yapıcaktırız.

sivaslitaner58
29.11.2008, 18:00
balili yine golleri atmaya basladi yildiz balili ikili acayip duet

YuNuSPaSa58
29.11.2008, 19:03
3-0 ßitmesine öyLe Çok sevindimki.. Hatta G.Antep'in kalecisine dua ettim kaçırdığımız pozisyonları tuttu diye:D Çünkü Skor tahmin yarışmasında Sivasa 3-0 vermiştim:):):)

Maça gelince.. Maçı Radyodan dinLedim.. Spiker Taraftarı öyLe ßi anLattıki Es-Es gibi dedi ßi an.. Artık yawas yawas seyirci kawramını yıkıyoruz..

yigidozan
29.11.2008, 19:10
farka gidebilirdik çok net pozisyonlar kaçırdık ama bunlar 3-0'lık skorun rahatlığından kaynaklanıyordu sanırım. erken gol buldk ama ilk yarım saat bence oyunun hakimi Gaziantep'ti. Sylla ve Bilica bence maçın en iyileriydi. Fakat böyle güzel futbol oynayan, futboluyla bu kadar yankı uyandıran bir takımın trübünleri böyle boş olmamalı. bülent hoca sürekli yakınıyor bu durumdan ve maalesef haklı:( takımımıza sahip çıkalım Yiğidolar!!!!

csrturk
29.11.2008, 19:47
iyi bi maçtı ama sivasın daha da orta sahada top tutması lazım bunu erken gelen gol yaptı sanırım yoksa sivas bu sene orta alanda çok iyi top yapan bi ekip insallahta böle gidecektir haftayı ki maçta da tam kadro oolcaz ve herzamn ki gibi istanbulda takımımıı yalnız bırakmıycaz..;)

ferhat_58_oğuz
29.11.2008, 20:40
kısa zamanda harikalar başaran bu takımı malzemecisinden yönetime kadar herkesi ayakta alkışlamak lazım türkiyenin anadolunun en hakiki yiğidi sivasımıza yakışan yapılıyo ve inanıyorumki 5. büyük olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz tek eksiğimiz taraftarımız am bunuda sivasımızın genç delikanlı kardeşlerimizle zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum ben malesef istanbulda yaşıyorum istanbuldaki tüm maçlara gidiyorum ama sivasta olupta bende türibünde olmayı çok isterdim kalbim sivasımızın tüm maçlarında yanlız bırakmayan vefalı taraftarımız futbolcularımız ve bayrağımızla birlikte sakın ama sakın iyi günde kötü günde takımımızı yanlız bırakmayın herzamanki gibi takımımızın yanında olun istanbulda sivaslı herkese saygılar

Ibrahim1983
29.11.2008, 21:36
TAKIM TEKNIK HEYET HEPSI COK IYIYDI BASARILARININ DEVAMINI DILERIM TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

HaSiVasLıM58
29.11.2008, 22:21
Abdurrahman Dereliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yusuf_yusuf
29.11.2008, 22:33
bence bana gore sahaya çıkan 11 futbolcunun hepside basarıylıydı

etzel1967
29.11.2008, 23:00
Maçın yıldızı kimdi ? blica

Maçın en kötüsü kimdi ? muhammet ali

Maçta göze çarpanlar ? tum ve silla

Ne gibi eksiklerimiz var ? sol bek zayıf

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? maçı hak ettik ve kazandık

Taraftar nasıldı? fena değil...

dülger58
29.11.2008, 23:24
IS ICIN YURT DISINDA OLDUGUMDAN DOLAYI MACI SEYREDEMENIN EZIKLIGI VAR.OZETINE BAKTIM TAKIM HEPSI GUZEL OYNAMIS.BALILI KENDINE GELMIS.2.GOL GUZELDI.TAKIM INSALLAH HEP BOYLE GUZEL OYNAR....

sametkarayün
30.11.2008, 08:12
hepsi güzeldi yendik ayrım yapmaya gerek yok sonuçta tek kişi olsa yenemzdi tüm takım güzeldi yendiğimiz için mutluyuz:)

yiğidogur60
30.11.2008, 11:13
76 İbrahim Dağaşan
26 Michael Petkovic
15 Hayrettin Yerlikaya
14 Sedat Bayrak
46 Abdurrahman Dereli
24 Bilica
20 Mohamed Ali Kurtuluş
18 Kanfory Sylla
31 Musa Aydın
188 Mehmet Yıldız
21 Herve Tum
76 Balili
13 Diallo
25 Sezer Badur
Aslanlarım hepiniz harikaydınız ayaklarınıza sağlık.hiçbirinizi ayırt etmiyorum. Sivastaki taraftarlarımıza sesleniyorum. ne olur daha güzel organize olunda şu tribünlerimizi doldurun. Ordu çaybaşı ilçesinden tüm yiğidolara kucak dolusu selamlar.

sivaslihakan
30.11.2008, 11:28
kisa ve öz
Sivas 3-0 gaziantep
fazla degerlendirmeye gerek yok

isa60
30.11.2008, 12:29
teşekürler yığidommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bahadır erdem
30.11.2008, 13:18
Ben maçı seyrettim.
BİLİCA görevini çok iyi yerine getirdi.
HAYRETTİN,M.ALİ ve MUSA AYDIN çok vasat oynadılar.
Kalede PETKOVİÇ zaman zaman gelişen ataklarda görevini yerine getirdi.
Ben bu maçta seyirciyi beğendim.Tamamen olmasada genel de tezahurat vardı.

soguk58
30.11.2008, 14:00
anadolunu gururu sivassporra başarılar

Sivmustang58
30.11.2008, 16:30
DAHA NE OLSUN CANIMMMMM..
Çocukluğumuzda hep bu günleri hayal etmiştik. Hamdolsun hayallerimiz bu cengaverler sayesinde gerçekleşti.Hella olsun hepinize...

yerliturkuaz
30.11.2008, 17:30
Maçın yıldızı kimdi Balili attığı gol ile ve oynadığı mücadeleci futbolu ile maçın yıldızı olmaya hak kazanmıştır...

Maçın en kötüsü kimdi Tarafatar tebrik ederim gene mükemmeldiler....

Maçta göze çarpanlar Bilica hiç batmıyo geçen hafta haftanın futbolcusu idi bu kez bu maçta oynadığı diri futbol ile Balili gibi bana göre maçın yıldızı idiler...

Ne gibi eksiklerimiz var Topa sahip olmayı becerelim artık Avrupa kupasından bu yüzden elendik Sergio veya bunun ayarında bir oyuncu alalım...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Evimizde kazanmaya devam ediyoruz bu sezon evimizde tek skorla değil açık ve net skorlada kazanmasını biliyoruz...

Taraftar nasıldı Onlar içinde mükemmel bir maçtı seyir açısından fakat maçta seyirci vardı taraftar yoktu haliyle bu konuda görüş de yok....:)

davudi
01.12.2008, 08:26
bu macı en iyisi bülent hocaydı oyuncularıda cok iyiydi

ofgurleyuk78
01.12.2008, 12:18
Hepsi de güzel oynadılar. Tebrik ediyoruz. Balili ile Mehmet biraz göze çarpıyor.

hkngnr
01.12.2008, 14:45
Genel olarak iyi oynadılar. Böyle devam etsin inş.

Divriği58-
01.12.2008, 15:20
Maçın yıldızı kimdi TAKIM OLMAYI BAŞARAN 11 YİĞİDO

Maçın en kötüsü kimdi MAAAALESEF MOHAMMED ALİ

Maçta göze çarpanlar

Ne gibi eksiklerimiz var 3-0 DAN SONRA COK POZISYON VERDIK ACIKCASI MACI IZLERKEN HER AN BU MAC DONEBILIR DIYE DUSUNDUM

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler

Taraftar nasıldı BİLDİĞİNİZ GİBİ

titizyiğido
02.12.2008, 18:01
maç bizim açımızdan çok iyi geçti oyunun her anında üstündük maçın yıldızları balili ve musa bana göre

yigido_sampiyon
04.12.2008, 09:40
ben sadece balili değil maçın iki yıldızı vardı

balili+ musa aydın...