Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
13.12.2008, 15:29
SivasSpor - Hacettepe maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı?

Taraftar nasıldı?

muhsin koçak
13.12.2008, 15:38
Maçın yıldızı kimdi - thum ve sylla

Maçın en kötüsü kimdi -m.ali başta olmak üzere bir çok oyuncumuz istenilen düzeyde değildiler.

Maçta göze çarpanlar -hacettepenin ortaya koyduğu can siperane ve bir o kadar iyi oyunları.

Ne gibi eksiklerimiz var - orta sahaya mutlaka takviye yapılmalı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler -hacettepe ortaya koyduğu oyunla en az 1 puanı hak etti bana sorarsanız,sivasspor böylesi zor bir maçtan çıkardığı bu 3 puanın önemini ilerleyen haftalarda mutlaka görecektir.

Taraftar nasıldı- taraftarı uzun zamandır bu kadar canlı ve istekli görmemiştim,bence galibiyette büyük payları var.

58 ulan
13.12.2008, 15:40
maçın yıldızı bence bütün takım bu onurlu mücadelerinden ötürü hepsine helal olsun ve maçın yıldızı o soğukta stadda maçı izleyen taraftarlar hepsine helal olsun

GokhanTurna
13.12.2008, 15:41
Maçın yıldızı kimdi ?
Tum

Maçın en kötüsü kimdi ?
Mehmet Yıldız

Maçta göze çarpanlar ?
Mendonça süper oynadı. Eksiklerine ragmen hacettepe çok iyi oynadı tebrik ederim

Küçük Takımlara Karşı Pasif Oynuyoruz

Kazandıgımız için mutluyum:D:rolleyes:

sivasli215
13.12.2008, 15:52
tum nihayet bugün istenilen oyununu oynadı

ben m.aliyi begenmiyorum,her gecen haftada kötüye gidiyor,bence bu sekilde devam edecekse devre arasında istediği klübe gidebilir.

hacettepede iyi direndi,onları da kutluyorum....

kadir0911
13.12.2008, 15:53
Maçın yıldızı kimdi ?

Herve Germain Tum

Maçın en kötüsü kimdi ?

Petkovic ve Tum Haric hepisi.

Maçta göze çarpanlar ?

Ligin sonuncusuna karsi cok zorlandik.

Bence ekisigimiz yok, kötü oynayarak üc puani almakda var.

Söyledigim gibi, kötü oynayarak üc puan almakda var.
Iyi oynayip, mactan puansiz ayrilmaktan daha iyi.

Taraftar nasıldı?

Radyo'da taraftarimizi az da olsa duydum.

sivasli215
13.12.2008, 15:53
arkadaslar bu arada bursa 2-1 öne gecti

liderlik bize çok yakın artık :)

yi6ido
13.12.2008, 15:57
La LA La LA LA LA LA SİVASSPORRRRRRRRRRRRR!

LİDER SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOK !

Besyo_cu
13.12.2008, 15:58
Maçın yıldızı kimdi ? sylla ve 58 numara HAYRETTİN YERLİKAYA

Maçın en kötüsü kimdi ? muhammed ali

Maçta göze çarpanlar ? rahat yenerız görüşü vardı bunun acısını maç bitene kadar cektık

Ne gibi eksiklerimiz var ? rehavet e kapılmamız eksiklık değil ama buyuk yanlıştı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? zoır ve gzel galibiyet elde ettik

Taraftar nasıldı? cok iyi
MAçın kırılma anı hayrettının macın sonlarına doğru sağ kanattakı mudahalesi oldu o pozisyon gol olsa hacettepe 2 -1 öne gecerdi

EyüphanAydın
13.12.2008, 16:04
Maçın yıldızı kimdi ?

- Uzun zamandan sonra gol atan ; Herve TUM

Maçın en kötüsü kimdi ?

- Mehmet Yıldız,Mohammed Ali = Bugün ikiside çok tutuk oynadı.

Maçta göze çarpanlar ?

- Bu soğuk havada seyircilerimiz'in yanlız bırakmaması.

- Her geçen gün dahada çok takım olma yolunda ilerliyoruz,En yakın zamanda dahada iyi olucaktırız.

- Süper lig Dikkat Et! Yiğido geliyor...!

Taraftar nasıldı?

- Bu soğuk havada seyircilerimiz'in yanlız bırakmaması en çok hoşuma giden faktördü.

Teşekkür ederiz.

Abdullah DuMaN
13.12.2008, 16:08
Maçın yıldızı kimdi ? tum 2 gol attı ancak bence bilica maçın yıldızı

Maçın en kötüsü kimdi ? muhammed ali

Maçta göze çarpanlar ? forvette daha etkili olmalıyız

Ne gibi eksiklerimiz var ? iyi pas yapamadık

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? bu bir derstir dosta düşmana süper ligde kolay maç yok son sırada olsa dahi hacettepe güzel oynadı

Taraftar nasıldı? taraftar fena değildi bu maçta

Yiğiter
13.12.2008, 17:08
Taraftar muhteşemdi.Kötü oyunumuza rağmen taraftar 3 puanı aldırdı.;)

tekkelioglu_58
13.12.2008, 17:17
en büyük sivasspor fazla söze gerek yok şöle böle anlatıp durmayın lideriz işte güzel oynuyoruz hiç bi büyüklere yenilmedik geçen senekinden daha az puandayız ama geçen seneden daha iyi futbol oynuyoruz.o takımdan bu takımdan kovulup gelmiş bi mehmet yıldız,2.ligden alınmış bi muhammed ali,takımlarından beğenilmediği için gelen sedat ve abdurrahman,bursada bizle eşit bi takımda forma giyemeyen burda formasını çıkarmayan ibrahim doğaşan,herkez transfer bombası patlatırken nerden geldiği bile belli olmayan kanfory sylla,LİDERİZ arkadaşlar daha ne bekliyosunuz neyi azarlıyosunuz bu şekilde lideriz...

kolocu5858
13.12.2008, 17:18
MACIN YILDIZI: TUM.FABİO BİLİCA. PETKOVİÇ
MAÇIN EN KÖTÜSÜ:MEHEMT YILDIZ:confused:
NESE OLUR ARADA BİR HEPSİ BİRER KAHRAMAN

H_Turan
13.12.2008, 17:53
MACIN YILDIZI: TUM.FABİO BİLİCA. PETKOVİÇ
MAÇIN EN KÖTÜSÜ:MEHEMT YILDIZ:confused:
NESE OLUR ARADA BİR HEPSİ BİRER KAHRAMAN

Haklısın Bugün mehmet yıldız iyi oynayamadı Beyaz showlarda Gezeceğine biraz oyununa baksın mehmet yıldız.

Maçın en iyisi Tum du.

Az daha Berabere kalınacaktı Ben maçın hakemini beğenmedim Bugün hacettepeye çalıştı.

Maçın en beğendiğim anı Seyircinin gol attıktan sonra Haccettepe kümeye demesiydi

izmirliyiğido35
13.12.2008, 17:56
LİG TV DEKİ ÖZETE GÖRE HACETTEPE DAHA İSTEKLİ OYNAMIŞ FAKAT KAZANMASINI BİLMİŞİZ ÖNEMLİ OLAN DA BU ZATEN
LİDERİZ MUTLUYUZ GURURLUYUZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASSPORLUYUZ

58_SEMİH_58
13.12.2008, 17:59
MuhaMMed Ali"Yi MAcın En KotuSu oLaRAk DüSüNeNLeR 2. GoLdE YaPTıqI AsiStİ GöRMedİ HeRaLde:):rolleyes:!!!

mustafa_kavak58
13.12.2008, 18:12
macin yildizi tum iki golü de atti ve bilica arkada adam cok saglam

memet24
13.12.2008, 18:20
--------------------------------------------------------------------------------

Maçın yıldızı kimdi ?
-bilica
Maçın en kötüsü kimdi ?
-muhammet ali
Maçta göze çarpanlar ?
-muhammet alinin sahada resmen yürümesi ama bület uygunun görmemesi
-orta saha pas yapmıyor top çevirmiyor basmıyor
-haceltepe bana göre bizden daha i oynadı ama bizimkiler sonuç önemli deyip maçı kazanmasını bildi
Taraftar nasıldı?
-taraftar bu maçta daha iyiydi havanın soguk olması ve maçın berabere gitmesi nedeniyle daha hareketliydi

Mursallı yiğido
13.12.2008, 18:28
Maçın yıldızı tabiiki Herve Tum'du.Tutuk oynayan yıldızlarımız olsa da düzeleceklerine inanıyorum.Hacettepe de ortaya güzel bir futbol koydu.Onları da tebrik etmek lazım...

by_hunter
13.12.2008, 18:53
Maçın yıldızı kimdi ?
maçı koparan tum oldu ama bilica yine defansta klasını gösterdi

Maçın en kötüsü kimdi ?
mohammed aliden başkası değil.oynadıgı futbolu kendi begendimi acaba bir tane olumlu topu yok form tutması lazım.bu arada bülent hocada mohammede bu kadar sahada tutarak hata yaptı musa nın yerine mohammed çıkmalıydı oyundan

Maçta göze çarpanlar ?
maraton b nini orada bagırın dıye kendını parçalayan kel bi abi vardı gözüme bir tek o çarptı :D
taraftar olarak eksigimiz çok takım olaraksa biraz küçümsemişiz galiba hacettepeyi golü atana kadar adamlar ceza sahalarından çıkamadılar beraberlik oldu bizim pozisyonumuz yok bir tane oldu oda golle sonuçlandı

kötü oynasakta kazanmasını bildik önemli noktalardan biri buydu bence...

Taraftar nasıldı?
Nasıl olacak her zamnaki gibi rezildik hava soguk olsada liderliğe oynayan takımın taraftarı böylemi olmalı?bazı anlarda saman alevi gibi parladık neyseki kisenın begenmedıgı taraftar gruplarımız var onlarda olmasa stad sessizliğe bürünecek

mnt3
13.12.2008, 19:46
ben gurebette olduğumdan ve maçı izleyemediğimden sadece şunu söylemek istiyorum: takımımız bugün lider durumda,süper ligde kolay maç yok,kötü oynadığımız maçlar da olacaktır.unutmayalım ki hacettepe fenerbahçe yi yendi bu sene

Kizilirmak58
13.12.2008, 20:16
muhammed ali eğerki gol pası veridiyse demekki muammed alinin oyunda kalması doğru kararmış . bülent hocayı kutluyorum

sivaslimete
13.12.2008, 20:21
valaha en iyisi tum ve hayrettin gerisi iyi oynamadi bugün taraftar bugün gecen haftalara göre cok iyiydi

myway
13.12.2008, 20:25
Biz Sivaslilar kesinlikle bu takimi haketmiyoruz...Sivaslilar kesinlikle takimina sahip cikmiyorlar..Bunu birkez de bugun gorduk...

Macin Yildizi attigi gollerle Herve Tum du...Defansda bilica ve hayrettin orta saha da da sylla cok iyiydiler..hayrettin in kritik mudahelesi bizi yenilgiden kurtardi...

Uzun bir aradan sonra Sivasta mac izlemek guzeldi:)

yigidomustafa58
13.12.2008, 20:35
Maçın yıldızı kimdi ?

Herve Germain Tum

Maçın en kötüsü kimdi ?

İbrahim Dağaşan,Sedat Bayrak

Maçta göze çarpanlar ?

gol üretmekte zorlanıyoruz

forvete akışımız zor oluyor gol çok zor buluyoruz...

Söyledigim gibi, kötü oynayarak üc puan almakda var.
Iyi oynayip, mactan puansiz ayrilmaktan daha iyi.

Taraftar nasıldı?

taraftarımız iyiydi gerçekten.

pover58
13.12.2008, 21:09
ZOR GEÇER DEMİŞTİM ÖYLEDE OLDU ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİK TE BU MUHAMMED VARKEN TAKIM BİR KİŞİ EKSİK OYNUYOR.HOCA BİZİM GÖREMEDİGİMİZ BİŞEYMİ GÖRÜYOR ONDA BİLMİYORUM.SADECE TEK PAS VERDİ BAŞKA BİŞEY YOK .DURAN TOPLARIDA DÜZGÜN KULLANAMIYOR HADİ HAYIRLISI.

muhsin koçak
13.12.2008, 21:18
en büyük sivasspor fazla söze gerek yok şöle böle anlatıp durmayın lideriz işte güzel oynuyoruz hiç bi büyüklere yenilmedik geçen senekinden daha az puandayız ama geçen seneden daha iyi futbol oynuyoruz.o takımdan bu takımdan kovulup gelmiş bi mehmet yıldız,2.ligden alınmış bi muhammed ali,takımlarından beğenilmediği için gelen sedat ve abdurrahman,bursada bizle eşit bi takımda forma giyemeyen burda formasını çıkarmayan ibrahim doğaşan,herkez transfer bombası patlatırken nerden geldiği bile belli olmayan kanfory sylla,LİDERİZ arkadaşlar daha ne bekliyosunuz neyi azarlıyosunuz bu şekilde lideriz...

kimsenin kimseyi azarladığı yok,onuda nerden çıkardın?

avrupali yigido
13.12.2008, 22:08
Maçın yıldızı kimdi ? herve tum

Maçın en kötüsü kimdi ? mohammed ali

Maçta göze çarpanlar ? cok kötü oynadik

Ne gibi eksiklerimiz var ? eksiklerimiz yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 puani hak etmedik hacettepe daha iyi oynadi

Taraftar nasıldı? taraftar herzamanki gibi kötü. herkes eline cekirdek almis maci seyir ediyor

hasantuan
13.12.2008, 22:22
kesinlikle sylla maçın en iyisiydi... özellikle ilk yarıda herif orta sahada didindi durdu... gardaşım bu m.alinin işi bitmiş sezon arası Allah yolunu açık etsin deyip kalite bi adam alınabilinir...mehmet yıldız ona buna bağırmaktan ve her topu kendine istemekten başka bir şey yapmadı...transfer dedikoduları onu da bitirmiş anlaşılan...taraftar diğer maçlara nazaran hareketliydi.. bir de bu onur tuncer ne iş yapar bana bi anlatacak vatandaş var mı yahu...inan ben halısaha takımıma koymam.. kenarda faruk bayar bekliyor bülent hoca kurtarıcı olarak elemanı oyuna koyuyor inanılmaz yahu...:mad:

Sedatxemir
13.12.2008, 22:35
Maçın yıldızı kimdi ?

Bence macin yildizina aday coktu ama en önemlisi Hayrettinin 1 1 ken durum son anda araya girerek maci cevirdi.

Maçın en kötüsü kimdi ?

herkez muhammet ali diyo ama 2 gol asistini de o yapti arkadaslar gol atmamis kötü oynamis olabilir ama adam 2 asist cikardi

Maçta göze çarpanlar ?

Hacettepeden beklenilmedik düzeyde güzel bi oyun oynamasi (gerci bizimkilerinde buna baya bi katkisi oldu diyebiliriz)

Eksik demeyelimde buna sanirim kücük gördügümüzden bu kadar zorlandik ...

bu hafta cidden Sivasspor gercek gücünü yansitamadi havadan midir yoksa baska biseyden dolayi mi bilmem ama iyi degildik kabul etmemiz lazim

Taraftar nasıldı?

Taraftar cidden bu hafta harikaydi o soguga ragmen son anlarda gol icin takim da bastirdi taraftarda sanirim baya bi katkisi var bu konuda ...

Ama buna ragmen lider olmak cok güzel bi duygu :)

yusuf_yusuf
13.12.2008, 23:24
Maçın yıldızı kimdi ? tum

Maçın en kötüsü kimdi ? hepsi süper dı

Maçta göze çarpanlar ? tum un attığı 2 gool

Ne gibi eksiklerimiz var ? eksıklerımız yarı donemde gıderılır

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? benım gorusum bu takım eğerboyleoynarsa inanarak devam ederse 1. sırada bıtıtır

Taraftar nasıldı? hava soğuk olmasına ragmen güzelsdı

sivaslitaner58
14.12.2008, 09:08
sivasa liderlik yakisir be abi:)

rEsuLAKPINAr
14.12.2008, 10:25
REsimiDe Bende Almışsınız Gözmden kaçmadı HAa:):):):)

cem
14.12.2008, 14:58
bence takım nasıl olsa kazanırız havasındaydı bu yuzden zorlandı..futbolcularımızın bu macta form duzeylerınde düşüş olması normal en azından macı kazandık.. insallah haftaya genclerbirliğini yenip ilk yarıyı lider tamamlarız... BU ARADA BÜTÜN ANKARALI YİĞİDOLARI MAÇA BEKLİYORUZ....

alper04
14.12.2008, 15:17
bence maçın oyuncusu hayrettin yerlikaya hatasız oynadı arkadaşlar

karyola
14.12.2008, 16:04
MAÇIN YILDIZI TARTIŞMASIZ HERVE TUM'DU..AYRICA TARAFTARIDA KÜRSÜYE ÇIKARMAK İSTERİM.-10 DERECEYE VARAN SOĞUKTA SAHADA Kİ TAKIMI DESTEKLEDİ.

Kokomo
14.12.2008, 16:35
Bülent Uygun Hocama ! Eger bu forumları okuyorsanız birşey sormak istiyorum. M.Ali'ye neden ısrarla şans veriyorsunuz ? Bir açıklamanız var mı ? Oynadıgı tüm dönemlerde yetersiz oldugunu herkes görüyor. Bir nedeni var mı oynamasının ? Kötü niyetle sormuyorum, gerçekten merak ediyorum ? Teknik / İdari bir sebep mi var ? Teşekkürler.

sinan-58
14.12.2008, 16:46
Bülent Uygun Hocama ! Eger bu forumları okuyorsanız birşey sormak istiyorum. M.Ali'ye neden ısrarla şans veriyorsunuz ? Bir açıklamanız var mı ? Oynadıgı tüm dönemlerde yetersiz oldugunu herkes görüyor. Bir nedeni var mı oynamasının ? Kötü niyetle sormuyorum, gerçekten merak ediyorum ? Teknik / İdari bir sebep mi var ? Teşekkürler.

neden şans verdiğini herkes gordu 87 de mutiş bir ara pası attı tuma tum da gol yaptı maçı aldık birde mohammed teknik oyuncu boyle sahalarda kotu oynuyabilir biraz sabredin düzelecek mohammed ilk geldiğinde 18 e koymuyordunuz sonra baş tacı yatınız şimdi yine kotuluyorsunuz o yine en iyi olacak

adres58
14.12.2008, 21:21
Maçın yıldızı kimdi = HERVE GERMAİN THUM

Maçın en kötüsü kimdi = MUHAMMED ALİ KURTULUŞ

Maçta göze çarpanlar = THUMUN YÜKSELİŞİ

Ne gibi eksiklerimiz var = ORTA SAHAMIZ BOŞ KALIYOR. MAALESEF PRES YAPAN SYLLADAN BAŞKA ELLE TUTULAN PRESCİMİZ YOK. DEVRAN YAŞLI İDİ AMA PRES YAPIYORDU. GİZLİ TOPSUZ KAHRAMANDI. TAKVİYE ŞART

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler = YUKARDA DEDİĞİM GİBİ. ORTA SAHAMIZ YETERSİZ. AYRICA BU DEFANSIMIZI ZOR DURUMDA BIRAKIYOR. HAYRETTİN VE DERELİ İLERİ ÇIKIŞLARINDA ARKALARI BOŞ KALIYOR. MEHMET YILDIZ ASİSTLERİNE DEVAM ETMELİ. BENCİLLİĞİ EN AZA İNDİRGEMİZ LAZIM. ORTA SAHAYA ARTIK AĞIR ZEMİNLERDE OYNAYACAĞIMIZ ŞU DÖNEMLERDE İBRAHİM DAĞAŞAN YERİNE BİR DİALLO FARUK MONTE EDİLMELİ. DİALLO HER NE KADAR DEFANS OYUNCUSU İSEDE DÜŞÜNÜLMELİ.

Taraftar nasıldı = DAHA PROFESYONEL BAĞIRMAMIZ LAZIM. ARTIK EKSİ 10-15 DERECELERDE BU NE KADAR OLUR BİLİNMEZ AMA SEVGİ SICAK SOĞUK DİNLEMEZ. YOKSA BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA TEZAHÜRATININ BİR ÖNEMİ NEREDE KALIR. AMA YİNEDE ÇOK VASAT DEĞİLİZ. TARAFTAR DEDİĞİN MAÇ SEYRETMEZ KENDİNİ SEYRETTİRİR BUNU UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR. EN ÇOK İŞ 18-22 YAŞ GURUBUNDAKİ GENÇLERİMİZE DÜŞÜYOR BU İŞ...

ethembey
14.12.2008, 21:38
macin yildizi tum 2 gol ati

taraftar cok az tüm sivaslilar stadta gelmeli

Stephan Battal
15.12.2008, 07:13
BENCE MACIN YILDIZI SIVASSPOR HERNASIL OLURSA OLSUN KAZANMAYI BILDILER VE BIZE ZIRVEDE OLMANIN MUTLULUGUNU YASATTILAR TEBRIKLER TUM FUTBOLCULARA BU SARTLARDA BU FUTBOLU OYNADIKLARI ICIN BEN DIYORUMKI TUYLERIMIZ CIKTIKCA UCMAYI OGRENIRIZ BOYLE IYI GIDIYOR BU AZIMLE GIDERSEK BIRGUN EN IYI BIZ UCACAGIZ YONETIMIMIZ VE HOCA BU ISI BILIYOR BASARILAR YIGIT SEHRIN YIGIT FUTBOLCULARI

YigidoGenclik38
15.12.2008, 10:30
cok zor oldu bu mac ama sonunda kazandık

böylece gecmis olsun

yerliturkuaz
15.12.2008, 21:47
Maçın yıldızı kimdi

Geçen hafta olduğu gibi bu haftada Tum...

Maçın en kötüsü kimdi

Maçın en kötüsü düşüş içersindeki Mehmet Yıldız....

Maçta göze çarpanlar

Bu ligde her takımın birbirini yenebileceğini göstermesiydi...

Ne gibi eksiklerimiz var

Acil bir şekilde 10 numara lazım bu takıma...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler

Kötü oynasak dahi kazanabilmeyi bilmek en güzelide buydu....

Taraftar nasıldı

Soğuk havaya rağmen güzel bir taraftar grubu vardı....

TracyMcGrady58
16.12.2008, 23:36
Maçın yıldızı kimdi ?
- 2 golümüzü atan Herve Tum

Maçın en kötüsü kimdi ?
- Muhammed Ali. Kornerleri hep o kullandi ama bi tehlike göremedik. Biran önce kendisini toparlamasi lazim.

Maçta göze çarpanlar ?
- Sivasspor'un golden sonra tehlike üretememesi.

- Tempo yapan orta saha oyuncumuz yoktur. Gerektigi zaman tempoyu yüksek tutan gerektigi zaman tempoyu düsüren bir orta sahaya ihtiyacimiz var.

- mühim olan 3 puan

Taraftar nasıldı?
- Hava soguktu. 4 Eylül ne yazikki hava sartlari yüzünden dolmadi sanirim

Taraftar nasıldı?
- Her zamanki gibi. Zaman zaman seslerini duyduk radyo'dan