Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali '' Cavcav '' Oyunu !

SivasSpor.Com
22.12.2008, 20:17
http://www.sivasspor.com/images/stories/cavcav.jpg

İlk yarıyı lider kapatan Sivasspor’un Pazar Günü oynadığı Gençlerbirliği maçı Sivasspor Taraftarları için işkenceye dönüştü.

Takımlarını desteklemek için 19 Mayıs stadyumuna gelen Sivassporlular önce bilet şoku ile karşılaştı. Daha önce oynanan maçlarda bilet fiyatları 5-10 Ytl’yi geçmezken Sivasspor maçına özel tarife ile Açık trübün 10.50 Ytl, Kapalı Türübün 20.50 Ytl olarak belirlenmesi tepki ile karşılandı. Bu zamlı tarifenin yanısıra 10.50 ve 20.50 gibi küsüratlı fiyatların belirlenmesi bozuk para kuyrukları oluşmasına sebep oldu. Bilet satılan gişede de paraüstünün verilebilmesi için bozuk paranın bulunmadığı, bilet almak isteyen taraftarların bilet adedine göre tam ücret ödemesi gerektiğini belirttiler. Stada bozuk para girişi yasak olduğu halde bilet fiyatlarının küsüratlı olması iyi niyetten uzak bir yönetim kararıdır.

Sivasspor taraftarı zor bela biletini alıp turnikelere yaklaştığında 2. bir şok ile karşılaştı. Küçük yiğidolar turnikelerden geri çevrildi. Küçük çocukları ile maça gelen anne ve babaların bütün ısrarına rağmen çocuklara da bilet uygulaması ısrarla uygulandı. Sivasspora özel bu uygulamanın geçen hafta oynanan maçta uygulanmadığını belirten Sivassporlular birkes daha çocukları için Bilet İşkencesinin yolunu tuttu.

Bütün ayak oyunlarına rağmen takımını destekleyen Yiğidolar 3 puan ve Liderlik Sevinci ile evlerine dönerken 3. şok haberde Bülent Uygun’un kızına uygulanan darp haberi oldu. Ev sahipliği ve insanlıktan uzak bu davranışın karşında söyleyecek fazla söz yok. Herkes mayasına ve meşrebine Uygun haraket eder.

Bu kadar çirkinliğin bir arada Gençlerbirliği maçında yaşanması Sivassporlu taraftarlarının tepkisine yol açtı. Anadolunun Yükselen Yıldızı Sivasspor’un önüne çıkarılan engeller hakkaniyet anlayşından ve iyi niyetten uzak çabalardır. Unutulmasın ki Haklı olan her zaman kazanır.

SivasSpor.Com Özel Haberi

HaSiVasLıM58
22.12.2008, 20:19
4 Eylül'De o zaman 10.275 krş yaparız;)

samet yıldız
22.12.2008, 20:38
adi herifler
zatenn bu başkanıda hiç sevmiyorum
ama hakettiklerini aldılar zaten
helal olsun ankaradaki yiğidolara

mnt3
22.12.2008, 20:39
ilhan cavcav birkaç yıl önce 19 mayıs stadında ankaragücü taraftarına yaptığı kol hareketiyle karakterini ortaya koymuştu zaten,neymiş gençlerbirliği ankarada seçkinlerin takımıymış,gördük seçkinlerin takımının uygulamalarını

Cley
biz o 50 kuruşun kime gittiğini hep birlikte bağırdık duymuşlardır.

Besyo_cu
Koskoca Gençlerbirliğinin düştüğü duruma üzüluyorum yazık hemde cok yazık...

cem
22.12.2008, 20:50
Geçen sene ankara'daki Oftaş maçında da bi sürü işkence çekmistik.. saatlerce hiç bı sebep yok ken bizi kuyruk ta bekletmişlerdı ve maçın 30. dakikasında ancak gırebilmistık stada...CAVCAV bu çok görmemek lazım.. ankaragücü taraftarı Genclerbırlıgı nin rakıplerıni boşuna desteklemıyor Ankarada...

Cley
22.12.2008, 20:54
Geçen sene ankara'daki Oftaş maçında da bi sürü işkence çekmistik.. saatlerce hiç bı sebep yok ken bizi kuyruk ta bekletmişlerdı ve maçın 30. dakikasında ancak gırebilmistık stada...CAVCAV bu çok görmemek lazım.. ankaragücü taraftarı Genclerbırlıgı nin rakıplerıni boşuna desteklemıyor Ankarada...

evet gecen sene bende maç başladıktan 15.dk sonra girebilmiştim içeri.

burak_baykal
22.12.2008, 21:08
ÇOCUK DÜŞMANLARI

DEĞERLİ DOSTLARIM 21 ARALIK PAZAR GÜNÜ ANKARADA GERÇEKLEŞEN GENÇLERBİRLİĞİ -SİVASSPOR MAÇINA ANKARA DIŞINDAN SİVASSPORU DESTEKLEMEK İÇİN ÇEŞİTLİ İLLERDEN GELİNDİ.BURADAN SESLENİYORUM SAYIN İLHAN CAVCAV EĞER BİR BİLET FİYATINI GERÇEK VE AKILLI ŞEKİLDE DÜZENLİ OLARAK BELİRLEMELİSİN RAKİP TARAFTAR BÖLÜMÜ OLARAK AÇIK 10,5 YKR CAVCAV BEY HADİ 10 YTL,Yİ ANLADIK TA 50 YKR NERDEN ÇIKTI?
BEN BİLMEM AMA KAÇ YILDIR GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKANLIĞINI YAPIYORSUN HİÇ İNSAF YOK MU SİZDE HALA ÖĞRENEMEDİNİZ Mİ? SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR.KÜÇÜK YAŞTAKİ ÇOCUKLARDAN BİLE ÜCRETE TABİİ TUTUYORSUNUZ.SAYIN CAVCAV SPOR TİCARET ŞİRKETİ DEĞİLDİR.BUNU HATIRLATMAYI UNUTMAK İSTEMİYORUM.VE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ANKARASPOR ONURSAL BAŞKANI MELİH GÖKÇEK SANA BUNU YAKIŞTIRAMADIM. BAŞKENTİN BAŞKANISIN ( ANKARASPOR İÇİN DEPLASMAN MAÇINA GELEN MİNİK TARAFTARLARDAN BİLE ÜCRET ALIYORSUNUZ ANKARASPORUN MADDİ DURUMU ÇOKMU KÖTÜ? SAKIN HA SİZE YAKIŞTIRAMADIM.EĞER DERSENİZ Kİ BANA SEÇİM İÇİN YAPIYORUM DERSENİZ BİZE ANCAK SUSMAK VE SİZİ KINAMAK DÜŞER.GENLERBİRLİĞİ BAŞKANI İLHAN CAVCAV İLE İYİ İTTİFAT İÇİNDESİNİZ.SAYIN GÖKÇEK VE CAVCAV SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR.TİCARET A.Ş. DEĞİL

burakkova
22.12.2008, 21:19
ilhan cavcavın kişiliğini karakterini nasıl bir insan olduğunu cümle alem bilir.. başkanımız buna gereken cevabı verir inşallah..

noname87
22.12.2008, 21:25
inşallah küme düşersiniz hacettepeyle birlikte :mad:

davulcu
22.12.2008, 21:34
paraya ihtiyacı varmış.............:D

RECEP_YÜKSEL
22.12.2008, 22:02
Herkez şu kadar bu kadar yapalım diyorda adamların tarfatarı yokki gelip bilet alsınlar yine eziyeti biz çekeriz çünkü bi kural var rakip türbünde fiat neyse evsahibinede otürbünde aynı olur fiatlar yoksa ceza yersin

yani yine biz çekeriz cefayı yani Sivasdaki gardaşlar çeker

cav cav allahından bul kemik

Yiğiter
22.12.2008, 22:07
Cavcav ikinci yarı Sivas'a gelirse biz de ona bilet uygulaması yapalım,hatta futbolcuları da bilet uygulamasına tabi tutalım.
Bilet fiyatları Cavcav için: 2.114 papua yeni gine parası
Futbolcular için:0.128 japon yeni
yapalım:)

avrupali yigido
22.12.2008, 22:13
manyak bu adam vallaha........ para icin kendini de satar :):):)

myway
22.12.2008, 22:38
Konuyla ilgili diyecegim cok sey var da herkes onun ne mal oldugunu biliyor.O yuzden ona sadece ilhan HAVHAV demekle yetiniyorum!!

karahisarli
22.12.2008, 23:12
insallah bizde onlara beterini yapariz artik olmuyor onlar bize iskence yapacak biz onlara iyi davranacagiz

BekirBayrak
22.12.2008, 23:25
4 Eylül'De o zaman 10.275 krş yaparız;)

Yapalım yapalımdaa kaç kişi gelecek o takım taraftarından

XXCakir58
22.12.2008, 23:27
böyle gibileri baskan oluyor iste. Bagzi insanlarin gözü para gördünmü kendini bisey zannediyor, fakir olanlari kücümsüyorlar.

muhsin koçak
22.12.2008, 23:53
bardağın dolu tarafından bakalım isterseniz birde;bu sivassporun ne kadar büyük bir takım olduğunun göstergesidir.

Ertugrul
23.12.2008, 00:28
Gençlerbirliği Kulübünün uygulamaları tamamen rezaletti. Küsuratlı bilet fiyatları, çocuklara uygulanan bilet mecburiyeti ve küçük bir kızın şiddete uğraması...
Kötü niyet,terbiyesizlik,maddiyatçı lık ve aşşalık duygusunun ürünü olan bu uygulamaların cezasız kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir şekilde Türk Futboluna ve özellikle de Sivasspor ve Sivasspor taraftarına zarar veren bu ve benzeri uygulayıcılarının artık uzaklaştırılması gerekiyor.

GuNaY
23.12.2008, 04:26
Açıklanan bilet fiyatları maç saatine doğru değişiyor, bununlada kalmayıp küsüratlı bir fiyat konuluyor. Gişede para üstünü verecek bozuk para bulunmuyor, hadi bulundu diyelim onuda girişte polisler alıyor...
Bileti alıyorsun yanında 7 yaşındaki çocukları almıyorlar. Çocuklara spor aşılanmalı diye konuşup dururlar, paradan bihaber küçükler için bilet uygulaması yaparlar...

Ne diyelim Allah'ından bul cavcav...

Bu arada karşı kale arkasında gençlerbirliğini desteklemeye gelen trabzon taraftarlarıda cavcavla işbirliğine girerek ne kadar şerefli(!) olduklarını bir kez daha gösterdiler...

sivaslibozo
23.12.2008, 07:51
bu tutumuyla ne kadar Serefli oldugunu göstermisdir bazi arkadaslarinda dedigi gibi....zaten Capsizin teki...isminde hayir yok...karsilasmak nasib olmuyor ki

SIvaslibozo

xremix
23.12.2008, 09:11
CAVCAV SENELERDİR SÜPERLİGDESİN KAYDADEĞER HİÇ BİR BAŞARIN YOK BUNUN YANINDA SÖĞÜŞLEMEYİ ÇOK SEVİYORSUN,BİZDEN ALDIĞIN HER FAZLA KURUŞ ZEHİR ZIKKIM OLSUN

murtes
23.12.2008, 09:25
helel olsun bilete bak rezalete bak bu cavcav yıllardır kulüp yönetiyor nasıl ayakta durdugu anlaşıldı artık ist takımları uyandı gençlerbirligi iyi paraya stscak futbolcu bulamadı eskiden fenerinde gözü açıldı tarıklar moşeler yokki

Abdullah DuMaN
23.12.2008, 12:01
Saçma birşey bilet fiyatını ya 20 yap ya ya 20 yap yada 10 yap küsüratıda ne oluyor

merkez_emre
23.12.2008, 12:06
bu cavcav 3 kurus ıcın yapmayacagı sey yok onu anladım

abdullah58
23.12.2008, 13:14
cavcav denen hokkbazin teki adamda her cinlik var cikarina göre yönetiyor takimi,zaten gencler birligi son 3 yilin en iyyi futbolunu oynamis simdiye kadar nerdeydiler gelen giden 3 atiyordu,acaba bir yerden emirmi aldilar bizim puan kaybetmemiz icin-

yeniceri_can
23.12.2008, 13:59
Allahından bulsun . sevindimi acaba . 50 kuruşun nereye gittiğini biliyoruz ;)

BURAK_06
23.12.2008, 19:20
Geçen sene de böyle yapmışlardı.Kapıları hem çok geç açmışlar hemde az kapı açmışlardı.Maçın 30.dakkasında girmiştik.Anlamadım ki sivasa bi gıcığı mı var.Neyse her maç cevabını alıyorlar.

muhsin koçak
23.12.2008, 21:59

bu ve bunun gibi bir kaç tane daha kaşar başkan var liğimizde,onların kimler olduğunu her kes bilir,onlar orada oldukları sürece bir baba değmez bunlara,dedimya kaşar bunlar kaşarrrr!!!

yerliturkuaz
23.12.2008, 23:35
Sizin gibi spor düşmanı spor adamları olduğu sürece Türk futbolu ilerleyemez hiç mi örnek almadın Şenez Erzik'i kaç senedir bu işin içindesin....

Stephan Battal
24.12.2008, 09:10
haklisiniz aynen genclerbirligini devirdigimiz gibi

SenSetik
24.12.2008, 11:53
kendimi bildim bileli bu adam futbol piyasasının içindedir ve mutlaka her sene çirkin bir davranışla gündeme gelir...

hayatım boyunca haz etmediğim üç beş tane futbol adamından birisidir...

sivasli215
24.12.2008, 12:11

kişiler geçici,klüpler dostluklar kalıcı
cavcava kızıp cumhuriyetle yaşıt bir klübe bu kadar hakaret etmek çok yanlış
gençlerbirliği gibi süper ligin alt yapısını oluşturan bir klüp için söylediklerine katılmıyorum
yapılan yanlış bir uygulama kimbilir hangi mazerete bağlıdır.her ne olursa olsun saçma sapan bir durum ortaya çıkmış
yine de gençlerbirliği bu ligde her zaman boy gösterecek takımlardan biri olmalı....

yener_sahin
24.12.2008, 12:17
taraftarız çekeriz cefa.yanına kalmaz bu cavCAK...

adres58
24.12.2008, 13:25
MAksat 20,50 kuruş değilki verdiğiniz 25 liralın üstü yanı 4 tane 1 ytl 1 tane 50 kuruş alıp sahaya atacaksınız ve ceza alacaksını. Maksat bu. ama Civcivin oyununa gelmedi aslan hemşerilerim ve cebindeki bozuk paraya su alıp içti. Zaten türk futbolunun bu tarz başkanları bir kanayan yaraydı..

adres58
24.12.2008, 13:26
kişiler geçici,klüpler dostluklar kalıcı
cavcava kızıp cumhuriyetle yaşıt bir klübe bu kadar hakaret etmek çok yanlış
gençlerbirliği gibi süper ligin alt yapısını oluşturan bir klüp için söylediklerine katılmıyorum
yapılan yanlış bir uygulama kimbilir hangi mazerete bağlıdır.her ne olursa olsun saçma sapan bir durum ortaya çıkmış
yine de gençlerbirliği bu ligde her zaman boy gösterecek takımlardan biri olmalı....

Cavcavı o zaman nasıl küme düşüreceğiz. Ya şiş yanacak yada kebab...

yigidozan
24.12.2008, 13:38
ne yapacaklarını şaşırmış adi herifler."iyi futbola nasıl köstek olunur" diye bi seminer düzenlenir yakında eminim. konferansı da cavcav verir.vallahi ayıp ya

EyüphanAydın
24.12.2008, 18:28
Yaptığı bu büyük ayıbı şiddetle kınıyoruz.Elbette bunun ikinci yarısıda var,o zaman görüşmek dileğiyle.

TracyMcGrady58
25.12.2008, 15:06
Bu oyunlara en iyi cevabimiz 3 puan olmustur. Ne yazikki böyle oyunlar oluyor. Sanirim gecen senede taraftarlarimiz biraz gecikmeli alinmisti stad'a ama yinede her zaman 3 puanla böyle oyunlara cevabimizi veriyoruz

merithan58
26.12.2008, 12:36
bunların taraftarıda yokki deplasmana geldiklerinde bizde aynı şekilde cevap verelim.İnşallah hem gençlerbirliği hemde fason gençlerbirliği(hacettepe) düşer bu ligden

Buraq58
28.12.2008, 18:16
adi herifler
zatenn bu başkanıda hiç sevmiyorum
ama hakettiklerini aldılar zaten
helal olsun ankaradaki yiğidolara

Ardaşım Biraz Kibar Olurmusun Adi Felan Yakışmıo Sana Baq ..!