yerliturkuaz
13.12.2008, 20:32
Musa Aydın,Kanfory Sylla,Sergio Oliviera Pacheco,Faruk Bayar,Muhammed Ali Kurtuluş,İbrahim Dağaşan,Sezer Badur
Yukarıda ismi bulunan futbolcular Sivas'ımızın orta alanını oluşturyor ama nedense Sivas'ımızın orta sahası son bir kaç haftadır iyi işlemiyor bunun nedenleri sebepleri nedir?
GokhanTurna
13.12.2008, 20:41
10 numara ekikligi bence kaliteli bi 10 numara lazım.. bakın nasıl işliyor o zaman orta saha
yigidomustafa58
13.12.2008, 20:41
bence en büyük nedeni hocamızın her hafta aynı kadroyla çıkması olabilir oyuncuların hiç olmaz ise 1 hafta arayla dinlenmesi lazımdır...
sivaslimete
13.12.2008, 20:44
bence fenerbahcedi ali bilgin gürhan ve burak alinmali bunlar gözden cikarilmis cok iyi yildizarr
Takımımızın sıkıntısı 10 numara eksikliği. Bu eksikliğe rağmen bol pozisyon buluyoruz. Birde 10 numaramız olsa rakiplerin vay haline :)
Bülent hoca takımı gol vuruşu çalıştırmalı...
muhsin koçak
13.12.2008, 20:56
bunun nedenini ben bülent hocanın oyun planına bağlıyorum,herve thum hayatı boyunca santrafor oynamış bir adam bülent hoca ,bu adamı orta sahada kullanmaya başladı,öyle oluncada orta saha özellikleri olmayan thum çok iyi koşmasına ve yüreğiyle mücadele etmesine rağmen bu bölgede eksik kalıyoruz,bütün yük sylla ve musa aydının omuzlarına yükleniyor.
EyüphanAydın
14.12.2008, 00:28
Her takım'ın en güzel yeri ; Orta Sahadır.
Orta sahayı ' Gemi ' gibi görebiliriz.Güverteleri,Kaptan ları vardır.Gemini rotasını çevirecek isimler ise Kaptanlardır.
Futbol takımında ise Oyunun akışını çevirecek isim Orta Sahadır.En yakın zamanda buna iyi bir çare buluncaktır.
etzel1967
14.12.2008, 00:38
bence sorunun tumla ilgisi yok...aslında bir nevi gizli forvet tum ve bülent hocanın sisteminin bir parçası...m yıldızın gol sayısının artması da tum ile alakalı bence...orta sahada tek sorun tabata tarzı bir futbolcumuzun olmayışı...
Besyo_cu
14.12.2008, 00:47
10 numara oyuncu eksıkliğimiz fazlası ile mevcut balili ve mehmet YILDIZ'ın arkasında iyi pas atacak oyuncular olsa şimdiye kadar attıgımız gollerın en az iki katını atacagımıza eminim. Kimi zamanda taktık icabı Bülent hoca orta sahayı boş bırakıyor genelde tek sylla oluyor bizim oyun mantalitemiz kanatlardan hucuma dayalı oldugu için orta sahanın ortası boş kalıyor.
ellisekizSVS
14.12.2008, 00:50
Geçen Hafta ibb maçında ordaydık. Tamam 3-0 aldık ama futbola baktıgımızda çok iyi oynandıgımız denilemezdi. Hatta maç oyananırken bu sivasın oyunu degil demeye başladık. Traftarın çoklugu vs.. galip geldik. Bugün keza evimizdede zorla aldıgımız deniliyo iyi futbol sergilenmmemiş. Tamam her hafta duraksız mükemmel olucak diyede bişey yok. Nazara gelir yorgun olabilirler vs vs.. Ama bu yorumcunun gazete yazarının yorumu canımı sıktı sivas zorla aldı bu oyunla liderlik çok sürmez gibi açıklamalar yapmış. Bende yorumuna yorum kattım altta kalmam olmazdı. Ama bu ve bunun gibi çekemeyenlere karşı kötü olmamamız lazım biz ispatladık bunun keyfini yaşamamız lazım
ellisekizSVS
14.12.2008, 00:52
Orta sahaya gelince bende musayı sezeri seviyorum ama ikisindede hatalar görebiliyorum bir kaç hafta oyunlarında sanırım yorgunluklarından bilmiyorum artık. bize birtane hucüma çıkartacak uzun orta yapacak libero birde forvet arkasında oynuyacak saglam futbolcu lazım
MOS-BY-58
14.12.2008, 01:16
bence takim son maclarda iyi oynamasa da cok iyi bi takim bence. hele hele Türkiye sartlarinda cok iyi bir takim. orta sahaya takviye gerekebilir, o ayri. bi takim 15 haftada 26 gol atmissa ve sadece 11 gol yemisse cok da kötü bi orta sahasi olamaz.
bi spor yazarinin bu futbolla liderligi uzun sürmez diye yazdigini ben de okudum. yahu trabzon kac haftadir liderdi de cok iyi futbol oynadigindan mi?!?!
yahu bunu söylemek icin önce öteki takimlara bakmak lazim. su ligde liderligi hangi takim hak ediyo? büyükler (!) mi? keske Sivasspor bu futbolla (sirf bu mactaki degil, oynadigi ortalama futbolla) 10.olsaydi.o zaman bu demek olurdu ki Türkiye ligi cok iyi futbol oynanan bir lig ve dogal olarak her sene 2 takimi sampiyonlar ligine katiliyo, en azindan biri yari final oynuyo,...2 senedir de takimlari uefa'yi finalde kaybediyo...peeehhh.