Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız Beyaz Show da!

yusaby
11.12.2008, 12:30
http://www5.ajansspor.com/resim/mehmetyildiz.jpg http://www.youtubeizle1.com/blgjet_dosyalar/beyazshowlogo.jpg

Sivasspor'un ve Turkcell Süper Ligin değerli oyuncularından Mehmet yıldız her cuma akşamı yayınlanan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a bu hafta konuk oluyor.

Evet arkadaşlar bu sabah televizyon kanallarında zapping yaparken Kanal D de takıldım birara. Tam bu sırada reklam arasına girmeden Beyaz Showda bu hafta Mehmet Yıldız'ın olacağını öğrendim. Bu programı kaçırmamanızı öneririm. Zira Sivasspor'umuzun forveti Mehmet Yıldız Beyaz Showda!

GuLo
11.12.2008, 12:39
Teşekkür ederim bende ogrendım ama ne zaman cıkacagını bılmıodum her hafta ızlıodum bu hafta kkacrmm Cok saol

muhsin koçak
11.12.2008, 12:59
yinemi yav,sonra sende düzeltme bak,zira geçen haftada öyle dediler gece saat üçe kadar tv nin başında çakılı kaldık.:D:D:D

yerliturkuaz
11.12.2008, 13:11
Bu haftada çıkmayacaktır Beyaz Shov'a nitekim Cumartesi günü maç varbunda bir yanlışlık vardır.....

yusaby
11.12.2008, 13:36
arkadaşlar bende Kanal D'nin yalancısıyım:D Sanırım şöyle bir şey var canlı yayın olmayabilir. Banttan yayınla verebilirler..

cem
11.12.2008, 14:15
bende izledim.. kanal d de.. bu haftaki beyaz sovun konukları içerisinde mehmet yıldız var... sanırım canlı degıl banttan yayınlanacak program...

piton58
11.12.2008, 14:22
İnanmayın yalan kanal d sitesine baktım yok öyle bişey

Beyaz bu gece; Modern Folk Üçlüsü (Doğan Canku, Ahmet Kurtaran, Selami Karaibrahimgil), Aşkın Nur Yengi, Gülsüm Tatar ve Şemsi Yaralı’yı ağırlıyor.

inanamazsanız bakın

http://www.kanald.com.tr/Program/Detail.aspx?programId=13

yigidomustafa58
11.12.2008, 14:53
bende baktım yalandır bu haber ...

Cuma 23:00

Beyaz Show

“Beyaz Show” yine şahane

Beyaz bu gece; Modern Folk Üçlüsü (Doğan Canku, Ahmet Kurtaran, Selami Karaibrahimgil), Aşkın Nur Yengi, Gülsüm Tatar ve Şemsi Yaralı’yı ağırlıyor.
“Beyaz Show”a bu hafta; geleneksel halk ezgilerine getirdikleri özgün yorumlarıyla milyonların gönlünde taht kuran, müzik dünyasının kilometre taşlarından olan Modern Folk Üçlüsü, pop müziğin güçlü yorumcularından Aşkın Nur Yengi ve dünya şampiyonu boksörler Gülsüm Tatar ile Şemsi Yaralı konuk olacak. Beyaz ayrıca, Van’dan gelen, gitarın sultanları, 11 minik müzik sevdalısını da ağırlayacak
Programda, İnodnod, Canısı ve Pikniktubu bölümleri ile canlı yayın sürprizleri de yer alacak. Dinamik, seviyeli ve eğlenceli içeriğiyle Cuma gecelerini şenlendiren bu süper şovu sakın kaçırmayın!

yerliturkuaz
11.12.2008, 14:55

Beyaz Show

“Beyaz Show” yine şahane

“Beyaz Show”a bu hafta; geleneksel halk ezgilerine getirdikleri özgün yorumlarıyla milyonların gönlünde taht kuran, müzik dünyasının kilometre taşlarından olan Modern Folk Üçlüsü, pop müziğin güçlü yorumcularından Aşkın Nur Yengi ve dünya şampiyonu boksörler Gülsüm Tatar ile Şemsi Yaralı konuk olacak. Beyaz ayrıca, Van’dan gelen, gitarın sultanları, 11 minik müzik sevdalısını da ağırlayacak
Programda, İnodnod, Canısı ve Pikniktubu bölümleri ile canlı yayın sürprizleri de yer alacak. Dinamik, seviyeli ve eğlenceli içeriğiyle Cuma gecelerini şenlendiren bu süper şovu sakın kaçırmayın!

Sen geçen haftaki programa bakmışsın....

Divriği58-
11.12.2008, 14:56

Beyaz Show

“Beyaz Show” yine şahane

arkadaslar bunlşar gecen hafta konukdu ben ızledım canlı yayında bu saydııgınız konuklar gecen hafta vardı

yigidomustafa58
11.12.2008, 15:12
orasını bilmiyorum özür dilerim o zaman yalan dediğim için arkadaşlar....

sivaslimete
11.12.2008, 15:14
bak bu dogrudur innsallah gecen hafta kahve ice ice bir hal oldum uykum gelmesin diye insallah bu sefer cikar

muhsin koçak
11.12.2008, 15:18

Beyaz Show

“Beyaz Show” yine şahane

yanlış bakmışsın dostum,bunları geçen hafta seyretmiştim ben,dedimya üçe kadar tvnin karşısındaydım ben.

HaSiVasLıM58
11.12.2008, 16:01
İzleriz bakalım konuklardan Tezehurat Sivas Sivas sesleri çıkacakmı illa Sivas 'lı vardır yada Sözde büyüklerden sıkılmış Anadolu sevdalısı ....

sinan-58
11.12.2008, 16:21
arkadaşlar bu haber kesinlile yalan çünkü cumartesi hacattepe maçı var mehmet cuma gece istanbulda değil sivasta olacak

bekiro0758
11.12.2008, 17:10
saol gardaşım teşekkürler geçen biri yazmıştıda ondan sonra bekledik çıkmadı

rubik
11.12.2008, 17:23
arkadaşlar bu haber kesinlile yalan çünkü cumartesi hacattepe maçı var mehmet cuma gece istanbulda değil sivasta olacak

hayır yalan falan değil.yarın mehmet yıldız beyaz show'da olacak.çünkü program banttan yayınlanacak.reklamlarını izleyen arkadaşlar da programdan görüntülerin içerisinde mehmet yıldız'ı görünce anlayacaktır.

metincetin58
11.12.2008, 18:39
haber kesin doğru program banttan yayın canlı deil

yusaby
11.12.2008, 18:48
Arkadaşlar durup dururken neden yalan haber vereyim. bu haber iyi bir haber kötü bir haber değilki yalan haber olsun. Ben kanal dyi izlerken gördüklerimi yazdım. Daha sonra belki forumda vardır diye araştırdım. Göremeyince bende sizinde bilginiz olsun diye yazdım. Bunun dışında bende önce sizin gibi kanal d nin sayfasına baktım ama geçen haftanın progmamını yazıyordu. O yüzden bugün gördüğüm ve sizinle paylaşmak istedim ve buraya yazdım.

İlginiz için yinede teşekkürler..

albina58
11.12.2008, 18:54
Bu haber doğrudur,
Geçen haftada bu haber çıkmış,Mehmet YILDIZ İstanbul büyükşehir belediyespor maçı öncesinde çekimlere katılmış o zaman bizde geçen hafta yayımlanacağı düşünmüş ve geçen hafta cuma günü yayınlanacağını düşünerek haber yapılmıştı.
Ancak orda yapılan proğram,bayram nedeniyle bu hafta beyaz show için yeni proğram yapılmayacağından,bu hafta cuma günki proğram için hazırlanmıştır.İki gündür kanal D de bu proğramın reklam görüntüleri yayınlanmaktadır.

kadir20
11.12.2008, 19:27
gecen hafta gibi olmaz insallah!program bitene kadar bekledik cikcak diye,hic gelmicek felanda demediler.

erdalsahin_58
11.12.2008, 21:11
EVET ARKADAŞLAR KESİNLİKLE DOĞRU, PROĞRAM BANTTAN YAYINLANIYOR. HATTA MEHMET YILDIZ TOPLA SHOW YAPIYOR BEYAZSHOW DA, BUNU REKLAMINDA GÖSTERDİ.

velibircan
11.12.2008, 21:24
Haber Doğru Yarın Mehmet Yıldız Beyaz Show'da Kaynak Sağlam...

Yanlız Yayın Banddan...Canlı Yayın Değil

muhsin koçak
11.12.2008, 21:43
İzleriz bakalım konuklardan Tezehurat Sivas Sivas sesleri çıkacakmı illa Sivas 'lı vardır yada Sözde büyüklerden sıkılmış Anadolu sevdalısı ....

konuyla ilgisi olmadığını biliyorum,bu yüzden herkesten özür dilerim;ama dün akşam ukraynada oynanan d.kiev-fb maçında tribünlerde açılan sivasspor atkıları beni ne kadar gururlandırdı anlatamam.:D

Besyo_cu
11.12.2008, 22:01
Bu konuyu taa gecen hafta açmıştım haber doğru ancak ben gecen hafta cıkacak demiştim evet gecen hafta cıktı ama tv den bu hafta yayınlanıyor....

cücü baba
11.12.2008, 22:01
evet yukarıda bahsedilen program geçen hafta bende duydum yarin çıkacakmış inşallah geçen haftaki gibi tv başında çakılıp kalmayız..

durufuba
11.12.2008, 22:03
cok ii oldu bakalım transfer hakkında ne dicek yok gitmicem falaan dese de barı fazla konusulmasa

albina58
11.12.2008, 22:03
evet yukarıda bahsedilen program geçen hafta bende duydum yarin çıkacakmış inşallah geçen haftaki gibi tv başında çakılıp kalmayız..

Yok yok hocam merak etme,
Bu sefer işimizi sağlama aldıkda bağırıyoruz:D

sinan-58
11.12.2008, 23:36
Arkadaşlar durup dururken neden yalan haber vereyim. bu haber iyi bir haber kötü bir haber değilki yalan haber olsun. Ben kanal dyi izlerken gördüklerimi yazdım. Daha sonra belki forumda vardır diye araştırdım. Göremeyince bende sizinde bilginiz olsun diye yazdım. Bunun dışında bende önce sizin gibi kanal d nin sayfasına baktım ama geçen haftanın progmamını yazıyordu. O yüzden bugün gördüğüm ve sizinle paylaşmak istedim ve buraya yazdım.

İlginiz için yinede teşekkürler..

arkadaşım yalan demiyelimde herkes tedirgin geçen hafta geç saate kadar beklendi uykusuz kalındı şimdide emin olmak istiyor banttan olduğu içinde haber doğrudur

jakobieen
12.12.2008, 00:03
cok ii oldu bakalım transfer hakkında ne dicek yok gitmicem falaan dese de barı fazla konusulmasa

ben sivassporda mutluyum, gelen herhangi bir resmi teklif yok, benim ve daha çok sivassporun menfaatlerine uygun bi transfer teklifi geldiği takdirde gidebilirim. :) der bence

Yiğiter
12.12.2008, 10:49
Eğer canlı yayınsa Mehmet'in katılması mümkün değil.Banttandır belki.

cem
12.12.2008, 11:19
Beyaz show un reklamında Mehmet Yıldız'ın programa katılısı var zaten top sektirmesi falan .. üstünde takım elbıse vardı.. bende görunce çok sevindim... bu aksam keyifle izleriz ınsallah.. Beyaz ın Mehmet'ın rakıplerını ezıp gectıgı pozisyonları göstererek esprileri patlatacagını umuyorum...

bekiro0758
12.12.2008, 11:22
ewt bende bugun telewizyonda gördüm çıkacağını yiğidolar kaçırmayın:dbence

Abdullah DuMaN
12.12.2008, 11:27
arkadaslar bunlşar gecen hafta konukdu ben ızledım canlı yayında bu saydııgınız konuklar gecen hafta vardı

Evet bunlar geçen hafta konukları sonuna kadarda izledim sinir oldum ya

abdullah58
12.12.2008, 11:43
GECEN HAFTA GIBI BOS HABER OLMASIN
GECEN HAFTADA BEKLEDIK CIKMADI-CIKACAK DENMISTI

tanju_58
12.12.2008, 11:51
sitede böyle bişey yazmıyor.arkadaş heralde geçen haftadan kalan haberi biyerde gördü...

velibircan
12.12.2008, 11:53
Beyler Heyecan Yok...MehET Bu Akşam Beyaz Showda...Ama Yayın Banddan

HaSiVasLıM58
12.12.2008, 11:56
İzleriz bugün inşallah..

Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!!

uhud85
12.12.2008, 14:02
bu gece mehmet yıldız mı çıkacak yani

uhud85
12.12.2008, 14:07
yalan bu haber ya..ben kanald nin yayın akışına baktım..başkkonuklar var..inanmayan bu linke tıklasın baksın

mfegri
12.12.2008, 17:35
evet bugün bantdan yayın var keşke canlı olsaydı ya muhud85 kardeş senin yazdığın link gecen haftanın linki

muhsin koçak
12.12.2008, 17:38
bu gecede beni tv nin karşısında ağaç edersenis yusaby'ye ve besyo_cu ya hakkımı helal etmem.:)

Besyo_cu
12.12.2008, 17:42
bu gecede beni tv nin karşısında ağaç edersenis yusaby'ye ve besyo_cu ya hakkımı helal etmem.:)

:D muhsin agbi gecen hafta ilk ben acmıştım bu konuyu ama şöyle bir durum olmuş mehmet porgrama gecen hafta katılmış ama yayın bu hafta veriliyor bu sefer program kesin :D

muhsin koçak
12.12.2008, 18:16
:D muhsin agbi gecen hafta ilk ben acmıştım bu konuyu ama şöyle bir durum olmuş mehmet porgrama gecen hafta katılmış ama yayın bu hafta veriliyor bu sefer program kesin :D

espri olsun diye öyle söyledim paşa,ciddiye alma sakın.:D

Cley
12.12.2008, 18:25
Eğer yine olmazsa Mehmet YILDIZ size bir alternatif söyleyim fox tv de K-1 finali
Gökhan SAKİ - Ruslan KARAEV

cem
12.12.2008, 18:27
yalan bu haber ya..ben kanald nin yayın akışına baktım..başkkonuklar var..inanmayan bu linke tıklasın baksın

KARDES HABER DOGRU..KANAL D NIN INTERNET SITESINDE YAZAN KONUKLAR GECEN HAFTANIN KONUKLARI.. KANAL D DE REKLAMINI İZLEDIK.. HATTA MEHMET YILDIZI BEYAZ SHOV DA TOP SEKTIRIRKEN VE SEYİRCILER ALKISLARKEN GOSTERDI.. ANCAK BANNTTAN YAYINLANACAK PROGRAM,CANLI DEGİL... EMINIM SUPER ZEVKLI BIR PROGRAM OLACAK.. MUTLAKA İZLEYİN..

Besyo_cu
12.12.2008, 18:39
espri olsun diye öyle söyledim paşa,ciddiye alma sakın.:D

Bİliyorum agbi ;) bakalım neler söylıyecek yıldızımız...

muhsin koçak
12.12.2008, 18:43
Bİliyorum agbi ;) bakalım neler söylıyecek yıldızımız...

hadi hayırlısı! inşallah sivasın ve sivaslıların reklamını yapmayı unutmaz.

KARAYEL58
12.12.2008, 19:06
MEHMET YILDIZ SİVASSPORUN PARLAYAN YILDIZIDIR
EĞER BU DEĞERİ SİVASSPORA KAZANDIRAN BİR OYUNCUYU TAKIMA GELİR ELDE ETMEK İÇİN SATILACAKSA FUTBOL TARAFTARLARI COŞTURMAK EĞLENDİRMEK ZEVK KAZANDIRMAK YERİNE FUTBOLCULAR ÜN KAZANINCA SATILIRSA BU TİCARETE GİRER EĞER Kİ ÜN KAZAMNIŞSA SİVASSPORUN ADIYLA ANILACAKTIR BUNU KURBANLIK HAYVANLIK GİBİ YETİŞTİRİP SATARLARSA BUNDAN TARAFTARLARDA HAZ ALAMAZ. ALT YAPIDAN YETİŞTİRİPTE LİG MAÇLARINDA MEHMET YILDIZLA BİRLİKTE OYNATSALAR ALT YAPIDAN GELEN FUTBOLCULARI BU KEZ HEM MEHMET YILDIZI HEMDE SİVASSPOR KAYBETMEMİŞ OLUR TARAFTARDA KAZANIR YÖNETİMDE. MEHMET YILDIZ GOL KIRALLIĞINDA ZİRVEDE NEREDEYSE GEÇEN YILKİ GOL KIRALININ ATTIĞI GOL KADAR GOLU LİGİN YARI DÖNEMİNDE ATICAK. BU HAFTAKİ HACETTEPE MAÇINDA MEHMET YILDIZIN İYİ GOLLER ATARAK BAROŞLA ARAYI AÇACAĞINA İNANIYORUM.MEHMET YILDIZIN SATILMASI DEMEK SİVASSPORUN KOLUNUN BİRİNİN KOPMASI DEMEKTİR ÖYLE BİR FUTBOLCU TÜRKİYE LİGİNDE KESİNLİKLİ YOKTUR VÜCUT VE KONDİSYON BAKIMINDAN İLERİ DERECE İYİ OYNAYAN BİR FUTBOLCUDUR. DİĞER TAKIMLARDAN AYIRAN TEK ÖZELLİĞİDİR SİVASSPORUN BANA GÖRE BİR GÖRÜNMEYEN 3 FUTBOLCU VARMIŞ GİBİ OYNUYOR KİMSE ONU OMUZ OMUZA GİRİLEN MÜCADELEDE ALT EDEMİYOR HAKEMLERE GÖREDE GİRDİĞİ MÜCADELELERDE FAUL YARATMIYOR. MEHMET YILDIZIN YERİ SİVASSPOR KULÜBÜDÜR BENCE MEHMET YILDIZDA İLERİDE BÜLENT UYGUN GİBİ İYİ BİR TEKNİK ADAM OLABİLİR. BU ARADA MEHMET YILDIZ KADAR BÜLENT HOCANINDA SİVASSPORA KATKILAR ÇOKTUR İKİSİDE ÇOK BAŞARILI VE GELECEĞE YELPAZE ŞEKLİNDE AÇILACAK DEĞERE SAHIPLERDİR. BEN SİVASLI OLARAK LİGE ÇIKTIĞINDAN BERİ TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM GÖĞSÜM KABARIYOR ADI GEÇİNCE. ÇOK GURUR VERİCİ BİR DURUMDAYIZ. BU YIL SİVASSPORUN SÜPER LİGDEKİ 4. YILI SİVASSPOR İLK YILINDA 8. İKİNCİ YILINDA 6. ÜÇÜNCÜ YILINDA İSE 4. BİTİRMİŞTİ BENİM İÇİN İKİNCİ LİGTEN GELEN TAKIMLARLA KIYASLARSAK BU BAŞARI SON DERECE ÖNEMLEDİR. GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YILLARA GÖRE BİR PRAMİT GİBİ LİSTE SIRASI DÜŞÜYOR BU YIL İNŞALLAH 2. YADA ZİRVEDE TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM.BİRDE SİVASSPOR GELİR ELDE ETMEK İÇİN SAHASINI SİVAS YERİNE BURAYADA YAPABİLİR YANİ İSTANBULA BİLİYORLARKİ İSTANBULUN İL SIRALAMASINA GÖRE KALABALIK OLAN KISMI SİVASLIDIR STADIN KOPMLE DOLACAĞI GARANTİDİR BENCE BURAYA YAPMALARA DAHA GARANTİDİR.ÖNEMSİZ MAÇLARI SİVASTA DÖRT BÜYÜKLERLE YAPACAĞI MAÇLARIDA BURDA YAPMASI BENCE DAHA MANTIKLI. SİVASSPOR YÖNETİMİ ,FUTBOLCULAR VE EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM EMİN OLSUNLARKİ ONLAR BAŞARILI OLDUKÇA ONLARI DESTEKLEYENLERİN SAYISININ ARTACAKTIR.SİZ BİZİM GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİN BİZ TARATARLAR OLARAK DESTEĞİMİZİ YARIDA BIRAKMAYACAĞIZ VE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ...12.12.2008-CUMA

piton58
13.12.2008, 11:17
Mehmet Yıldız Beyaz Show'a Çıktı.Mehmet'e üç büyüklerlin gönlün hanginde diye sorulan soruya cevap vermedi.Küçükken hangi Takımı Tutuyordun Diye gelen soruya küçükken tuttuğu takımın adını vermemek için "Sivasspor" Diye cevap verdi.

yerliturkuaz
13.12.2008, 11:38
Dunyanin parasini versek Sivas ve de Sivasspor`un bu kadar guzel tanitimini yapamazsiniz. Sporun nelere kadir oldugu bir kez daha ispatlanmis oldu....

SempaticH
13.12.2008, 12:07
evet sonunda çıktı ve bizi gururlandırdı sağol mehmedim koç gibiydin hele sivsın yollarını harika söyledi teşekürler yıldız

BoXeR
13.12.2008, 12:27
MEHMET YILDIZ SİVASSPORUN PARLAYAN YILDIZIDIR
EĞER BU DEĞERİ SİVASSPORA KAZANDIRAN BİR OYUNCUYU TAKIMA GELİR ELDE ETMEK İÇİN SATILACAKSA FUTBOL TARAFTARLARI COŞTURMAK EĞLENDİRMEK ZEVK KAZANDIRMAK YERİNE FUTBOLCULAR ÜN KAZANINCA SATILIRSA BU TİCARETE GİRER EĞER Kİ ÜN KAZAMNIŞSA SİVASSPORUN ADIYLA ANILACAKTIR BUNU KURBANLIK HAYVANLIK GİBİ YETİŞTİRİP SATARLARSA BUNDAN TARAFTARLARDA HAZ ALAMAZ. ALT YAPIDAN YETİŞTİRİPTE LİG MAÇLARINDA MEHMET YILDIZLA BİRLİKTE OYNATSALAR ALT YAPIDAN GELEN FUTBOLCULARI BU KEZ HEM MEHMET YILDIZI HEMDE SİVASSPOR KAYBETMEMİŞ OLUR TARAFTARDA KAZANIR YÖNETİMDE. MEHMET YILDIZ GOL KIRALLIĞINDA ZİRVEDE NEREDEYSE GEÇEN YILKİ GOL KIRALININ ATTIĞI GOL KADAR GOLU LİGİN YARI DÖNEMİNDE ATICAK. BU HAFTAKİ HACETTEPE MAÇINDA MEHMET YILDIZIN İYİ GOLLER ATARAK BAROŞLA ARAYI AÇACAĞINA İNANIYORUM.MEHMET YILDIZIN SATILMASI DEMEK SİVASSPORUN KOLUNUN BİRİNİN KOPMASI DEMEKTİR ÖYLE BİR FUTBOLCU TÜRKİYE LİGİNDE KESİNLİKLİ YOKTUR VÜCUT VE KONDİSYON BAKIMINDAN İLERİ DERECE İYİ OYNAYAN BİR FUTBOLCUDUR. DİĞER TAKIMLARDAN AYIRAN TEK ÖZELLİĞİDİR SİVASSPORUN BANA GÖRE BİR GÖRÜNMEYEN 3 FUTBOLCU VARMIŞ GİBİ OYNUYOR KİMSE ONU OMUZ OMUZA GİRİLEN MÜCADELEDE ALT EDEMİYOR HAKEMLERE GÖREDE GİRDİĞİ MÜCADELELERDE FAUL YARATMIYOR. MEHMET YILDIZIN YERİ SİVASSPOR KULÜBÜDÜR BENCE MEHMET YILDIZDA İLERİDE BÜLENT UYGUN GİBİ İYİ BİR TEKNİK ADAM OLABİLİR. BU ARADA MEHMET YILDIZ KADAR BÜLENT HOCANINDA SİVASSPORA KATKILAR ÇOKTUR İKİSİDE ÇOK BAŞARILI VE GELECEĞE YELPAZE ŞEKLİNDE AÇILACAK DEĞERE SAHIPLERDİR. BEN SİVASLI OLARAK LİGE ÇIKTIĞINDAN BERİ TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM GÖĞSÜM KABARIYOR ADI GEÇİNCE. ÇOK GURUR VERİCİ BİR DURUMDAYIZ. BU YIL SİVASSPORUN SÜPER LİGDEKİ 4. YILI SİVASSPOR İLK YILINDA 8. İKİNCİ YILINDA 6. ÜÇÜNCÜ YILINDA İSE 4. BİTİRMİŞTİ BENİM İÇİN İKİNCİ LİGTEN GELEN TAKIMLARLA KIYASLARSAK BU BAŞARI SON DERECE ÖNEMLEDİR. GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YILLARA GÖRE BİR PRAMİT GİBİ LİSTE SIRASI DÜŞÜYOR BU YIL İNŞALLAH 2. YADA ZİRVEDE TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM.BİRDE SİVASSPOR GELİR ELDE ETMEK İÇİN SAHASINI SİVAS YERİNE BURAYADA YAPABİLİR YANİ İSTANBULA BİLİYORLARKİ İSTANBULUN İL SIRALAMASINA GÖRE KALABALIK OLAN KISMI SİVASLIDIR STADIN KOPMLE DOLACAĞI GARANTİDİR BENCE BURAYA YAPMALARA DAHA GARANTİDİR.ÖNEMSİZ MAÇLARI SİVASTA DÖRT BÜYÜKLERLE YAPACAĞI MAÇLARIDA BURDA YAPMASI BENCE DAHA MANTIKLI. SİVASSPOR YÖNETİMİ ,FUTBOLCULAR VE EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM EMİN OLSUNLARKİ ONLAR BAŞARILI OLDUKÇA ONLARI DESTEKLEYENLERİN SAYISININ ARTACAKTIR.SİZ BİZİM GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİN BİZ TARATARLAR OLARAK DESTEĞİMİZİ YARIDA BIRAKMAYACAĞIZ VE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ...12.12.2008-CUMA

Eminim Bu yazıyı Baştan Sona 1 ALLAHIN KULU OKUMAMIŞTIR :D