Orijinalini görmek için tıklayınız : Alt Yapı Cafer Hocaya Emanet

SivasSpor.Com
12.12.2008, 22:17
http://www.sivasspor.com/images/stories/cafer_hoca.JPG

Eski milli futbolcu Cafer Aydın'ın Sivasspor Altyapı Genel Koordinatörlüğü görevine getirildiği öğrenildi.

Cafer Aydın, yaptığı açıklamada, Sivasspor'un, yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak için yeni bir yapılanmaya girdiğini, bu yapılanma içerisinde Başkan Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun'un kendisini altyapının başına getirdiğini belirtti.

Sivasspor'a seve seve geldiğini anlatan Aydın, ilerleyen zamanlarda kentteki amatör kulüplerden ve okullardan yetenekli gençleri belirlemeye çalışacağını söyledi.

Bu konuda amatör kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörlerinden destek isteyen Aydın, altyapıyı güçlü bir hale getirdikleri takdirde Sivasspor'un geleceğinin garanti altına alınacağını belirterek, "Sivasspor'un gençlerini Türk futboluna kazandırabilirsek, milli takıma gönderebilirsek ne mutlu bize'' dedi.

dülger58
12.12.2008, 22:20
SİVASSPORA VE SİVASLILARA HAYIRLI OLSUN......İNŞALLAH ELİNDEN GELENİ YAPARAK SİVASA KATKISI OLUR....

yigido_furkan
12.12.2008, 22:22
oyuncuyken pek sevmedıgım bır oyuncuydu ama ıns Sıvasımıza yararlı olur

EyüphanAydın
12.12.2008, 22:27
Geçen sezon hiç ummadık bir şekilde şampiyonluk gelmişti.Bir takım paf liginde şampiyon olabiliyorsa bunu devam ettirmeli.

- Hoca değişikliği

- Futbolcuların yaş sorunu

bunlar araya girince baya bir geriledik.Bir futbolcu alıyorsan,seneyede oynatma yetkin olucak.

İnşallah hayırlı uğurlu olur.

yigidomustafa58
12.12.2008, 22:48
hadi hayırlısı olsun inşallah düzelir bu kötü gidişimiz..

karahisarli
12.12.2008, 23:26
insallah sivasspor a yildizlar kazandiri

HaSiVasLıM58
12.12.2008, 23:30
Hayırlı olsun başarılar...............

Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!!

muhsin koçak
12.12.2008, 23:34
futbolculuğu fırtına gibiydi,hatta bir dönem sivasspora transfer olacak şeklinde dedikoduları yapılmıştı şehrimizde,ama kısmet olmadı futbolcu olarak hizmet edemedi sivasspora.Şimdi ise antrenör olarak hizmet verecek,dileğim odur ki futbolculuğundaki başarılı caferi antrenör olarak sivasspor alt yapısına büyük hizmetler verirken görürüz.

etzel1967
12.12.2008, 23:38
hayırlı uğurlu olsun...inşallah faydalı olur...............

GokhanTurna
13.12.2008, 00:22
okullardan futbolcu toplamak iyi fikir bence..
her aile sıcak bakıp kulübe yollamıyor çocuklarını ama okulda bi yerde teknik adamlar onları keşfedip ailelerinden izin alıp takıma kazandırsalar görün bak ne yetenekler çıkıyor.. babam benim futbolcu olmamı istememişti teklifler varken biliom bu durumları:mad:

eyuphulagu
13.12.2008, 19:18
Merakımı bağışlayın arkadaşlar:Cafer kardeşim daha önce nerede görev yapmış;hangi kursu bitirmiş bilen var mı?Futbolculuğu çok renkliydi.Umarım antrenörlüğü de renkli olur.Hiçbir antrenöre karşı ön yargılı değilim.Umarım Çorum'un Alaca ilçesi doğumlu Cafer kardeşim başarılı olur.Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

CRAZY OSMAN 58
15.12.2008, 14:44
hayırlısı olur inç başarılar dilerim yeni hocaya

EyüphanAydın
15.12.2008, 14:49
Yeni yapılanma planına giren Alt yapımız,yeni teknik kadrosuyla çok farklı olucaktır.Geçen sezon yapmış olduğumuz bir şampiyonluk var.

Bu şampiyonluğu devam ettireceğimizi düşünürken,birden bu sene alt sıralara ilerledik.

Eski hocamız'ın takımdan ayrılması,oyuncular'ın gitmesi çok büyük etken oldu.İnşallah yeni hocamız ile çok büyük işler yapıcaktırız.

sewaz58
15.12.2008, 15:02
Hayırlısı olsun inşallah başarılı olur ....

sivasli215
15.12.2008, 15:06
ya bu bizim ankaragüçlü cafer değil mi?

bana göre kendisi türkiyenin harcanan yeteneklerindendi,çok iyi bir forvetti,senelerce ankaragücü forması altında ne gollerini izledik 19 mayıs stadında.futbolcu olarakta kişilik olarakta çok sevdiğim bir insan olan caferi sivassporda görmekten mutlu oldum

yeni görevinde başarılar cafer hocam...:)

furkancfc
15.12.2008, 15:20
cafer hocaya yeni görevinde başarılar...

merkez_emre
15.12.2008, 20:20
Sivasspor'a seve seve geldiğini anlatan Aydın, ilerleyen zamanlarda kentteki amatör kulüplerden ve okullardan yetenekli gençleri belirlemeye çalışacağını söyledi.

inanasım gelmıyor ama ınsallah dıyelım

erem
15.12.2008, 20:28
ya bu bizim ankaragüçlü cafer değil mi?

bana göre kendisi türkiyenin harcanan yeteneklerindendi,çok iyi bir forvetti,senelerce ankaragücü forması altında ne gollerini izledik 19 mayıs stadında.futbolcu olarakta kişilik olarakta çok sevdiğim bir insan olan caferi sivassporda görmekten mutlu oldum

yeni görevinde başarılar cafer hocam...:)

futbolcuyken karekterini seven tek kişisin sanırım. inşallah hayırlı olur ne diyelim

spidey58
15.12.2008, 20:56
Futbolculuğunun son yılları pek güzel hatırlanmasa da umarım bu kötü imajını silmek için çalışır ve faydalı olur.

HaSiVasLıM58
15.12.2008, 20:57
Başarılar dilerim inşallah çok daha hayırlııs olur..

sivasli215
15.12.2008, 21:01
futbolcuyken karekterini seven tek kişisin sanırım. inşallah hayırlı olur ne diyelim

ankaragücü taraftarı ile arası çok iyiydi,ankaragüçlüler için özel bir insandır
karakterli bir futbolcudur...:)

Mursallı yiğido
15.12.2008, 21:05
Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah başarılar getirir...

adres58
15.12.2008, 21:59
Futbolculuğunun son senesinde adı şike ve dedikodulara karışan Cafer kardeşimiz inşallah sivassporda bu gibi olaylara sahne olmaz. Tek avantajı sporculuk kimliği altında Evliya çelebi gibi hemen hemen 10 kulüpde top oynaması ve ayrı ayrı teknik adamlarla çalışmış olmasıdır. Buda her teknik adamdan bir bilgi öğrenmesi bunuda altyapımıza yansıtması demek. hocamıza yeni görevinde başarılar dilerim

mnt3
15.12.2008, 22:57
cafer hocamıza sivasa ve sivasspora hoşgeldin der,başarılşar dilerim.umarım sivasspora faydalı olacak gençleri yetiştirir

Cley
15.12.2008, 23:03
Futbolculuğu döneminde çok hırslı ve istekliydi ( belki en fazla kırmızı kart gören forvetlerdendir :) )
İnşallah bu hırsı ve azmi Sivassporda da sürer başarılar dilerim kendisine.

yigidoo
15.12.2008, 23:22
bu islerde menfat vede cikar götmeseniz cok yetenekli gencler vardir Sivasda vede köylerinde yeterki hak eden alsin formayi.
Umarim hem size hemde Sivasspora hayirli olur.

muhsin koçak
15.12.2008, 23:56
Futbolculuğunun son yılları pek güzel hatırlanmasa da umarım bu kötü imajını silmek için çalışır ve faydalı olur.

hepimiz bildiği bir halk deyimi vardır;''imam ...surursa cemaat mıçar'' derler,evet caferin adı bir çok skandala karışmıştır,peki ya ama onun başındaki hoca(ersun tenal) değilmiydi bu işleri organize eden,pereyı elleriyle dağıtan?

furky.b
16.12.2008, 01:10
hayirli ugurlu olsun insallah..nice futbolcularimizi yollariz a milli takimimiza veya avrupaya satariz..

buyuk kulup olma yolunda adim adim ilerliyoruz!

albina58
16.12.2008, 01:26
Bu cafer ismine,peşin hükümlü olarak muhalifim.
İster rüşvet alsın ister rüşvet versin o ayrı konu,o deliller ölçüsünde cezai yaptırımlara dair konudur.
Benim için ise,Türk futbolunun aktif elemanları olarak son demlerinde,varlıkları ile emsal veya gençlere örnek oldukları konular daha önemlidir.Mesela ufak bir hatırlatma yapacak olursam,yakın zamanda,ikinci liğden birinci liğe terfi maçlarımız oynandığı sondan ikinci haftada,V.manisa forması ile bize karşı oynadığı maç,benim bakış açımdan harşeyi açıklamaktadır.Futbol içinde kasti tekmelerden,rakip futbolcular ile hem rakibi hemde seyredenleri tahrik eden,el-kol hareketleri ve benzeri yaptıkları ne yazıkki,bugün karşımıza kötü birer örnek olarak çıkmaktadır.
Ben şahsım olarak kendini futbolcu zanneden,eksik olduğu noktada futboldan çok,futbol dışı hareketlerinden dolayı kabul etmiyorum,sadece başkanımızın özel görüşmeleri neticesinde,attığı imza doğrultusunda başkanımız adına _KERHEN_ kabul ediyorum.

Ertugrul
16.12.2008, 04:12
Hayırlı olsun !
Bir çok arkadaşımızın tereddütleri var,
umarım doğru bir karardır ve Cafer hoca başarılı olur

Kokomo
16.12.2008, 09:03
albina_58 çok dogru hatırlamış Manisa maçını, tebrik ederim. Cafer futbol hayatının her döneminde sorun kaynagı olan, kırmızı kart sevdalısı ve çirkin hareketler padişahıydı. Bu tip bir karakterin Sivas'ta olmaması gerekir. Yönetimin dikkatine.

D_Mrsic
16.12.2008, 09:14
albina_58 adlı kardesımıze kesınlıkle katılıorum. futbolcu oldugu donemde hic sevmezdim. saha ıcınde topunu oynamak dısında. futbolcu arkadaslarıyla ugrasıordu. helekı manısa macında sınırden delıye cevırmedımı butun sıvaslıları.. ama genede baskanımız ve bulent hoca bısey dusundulerse bıze soz dusmez. hafızalarımızdakı kotu ızlerı bıran evvel sılmesı dileklerımızle....

serkankeskin
16.12.2008, 13:29
cafer hoca nın sivasspor altyapısını en iyi seviyeye çıkaracak hırs ve azime sahip olduğunu düşünüyorum

titizyiğido
16.12.2008, 19:20
KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.....HAYIRLI OLSUN.........

TracyMcGrady58
17.12.2008, 00:31
Hayirli ugurlu olsun. Insallah basarili isler yapar. Ileride insallah Sivasspor'dan daha cok futbolcular göndeririz Milli Takima

yeniceri_can
18.12.2008, 22:02
2-2 lik manisaspor maçını 0-1 lik manisaspor maçlarını hatırlayanlarınız vardır heralde...

Besyo_cu
18.12.2008, 22:15
Keşke sporculugu ile örnek birisini alt yapıya getirse idik...