Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından....

SivasSpor.Com
21.12.2008, 18:33
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/gencsvs.jpg

Turkcell Süper Lig'de, başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ni zorlu bir maçtan sonra 2-1 yenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, futbol adına birşey başardıklarını ifade ederek, ''Bu, bir avuç Anadolu insanın mücadelesidir. Ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularımı kutluyorum. Biz iyiyiz. İyilerle çalışıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz'' dedi.
Sivassporlu futbolculardan Mehmet Yıldız da maç sonrasındaki açıklamasında, mücadelenin kendileri açısından stresli geçtiğini ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatarak, ''Futbol sonuç oyunudur. Bülent Uygun'un askerleri olarak Anadolu'dan bir takım üst üste iki kez ligin ilk yarısını lider bitirmeyi başarmıştır. Bu sonuçla bizler tarih yazdık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bugün kötü de oynasak, ilk yarıyı lider bitirdik'' diye konuştu. Karşılaşmadaki gollerden birine imza atan Mohamed Ali de Gençlerbirliği maçının zor olacağını bildiklerini belirterek, ''İlk yarıyı lider bitirmek istiyorduk. Kimse beklemiyordu ama biz buna inanmıştık'' dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba ise ;

Beni bir Arap'a tercih ettiler"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba Sivasspor maçının sonunda düzenlenen basın toplantısında, maçta inanılmaz pozisyonlara girdiklerini, ancak son vuruşlarda becerikli olamadıklarını söyledi.

Futbolcularını kutladığını ve mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Aybaba, şöyle konuştu: ''Maçta inanılmaz pozisyonlara girdik. Son vuruşlarda becerikli değildik. Mağlup olsak da bu takım bize birşeyleri yapma adına inanç verdi. Devre arasında transferler yapacağız. İkinci yarıda da bu takım ruhunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Takımda bazı değişiklikler yapmak zorundayız.''

Aybaba, hakemleri de eleştirerek, ''Yıllardır hakemlerle konuşuyorum. 'Takımların bulunduğu yere göre düdük çalmayın' diyorum. Hakemlerden bir beklentimiz yok. Maçta kırmızı kart ve penaltı pozisyonu vardı. Bizler emek veriyoruz. Hakemler de devre arasını iyi geçirsinler'' değerlendirmesini yaptı. Samet Aybaba, basın toplantısının son bölümünde, hafta içinde gazeteye demeç veren Mısırlı oyuncu El Saka ile ilgili gelişmelere de tepki göstererek, ''Bu ülkenin insanları beni bir Arap'a tercih etti'' dedi.

Aybaba'nın bu sözleriyle nasıl bir mesaj göndermek istediği merak uyandırdı.

Abdullah DuMaN
21.12.2008, 18:35
Gerçekten sana liderlik çooook yakışıyor Sivassporum

Besyo_cu
21.12.2008, 18:37
Zorda olsa galip gelerek lider olmamız cok büyük gurur bu gururu bizlere yaşatan herkese sonsuz şükürler Sivas'ın kaderini değiştiren takım Sivasspor'dur...

myway
21.12.2008, 18:42
Maca gelen tum yigidolara tesekkurler..Baskentten Lider GEcti ;) Tribunler de bugun hic olmayacagi kadar iyiydi....;)

ethembey
21.12.2008, 18:44
zor da ola kazandik gercekten zor macti

ssozan
21.12.2008, 18:53
2 SENE ÜST ÜSTE İLK YARININ LİDERİ OLDUN
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLDUN

pover58
21.12.2008, 19:08
zor ama güzel bir galibiyet.liderligi fb ye emaneten vermiştik geri aldık.tüm takımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum.hocanın bu maçta neden zorlandıgımızı ilerde nasıl hareket etmesi gerektigini biliyordur umarım.

gardasin.58
21.12.2008, 20:01
oyun olarak sivassporun boyle bir macini gormedim oyundan hic menmun degilim ama sonuc sevindirici ikinci yariya dinamik turksel super lige heyecan verecek oyunla ve yere saglam basan bir sivasspor bekliyorum.

yigidomurat
21.12.2008, 20:08
oyunu hiç beğenmedim.buna rağmen galip gelmek güzel.önemli olan böyle maçları çevirmeyi bilmektir.yani kaybedebileceğiniz bir maçı kazanmakü
ama şunlarıda söylemeden geçemeyeceğim.muhammed alinin attığı gole ramen henüz hazır olmadığını düşünüyorum.bu hayrettinede hocanın bir çözüm bulmasını umuyorum.bence onun yerine faruku oynatabilir

kadirakin58
21.12.2008, 20:26
küçük takımlar yalnızca güzel oynadıklarında galip geliyorlar. büyük takımlar ise kötü oynadıkları maçları da kazanmasını biliyorlar. biz de büyük takım olduk bence..
teşekkürler Bülent Uygun, teşekkürler Sivasspor, teşekkürler bütün Sivaslılar.

EyüphanAydın
21.12.2008, 20:42
Nasıl bir insan güzel elbise giydiği zaman yakışıyorsa,Sivasspor'da liderlik koltuğuna geçince çok yakışıyor.

Uzun Lafın kısası ;

Sivas'ım Sana LiderLik ÇOOOOOOOKK Yakışıyor!

yigidomustafa58
21.12.2008, 20:45
Bülent hocamızı her zaman olduğu gibi tebrik ediyoruz...

eyuphulagu
21.12.2008, 20:47
İki yıldır (Bülent hoca geldi geleli)Sivassporun bu kadar kötü oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor.Sivasspor her zaman bu kadar şanslı olamaz;her zamanda böyle hakem bulamaz.Açıkca konuşmak gerekirse bu maçı şansımız yardımıyla kazandık.Aleyhimize bir penaltı verilebilirdive kalecimizde kırmızı kart görebilirdi.Oyuncularımız sanki erkenden tatile çıkmış gibiydi.Bazı oyuncularımız hiç sahada yoktu.takımımızın atılan goller dışında neredeyse hiç pozisyonu da yoktu.Umarım oyuncularımız devre arasına iyice dinlenerek takıma katılırlar.2.yarı 1.yarı maçlarından daha da zor geçecektir.Açıkcası her takım bu kadar cömert olmaz.

xremix
21.12.2008, 20:59
BLİCA BİR ŞAVAŞCI GİBİ,HERVE TUM SAHANIN HER YERİNDE ,MUSA VE MUHAMMEDİN GOLLERİ MAÇI ALDIK,AMA SİVASSPORUM FUTBOLDAN UZAKTI ,HER ŞEYE RAĞMEN LİDERİZ ,EKSİKLİKLİKLERİMİZİ GİDERİP ŞAMPİYON OLURUZ,BÜLENT HOCA MAÇTA TARAFTARIN YANINA GELMEMEK İLE NE YAPIYOR BİLMEM AMA BENDE ANTİPATİ UYANDIRDI...

Besyo_cu
21.12.2008, 21:02
BLİCA BİR ŞAVAŞCI GİBİ,HERVE TUM SAHANIN HER YERİNDE ,MUSA VE MUHAMMEDİN GOLLERİ MAÇI ALDIK,AMA SİVASSPORUM FUTBOLDAN UZAKTI ,HER ŞEYE RAĞMEN LİDERİZ ,EKSİKLİKLİKLERİMİZİ GİDERİP ŞAMPİYON OLURUZ,BÜLENT HOCA MAÇTA TARAFTARIN YANINA GELMEMEK İLE NE YAPIYOR BİLMEM AMA BENDE ANTİPATİ UYANDIRDI...

Trt 1 de macı izledıkden sonra maç sonunda Bülent Hocanın Trubunlere gidip Asker selamı verdiğini gördum bi yanlışlık olmasın ? Bülent Hocanın taraftarımızın yanına gitmeme gibi bir ihtimali bile olmaz...

kadir0911
21.12.2008, 21:50
Samet Aybaba bu sezon bize kar$i ikinci kez yenildi hhahahahahahaha

yerliturkuaz
21.12.2008, 21:56
Bu kadar kötü oynadığımız maçı galip bitirmek bizim için büyük bir şans idi

Devreyi lider olarak bitirmek ve bunu üst üste ikinci kez yapabilmek bazılarının eminim zoruna gitmiştir....

ofozturk
21.12.2008, 22:23
takımımızı kutluyorum.
özellikle samet aybabaya iki çift yazım olacak. sen bize yapılan faulleri çalınmayanları söyleme penaltılık pozisyon vardı de. biz niye göremedik. ayrıca el saka için söylemiş olduğun "arap" benzetmesini aşagılamak amacıyla kullandıgın içinde kınıyorum. artık gözümde bir değerin kalmadı.

ofozturk
21.12.2008, 22:25
İki yıldır (Bülent hoca geldi geleli)Sivassporun bu kadar kötü oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor.Sivasspor her zaman bu kadar şanslı olamaz;her zamanda böyle hakem bulamaz.Açıkca konuşmak gerekirse bu maçı şansımız yardımıyla kazandık.Aleyhimize bir penaltı verilebilirdive kalecimizde kırmızı kart görebilirdi.Oyuncularımız sanki erkenden tatile çıkmış gibiydi.Bazı oyuncularımız hiç sahada yoktu.takımımızın atılan goller dışında neredeyse hiç pozisyonu da yoktu.Umarım oyuncularımız devre arasına iyice dinlenerek takıma katılırlar.2.yarı 1.yarı maçlarından daha da zor geçecektir.Açıkcası her takım bu kadar cömert olmaz.

o pozisyona petkoviç topa gidiyor adam gelip petkoviçe çarpıyor. yani zerre kadar petkoviçte kasıt yok ve hamle de yok.

edebiyatisyen
21.12.2008, 22:56
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.Sivasspor hiç iyi oynamadı.Adamların bir topu direkten döndü bana göre penaltı olan bir pozisyonu verilmedi.Mehmet yıldız M.Ali sahada yoktu.Heralde M.yıldız gidici.Allah'tan ilk yarı bitti.Yoksa bu oyunla 1-2 hafta daha olaydı iyi olmazdı.

FurkaN
21.12.2008, 23:01
Kötü oyun güzel galibiyet. Bu maçın açıklaması bence budur. Çünkü bana ilk yarının en kötü oyununu oynadık. Ama alınan 3 puan hepsinden değerli ve şimdilik hepsinin üstünü örttü. Bülent hocanın son iki haftayı göz önüne alığ kötü oyuna bir çare bulması gerek.

sivasli215
21.12.2008, 23:03
orta sahaya kesinlikle bir transfer gerekiyor!
muhammet ve sezerin bugün varlığı ve yokluğu belli değildi
herve tum orta sahayı toparlayan adam olmuşsa bu takımda acilen orta sahaya takviye gerekiyor demektir....

cücü baba
21.12.2008, 23:07
Maçtan önceki yazılarımda bu maçı öyle veya böyle alacağımızı söylemiştim ve kazandık üst üste iki sezondur ligin ilk yarısını lider bitiriyoruz bu sıradan bir olay değil bazı takımlar ? bizim yerimizde olmak için neler feda ediyorlar şimdi sıra ALLAH ın izniyle Ş A M P İ Y O N L U K T A biz inandık Lütfen sizlerde inanın?..

etzel1967
21.12.2008, 23:21
kötü oynadık ama sonuçta mühim olan 3 puanı aldık...çok zor maçtı gerçekten...mücadelelerinden dolayı futbolcularımızı kutluyorum...

muhsin koçak
22.12.2008, 01:42
mehmet demirkol stadyum programında '' sivasspor böyle kötü oynadığı maçtan üç puan çıkarabiliyorsa bu sivassporun artık büyük bir takım olduğunun bir göstergesidir,bunu ancak büyük takımlar başarabilirler.'' şeklinde beni ve tüm sivasspor sevdalılarını gururlandıran bir yorum yaptı,seyretmeyenler için onu paylaşmak istedim sizlerle.

kerem_inci
22.12.2008, 11:22
ÇOK FAZLA POZİSYON VERDİK RAKİBE GÖRE DAHA KONTROLLÜ OYNADIK VE UZAKTAN ATTIĞIMIZ 2 GOL İLE SONUCA GİTTİK..

SİVAS SPORUMUZUN BU BAŞARISINA NAZAR DEYMESİN DİYE HERKEZ ÖNCE Bİ MAŞŞALLAH DESİN :):)

xremix
22.12.2008, 13:09
Trt 1 de macı izledıkden sonra maç sonunda Bülent Hocanın Trubunlere gidip Asker selamı verdiğini gördum bi yanlışlık olmasın ? Bülent Hocanın taraftarımızın yanına gitmeme gibi bir ihtimali bile olmaz...

orda direkt soyunma odasına gidiyor öpücük gönderiyor uzaktan uzağa...

yiğidomustafa
22.12.2008, 14:17
''Bu, bir avuç Anadolu insanın mücadelesidir. Ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularımı kutluyorum. Biz iyiyiz. İyilerle çalışıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz'' dedi.

bu sözler BÜLENT UYGUN HOCAMIZA YAKISIR.... HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ...

sivaslitaner58
22.12.2008, 14:25
yendik ya ona bakmak lagzim sevincliyiz

XXCakir58
22.12.2008, 23:17
sivasspora yakisiyorda, diger anadolu takimada örnek oluyoruz. duyduguma göre iyi oynamamisik, ama benim icin liderlik olmamiz önemli.