Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Tokat da PFDK Attı
SivasSpor.Com 25.12.2008, 22:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun.jpg
Ankara'da oynanan Gençlerbirliği maçı sonrası bir güvenlik görevlisinin Bülent Uygun'un 10 yaşındaki kızına tokat atması üzerine yaşanan olayların faturası "Dayak yiyen 10 yaşındaki kızın babası" Uygun'a kesildi !..
PFDK, kızına tokat atan görevliye hakaret etti diye Bülent Uygun'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi !..
Uygun'a verilen bu ceza tartışılacağa benziyor...
Bülent Uygun'un kızına atılan tokatın, temsilci ve gözlemci raporlarında yer almadığı belirtiliyor. Ancak yine de; birçok kişinin tanık olduğu bu kabul edilemez tokat olayında, Uygun'un kendine hakim olarak bu kadar hafif bir tepki verebilmesine rağmen cezaya çarptırılması tartışmaya yol açtı.
Uygun, cezanın Tahkim Kurulu'ndan dönmemesi durumunda, önlerindeki ilk resmi maçta yani 11 Ocak'ta Sivas'ta oynanacak Sivasspor-Denizlispor Fortis Türkiye Kupası maçında tribünde oturacak...
Biz de ses çıkaralım,eseleim gürleyelim,Sivas'a gelecek hakemin ayakları titreyecek diyelim mi?:)
Neyse ki Denizli maçında ceza kalkıyor ya Cincon maçında olsaydı:confused:
omercoskun 25.12.2008, 22:43 yok daha neler bu kadar olur ya
adama stadda yapmadığınız kalmayacak bide ceza yı da ona vereceksiniz at gözlüğüyle baksanız yine çözerdiniz olayı yada metin şentürke bıraksaydınız o bile çözerdi bu olayı
aslında 2 maç ceza verip g-s maçını garintiye almak istediler galiba ama tepkilerden mi çekindiler acaba ??:mad:
omercoskun 25.12.2008, 22:46 aslında sesimizi çıkarmamız lazım tepkilerimizi mail yoluyla yada ne biliim basın yoluyla felan gürlememiz lazım biraz daha sessiz kalırsak varya sahada faul yapınca bunlar bizim puanları bile silmeye kalkar lar he :D:D:D
muhsin koçak 25.12.2008, 22:48 Bunun sosyal bir sorun olduğunu göz ardı eden ve futbolla ilişkilendirenleri kınıyorum.Bu olayın futbolla hiç bir ilgisi yoktur.
yerliturkuaz 25.12.2008, 22:50 Tabi adamlar haklılar kızına tokat atana canlı yayında tebrik edecekti naptın hocam ya adama öyle açıklamalar yapılır mı adamın arkası sağkammış baksana:mad::mad::mad::mad::ma d:
Şiddetle kınıyorum bu kararı:mad::mad:
XXCakir58 25.12.2008, 23:39 Iste Sivassporu cekemiyorlarin bir ispati daha.
bi federasyon ancak bu kadar tarafli yönetilebilir,daha ilerisi yok bunun!ama olsun yinede yildaramayacaklar,Bülent hoca bununda icabina bakar.
albina58 26.12.2008, 00:32 Yazıklar olsun,
adı P.F.D.K. Bunlar birde hukukçu olacaklar.
Sahanın içinde,rakip futbolcuya bilerek ve isteyerek yumruk atılınca,buda ağzından köpükler fışkırarak konuşan,MHK ya küfürler eden,gizli devlet kademesinde olup illegal kişilere kulübünce PASAPORT çıkaran birinin futbolcusu olunca ses çıkmaz.
Diğer tarafta,binbir güçler içinde futbol karteline kafa tutarcasına,Türk futbolunun ayakta durması,diğer sportif alanlarda olan eksikliklere verdiği demeçleri toplayıp TEZ ve ÖRNEK alınması gereken Bülent UYGUN'a ceza veren anlayış-mantık;
Maalesef,PISIRIK-KORKAK insanların yapacağı bir iştir.
Kaybeden Bülent UYGUN değil,TÜRK FUTBOLU olacaktır.
konartr58 26.12.2008, 01:05 sinirlerimize hakim olalım.bak bu yazılanlardan sonra bir günde bu siteye kapatma cezası verebilirler ona göre.!
sandalli 26.12.2008, 01:39 Sesimizin duyulmasi icin ne gerekirse yapilmali, benim sahsi kanaatim TFF`nu baskani ve yönetim kurulunun Sivasspor ve Uygun ailesinden özür dilemesi gerekir.
mev58lüt 26.12.2008, 01:44 hemi suclular hemi güclüler ben bu insanlari anlamiyorum
Ertugrul 26.12.2008, 03:21 Bülent hocadan ve ailesinden özür dileyeceklerine birde ceza veriyorlar. Adaleti sağlamakla hükümlü olanların almış oldukları bu karar hükümsüz olduklarını kanıtlamaktadır.
Aslında haksız olan Bülent hocamız madem güvenlikçi kızına vurmuş gidecek tebrik edecekti birmi vurdun keşke iki tane daha vursaydın diyecekti hani kızı canı değilya tepkisiz kalacaktı ki herkese yaranacaktı .... hayır olmaz olamaz hocamız sonuna kadar haklı bir de kalkmış ceza veriyorlar eee nede olsa Türkiye burası aslında bazı şeyleri doğal karşılamak lazım ülkemizde demi belki hapise de girebilirdi hocamız buna da şükür .....::::))))))
8-10 yaşındaki küçücük kızı tartaklayacaksınız, sonra'da babasından tepki göstermemesini mi bekleyeceksiniz?
Ey bu cezayı Bülent Uygun'a kesenler bir empati yapın bakalım. Acaba sizler bu durumda ne yapardınız?
Rallim58 26.12.2008, 08:03 Nefretle kınanacak olaydır. Bu olay küçük kız Almina'nın suratına gelen o kirli elden daha ağır, bir skandal olaydır. Gözlemci ve yönetici raporlarında yer almayan bir olaya ceza veren, PFDK; bu olayla tartışılır hale gelmiştir.
Adı üzerinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ancak;
Profesyonellik; işinin erbabı ve uzmanı anlamında olup, burada profesyonelce yaklaşım sergilenmemiştir.
Disiplin adına karar verilecekse, mevcut evsahibi konumdaki kulübün sorumluları aleyhinde karar verilmesi gerekirken, nefsi müdafada bulunana ceza vererek disiplinsizlik örneği sergilenmiştir.
Kurul olarak kendi içlerinde bir oluşum gerçekleşmeden, adeta sokak haberlerini dikkate alarak oluşturulamamış kurul tartışılır hale gelmiştir.
Futbol için hukukculardan oluşturularak kurulamadan ceza veren PFDK, bundan böyle sokakta aracın gelip park halinde bulunan Bülent hocanın aracına çarpması ile oluşan trafik kazasına dahi Bülent hocaya müsabakaya çıkmama cezası gelirse kimse şaşmasın...
Şiddetin karşısındayım ama, bu karara imza atanları
ŞİDDETLE KINIYORUM
Harun Acikabak 26.12.2008, 08:16 Arkadaslar öncelikle bu tokat olayini cok ama cok kinadigimi belirtmek istiyorum. Yanliz birseyi unutmamamiz gerekiyor. Eger yukardaki "Bir Tokat da PFDK Attı" konu'yu tam olarak okursaniz, hocamizin kizina atilan tokat temsilci ve gözlemci raporlarinda yer almadigi belirtiliyor. Buna göre sadece hocamizin güvenli görevlisine hakaret ettigi raporlarda yaziyor.
Bence raporlar tekrar gözden gecirilip ve ek olarak olayda güvenlik görevlisinin tokat attigi da eklenirse ozaman sadece ve sadece tokat atan güvenlik görevlisine ceza verilecektir.
Bülent Uygunun ceza almayacagini umuyorum. Ama eger hocamiz görevliye cok agir küfürler ettiyse, ozaman malesef o da ceza alacaktir. Insallah bu böyle olmaz, ve sadece o kinadigimiz güvenlik görevlisine ceza kesilir.
kerem_inci 26.12.2008, 08:43 BU SİVASSPORUN BAŞARISINI ÖRTMEK İÇİN HAZIRLANMIŞ Bİ OYUN LÜTFEN HERKEZİ SAĞ DUYUYA ÇAĞIRIYORUM BAŞARIMIZA GÖLGE DÜŞMESİN BUNLAR SİVASSPORU ÇEKEMEYEN BAZI ...LERİN OYUNUDUR..
yener_sahin 26.12.2008, 08:44 bakalım bizim takım bülent uygun tribündeyken nasıl bir performans izleyecek.
merithan58 26.12.2008, 11:11 arkadaşlar bu olay karşısında sessiz kalmamalıyız bence.haftasonu bir şekilde toplanıp tepkimizi ortaya koyalım. buradan gruplara sesleniyorum.bir organizasyon düzenlerlerse çok iyi olur.inanın yoldan geçen herkeste katılır.sesimizi duyuralım. anlasınlar kolay lokma olmadığımızı
beadyues 26.12.2008, 12:25 bülent hocayı ve talebelerini butur cezalar la yıldıramıyacaklar sene sonun da tek ŞAMPİYON SİVAS SPOR baska yok seninleyiz hocam üzülme
:mad::mad::mad:;)
sivaslimete 26.12.2008, 12:27 YAZIKLAR OLSUNN SIZE YAAA KOSKOCAMAN ADAM MINICIK KARDESIMIZE TOKAT ATIYORR VE BUNUN CEZASI BÜLENT HOCMIZA KESILIYORRR:INANILMAZZ
INADINIZA SIVASSPORLUYUZZZ
kadirakin58 26.12.2008, 13:37 yazıklar olsun PFDK'ya. kendi 10 yaşındaki ufacık çocuklarına tokat atılsa tepkileri ne olurdu acaba..
EyüphanAydın 26.12.2008, 14:02 Bu durumda bizi nasıl karşıladılarsa bizde öyle karşılayacağız.Bunu unutmayalımki herşey er yada geç karşılığını bulur.
Tekrardan yapılan bu haksızlığı kınıyorum!:mad:
aLi_tugrul_58 26.12.2008, 14:56 ya arkadaslar ben anlamam lafta biz sivaslılar vahşi insanlarız? yah bu insanlık dışı olayda ceza yine bize kesilior.bizim kangallarımız bile çocuklara saldırmazken ankaralı bi ****************** güvenlik 10 yasındaki cocuğa tokat atıor:mad:
Stephan Battal 26.12.2008, 15:17 bu karari tum sivaslilar gibi bende kiniyorum haksiz bir karardir
ozellikle alinmis bir karar olarak goruyoruz ama bu demek degilki sivasli onlarin seviyesine inecek bu demek degilki sivasspor amacindan vazgececek tekrar vurguluyoruz yarasi olanlar gelsin bizimle sahada oynasin futbolu baska yerlerde aramasinlar ama biz biliyoruzki yenilen gurese doymazmis bunlarinkide bu bence biz herzamanki gibi sahada verecegiz onlarin derslerini
sinan-58 26.12.2008, 15:51 Biz de ses çıkaralım,eseleim gürleyelim,Sivas'a gelecek hakemin ayakları titreyecek diyelim mi?:)
Neyse ki Denizli maçında ceza kalkıyor ya Cincon maçında olsaydı:confused:
abi bu normelde olması lazım aslında ama ne kadarda uğraşsak o biraz zor trabzon başkanı soyledi arkasında sağlam taraftarı vardı ama sivasta sağlam çekirdekçi var ne olursa olsun önümüzü kesemiyecekler
Mursallı yiğido 26.12.2008, 16:02 Böyle iş mi olur ya...?Tokatı atana ceza verilmesi gerekirken yiyene ceza veriliyor...
yigidomustafa58 26.12.2008, 20:34 buyrun cenaze namazına nedir ya bu böyle...
by_hunter 28.12.2008, 16:36 ya arkadaşlar geçen seneki olaylar tekrarlanmaya başladı işte bi şekilde yıpratacaklar takımı
ilkeryilmaz58 28.12.2008, 18:36 ben o pfdk nın aaa ...ss.... küfür ediyom ama kusura bakmayın
etzel1967 28.12.2008, 18:41 önce, çuvallayan geseyi ittire ittire şampiyonluk potasına soktular...gese-hacettepe maçındaki hakemin tutumu buna en güzel delildir...şimdi de gesenin rakiplerinin bir bir saf dışı etmeye başladılar...bu cezayı vermelerindeki tek amaç takımı gesenin karşısına "uygun"suz çıkarmak...ama inanıyorumki gerçek anadolu aslanı yiğidolar geseye "uygun" bir şeyler yapacaktır...
Diyarbekir21 30.12.2008, 22:36 çağdaş olarak sivas halkı tepkisini dile getirseydi PFDK size tokat atmayı bırakın etrafınızda dönerdi sansosyon yarataılmasından korktuğu için baktıki ses yok devam dedi sanırım
altuntas58 30.12.2008, 22:45 Zamanı gelince bu yapılanların hesabı sorulacaktır yok öyle çifte standart bana gelince böyle sana gelince işine geldiği gib hareket etmek:mad:
Diyarbekir21 30.12.2008, 22:55 Zamanı gelince bu yapılanların hesabı sorulacaktır yok öyle çifte standart bana gelince böyle sana gelince işine geldiği gib hareket etmek:mad:
kusura bakmayında hastaya sıcağı sıcağına müdahale yaılır kan kaybetmesin diye yaralar sarılır hasta nın yarası enfeksiyon kaptıktan sonra açıldıktan sonra olay bitmiştir ,açıkcası ben bu saaten sonra olayın kapanacağı kanısındayım inş.ben aldanırım yanılırım haklı siz çıkarsınız ama pek ümit etmiyorum ben ve arkadaşlarımda aynı kanıdayız
|