Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kulübüme teklif geldiyse bundan haberim yok"


mustafa_kavak58
26.12.2008, 12:59
:D:D:D:D"Kulübüme teklif geldiyse bundan haberim yok":D:D:D:D
Turkcell Süper Lig'de ilk yarının bitişiyle birlikte adı transfer gündeminden düşmeyen Sivassporlu Mehmet Yıldız, "Henüz bana gelen resmi bir teklif yok" dedi.

2007-2008 Futbol sezonunun flaş isimlerinden Sivasspor'un başarılı futbolcusu ve kaptanı Mehmet Yıldız son zamanlarda hakında çıkan transfer haberlerini DHA'ya değerlendirdi.

Henüz kendisine bir teklif ulaşmadığını ifade eden Yıldız, "Kulübüme teklif geldiyse bundan da haberim yok. Ben şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Ama zaman ve şartlar neyi gösterir ilerleyen günlerde göreceğiz. Çıkan haberlere baktığımda sanki ben bir takıma imza atmışım gibi benim ağzımdan yazılıp çiziliyor. Ama şu an için böyle bir şey kesinlikle yok. Ben bu zamana kadar ne kimse ile görüştüm, ne de bana resmi bir teklif geldi. Kulübümün de görüştüğünü zanetmiyorum. Görüşüyorlarsa da benim haberim yok. Ama böyle bir teklif gelirse, şartlar beni ve kulübümü ikna ederse düşünebilirim" diye konuştu.

Mehmet Yıldız, ilk yarıyı ise şöyle değerlendirdi:

"Biz ilk yarıda takım olarak büyük bir başarı göstererek tarihe geçtik. Çünkü 2 yıl üst üste hiçbir Anadolu takımı ilk yarıyı lider bitirme başarısı gösteremedi. Biz bunu başardık. Bizim nasıl bir takım olduğumuzu herkes gördü. Bizim bu başarımıza kimsenin 'tesadüf' demeye hakkı yok. Böyle bir tesadüf de olmaz zaten. Artık önemli olan bizim zirvede kalmamız. Geçen yılki tecrübelerimize bakarak bu yıl şampiyonlukta daha şanslı olduğumuzu görüyoruz. Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini bütün Türkiye'ye göstermek istiyoruz."

İkinci yarıda takım olarak yakaladıkları başarıyı korumak istediklerini söyleyen Yıldız, "Geçen yılki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz. Türkiye'ye artık Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini göstermek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Zaten devre arası kampımız bu hafta sonu başlıyor. Bu hazırlık dönemini iyi geçirip, Türkiye Kupası ve içeride oynayacağımız Galatasaray maçı ile kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Benim taraftardan isteğim, takımları ile gurur duymaları. Çünkü biz Sivas şehrini ve Sivasspor'u tarihe geçirdik. Bizi desteklemeye devam etsinler. Onlar bizim için itici bir güç. 2'nci yarı daha zor geçecek, bizden desteklerini esirgemesinler" ifadesini kullandı..