Orijinalini görmek için tıklayınız : KORKMUYORUZ


RüStü ElmaS
11.09.2005, 03:17
Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında hafta sonunda deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Sivasspor tesislerinde Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi Alman teknik adam, yaklaşık yarım saat oyuncularıyla konuşarak, Galatasaray karşılaşmasının önemini vurguladı. Neşeli bir ortamda geçen idmana Almanya'nın Münih kentinde belinden ameliyat olan kaleci Petkoviç, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Balili ile Kalla ve A-2 Milli Futbol Takımı'nda bulunan Hayrettin katılmadı.
Antrenman sonrası açıklamada bulunan Teknik Direktör Werner Lorant, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Ligde hafta sonu Galatasaray, ardından da Trabzonspor ile karşılaşacağız. Galatasaray maçı benim için çok önemli. Oyun disiplininden kopmadan mücadele edip, rakibin isminden korkmazsak İstanbul'dan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Sarı-kırmızılı takımdan çekinmediklerini belirten Alman teknik adam, "Galatasaray büyük takım. Ancak onlardan çekinmiyor ve korkmuyoruz. Diğer takımlara karşı oynadığımız futbolu Galatasaray maçında da sergileyeceğiz. Sarı-kırmızılılara sahada sergilediğimiz futbolla sürpriz yapmayı planlıyoruz. Ben Galatasaray ile iki kez karşılaştım ve ikisinde de kazandım. Bu sezon ise Sivasspor'un başında 3. kez karşılaşacağım. Ancak bu bambaşka bir maç" diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Lorant, Galatasaray deplasmanında Yiğidoların kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını kaydetti.
Kaleci Vedat ise, Almanya'da ameliyat olan kaleci Petkoviç'in takımda yer almaması nedeniyle forma giyme şansını yakaladığını belirterek, "Artık formayı bırakmayacağım. Galatasaray güçlü bir rakip. Sivasspor'un kalesi Galatasaray'a kapandı. Bu maçtan 3 puan almayı istiyoruz. Ancak İstanbul'dan 1 puanla dönersek de bu bizim için büyük bir başarı olacaktır" dedi.
TARAFTAR ATEŞ PÜSKÜRÜYOR
Sivasspor’un hafta sonunda Ali Sami Yen’de yapacağı müsabakaya taraftarlar için 900 kişilik yer ayrılması Sivasspor’a gönül veren taraftarları üzdü. Sivasspor Yönetim Kurulu, taraftar sayısının artırılması amacıyla Galatasaray yönetimi ile yapılan görüşmeden sonuç alınamadığını belirterek “ Sivasspor taraftarının önünü kestiler.Önemli değil, bizim taraftarımız her zaman her yerde sbizim yanımızda, alacağımız galibiyetimizi maçımızı izleyemeyen taraftarlarımıza armağan edeceğiz.Deplasman takımına bu hareket yapılmamalı. İkinci devre Galatasaray’da Sivas’a gelecek,bizlerde mi aynı hareketi yapalım. Böyle sporda birlik,beraberlik ve kardeşlik olmaz “ dediler.
Yeniülke

drummer
11.09.2005, 03:22
neden korkalımki
bu ligde her şey olabilir.
biz inanırsak,takım inanırsa çok iyi sonuçlar elde edebiliriz.

gürünlü_58
11.09.2005, 05:51
SELAM ARKADAŞLAR BENCE KORKACAK HİÇ BİRŞEY YOK :k11: AMA MUTLAKAA BU MAÇTAN PUAN VEYA PUANLAR ALMAMIZ LAZIM ÇÜNKÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DAHA ZORLU MAAÇLAR BEKLİYOR :-| İYİ OLAN KAZANSIN.
BEN BİR ESKİ GALATASARAY LI OLARAK TABİKİ SİVASIMIN KAZANAMASINI İSTİYORUM,BAŞKANIMIZIN SÖYLEDİĞİ GİBİ EMANETCİ TARAFTARDIK ARTIK EVE DÖNME ZAMANI GELDİİİİİ:)))) :wink:

BROTHERS58
11.09.2005, 06:39
BİZ COK YAPAMAZLAR DENENİ YAPTIK BUNUDA YAPARIZ ALLAH'IN İZNİYLE BEKLE MECİDİYEKÖY YİĞİDOLAR GELİYOR!

HakkıTİMUÇİN
11.09.2005, 09:23
Korkacak hiç bişey yok tabi..Çıkıp Yiğidolar gibi mücadelemizi yapacağız..Yeneriz (İnşallah) yeniliriz yada berabere kalırız önemli diil..

Ben Sivasporun, Sivasa yakışır şekilde Mücadele edeceğinden eminim

twity_58
11.09.2005, 11:12
iyide korkacak ne war zebellahlar a karsı oynamayacaz yaa sunun surası galatasaray işte yenmek de war yenılmek de iyi oynayan iyi mucadele eden kazansın :D tabı sıvas kazansa daha ii olur

muRTix
11.09.2005, 11:44
bu maç kesin bizim bizim kimseden korkumuz yok hakan şükür necatiyle andersonla m.ali yi kıyaslayın farkı sizde göreceksiniz;)

ElbeyLi58
11.09.2005, 12:09
Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Rakibinden puan ya da puanlar almanın hesabını yapan Sivasspor, tarihinde ilk defa Galatasaray ile karşılaşak. Takımdaki eksik futbolcular bu önemli maç öncesi teknik heyeti düşündürüyor.

Kalla ve Balili takıma dahil oldu
İstanbul’da maç saatini beklemeye başlayan Sivasspor, bugün Galatasaray’a konuk olacak. Saat 20:00’da başlayacak maç öncesi Sivasspor’da eksik futbolcular teknik heyeti bir hayli düşündürüyor. Takım kadrosunda ameliyat olan kaleci Petkoviç, sakatlığı devam eden Gökhan ve sarı kart cezalısı Yasir yer almadı. Ülkelerinin milli takımından dönen Kalla ve Balili ise İstanbul’da takıma dahil oldu.

Lorant: ‘Favori biz değiliz’
Galatasaray’ın gücünü bildiklerini belirten Teknik Direktör Werner Lorant, “Maçın favorisi biz değiliz. Dolayısıyla kaybedecek birşeyimiz de yok. Rakibimiz çok güçlü. Ancak onlardan korkmuyoruz. İstanbul’a puan almaya geldik” şeklinde konuştu.

5841
11.09.2005, 12:24
NEDEN KORKALIM ,ONLAR BİZDEN KORKSUNLAR.

erhan5834
11.09.2005, 13:03
ONLAR BİZDEN KORKSUN KORKUYOLARDA MERAKLANMAYIN SİTELERİNE BAKARSANIZ ANLARSINIZ ZATEN BUNU

ErdalGüler
11.09.2005, 13:22
Sivasspor'un kimseden korkusu yoktur. Asıl korkudan yeni transfer bile yapan galatasaray düşünsün... Bu akşam ALLAH'ın izniyle galip geleceğiz... Bir sözümde galatasaraylı futbolculara paçalarınızı bağlamadan sahaya çıkmayın.... :D

ElbeyLi58
11.09.2005, 13:23
Süper Lig Son 4 Maçi
Sivasspor 1-1 Malatyaspor
Gaziantepspor 0-0 Sivasspor
Samsunspor 1-2 Sivasspor
Sivasspor 1-0 Vestel Manisa

Galatasaray 1- 2 Sivasspor
bügün yenecegiz cim bomu

ErdalGüler
11.09.2005, 13:23
Sivasspor'un kimseden korkusu yoktur. Asıl korkudan yeni transfer bile yapan galatasaray düşünsün... Bu akşam ALLAH'ın izniyle galip geleceğiz... Bir sözümde galatasaraylı futbolculara paçalarınızı bağlamadan sahaya çıkmayın.... :D

ErdalGüler
11.09.2005, 13:25
Süper Lig Son 4 Maçi
Sivasspor 1-1 Malatyaspor
Gaziantepspor 0-0 Sivasspor
Samsunspor 1-2 Sivasspor
Sivasspor 1-0 Vestel Manisa

Galatasaray 1- 2 Sivasspor
bügün yenecegiz cim bomu


Yeneceğiz ama;
Galatasaray 0- 2 Sivasspor :D