Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Adım Marş


SivasSpor.Com
11.12.2008, 10:09
http://www.sivaspostasi.com.tr/resimler/yazar/ismailmut88.jpg

İsmail MUT / Sivaspostası

UYGUN ADIM MARŞ..


Sivasspor şampiyonluğun en büyük adayıdır.

Bu kadar iddialı bir cümleyi Sivasspor’un artılarını gördüğüm için yazmak istedim.

Futbol kriterlerine göre değerlendirildiğinde şu anda görünen o ki Türkcell Süper Ligi Sivasspor’ un bariz bir şekilde üstünlüğüyle geçmektedir.

Son yıllarda oynadığı futbol ve duruş ile futbol kamuoyunun takdirini kazanmış ve hiçbir gereksinmeye maruz kalmadan sadece ve sadece güzel futbol oynama mantalitesiyle bu takım artık bundan böyle kesinlikle şampiyonluğun en büyük adayı konumundadır.

Bu haftayı İst.B. Ş’i deplasmanda yenerek son dört haftayı kalesinde gol görmeden geçiren Sivasspor maça üç puan üzerine kurulmuş ofansif futbol anlayışıyla çıkarken üç stoperle maça başlayan İ.B.Ş’nin ise açıkça Sivasspor’dan çekindiği sahaya yansımıştır.

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’u yeneceğimizin sinyalini maçın daha birinci dakikasında verdik. Top toplayıcısından topu çabuk atması için çırpınan bir Sivasspor’lu futbolcusunun hareketi maça odaklanma ve kazanma azmini ortaya sermişti.

Maçın başlamasıyla Sivasspor’un üstünlüğü hemen fark edilmiştir, değerlendirilemeyen net gol pozisyonlarının sonucunda son haftaların flaş ismi Bilika’nın attığı gol ilk yarının sonucunu belirlemiştir. Sivasspor ikinci yarıda gol ayakları Mehmet ve Ballili ile iki gol daha bularak maçı 3-0 kazanıp kalan iki hafta sonunda ilk yarıyı lider bitirme sinyallerini vermiştir.

Futbol bir keyif oyunudur seyrettikçe zevk ve keyif alacaksın Sivasspor işte öyle bir şey.

Olimpiyat stadını dolduran 15 bine yakın taraftar işte bu keyfi tatmışlardır.

Ne mutlu onlara ki böyle bir takımları var.

Sizlerde keyif almak ve mutlu olmak istiyorsanız, yapacağınız şey Hacettepespor maçında türbinde yerlerinizi alarak takımınızı sonuna dek sadece desteklemek ve motive etmek.

Saat 14.00 de Cumartesi günü 4 Eylül stadında buluşmak üzere…

yigidomustafa58
11.12.2008, 10:16
Allah razı olsun diyorum hocam size...


Sivasspor şampiyonluğun en büyük adayıdır.

etzel1967
11.12.2008, 10:27
ligin en iyi futbolunu oynayan takım biziz...trabzon belki lider olabilir ama bir iki maç haricinde doğru düzgün hak ederek kazandıkları bir tane maç yok...inşallah böyle devam ederiz...özellikle hakemler objektif ve adaletli maç yönetirlerse bu hedefe daha rahat varabiliriz...

muhsin koçak
11.12.2008, 10:52
geçen sezon buna inanmamıştı sivas halkı,umarım bu sene şampiyonluğa inanarak takımlarının arkasında durmayı öğrenirler.Bu takım taraftarsız bunları başarabiliyorsa birde arkalarına taraftar desteğini alırlarsa neler yaparlar kim bilir.

yerliturkuaz
11.12.2008, 10:56
Spor basınında hak ettiğimiz yeri bulamadığımız kesin fakat bunları bir üç büyük takım yapmış olsa idi şimdi krallardı. Gerçi bu bizim işimize geliyor basın üzerimize gelmiyor Böyle olması bir nevi daha iyi...

Takımımız güzel futbolunu oynadığı futbolu rakiplerine benimsetmiş durumda kim gelirse gelsin bizler aynı oyunumuzu oynuyoruz...

Şampiyonluğun en büyük favoriyiz fakat kadro istikararımızı kesinlikle bozmamız lazım bu takımda sezon sonuna kadar kimse gönderilmemesi gerekir...