Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYDİ SİVAS DESTEĞE
RüStü ElmaS 11.09.2005, 03:37 Valilik tarafından başlatılan “Sivasspor’a Destek Kampanyası” banka hesap numaraları belirlendi.
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Vali Hasan Canpolat, Sivasspor sayesinde Sivas’ın her alan da gelişme sağlayacağını belirterek, “Bu nedenle her Sivaslıyım diyen Sivasspor’a destek vermelidir. Sivasspor’umuzun bize katkıda bulunması ve başarısını daha da büyültmesini istiyorsak burada görevde bize düşmektedir. Bu nedenle Sivas’a Sivasspor’a gönül veren Sivaslıyım diyen herkes destek Sivasspor’a manevi desteğinin yanı sıra maddi destekte vermelidir. Bu nedenle bir yıl süreyle Sivasspor’a maddi destek kampanyası başlattık. İlimiz açısından çok büyük öneme sahip olan Sivasspor’a bağlılığımızın büyük göstergesi olacağına inancımız bu kampanyaya, tümk kesimlerin gerekli destek ve katkıda bulunacaklarına inanç ve güvenim tamdır. Herkesin kendi bünyesinde bu kampanya için çalışmalar yapması ve bütcesi elverdiği şekilde yardımlarını yapmasını istiyoruz”dedi.
BANKA HEBAP NUMARALARI
T.C Ziraat Bankası Sivas Şubesi:
44062351-5001 YTL- 44062351-5004 USD- 44062351-5002 ERU
T. VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ
2035587 YTL-028 4035588 USD- 028 4035589 EUR
T.İŞ .BANKASI SİVAS ŞUBESİ
5700 2260372 YTL - 5700 3464031 USD- 5700 3464026 EUR
BROTHERS58 11.09.2005, 06:36 EMİNİM SİVASIN MERT CÖMERT İNSANI BU HESAPLARA YARDIM YAGDIRIR!PAZARTESİ BANKALARA HÜCUUUM!
twity_58 11.09.2005, 11:06 hep destek tam destek olması için yıne bizim yıgıt ınsanlara iş düsüyor gösterelım herkese duyarlılıgımızı :D
Duyarlı ve varlıklı sivaslıların elinden geleni yapacağına inanıyorum
herkesın elınden gelen yaardımı yapacagına emınım .rakamların buyuklugu kucuklugu önemlı deyıl gönlümüzden ne gelıyorsa yapmaya calışalım
hadi beyler pamuk eller cebe.sivası sivaslıdan başkaları duşunmez
erhan5834 11.09.2005, 13:07 SİVAS HALKI SİVASLIYIM DİYEN HERKEZİN BUNA DESTEK VERECEĞİNDEN EMİNİM UNUTMAYIN HEP DESTEK TAM DESTEK ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI MİLLETTTT.....
izmirliyigido 11.09.2005, 13:53 Sivas'ın vizyonu olan SİVASSPOR'umuzun daha başarılı olması için Sivas'lıyım diyen herkesin elinden geldiğince yardım edeceğinden eminim. Bu bağışlar Yiğidolara (başarı, puan ve adımızdan sürekli söz edilen bir takım olarak) geri dönecektir.
HAYDİ SİVASSPOR İÇİN EL ELE....
GeCeVeMaVi58pRf 11.09.2005, 14:56 hep destek tam destek olması için yıne bizim yıgıt ınsanlara iş düsüyor gösterelım herkese duyarlılıgımızı :D
tamam ama sende para yatırcaksın oldumu :)
hep destek tam destek...
dogukan58 11.09.2005, 15:37 sivasın soğuğu sert adamı mert dir herseyde olduğu gibi bundanda alnımız ak çıkarız evelAllah.
yurtseven_58 11.09.2005, 17:15 bu destek sade zenginlerden beklememek lazim yani bizim gibi normal gelirli insanlarda desdek olmamiz lazim ben sahsen seve seve destek etmeye hazirim
saygilar
serhankaburcuk 12.09.2005, 21:28 Şimdi Destek zamanı diyeceğim ama Sivasın insanının bir özelliği var lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmaz ama desteğe geldiği zaman nedense hep geriye çekilir inşallah bu seferde böyle olmaz ve herkes pamuk elini cebine atar...
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
HER YERDEYİZ...
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 21:32 sesımızı çıkarmanın zamanı geldı arkadaslar ne demısler yılanın basını kucukken ezecen yoksa bu daha baslangıc olur sivassporun sahıpsız olmadıgı herkese gosterelım.....
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.09.2005, 21:53 yalnış anlamayın ama ben pek inanmıyorum ve güvenmiyorum her şey lafta ve sözde icraata geldiği zaman fısssssssssssssssssss
serhankaburcuk 12.09.2005, 21:55 yalnış anlamayın ama ben pek inanmıyorum ve güvenmiyorum her şey lafta ve sözde icraata geldiği zaman fısssssssssssssssssss
Evet bende senin gibi düşünüyorum...İnşallah bizim düşündüğümüz gibi olmaz...FISSSSSSSSSSSS....
Herkes elini taşın altına koymalı... Az çok demeden yardım edelim...
ElbeyLi58 13.09.2005, 18:29 arkadaslar lütfen cuma günü sivassporumuz
yalniz birak miyalim lütfen....maca gidelim
fatih_5834 13.09.2005, 19:20 bu kampanyaya kımlıgınde sıvas yazan herkesın katılacagına ınanıyorum.cunku bız yıgıdın harman oldugu yerdenız!!
ich_liebe_dich 13.09.2005, 19:59 BÜTÜN YİĞİDOLAR HAYDİ SİVASIMIZA DESTEK VERELİM...
GÜN BUGÜNDÜR YİĞİDOLAR HERKES MAÇA GELSİN
1967_DERNEK_10UR 13.09.2005, 22:36 Valilik tarafından başlatılan “Sivasspor’a Destek Kampanyası” banka hesap numaraları belirlendi.
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Vali Hasan Canpolat, Sivasspor sayesinde Sivas’ın her alan da gelişme sağlayacağını belirterek, “Bu nedenle her Sivaslıyım diyen Sivasspor’a destek vermelidir. Sivasspor’umuzun bize katkıda bulunması ve başarısını daha da büyültmesini istiyorsak burada görevde bize düşmektedir. Bu nedenle Sivas’a Sivasspor’a gönül veren Sivaslıyım diyen herkes destek Sivasspor’a manevi desteğinin yanı sıra maddi destekte vermelidir. Bu nedenle bir yıl süreyle Sivasspor’a maddi destek kampanyası başlattık. İlimiz açısından çok büyük öneme sahip olan Sivasspor’a bağlılığımızın büyük göstergesi olacağına inancımız bu kampanyaya, tümk kesimlerin gerekli destek ve katkıda bulunacaklarına inanç ve güvenim tamdır. Herkesin kendi bünyesinde bu kampanya için çalışmalar yapması ve bütcesi elverdiği şekilde yardımlarını yapmasını istiyoruz”dedi.
BANKA HEBAP NUMARALARI
T.C Ziraat Bankası Sivas Şubesi:
tamam dışarda yaşayan yiğidolar desteğini verebilir ama!sivas'ta ne zaman maç oynanacak?miilet biletleri niye almıyor niye ilgi yok sivas'ta maç oynanmazsa elbette bir tepki oluyor...
skywriter 14.09.2005, 23:29 T.C Ziraat Bankası Sivas Şubesi:
valilikten açıklanan hesap numaraları elimizden geldigi kadar yardım edersek biz üstümüze düşeni yapalım
herkes görev başına!!
Tasindi...
serhankaburcuk 15.09.2005, 15:05 Şimdi Destek zamanı diyeceğim ama Sivasın insanının bir özelliği var lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmaz ama desteğe geldiği zaman nedense hep geriye çekilir inşallah bu seferde böyle olmaz ve herkes pamuk elini cebine atar...
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
HER YERDEYİZ...
gercek58li 15.09.2005, 15:17 Eger SIVASLIYIM diye ögünüyorsak bu destek kampanyasina katilmamiz görevimiz olmalidir.
Herkes kendi durumuna göre verir.Kimseye zorla belli miktarda vereceksin denmiyor. Bu is gönül isi.
Ama bence 1 Lira da olsa katilmamak en büyük Sivaslilik ayibidir.
(tabiki Sivasliysak?)
CÜSSKB-Aynur 13.10.2005, 09:00 Sivasspor'a destek gerek !..
Sivas Valiliği tarafından başlatılan ''Sivasspor'a Yardım Kampanyası''na tüm Sivaslıların destekte bulunmaları isteniyor..
Sivas Valisi Hasan Canpolat öncülüğünde, kırmızı-beyazlı ekibe yardım amacıyla başlatılan kampanyanın tanıtım afişleri, kentin işlek caddelerindeki reklam panolarına asılmaya başlandı.
Tarihinde ilk kez çıktığı Turkcell Süper Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla tüm futbolseverlerin beğenisini toplayan Sivasspor'un, posterinin de yer aldığı afişlerde, ''Tüm Türkiye Sivasspor'u konuşuyor'', ''Bu başarıya sen de ortak ol'', ''Haydi yiğidolar, şimdi destek zamanı'' gibi sloganlarla taraftarlar, kırmızı-beyazlı ekibe destek vermeye davet ediliyor.
Afişlerde yardımların yatırılacağı Ziraat Bankası, İş Bankası ve Vakıflar Bankası Sivas şubelerinin hesap numaraları da yer alıyor.
Ajansspor.com dan
CÜSSKB-Aynur 13.10.2005, 09:24 Sivasspor için eller cebe!
Sivas Valiliği tarafından başlatılan "Sivasspor'a Yardım Kampanyası"na tüm Sivaslıların destekte bulunmaları isteniyor. Afişlerde, "Tüm Türkiye, Sivasspor'u konuşuyor'', "Bu başarıya sen de ortak ol", "Haydi Yiğidolar, şimdi destek zamanı'' gibi sloganlarla taraftarlar, kırmızı-beyazlı ekibe destek vermeye davet ediliyor. Ayrıca yardımların yatırılacağı Ziraat, İş ve Vakıflar Bankası Sivas şubelerinin hesap numaraları da yer alıyor.
Fotomaç tan
yalnış anlamayın ama ben pek inanmıyorum ve güvenmiyorum her şey lafta ve sözde icraata geldiği zaman fısssssssssssssssssss
Gardaş zannedersem bu yazdığın yazıda ki guruba sen de giriyorsun.....
Ya da bu kadar iddialı yazdığına göre yüklü miktarda yardımda bulundun.
Acaba hangisi....
( Yanlış anlama ama ben senin Sivas ve Sivasspor sevginden şüphe duymuyorum fakat bu şekilde yazı yazmanı yadırgadım. İnsanları yardıma motive edici bir şeyler yazsaydın daha hayırlı olurdu diye düşünüyorum.)
Sevgili Yiğidolar ben bu foruma yazı yazan ve bu yazıları okuyan kısacası Sivasspor.com ve Sivasspor sevdalısı herkesi banka hesaplarına ellerinden ne gelirse para yatırmaya davet ediyorum. İllaki birileri çıkıp milyarları verecek diye bir şey kesinlikle yok. Unutmayalım ki bir iki kişi cebinden çıkarıp üçyüz beşyüz milyar veremeyebilir veya vermeyebilir. Fakat burada olduğu gibi binlerce insan bulunduğu mekandan elinden ne gelirse on milyon, yirmi milyon, elli milyon, yüz milyon... daha fazla verebilecekler daha fazla yatırırlarsa işte o vakit yüklü miktarda para toplayabiliriz.
Ben kendi adıma söz veriyorum. En kısa zamanda bankaya gidip elimden geldiği kadar bu hesaba yatıracağım.
Lütfen hep destek tam destek.....
x_burnley 13.10.2005, 13:36 valla zenginler önemli değil kimin gönlünden ne koparsa sivaslıyım diyen tüm herkes buraya gitmeli ve birşeyler yapmanı bende elimden geldiğince gönlümden ne koparsa yatıracağım
serhankaburcuk 14.10.2005, 23:38 Sevgili BOUN;
Senin yazdıklarında belki haklılık payı var ama sen İtham ettiğin kişiyi tanımıyorsun herhalde...Derneğimizin ve Sitemizin değerli üyelerinden Mustafa abimiz Hem Sivasspora hemde derneğimize yaptığı katkılardan bihabersin ....Mustafa abi sadece insanlar yapmadıkları yardımlardan dolayı sitemde bulunuyor ve bu konudada çok haklı...Örneğin Kombine Bilet Kampanyasında Mustafa abimizin çok destekleri oldu...Ama klavye başından kampanyamıza destek olacağını söyleyipde yardım etmeyenler var hatta yardım hiç yok denecek kadar az...Bizim kızdığımız sanal alemde kabadayılık ve cömertlik yapılması ve bunların icraata dökülmemesi...Kulübümüzün elinde halen kombine bilet var...BİLGİLERİNİZE...
SAYGILARIMIZLA....
EmmiOgLu 14.10.2005, 23:43 Görüyorumki insanlar sanal alemde çok güzel yardımlarda bulunuyorlar..Ama bizim istediğimiz gerçekte yardımda bulunulması...Biz sanal alemde değilde gerçekten Sivasa ve Sivasspora destek olmalıyız...
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....
İsak EMMİOĞLU
1967 Sivasspor Genç Tar.Der.2.Başk.
|