Orijinalini görmek için tıklayınız : Güvenenler İçin Çalışıyorum
SivasSpor.Com 01.12.2008, 08:43 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak için çalıştığını söyledi.
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak için çalıştığını söyledi.
Sivasspor-Gaziantepspor müsabakasında yiğidolar Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'a sevgi gösterisinde bulundular.
"Sivaslı seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla başkanlarına olan sevgilerini ortaya koyan yiğidolara başkan Mecnun Otyakmaz teşekkür etti. Otyakmaz, kendisine güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak için yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi.
Sivas Anadolu Gazetesi
hersey icin tesekkurler satyın mecnum otyakmaz
Kizilirmak58 01.12.2008, 09:05 en büyük en karakterli . yiğit mert insan mecnun OTYAKMAZ
Sizinle bir Sivaslı olarak gurur duyorum sayın Başkanım.Sana olan güvenimi nasıl tarif etsem bilmiyorum. Sadece tek cümle ile anlatmaya çaışacağım.SANA O KADAR GÜVENİYORUMKİ BU LİĞDE 3. SENİN OLDUĞUN SÜRECE 3.OLMAMIZI BİLE BAŞARISIZ SAYIYORUM.LİDERLER HEP ZİRVEDE OLUR SEN BİR LİDERSİN
crburak58 01.12.2008, 11:11 alem başkan görsün... mert çalışkan adam gibi adam... göğsümüzü kabarttığın için teşekkürler başkanım...
gurbetciler 01.12.2008, 11:42 adam gibi adam mecnun otyakmaz.........
EyüphanAydın 01.12.2008, 12:03 Buralara kadar gelmemizde en büyük pay sahibi olan Büyük başkan ' Mecnun Odyakmaz'a şükranlarımı sunuyorum.
Diğer başkanlardan ayıran tek özellik ' Mert 'olması.Sivas'a Sivasspor'a vermiş olduğu hizmetten ötürü teşekkür etmeyi bir borç bilirim....!
ofgurleyuk78 01.12.2008, 12:16 Teşekkür edriz sayın başkan. Birlikten kuvvet doğar demiş atalarımız.
sivaslihakan 01.12.2008, 13:55 en büyük baskan bizim baskan mecnun bey
Del Piero 01.12.2008, 14:45 Büyük başkan sana güveniyoruz... inş.. sivassporumuzu en yakın zamanda şampiyon yapacaksın.. buna inancımız tam.
HaSiVasLıM58 01.12.2008, 14:48 BÜYÜKSÜN Başkanım şimdi süper ligde bulunan 17 klüp ve taraftarları diyorlardırki eminim keşke Sivasspor başkanı gb başkanımız olsa sen bizleri güldürdün Yaradan da bir ömür sizleri güldürsün dert acı keder vermesin Sivas ın Ağası Adam gb adam MECNUN Başkan....
NİHAT_EKİCİ 01.12.2008, 14:58 MECNUN BAŞKAN HEM ÇALIŞKAN, HEM MERT, HEM YÜREKLİ, HEM DELİKANLI YANİ ADAM GİBİ ADAM. TÜM SİVASLILAR MECNUN BAŞKANANIN HER ZAMAN HER ŞARTTA YANINADADIR.
NİHAT_EKİCİ 01.12.2008, 15:04 BU HAFTA OLİMPİYAT STADINDA TÜM SİVASLILAR BİRARAYA GELECEK VE MECNUN BAŞKANA GEREKEN SEVGİLERİNİ GÖSTERECEKTİR.
NİHAT_EKİCİ 01.12.2008, 15:04 TÜRKİYEDE TÜM TAKIMLARIN TARAFTARLARI MECNUN BAŞKANA HAYRANLAR.
HaSiVasLıM58 01.12.2008, 15:30 Bu Dünya da iki adet Futbol Klubünün başkanı var birisi Sn MECNUN Başkan öteki ise Diğerleri....!
yigidomustafa58 01.12.2008, 18:29 en büyük başkan MECNUN BAŞKAN dır....
Stephan Battal 01.12.2008, 20:38 iyi aksamlar sayin baskan bizler elbet bir sivasli olarak sana guvenecegiz acik bir gercek var bunu aciklikla izah edecegim sivasin ve sivaslinin var olan butun ozelliklerini kaybolmaya yuztutmus degerlerini su yuzune cikardiniz ve gercek sivasliyi dunyaya birkez daha tanittiniz bunu hic kimse gormezlikten gelemez arti sivasimizin tanitimini yaptiniz dunyanin heryerindeki sivaslilara sivaslinin olmasi gereken karakterini anlattiniz boylelikle sivasli olmanin gururunu yasattiniz biz sivaslilara ben SIVAS GEMEREKLI olarak sizinle ve ekibinizle gurur duyuyorum ALLAH yolunuzu acik etsin INSALLAH bu basariyi sampiyonlukla susleriz
yerliturkuaz 01.12.2008, 21:32 Kim ne derse desin duruşuyla tam bir başkandır kendisi gerek kulubü yönetiş şekli gerekse takındığı tavır olsun çok iyi bir başkan çrneği gösteriyor....
Stada gelmeyerek bu başkana haksızlık etmiyor muyuz sayın hemşerilerim....
özsivasli1903 01.12.2008, 22:02 büyük baskan
bence süleyman sebadan sonra en büyük baskan
mecnun otyakmaz....
muhsin koçak 01.12.2008, 22:57 başkanlık konusunda türkiyede iki isim tanırım,birincisi sayın süleyman seba,ikincisi benimde çok takdir ettiğim sayın ilhan cavcav,ama bir isim daha varki bana göre bu iki ismi geride bırakabilecek o da başkanımız sayın mecnun odyakmaz,ne mutlu bize allah bize böyle bir başkan nasip etmiş.
karahisarli 01.12.2008, 23:54 büyük baskan allah sana uzuuuun ömürler versin basimizdan eksik etmesin her zaman ihtiyacimiz var sana kendine iyi bak baskanim
SAYIN BAŞKAN SİZİN İLE GERÇEKTEN GURUR DUYUYORUZ,ANADOLUNUN SESİNİ DÜNYAYA DUYURAN LİDERSİNİZ SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM...
yener_sahin 02.12.2008, 11:53 biraz da taraftar için çalışsan ya başkan........................ ...........................
sivaslimete 02.12.2008, 13:54 sana güvemimiz sonsuz büyük baskan insallah bu takimi sayende daha büyük yerlerde görürüz
XXCakir58 02.12.2008, 16:08 hersey icin tskler. Sizin gibi baskana herkes sahip olmali, örnek almali. Insallah bülent hoca ile takim ile zaferlere cikarsiniz.
Paylasim icin sagol.
titizyiğido 02.12.2008, 18:08 SİVASSPORUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI YÖNETİMİ .....TEBRİKLER BAŞKANIM......
toprak_gürün 03.12.2008, 12:26 biraz da taraftar için çalışsan ya başkan........................ ...........................
taraftar kendisi kendi olursa taraftar olur güzel kardeşim başkan taraftar için ne yapsın biletmi koysun taraftarın cebine. alla razı olsun mecnun başkandan dünyaya duyurdu sivassporumuzu . daha ne isteyelimki büyüksün başkan
poltolga 03.12.2008, 18:24 allah seni başımızdan eksik etmesin bize bu gururu yaşattığın için sonsuz teşekkürler
|