Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer Dönemi..

furky.b
22.12.2008, 15:27
Arkadaslar.. Bildiginiz gibi super lig'in ilk yarisi sona erdi ve tatile girdik..5 subat'tan sonra transfer donemi basliyacak..

Bu Dönemde Sivasspor'umuz Transfer Yapmalimi ?

Mevcut Kadromuz Sampionluktaki Yolumuza Devam Etmek Icin Yeterlimidir ?

Transfer Yapilacaksada Hangi Mevkiye Yapilmali ?

Aklinizdan Gecen Futbolcular ?

Fikirlerinizi Alalim..

Saygilar,

furky.b
22.12.2008, 15:35
Benim kendi Fikrim olarak..

Hic Bir Futbolcuyu Satmamaliyiz.. 2 Tane Orta Saha Futbolculari Almamiz Lazim Olabilirse.. Yabanci olabilir.. Tanimadigimiz..ama ilerde iyi isler yapabilecek bir futbolcu ( Ayni Bilica Gibi)..

Kokomo
22.12.2008, 16:31
Orta sahaya Tabata tipinde ve kalitesinde oyuncu gerekli. Sergio olmadı.

muhsin koçak
22.12.2008, 16:37
orta sahanın göbeğine bursadan mustafa sarp ve ortasahanın soluna ankaraspordan özer hurmacı alınabilirse bence yeter.

YigidoGenclik38
22.12.2008, 16:38
eger elimizdeki futbolculardan giden olursa

kesinlikle transfer lazım

gitmezlerse

orta sahaya bir tane yabancı futbolcu olabilir........

ssozan
22.12.2008, 17:49
Gol Krallığı
14 Gol Baros (Galatasaray)
11 Gol Mehmet Yıldız (Sivasspor)
8 Gol Tabata (G.Antep)
7 Gol Gökhan (Trabzonspor)
7 Gol Lincoln (Galatasaray)

GAZİANTEPSPOR DAN TABATA(GOL KRALLIĞI YARIŞIN DA) VE DEUMİ

BURSASPOR DAN MUSTAFA SARP VE BEKİR OZAN HAS

FENERBAHÇE DEN VEDERSON

KOCAELİSPOR DAN FRAN SERGİO VE MUSA

KAYSERİSPOR DAN SAİDOU VE BİLAL AZİZ

HACCETTEPE DEN TOZO VE SUKAJ

GALATASARAY DAN VOLKAN

SAKARYASPOR DAN LEVENT

KASIMPAŞA DAN RIZA

DİYARBAKIRSPOR DAN EMRAH

BUNLAR DAN EN AZ 4 Ü ALINSA SÜPER OLUR

dülger58
22.12.2008, 17:51
ORTA SAHAYA GENÇLERBİRLİGİNDEN MEHMET NAS VE İSTANBUL B.B DEN ERMAN KILIÇ ALINABİLİRLER FİYAT OLARAKDA UYGUN OLABİLİR....YABANCI ORTA SAHA OLARAK Romashenko OLABİLİR.

kerem_inci
22.12.2008, 18:14
BENCE MEHMET NAS OLABİLİR VE BİZEDE UYGUN OLUR

sivasli215
22.12.2008, 18:32
kesinlikle orta sahaya futbolcu almalıyız.bunun için adaylar ise;
ankaraspordan mehmet çakır
ankaragücünden murat erdoğan
ikisi de gole yönelik orta saha oyuncusu,ikisinden birini alabiliriz,takdir başkan ve yöneticilere kalmış...

settar58
22.12.2008, 18:56
Kocaelispordan Hamza Mutlu defansın ve orta sahanın solunda ortasında oynayabiliyor müthiş bir sol ayak.Kayserispordan koray çölgeçen.

GokhanTurna
22.12.2008, 19:13
Bazı arkadaşlar Wederson Lincoln Tabata falan yazmış bu oyuncular için bütçemiz yetmez bence.

Benim Listem;

Tjukuzu , İbraim Akın (İst Bld)
Beto , Mehmet Yozgatli (Gaziantep)
Pacome Dijehoua (Antalya)
Serkan Atak (Hacettepe)
Kemal Aslan , Murat Hacıoğlu ( Kocelispor)
Bruno (Ordusor)

Bu futbolculardan 3 tanesi alınsa kesin şampiyon oluruz:rolleyes:

settar58
22.12.2008, 19:19
Gençlerbirliğinden Ergün Teber.Engin Baytar.K.Erciyesten <Kemal okyay ve kamber arslan alınabilir.

settar58
22.12.2008, 19:32
Serhat akın şuan boşta ayrıca fenerbahçeden gürhanda alınabilir.

furky.b
22.12.2008, 20:15
Aslinda ''Gokhanturna'' arkadasimizin yazdigi Orduspor'dan ''Bruno Mezenga Alinabilirse Cok Mukemmel Olur..

Henuz 20 yasinda ve 16 macta 14 gölu var..

yigidogençlik06
22.12.2008, 21:14
eminim sivas bu sene şampiyon olacaktır

eyuphulagu
22.12.2008, 21:33
Yukarıda arkadaşlar tarafından yorumlanan transfer edilmesi istenen oyuncuların büyük çoğunluğu sözleşmesi devam eden oyuncular ;2. olarak açıkca konuşmak gerekirse bu oyunculardan 1-2 tanesi hariç hiçbirinin Sivasspor da oynayacak kapasitede olduklarına inanmıyorum.Sivasspor eğer oyuncu alacaksa şu anda takımda bulunan oyunculardan daha iyi kapasitede oyuncu alabilmeli.Bence Sivasspora takımı sürükleyebilecek;bilhassa 4 büyüklerle yapılacak maçlarda katkı yapabilecek oyuncular lazım.G.Antep'teki Tabata,Beto hatta Kayseri Sporlu Cangele tipinde oyuncu tiplerini ancak transfer edebilirsek o zaman İŞTE SİVASSPOR TRANSFER YAPTI diyebiliriz.

tanju_58
23.12.2008, 14:46
ben şimdi birisini söylicem uçuyosun diyeceksiniz biliyorum bende farkındayım uçtuğumun.söyliyeceğim isim appiah.orta sahada acayip sağlam bir oyunu var.orta alanı çok güzel toparlıyo,ileriye gidip güzel gollerde atıyo.bonserviside elinde olan bir futbolcu.biliyorum gelmez ama yinede bir teklif yapılmasını isterim açıkçası...

yerliturkuaz
23.12.2008, 21:43
Lig uzun maraton ve şuanda direkt oynayabilecek oyuncuları alabailrsek bu transfer dönemini iyi bitirmiş olabiliriz....

Bize takım oyuncusu lazım dedansımız nazar değmesin çok iyi bize gole dönük orta saha oyuncusu lazım...

Benim Türkiye'den Ermen Özgür geçiyor çok iyi bir orta saha ıyuncusu bize gelirse çok iş yapar .....

etzel1967
23.12.2008, 21:58
bir orta sahanın ortasına, bir de forvete ihtiyaç var...aslında sol kanatta hayrettin formsuzdu ama eski formunu yakalamaya başladı...

SenSetik
24.12.2008, 10:10
kesinlikle çok koşan ve teknik bir orta sahaya ihtiyacımız var..birde sağlam önlibero ve sol açık bulursak mükemmel olur bence..

S1vasLee
24.12.2008, 10:15
En cok sıkıntıyı orta sahadan cekiyor olmalıyız orta sahayı kaliteli bir futbolcuyla değerlendirmeliyiz.

tanju_58
24.12.2008, 11:45
Yönetim, ’transfer istemiyorum’ diyen Skibbe’ye rağmen sıkıntı yaşadığı bölge için Abdurrahman Dereli’de karar kaldı. Cimbom, bu oyuncunun dışında Fransa’da da sağ bek arıyor.

GÖZÜNÜ UEFA Kupası’na diken G.Saray Yönetimi ara transferde takımına kesin olarak takviye yapma kararı aldı. Ligde şampiyonluğu ve UEFA’da Şükrü Saracoğlu’nda finali düşünen yöneticiler, ’Transfer istemiyorum’ diyen Michael Skibbe ile önceki gün görüştü ve transfer konusunu masaya yatırdı. Sarı kırmızılı idarecilerin sezon içinde büyük bir kriz yaşadığı sağ beke takviye yapmak için harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Rapor olumlu

Futbol komitesinin geçen sezon Konyaspor maçında sakatlanan Uğur Uçar’ın uzun sakatlığı sonrası ideal bir sağ bekin takımda mevcut olmaması ve Sabri, Barış gibi orta saha özelliği olan oyuncuların görev aldığı defans bölgesine transfer yapacağı bildirildi.

Savunma özellikleri kuvvetli olan ideal bir sağ bek transferi yapacak olan G.Saraylı yöneticilerin yurt içindeki gözde adayının ise Abdurrahman Dereli olduğu ifade edildi. Sarı kırmızılı teknik heyetin de Sivasspor’un gözde futbolcusuna olumlu rapor verdiği dile getirildi.

Rota Fransa

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncunun transferi için de G.Saraylı idarecilerin, Sivasspor Yönetimi ile anlaşma zemini aramak için harekete geçeceği belirtildi. Abdurrahman’ın yanı sıra G.Saray Yönetimi’nin Fransa Ligi’nde de gizli bir sağ bek arayışında olduğu ortaya çıktı.

Yönetimin, sağ bek mevkine kesin olarak takviye kararının yanı sıra forvete de takviye yapmayı düşündüğü dile getirildi.

SenSetik
24.12.2008, 11:47
bu haberlerin hepsi fasa fiso...bütün futbolcularımız takımda kalacak göreceksiniz...

ssozan
24.12.2008, 11:50
YA BU GALATASARAY BİZİM DEFANS OYUNCULARIMIZDAN NE İSTİYOR:confused:
SERVET İ ALDILAR BİZDEN YETMEDİMİ YA?:confused:

sk.58..nl
24.12.2008, 13:49
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ll_Mehmet_Yi ldiz007.jpgLider Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, ara transfer döneminin en gözde isimleri arasında yer alıyor. Attığı 11 golle takımı Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olan kaptan Mehmet Yıldız, ara transfer döneminde ismi en fazla konuşulan oyuncuların başında geliyor. Gol krallığı yarışında, 14 gollü Galatasaraylı Milan Baros'un ardından 11 golle ikinci sırada bulunan milli futbolcuya, yurt içi ve yurt dışından birçok kulübün talip olduğu belirtiliyor.

Sivasspor'un gol yollarındaki en etkili silahı olan ve takımının en istikrarlı isimlerinin de başında gelen Mehmet'i, Turkcell Süper Lig'in güçlü ekiplerinin yanı sıra Belçika ve Rusya'dan bazı takımların istediği ifade ediliyor.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal, teknik direktör Bülent Uygun ve milli futbolcu Mehmet Yıldız, son haftalarda yaptıkları açıklamalarda, sürekli olarak herhangi bir kulüpten resmi bir teklif olmadığını belirtiyor.

Başta başkan Odyakmaz olmak üzere kulübün yetkilileri yaptıkları açıklamalarda, kendilerinin de şampiyonlukta iddialı olduklarını, bu nedenle Mehmet'i ve transferde ismi geçen diğer oyuncularını kadroda tutmak istediklerini ifade ediyor.

Bu açıklamalara rağmen, Sivasspor yönetimi, ara transfer döneminde Sivasspor'un ve futbolcunun menfaatine bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacaklarını da ifade ederek transfer için açık kapı bırakıyor.

Lider Sivasspor'da, Mehmet'in yanı sıra Musa Aydın, Sezer Badur, Abdurrahman Dereli başta olmak üzere birçok futbolcunun ismi ara transfer döneminde bazı kulüplerle anılıyor.

Anadolu'nun şampiyonluk umudu olan Sivasspor'un, transferin gözdesi olan bu yıldız isimlerini kadrosunda tutup tutmayacağı merak ediliyor. Şampiyonluğu kovalayan Yiğidolar'ın, sezonun ikinci yarısında, mevcut kadroyu koruyup, yeni isimleri kadroya dahil etmesi de bekleniyor.

KAYNAK: LIGTV.COM.TR

oguzhan_1616
24.12.2008, 14:01
Ya 2 sezondur devre arasında ve lig sonunda transfer haberlerini duymaktan bıktık gidecekse zaten yerine en az onun kadar iyi bir oyuncu alınacaktır ama ben kalması taraftarıyım

mev58lüt
24.12.2008, 14:52
bence sivasspor mehmet yildiz vermiyec ve sampiyonluna oynuyacik

Yiğiter
24.12.2008, 16:05
Hiç bir oyuncumuz gitmeyecek.Bunu hep birlikte göreceğiz.;)

OLCAY_58_AKKUS
24.12.2008, 16:43
gazeteler trajı artırmak için şimdi kimleri alır kimleri satar inanamzsınız.inşallah anamı babama tekrar satmazlar.:))

burakkova
24.12.2008, 17:10
http://www.internetspor.com/images/news/25281.jpg

Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki öncelikli hedefi bir sağ bek oyuncusu... Bu konuda düşünülen ilk isim belirlendi...
Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklar nedeniyle sağ bek bölgesinde sıkıntı yaşayan Galatasaray yönetimi rotasını sağ bek transferine çevirdi.

Sezonun ilk yarısında sağ bekte görev yapan oyuncularının yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray'ın Alman çalıştırıcısı Michael Skibbe de sağ bek transferine sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın ilk hedefi ise Sivasspor'da forma giyen 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Abdurahman Dereli...

Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Abdurahman'ın bonservis ücretinde Sivasspor ile anlaşılması durumunda Galatasaray ile devre arasında el sıkışabileceği öğrenildi.

Öte yandan takımdan ayrılacağı yönünde haberler yayınlanan Ümit Karan henüz kendisine gelmiş resmi bir teklif olmadığını ve kulüpten ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını dile getirdi.

Kaynak: www.dmrl.org

burakkova
24.12.2008, 17:25
abdurrahman çok parladı.. onu da elimizde zor tutabiliriz..

CARLEONE
24.12.2008, 18:09
Trabzonda istiyomus herhalde Abdurrahmani Trabzonda bi yerel gazete yaziyodu umarim doğru değildir

muhsin koçak
24.12.2008, 18:54
bu haberlerin hepsi fasa fiso...bütün futbolcularımız takımda kalacak göreceksiniz...

kalırlar kalmasınada önemli olan kafaları başka yerde olmasın.

EyüphanAydın
24.12.2008, 19:22
Böyle haberlere inanmayalım,Buna bakılırsa Mehmet Yıldız şimdi bizim kulüpte değildi.

Büyük takımlara gitmişti.Bu tarz haberler sadece gündem yaratmak için yazılır.

yerliturkuaz
24.12.2008, 19:30
Transfer dönemi başlamadan bu tip haberlerin çıkması çıkacak olması Sivasspor'umuz üzerinden prim yapmak isteyen medyanın işine gelecektir....

Benim en sevindiğim nokta ise bu tip haberlerde Sivas'îmızın adının geçmesi vdoğal olarak reklamının yapılması olmuştur....

yerliturkuaz
24.12.2008, 19:41
Hepsi bunların boş haber başka bişey değil....

muhsin koçak
24.12.2008, 20:03
Bu sezonda elimiz boş kalırsa iki yıldır yaptıklarımızın bir anlamı olmayacak,başkanımızın bunu göz ardı etmemesini umuyorum.

yerliturkuaz
24.12.2008, 20:47
Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Eyüp Kadri AtaoğluGiresunspor'a transfer olmuştur...

Yeni kulubünde başarılar dileriz....

yigidomustafa58
26.12.2008, 21:09
Erdem Özgenç Sivasspor'a Yakın

http://img126.imageshack.us/img126/1657/erdem20d6zgene7zr7.jpg

Transfer konusunda arayışlarını sürdüren Sivasspor, Boluspor'un başarılı savunma oyuncusu
Erdem Özgenç'i gündemine aldı. Süper Lig kulüplerinin de transfer listesinde yer alan başarılı oyuncu için
Boluspor yönetimiyle temasa geçildiği bildirilirken, Erdem'in de Sivas'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Erdem Özgenç Kimdir..?

Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : Hendek
Doğum Tarihi : 22 Ağustos 1984
Uyruk : TC

Lisans Bilgileri
Lisans No : 639408
Kulüp : Boluspor
Sözleşme Başlangıç T. : 21 Ağustos 2008
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Futbolcu Bilgileri
Pozisyon: Defans
Forma Numarası: 2
Oynadığı Takımlar: Yoncaspor,İdealtepespor,İstanb ul A.Ş.,Fenerbahçe (Amatör Lisans)
Maltepespor,Etimesgut Şekerspor,Kartalspor,Boluspor (Profesyonel Lisans)

tanju_58
26.12.2008, 21:14
defans bölgemizde eksik olduğunu düşünmüyorum.bence öncelik ön liberoda olmalı syllanın yerine daha sağlam bir oyuncunun alınması lazım...

ahmetsolmaz5876
26.12.2008, 22:17
nereye olursa olsun genç ve kaliteli oyuncu alalım

ellisekizSVS
26.12.2008, 22:41
Bilica gibi güzel 4 4 lük transfer yapabilirsek gelen futbocuda canla dişle oynarsa ne güzel olur. Bilica arkadaşlarından getirsin tavsiye etsin orta sahaya saglam iyi oynuyan. Mehmet kesinlikle gitmesin yoksa forvet hattı riske girer. Orta saha göbegine bide forvet arkasına hucuma yöneliik olursa iyi olur. Mümkünse iki taraflı kanat oyuncuları saglam böyleee iyi olsun :))

yigido_sampiyon
27.12.2008, 10:23
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 22 kişilik futbolcu kadrosunu 18 kişiye indireceklerini söyledi. Uygun, "Genç oyuncularımızın önünü tıkamak istemiyoruz. Bu yüzden bazılarını kiraya verebiliriz. Ancak form durumlarını yakından izleyeceğim. Kadromuzu ikinci yarı öncesi 18'e çekeceğim" diye konuştu.

Sivas'a en yakın il olan Tokat'ta, Sivasspor'dan beklentiler çok büyük. 2. lig'de zirve mücadelesi veren Tokatspor'un yöneticileri, Sivasspor'da forma şansı bulamayan futbolcuları transfer etmek istiyor. Tokatspor Teknik Direktörü Namık Keskinsoy, "Geçen sezon bize gösterilen ilgiyi bu sene de bekliyoruz" dedi.

erhan 10
27.12.2008, 10:53
bence antepten ivan de souza çok iyi hayrettin sezer oranın adamı deil

fatiht95
28.12.2008, 17:16
bence mehmeti satmamalıyız. orta sahaya güzel bir topçu mesela barcelonadan lago veya tabatayı yada böyle ertuğrulu geri almalıyız boreneo da var gana milli takımı sonra marco ne feyenoord

ARKADAŞLAR WOTHER NOĞULDU;););););)

GokhanTurna
29.12.2008, 16:25
Ntvsporda Spor Servisi programına telefon ile bağlanan Bülent Uygun. Mehmet Yıldız transferi ve takip edilen oyuncular hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Demirkol : Hocam Bilica,Musa,Sezer ve bi kaç futbolcunuza teklifler var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bülent Uygun : Teklifler olması normal ama Mehmet Yıldız dışında satılık oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum.

Mehmet Demirkol : Mehmet Yıldız satılırsa alternatif olarak kimi düşünüyorsunuz?

Bülent Uygun : Mehmet Yıldızın yerini Tum'un doldurabilicegini düşünüyorum ama bir kaç futbolcuda takip ediyoruz. Mehmet Yıldız satılırsa yerini doldururuz.

Mehmet Demirkol : Takip ettiginiz oyuncular kimlerdir?

Bülent Uygun : Şuan Trabzonsporun transfer ettigi Faty Papy'i biz takip ediyorduk almayı düşünüyorduk.Göreceksiniz bu futbolcu bi kaç sene içinde parlayacak.Bunun dışında 1 tane Süper Ligden Türk , 3 tane Bank Asyadan ve bi tanede Yabancı bi ülkeden(Pek bilinmeyen bi ülkeymiş) forvet takip ediyoruz.Hatta takip ettigimiz yabancı oyuncuyu şuan Ankaraspor almak üzere onlar almazsa biz almayı düşünüyoruz.

Mehmet Demirkol: Yabancı forvet Liberyalımı Hocam

Bülent Uygun : Hayır Değil.İsim falan vermek istemiyorum oyuncular hakkında sonra kulüp ve menejerler fiyat artırıyorlar.

Mehmet Demirkol: Peki ya Mehmet Yıldız transferi olacak mı?İstenen fiyat nedir?

Bülent Uygun : 5 Milyon dolar getiren Mehmeti alır. Takasa pek sıcak bakmıyorum.

Mehmet Demirkol: O zaman Mehmet Sivasda kalacak. 5 milyon dolar verecek bir kulüp oldugunu sanmıyorum bütçelerini bozar kulüplerin.

Programı takip ediyordum alıntı yaptım biraz

spainloco
29.12.2008, 16:37
walla masallah kardes ne guzelde aklında kalmıs

merithan58
29.12.2008, 16:41
bende dinledim sabah.bencede gitmez ara transferde.galatasary takas istiyormuş Bülent hoca takasla futbolcumuzu harcamayız dedi zaten.Gs bence 5 milyon euro veremez.

mev58lüt
29.12.2008, 17:51
bir orta sahanın ortasına, bir de forvete ihtiyaç var.

Eyvaz94
29.12.2008, 18:18
mehmet yildiz gitdi.......şimdi onun yerine kimi alacagiz??????

OLCAY_58_AKKUS
03.01.2009, 08:52
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz anlaştıkları süper yabancının ismini yakında duyuracaklarını ifade etti.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yiğidoları çok mutlu edecek bir açıklama yaptı. Kaliteli bir yabancı futbolcuyla anlaşmak üzere olduklarını ifade eden Otyakmaz, "Almayı düşündüğümüz bu futbolcuyu uzun zamandır takip ediyoruz. Kendisiyle sorun yok. Kulübüne teklifimizi gönderdik. Cevap bekliyoruz" dedi.

Otyakmaz'ın kamp programı ise belli
oldu. Başkan takımının Antalya'daki ilk hazırlık maçını izlemek ve futbolcularla görüşmek için 4 Ocak'ta bu şehre gidecek. Buradan iki gün kalması beklenen Otyakmaz daha sonra tekrar İstanbul'la geçecek. 10 Ocak'ta tekrar Sivas'a gelecek olan başkan, Denizli kupa maçını takip edecek.
(kaynak fotomaç)

sinan-58
03.01.2009, 09:03
ne diyelim hayırlısı olsun inş. sergıo gibi uyum sorunu yaşanmaz

58_SEMİH_58
03.01.2009, 09:31
Hanqi MEvKide OyNuy0r AcaBa:rolleyes:........!!!!!

etzel1967
03.01.2009, 09:34
acaba hangi mevkiye alındı...inşallah faydalı olur...

emremoni
03.01.2009, 10:10
gazete haberi oldugu için bn kesin inanmıyorum ama inş guzel bir futbolcu gelir

muhsin koçak
03.01.2009, 10:11
son zamanlarda duyduğum en güzel haberdi,inşallah bu transfer gerçekleşir.

mertoz58
03.01.2009, 10:51
inşallah ortasahadır en fazla ihtiyaç duyduğumuz bölge orası...:rolleyes:

Abdullah DuMaN
03.01.2009, 15:57
Bencede büyük ihtimal ortasahadır ama başkan bu kadar önemle gizlediğine göre iyi bir futbolcudur

uhud85
03.01.2009, 16:05
bence yalan bi haber ama yinede sivasımızın kalitesini göstermek amacıyla böyle haberlerin olması iyi

uhud85
03.01.2009, 16:34
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/SUPER-LIG-2008-Sivas'in-yili_3_Detail_88_122609.htm

GokhanTurna
03.01.2009, 17:21
inşallah ortasahadır ama tahminime göre forvet alcaklar bülent uygun bu yönde açıklama yapmıstı

mev58lüt
03.01.2009, 17:32
Sivasspor Başkanımiz Mecnun Otyakmaz isini Bilir

Abdullah DuMaN
04.01.2009, 09:36
Fotomaç'a konuşan teknik direktör Bülent Uygun, "İki gün içinde süper bir orta saha oyuncusunu Türkiye'ye getirerek sözleşme imzalayacağız" dedi.

http://img355.imageshack.us/img355/1638/ffd415d7ba38374687bcbc8up4.jpg (http://imageshack.us)

Bomba yolda

Teknik direktör Bülent Uygun, taraftarlara heyecan verecek bir oyuncuyla anlaştıklarını ve işin imzaya kaldığını açıkladı.

Sivasspor hafta arasında yıldız bir ismi kadrosuna dahil ediyor... Bunu biz değil, teknik direktör Bülent Uygun söylüyor. Mehmet Yıldız'ın takımda kalmasıyla şampiyonluk için kolları sıvayan Yiğidoların, orta sahaya müthiş bir oyuncu transfer edeceği öğrenildi. Uygun, "Yıldız bir futbolcuyla anlaşmaya vardık. Kulübünden de olumlu
yanıt almak üzereyiz. Bu transfer iki-üç gün içinde bitecek" açıklamasında bulundu.

MURAT'I İSTEDİK AMA...
Daha önce ilgilendikleri bazı isimlerden rakiplerin devreye girmesi nedeniyle vazgeçtiklerini kaydeden Uygun, "Bu kez kesinlikle isim açıklamayacağız. Herkes imza atıldığında kim olduğunu öğrenecek. Alacağımız futbolcu, takımı ve taraftarı coşturacak" dedi. Bu arada, yönetim Ankaragücü'nden Murat Erdoğan'ın transferini yüksek maliyet nedeniyle askıya aldı.

İsmail ÖZTÜRK

Başkan yolda
Başkan Mecnun Otyakmaz, bugün Antalya'ya giderek takımın kampını ziyaret edecek. Bir süredir İstanbul'da bulunan Otyakmaz'ın bugünkü Mechelen maçını izleyeceği ve teknik direktör Bülent Uygun ile takımın son durumu hakkında özel bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.

yerliturkuaz
04.01.2009, 09:44
Ciddi anlamda merakla bekliyorum bu adamı kimi getirecekler bakalım....

YigidoGenclik38
04.01.2009, 09:49
BAKALIM İNS İYİ BİR FUTBOLCUDUR

HAYIRLISI OLSUN

etzel1967
04.01.2009, 09:51
valla ben de merakla bekliyorum...mutlaka önemli bir futbulcu ki hoca böyle konuşuyor...

cesur sivas
04.01.2009, 09:52
:):):)kim mis bu BOMBA , cok merak ettim:):):)

SempaticH
04.01.2009, 10:13
hacanın bi bildiği var heralde bomba bomba diyor ama bakacaz va göreceğiz inşallah iyi bir topçu olur çünki ihtiyacımız var orta sahaya hayırlısı olsun

muhsin koçak
04.01.2009, 10:46
almanyadan olabilir mi bu isim acaba?

gençyiğidoyunus
04.01.2009, 10:52
insan merak içine düşüyü kim acaba bu futbolcu

cesur sivas
04.01.2009, 10:55
arkadaslar bence bu adami biliyorum: Remco van der Schaaf,, adam Vitesse de oynuyor.

Yiğiter
04.01.2009, 11:30
Bance Xavi..:)................

mustafa_kavak58
04.01.2009, 11:37
insallah iyi bir oyuncudur bomba dediklerine göre iyidir herhalde sergio ya da iyi dediler adam hic oynamiyo

cenk5821
04.01.2009, 12:15
cok merak ettim walla :)................

kadir20
04.01.2009, 12:18
ronaldinho yumu getircekler acaba?:D

saviola
04.01.2009, 12:34
bülent hoca yalan söylemez.süper bir orta saha getirecez diyorsa getirir...bakalım kim gelecek.........

edremitliyiğido
04.01.2009, 12:56
bu saaten sonra vasat bi futbolcuyu alıp gelecek değiller ya sanrım gerçekden bi bomba geliyo arkadaşlar

avrupali yigido
04.01.2009, 15:05
Fotomaç'a konuşan teknik direktör Bülent Uygun, "İki gün içinde süper bir orta saha oyuncusunu Türkiye'ye getirerek sözleşme imzalayacağız" dedi.

Bomba yolda

Teknik direktör Bülent Uygun, taraftarlara heyecan verecek bir oyuncuyla anlaştıklarını ve işin imzaya kaldığını açıkladı.

Sivasspor hafta arasında yıldız bir ismi kadrosuna dahil ediyor... Bunu biz değil, teknik direktör Bülent Uygun söylüyor. Mehmet Yıldız'ın takımda kalmasıyla şampiyonluk için kolları sıvayan Yiğidoların, orta sahaya müthiş bir oyuncu transfer edeceği öğrenildi. Uygun, "Yıldız bir futbolcuyla anlaşmaya vardık. Kulübünden de olumlu
yanıt almak üzereyiz. Bu transfer iki-üç gün içinde bitecek" açıklamasında bulundu.

MURAT'I İSTEDİK AMA...
Daha önce ilgilendikleri bazı isimlerden rakiplerin devreye girmesi nedeniyle vazgeçtiklerini kaydeden Uygun, "Bu kez kesinlikle isim açıklamayacağız. Herkes imza atıldığında kim olduğunu öğrenecek. Alacağımız futbolcu, takımı ve taraftarı coşturacak" dedi. Bu arada, yönetim Ankaragücü'nden Murat Erdoğan'ın transferini yüksek maliyet nedeniyle askıya aldı.

B.DUMANLI
04.01.2009, 15:10
bomba yolda patlarsa,aman dikkat....

howsoonisnow3
04.01.2009, 15:18
Sivasspor 2 gün içinde bombayı patlatıyor

Bomba yolda

MURAT'I İSTEDİK AMA...

İsmail ÖZTÜRK

burak_baykal
04.01.2009, 15:21
bombaları merakla bekliyoruz.sabredemiyoruz.heme n 2 günün gelmesi lazım

58_SEMİH_58
04.01.2009, 15:21
Ne DiyéLim HayIRLı oLsun........!!!!!!!!!!:)

mnt3
04.01.2009, 15:40
başkanımız mecnun odyakmaz beklediğimiz transferi gerçekleştiriyor,artık görev biz yiğidolara düşüyor,ligin 2.yarısında ve kupa maçlarında takımımızı her yerde sonuna kadar destekleyeceğiz ve mutlu sona ulaşacağız.

velibircan
04.01.2009, 15:43
Şimdiden Heyecanlandım .

EyüphanAydın
04.01.2009, 15:58
Elbette her zaman lig'in arasında takımlar 2.yarıya iyi başlamak için ek takviye yapar.Sivasspor'da bu yarıyı iyi kullanıp,takım'a büyük katkılar sağlıyacaktır.

Bende şu anda heyecanlanmış durumdayım,2.yarıyı ve Sivasspor'un yapıcağı transferleri merakla bekliyorum.

avrupali yigido
04.01.2009, 15:59
sergio icinde aynisini söylemisti ama insallah cok iyi bir transfer olur

GokhanTurna
04.01.2009, 16:01
inşallah boş futbolcu değildir. Sergioya da yıldız dediler adam ilk 11e bile giremiyor. her büyük takımda oldugu gibi bizde kaliteli bir orta saha bekliyoruz.

GokhanTurna
05.01.2009, 08:19
Tevfik Altındağ’a geçer not...

Bir süredir Antalya kampında denenen ve Almanya’nın 3.Lig takımlarından Reutlingen’de oyun kurucu olarak görev yapan Tevfik Altındağ, teknik direktör Bülent Uygun tarafından beğenildi. Eskişehirspor’un da bu oyuncu için devreye girdiği, ancak Tevfik’in tercihini Sivasspor’dan yana kullanacağı öğrenildi.

yigidomustafa58
05.01.2009, 08:54
GENÇ İSİMLERİ TAKIMIMIZA KAZANDIRMAMIZ GEREKİR...

Kizilirmak58
05.01.2009, 10:28
genç yetenekleri hocamız iyi tesbit ediyor . hayırlı olsun yeni yiğidomuz ..

edremitliyiğido
05.01.2009, 10:58
yarınları da düşünmek adına güzel girişimler hocamızı tebrik ediyorum inşallah yarınlar dah da güzel olacak

muhsin koçak
05.01.2009, 11:23
inşallah diğer gençler gibi onunda sonu kulübe oturup,forma bile giyemeden gönderilmek olmaz.

SempaticH
05.01.2009, 11:40
bu adamın doğduğu kent boblingen ama şimdi ankaragücünün lisanslı futbolcusu
Kişisel Bilgiler
Doğum Yer : BOBLİNGEN
Doğum Tarihi : 26 Ekim 1988
Uyruk : TC
Futbolcu Temsilci : YAŞAR GÜLTEKİN ONAY

Lisans Bilgileri
Lisans No : 14578
Kulüp : MKE ANKARAGÜCÜ
Sözleşme Başlangıç T. : 1 Ağustos 2007
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

şekilde göründüğü gibi bakalım nasıl olacak

avrupali yigido
05.01.2009, 13:19
Sivasspor’un eski futbolcularından Uğur Yıldırım Bank Asya 1.lig takımlarından Kasımpaşaspor’la anlaştı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre,daha önce Gaziantepspor ve Sivasspor’da forma giyen ve ligin ilk devresini boş geçiren Uğur Yıldırım’la 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

avrupali yigido
05.01.2009, 13:21
Sivasspor’un başarılı genç oyuncularından Sezer Badur’a Almanya Bundesliga takımlarından teklif yapıldığı öğrenildi.
Alman takımlarından kendisine yapılan teklifleri doğrulayan Sezer Badur ”Bu tür tekliflerin yapıldığı doğru. Ancak şunu belirtmekte fayda var, bu tür teklifler kesinlikle benim kafamı karıştırmaz, tam tersi daha çok çalışmaya mecbur kalıyorum.
Ben şu anda Sivasspor’da çok mutluyum bir yerede gitmek istemiyorum. İlerleyen zaman neyi gösterir onuda bilmiyorum” dedi

sivaslimete
05.01.2009, 13:21
ALLAH ALLAH YA NE KADAR IYI BIR FUTBOLCUYDU YA HERHALDE BÜLENT HOCANIN BIR BILDIGI VARKI GÖNDERDI.

sivaslimete
05.01.2009, 13:25
PAYLASIM ICIN SAOL.....
sezercim daha 2 sene burdasin

cem
05.01.2009, 13:38
bence gitsin... sezer son zamanlarda cok formsuz... fenerbahce macından sonrakı butun maclarda varlıgı yoklugu belli degıldı... yeri dolmayacak bir futbolcu degil...

cem
05.01.2009, 13:39
kendisi gitti.. sivasa ayak uyduramadı.. zorla tutacak halimiz yok baksanıza futbolculara yeterki istanbul takımı olsun ikinci lig de bile oynamaya razılar.. tıpkı bizden ayrılan bazı futbolcular gibi....

ssozan
05.01.2009, 13:49
NE DİYELİM KENDİSİ BİLİR...

İYİ FUTBOLCUYDU AMA

ssozan
05.01.2009, 13:51
bence gitsin... sezer son zamanlarda cok formsuz... fenerbahce macından sonrakı butun maclarda varlıgı yoklugu belli degıldı... yeri dolmayacak bir futbolcu degil...

BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA SEZER BİZE DERBİ MAÇLARINDA YA DA ZOR MAÇLARDA İŞİMİZE YARIYOR..

muhsin koçak
05.01.2009, 14:00
sezon başında herta berlin,sonra blackburn rovers gibi takımlara gideceği duyumları vardı,şimdi ise kasımpaşa!görüyorsunuz sivasspordan ayrılanların durumunu.

mustafa_kavak58
05.01.2009, 14:30
Sivasspor'da sıcak saatler
Yiğidolar, transfer çalışmalarını hızlandırdı, Tunuslu yıldız Hamed Namouchi ile prensipte anlaşıldı. Murat Erdoğan için de pazarlıklar devam ediyor.
Rangers’ta da oynadı...
Lider Sivasspor çalışmalarını Antalya’da sürdürürken, transferde de hareketli günler yaşıyor... Kırmızı-Beyazlılar’ın, Fransa’nın Lorient takımında forma giyen başarılı orta saha futbolcusu Hamed Namouchi ile prensipte anlaştığı belirtildi. Daha önce Glasgow Rangers forması da giyen Tunuslu yıldızın, 35 kez milli takım forması giydiği ve 9 gol attığı belirtildi. 2006 yılından beri Lorient’te oynayan 24 yaşındaki futbolcunun, Fransız ekibinde 3 golü bulunuyor.

‘Başkan ile konuşacağız’
Transfer konusunda bir açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, “Başkanımız kampa katıldı. Namouchi için kendisiyle son bir durum değerlendirmesi yapacağız” dedi. Tunuslu yıldızın Antalya kampına yetişemeyeceği, bu nedenle Sivas’a geleceği belirtildi. Bunun yanı sıra Murat Erdoğan için de görüşmelerini sürdüren Uygun, “Para konusunda sıkıntı yaşanırsa, takas yoluna gidilir. En kısa zamanda bu işi de bitireceğiz. Konuyla ben ilgileniyorum” açıklamasında bulundu.

cesur sivas
05.01.2009, 15:46
Arkadaslar OSC Lille 18 yasinda olan bir orta saha oyuncusu var.Yannis Salibur iyi top oynuyor hemide fiyati'da cok fazla degil (50.000). Adam fransiz ve boyu 1.76 boyunda ve 74 kg.
Fransanin FC Stade Rennes de oynanyan 18 yasindaki Fransiz orta saha oyuncusu Yann Mvila. FC Stade Rennes de aldigi fiyat 300.000. 1.69 boyunda olan Yann Mvila geleceyin oyuncularindan birise benziyor. Kendisinden yapilan bir ankette 5 yildiz dan 5 cikti.

yigidozan
05.01.2009, 18:07
Sivasspor'da sıcak saatler
Yiğidolar, transfer çalışmalarını hızlandırdı, Tunuslu yıldız Hamed Namouchi ile prensipte anlaşıldı. Murat Erdoğan için de pazarlıklar devam ediyor.
Rangers’ta da oynadı...
Lider Sivasspor çalışmalarını Antalya’da sürdürürken, transferde de hareketli günler yaşıyor... Kırmızı-Beyazlılar’ın, Fransa’nın Lorient takımında forma giyen başarılı orta saha futbolcusu Hamed Namouchi ile prensipte anlaştığı belirtildi. Daha önce Glasgow Rangers forması da giyen Tunuslu yıldızın, 35 kez milli takım forması giydiği ve 9 gol attığı belirtildi. 2006 yılından beri Lorient’te oynayan 24 yaşındaki futbolcunun, Fransız ekibinde 3 golü bulunuyor.
.

Genç bi oyuncu, inşallah bilica gibi bi yıldız daha doğar. Dilimizden "yigido hamed" düşmez inşallah:D

revenge58
06.01.2009, 00:06
Sivasspor un son transferi Benin milli Takımının da formasını giyen Razak Omotoyossi (Al - Nassr )...son 2 yıldır isveç in helsinborg takımında 33 maçda 16 gol attı.bu sezon da Al-Nassr takımında 13 maç da 9 gol attı.
08.10.1985 doğumlu 1.77 cm 80 kg.

revenge58
06.01.2009, 00:06
kupa maçında oynama ihtimali yüksek bu arada

mev58lüt
06.01.2009, 00:15
sivassporumuza hayırlı olsun diyelim.

furky.b
06.01.2009, 00:22
arkadasim..bilgileri nerden aldin ?

Kaynak yazarmisin lutfen..

revenge58
06.01.2009, 00:38
kamp yaptıkları otelde çalışıyorum.bu akşam kampa katıldı

furky.b
06.01.2009, 00:42
hmm sagolasin..
soyle goz attim..transfermarkta..

23 yasinda.. henuz genc ,isimize yarayabilir..

Arkadasim..hazir ordaykene..Baska Yeni Gelen Futbolcular Varmi ?

Mesela Hafta Ici.. Lorient den Karim Diye Biri Gelmis Deniliyordu ?

Asli Varmi..?

Biraz Daha Bilgi Verirsen

Seviniriz..

nejmi58
06.01.2009, 01:06
gercekten iyi bir oyuncuya benziyor. gelecegin yildizlarindan deniliyor kendisi icin. iste birkac bilgi:

http://de.fifa.com/worldfootball/news/newsid=657033.html

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/africa/7117101.stm

http://de.youtube.com/watch?v=9UH6wgjptuI

http://de.youtube.com/watch?v=t9_O2LZAuc8

revenge58
06.01.2009, 01:10
kerim beğenilmedi sanırım.yarın kamp bitiyor belli olacak.ama kerim i paf takımada alabilirler.19 yaşında 1.90cm.libero

nejmi58
06.01.2009, 01:23
bu adam icin gecen sene 1,5-2 milyon isteniyormus, biz nasil alabiliyoruz acaba

Shan58
06.01.2009, 01:38
Bülent hoca Mehmet yıldızla aynı özelliklere sahip 23 yaşında bir futbolcu buldum mehmetin altarnatifi diyordu.
Acaba bu oyuncumu o bahsettiği.
Fizik olarakta çok güçlü gözüküyor. mehmet kadar olurmu bilmiyorum ama iyi bi oyuncuya benziyor.
Tek çekindiğim nokta ise bu afrikalıların çabuk adam satması.
Daha iyi para veren oldumu hemen gitmek için çırpınıp dururlar.

Mehmet gibi vefakar olacağını sanmıyorum ama şampiyonluk için işe yarayacağı kesin.
En azından Tum'dan daha iyi olduğu düşünüyorum.

SenSetik
06.01.2009, 09:31
Tunuslu Hamed Namouchi'nin sakatlığından korkan Yiğido İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının Fransız yıldızına yöneldi.

Sivasspor aradığı ismi İsrail'de buldu. Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Hamed Namouchi'nin son 2 sezonda sadece 18 maç oynaması ve ağır sakatlık geçirmesi Yiğidoları yeni bir isme yöneltti. Kırmızı-beyazlı yönetimin, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında 10 numaralı formayı giyen Fransız futbolcu Yannick Kamanan ile ilgili girişimlere başladığı
ve transferin bitmek üzere olduğu dile getirildi.

31 maçta 12 gol attı
Geçen sezon İsrail Ligi'nde forma giydiği 31 maçta 12 kez fileleri havalandıran Fransız oyuncunun, tam Sivas'ın aradığı özelliklere sahip olduğu belirtildi. Önceki gün Mecnun Otyakmaz ile bir toplantı yapan Bülent Uygun'un, Kamanan'la ilgili başkana bilgi verdiği dile getirildi. Ayrıca daha önce gündeme gelen Namouchi'nin çarpraz bağlarından ağır sakatlık yaşaması transferi zora soktu.

Kamanan kimdir?
* Adı: Yannick Kamanan
* Doğum tarihi: 1982
* Doğum yeri: Fransa
* Boy: 1.86
* Mevkisi: Orta saha
* Forma no: 10

Kariyeri
Yıl Takım Maç Gol
2003-2004 ..Gijon .............21 .......3
2004-2005 ..Ajaccio..........44 .......4
2006-2007 ....Schaffhausen..8........... 1
2006-2007 ..M.Herzilya.....17 .......6
2007- ..........M.Tel Aviv.....45.....15

kaynak : fotomaç

burak_baykal
06.01.2009, 09:35
bize en önemlisi iki tane orta saha oyuncusu lazım.

davulcu
06.01.2009, 10:18
Sivasspor'da ilk yarıda fazla forma şansı bulamayan Sergio Pacheco'ya Ankaraspor talip oldu. Başkent ekibinin, Brezilyalı futbolcu için Sivasspor'a teklifte bulunduğu ve Bülent Uygun'un da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcunun, Ankaraspor'a kiralık olarak gönderileceği ve satış önceliğinin de bu takıma verileceği öğrenildi.

not: kaynak fotomaç

burak_baykal
06.01.2009, 10:19
TRANFERDE TEK SORUN ORTA SAHA OLURSA SÜPER OLACAK

davulcu
06.01.2009, 10:42
Tunuslu Hamed Namouchi'nin sakatlığından korkan Yiğido İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının Fransız yıldızına yöneldi.

Sivasspor aradığı ismi İsrail'de buldu. Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Hamed Namouchi'nin son 2 sezonda sadece 18 maç oynaması ve ağır sakatlık geçirmesi Yiğidoları yeni bir isme yöneltti. Kırmızı-beyazlı yönetimin, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında 10 numaralı formayı giyen Fransız futbolcu Yannick Kamanan ile ilgili girişimlere başladığı
ve transferin bitmek üzere olduğu dile getirildi.

31 maçta 12 gol attı
Geçen sezon İsrail Ligi'nde forma giydiği 31 maçta 12 kez fileleri havalandıran Fransız oyuncunun, tam Sivas'ın aradığı özelliklere sahip olduğu belirtildi. Önceki gün Mecnun Otyakmaz ile bir toplantı yapan Bülent Uygun'un, Kamanan'la ilgili başkana bilgi verdiği dile getirildi. Ayrıca daha önce gündeme gelen Namouchi'nin çarpraz bağlarından ağır sakatlık yaşaması transferi zora soktu.

Kamanan kimdir?
* Adı: Yannick Kamanan
* Doğum tarihi: 1982
* Doğum yeri: Fransa
* Boy: 1.86
* Mevkisi: Orta saha
* Forma no: 10

Kariyeri
Yıl Takım Maç Gol
2003-2004 ..Gijon .............21 .......3
2004-2005 ..Ajaccio..........44 .......4
2006-2007 ....Schaffhausen..8........... 1
2006-2007 ..M.Herzilya.....17 .......6
2007- ..........M.Tel Aviv.....45.....15

muhsin koçak
06.01.2009, 11:11
hayırlısı nasılsa öyle olsun,başkanın müjdee olarak belirttiği transfer bunlar olmasa gerek,kim acaba?

mustafa_kavak58
06.01.2009, 11:34
kamanan nin degeri 200.000 internette baktim okardar pahali oyuncu degil hamed degeri 1.500.000

sivaslimete
06.01.2009, 11:54
http://ktunnel.com/index.php/1010110A/ac591c11bfc070aa039d53fe9871bf 8a1df929f3884fe9e885dc3474cb1a 2c23951eeeb048f0d7fd15025
bence iyi bir futbolcu isteyen baksin burda yaklasik 9 dakikalik bir videosu var hem cok atiyor hem cok attiriyor

karahisarli
06.01.2009, 12:41
orta sahadan cok forvete benziyor cok akilli bir futbolcuya benziyor paylasim icin tesekkürler kardes

ssozan
06.01.2009, 12:44
BU HABER 2007-08-16 DAN ALINMA::

4. dakikada Kazım`ın sağdan taşıdığı topu alan İlhan, sağ kanattan yerden vuruşunda topu filelere gönderdi: 1-0.

14. dakikada Kamanan, ceza alanı içinde geliştirdiği atakta şutunu çektive kaleci Yusuf önledi.

16. dakikada sağ kanattan gelişen Maccabi Tel Aviv atağında, Nimny`nin sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

37. dakikada Nimny`nin kullandığı serbest vuruşta, top direği sıyırarakaz farkla üstten autu boyladı.

42. dakikada Kayseri Erciyesspor savunmasının hatası sonucu topu alan Kamanan, ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımını beraberliğe taşıyan golü kaydetti: 1-1.

Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve ilk yarı 1-1`lik eşitlikle tamamlandı.

52. dakikada İlhan`ın kullandığı köşe atışında iyi yükselen topa Emrah vurdu. Emrah`ın kafa vuruşunda, top auta çıktı.

54. dakikada Kamanan`ın geliştirdiği atakta, bu oyuncunun şutunda Kayseri Erciyesspor savunması topu kornere çeldi. Köşe atışından gelen topa Peretz`in kafa vuruşunda top, üst direğe çarpıp oyun alanına döndü.

Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

56. dakikada gelişen Maccabi Tel Aviv atağında, Mesika`nın şutundakaleci Yusuf tehlikeyi engelledi.

83. dakikada Mesika, penaltı noktası üzerinde uygun pozisyonda topa iyivuramadı ve atak autla sonuçlandı.

Kalan dakikalarda evsahibi ekibin baskısı başka gol getirmedi vekarşılaşma 1-1`lik skorla tamamlandı.

Stat: Bloomfield

Hakemler: Igor Egorov**, Vladislav Khodeev**, Anatoli Tsvetnov** (Rusya)

Maccabi Tel Aviv: Dragoslav**, Shpungin**, Martinoviç**, Oz *, Mesika **, Romann*, Yeini**, Nimny * (Dk. 57 Enry *), KAMANAN *** (Dk. 72Haddad Aviv), Haddad** (Dk. 63 Azran *), Peretz ***

Kayseri Erciyesspor: Yusuf ***, Hüseyin **, Kemal **, Osman* (Dk. 45Emrah **), Ramazan*, Köksal **, Adem** (Dk. 77 İlker**), Kamil **,Aydın***, İlhan ***, Burhan***

Goller: Dk. 4 İlhan (Kayseri Erciyesspor), Dk. 42 KAMANAN (Maccabi TelAviv)

Sarı Kartlar: Dk. 36 Peretz, Dk. 45 Yeini, Dk. 88 Martinoviç (MaccabiTel Aviv), Dk. 67 Adem, Dk. 73 Burhan, Dk. 80 Emrah (Kayseri Erciyesspor)

TEL AVİV (A. A)

muhsin koçak
06.01.2009, 12:56
kanamanın hangi mevkide oynadığını bilen var mı aranızda?

ssozan
06.01.2009, 13:04
kanamanın hangi mevkide oynadığını bilen var mı aranızda?

ORTA SAHADA OYNUYO
GOLE DÖNÜK
MUSA AYDIN GİBİ GOL YOLLARINDA DA ETKİLİ YENİ BİR MUSA GELDİ YANİ AMA MUSA İLE AYNI MEVK DE DEĞİL

muhsin koçak
06.01.2009, 13:23
ORTA SAHADA OYNUYO
GOLE DÖNÜK
MUSA AYDIN GİBİ GOL YOLLARINDA DA ETKİLİ YENİ BİR MUSA GELDİ YANİ AMA MUSA İLE AYNI MEVK DE DEĞİL

bilgiler için teşekkürler dodtum,bizimde forvetten çok ortasaha oyuncusuna ihtiyacımız var.

SenSetik
06.01.2009, 13:25
savaşçı, top kullanmayı çok iyi bilen bir oyun kurucu lazım bize...emre belezoğlu tipinde birisi..

kahrolsun israi
06.01.2009, 13:48
filistinde yaşanan olaylardan sonra baliliyi sivasta istemiyoruz herkezi mantıklı düşünmeye sevk ediyoruz

konartr58
15.01.2009, 15:59
israilin yaptığını kınıyoruz.Ama olayı kişilere indirgemek yanlış.Şavaş kararını siyasiler alır.Balili mi aldı.Onlar bize emanettir.Balili savaşı övmüyor kınıyor.Türklerin bu coğrafya da büyük olmasının nedeni farklılıklara karşı himayeci olmuştur.Bu coğrafya da israilide susturmanın başka güçleride susturmanın yolu büyük olmaktan geçiyor.Onun içinde yoksullukla ve cehaletle şavaş gerekir.

GokhanTurna
16.01.2009, 14:43
* Sivasspor
Gelenler: Kamanan (Tel Aviv)
Gidenler: Eyüp (Giresun), Ömer

* MKE Ankaragücü
Gelenler: Hasan Üçüncü, Abdülaziz (Trabzonspor), Bouzid (Troyes)
Gidenler: Gökhan Emreciksin, Abdülkadir (F.Bahçe), Cem Can (G.Birliği)

* Ankaraspor
Gelenler: Ramazan, Caner(Malatya)
Gidenler: Tita (Antalya)

* Antalyaspor
Gelenler: Fatih Ceylan (Kayseri), Tita (Ankara)
Gidenler: Sezer (Giresunspor)

* Bursaspor
Gelenler: Ertuğrul Sağlam (TD), Daniel Menendes Rezende (America), Ali Tandoğan, Tuna Üzümcü (Beşiktaş)
Gidenler: Yusuf (Beşiktaş), İsmail (Kasımpaşa)

* Beşiktaş
Gelenler: Yusuf Şimşek (Bursaspor)
Gidenler: Ali Tandoğan, Tuna Üzümcü (Bursa), Batuhan, Emre Özkan (Eskişehir), Aydın

* Denizlispor
Gelenler: Wescley Goncalves (Cricuma), Bora Kök (Sakarya), Şener (Konya)
Gidenler: Vega, Yusuf (Giresun)

* Eskişehirspor
Gelenler: El Saka (G.Birliği), Batuhan Karadeniz, Emre Özkan (Beşiktaş)
Gidenler: Birol, Hikmet, Ersin (Diyarbakırspor)

* Gaziantepspor
Gelenler: İlhan Özbay (K. Erciyes)
Gidenler: Metin (Adana), M. Polat, Metin Tuğlu, Mustafa Cevahir (Fesh edildi), Tolgahan (Adana)

* Gençlerbirliği
Gelenler: Cem Can (A.Gücü), Eren (Ankara), Mile Jedinak (Coast Mariners)
Gidenler: El Saka (Eskişehir)

* Galatasaray
Gelenler: Yok
Gidenler: Yok

* Fenerbahçe
Gelenler: Gökhan Emreciksin, Abdülkadir Kayalı (Ankaragücü), Onur, Furkan (Sakarya)

* Hacettepe
Gelenler: Tambwe (Lokoren), Ante Kulusiç (Sibenik), Selçuk Şahin, Ümit Tütinci (Kartal), Arda Yavuz (Essen)
Gidenler: Teli, Sukaj (Fesh edildi)

* İstanbul Bşb
Gelenler: Oğuz Sabankay (G.Saray), İskender Akın (Kartal)
Gidenler: İlyas (Boluspor), Yiğitcan, Mutlu, Uğur (Bolu)

* Kayserispor
Gidenler: Fatih Ceylan (Antalya), Escobar (Rezona Santos)

* Kocaelispor
Gidenler: Yılmaz Vural (TD), Serhat, Musa, Kemal Aslan, Semavi (Fesh edildi), Nenad (Metz)

* Konyaspor

* Trabzonspor
Gelenler: Faty Papy (Brundj)
Gidenler: Adnan (Hacettepe), Fatih (Karadeniz), Hasan, Abdülaziz (A. Gücü), Ergin (Ç. Rize)

ssozan
16.01.2009, 15:31
Sivasspor
Gelenler: Kamanan (Tel Aviv)
Gidenler: Eyüp (Giresun), Ömer
ÖMER İN NEREYE GİTTİĞİ YOK AMA ÖMER TURGUTLUSPOR A GİTTİ
Bursaspor
Gelenler: Ertuğrul Sağlam (TD), Daniel Menendes Rezende (America), Ali Tandoğan, Tuna Üzümcü (Beşiktaş)
Gidenler: Yusuf (Beşiktaş), İsmail (Kasımpaşa)
BURSA İYİ TRANSFERLER YAPMIŞ
Galatasaray
ZATEN GS NİN TRANSFER YAPMASINA GEREK YOK

GokhanTurna
16.01.2009, 15:40
Benim Sivassporumuzda en çok görmek istediğim oyuncular İbrahim Akın ve Kemal Aslan.İbrahimi belki alamayız ama Kemali alabiliriz yanılmıyorsam şuan boşta

ssozan
16.01.2009, 15:43
FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA Kİ MANİSASPOR DA 3 TANE TRANSFER YAPTI İŞTE TRANSFER HABERİ:

Manisaspor'da 3 imza
Manisaspor, ara transferde renklerine bağladığı Konyasporlu FATİH EGEDİK, kaleci İLKER AVCIBAY ve Ankaragücülü TOLGA DOĞANTEZ ile resmi sözleşme imzaladı. Tarık Almış Tesisleri'nde bugün düzenlenen törenle basına tanıtılan üç futbolcudan TOLGA'nın sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı, FATİH ile İLKER'in ise kiralık olarak transfer edildiği açıklandı.

Manisaspor'a gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen TOLGA, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Tecrübem ve kişiliğimle Manisaspor'un şampiyonluk mücadelesine katkı sağlamaya çalışacağım" derken, FATİH, "Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Manisaspor'un bulunduğu yer zaten kalitesini ortaya koyuyor. Benim amacım burada şampiyonluk yaşamak" şeklinde konuştu.

İki gündür antrenmanlara çıktığı Manisaspor'da çok sıcak bir hava bulduğunu söyleyen kaleci İLKER ise bu havayla şampiyonluğu kucaklayacaklarına inandığını dile getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada ikinci yarıda Fatih'in 18, Tolga'nın 3, İlker'in ise 1 numaralı formayı giyeceği bildirildi. Bu arada siyah-beyazlı ekip Fortis Türkiye Kupası'nda pazar günü oynayacağı SİVASSPOR maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Rakiplerinden çekinmediklerini söyleyen teknik direktör Levent Eriş, "SİVASSPOR'u yenip çeyrek final vizesini alacağız" dedi.