Orijinalini görmek için tıklayınız : KINIYORUZ
SivasSpor.Com 22.12.2008, 14:04 http://www.sivasspor.com/images/stories/uygunkiz.bmp
Teknikdirektörümüz Bülent Uygun’un kızı Almina’ya yapılan çirkin saldırıyı SivasSpor.Com ailesi ve Sivasspor Taraftarları adına şiddetle ve neftetle kınıyoruz.
Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanılan Gençlerbirliği-Sivasspor müsabakasından sonra Bülent Uygun'un 10 yaşındaki kızı Almina'yı özel bir güvenlik görevlisinin tokatlaması spor kamuoyunu hayrete düşürdü ve bu çirkin saldırı karşında kınama mesajları yayınlandı.
İlk yarıyı Lider bitirerek büyük başarı yakalayan Sivasspor’un Anadolunun yükselen yıldızı olduğu göz önüne alınırsa özellikle Anadolu kulüplerinin bir birine destek olması ve karşılıklı haklarını koruması gerekiyor.
Gençlerbirliği Kulübünün bu olayın sorumluları hakkında gerekli işlemleri yapmasını, Bülent Uygun ve ailesinden özür dilenerek bu tür çirkinliklerin bir daha yaşanmamasını istiyoruz.
Şiddetin ve çirkinliklerin Futbol sahalarından uzaklaşması, ‘’Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir.’’ ilkesinin bütün Kulüplerin ortak ilkesi olması dileği ile Sivasspor Taraftarı adına bu çirkin olayı KINIYORUZ !
SivasSpor.Com
Yazıklar olsun...
Biz yigidolar pek anlayamayız böyle olayları, hani memati diyorya:
Ya sizin nasıl bir dünyanız var ki ben hiç giremiyorum...
GLoBe-Y-Gençlik 22.12.2008, 14:19 bize karşı olan herkezı kınıyoruz ..............
Abdullah DuMaN 22.12.2008, 14:21 Bülent Uygunun kızı olmasa dahi küçük bir kıza el kaldıran insana yazıklar olsun!
fahrettin sözcü 22.12.2008, 14:32 10 yaşındakı bir çocuğa tokat atan güvenlik bozuntusu gücün ona mı yetiyor sana yazıklar olsun ben on yıl silahımla güvenlik memurluğu yaptım insanlara yardımcı oldum ama sen insan olsan bunu yapmazdın Bülent Hocamıza helal olsun benim cocuğum olsa senin elini kırardım
Seni nefretle kınıyorum
Sayın Hocamıza ve tüm Sivas halkına geçmiş olsun diyorum.
kendini bilmez haysiyetsiz herif utan utan senin gücün ancak çocuklara yeter
RECEP_YÜKSEL 22.12.2008, 14:38 KINIYORUZ O ÇOÇUK DÜŞMANLARINI
ekingölü 22.12.2008, 14:49 Bir güvenlikçi olarak kızımıza tokat atan güvenlikçiyi kınıyorum.Sevgili hocamıza vede kızınada geçmiş olsun diyorum.
kerem_inci 22.12.2008, 15:14 KÜÇÜK KIZA EL KALDIRANIN KIZI YOK GELİBA BİR BAŞKASINI O HAREKETİ YAPSA KİM TAHAMMÜL EDER !!!
Mursallı yiğido 22.12.2008, 15:29 Böyle bir durum insanlığa sığmaz.Bu olayı geçekleştirenleri şiddetle kınıyorum...
mustafa_kavak58 22.12.2008, 15:34 Sivasspor'dan tepki
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un 10 yaşındaki kızı Almina'nın Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda bir güvenlik görevlisi tarafından tokat atılarak darp edilme olayını kınadığını belirterek, "Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavacav'ın özel güvenlik görevlisi hakkında idari ve hukuki işlem başlatmasını bekliyoruz" dedi.
Yazılı bir açıklama yapan Ünsal, dün Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanılan Gençlerbirliği-Sivasspor müsabakasından sonra Teknik Direktör Bülent Uygun'un 10 yaşındaki kızı Almina'nın özel bir güvenlik görevlisi tarafından tokatlamasını şiddet ve nefretle kınadığını söyledi.
Ünsal, "Sivasspor Kulübü olarak Ankara'da Gençlerbirliği Kulübü'nün misafiri olduğumuza göre sorumlulukta bu kulübün yöneticilerine düşer. Gençlerbirliği'nin tecrübeli başkanı Sayın İlhan Cavcav'ın, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tokat atacak kadar vahşileşen bu özel güvenlik görevlisi hakkında gereken idari ve hukuki işlemleri yaparak kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz. Sivasspor Kulübü olarak bundan sonra böylesi provakelerin yapılacağını varsayarak hareket edeceğimizi ve bu olayla da temkinli olarak yaklaştığımızın kamuoyu tarafından bilinmesini de fayda mülahaza ediyoruz. 10 yaşındaki kızımız bile fırsat bulunduğunda böylesi bir saldırıya uğruyorsa, güvenlik güçlerinin bundan sonra ki müsabakalarımız da bir defa değil iki defa düşünerek hareket etmelerini bekliyoruz. Ayrıca Sivas'a gelen tüm takımların yönetici ve sporcularını en iyi şekilde ağırlayıp, netice ne olursa olsun gönderebiliyorsak, bunun tüm kulüpler tarafından örnek alınmasını da tavsiye ediyoruz. Kızımıza uzanan o çirkin elin veya ellerin bir daha hiçbir ferdimize uzanmamasını diliyor, teknik direktörümüz Bülent Uygun ve kızımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" diye konuştu.
kerami58 22.12.2008, 15:46 insanlkları o kadarmış demekki...
YigidoGenclik38 22.12.2008, 15:53 bizim kardesimize yapılan
hakeretleri
>>>>>>>>>kınıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz<<<<
hem de nasıll
YAZIKLAR OLSUN
SADECE
Bu kabul edilir bir sey degil bastan söyleyim, ama sayin hocada neden kizini soyunuma odasina kadar gelmesini istiyor ? o kiz cocugunu ne isi var orda burasi Türkiye neyi ne olacagi belimi olur her zaman her yerde böyle seyler oluyor.
muhsin koçak 22.12.2008, 16:00 kınamak yetiyorsa bende kınıyorum,ama bu yetmez o tokat tüm sivasa atılmıştır,o tokatı atana gereken neyse mutlaka yapılmalıdır.
yigidolar06 22.12.2008, 16:04 bAŞKentli yiğidolar olarak KARE güvenlik elamanını kınıyoruz
yiğidosebo58 22.12.2008, 16:29 İLK BAŞTAN BU OLAYI DUYDUĞUMDA BU YAPILAN SALDIRIYI NEFRETLE VE ŞİDFETLE KINIYORUM BU İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYAN BU ******** İNSANI ORAYA GÖREVLİ OLARAK KOYANLARA YAZIKLAR OLSUN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞAMI GÜÇLERİ YETİYOR BUNU UNUTMAYACAĞIZ NALET OLSUN KIZIMIZA GECMİŞ OLSUN
o çocuğa el kaldıranın elleri kırılsın,utanamz arlanmaz herif ,bu olayı aydınlat cavcav ve SİVASSPOR camiasından özür dileee
delifisek58 22.12.2008, 17:45 bülent hocamızın kızı bizim kızımız o tokat tüm sivasa gelmiştir beyler
dülger58 22.12.2008, 18:03 YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İNSANLARA....AYNI DURUM KENDİ ÇOCUGUNA VEYA BİR SEVDİGİNE YAPILSA NE DÜŞÜNÜRDÜ.KINIYORUM.........
etzel1967 22.12.2008, 18:20 son derece çirkin ve utanç verici...kınıyorum...
antalyali_yigido 22.12.2008, 19:12 yazıklar olsun... boyle karaktersizleri maçın güvenliğinden sorumlu tutuyorlar
HaSiVasLıM58 22.12.2008, 19:25 Sadece şunu söylüyorum tek kelime ile savunmasız bir kıza çocuğa isterse yetişkin bir insan olsun yapılan son derece yanlıştır,bıyıklı avratlar yapar o güvenlik görevlisine etek giydirmek lazım ******** başı boşmu sandınız ortalığı Sivas'ı sözde erkekler avratlar...
noname87 22.12.2008, 20:24 10 yaşındaki kıza gücü yeten karaktersiz bir insan(?)
YiGiDoM67 22.12.2008, 20:38 Mecnun Baba Sıkmıştır topuklarına O Gün O An O Yerde Cezaları Verilmiştir Adım Gibi eminim :D;)
eğitim şarrttt....................... ...........
YiGiDoM67 22.12.2008, 20:41 Sadece şunu söylüyorum tek kelime ile savunmasız bir kıza çocuğa isterse yetişkin bir insan olsun yapılan son derece yanlıştır,bıyıklı avratlar yapar o güvenlik görevlisine etek giydirmek lazım ******** başı boşmu sandınız ortalığı Sivas'ı sözde erkekler avratlar...
avrat kelimesi hiç hoş deil lütfen Teğki gösterirken diğer değerleride ezmeyelim, Farkında olmasak bile..
yigidomustafa58 22.12.2008, 21:32 çok ayıp gerçekten bu davranışları...
XXCakir58 22.12.2008, 22:24 Sivassporu sevmediginizi biliyoruz, istemediginizi biliyoruz, kiskandiginizi biliyoruz.
Eh peki söyleyin Bülent Hocamizin kizindan ne istiyorsunuz, gücünüz kücüklere mi yetiyor?
sivaslitaner58 22.12.2008, 22:26 insallah boyle cirkin olay daha olmaz ayip ya
izmirliyigido 22.12.2008, 22:58 Sevgiden yoksun, anlayıştan yoksun, gözünü kendi takımının başarısı bürümüş fanatik ve hasta ruhlu bir insan olduğunu, karşısında ki 13 yaşındaki kızımıza ters ve zorba girişimiyle kanıtlayan bu şahsiyeti, değil güvenlik görevlisi, insan olarak vasıflandırmak istemiyor, şiddetle kınıyorum.
Benimde Almina ile yaşıt bir kızım var. Ve böyle bir hareketin onu yapıldığını düşünemiyorum bile. Bülent Uygun nasıl davrandıysa tebrik ediyor ve destekliyorum. Orayı başlarına yıkmadığına şükretsin o zat ve o camia.
Küçük kızımıza geçmiş olsun diyorum.
AYK
Fatih Bayrak 22.12.2008, 23:06 Bu olayi şiddetle kiniyoruz !!!!!!
Gençlerbirliği Kulübünün bu olayın sorumluları hakkında gerekli işlemleri yapmasını,
Bülent Hocamiz ve ailesinden özür dilenerek bu tür çirkinliklerin bir daha yaşanmamasını istiyoruz.
abdullah58 23.12.2008, 12:26 kinamak yetmez,kinamakla olaylar ve yapilanlar düzelseydi hicbir yerde terörist olaylar olmazi
o tokat atan el kirilmaliki sivasa kalkan tokatin karsiligi sert olmali
bir dahada sivasa el kalkmasin derim
sivaslimete 23.12.2008, 13:19 bülent hocanin kizi biyim kardesimiz ona yapilan hareket bize yapilmis sayilir.onun icin bu olayi hepimiz siddetle kinioruz
navruz58 23.12.2008, 15:01 bülent hocamızın kızı bizim kızımız o tokat tüm sivasa gelmiştir beyler.... vallah beni kizdirmayin almanyadan yaziyorum sivassporun icin canimi veririm.... en büyük sivasspor sivassporu kizganmayin bizdediyoruzki sivassporu kizgananlar catlasin
tykinik58 23.12.2008, 15:05 Söylenecek çok şey var belki. Söyleyecek birşey yazmıyorum sessiz de kalamam hayatta. Bunu değil bir güvenlik elemanı kendini bilen hele de öyle bir toplumda suküneti, güvenliği, birliği beraberliği sağlamak için görevlendirilmiş bir kişi asla yapmaz yapamaz. Bu kişi kendisini güvenlikçi olarak görüyor da bir insan olarak göremiyor mu??? O ortamda Bülent UYGUN'un kızı çocuğu değil de bizlerden birinin çocuğu olabilirdi. Veya kendini güvenlik görevlisi sanan insanlıkdan nasibini almamış o zatın çocuğuna aynısı uygulansa ne düşünür, nasıl davranırdı? Yazıklar olsun o kişiye esefle kınıyorum. Başta küçük ALMİNA'ya sayın Bülent UYGUN'a ve SİVASSPOR camiasına geçmiş olsun diyorum.
LosTie58 23.12.2008, 16:28 Terbiyesizliğin alası,sormak lazım o güvenlik görevlisine sen kim oluyosunda 10 yaşındaki bir kıza tokat atıyorsun.
yerliturkuaz 23.12.2008, 21:07 Biz özür bekliyoruz Gençlerbirliği kulubünden bu yaptıkları kabul edilemez...
tek sözle kiniyoruz!!!bu ne saygisizlik yaa yapilacak seymi bu 10 yaisnda bi kiz nihayetinde gücün onami yetio bee security olacak bide tövbe tövbee...
SivasLady 24.12.2008, 00:30 kime karsi olursa olsun hic bir zaman durduk yere kaba kuvvet kullanilmamali
güvenlik görevlileri daha iyi egitilmeliler
bülent hocamizin kizi böyle duruma maruz kaldigi icin üzgünüz
bu tür olaylari kiniyoruz!
EyüphanAydın 24.12.2008, 17:20 Böylesi küçük bir kıza el kalkar mı ? Böylesi hoş ve tatlı kıza el kalkar mı ? Utanın utanın söylenecek söz yok!
Gün gelicek devran dönecek kaldırdığınız el bir gün size gelicek.
yusuf_07 24.12.2008, 22:48 birilerinin zoruna gidiyor sanırım sivassporun bu kadar iyi olması. güvenlik görevlisi insan olsa onada bir iki laf söylemek isterim ama dediğim gibi insan olsa.....
S1vasLee 24.12.2008, 23:32 Öyle güvenlik olmaz olsun KINIYORUZ.... küçük coculara şiddet olurmu kardeşim
abdullah58 25.12.2008, 00:23 kinamakla olmuyrki o eli kirmak lazim
Stephan Battal 25.12.2008, 10:33 BEN BU SEFER BIRAZ SERT KONUSUP DIYORUMKI O HASIYETSIZ DUA ETSINKI ORADA BIR SIVASLI YOKMUS YOKSA BASINA GELECEGI KENDISI DUSUNMEK ZORUNDA KALIRDI BU KADARI TERBIYESIZLIK BIZIM SABRIMIZI TASIRMASINLAR
|