Orijinalini görmek için tıklayınız : Lider Yalnız Kalmadı
SivasSpor.Com 22.12.2008, 00:27 http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg
İlk yarıdaki son karşılaşmasına Gençlerbirliği karşısında çıkan Sivasspor'u, taraftarları Başkent'te de yalnız bırakmadı.
Ligde sürdürdüğü başarılı performansıyla küçük büyük binlerce insanın gönlüne taht kurmuş ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, 19 Mayıs Stadı'nda da takımlarının en büyük destekçisi oldu. Karşılaşma öncesinde Ankara, İstanbul ve Sivas'taki taraftar grupları aracılığı ile organizasyonlar düzenleyen Yiğidolar, ilk devreyi lider kapatmanın mutluluğunu doyasıya çıkardılar.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
abdullah58 22.12.2008, 01:07 dogrusu liderede bu yakisirdi gönü listerdiki tamamen dolsaydi
muhsin koçak 22.12.2008, 01:33 takıma ankarada desteklemeye giden tüm yiğidolardan allah razı olsun.
Sivastan ve Istanbuldan gelen yigidolari Ankarada agirladik..:)
Ortam galibiyet muhabbet dostluk tribun hersey cok guzeldi..
Gelenlerin ayagina saglik..Bu birlik beraberlik bozulmasin..Bir dahaki macta gorusmek uzere ;)
albina58 22.12.2008, 03:23 Soğuk kış günlerinde,birde yetmez gibi ekonomik darboğaza batmış bir ortamda kaldıki,ağır hava şartlarında SİVAS havaalnına inemeyen ist-sivas sefer uçağı samsun'a indiği bu günde,oraya tüm fedakerane bir şekilde giden,öncelikle İSTDER ve başkentteki hemşerilerimi en içten dileklerimle kutluyorum.
Tarih bu günleri,bu maçlara gidenleri elbet bilecektir.Gün gelip,birilerinin borazanlığını-liboşluğunu bırakan sözüm ona ulusal basını teşkil eden spor kanallarıda,o gün geldiğinde utancından yerin dibine girecekmi çok merak ediyorum.
Yalnız bırakmadık,bırakmayacağız,bu gün şikayet ettiğimiz spor kanallarında bizden bahsetmeyen kanallarda bizi temsil etmeye namzet değerlerimizide destekleyelim.Oralardada yalnız kalmayalım ki bacasız sanayimizin,yeşil sahalarda olduğu gibi medya sektöründeki zirveye çıkışını tamamlayalım ve oralardada yalnız kalmayalım.
ya keske tamamen dolsaydı ama lidere bu da yakısır
handsome5867 22.12.2008, 09:08 tüm grublar bir araya geldik ve tam destek verdik 90 dk boyunca tezahuratlar yapdık biz elimizden geleni yaptık :D
slasher//z 22.12.2008, 09:39 TRİBUN GUZELDİ EN AZINDAN TRİBÜNDEN OYLE GÖRÜNÜYODU..
DESTEKLEYENLERIN AYAGINA AGIZINA SAĞLIK..
Harun Acikabak 22.12.2008, 09:41 Önceki yazilarimda da yazdigim gibi, ilk devreyi birinci bitirmeyi basardik.
Bu cok ama cok iyi oldu. Iyi bir hazirlik dönemi gecirdigimiz takdirde, insallah ikinci yariya cok iyi baslariz. Sivasspor'un bundan sonra yapacagi, bu yakalamis oldugu moralle ligin ikinci devresine bomba gibi baslayip sampiyonluk yolunda emini adimlar atmasi gerekiyor. Ben inaniyorum ki, eger Sivasspor ikinci devrede ilk 6-7 macini hic puan kaybetmeden alirsa, sampiyon olmamasi icin hic bir engel olmaz. Cünkü bu maclar arasinda Galatasaray, Kayserispor, Fenerbahce rakiplerimiz olacak.
Hadi hayirlisi, insallah...................... .......
GLoBe-Y-Gençlik 22.12.2008, 10:18 Yalnız Bırakmadık Aslanlar Gibi Gidip üç puanı aldık yiğido gençlik
ve diğer destekleyen gruplarada tskler edıyorum..
herkezden allah razı olsun
kerem_inci 22.12.2008, 10:39 Bnde maçtaydım istanbuldan gelmiş ortam cok güzelde bu güzelliğede bir süs olarak galibiyet eklendi bn burdan oraya gelen tüm abilerime ve kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum ve sivas spora gönül veren orda yanlız bırakmayıp tezahuratlarıyla destek veren İSTANBUL TARAFTAR DERNEĞİNE sivastan gelen ve orda bunulan BAŞKENT YİĞİDO daki abilerime teşekkür etmeyi bir borç biliyorum AYANIZA AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK İYİKİ VARSINIZ....
KEREM İNCİ
herkse teşekkürler.gerçekten çok gurur verici şeyler yaşıyoruz.başkanımıza teknik heyete futbolcularımıza diğer görevlilere ve sivassporumuzu yalnız bırakmayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.artık sivasspor gerçeğini herkesin kabullenmesi gerekir.umarım bu yıl işampiyonluk gelir.artık zamanı.en azından bir oyun sistemimiz var.bir oyun disiplinimiz var.bülent gibi bir hocamız ve mükemmel bir başkanımız var.demekki şampiyonluk olarak herşey var.taraftarımız da var.daha ne olsun.herkese başarılar.şampiyonluk bizim hakkımız.
sinan-58 22.12.2008, 13:24 Yalnız Bırakmadık Aslanlar Gibi Gidip üç puanı aldık yiğido gençlik
ve diğer destekleyen gruplarada tskler edıyorum..
herkezden allah razı olsun
ahmet abi resim yok mu?????????
yiğidomustafa 22.12.2008, 14:07 İlk yarıdaki son karşılaşmasına Gençlerbirliği karşısında çıkan Sivasspor'u, taraftarları Başkent'te de yalnız bırakmadı.
Ligde sürdürdüğü başarılı performansıyla küçük büyük binlerce insanın gönlüne taht kurmuş ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, 19 Mayıs Stadı'nda da takımlarının en büyük destekçisi oldu. Karşılaşma öncesinde Ankara, İstanbul ve Sivas'taki taraftar grupları aracılığı ile organizasyonlar düzenleyen Yiğidolar, ilk devreyi lider kapatmanın mutluluğunu doyasıya çıkardılar.
tabiki de coskulu bir taraftar olması lazım kötü bjk nin bile taraftarı coskulu biz neden olamayalım....
yıgıdokonya 22.12.2008, 14:08 konyadanda maca katılım azda olsa vardı ne mutlu yendık darısı dıer maclara SAMPIYON SIVASSPOR
sivaslitaner58 22.12.2008, 14:20 kotu oynasan bile yanindayiz senin canim sivasim benim
EyüphanAydın 22.12.2008, 15:08 Kış ayının geldiği şu günlerde zorlu bir hava vardı.Taraftarlarımız yine ' Yiğit ' namının vermiş olduğu büyük bir heyecan ile Sivasspor'a destek vermişlerdir.
Bu soğuk havada desteğini esirgemeyen tüm taraftar gruplarımıza teşekkür ederiz.
Son zamanlardaki en renkli deplasman tribününü sağlayan herkese Teşekkürler.
Sivasssssssss58 22.12.2008, 15:55 Tüm Türkiye gördü kimin lider oldugu..Türkiyenin 5.Büyügüz.
YigidoGenclik38 22.12.2008, 17:06 takımımızı yalnız bırakmayan herkeze tsk ederiz
yigido genclik kayseri
maca gelemedigimiz icin özür dileriz ins gs macında hep beraber olacagız ins
TSKLER HERKEZE<<
sivaslıkamber 22.12.2008, 17:09 TÜM YİĞİDOLARA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM ONLAR BUNUN HAKKINI FAZLASIYLA ÖDÜYOR
Nasıl yanlız kalmadı ya ? Başka maçı mı izledik biz ? Gelen seyirciye çok diyorsanız daha büyük takım olamamışız demektir ! O stadda en az 15.000 Sivaslı olmalıydı ?
dülger58 22.12.2008, 18:59 BU SOĞUK KIŞ GÜNÜNDE SİVASSPORUMUZU YANLIZ BIRAKMAYIP DESTEK OLAN TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYAKLARINA SAĞLIK.İNŞALLAH SİVASSPORUMUZUN YANINDA OLDUGUMUZ SÜRECE BİR ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAGIZ.....
Nasıl yanlız kalmadı ya ? Başka maçı mı izledik biz ? Gelen seyirciye çok diyorsanız daha büyük takım olamamışız demektir ! O stadda en az 15.000 Sivaslı olmalıydı ?
15 bin sivaslımı? istanbul olimpiyat stadına bile toplayamadık 15 bin sivaslıyı.. ankaraya nasıl topluyacagız.. ankaradaki maçlara 5 bin sivaslı toplasak çok büyük başarıdır....
yigidomustafa58 22.12.2008, 22:33 maça giden bütün Yiğidolara teşekkürlerimi sunuyorum takımımızı yanlız bırakmadıkları için...
19 mayıs stadında 15.000 kişi olsun istiyorsak taraftarımızn "benim olmadıgım yerde hiçkimse yoktur" anlayışında olması lazım.
XXCakir58 22.12.2008, 23:21 biraksaydik Sivasspora ayip etmis olurduk, bizede yakisan onlari sonsuza tek destelemeye.
Tribün gayet güzeldi. Bizler İstanbul'dan bir otobüs, Sivastan 3 otobüs ve çevre illerden Ankara'ya gelen yiğidolar ile tribünü doldurduğumuza inanıyorum.
Dahası bütün dernek ve grupların bir arada toplu halde takıma destek olması tribünü daha bir güzel yaptı. İnşallah ileriki haftalarda da hem Sivas hemde diğer deplasmanlarda aynı görüntüyü görebiliriz.
heyyy hemsolar varyhaa sivasliyim diye dmeiom ama valla süperiz yhaa masallah allah nazar degdirmesin ins:Dvalla heryerdeyik yhaaa trabzonlular halt etmis valla istanbuldada en cok bizim topragimizin insani var hehe:D
fahrettin sözcü 25.12.2008, 14:11 SİVASSPORUMUZ hiç bir zaman yanlız kalmayacaktır tüm anadolu desteklemektedir
Sen yalnız değilsin kalmayacaksın
Attığın gollerle tüm anadolu coşturacaksın
Bize şampiyonluğu yaşatacaksın
Çünkü sen SİVASSPORsun ligin kralısın
|