Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEFLERİN EN BÜYÜĞÜ

EyüphanAydın
16.12.2008, 16:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/kadro5.jpg

HEDEFLERİN EN BÜYÜĞÜ

Eveettt. Uzun bir aradan sonra sizlerle tekrar yazımızda buluşmak güzel oldu;
Çok engeller aşıldı, engeller önümüze bir dağ gibi çıktı. Bu dağları aşmasını bildik, bu dağları tırmanmasını bildik.

Sivassporumuz uzun zamandan sonra ilk defa 2008–2009 Sezonunda Liderlik koltuğuna oturmuş bulunmakta. Bu liderliği bekleyen yaklaşık 3 Milyon Sivaslı taraftar'ın içi içine sığmıyor.
Sivas'ta havalar değişti, İstanbulda havalar değişti, Uzun lafın kısası Türkiye’de saltanat değişti!

3 Büyükler devri kapandı kapanacak, Artık tüm Anadolu halkı ve Takımları bilinçlenmiş şekilde İstanbul takımlarının karşısına çıkıyor.
Lider takımımız Koltuğa oturmakla çok büyük iş yaptığını farkında, Ayrıca bu büyük iş yapmasının sonucunda ' Anadolu takımlarına' bir özgüven ve sağduyu aşıladı.

Sivasspor her takım gibi sahaya 11 kişi çıkan, Çok koşan ve yürekten oynanan bir takım. Elbette her takım yürekten oynamayı yapamaz. Kimisi yıldızlarına güvenir, kimisi maddi imkânlarına güvenir, kimisi de ismine güvenir.
Sivasspor asla ve asla saydıklarımın içinden hiç birini yapmış değil.Ünlü bir yıldızı bile bulunmayan Sivasspor şu anda Süper ligde ' Takım oyunu oynama ' çerçevesinde ilk sırayı alıyor.

Bu ilk sırayı almasıyla birlikte, diğer Anadolu takımları bu seneden itibaren büyük bir kükreme yapacağa benziyor. Anadolu devrimi el birliği ile İstanbul takımlarına tatlı bir rekabet açmış bulunmakta. Bu rekabet'e ev sahipliği yapan Sivasspor şu anda Liderlik koltuğunda bulunmanın heyecanı ve sevinciyle oturmaktadır.

Takımımızın böyle bir kükreme yapacağı geçen sezondan beri belliydi. Ligde çok büyük işler yapan Sivasspor Şampiyonluğu kıl payı kaçırmanın üzüntüsüyle Lig'e başladı.

İçinde bulunan büyük bir buruklukta olsa 2008–2009 Sezonunu açmış bulunmakta. Geçen sezon'un kükreme seslerinden hiç bir şey kalmamıştı. Artık herkes tesadüf deme yolunda büyük bir ilerleyiş sarf etmişti.

Tam söyleyeceklerdi ki; Sivasspor toparlanma aşamasına geçti. Bu aşama ile çok büyük maçları kazanmasını bildi. Her zaman iyi bir seri yakaladığı takdirde karşısında hiç bir rakip'in durma gibi bir lüksü olmadığını gösterdi.
Şu anda ileriye yönelik hedeflerin yapıldığı şu günlerde Sivasspor artık her sezon üst sıralardan kopmak istemiyor. Bu hedefin en büyüğü ise; ŞAMPİYONLUK.

İstanbul da en fazla taraftara sahip 5.takım olarak artık bir şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımıza çok kısa bir söz söylemeyi de çok istiyorum; Diğer Anadolu takımları gibi geçmiş bir tribün kitlemiz bulunmasada, Statlarımızı dolduralım takımımıza sahip çıkalım.

Bu faktörler oyuncularımıza ve yönetime çok büyük güven sağlayacaktır. Bu güven doğrultusunda da Şampiyonluk engelleri aşılacaktır.

Gelelim son haftalarda yeni transferlerin takımı sırtlayışına, Elbette Bülent Uygun hangi oyuncuyu alacağını her zaman bilmiştir. Ne kadar fazla eleştiride yapılsa hocamız her zaman yeri geldiğinde konuşmasını bilmiştir.

Son transferlerden Tum görev verildiği takdirde neler yapacağını göstermiş bulunmakta. İnaniyorumki yedek kulübesinde bekleyen isimlerde bunu yapabilir.
Şampiyonluğa gidilen bu yolda en büyük faktör ' Taraftarlardır ' biz halen şu kulvarı rayına oturtamayan tek takımız. Süper lig kulvarını rayına oturtmuş bulunmaktayız.

En büyük ağırlığı futbolcular şu anda sırtlarında taşımaktadır. Bizlerde Taraftar olarak oyuncularımızın üstündeki bu ağırlığı birazda olsa hafifletmemiz lazım.
Süper Lig'e çıkalı uzun zaman olmasa da Seyirci Kültürü yavaş yavaş yerine oturmaktadır. Elbette şu anda bir istatistik yapılsa Süper lig deneyimi az olan Taraftar topluluğuna sahibiz.

Hepimiz biliyoruz ki Sivasspor isteyince Lider olabiliyor Taraftarlar isteyince Stadı doldurup avazı çıktığınca bağırabiliyor. Bu benimseyişi bir kaç haftalık değilse Süper lig'in bitişine kadar tekrarlarsak çok iyi olacaktır.

Örneğin Geçen haftalarda oynamış olduğumu Büyükşehir maçında Taraftar kitlesi gerçekten çok iyiydi, Deplasmanda olmasına rağmen yinede 4 Eylül stadında olan seyirciler ile eşit sayıdaydı.

Bir kez daha görmüş bulunmaktayız neler isteyince neler yapabileceğimizi. Sadece takımımıza o ruh halini yansıtalım, Oturduğumuz liderlik koltuğunu oyuncularımız çok sevecektir ve hiç bırakmayacaktır.
Haydi, yiğidolar Lider'e Sahip Çık!

EyüphanAydın

konartr58
16.12.2008, 16:28
hadi yine eyuphan döktürmüşsün sivasspor yoluna incilerini.seni tanıma şansı bulanlara ne mutlu.bu yaşta bu kadar birikim.geleceğin güzel olsun.sivasspor gibi yükselesin.hep bayrak gibi gönderde kalasın.

titizyiğido
16.12.2008, 16:34
her şeyimiz tamam potansiyel,seyirci,azim,istek bu sene şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok

ssozan
16.12.2008, 17:00
BANA ŞU AN DESENİZ Kİ BU SENE KİM ŞAMPİYON OLUR DİYE YA SİVAS YA FENER YA BJK YA GS YA TRABZON YA DA ANKARASPOR DERİM..

AMA BU SORUYU SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZ İLK SEZON SORSAYDINIZ
YA FB YA BJK YA TRABZON YA DA GS DERDİM..

SİVASSPOR 4 YILDA SÜPER LİGE FAZLASIYLA ALIŞTI
BİZİ ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİP HEYECANLANDIRDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR

ZİRVEYİ ASLA BIRAKMA

ŞAMPİYON SİVASSPOR...
GOL KRALI MEHMET YILDIZ...
ASİST KRALI MEHMET YILDIZ...
ZİRVEYİ VE MEHMET YILDIZ I ASLA BIRAKMA SİVASSPOR

TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR

ssozan
16.12.2008, 17:31
BU ARADA TRANSFER DE SİVASSPOR BİR ORTA SAHA OYUNCUSUYLA ANLAŞMAK ÜZEREYMİŞ ALMAN BİR FUTBOL CUYMUŞ BİR İNTERNET SAYFASINDA GÖRDÜM BURAYA YAZİM DEDİM

Mursallı yiğido
16.12.2008, 17:46
İnşallah liderliğimiz sezon sonuna kadar sürer...

muhsin koçak
16.12.2008, 17:49
şampiyon olabileceğimize en çok inanaların başında ben geliyorum belkide,ama sivas halkınında inanmasını ve beklenen tribün patlamasını gerçekleştirmelerini arzuyla bekliyorum.

EyüphanAydın
16.12.2008, 19:13
Basın sözcümüz'ün açıklamasından sonra Şampiyonluğa dahada çok inaniyorum.

ssozan
16.12.2008, 19:20
eyüphan kardeş hani sen bir tane video koymuşsun ya bir tane adam bush a terlik fırlatıyor sonra o adama noldu biliyor musun:confused:

BUSH ADAMI ALIP GÖTÜRMÜŞ DAHA DA GETİRMEMİŞ DAHA DA ADAMDAN HABER ALINAMIYORMUŞ SÖYLENTİLER E GÖRE ADAM A İŞGENCE YAPIYORMUŞ

konumuzla ilgili değil ama sana sadece bilgi vermek istedim:mad:

yigidomustafa58
16.12.2008, 19:28
Sivas'ımızı Sivasspor'umuzu artık havaya sokalım Yiğidolar...

yerliturkuaz
16.12.2008, 21:41
Şöyle bir gerçek var ki başka takımlara gönül veren hemşerilerimiz bile Sivasspor'un haykırışına karşılık vermiş onlarda bizim saflarımıza katıldılar....

Umarım bu sezon şampiyonluğu göğüsler bu ülkede 28 yıl sonra bir darbe yapmış oluruz....

EyüphanAydın
16.12.2008, 22:29
eyüphan kardeş hani sen bir tane video koymuşsun ya bir tane adam bush a terlik fırlatıyor sonra o adama noldu biliyor musun:confused:

BUSH ADAMI ALIP GÖTÜRMÜŞ DAHA DA GETİRMEMİŞ DAHA DA ADAMDAN HABER ALINAMIYORMUŞ SÖYLENTİLER E GÖRE ADAM A İŞGENCE YAPIYORMUŞ

konumuzla ilgili değil ama sana sadece bilgi vermek istedim:mad:

Kardeşim o benim videom felan değilki:confused: İmzama koydum sadece,bugun aldım o haberleri.

Bush yine yaptı puştluk:mad:

Besyo_cu
16.12.2008, 22:37
Kardeşim eline ve yüreğine sağlık cok güzel olmuş tebrik ederim seni bakalım 2. yarı bize neler getirecek inşallah hak ettiğimiz yerde kalmaya devam ederiz.

EyüphanAydın
18.12.2008, 23:36
Hedeflerin en büyüğü yavaş yavaş alınmakta;)

EyüphanAydın
22.12.2008, 00:31
Hedeflerin en büyüğünü almış bulunmaktayız.

kırmızıbeyazlı
22.12.2008, 18:01
Geçen yılki gibi olmaz inşallah..Şu anki durumumuzu lig sonuna kadar sürdürmek temennimiz.

üçyıldız58
22.12.2008, 18:44
ben ankaradaki maçta yönetimimizde futbolcumuzda hocamızda taraftarımızda biz şampiyon olacağız ışığını gördüm.
RABBİMİN yardımıyla şampiyon oluruz İNŞALLAH
tarihinin ve medeniyetlerin beşiği olmuş sayısız uygarlıklara başkentlik yapmış bir şehre yeni bir tarih yazmak yakışır