Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolaştı !..


yerliturkuaz
10.12.2008, 10:56
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_nh_Sevinc_Si vas005.jpg

Turkcell Süper Lig'in flaş takımlarından Sivasspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica, forma giydiği maçlarda sergilediği performansla beğeni topladı.
Romanya'nın Cluj takımından bu sezon başında Sivasspor'a transfer olan 29 yaşındaki, 1 metre 87 santimetre boyundaki savunma oyuncusu Bilica, Sivasspor forması altında 2'si UEFA Intertoto Kupası, 1'i Fortis Türkiye Kupası, 14'ü de Turkcell Süper Lig olmak üzere 17 maça çıktı.

Sivasspor'un en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Bilica, forma giydiği maçlarda ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Savunmada güven veren bir futbol sergileyen Bilica, teknik direktör Bülent Uygun'un savunmadaki vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Teknik heyetten, yönetimden ve taraftarlardan alkış alan Bilica, spor otoritelerinin ve diğer kulüplerin de dikkatini çekti.

Ligde 13'ü ilk 11'de olmak üzere 14 maçta çıkan Bilica, bu maçlarda bin 174 dakika sahada kaldı. Özellikle Trabzonspor ile deplasmanda oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçta ortaya koyduğu futbolla herkesi kendisine hayran bırakan Bilica, takımının deplasmanda 3-0 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da 1 gole imza atarak kırmızı-beyazlı ekibin galibiyetinde büyük rol oynadı. Centilmen bir futbol sergileyen Bilica, ligde forma giydiği maçlarda 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Romanya'da geçen sezon yılın en iyi stoperi seçildiği bildirilen Bilica'nın, Sivasspor ile 31 Mayıs 2009'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

YuNuSPaSa58
10.12.2008, 10:59
dün Chelsea-Cluj maçı wardı onu izlemiştim.. Geldiği takım nerede.. Adam gerçekten müthiş..

etzel1967
10.12.2008, 11:01
blica ve tum gerçekten çok yararlı transferler...özellikle blicayı intertoto maçlarında izlemiş çok beğenmiştim...bir stoperin bu kadar teknik ve çabuk olması çok ender görülen özelliklerdir...blica şu an türkiyenin en iyi defans oyuncusu bana göre...takıma kazandıranları tebrik ediyorum...

muhsin koçak
10.12.2008, 11:08
tek kelimeyle müthiş bir savunmacı,ne yapıp edip sözleşmesi uzatılmalı.

EyüphanAydın
10.12.2008, 11:12
Fabio Alves Da Silva Bilica ;

İlk geldiği günden beri herkez söylemiştir.Çok iyi olucağını,yerinde bir transfer olduğu.

Bende geldiği gün bir kaç yorun yaptığımı düşünüyorum.Brezilyalı futbolcular eğer ortama çabuk ısınırsa o takım'ın sanki 40 yıllık futbolcusu gibi oynar.

Günümüzde ise Brezilya istilası her yeri sarmış bulunmakta.Adamların en kötü topçusu bile çok büyük işler yapıyor.

Bilica ilerleyen haftalarda sahada güzel oynamaya başlıyacaktır.

tanju_58
10.12.2008, 12:59
Sivasspor`un Brezilyalı savunma oyuncusu, forma giydiği maçlarda sergilediği performansla beğeni topladı.

Turkcell Süper Lig`in flaş takımlarından Sivasspor`un Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica, forma giydiği maçlarda sergilediği performansla beğeni topladı.

Romanya`nın Cluj takımından bu sezon başında Sivasspor`a transfer olan 29 yaşındaki, 1 metre 87 santimetre boyundaki savunma oyuncusu Bilica, Sivasspor forması altında 2`si UEFA Intertoto Kupası, 1`i Fortis Türkiye Kupası, 14`ü de Turkcell Süper Lig olmak üzere 17 maça çıktı.

Sivasspor`un en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Bilica, forma giydiği maçlarda ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Savunmada güven veren bir futbol sergileyen Bilica, teknik direktör Bülent Uygun`un savunmadaki vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Teknik heyetten, yönetimden ve taraftarlardan alkış alan Bilica, spor otoritelerinin ve diğer kulüplerin de dikkatini çekti.

Ligde 13`ü ilk 11`de olmak üzere 14 maçta çıkan Bilica, bu maçlarda bin 174 dakika sahada kaldı. Özellikle Trabzonspor ile deplasmanda oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçta ortaya koyduğu futbolla herkesi kendisine hayran bırakan Bilica, takımının deplasmanda 3-0 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da 1 gole imza atarak kırmızı-beyazlı ekibin galibiyetinde büyük rol oynadı. Centilmen bir futbol sergileyen Bilica, ligde forma giydiği maçlarda 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Romanya`da geçen sezon yılın en iyi stoperi seçildiği bildirilen Bilica`nın, Sivasspor ile 31 Mayıs 2009`a kadar sözleşmesi bulunuyor.

merkez_emre
10.12.2008, 15:16
sivas agelmıs en ıyı stoper :)

kadir20
10.12.2008, 18:40
bulup getirenler sagolsun!büyük takimlar görsün klup nasil yönetiliyormus.