Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarih bizi affetmez !..


tanju_58
12.12.2008, 13:37
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili kendilerine resmi bir teklif gelmediğini, teklif gelmesini de arzu etmediklerini belirterek, "Önümüzde bir şampiyonluk şansı var ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Değerlendirmezsek tarih bizi affetmez!" dedi.
Sivasspor'un geçtiğimiz sezon ve bu sezon ligde sergilediği performansla birlikte tüm gözler golcü oyuncu Mehmet Yıldız'a çevrildi. Adı transfer listelerinin tepesinde 3 büyüklerle anılan Mehmet Yıldız hakkında geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da gün geçmiyor ki bir haber çıkmasın. Bu günlerde Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferine neredeyse kesinleşmiş gözüyle bakılıyor! Mehmet Yıldız'ın transferinde sözü Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a bıraktık. Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a açıklamalarda bulunan Mecnun Odyakmaz, "O kadar söyledik, ama anlatamadık" diyerek, yapılan haberlere bir anlamda tepkisini dile getirdi.

"TARİH BİZİ AFFETMEZ"
Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili kendilerine resmi bir teklifin kesinlikle gelmediğini belirten Odyakmaz, "Yıldız'ın transferiyle ilgili bir iki aydır bir çok dedikodu olmasına rağmen bize resmi bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bir gelişme de yok. Olmasını da arzu etmiyoruz zaten. Takım iyi gidiyor. Önümüzde bir şampiyonluk şansı var. Bunu değerlendirmezsek tarih bizi affetmez" dedi.

"ATTIĞIMIZ TAŞ, ÜRKÜTTÜĞÜMÜZ KUŞ..."
Devre arasına kadar transfer söylentilerine kulaklarını kapattıklarını ifade eden Mecnun Odyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devre arasıyla birlikte kapılarımız tekliflere açık olacak. Teklifleri alacağız, değerlendireceğiz. Attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değecek mi değmeyecek mi ona göre karar veririz. Değil futbolcu satmak, transfer bile yapabiliriz. Buna devre arasında karar vereceğiz."

"TUTACAĞINI ZANNETMİYORUM"
Transfer söylentilerinin takımın motivasyonunu bozup bozmadığını ve bu iddiaların Sivasspor'un başarısını baltalamak amaçlı olabileceği yönünde endişe taşıyıp taşımadığını sorduğumuz Odyakmaz, "Geçen sene öyle bir süreçten geçtik. Bu sene de öyle bir dönem varsa tutacağını zannetmiyorum." diye konuştu.

"KURBAN OLUYORLAR"
Odyakmaz, "Gazetelerde çıkan haberlerle futbolcularımız bu politikanın kurbanı oluyorlar" şeklinde çarpıcı bir sözle açıklamalarını sonlandırdı.

ligtv.com.tr

ssozan
12.12.2008, 13:45
MEHMET YILDIZ bu devre arası satılmasın sezon sonu satılsın çünkü;

1-İLK KEZ BİR SİVASSPORLU FUTBOLCU GOL KRALI OLUR

2-SİVASSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİNE VAYA UEFA KUPASINA GİDER

3-FORTİS TÜRKİYE KUPASINI SİVASSPOR EVİNE GÖTÜRÜR

ama son sözü MEHMET YILDIZ söyler

Dark Force
12.12.2008, 13:51
http://i34.tinypic.com/o881eq.jpg
"Tarih bizi affetmez !.."

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili kendilerine resmi bir teklif gelmediğini, teklif gelmesini de arzu etmediklerini belirterek, "Önümüzde bir şampiyonluk şansı var ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Değerlendirmezsek tarih bizi affetmez!" dedi.

Sivasspor'un geçtiğimiz sezon ve bu sezon ligde sergilediği performansla birlikte tüm gözler golcü oyuncu Mehmet Yıldız'a çevrildi. Adı transfer listelerinin tepesinde 3 büyüklerle anılan Mehmet Yıldız hakkında geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da gün geçmiyor ki bir haber çıkmasın. Bu günlerde Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferine neredeyse kesinleşmiş gözüyle bakılıyor! Mehmet Yıldız'ın transferinde sözü Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a bıraktık. Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a açıklamalarda bulunan Mecnun Otyakmaz, "O kadar söyledik, ama anlatamadık" diyerek, yapılan haberlere bir anlamda tepkisini dile getirdi.

"TARİH BİZİ AFFETMEZ"
Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili kendilerine resmi bir teklifin kesinlikle gelmediğini belirten Otyakmaz, "Yıldız'ın transferiyle ilgili bir iki aydır bir çok dedikodu olmasına rağmen bize resmi bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bir gelişme de yok. Olmasını da arzu etmiyoruz zaten. Takım iyi gidiyor. Önümüzde bir şampiyonluk şansı var. Bunu değerlendirmezsek tarih bizi affetmez" dedi.

"ATTIĞIMIZ TAŞ, ÜRKÜTTÜĞÜMÜZ KUŞ..."
Devre arasına kadar transfer söylentilerine kulaklarını kapattıklarını ifade eden Mecnun Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devre arasıyla birlikte kapılarımız tekliflere açık olacak. Teklifleri alacağız, değerlendireceğiz. Attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değecek mi değmeyecek mi ona göre karar veririz. Değil futbolcu satmak, transfer bile yapabiliriz. Buna devre arasında karar vereceğiz."

"TUTACAĞINI ZANNETMİYORUM"
Transfer söylentilerinin takımın motivasyonunu bozup bozmadığını ve bu iddiaların Sivasspor'un başarısını baltalamak amaçlı olabileceği yönünde endişe taşıyıp taşımadığını sorduğumuz Otyakmaz, "Geçen sene öyle bir süreçten geçtik. Bu sene de öyle bir dönem varsa tutacağını zannetmiyorum." diye konuştu.

"KURBAN OLUYORLAR"
Otyakmaz, "Gazetelerde çıkan haberlerle futbolcularımız bu politikanın kurbanı oluyorlar" şeklinde çarpıcı bir sözle açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=49756

Dark Force
12.12.2008, 13:52
Tarih bizi affetmez !.. Gerçekten öyle...hayırlısı olsun...

muhsin koçak
12.12.2008, 14:23
söylenebilecek en güzel sözü söylemiş başkan; -TARİH BİZİ AFFETMEZ.:D:D:D

belalı_yiğido58
12.12.2008, 14:48
gazeteler transfer 4 büyüklerin dedikoduları peşinde olacagına birazda anadolu kulüpleriyle ilgilenseler batarlar heralde....................

muhsin koçak
12.12.2008, 15:59
sadece tarih mi başkanım? bütün anadolu(t.s hariç) affetmeyiz seni.;)

uhud85
12.12.2008, 16:40
BAŞKANIM BÖYLE DÜŞÜNMEN BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ.PARAYA DEĞİL BAŞARIYA AÇ BİR BAŞKAN OLDUĞUNU Bİ KEZ DAHA GÖSTERMİŞ OLDUN.

uhud85
12.12.2008, 16:41
EĞER BU KADROMUZU KORURSAK DEVRE ARASINDA FORVETE ÖMER RIZA GELİYO BİR DE İYİ BİR OYUN KURUCU (TABATA GİBİ) ALIRSAK,LİG SONUNDA ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDERİZ ALLAHIN İZNİ VE İNAYETİYLE

uhud85
12.12.2008, 16:44
AMA İYİ BİR OYUN KURUCU ŞART ÇÜNKÜ MOHAMMED ALİ VE OLİVEİRA ESKİ FORMUNDAN ÇOK UZAKTALAR.ORTASAHA DA 1 EKSİK OYNUYORUZ.
MUSA-SEZER-SYLLA-????

tanju_58
12.12.2008, 17:08
Değil futbolcu satmak, transfer bile yapabiliriz. Buna devre arasında karar vereceğiz."

başkanımız bu lafını inşallah gerçekleştirir.kadromuzun hem ligi hem türkiye kupasını götürebilecek zenginlikte olması lazım...

Dark Force
12.12.2008, 18:55
Böyle bir başaknı hiç bir klüp bulamaz Önceden mehmet yıldızın satılmasına karşıydım ama satılırsada bundan sonra niye satıldı demem efsane başkanın vardır bir bildiği..der geçerim...

yigidomustafa58
12.12.2008, 19:08
"KURBAN OLUYORLAR"
Otyakmaz, "Gazetelerde çıkan haberlerle futbolcularımız bu politikanın kurbanı oluyorlar" şeklinde çarpıcı bir sözle açıklamalarını sonlandırdı.

bırakın bu yalan haberleri..........

EyüphanAydın
12.12.2008, 19:09
Mehmet Yıldız'ın bu sene gideceğini sanmıyorum.Eğerki böyle performans ile devam ederse çok büyük işler yapıcaktır.

Sivasspor'u şampiyon yapsın,Sonra nereye giderse gitsin:rolleyes:

Yiğiter
12.12.2008, 19:39
Otyakmaz'dan transfer haberlerine yanıt

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız ile ilgili herhangi bir kulüpten resmi transfer teklifi yapılmadığını belirtti.
12 Aralık 2008 17:29

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız ile ilgili herhangi bir kulüpten resmi transfer teklifi yapılmadığını belirterek, ''Fakat transfer sezonuyla birlikte kapımızın çalınacağını düşünüyoruz'' dedi.

Ligde yarın Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerindeki alttan ısıtmalı sahada yaptığı idmanla tamamlayan Sivasspor'da, antrenmanı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve basın sözcüsü Fikret Ünsal da izledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Otyakmaz, Mehmet Yıldız'ın transferine yönelik haberlerle ilgili olarak, ''Çok sayıda transfer teklifinin olduğu dedikoduları kulağımıza kadar ulaşıyor. Ancak şimdilik resmen yapılmış herhangi bir teklif yok'' dedi.

Otyakmaz, şunları kaydetti:

''Transfer sezonuyla birlikte kapımızın çalınacağını düşünüyoruz. Şu anda takımımız liderliği yakalayabilir. İkinci yarıda belki şampiyonluk yolunda ilerliyor durumda olabiliriz. Bu futbolcu arkadaşlarımızı eğer Sivasspor'un menfaati haricinde yollamış olursak gerçekten tarih bizi affetmeyebilir. 'Sivasspor bir şampiyonluk şansı yakalamıştı, ama en önemli futbolcularını satarak bu şansı eliyle itti' denmesini de istemeyiz. O yüzden bu transfer dedikodularına kulak asmıyoruz. Transfer sezonuna kadar bu konuyu kapattık. Transfer sezonunda eğer doğru düzgün bir teklif gelirse, tabi ki Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda değerlendirmeye alacağız. Ancak Mehmet Yıldız'dan veya diğer yıldızlarımızdan pek ayrılacak gibi gözükmüyoruz.''

Hacettepe'nin çok güçlü, çok çalışkan bir takım olduğunu kaydeden Otyakmaz, ''Her şeye rağmen, istediğimiz futbolu oynayabildiğimiz takdirde rahat kazanabileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki hafta deplasmanda alacağımız bir galibiyetle ve rakiplerimizin de puan kaybıyla liderliği hedefliyoruz'' dedi.

Geçtiğimiz yıllara göre son 2-3 maçtır taraftar sayısında bir azalma gördüklerini belirten Otyakmaz, bu duruma çok üzüldüklerini belirterek, ''Bilet fiyatlarında da bir ayarlama yaptık. Bu taraftarsızlığın artık son bulmasını istiyoruz. İlk yarının da kendi evimizdeki son karşılaşması. Hava ne kadar soğuk olursa olsun taraftarımız bu tür soğuk havalara alışkındır. Onlardan ricamız yarın 10 binin üzerine çıkmaları ve verdikleri destekle maçı kazanmamız'' diye konuştu.


TESİSLEŞME

Takımın idman yaptığı alttan ısıtmalı saha ile ilgili görüşleri de sorulan Otyakmaz, şunları söyledi:'Bildiğiniz gibi bu sistemi stadyuma uygulayacaktık. Fakat geri dönüşü biraz daha zor olduğu için, bu sene stadyumda maç oynamama riski ile de karşı karşıya kalınınca, hocamızın da isteğiyle projeyi tesislerimize kaydırdık. Şimdi meyvelerini topluyoruz. Gerçi soğuk olmasına rağmen çok kötü bir hava yok. Biraz da kötü bir hava olsaydı sistemi daha iyi anlayabilirdik. Ama zeminin üzerinde yürüdüğünüz zaman, sahada çalışma ortamının gayet müsait olduğunu göreceksiniz.''

Otyakmaz, tesisleşme çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

İDMAN
Soğuk bir havada gerçekleştirilen idmanda teknik heyet ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, küçük kalelerde gol atmaya ve isabetli pas yapmaya yönelik çalışmayla devam etti. Bu çalışma sırasında, kaleciler Petkoviç ve Akın takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Murat Göksu yönetiminde çalıştı.

Çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışmasının ardından idman diğer sahada yapılan taktik çalışmayla sona erdi. Gole dönük bir çalışma yaptıran teknik direktör Bülent Uygun, futbolcularına yan toplarda nasıl hareket edeceklerini gösterdi.

İdmana, ayak adalelerinde hafif sakatlıkları bulunan Tum ve Abdurrahman ile sarı kart cezası nedeniyle Hacettepe maçında forma giyemeyecek olan Sezer Badur da katıldı.

İdman sonrası, Ak Parti Sivas Belediye Başkan aday adayı Sefa Göze, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

ESKİ FUTBOLCU CAFER, SİVASSPOR'DA
Bu arada, eski milli futbolcu Cafer Aydın'ın Sivasspor Altyapı Genel Koordinatörlüğü görevine getirildiği öğrenildi.Cafer Aydın, yaptığı açıklamada, Sivasspor'un, yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak için yeni bir yapılanmaya girdiğini, bu yapılanma içerisinde başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'un kendisini altyapının başına getirdiğini belirtti.

Sivasspor'a seve seve geldiğini anlatan Aydın, ilerleyen zamanlarda kentteki amatör kulüplerden ve okullardan yetenekli gençleri belirlemeye çalışacağını söyledi.

Bu konuda amatör kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörlerinden destek isteyen Aydın, altyapıyı güçlü bir hale getirdikleri takdirde Sivasspor'un geleceğinin garanti altına alınacağını belirterek, ''Sivasspor'un gençlerini Türk futboluna kazandırabilirsek, milli takıma gönderebilirsek ne mutlu bize'' dedi.

yerliturkuaz
12.12.2008, 21:26
Başkanımız gene çok güzel konuşmuş evet Mehmet Yıldız'ı satmak bir nevi şampiyonluğa giden yola hendek koymak birşey....

Biz onun sözleşmesini uzatmaya bakalım ve de sezon sonu bu konuya bakalım bence....

Bu konuda biraz sabırlı ve de futbolcumuzun geleceğini de düşünerek hareket edelim... Okan Yılmaz'a zamanında Marsilya'dan teklif gelmiş fakat kulubüne para kazandırmak uğruna kendi geleceğini harcamıştı. Mehmet Yıldız'ın bu duruma düşmesine bir nevi engelde olmalıyız....

tanju_58
12.12.2008, 22:04
Başkanımız gene çok güzel konuşmuş evet Mehmet Yıldız'ı satmak bir nevi şampiyonluğa giden yola hendek koymak birşey....

Biz onun sözleşmesini uzatmaya bakalım ve de sezon sonu bu konuya bakalım bence....

Bu konuda biraz sabırlı ve de futbolcumuzun geleceğini de düşünerek hareket edelim... Okan Yılmaz'a zamanında Marsilya'dan teklif gelmiş fakat kulubüne para kazandırmak uğruna kendi geleceğini harcamıştı. Mehmet Yıldız'ın bu duruma düşmesine bir nevi engelde olmalıyız....

mehmeti şimdi satıpta günü kurtarmak yerine devre arasında kadroyu dahada güçlendirirsek,sezon sonu şampiyon olursak vede m.yıldız gol kralı olursa değil fb,bjk,gs yi avrupanın önemli takımları mehmet yıldızın peşinden koşar.artık anadolu takımlarının ve anadoluda oynayan futbolcuların daha büyük düşünmesi gerekiyor.ilk hedefleri istanbul takımları değil avrupaya gidip türkiyeyi temsil etmek olmalı...

BOUN
26.12.2008, 23:52
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili kendilerine resmi bir teklif gelmediğini, teklif gelmesini de arzu etmediklerini belirterek, "Önümüzde bir şampiyonluk şansı var ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Değerlendirmezsek tarih bizi affetmez!" dedi.
Sivasspor'un geçtiğimiz sezon ve bu sezon ligde sergilediği performansla birlikte tüm gözler golcü oyuncu Mehmet Yıldız'a çevrildi. Adı transfer listelerinin tepesinde 3 büyüklerle anılan Mehmet Yıldız hakkında geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da gün geçmiyor ki bir haber çıkmasın. Bu günlerde Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferine neredeyse kesinleşmiş gözüyle bakılıyor! Mehmet Yıldız'ın transferinde sözü Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a bıraktık. Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a açıklamalarda bulunan Mecnun Odyakmaz, "O kadar söyledik, ama anlatamadık" diyerek, yapılan haberlere bir anlamda tepkisini dile getirdi.

"TARİH BİZİ AFFETMEZ"
Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili kendilerine resmi bir teklifin kesinlikle gelmediğini belirten Odyakmaz, "Yıldız'ın transferiyle ilgili bir iki aydır bir çok dedikodu olmasına rağmen bize resmi bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bir gelişme de yok. Olmasını da arzu etmiyoruz zaten. Takım iyi gidiyor. Önümüzde bir şampiyonluk şansı var. Bunu değerlendirmezsek tarih bizi affetmez" dedi.

"ATTIĞIMIZ TAŞ, ÜRKÜTTÜĞÜMÜZ KUŞ..."
Devre arasına kadar transfer söylentilerine kulaklarını kapattıklarını ifade eden Mecnun Odyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devre arasıyla birlikte kapılarımız tekliflere açık olacak. Teklifleri alacağız, değerlendireceğiz. Attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değecek mi değmeyecek mi ona göre karar veririz. Değil futbolcu satmak, transfer bile yapabiliriz. Buna devre arasında karar vereceğiz."

"TUTACAĞINI ZANNETMİYORUM"
Transfer söylentilerinin takımın motivasyonunu bozup bozmadığını ve bu iddiaların Sivasspor'un başarısını baltalamak amaçlı olabileceği yönünde endişe taşıyıp taşımadığını sorduğumuz Odyakmaz, "Geçen sene öyle bir süreçten geçtik. Bu sene de öyle bir dönem varsa tutacağını zannetmiyorum." diye konuştu.

"KURBAN OLUYORLAR"
Odyakmaz, "Gazetelerde çıkan haberlerle futbolcularımız bu politikanın kurbanı oluyorlar" şeklinde çarpıcı bir sözle açıklamalarını sonlandırdı.

ligtv.com.tr



Büyük Başkan'ın yerinde muhteşem tespitleri olmuş. Başkan bu kadarını bilir, söyler de; şampiyonluk yolunda en önemli silahlarından birisini satarak, şampiyonluk yolunda kendi ayağına sıkar mı?

Tabii ki hayır! Sakin olun Yiğidolar!

karadavut58
27.12.2008, 02:07
slm sayin baskanimiza saygilarimla guzel aciklama yapmis transfer konusunda tabiki yani eger biz sampiyonluga oynuyorsak satilmamasi gerekenler satilmamali egerki satilirda bu sapiyonluk seruveninden koparsa baskanimizin bildigi gibi ne tarih nede sivas helede ben hic affetmem anlamiyorum sampiyonluga oynuyorsan niye yildizlari takimdan kaydiriyorla hani boyle bir isdikrarimiz olmazsa neyse sat al derken biseyler olur bence bu durumda hic gerek yok illada bisey yapmak istiyorsaniz guzel bir orta saha oyuncusu alin bize sezon sonunda sampyonluk yasatinda tarin altin harfleriyle yazilsin sivasspor adi vede adiniz birkere daha iyi dusunmeye cagiriyorum bu camiayi gerci baskanimizin dogru karalar alacagina inaniyorum