Orijinalini görmek için tıklayınız : Hani nerede İstanbul'da ki Yiğidolar?...
35fulya58 11.09.2005, 19:58 Hani nerede İstanbul'da ki Yiğidolar?. Birde İstanbul'da fazla oluşumuzla gururlanırız her zaman. Herkeste öyle biliyor ama neredeyse spiker ve yorumcu alay eder gibi soruyor. Yazık yazık, herkes evinde oturup maç izlemeye ne kadar meraklıymış. Biz taraftarımızdan başka ne ile yarışacağız ki bu ligde?...Maçlar Sivas'ta oynansın daha iyi...
ElbeyLi58 11.09.2005, 20:12 Hani nerede İstanbul'da ki Yiğidolar?. Birde İstanbul'da fazla oluşumuzla gururlanırız her zaman. Herkeste öyle biliyor ama neredeyse spiker ve yorumcu alay eder gibi soruyor. Yazık yazık, herkes evinde oturup maç izlemeye ne kadar meraklıymış. Biz taraftarımızdan başka ne ile yarışacağız ki bu ligde?...Maçlar Sivas'ta oynansın daha iyi...
benim bildim kadariyla sadece Sivassporlu taraftara 900 Bilet agrilmis
buda az ama elden bisey gelmes
gelecek Hafta görecegiz Taraftari OlympiyatStadinda
yigidolar var mi yok mu diye cuma günü
niye ya biz hangi maçını kaçırdık sivasın....bence kimse evde oturmuyo istanbulda daki maçların hepsine geliyo taraftarımızz zaten satılan bilet sayısından belli oluyoo bu ....
izmirliyigido 11.09.2005, 20:24 900 bilet satılmış maçta 605 kişi varmış. Birde maçlar İstanbul'da oynansın diyorsunuz..
dogukan58 11.09.2005, 20:28 900 bilet satılmış maçta 605 kişi varmış. Birde maçlar İstanbul'da oynansın diyorsunuz..
gardaşım bizim sahamız olursa istanbulda dolduruyoruz ama deplasman takımı olursak biraz zor sen gel bak trabzon macına öööle yargısız infaz yapma yazık etme bize hemi GARDAŞ
ElbeyLi58 11.09.2005, 20:29 900 bilet satılmış maçta 605 kişi varmış. Birde maçlar İstanbul'da oynansın diyorsunuz..
duyduma göre
Bilet 40ytl mis
buda cok para
bırak ya istanbuldaki sivaslılardan hayır yok..allah bilir maçtaki seyircimizde sivastan gidenlerdir...bida istanbulda maç istemiyorum şahsen ben..bırak olimpiyat molimpiyat..oimpiyata da 50m bin seyirci dediler ama en fazla 20 bin geliyor..kayseride yada malatyada oynansın daha iyi yaa..sivaslı olarak istanbuldaki sivaslılardan utandım yaa..
skywriter 11.09.2005, 21:09 Sefa hakli, Sivasspor biletleri 40 ytl'den satilirsa ve 900 kisiyle sinirlandirilirsa bundan iyisini beklemek hayal olurdu. Insallah bir an evvel 4 Eylul stadyumumuza doneriz..
izmirliyigido 11.09.2005, 21:21 duyduma göre
Bilet 40ytl mis
buda cok para
O zaman haklısın Elbeyli kardeşim. 40 YTL çok para. O i...lere Sivas'ta 50 YTL'den satmak lazım..
GeCeVeMaVi58pRf 11.09.2005, 21:23 Hani nerede İstanbul'da ki Yiğidolar?. Birde İstanbul'da fazla oluşumuzla gururlanırız her zaman. Herkeste öyle biliyor ama neredeyse spiker ve yorumcu alay eder gibi soruyor. Yazık yazık, herkes evinde oturup maç izlemeye ne kadar meraklıymış. Biz taraftarımızdan başka ne ile yarışacağız ki bu ligde?...Maçlar Sivas'ta oynansın daha iyi...
BIRAK YA ARTIK İSTANBULDA SEYIRCI DESTEGIMIZ VAR DEMIYECEGIM YAZIK VALLA BU TAKIMAVE BASKANA...
elbetteki sivasta oynamamız daha iyi olacaktır... ancak maca sınırlı sayıda taraftar alınacagını ve biletlerinde 40 ytl oldugunu dusunursek ki en onemli unsurda bu bence etkilemesi normal...
ve olimpiyat 80.000 kişilik 30 binde gidilse stad bos gorunuyor :(
GeCeVeMaVi58pRf 11.09.2005, 21:32 elbetteki sivasta oynamamız daha iyi olacaktır... ancak maca sınırlı sayıda taraftar alınacagını ve biletlerinde 40 ytl oldugunu dusunursek ki en onemli unsurda bu bence etkilemesi normal...
ve olimpiyat 80.000 kişilik 30 binde gidilse stad bos gorunuyor :(
BENCE TRABZON MACI TOKATTA OYNANSIN DAHA İİİ NEDEN HALA OLİMPİYATTA ISRARV EDIYORLAR BILMIYORUM VE ANLAMIYORUMM...
BENCE DE TOKATTA OLSA DAHA FAYDALI OLUR TAKIM İCİN... GİT GEL GİT GEL YORULDULAR ONLARDA.. YERLERİNİ BİLSİNLER... HEM TOKAT TARAFTARIDA GELİR BERABERCE DESTEK OLUNUR...
GeCeVeMaVi58pRf 11.09.2005, 22:15 BENCE DE TOKATTA OLSA DAHA FAYDALI OLUR TAKIM İCİN... GİT GEL GİT GEL YORULDULAR ONLARDA.. YERLERİNİ BİLSİNLER... HEM TOKAT TARAFTARIDA GELİR BERABERCE DESTEK OLUNUR...
valla istisnalar harıc istanbuldakı sivslıları kınıyorum yazık ya boyle sivaslı olunmaz vgallahı tokaatlılar bıle onlardan daha mıllıyetcıdır ...
twity_58 12.09.2005, 07:18 BİLET FIYATIN FAZLA OLUSU COK ETKILEDI HERKESI YINE HERKES GİTMEK İSTIYORDU OLIMPIYATTA 20000 KISI YAPTIK O DAGIN BASINDA HEMDE MECIDIYEKOYDE SEHRIN GÖBEGINDE OLAN MACA HEMDE GS MACINA HERKES GİDERDİ AMA İŞTE OLMADI :(
34-murat-58 12.09.2005, 07:40 sana sonuna kadar katılıyorum....
mactan once yazmıstım ..burda sallıyorlar bız gıdıyoruz yok eskı acıktan bılet alın
toplanacagız falan........
bunların hepsının fasa fıso oldugunu soylemıstım...
sıvasspor kendı yerını dolduramaza demıstım..
malesef dolduramadı.. sen nerdeydın dersenız ben o azınlıgın ıcındeydım..
yazıklar olsun sıvaslıyım dıyenlere
sivaslim58 12.09.2005, 07:40 Bende katılıyorum bu ilgisiz ve duyarsızlığın hat safhada olduğuna.Ama neden acaba çünkü şu anda türkiye genelinde büyük bir piyasa durgunluğu var.Helede okulların açılacağı şu hafta 40 ytl insanı biraz düşündürüyor.Ayrıca büyük takım taraftarlarının gelir düzeyi çok yüksek onlara dokunmuyor.Ayrıca Galatasaraylılara 15 ytl açık tirübün, bize 40 ytl.Bu adeletmi sizce.İstanbulda yaşayan sivaslıların büyük bir bölümü emekçi kimi inşaatlarda çalışıyor,kimi konfeksiyonda kimi sanayide çok az bir bölümü lüx içinde.Kusura bakmayın 40 ytl de bir maça verilmez.Sadece maç bileti fiyatı bu diğer masraflar hariç.Ayrıca olimpiyat sıtadında oynadığımız zaman 20-25 bin taraftar geliyor yinede güzel.Bakın buraya yazıyorum Sivasta maçları oynadığımız zaman acaba 12 bin kişilik stadı dolduracakmayız sizce.Şimdi bazıları diyecek ne diyor diye bu ama hiç heyecanlanmayın ölmezsek burdayız.Nedenmi hala kahvelerde Fener ve Galatasaray maçı sivas maçından çok rağbet görüyor.Bu olacak işmi.Yazık.
34-murat-58 12.09.2005, 08:09 sıvasspor kapalıda seyrettı kapalı bıletlerı 40ytl.
CÜSSKB-Aynur 12.09.2005, 08:13 Bende bu konuda hayal kırıklığına uğradım.
Yigido58_NL 12.09.2005, 10:16 BURDA ATIP TUTAN ARKADASLAR NERDEYDI DUN AKSAM.SIVASSPORA AYRILAN BOLUMU BILE DOLDURAMADILAR.YOK SIVASA 900 KISILIK AYRILMIS YOK 1200 KISILIK YER AYRILMIS GECIN KARDESIM GECIN BUNLARI BURDA ATIP TUTMAK KOLAY.IS ICRAAT YAPMAKTA.NERDEEEEEEEEEEEEEEE BIZIM TARAFTAR HER MAC ONCESI BURDA KONUSUR SUNU YAPALIM BUNU YAPALIM MAC SAATI GELIR BITANESINI BULAMAZSIN ORTALARDA..
SIVASTAKI SIVASSPOR TARAFTARININ ELINE KIMSE SU DOKEMEZ.NE VARSA SIVASTA YASAYAN YIGIDOLARDA VAR YOKTAN VAR EDIP HER MACA GIDIYORLAR ELINDEN GELDIGI KADAR DESTEKLIYORLAR.HELAL OLSUN SIZE SIVASTA YASAYAN YIGIDO GARDASLARIM.BENDE ARALARINDAYDIM AMA KAHROLASI GURBET BENIDE SOKTU ALDI VATANIMDAN.
istanbula atıp tutmayın yine söylüyorum geçen yıl şampiyonluğun düğüm maçlarında stadı dolduramadık 3 bin kişi bile yoktu diye siz yazıyosunuz hatırlayın, futbol fanatizminin bu kadar yoğun olduğu bir stada önce 900 kişi sınırlayacaksın, sonra 40 ytl ye bilet satacaksın maçı kahvede 1 ytl ye izlemek varken daha ligde tutunup tutunmayacağı belli bile olmayan takıma o kadar riske girip kimse canlı izlemeye gitmek istemiyor, afedersiniz ama üzerimize sidik yağdırıyorlar böyle bir manyaklığı göze alıp gitmek akıllı adamın işi değil, birde bazı arkadaşlarımız ne zannediyorlar bilemem ama daha sivasın birinci lige çıktığında haberi olmayan milyonlar var, siz ne zannediyosunuz istanbuldaki sivaslıların hepsi taraftar mı yapmayın allah aşkına bu kadar yoğun şiddetin itiş kakışın yaşandığı bir yere sivas seyircisini çekmek bir mucize olumsuzluk yaratmayın lütfen yapıcı olalım özendirici olalım istanbuldaki sivaslıyı stada gelecek formülleri bulalım yeter, acele etmeyin belki bir ay sonra maçlar artık 4 eylülde oynanacak göreceğiz sivas taraftarını umarım her hafta 16.000 kişi ile full çekerizde , kimse nin de istanbul istanbul diye tuturduğu yok, sivaslılar burada ezik yaşayan a sosyal insanlar kolay değil stada götürmek, yılda bir kere köy derneği pikniğine bir iki kere kendi ailesiyle pikniğe gider, okadar maç muç onlara uzak şeylerdir, varsa yoksa kahve fener gs dir malasef hayat sivaslı için burada böyle. birazcık maya tutmaya çalışan bizleride burada aşağılayıp horlamayın lütfen.
kursad58 12.09.2005, 11:18 YA ABİ BURDA ŞUNLARI YAZANLARIN HİÇBİRİ EMİNİM DÜN ALİ SAMİYENDE DEĞİLDİ BİZ 500 KİŞİDE OLSAK GIRTLAĞIMIZ PATLAYANA KADAR BAĞIRDIK HALA KENDİME GELEMEDİM BEN KONUŞAMIYORUM BUNLAR HALA KLAVYE BAŞINA GEÇMİŞ YAZIYORLAR SİNİR OLUYORUM ADAMLAR KALKTI 1000 KM YOLDAN GELDİ YETMEDİ BAĞIRDI YIRTINDI GECENİN BİR YARISIDA BİNİP ARABAY TEKRAR SİVASA YOLA KOYULDU HAL BÖYLEYKEN BUNLARIN ÇOĞU EVLERİNDE RAHAT KOLTUKLARINDA OTURUP MAÇ SEYRETTİ ŞİMDİDE BURADA KRİTİK YAPIYORLAR BAZEN SERHANA KIZIYORDUM İSTANBUL TARAFTARINA KIZMA DİYE AMA HAKİKATEN KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL YA SAMİYENDE ÇEKİRDE YİYEN TEK RAKİP TAKIM TARAFTARI BİZDEDİR HERALDE
istanbula atıp tutmayın yine söylüyorum geçen yıl şampiyonluğun düğüm maçlarında stadı dolduramadık 3 bin kişi bile yoktu diye siz yazıyosunuz hatırlayın, futbol fanatizminin bu kadar yoğun olduğu bir stada önce 900 kişi sınırlayacaksın, sonra 40 ytl ye bilet satacaksın maçı kahvede 1 ytl ye izlemek varken daha ligde tutunup tutunmayacağı belli bile olmayan takıma o kadar riske girip kimse canlı izlemeye gitmek istemiyor, afedersiniz ama üzerimize sidik yağdırıyorlar böyle bir manyaklığı göze alıp gitmek akıllı adamın işi değil, birde bazı arkadaşlarımız ne zannediyorlar bilemem ama daha sivasın birinci lige çıktığında haberi olmayan milyonlar var, siz ne zannediyosunuz istanbuldaki sivaslıların hepsi taraftar mı yapmayın allah aşkına bu kadar yoğun şiddetin itiş kakışın yaşandığı bir yere sivas seyircisini çekmek bir mucize olumsuzluk yaratmayın lütfen yapıcı olalım özendirici olalım istanbuldaki sivaslıyı stada gelecek formülleri bulalım yeter, acele etmeyin belki bir ay sonra maçlar artık 4 eylülde oynanacak göreceğiz sivas taraftarını umarım her hafta 16.000 kişi ile full çekerizde , kimse nin de istanbul istanbul diye tuturduğu yok, sivaslılar burada ezik yaşayan a sosyal insanlar kolay değil stada götürmek, yılda bir kere köy derneği pikniğine bir iki kere kendi ailesiyle pikniğe gider, okadar maç muç onlara uzak şeylerdir, varsa yoksa kahve fener gs dir malasef hayat sivaslı için burada böyle. birazcık maya tutmaya çalışan bizleride burada aşağılayıp horlamayın lütfen.
Anca boş laflarla kendini kandırıp durma biz Terörün sıkı zamanı Diyarbakıra maça gittik!!Sen neden bahsediyosun abircan!!!Yeter artık sivasspora sahip çıkın klavye başından sallayıp tutuyorsunuz oh Ne ala memeleket maça gitme ,tek kuruşun gitmesin Sivasspora ondanda bi sivasspor com yap a ben gelsim sivassporluyum felan!!Geçim bunları kardeşim geçin hayatında kaç sivasspor maçına gittinde böyle uydurk yazılar yazıyorsun anlamuyorum walla
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 11:24 Anca boş laflarla kendini kandırıp durma biz Terörün sıkı zamanı Diyarbakıra maça gittik!!Sen neden bahsediyosun abircan!!!Yeter artık sivasspora sahip çıkın klavye başından sallayıp tutuyorsunuz oh Ne ala memeleket maça gitme ,tek kuruşun gitmesin Sivasspora ondanda bi sivasspor com yap a ben gelsim sivassporluyum felan!!Geçim bunları kardeşim geçin hayatında kaç sivasspor maçına gittinde böyle uydurk yazılar yazıyorsun anlamuyorum walla
sana katılıyorum muratcım artık istanbuldakılerle pek muhabbet etmek istemıyorum istisnalar var tabıkı
Anca boş laflarla kendini kandırıp durma biz Terörün sıkı zamanı Diyarbakıra maça gittik!!Sen neden bahsediyosun abircan!!!Yeter artık sivasspora sahip çıkın klavye başından sallayıp tutuyorsunuz oh Ne ala memeleket maça gitme ,tek kuruşun gitmesin Sivasspora ondanda bi sivasspor com yap a ben gelsim sivassporluyum felan!!Geçim bunları kardeşim geçin hayatında kaç sivasspor maçına gittinde böyle uydurk yazılar yazıyorsun anlamuyorum walla
bütün muratlar inatçı haylaz yaramaz aksi negatif midir nedir, bir taneside benim kardeşim murat dün ben 2 kardeşim bir gs li kuzenim eski açıktan bileti aldım maçıda önce orada izlemeye yeltendim baktım çok azız sonra aşagıda formalı ik kardeşimi gördüm yanlarına gittim onların peşinden bende kapalıya geçtim asıl siz sallayıp duruyorsunuz klavye şovalyeleri, ben maçtaydım haftayada trabzon maçındayım burada ben delikanlılık gösterisi yaptım meydan okudum aldım biletimi gittim eski açığa en az 300 kişiydik orada ancak 80 i 100 ü kapalıya geçtik yine iddia ediyorum benim tahminim en az ikibin sivassporlu dün tribünlerdeydi ama malasef korku belası seslerini çıkaramadı, saçmalama bidaha murat kime çatacağını iyi bil ben maçtaydım
bütün muratlar inatçı haylaz yaramaz aksi negatif midir nedir, bir taneside benim kardeşim murat dün ben 2 kardeşim bir gs li kuzenim eski açıktan bileti aldım maçıda önce orada izlemeye yeltendim baktım çok azız sonra aşagıda formalı ik kardeşimi gördüm yanlarına gittim onların peşinden bende kapalıya geçtim asıl siz sallayıp duruyorsunuz klavye şovalyeleri, ben maçtaydım haftayada trabzon maçındayım burada ben delikanlılık gösterisi yaptım meydan okudum aldım biletimi gittim eski açığa en az 300 kişiydik orada ancak 80 i 100 ü kapalıya geçtik yine iddia ediyorum benim tahminim en az ikibin sivassporlu dün tribünlerdeydi ama malasef korku belası seslerini çıkaramadı, saçmalama bidaha murat kime çatacağını iyi bil ben maçtaydım
iyi Aferim o zaman
acakislalimahoni 12.09.2005, 11:52 MORAL BOZMAK YOK SONUNA KADAR DESTEKLEMEMİZ LAZIM HADİ HERKES OLİMPİYATA SİMDİ UYUMAYIN İSTANBULLU YİĞİDOLAR BU MESAJI OKUYAN HERKES MAHALLESİNDE DERNEĞİNDE ÇAĞRI YAPSIN BÜTÜN TÜRKİYEYE YİĞİDONUN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM
eski açıkta toplanalım benden di bununla ilgili bir konu açtım burada tartıştık
ben eski açıktan kapalıya geçtim benim haber verdiğim arkadaşlar da bilet almışlar dı hatta maça beraber gittiğimz gs li bir arkadaşıda sivaslıların içine soktuk (maça gelenler gs formalı arkadaşı görmüşlerdir zaten)
sivasta izmirde ve diğer illerdeki arkadaşlar ist deki akrabalarına neden
haber vermedi
olimpiyata belediyenin hizmetlerinden (otobüs seferleri ) yararlanmadan 25000 kiş gidecek kaç takım var
bizde istiyoruz 80000 kişi gidelim ama olmuyor
pascal_nouma 12.09.2005, 12:36 ne taraftari ben hiçbir maçta tafaftar göremedim laf kalabaligi bizimkisi adamlar diyor 2-3 milyon sivasli var ortada bisey yok bence onlar artik sivasliliktan çikmis burda okadar konustuk hertarafi biz dolduracagiz diye ama yine tik yok ben gittim gs açikta izledim maçi toplasan 20 tane sivasli vardi böyle rezillik olmaz serefsizlik tir bu daha da agir konusacam da olmuyo iste valla öyle zoruma gitti ki anlatamiyorum biz 3 kisi bagiriyorduk adamlar bize bakiyo yinede ses çikarmadilar gitmeyecektiniz madem bize neden açiktan aldirdiniz biletleri güvendirdiler önümüzde oturan sivaslilar vardi onlarda utanmadana galatasaray i destekliyor kafayi yedim valla böyle bi serefsizlik olmaz su stad in isleri bitseydi de kurtulsaydik surdan adam larim manyak tarafari vardi valla helal olsun
serhankaburcuk 12.09.2005, 14:35 YA ABİ BURDA ŞUNLARI YAZANLARIN HİÇBİRİ EMİNİM DÜN ALİ SAMİYENDE DEĞİLDİ BİZ 500 KİŞİDE OLSAK GIRTLAĞIMIZ PATLAYANA KADAR BAĞIRDIK HALA KENDİME GELEMEDİM BEN KONUŞAMIYORUM BUNLAR HALA KLAVYE BAŞINA GEÇMİŞ YAZIYORLAR SİNİR OLUYORUM ADAMLAR KALKTI 1000 KM YOLDAN GELDİ YETMEDİ BAĞIRDI YIRTINDI GECENİN BİR YARISIDA BİNİP ARABAY TEKRAR SİVASA YOLA KOYULDU HAL BÖYLEYKEN BUNLARIN ÇOĞU EVLERİNDE RAHAT KOLTUKLARINDA OTURUP MAÇ SEYRETTİ ŞİMDİDE BURADA KRİTİK YAPIYORLAR BAZEN SERHANA KIZIYORDUM İSTANBUL TARAFTARINA KIZMA DİYE AMA HAKİKATEN KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL YA SAMİYENDE ÇEKİRDE YİYEN TEK RAKİP TAKIM TARAFTARI BİZDEDİR HERALDE
Evet dün Kürşat ve diger arkadaslarımla beraber Sivas tribününde idik...Şu maç için Sivastan benim gibi bi kaç arkadaşım gitti..Valla bizimde maddi durumumuz iyi değil..Maça ne şartlarda gittiğimiz anlatmak istemiyoruz..Ama Eğer bir insan Sivaslıyım diyorsa bu maç bilet alıp gelmeliydi..Koskoca İstanbulda 40 ytl verip maça girecek yiğido sayısı bu kadarmıydı..Ha birde şu konuyu tekrarlayayım..Maçtan önce söylemiştim çekirdek yiyen bağırmayan insan maç gelmesin diye ama nafile bir baktımki her 5 kişiden birinin ellerinde çekirdek....İnsanlara yalvarıyorum arkadaşlar Lütfen diyorum elinizdeki çekirdeği atın ve takıma destek olalım ama kimsenin umrunda değil...Böyle kafada olan taraftarla hiçbir yere gidemeyiz...LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM....
bbptek58 12.09.2005, 14:40 GARDAŞ 40 MİLYONA BİLET SATSALAR SİVASTA BİLE DOĞRU DÜZGÜN KİMSE GELMEZ ONU BIRAK GEÇEN SENE OLİMPİYATTAKİ K.GÜMRÜK MAÇINDA BİLETİN 20 MİLYON OLDUĞUNU DUYUNCA GERİ DÖNENLERİ GÖZÜMLE GÖRDÜM ZATEN KİMSE DE ORAYA SİVASLILARIN AKIN ETMESİNİ BEKLEMİYODU
serhankaburcuk 12.09.2005, 14:54 GARDAŞ 40 MİLYONA BİLET SATSALAR SİVASTA BİLE DOĞRU DÜZGÜN KİMSE GELMEZ ONU BIRAK GEÇEN SENE OLİMPİYATTAKİ K.GÜMRÜK MAÇINDA BİLETİN 20 MİLYON OLDUĞUNU DUYUNCA GERİ DÖNENLERİ GÖZÜMLE GÖRDÜM ZATEN KİMSE DE ORAYA SİVASLILARIN AKIN ETMESİNİ BEKLEMİYODU
Tamam çok zor olduğunu biliyorum ama Koskoca İstanbulda bu 40 ytl yi verecek Yiğido yokmuydu onu soruyorum...
HER YERDEYİZ...
sovereign133 12.09.2005, 14:56 arkadaşlar deniyor ki GS taraftarına 20 ytl, Yiğidolara 40 ytl ye satıldı.
Arkadaşlar izlediğiniz yer Kapalı Alt'tır, Yanlarınızdaki Galatasaray taraftarı da aynı biletleri 50 Ytl ye almıştır.
Bir de şunu hatırlatayım, SivasSpor SamiYen'e yılda 1 kez geliyor .. Yılda 1 kez 40 Ytl vermek çok geliyorsa (ki bir arkadaş, kahvede 1 ytl maçta 40 o zmn niye maça gideyim demiş, ki bu nasıl fanatik (!) bir Sivaslılıksa ...) Diyeceğim bir şey yok.
Ama gelenlere de Teşekkür etmeliyim, Tribünlerde de sahada da kardeşçe bir maç oldu ...
bulent58 12.09.2005, 15:01 Artık yeter maçlarımız sivasta oynansın sivastaki o çılgın taraftarızla her takımı yeneriz
Bari bu hafta istanbuldaki sivaslılar cuma günü zahmet olacak ama olimpiyat stadını doldursun
kursad58 12.09.2005, 17:38 Tamam çok zor olduğunu biliyorum ama Koskoca İstanbulda bu 40 ytl yi verecek Yiğido yokmuydu onu soruyorum...
HER YERDEYİZ...
SERHANIM ARTIK BU KONUDA BENDE SENİN YANINDAYIM GERÇEKTEN UMUDU KESTİM BENDE İSTANBULDA BU İŞ OLMUYOR
izmirliyigido 18.09.2005, 00:29 gardaşım bizim sahamız olursa istanbulda dolduruyoruz ama deplasman takımı olursak biraz zor sen gel bak trabzon macına öööle yargısız infaz yapma yazık etme bize hemi GARDAŞ
HE GARDAŞ...YARGISIZ İNFAZ YAPMIYORUM. BEN OLANI VE GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM. KEŞKE OLİMPİYAT STADINI SENİN DEDİĞİN GİBİ DOLDURABİLSEYDİK. AMA OLMUYOR. "EV'Lİ EVİNE GEREK"...SİVASSPOR 4 EYLÜL'E DAHA ÇOK YAKIŞICAK, SİVAS'LI TAKIMINI ÖZLEDİ....
bilet fiyatlarının makul seviyelere çekilmesi lazım.
öyle yüksek tutarlarsa sivastada seyirci bulamazlar.
_sivas58spor_ 08.09.2007, 10:39 her zaman destek tam destek..........
Forumda yorum yapalım, gereksiz yazılarla kirletmeyelim... yazı olsun diye yazılar yazmayalım. Her konuya aynı yazıyı yazarak ne yapmaya çalıştığını anlyamadım. Biraz üretici olun boş yazılar yazmayın.
|