Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği SİVASSPOR Etkinliği
gençyiğidoyunus 13.12.2008, 17:49 Haydi BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR sıra geldi bize. 21.12.2008 pazar günü saat 14:00 de olan gençlerbirliği SİVASSPOR maçına etkinlik düzenleyelim. Maçtan önce bir yerde toplanıp 19 mayıs stadına SİVASSPORumuzu desteklemeye toplu halde gidelim.
izmirliyiğido35 13.12.2008, 17:59 BÜTÜN BAŞKENTTEKİ YİĞİDOLARA MAÇA BEKLİYORUZ
4 EYLÜLE ÇEVİRİN ORAYI BAŞARILAR
subasi29 13.12.2008, 18:06 umarim istenilen yogunlukta bir seyirimiz olur.simdiden basarilar
gençyiğidoyunus 13.12.2008, 18:24 İlk yarının son maçı zaten. Ben 19 mayıs stadını dolduracağımıza inanıyorum. SİVASSPOR'umuz başkante lider olarak gelip lider olarak gidecek
tanju_58 13.12.2008, 18:28 istanbuldakiler olarak görevimizi yerine getirdik.galip takımı galip yolladık.sıra ankaradaki yiğidolarda.lider aldığınız takımımızı lider gönderin...
inşallah sizde 19 mayıs stadını yıkar gelirsiniz Amin...
gençyiğidoyunus 13.12.2008, 19:06 Gençlerbirliğinin şansı tutmuyo zaten bize karşı. Geçen sezon ligin son maçını gençlerbirliğiyle ankarada oynamıştık ve o maçı 2-0 almıştık. SİVASSPORumuz liderlik moraliyle aynı tarifeyi uygular.
yerliturkuaz 13.12.2008, 19:32 İstanbul'da yapılan organizasyonun bir benzerini Ankara'da da görmek isteriz....
İNŞALLAH BU MAÇTA BÜTÜN ANKARAYI İNLETECEĞİZZ ŞAMPİYON SİVASSPORRR
gençyiğidoyunus 13.12.2008, 20:35 Maça gelecek olan arkadaşlar bir yerde bi saat toplanıp maça öyle gidelim diyorum. Yer ve saat ayarlamak lazım...
yigidogençlik06 14.12.2008, 10:51 ewet inş yenecegiz sivasspora başarılar dilrim sivas sen bizim herşeyimisin
yigidogençlik06 14.12.2008, 10:53 bizler başkentli yigidolar olarak sivasa elimzden geleni yapacagız inş
YigidoGenclik38 14.12.2008, 10:54 bizler başkentli yigidolar olarak sivasa elimzden geleni yapacagız inş
evet kardesim sana güveniyorum yalnız bırakmayınn!!!!!!!!!
yigidogençlik06 14.12.2008, 10:56 sivassımız lider oldu inşallah hep böyle devam eder ve şampiyon oluruz
yigidogençlik06 14.12.2008, 10:58 bizler sivasspor olarak takımı yanlız bırakmamaya ant içtim
yigidolar06 14.12.2008, 13:25 Maçtan üç saat önce 19 mayıs stadında buluşalım maça gelenlerle tanışma fırsatı olur maç sonundada toplca kızılaya yürürüz.
mesut_koçak_58 14.12.2008, 13:40 BAŞKENTLİYİĞİDOLAR OLARAK MAÇA HAZIRIZ MAÇTAN ONCE STAD ONUNDE HER ZAMANKI GIBI TOPLANACAĞIZ LİDER OLARAK ALDIĞIMIZ TAKIMIMIZI LIDER OLARAK UĞURLUYACAĞIZ ANKARADAKİ TÜM SİVASLILARI VE TUM DUNYADAKI SIVASLILARI MAÇA BEKLIYORUZ HEP DESTEK TAM DESTEK HAYDIN ARKADASLAR TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM
yigidozan 14.12.2008, 13:42 Havamız geldi yine be:) Lider gidiyoruz allah kısmet ederse lider döneceğiz. Ankaralı yiğidolar inletin 19 Mayıs'ı. Liderin maçı olduğu belli olsun
gençyiğidoyunus 14.12.2008, 18:55 SİVASSPORumuzu yanlız bırakmak yok. kaç saat önceden stadın önünde olalım???
hacettepe1990 14.12.2008, 21:30 Stad önünde maçtan 2 saat önce buluşalım bence
En az 20 bin taraftar bekliyorum. Şampiyonluğa oynayan takımımız var. Yoksa 2 bin-4 bin kurtarmaz.
ZALIM_58 15.12.2008, 11:51 BÜTÜN BAŞKENTTEKİ YİĞİDOLARA MAÇA BEKLİYORUZ
4 EYLÜLE ÇEVİRİN ORAYI BAŞARILAR
4 EYLÜL E ÇEVİRMESİNLER ARKADAŞIM ÇÜNKÜ 4 EYLÜLDE TARAFTAR YOK İKİ TANE GURUP VAR ONLARDA AYRI KÖŞEDE AYRI TELDEN ÇALIYOLAR KENDİ BİLDİGİNİZ GİBİ YAPIN AMA 4 EYLÜLDEKİ GİBİ ÇEKİRDEKÇİ ALMAYIN ARANIZA BEN HACETTEPE MAÇINDA GÖRDÜM YAŞI 50 Bİ AMACA YAV BIRAKIN BAGIRMAYI OTURUNDA MAÇI İZLEYELİM DİYOR ÖYLESİ İNSANLARI ALMATIN ARANIZA
keskin5858 15.12.2008, 13:36 SEVGİLİ BAŞKENTLİ YİGİDOLAR.
MAÇ GÜNÜ SAAT 12.00 DA 19 MAYIS STADINDA BAYRAKLARIMIZLA, FLAMALARIMIZLA, ATKILARIMIZLA HAZIR OLALIM. SİVASLI OLMASADA YAKIN DOSTLARINIZI MAÇA GETİRELİM. ÖZELLİKLE TARAFTAR VASFI OLAN ARKADAŞLARI GETİRELİM. ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GİTMEYELİM. ANADOLU ASLANI SİVASSPORUMUZU LİDER ALDIK LİDER GÖNDERELİM MEMLEKETİMİZE.
keskin5858 15.12.2008, 13:38 BAŞKENTLİ YİGİDOLAR; SEMİH VE MESUT SİNCAN OLARAK SİZDE BİR HAZIRLIK VARMI ?
oy hellikten hellikten su gelir mezerlikten bize sivaslı derler ederiz liderlikten
selam beyler ben ankdayım halı saha macı vardi bir ara sincan da o zmnlar gelmiştim simdi tekrar macta gorusmek uzere...ben mac saatinden 2 saat once 19 mayıs stadında olacam...herkes orda olur inş sivassporumuz elinden geleni yaptı ve bize bu gururu lider takımın taraftarı olma gururunu yasatıyor sira bizde elimizden geleni yapmalıyız takıma laik olmalıyız....
sivasli215 15.12.2008, 15:09 su ana kadarki tüm yorumları okudum
lider takım olarak ankaraya gidiyoruz ve lider olarak geri dönmek İSTİYORUZ!
arkadaslar,ben bu maçtan ne yalan söyleyeyim çekiniyorum.gençlerbirliğini de yakından takip ettiğimden midir bilinmez bu maçta sanki puan kaybedecekmişiz gibi geliyor bana.
samet hoca gb'nin basına geçti geçeli takımda kaydadeğer bir ilerleme yok,onun içinde belki kader maçı.yenilmemek için elinden geleni yapacak.gençlerbirliği başkanı sn.ilhan cavcav ameliyat olduğu için aylardır takımla yeteri kadar ilgilenemiyor ve yılların gençlerinin son hali ortada
yani onlar açısından baktığımda bizi yenmek için bir sürü nedenleri var
ancak bizimde iddiamızı devam ettirebilmek acısından bu maçı almamız gerekiyor
berabere bitecek diye düşünüyorum
inşallah bu konuda ben yanılırım ve sizler haklı çıkarsınız ve sivasımız 3 puanı alır....
oy hellikten hellikten su gelir mezerlikten bize sivaslı derler ederiz liderlikten
:):):):):):):):)
Baskentli yigidolar lutfen maca forma atki ve kaskollerimizle gelelim.. Formamiz yok derseniz de kirmizili-beyazli seyler giyelim.. Gorusmek uzere..Baskentten Yigido Gececek !!
sa sivaslı hemşerilerim artık sivassporu desdeklemek kardesler bu hafta gencler macına her sivaslı kardesımı gormek ısterım kalabalık olalım cunku bız buyuk yiğidolarız sivaslı demişki GARDAŞ BİZ SİVASLIYIL CEKETİ SATARIH ASFALTTA YATARIK ıysallah mehmet yıldız gıtmez o cunku sivasın oyuncusu ben sızlere bır sey dıyeyımmı mehmet yıldız baska takımda oynuyamaz oynarsa sivastaki gibi performans olmaz SİVASSPOR GENÇ YİĞİDOLAR
gençyiğidoyunus 15.12.2008, 19:19 Saat 12:00 de 19 mayıs stadının önünde buluşalım.Hem tanışmış oluruz.
sincanlı gazi 15.12.2008, 20:18 SEVGİLİ BAŞKENTLİ YİGİDOLAR.
MAÇ GÜNÜ SAAT 12.00 DA 19 MAYIS STADINDA BAYRAKLARIMIZLA, FLAMALARIMIZLA, ATKILARIMIZLA HAZIR OLALIM. SİVASLI OLMASADA YAKIN DOSTLARINIZI MAÇA GETİRELİM. ÖZELLİKLE TARAFTAR VASFI OLAN ARKADAŞLARI GETİRELİM. ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GİTMEYELİM. ANADOLU ASLANI SİVASSPORUMUZU LİDER ALDIK LİDER GÖNDERELİM MEMLEKETİMİZE.
AMCA ŞU ASLAN KELİMESİNİ KULLANMASAK ALERJİM VAR DA:D:D:D
sincanlı gazi 15.12.2008, 20:20 4 EYLÜL E ÇEVİRMESİNLER ARKADAŞIM ÇÜNKÜ 4 EYLÜLDE TARAFTAR YOK İKİ TANE GURUP VAR ONLARDA AYRI KÖŞEDE AYRI TELDEN ÇALIYOLAR KENDİ BİLDİGİNİZ GİBİ YAPIN AMA 4 EYLÜLDEKİ GİBİ ÇEKİRDEKÇİ ALMAYIN ARANIZA BEN HACETTEPE MAÇINDA GÖRDÜM YAŞI 50 Bİ AMACA YAV BIRAKIN BAGIRMAYI OTURUNDA MAÇI İZLEYELİM DİYOR ÖYLESİ İNSANLARI ALMATIN ARANIZA
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ABİ ŞU ÇEKİRDEK YİYENLER BENİ ÇİLEDEN ÇIKARTIYORLAR:mad::mad:
ben saat 11 gibi orda olurum bilet filanda alacaz sonra kalmaz filan ugrasmayalım dimi...bakin o kadar havaya girdim tıklım tıklım olacaz...herkes akrabasına haber versin eşine dostuna herkesi bekliyoruz
fahrettin sözcü 16.12.2008, 13:01 sAYIN GENÇYİĞİDO YUNUS BEY BENİM BİRİCİK OĞLUM ÇOK GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSIN TEŞEKKÜR EDERİM TÜM ANKARADAKİ SİVASLILARA MAÇA BEKLİYORUZ TRÜBÜNLER BİZE DAR GELİR SAHA YİĞİDO FUTBOLCULARIMIZA DAR GELİR GALİP HERZAMANKİ GİBİ SİVASSPORUMUZ OLUR HAYDİ MAÇÇÇÇA
arkadaslar maca geliecem de polar yaptırsak nasıl olur tekrar....
yigidolar06 17.12.2008, 14:40 Havaş tarafındaki kale arkasında buluşalım saat 11 gibi ordayım
aLi_tugrul_58 17.12.2008, 14:44 kacta nerde ? bide biletler satışa sunuldu mu? kaça?
muhsin koçak 17.12.2008, 14:50 bu maça gitmemenin mazareti olamaz,kimse mazaret üretmesin sakın bu hafta.;)
EyüphanAydın 17.12.2008, 15:03 Başkentimizde böylesi organizasyonların arttırılmasını istiyoruz.En yakın zamandada görücektiriz.
gençyiğidoyunus 17.12.2008, 15:08 saatli kale arkası 11:00 bana uygun. saat 11:00 da ben orda olurum. biletler daha satışa sunulmadı.büyük ihtimalle bu akşam veya yarın belli olur.
cücü baba 17.12.2008, 15:26 Bu maçıda alacağız İnşallah ve devreye Lider gireceğiz yalnız tek korkum masa başı oyunlar Bizans oyunları 2 sezondur sürüyor buna rağmen kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor...:mad:
mesut_koçak_58 17.12.2008, 20:24 geçen sene istanbul takımlarından puan alamamıştık bu sene hepsınden aldık bu sene şampıyonluk şansımız var dıye dusunuyorum haksızmıyım
gençyiğidoyunus 18.12.2008, 05:38 geçen sene istanbul takımlarından puan alamamıştık bu sene hepsınden aldık bu sene şampıyonluk şansımız var dıye dusunuyorum haksızmıyım
Sonuna kadar haklısın abim bjk ile deplasmanda berabere kaldık. fb yi kendi evimizde yendik.Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.Bu sene şampiyon anadoludan. Bu sene şampiyon SİVASSPOR.
fahrettin sözcü 18.12.2008, 13:11 Sivaslıyım diyenleri maça bekliyoruz
haykıra haykıra destek veriyoruz
gençlerbirliğini yeniyoruz
biz yiğdoyuz gardaş yiğido
yigidolar06 18.12.2008, 14:47 BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR MAÇ GÜNÜ ERKENDEN STADTA BULUŞUYORUZ
arkadaslar haydı yıgıdo bastır kım tutar senı arkadaslar ben ankarada oturuyorum en fazla 3000 se yırcı olur yanı cok ıyı ya balılı nıye yok macta anlayamadım ıysalah maca yetısır
muhsin koçak 18.12.2008, 14:57 geçen sene istanbul takımlarından puan alamamıştık bu sene hepsınden aldık bu sene şampıyonluk şansımız var dıye dusunuyorum haksızmıyım
doğru bir düşünce,geçen yıl ki gibi ikili,üçlü averajlara kalırsak bunun büyük faydasını görürüz kanaatindeyim.:D:D:D
mesut_koçak_58 18.12.2008, 20:20 EWT ANKARADAKI SİVASLILAR MAÇTAN ÖNCE ERKEN GELELİM BAŞKENTLİYİĞİDOLAR GRUBUNA KATILMAK İSTEYEN ARKADASLARLA TANISALIM TELEFONLARI FELAN ALALIM BUNDAN SONRAKI ORGANIZASYONLARDA HEP BERABER OLALIM SİVASSPOR UMUZ İÇİN EL ELE HAYDIN ANKARADAKİ SİVASLILAR
her maç gibi bu maçta kolay degil ancak sivasspor umuz bu maçıda alacak ve devreyi lider bitirecek güce sahip.
sivasspor58400 19.12.2008, 10:52 Ben Kadir, Danimarkadan ogrenci olarak gelen.
Sincan'daki Hali Saha macindada vardim.
Bende stada 2 saat once gelecegim.
Biletleri onceden mi almamiz gerekiyor yada mac saatinde mi alalim?
Gorusmek uzere
saat 11 de havaş tarafındaki kale arkasında olalilim o zmn alırız biletimizi..yinede erken alınması gerekiliyorsa bilen biri solesin erkenden alalim
gençyiğidoyunus 19.12.2008, 13:23 Bilet fiyatları için gençlerbirliği ne telefon ettim kale arkası 10 ytl dediler.
gençyiğidoyunus 19.12.2008, 13:34 Önceden almak isteyen arkadaşlar biletixin şubelerinden alabilirler.Ama biletixde kale arkası 13 ytl.
bahadır erdem 19.12.2008, 13:41 İstanbul'da başarı ile yapılan organizasyon Ankara'dada yapılabilir.Yeter ki bir önayak olan olsun.
sincanlı gazi 19.12.2008, 18:03 Ben Kadir, Danimarkadan ogrenci olarak gelen.
Sincan'daki Hali Saha macindada vardim.
Bende stada 2 saat once gelecegim.
Biletleri onceden mi almamiz gerekiyor yada mac saatinde mi alalim?
Gorusmek uzere
BEN DE ORDAYDIM BELKİ TANIMIŞINDIR BENCE BİLETLERİ MAÇA ZATEN SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ERKEN GELECEĞİZ BİZ GELDİĞİMİZDE BİLETLERİ SATMAYA BAŞLARLAR OZAMAN ALIRIZ.ZATEN GÖRÜŞÜRÜZDE...
sivasli215 19.12.2008, 18:39 saat 11 de havaş tarafındaki kale arkasında olalilim o zmn alırız biletimizi..yinede erken alınması gerekiliyorsa bilen biri solesin erkenden alalim
ben hep ev sahibi takım tarafına girerdim ankarada.gençlik parkı tarafından girişteki kale arkasında gişeler var.en son ankaragücü-ts maçına girerken de bileti ordan almıştık.eskiden sadece bu gişeden alınırdı biletler. ama yanılmıyorsam misafir takım kale arkasınada gişe koydular.
hipodrom tarafı(skorbordlu kale arkası) bizim kale arkası
umarım yardımcı olabilmişimdir....;)
yigidolar06 20.12.2008, 14:10 Gençlerbirliği kulübü kale arkasını tamamen sivasspora ayırmış 5 500 kişilik kale arkası 10ytl maraton 15 ytl kapalı 20 ytl
gençyiğidoyunus 20.12.2008, 14:36 Yarın saat 11:00 19 mayıs stadının ordayım. Biletimi alıp kale arkasına hücum.
yigidogençlik06 20.12.2008, 15:27 arkadaşlar sivası en içten dileklerimizle ve en güzel bir şekilde desrekleyelim
mev58lüt 20.12.2008, 17:01 Bu maçıda alacağız İnşallah ve devreye Lider gireceğiz
sampiyon sivasspor
gençyiğidoyunus 21.12.2008, 18:48 Maça gelip SİVASSPORumuza 90dk destek veren herkese teşekkürler.Lider gelen SİVASSPORumuz lider olarak döndü...
sivasli215 21.12.2008, 22:09 su ana kadarki tüm yorumları okudum
lider takım olarak ankaraya gidiyoruz ve lider olarak geri dönmek İSTİYORUZ!
arkadaslar,ben bu maçtan ne yalan söyleyeyim çekiniyorum.gençlerbirliğini de yakından takip ettiğimden midir bilinmez bu maçta sanki puan kaybedecekmişiz gibi geliyor bana.
samet hoca gb'nin basına geçti geçeli takımda kaydadeğer bir ilerleme yok,onun içinde belki kader maçı.yenilmemek için elinden geleni yapacak.gençlerbirliği başkanı sn.ilhan cavcav ameliyat olduğu için aylardır takımla yeteri kadar ilgilenemiyor ve yılların gençlerinin son hali ortada
yani onlar açısından baktığımda bizi yenmek için bir sürü nedenleri var
ancak bizimde iddiamızı devam ettirebilmek acısından bu maçı almamız gerekiyor
berabere bitecek diye düşünüyorum
inşallah bu konuda ben yanılırım ve sizler haklı çıkarsınız ve sivasımız 3 puanı alır....
inanın ki söylediklerimde haklı çıkacağım diye öldüm öldüm dirildim.birde maç 1-2 iken defansa çekilince yanımdaki kuzende bana inanmaya başlamıştı.son dakika gençlerbirliğinin ataklarında derin derin oh çektik.normal şartlarda maçın hakkı beraberlikti ve haklı çıkıyordum ama herşeye rağmen 3 puanı alıp devreyi lider kapamak daha mutlu etti beni.ikinci yarıda bu kadar sıkıntılı maç kazanmamamız dileğiyle...
kadir0911 21.12.2008, 22:13 inanın ki söylediklerimde haklı çıkacağım diye öldüm öldüm dirildim.birde maç 1-2 iken defansa çekilince yanımdaki kuzende bana inanmaya başlamıştı.son dakika gençlerbirliğinin ataklarında derin derin oh çektik.normal şartlarda maçın hakkı beraberlikti ve haklı çıkıyordum ama herşeye rağmen 3 puanı alıp devreyi lider kapamak daha mutlu etti beni.ikinci yarıda bu kadar sıkıntılı maç kazanmamamız dileğiyle...
Kardesim Kötü oyayip üc puan almakta var.
Haydarinna 21.12.2008, 22:15 Kardesim Kötü oyayip üc puan almakta var.
Senin yorum yaptıgın kişi 30 yaşında sen 19 ama kardeşim diye hitap ediyorsun yakışıyor mu bir sivaslıya
sivasli215 21.12.2008, 22:19 Kardesim Kötü oyayip üc puan almakta var.
gençlerbirliği lehine verilmeyen ilk yarıdaki pozisyon penaltı idi
ikinci yarıda attıkları gol ofsayt değildi
direkten dönen %100lük bir pozisyonları,kahenin kaçırdığı karşı karşıya 2 pozisyon...
bizim ceza sahası dışından vurup kaleyi tutturduğumuz iki golümüz ve onlar dışında net pozisyonumuzun olmayışı!!!
şimdi bunları alt alta toplarsak,mağlup olmamız gerek!ama bi galip geliyoruz
yani bu kadar kötü oynayıp 3 puan aldığımız için sevinelim ama 2. yarı içinde muhakkak önlem alalım (orta saha SOS veriyor!!!!)
sivasli215 21.12.2008, 22:22 Senin yorum yaptıgın kişi 30 yaşında sen 19 ama kardeşim diye hitap ediyorsun yakışıyor mu bir sivaslıya
duyarlılığın için teşekkürler,belki dikkat etmemiştir kardeşimiz :)
kadir0911 21.12.2008, 22:35 duyarlılığın için teşekkürler,belki dikkat etmemiştir kardeşimiz :)
Dikkat Etmedim Kusura Bakma alindiysan Abi...vallah bozuldum onu düsünmeden yazdim....
nightmanali 22.12.2008, 10:53 gençlerbirliği lehine verilmeyen ilk yarıdaki pozisyon penaltı idi
ikinci yarıda attıkları gol ofsayt değildi
direkten dönen %100lük bir pozisyonları,kahenin kaçırdığı karşı karşıya 2 pozisyon...
bizim ceza sahası dışından vurup kaleyi tutturduğumuz iki golümüz ve onlar dışında net pozisyonumuzun olmayışı!!!
şimdi bunları alt alta toplarsak,mağlup olmamız gerek!ama bi galip geliyoruz
yani bu kadar kötü oynayıp 3 puan aldığımız için sevinelim ama 2. yarı içinde muhakkak önlem alalım (orta saha SOS veriyor!!!!)
Gençlerbirliği olarak hiçte fena bir oyun sergilemedik,fakat 3 puanı iyi oynayan takıma vermiyorlar ne yazıkki.Sivassporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bu sene şampiyon anadolumuzdan çıkar.Bu sayede belki içimizdeki bizanslılarda özüne dönerler.
Maçtaki desteklerinden dolayı başkentli yiğidolara teşekkürler..
Keskin Abi foto da güzel çıkmışsın.
3256
sivasli215 22.12.2008, 18:07 Dikkat Etmedim Kusura Bakma alindiysan Abi...vallah bozuldum onu düsünmeden yazdim....
yok kardeşim , önemli değil
zaten sitedeki çoğu hemşerimizle abi kardeş ilişkimiz var
sağlıcakla.... ;)
sivasli215 22.12.2008, 18:09 Gençlerbirliği olarak hiçte fena bir oyun sergilemedik,fakat 3 puanı iyi oynayan takıma vermiyorlar ne yazıkki.Sivassporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bu sene şampiyon anadolumuzdan çıkar.Bu sayede belki içimizdeki bizanslılarda özüne dönerler.
gençlerbirliği hiç haketmediği bir yerde su an
umarım ikinci yarıda tırmanışa geçersiniz
başkente sevgiler....
|