Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray: 2 - Sivasspor: 0
RüStü ElmaS 11.09.2005, 21:06 Sivasspor ligin 5’inci haftasında Ali Sami Yen’de Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren etkili futbol ortaya koyan Sivasspor tecrübesizliğinin kurbanı oldu
MAÇTAN DAKİKALAR
21. dakikada Hasan Şaş'ın ortasında sol çaprazda topla buluşan Necati'nin çaprazdan gelişine vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.
23. dakikada Hakan Şükür'ün pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Saidou'nun yerden sert şutunda, top direkten döndü. Dönen topu, Sivasspor savunması uzaklaştırdı.
30. dakikada Hakan Şükür'ün pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Heinz'ın sol çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.
38. dakikada Sivasspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde Necati'nin pasıyla topla buluşan Orhan Ak'ın yakın mesafeden vuruşunda kaleci Vedat topa sahip oldu.
41. dakikada Hakkı'nın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta, baraja çarpan top kornere çıktı.
45. dakikada orta sahadan aldığı pasla şık hareketlerle ceza sahasına giren Heinz, Kalla'yı çalımladıktan sonra sol ayağıyla vurdu, defans oyuncularına çarpan top kornere çıktı.
47. dakikada Necati'nin ceza sahası içinden sert şutunda top kaleci Vedat'tan döndü. Dönen topu sol çaprazdan Heinz vurdu, meşin yuvarlak kaleye paralel şekilde auta çıktı.
63. dakikada Hasan Şaş'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Necati kafayla vurdu. Top, az farkla auta çıktı.
67. dakikada Necati'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Vedat, topu yatarak kontrol etti.
76. dakikada ceza yayı üzerinde Hakkı ile kafa topu çıkan Hakan Şükür, kendi önüne indirdiği topu müsait pozisyonda yandan dışarı attı.
77. dakikada hasan şaş'ın soldan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Ümit Karan, kafayla vurdu. Kaleci Vedat, topa sahip oldu.
78. dakikada Hasan Şaş'ın sağdan yaptığı ortada ceza sahası içinde Ümit Karan'ın vole vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
83. dakikada Sivasspor kaptanı Hakkı, oyunun durduğunu düşünerek ceza sahası içinde topu eline alınca hakem Mustafa Çulcu, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Ümit Karan, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 2-0
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Mustafa Çulcu xx, Serkan Ok xx, Serkan Akal xx
GALATASARAY: Mondragon xx, Cihan xx, Song xx, Tomas xxx, Orhan xx, Hasan Şaş xxx, Saidou xx, IIic xx (Ümit Karan dk. 63 xxx), Heinz xx (Altan dk. 74 xx), Necati xx (Uğur dk. 83 x) , Hakan Şükür xx
YEDEKLER: Fevzi, Yalçın, Volkan, Hasan Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
SİVASSPOR: Vedat xxx, Murat Duman xx, Hakkı xx, Kalla xx, Hayrettin xx, İbrahim xx (Muhammet Ali dk. 67 x), Hakan Bayraktar x, Sergio x, Cem Karaca xx, Anderson x, Balili x (Hakan Turan dk. 79 x)
YEDEKLER: Akın, Mehmet Yıldız, İlhan, Musa Kuş, Yusuf
TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant
GOLLER: Ümit Karan (dk. 78 ve 84 penaltı)
SARI KARTLAR: Cihan, Tomas (Galatasaray), Anderson, Kalla (Sivasspor)
skywriter 11.09.2005, 22:06 Gecmis olsun arkadaslar, gercekten uzgunum. Iyi derecede bir futbol oynamadik ama kati defansimizla en azindan bir puan alabilecegimizi umuyordum. Fakat unutmamamiz gereken birsey var, 4 buyuklerle olan maclarimiz cok da onemli degil, bir an evvel ligde kalmamiza yetecek puani toplayip sonrasinda onumuze rahat bakabilecek seviyeye gelmemiz lazim..
Sivasli-Imparator 11.09.2005, 22:13 Bende çok üzüldüm.. Ah ahhh daha 10 dakika dayansaydik puanla donecektik ama olmadi, Saglik olsun.
Sivasimizin pek ofansif niyeti yoktu, Hiç bosluk vermedi.
Defansif iyi dayandilar ama Umit'in golüyle 1-0 oldu.
Ve 2. gol amatorce bir hatadan ibaret..
abi bu nasıl mantık ya..galatasaray 3 defans oynuyor..sivas çoğalsa karşı kalede en az 2 gol rahat atardı yaa..defans yapılır ama bukadarda geride oynanmazki ...ama maçın adamı 2 kişiydiiii.KALLA VE KALECİ VEDAT...
Sivasli-Imparator 11.09.2005, 22:14 Ama Sivas'i tebrik etmek lazim gardaslar.
Çok iyi mücadele ettik, Hiç lige yeni gelen ekip havasini vermiyoruz.
Sanki yillarca birinci ligdeyiz gibi oynadik.
BRAVOOO COCUKLAR..!!!!
efsanedavulcu 11.09.2005, 22:17 YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE.......ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTE!........
savunmamızın mükemmelliğinin yanında, forvetimizde aynı sekilde olmalı... defans görevini yeterince yaptı, forvette birseyler yapabilseydi daha iyi bir sonuc olabilirdi.. ama buda gösterdiki kolay kolay mac vermeyeceğiz...
GeCeVeMaVi58pRf 11.09.2005, 22:22 YENSEKTE YENILSEKTE SONUNA KADAR SİVASLIYIZ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SONUNA KADAR SİVASLIYIZ...
yurtseven_58 11.09.2005, 22:31 bence sivasspor bu aksam cok güzel oynadi oyunculari kutlamak lazim cünki türkiyenin büyük bir takimi ile mücadele verdik 2 golde sansizlik birinci golu hic bir kalesci kurtaramzdi ikinci golde bir yanlislik yüzünden penalti verildi yani biz önümüze bakmamiz lazim bunlar artik gecdi haftaya insallah maci aliriz..
saygilar
sivaslibozo 11.09.2005, 22:36 yaaaaaaaaa acikcasi sivasin bu kadar korkak oynayacagini tahmin etmedim gs önünde...golü yediydik bizimkilerin akli yeni yeni press yapmayi düsünebildi...
biraz daha mantikli oynasaydik defans yapmak yerine bütün saat , rahat ezerdik gs yi...ama nediyeyim olanlar oldu iste....üzgünlügümü anlatacak kelimeler bulamiyor........birde üstüne üstlük o hakem denilen O.........nun boktan yönetmesi beni cileden cikardi....neyse
biz önüme bakalim, ve diger maclari kurtaralim.............
bu mactan sonra söylenecek en iyi söz hakeme..: SIVASLI OLUNUR, ve SIVASLI DOGULUR....SIVASLI olmiyanlar [Kufur icerdigi icin editlendi]
siv58lim 11.09.2005, 22:40 Selam arkadaslar...bence güzel oynamadik ama güzel savastik...2:0 yenildik ama ezilmedik...Ben Maca kahvede bakdim tek iki sivasliydik gerisi galatasaray ama adamlar helal olsun sivasa dediler,,,,Bence'de helal olsun sivasima...Sivasnan gurur duyuyorum...macin sonuna dogru bizim taraftarin sesi cikta...bilemiyorum kac seyirci vardi ama hemserilerim 20000 kisi gibi ses cikardi...Bizim icin kücük takimlar önemle...ANDERSON hic hosuma gitmedi adam top durduramiyor...hakki'ya gelince olur öyle seyler insallah bi daha olmaz....galatasaray baya direndi adamlar ilk gol den sonra sanki sampiyon olmuslar gibi sevindi..... HELAL OLSUN SIVASSPORA....
siv58lim 11.09.2005, 22:45 VEDAT COK SÜPERDI....ILK GOLU ARKADASLARIN DEDIGI GIBI HIC BIR KALECI TUTAMAZDI...Herzaman sivasin arkasindayim....
sinan58_34 11.09.2005, 23:13 CANIN SAGOLSUN YIGIDOM CANIN SAGOLSUN BIZ SENI HERZAMAN SEVDIK HERZAMAN GONULVERDIK YENILSENDE YENSENDE KALBIMIZ HEP SIZINLE
ibrahim58-nl 11.09.2005, 23:15 Boyle niyeti bozuk ve en onemliside [Kufur icerdigi icin silindi] hakemlerle hicbiryere varamaz anadolu takimlari...
Penalti olayi tamamen hakem hatasi, yan hakem bayragini kaldiriyor, buda NE DEMEK OLUYOR? sormak gerek? Ve o hatayi yapan yan hakem, [Kufur icerdigi icin silindi] gibi susuyor, neden gelip ben yaptim hatayi demiyor???
Iste [Kufur icerdigi icin silindi] hakem olunca, sivas degil real madrid olsun yenilir...
Ve halen herkez Fenerin federasyon tarafindan korundugunu saniyor, bu insanlar zaten futbol ile alakasi yok...
Fener macinda... 1 gol 1 penalti verilmedi... ve 1 de golluk pozisyon offsite gerekcesiyle onlendi... Yani sorarim... turkiyede [Kufur icerdigi icin silindi] hakemlerle nereye KADAR?????????????????
Galatasarayin [Kufur icerdigi icin silindi].... VERECEKTE zaten.....
NamikKemalUlusoy 12.09.2005, 00:11 GS-SS MAÇINI BÜYÜK BİR HEYECANLA İZLEDİM.YİĞİDOLAR HARİKA OYNADILAR.KALECİMİZ VEDAT GECENİN ADAMIYDI.78.DAKİKA İYİ DAYANDIK.YALNIZ RAKİP KALEYE PEK GİDEMEDİK.YENSENDE YENİLSENDE SENİNLEYİZ.PENALTIYA PEK BİR ANLAM VEREMEDİM.TV.DEN TEKRARLARI İZLEDİĞMDE YAN HAKEM FAUL BAYRAĞINI KALDIRDIĞINDA ÇULSUZ OLAY MAHALLİNE YÖNELDİĞNDE HAKKI 18 DIŞINDAKİ TOPU AYAĞIYLA 18 İÇİNE ÇEKTİKTEN SORA ELİNE ALMASI ÇOK BÜYÜK BİR TALİHSZLİK.AYAĞIYLA UZAKLAŞTIRABİLRDİ.YİNEDE ÜZÜLMEYİN.İLK BÜYÜK DERBİNİZ.ALNINIZIN AKIYLA ÇIKTINIZ.BRAVO.SELAMLAR-SAYGILAR.
Fazla üzülmeye gerek yok gardaslar...bu 4 büyük takimlardan 3 puanla yada 1 puanla dönmek biraz zor olacak ama bu futbolla ligde %100 kaliriz...Defans muhtesem...Ikinci gol penaltidan.Yapacak bisey yok, hakemle anlasmassizlik oldu.
Ama bu Sivasspor icin bi ders oldu...Trabzon maci da buna benzer bir mac olcak, ama bu haftalardan sonra yine 3 puanla buluscagiz YIGIDOLAR!!!
Gecmis olsun hepimize, yenilmesek harika olurdu. Ama dunyanin sonu degil.
Esas soylemek istedigim benim, Sivas spor harika bir takim. 94 dakika hic bir kareyi kacirmadan izledim. Ben kendi adima spor adami degilim, herkes gibi bos arsalarda, bazen toprak sahalarda top oynamisligim var, ama iyi bir seyirciyim.
Sivasspor bence harika tek eksigimiz forvetler, cunku son vurusu yapamiyorlar. Oda tecrube ile olur, haftalar ilerledikce daha iyi olacagiz.
Ben bu takima guveniyorum. Bunu da gercekten icten yaziyorum. Bence Sivasspor harika, hemde herseyi ile, tek eksiklik tecrube. O da oynamakla olur.
Canim Sivas im harika top oynuyorsun ben memmunum. Selamlar
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR
FatihSoner58 12.09.2005, 00:29 Gecmis olsun hepimize, yenilmesek harika olurdu. Ama dunyanin sonu degil.
Esas soylemek istedigim benim, Sivas spor harika bir takim. 94 dakika hic bir kareyi kacirmadan izledim. Ben kendi adima spor adami degilim, herkes gibi bos arsalarda, bazen toprak sahalarda top oynamisligim var, ama iyi bir seyirciyim.
Sivasspor bence harika tek eksigimiz forvetler, cunku son vurusu yapamiyorlar. Oda tecrube ile olur, haftalar ilerledikce daha iyi olacagiz.
Ben bu takima guveniyorum. Bunu da gercekten icten yaziyorum. Bence Sivasspor harika, hemde herseyi ile, tek eksiklik tecrube. O da oynamakla olur.
Canim Sivas im harika top oynuyorsun ben memmunum. Selamlar
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR
Abi IMzami cakiyorum:
IMZA+MUHUR
burda yenilginin bir önemi yok,önemli olan takımın oynadığı futbol.
bu nasıl futbol anlayışı.sadece defans yaparak futbol oynanırmı adamların şansı olsa 6- 7 /0 olurdu maç.top direklerden dönüyor.
ligde kaç hafta dayanabilirsin.
forvetteki sıkıntı görülüyor artık,ya hakkı denen yılların futbolcusunun yaptığı hata,amatör kümedemi oynuyorsun mübarek.daha kurallara alışamamışsın.
bir de takım kaptanı olacaksın.vedat geröekten iyi kaleci olduğunu gösterdi ama penaltıyı takip edemedi.ters köşeye uzandı ama olsun iyi kaleci.
çok transfer yapıldı ama gerekli transferlerin yapıldığına inanmıyorum.
skor elbetteki önemli ama böyle futbolla bu ligde zor kalırız.
durum hiç iyi görünmüyor.
teknik heyet umarım şapkalarını önüne koyar bir muhasebe yapar.
sivasli_tufan 12.09.2005, 00:44 cani saolsun sivassporumuzun napalim nasip kismet buymus önumuze bakalim.
sivasli_tufan 12.09.2005, 00:47 Selam arkadaslar...bence güzel oynamadik ama güzel savastik...2:0 yenildik ama ezilmedik...Ben Maca kahvede bakdim tek iki sivasliydik gerisi galatasaray ama adamlar helal olsun sivasa dediler,,,,Bence'de helal olsun sivasima...Sivasnan gurur duyuyorum...macin sonuna dogru bizim taraftarin sesi cikta...bilemiyorum kac seyirci vardi ama hemserilerim 20000 kisi gibi ses cikardi...Bizim icin kücük takimlar önemle...ANDERSON hic hosuma gitmedi adam top durduramiyor...hakki'ya gelince olur öyle seyler insallah bi daha olmaz....galatasaray baya direndi adamlar ilk gol den sonra sanki sampiyon olmuslar gibi sevindi..... HELAL OLSUN SIVASSPORA....
hemen bir macta anderson gitsin diyon sende dur bakalim hele
ntv radyodan maçı dinliyorum
hakkının penaltı yapmasına spiker kahkalarla güldü.
böyle penaltı yapılırmı diye.
Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum kesinlikle benim icin ilginc bir mac oldu.Gs-Ss ilk kez karşılaştı bununda bir ayrı heyecanı vardı bende acıkcası.Maca iyi başlayan takım sivastı,topa iyi bastı iyi oynadı hatta gs ilk sutunu 18.dakkada necatiyle attı top farklı auta gitti.Sivasin savunmasında pek sorun olmadı zaten gs ilk yarıda saidonun sutu disinda pozisyona girmedi.Burda ss savunmasında kallaya değinmek istiyorum bu adam oyunu cok iyi okuyor iyi savunmacı cok iyi kafa topu alıyor eywallah ama her hafta karsısında ahı gitmis vahi kalmıs hakan sukur oynamaz biraz daha canlı oynaması lazım.Fran sergio ve hakkı(penaltıya sonra değinicem) genelde cok iyi mac cıkardılar.
İkinci yarıda gs zaten daha birinci dakikada gol atacagının sinyalini verdi ve necatinin sutunu MACIN YILDIZI VEDAT çıkardı.Sivas bence musa yerine mehmet yıldızla ikinci yariya baslıyacakti bu cok büyük bir hata bence cünkü musa cok bencil oynayan bir adam oyunu acmak yerine kanatlara yıgıyor ve forvetleri fıtık edip pas bile vermiyor.Sivasta mehmet yıldızın oyuna girmemesi zaten lorantın beraberligin en iyi ihtimal olarak gördügünün göstergesiydi.Bu cok cok büyük bir hataydı kanımca nedeni acik cünkü gs takım savunması konusunda cok aksıyordu ligin basından beri backleri arasi en azından 20-25 metrelik kopukluk oluyordu,bence bu kopuklugu lorant hic degerlendiremedi hatta cemi neden oyundan aldı anlamadim ilk yarıda sivasin bütün atakları cem ve baliliden geldi.Andersson bugun cok asabiydi ilk büyük macında böyle davranması beni hayrete düsürdü,oyununa baksa tomasın kırmızı kart görmesi icten bile degildi zaten tomas eski tomas gibi oynamıyor.
İkinci yarının 5.dakkası oldu dedimki ümit karan oyuna girse kesin gs gol atar cünkü pozisyon var ama son vuruslar yetersiz.Umit oyuna girdi ve cidden harika bir gol attı kim olsa yerdi bence.
Penaltıya ayrı bir paragraf yazayım dedim.Sitede sivasli hemserilerim yazılarını okuyunca hayrete düstüm.Bu penaltıyı savunmanız oyun kurallarını bilmediginizi gösterir.Böyle penaltı yok.Sahsen ekran karsısında utandım böyle bişey olurmu ya.Hakkı mactan sonraki yorumunda diyorki yan hakem faul orta hakem devam kararı verdi ondan elime aldım!!!!!.MACI ORTA HAKEM YÖNETİR HAKKI BEY SEN FUTBOLCU DEGILMISIN YOKSA???...Bir maci orta hakem yönetir yan hakem yönlendirir...Hakem hakkının gözüne bakarak devam diyor hakkı topu ne hikmetse ceza sahasına sürüyor ve elle alıyor,elle alacaksan bari dısarıda al bunun izahı varmı..kimse öküz altında buzağı aramasın yüzde yüz bir utanç penaltısı...Lig tarihinin en gülücü pozisyonuydu belki...birinci lig futbolcusu bunu kesinlikle yapmamalı...
Macın yıldızlarına gelince 1-)Ümit karan 2-)Vedat 3-)Kalla ......
orkun haklısın bütün youmlarına asağı yukarı katılıyorum... tecrübe eksikliğimi desek, basiret bağlanması anlamadım....???? topu elle almasınında hicbir acıklaması yok!!!!
sivasli_tufan 12.09.2005, 01:46 Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum kesinlikle benim icin ilginc bir mac oldu.Gs-Ss ilk kez karşılaştı bununda bir ayrı heyecanı vardı bende acıkcası.Maca iyi başlayan takım sivastı,topa iyi bastı iyi oynadı hatta gs ilk sutunu 18.dakkada necatiyle attı top farklı auta gitti.Sivasin savunmasında pek sorun olmadı zaten gs ilk yarıda saidonun sutu disinda pozisyona girmedi.Burda ss savunmasında kallaya değinmek istiyorum bu adam oyunu cok iyi okuyor iyi savunmacı cok iyi kafa topu alıyor eywallah ama her hafta karsısında ahı gitmis vahi kalmıs hakan sukur oynamaz biraz daha canlı oynaması lazım.Fran sergio ve hakkı(penaltıya sonra değinicem) genelde cok iyi mac cıkardılar.
İkinci yarıda gs zaten daha birinci dakikada gol atacagının sinyalini verdi ve necatinin sutunu MACIN YILDIZI VEDAT çıkardı.Sivas bence musa yerine mehmet yıldızla ikinci yariya baslıyacakti bu cok büyük bir hata bence cünkü musa cok bencil oynayan bir adam oyunu acmak yerine kanatlara yıgıyor ve forvetleri fıtık edip pas bile vermiyor.Sivasta mehmet yıldızın oyuna girmemesi zaten lorantın beraberligin en iyi ihtimal olarak gördügünün göstergesiydi.Bu cok cok büyük bir hataydı kanımca nedeni acik cünkü gs takım savunması konusunda cok aksıyordu ligin basından beri backleri arasi en azından 20-25 metrelik kopukluk oluyordu,bence bu kopuklugu lorant hic degerlendiremedi hatta cemi neden oyundan aldı anlamadim ilk yarıda sivasin bütün atakları cem ve baliliden geldi.Andersson bugun cok asabiydi ilk büyük macında böyle davranması beni hayrete düsürdü,oyununa baksa tomasın kırmızı kart görmesi icten bile degildi zaten tomas eski tomas gibi oynamıyor.
İkinci yarının 5.dakkası oldu dedimki ümit karan oyuna girse kesin gs gol atar cünkü pozisyon var ama son vuruslar yetersiz.Umit oyuna girdi ve cidden harika bir gol attı kim olsa yerdi bence.
Penaltıya ayrı bir paragraf yazayım dedim.Sitede sivasli hemserilerim yazılarını okuyunca hayrete düstüm.Bu penaltıyı savunmanız oyun kurallarını bilmediginizi gösterir.Böyle penaltı yok.Sahsen ekran karsısında utandım böyle bişey olurmu ya.Hakkı mactan sonraki yorumunda diyorki yan hakem faul orta hakem devam kararı verdi ondan elime aldım!!!!!.MACI ORTA HAKEM YÖNETİR HAKKI BEY SEN FUTBOLCU DEGILMISIN YOKSA???...Bir maci orta hakem yönetir yan hakem yönlendirir...Hakem hakkının gözüne bakarak devam diyor hakkı topu ne hikmetse ceza sahasına sürüyor ve elle alıyor,elle alacaksan bari dısarıda al bunun izahı varmı..kimse öküz altında buzağı aramasın yüzde yüz bir utanç penaltısı...Lig tarihinin en gülücü pozisyonuydu belki...birinci lig futbolcusu bunu kesinlikle yapmamalı...
Macın yıldızlarına gelince 1-)Ümit karan 2-)Vedat 3-)Kalla ......kardesim bastan beri okudum aslinda cok haklisin katilmamak elde degil.
gercek58li 12.09.2005, 01:48 Bizim 34 macin hepsinden puan alacagiz diye bir iddiamiz yoktur.
Fakat bu demek degilki boyun egecegiz. Tabiki böyle kazalar olacak ama insallah ligi kimsenin tahmin etmedigi ve ihtimal vermedigi yerde bitirecegiz.
Defans italyan defansindan daha saglam ve Türkiye liginde böyle defansi olan 2. bir takim yoktur.
Evdeki hesap carsiya uymadi.Iyi defans yapip konradan gitme düsüncesi vardi ama GS korkudan o kadar saldirdi ki firsat vermedi.Forvet belki bu macta pasif görünüm cizdi ama bundan sonra daha iyi seyler yapacaklarina inancim sonsuz.
Tabi ki bunlar benim görüslerim.
HEP DESTEK TAM DESTEK...
YavuzTheYigido 12.09.2005, 03:04 Defansimiz tek kelimeyle harika,Ayni defans anlayisiyla oynarsak ligde en fazla 3 buyuklere deplasmanlarda yeniliriz. oda boyle son dakikalarda.Galatasaray Fenerbahce ve Besiktas bizim esas rakiplerimiz degil.Alacagimiz muhtemel 1 puan bizim icin lux olacakti, olmadi..
Moralimizi bozmadan diger maclara konsantre olmaliyiz.Butun Turkiye medyasi takimimizin olumlu futbolundan ve taktiksel anlayisindan pozitif bir sekilde bahsediyor.Bu bizlere umut vermeli.
Ali Sami Yen cehenneminde ne Barcelonalar,Milanlar,Bilbaola r,Leeds Unitedlar cikamadiki, bizler neden uzulelim.Takimimiz Fenerbahceyede yenilebilir Besiktasa da.Bunlar normal sonuclar.
Bu sene Super Ligdeki ilk senemiz,Insallah kume dusmezsek(ki dusmeyecegiz), can yakmaya onumuzdeki seneden itibaren baslariz.
Yalniz tek bir sorunumuz var gibi.Defansimiz harika oynuyor biraz orta sahamizda sorun var,forvetlerimizi Galatasaray deplasmaninda oynanan macta elestirmek, okuzun altinda buzagi aramaktir.Zaten orada sansin yerinde olursa 1 yada 2 pozisyon bulursun,Onlari elestirmek icin ofansif oynadigin bir mactan sonra bunu yapabilirsin.Bu yuzden Anderson gitsin diyen birkac arkadasimiza elini ilk once vicdaninin uzerine koyup bir kez daha dusunmesini tavsiye ediyorum. Insallah orta sahadaki oyun kurucularimiz Hakan Bayraktar, Cem Karaca ve Musa Kus biraz daha gayret gosterirlerse forvetlerimiz daha verimli olma sansi bulurlar,Bu mactaki takimimizda olumlu buldugum futbolcularimiz,Vedat,Kalla,Ce m Karaca(neden oyundan alindi anlayamadim),ve Balili idi.
Butun Yigido kardeslerime Gurbetten Sevgiler...
ErdalGüler 12.09.2005, 09:22 Orta alanda ve forvette hala sıkıntılarımız var. onları aşarsak gerçekten çok iyi bir ekip olacağız...
CÜSSKB-Aynur 12.09.2005, 09:41 Defansimiz tek kelimeyle harika,Ayni defans anlayisiyla oynarsak ligde en fazla 3 buyuklere deplasmanlarda yeniliriz. oda boyle son dakikalarda.Galatasaray Fenerbahce ve Besiktas bizim esas rakiplerimiz degil.Alacagimiz muhtemel 1 puan bizim icin lux olacakti, olmadi..
Moralimizi bozmadan diger maclara konsantre olmaliyiz.Butun Turkiye medyasi takimimizin olumlu futbolundan ve taktiksel anlayisindan pozitif bir sekilde bahsediyor.Bu bizlere umut vermeli.
Ali Sami Yen cehenneminde ne Barcelonalar,Milanlar,Bilbaola r,Leeds Unitedlar cikamadiki, bizler neden uzulelim.Takimimiz Fenerbahceyede yenilebilir Besiktasa da.Bunlar normal sonuclar.
Bu sene Super Ligdeki ilk senemiz,Insallah kume dusmezsek(ki dusmeyecegiz), can yakmaya onumuzdeki seneden itibaren baslariz.
Yalniz tek bir sorunumuz var gibi.Defansimiz harika oynuyor biraz orta sahamizda sorun var,forvetlerimizi Galatasaray deplasmaninda oynanan macta elestirmek, okuzun altinda buzagi aramaktir.Zaten orada sansin yerinde olursa 1 yada 2 pozisyon bulursun,Onlari elestirmek icin ofansif oynadigin bir mactan sonra bunu yapabilirsin.Bu yuzden Anderson gitsin diyen birkac arkadasimiza elini ilk once vicdaninin uzerine koyup bir kez daha dusunmesini tavsiye ediyorum. Insallah orta sahadaki oyun kurucularimiz Hakan Bayraktar, Cem Karaca ve Musa Kus biraz daha gayret gosterirlerse forvetlerimiz daha verimli olma sansi bulurlar,Bu mactaki takimimizda olumlu buldugum futbolcularimiz,Vedat,Kalla,Ce m Karaca(neden oyundan alindi anlayamadim),ve Balili idi.
Butun Yigido kardeslerime Gurbetten Sevgiler...
Aynen katılıyorum. Bence Galatasarayın başarısından çok Ümit Karan ın
hırsı maça damgasını vurdu.
vegabond 12.09.2005, 12:36 arkadaşlar kendinizi hiç üzmeyin 15 kez türkiye şampiyonu 14 kez türkiye kupası şampiyonu 1 uefa kupası şampiyonu ki bunu hiç bitürk yapmadı bir süper kupa şampiyonu şu anda oynanmayan tsyd başbakanlık cumhurbaşkanlık kupalarını defalrca almış bence türkiyede en büyük takım olan galatasaraya yenildik kendinizi hiç üzmeyin
ReDYiGiDo 12.09.2005, 12:39 Bizim Sadece TECRÜBE eksikliğimiz var Yoksa Beşiktaşta, Galatasarayda, Fenerbahçede Bizi yenecek Takımlar değil. Biz Muhteşem Oynadık Fakat dediğim gibi Tecrübesizdik....
acakislalimahoni 12.09.2005, 12:43 SONUNA KADAR SENİNLEYİZ SİVAS
CUMA GÜNÜ OLİMPİYATTA GIRTLAKLARIMIZ YIRTILANA KADAR TEZAHURAT BİZDEN SANA HELAL OLSUN TÜM YİĞİDOLARI BU MACA BEKLİYORUM LÜTFEN BİRAZ ÖZ VERİ CUMA OLMASI COK MÜHİM DEĞİL ÖZELLİKLE ANADOLU YAKASI TARAFTARLARI İŞTEN BİRAZ İZİN ALIN BİR SEFER BU DESTEK İSTANBULDA Bİ DAHA ELE GEÇMEZ LÜTFEN BÜTÜN YİĞİDOLAR TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAYALIM BU TAKIM HER TÜRLÜ DESTEĞİ HAKEDİYOR BUNU BASARMAK İÇİN HAYDİ ELELE OLİMPİYATA LÜTFEN
Maçın 0-0 bitmemesinin en büyük nedenlerinden birisi, Cem Karaca'nın sakatlanıp çıkmasından sonra yerine Lorant'ın İlhan'ı değil de Musa Kuş'u alıp,
Balili'yi orta beşlinin soluna çekmesi oldu. Balili Hayrettin'e destek olamadığı için tüm akınlar ve goller bu kanattan geldi. Kalla ise olağanüstüydü.
Diger yandan Penaltı pozisyonunda asıl konuşulması gereken Hakkı değil de dünyada hiçbir hakemin faul demeyeceği bir pozisyona Bayrak kaldıran Yan hakemdir !
Saygılar.
ElbeyLi58 12.09.2005, 13:34 Sezona çok iyi başlayan ve ilk haftadan beri liderliğini
sürdüren Galatasaray için zor bir geceydi.
Süper Lig’e yeni çıkan Sivasspor, Heinz’li Cim Bom
karşısında özellikle savunmada çok başarılı bir oyun çıkarırken,
rakibine doğru dürüst pozisyon vermedi.
23. dakikada maçın en iyilerinden Saidou’nun ceza alanı
dışından çıkardığı şutta, top yan direkten geri gelirken,
Sarı-Kırmızılılar daha çok uzaktan şutlarla gol aradı ancak bunların çoğunda top, dışarı giderken, kaleyi tutanlarda da Vedat başarılıydı.
ElbeyLi58 12.09.2005, 13:41 ‘Önce kaleyi yokladık’
Sivasspor karşısında özellikle ilk yarıda gol yollarında sıkıntı yaşamasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray’ın Teknik Direktörü Eric Gerets futbolcularını tebrik etti. Konuk ekibin oldukça güçlü ve oyun disiplininden kopmadan mücadele eden bir takım olduğunu dile getiren Belçikalı teknik adam, “Saidou ve Hakan Şükür ile rakip kaleyi yokladık ama ilk yarı gol atamadık. İkinci yarıda oyunda ağırlığımızı biraz daha artırınca istediğimiz sonucu aldık” diye konuştu.
‘Zevkini yaşayalım’
3 puanın yanı sıra oyuncularının gösterdiği mücadele ve sergilediği performansın da kendisini memnun ettiğini belirten Gerets sözlerini şöyle tamamladı: “Heinz henüz iki gün bizimle birlikte çalışma fırsatı buldu. Zamanla daha iyi olacaktır. Ümit Karan’a gelince; Onu ilk 11’e koysaydım kimi yedek bırakacaktım? Verdiğim kararın arkasındayım. Önümüzdeki haftalarda forvet seçimimde değişiklik yapabilirim. Bugün kazandığımız üç puanın zevkini yaşayalım, yarın Tromso maçını düşünmeye başlarız.”
‘Puanı hak ettik’
Sivasspor’un Alman Teknik Direktörü Werner Lorant, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. 90 dakika boyunca etkili savunma yapıp, istedikleri gol pozisyonlarını da bulduklarını dile getiren Lorant, “Ancak bu pozisyonlarını değerlendiremeyince, kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Galatasaray baskını arttırdı. Bir anlık dikkatsizliğimiz sonucu da galibiyet golünü buldu. Aleyhimize verilen penaltı hakkında konuşmak istemiyorum. Oyuncumuzun yanlış anlamasından kaynaklandı. Sonuçta bizim için kaybedilen birşey yok. Ben gösterdiğimiz mücadeleden memnunum” diye konuştu.
serhankaburcuk 12.09.2005, 14:30 Arkadaşlar İyi günde kötü günde takımımızın yanında olmalıyız...Sivassporun bu ilk yenilgisi değil ve son yenilgiside olamayacak...Sivasspor gayet iyi oynamaya çalıştı bana göre puanıda haketti...Ama 10 dakika daha direnemedik ve Ümit Karanı durduramadık...Canımız sağolsun yenildiğimiz takım sıradan bir takım değil...Ben maçatn öncede söyledim yenilsek bile iyi futbol oymayıp yenilmeliyiz yani savaşmalıyız...Dün sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolcularımızı kutluyorum...
HAK ETMESEKTE yenildik ama hıc sorun degıl olene kadar SİVASSPORRRRRRRRR
vegabond 12.09.2005, 17:22 arkadaşlar kendimizi kandırmayalım tamam takımımıza güveniyoruz ama ligin asansör takımı olacağız para olmassa hep böle devam eder bi kaç sene sonra tekrar 2.lige düşeriz acil para lazım zengin adam lazım keşke bi rus adamı bizi satın alsa yok sa bu 3 büyüklerde kaşarlanmış hatta anadolu takımlarında kaşarlanmış oyuncularla bu iş nereye kadar gider bi tane oyuncu gösterin bi başarı sağlamış bi oyuncu bu oyuncular az uz paraya oynayalım yeter diyen oyuncular çürümüş oyuncular lütfen kendimiz kandırayalım parasız olmaz bu iş ya sivas halkı toplayacak parayı ya da sivas satılacak çok adam tanıyorum ki bi kerede sivaş için 100 mliyarlar verecek ama bu olayı birinin başlatması lazım sivasın ayağa kalkması lazımgalatasaray maçında bile eski açığı bizim taraftarlarımız ın doldurması lazım ama biz gidip ne yapıyorum erdem olan anlar 6 yazıp başaksının şeyiyle gerdeğe giriyoruz bırakalım başka takımları ya hemen para bulmamız yoksa olmaz bu iş inanmakla olmaz tamam inanmak başarının yarsıdır ama ligde 18 takımda ,nanıyo onlarda gaza geliyo nolu yo parası olan kaznıyo belki bazı seneler gençlerbirliği antep gibi takımlar yukaruyı zorluyo ama nafile öbür sene piyasada yoklar nie güçleri yok.
vegabond 12.09.2005, 17:32 seneler önce birinci lige çıkmış diyarbakırı göz önüne alın adamlar şimdi ne halde nasıl gelmişlerde birinci lige istanbul yerinden oynamıştı nasıl konuşuyolardı aynı bizim gibi ama şimdi kümeye düşmemek için can atıyolar bu halemi gelelim
ElbeyLi58 12.09.2005, 18:48 Ali Sami Yen Stadı'nda dün akşam oynanan G.Saray-Sivasspor maçında ilginç bir buluşma yaşandı. Sivas'ın başında teknik direktör olarak sahaya çıkan Werner Lorant, 2001-02 sezonunda F.Bahçe'de görev yapıyordu. 6 Kasım 2002'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve sarı-lacivertli ekibin 6-0 kazanarak 'tarih yazdığı' karşılaşmada F.Bahçe'nin başında bulunan Alman teknik adam, yaklaşık 3 yıllık bir aradan sonra yeniden G.Saray'ın karşısına çıktı. Kanarya'nın kazandığı 6-0'lık mücadeleyi bir türlü unutamayan sarı-kırmızılı taraftarlar ise maç boyunca Lorant'ı protesto etti. Maç öncesi Eric Gerets ise Werner Lorant'a sarılarak başarı dileğinde bulundu
Çulcu, Lorant'ı uyardı
İşin diğer bir ilginç yanı da, 6 Kasım 2002'deki 6-0'lık F.Bahçe-G.Saray derbisini yöneten hakem Mustafa Çulcu'nun da dün sahada olmasıydı. Çulcu, mücadele boyunca sık sık Sivas yedek kulübesinin yanına giderek Lorant'a uyarılarda bulundu. Çulcu, F.Bahçe-G.Saray maçında Ortega ile Emre'yi oyundan atarken, sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini almıştı.
1967_DERNEK_10UR 12.09.2005, 20:43 YAZIK OLDU MAÇA TAM PUAN ALDIK DERKEN ÜMİT KARAN GS NİN UMUTLARINI YEŞERTTİ...HAYATININ GOLÜNÜ ATTI..FORVETTE ÇOK ETKİSİZ KALDIK BALİLİ DAHA HAZIR DEĞİL..
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 20:59 YAZIK OLDU MAÇA TAM PUAN ALDIK DERKEN ÜMİT KARAN GS NİN UMUTLARINI YEŞERTTİ...HAYATININ GOLÜNÜ ATTI..FORVETTE ÇOK ETKİSİZ KALDIK BALİLİ DAHA HAZIR DEĞİL..
bence defansımız süpedi macta tek hata yaptık oda gol oldu...neyse ınsallah dahada iii olacak hersey...
trabzon macıyla yukselıse gececegız..
serhankaburcuk 12.09.2005, 21:26 Sivasspor iyiydi...Maçtan önce çok iyi bir konsantrasyon vardı futbolcularımızda...Ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettiler.Hepsini yinede kutluyorum...DAHA öncede dediğim gibi iyi futbol oynayalım gersi boş demiştim...Takım iyi futbol oynadı...Tüm yorumcular Sivasın çok iyi bir takım olduğunu söylüyor ve bu takımın çok can yakacağından bahsediyorlar...İnşallah herşey çok güzel olacak...
HER YERDEYİZ....
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 21:43 Sivasspor iyiydi...Maçtan önce çok iyi bir konsantrasyon vardı futbolcularımızda...Ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettiler.Hepsini yinede kutluyorum...DAHA öncede dediğim gibi iyi futbol oynayalım gersi boş demiştim...Takım iyi futbol oynadı...Tüm yorumcular Sivasın çok iyi bir takım olduğunu söylüyor ve bu takımın çok can yakacağından bahsediyorlar...İnşallah herşey çok güzel olacak...
HER YERDEYİZ....
bugun ergun gursoyu dınledım ve gururlandım sivas karsısında çok zorlandıklarını soyledı ve sivasspoırun ilerde çok can yakacak bır takım oldugunu soyledı işte bızım futbolumuza boyle ıdarecıler lazım ancak boyle ılerıye gıdebnılırız...
Sivasli-Imparator 12.09.2005, 21:49 Biz çok defansif oynadik, Alanlari daralttik, Az bosluk verdik.
Ama verdigimiz bosluklar hep tehlikeli oldu ve Umit guzel gol atti.
Sonra umut kesilmisti ama disiplinden kopmadi Sivas..
Tebrik etmek lazim ve hep ileriyle bakmak lazim.
conqueror 12.09.2005, 21:50 Acemilik diyelim gitsin galatasaray maçı için ama şu kesin çok can yakacağız biz bu ligde. Benim bu maçtada en çok zoruma giden İstanbul'daki vefakar! seyircimizdi. Ben med-cezir'de izledim maçı nerdeyse istanduldaki seyirciden çoktu taraftar. Bu böyle gitmez. Ne eksik bilmiyorum organizasyonmu yoksa duygu mu ama geçen sene deselerdi İstanbulda 30.000 seyirciniz olmaz gülüp geçerdim şimdi 10.000'e sevinir olduk. Yazıklar olsun gelmeyenlere
serhankaburcuk 12.09.2005, 21:53 Acemilik diyelim gitsin galatasaray maçı için ama şu kesin çok can yakacağız biz bu ligde. Benim bu maçtada en çok zoruma giden İstanbul'daki vefakar! seyircimizdi. Ben med-cezir'de izledim maçı nerdeyse istanduldaki seyirciden çoktu taraftar. Bu böyle gitmez. Ne eksik bilmiyorum organizasyonmu yoksa duygu mu ama geçen sene deselerdi İstanbulda 30.000 seyirciniz olmaz gülüp geçerdim şimdi 10.000'e sevinir olduk. Yazıklar olsun gelmeyenlere
Valla ben yinede üzülüyorum 10000 e sevinilmez...Eğper bu haftada seyircimiz gelmez ise bu hafta Trabzonspor seyircisi karşısında çok zorlanırız...Haydi yiğidolar biraz daha duyarlı olalım...
ich_liebe_dich 12.09.2005, 22:04 ASLINDA HİÇ HAKETMEDİK BUNU AMA OLSUN BENCE BU SON YENİLGİMİZ OLACAK İNANIYORUM BUNA
RÜŞTÜ ABİ SANA ULAŞAMIYORUM...........
NAZIM GÜLTÜRK
vegabond 13.09.2005, 17:25 ...............editlenmiştir.. .............
serhankaburcuk 13.09.2005, 17:37 Arkadaşlar İyi günde kötü günde takımımızın yanında olmalıyız...Sivassporun bu ilk yenilgisi değil ve son yenilgiside olamayacak...Sivasspor gayet iyi oynamaya çalıştı bana göre puanıda haketti...Ama 10 dakika daha direnemedik ve Ümit Karanı durduramadık...Canımız sağolsun yenildiğimiz takım sıradan bir takım değil...Ben maçatn öncede söyledim yenilsek bile iyi futbol oymayıp yenilmeliyiz yani savaşmalıyız..Sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolcularımızı kutluyorum...
erhan5834 13.09.2005, 17:42 SİVAS FORVETTE YETERSİZ KALDI YOKSA GS ÇOK AÇIK VERDİ BİRAZ HIZLI OLSAK BİZ ÇOK GOL ATARDIK BU GS YE AMA İNŞALLAH 4 EYLÜLDE ..
vegabond 13.09.2005, 17:46 nie editlenizi ben, doğruları sölemek yalnışmı
serhankaburcuk 14.09.2005, 14:21 Büyük başkanımızın dediği gibi Sivassporun gücünü tüm Türkiye gördü..
1967_DERNEK_10UR 14.09.2005, 14:23 YENİLGİ O KADARDA ÖNENMLİ DEĞİL..KİMİN AKLINA GELİRDİ GS İLE ALİSAMİYENDE MAÇ YAPMAK...BU GÜNLERİDE GÖRDÜK..
GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2005, 14:28 YENİLGİ O KADARDA ÖNENMLİ DEĞİL..KİMİN AKLINA GELİRDİ GS İLE ALİSAMİYENDE MAÇ YAPMAK...BU GÜNLERİDE GÖRDÜK..
EVET HAKLISIN BUNDAN 7-8 YIL ONCE BANA SORSALARDI SİVAS GALATASARAYLA MAC YAPACAK DIYE GULERDIM AMA ŞİMDİ BİR RÜYA GERCEK OLDU AMA GEREKEN İLGİ GİT GİDE AZALIYOR ....BİZE YAKISMIYOR SİVASSPORU DESTEKSİZ BIRAKMAK...
|
|