Orijinalini görmek için tıklayınız : Kabul Etmiyoruz !
SivasSpor.Com 26.12.2008, 17:40 http://www.sivasspor.com/images/stories/uygunkiz.bmp
Ankara'da oynanan Gençlerbirliği maçı sonrası bir güvenlik görevlisinin Bülent Uygun'un 10 yaşındaki kızına tokat atması üzerine yaşanan olayların faturası "Dayak yiyen 10 yaşındaki kızın babası" Uygun'a kesildi !..
Gelecek nesiller için, örf ve adetlerimiz için, insanlık için, baba yüreği için, çocuk kalbi için, Bülent Uygun’a verilen aklın ve mantığın kabul edemediği insanlık dışı cezayı kabul etmiyoruz. Bülent hoca teknik direktör ancak öncesinde bir ‘’Baba’’, Baba yüreği çocuğunun darp edilmesine dayanmaz, hiç kimsenin yüreği bunu kaldırmaz.
Almina’ya yapılan bu çirkin hareket bütün çocuk kalpleri kırmış, bütün baba yüreklerini parçalamış ama ne hikmet ise TFF yönetiminin aklı durmuş, kalbi katılaşmış olsa gerek ki Özür dileyecekleri Bülent hocamıza birde ceza vermişler.
SivasSpor.Com ve Sivasspor taraftarları olarak bu haksız ve yanlı cezayı kabul etmiyoruz. TFF yönetimini protesto ediyor ve bir an önce bu cezanın kaldırılıp olması gerektiği gibi Bülent hoca ve ailesinden özür dilenmesini bekliyoruz
Bu haksız kararı protesto etmek için aşağıda ki mail adreslerine lütfen protesto yazısını gönderin. Ulaşabildiğiniz her aklı selim insanı bu protestoya davet edin.
Şiddetin ve çirkinliklerin Futbol sahalarından uzaklaşması, ‘’Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir.’’ ilkesinin bütün Kulüplerin ortak ilkesi olması dileği ile...
Tepkinizi Göstermek İçin TFF İletişim Adresleri
Adres : Konaklar Mahallesi Ihlamurlu Sokak No 9 34330 4. Levent
Telefon : (0212) 282 70 20 - 8 Hat
Faks: (0212) 282 70 08
E-Mail: tff@tff.org
SivasSpor.Com Özel Haberi
Tff'ye kınama mailini attım. Herkesin duyarsız kalmadan birkaç dakikasını ayırarak mail atmalarını rica ediyorum.
"Bir baba olarak kızını koruduğu, kızına karşı yapılan darp ve hakaretlere duyarsız kalmadığı için verilen haksız cezayı KINIYOR, cezanın geri alınmasını ve sorumluların BÜLENT UYGUN Hocamızdan Özür Dilemesini bekliyoruz...
Sivasspor Taraftarları..."
muttalip58 26.12.2008, 18:02 abi bunlar gerçekten ******** geleceğe kötü örnek olyolar
Besyo_cu 26.12.2008, 18:11 Bülent UYGUN Sivasspor Teknik Drek. olarak değil Bir baba olarak o hareketi yapmıştır bülent hocaya verilen cezayı şiddetle kınıyorum inanıyorumkı yapmış oldugunuz talıhsız hatadan vazgececeksınız...
BEnde bunu yazdım...
rEsuLAKPINAr 26.12.2008, 18:15 kızı çok sewimli imiş AllaH BağışlasıNN:D:D:D
Bu Cezayı veren TFF dakılerının aılesı couluk ları cocukları yok galıba aynı şey TFF baskanının kızına yapsalar nasıl olur du accaaba Bu cezayı veren kısının bunamıs olması lazım Bende şiddetle kınıyorum Tff hatalarını telafı etmelerı ıcın Hocamızdan ozur dılemesı lazımm
ofgurleyuk78 26.12.2008, 21:09 Yaziklar olsun sizlere. Sizin kizinizi dovseler siz ne yaparsiniz. Azicik insan psikolojisinden anlamaya davet ediyorum sizleri..
kayayatakci 26.12.2008, 21:10 Arkadaslar bu sivassporumuza oynanan bir oyun nedeni cok acik yani ceza verilirse gs. la oynanacak macda takimin basinda olmamasi demek bu nedenle bu oyunu yapanlar baskalari yani gs lilarinda bir oyunu bence cok haksizlik oluyor sevgili bülent hocamiza tüm yigidolar birlik olalim bu haksizliga göz yummayalim .En büyük sivasspor ve yigidolarimiz.
yerliturkuaz 26.12.2008, 21:18 Arkadaşlar sitemizde herkes bu protestotaya karşı duyarsız kalamamlı herkes bir kaç dakikasını ayırıp bir mail atmalı hep birlikte gücümüzü tekrar gösterelim arkadaşlar....
yigidomustafa58 26.12.2008, 21:34 bu nasıl bir adalettir ben anlamıyorum ve isyan,lanet ediyorum..ne günahı vardı o çocuğun ne günahı vardı Bülent hocamızın...
sivaslı yıldız 26.12.2008, 22:48 ''Sivasspor taraftarı ve herşeyden önce bir insan olarak, çocuklara şiddet uygulayan zihniyeti Bülent Uygun'unu cezalandırarak ödüllendiren TFF kararlarını kınıyorum..''
Ben de bunu yazdım..;)
karapala58 27.12.2008, 00:11 Güvenlik görevlisinin yaptigi bu hareketden dolayi kendisini
ve TFF`nin Hocamiza verdigi cezayi insanlik disi buluyorum.
Cünki benimde ve saniyorum buradaki cogumuzunda cocuklari vardir.
Ve ben sahsim adina konusuyorum.
Eger birisi gelipte benim cocuguma ayni haraketi yapsaydi o kisinin iki ayda kendine gelmesi imkansizdi.
Bülent hocamiz yine insafli davranmis ve yanlizca sesini yükseltmis.
muhsin koçak 27.12.2008, 00:41 bu cezayı veren zihniyete sormak lazım,aynı şey sizin başınıza gelse siz ne yapardınız,bence bülent hoca az bile yapmış.
Kınama mailimi göderdim.
MOS-BY-58 27.12.2008, 01:34 Ben temiz bir lige inanmak istiyorum yillardir, sampiyonun adi ne olursa olsun. hatta fenerin 16 dakikalik uzatmadan sonra son macinda denizli'de sampiyonlugu galatasaray'a kaptirdiginda bile (hala az biraz fenerli olan biri olarak). felaket tellalligi yapmak istemiyorum ama bircok kisinin dedigi teoriye hizmet eden bir durum gibi bu: herkes sizi nasil olsa sampiyon yapmazlar diyor!?!?!?
böyle cezalari görünce ben de bu teorilere inanmaya basliyorum:
BIZ SAMPIYON OLURUZ AMMMAAAA BIZI SAMPIYON YAPMAZLAR!!!
yigidozan 27.12.2008, 02:16 insan nasıl fedakarlıklar yapıyo çocuğu için. bırakın vurmayı, kızmaya bile kıyamazken elin adamı geliyor tokat atıyor. ne cürret be
58_babacan_58 27.12.2008, 12:02 saçmalığın daniskası arkadaş.ne yapmaya çalışıyo bu tff anlamıyorum ki
XXCakir58 27.12.2008, 12:08 Gercekten haksizli, yaziklar olsun diyorum. Ne güzel hocamiz maca getiriyordu kizini, ama belki kizi artik gelmek istemeyecek, belki korkacak, ama insallah babasi gibi kizinida hep sahalarda görürürüz. Sivasspora düsmanliginizi, kiskandiginizi, cekemediginizi biliyoruz, peki kücük kizdan ne istediniz?
Bunu bide Sivasta yapinsana, orda biraz zor yapmaniz demi?.
delifisek58 27.12.2008, 16:40 bende attım çok kalleşve adice bir durum
TFF Gönülden Kınıyorum...! Yaptıkları İyi Bir İş Değil
..! (’Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir ) Bazı Anlamıyanlar War
ali_gaucho23 27.12.2008, 22:21 bunu yapan o güvenlik görevlisine cezayı bizim vermemiz lazım bence.bülent hocaya yapılan bu haksızlığa karşı mücadele edelim. saygılar
ben olsam hastanelik ederdim o adami
üçyıldız58 27.12.2008, 22:42 bende iyi bir döşedim federasyona
buca5862 27.12.2008, 23:29 Böyle bir davranışı kabul etmiyorum. TFF na protestolarımızı göndermeyi unutmayalım...:mad:
ArioDaNtE 27.12.2008, 23:46 lideligimizi, basarımızı cekemiyorlar.Allah bu cezayı verenlerin cezasını versin..Cocuk lan bu cocuk nasıl vurulur gerizekalı hepsi mantıksız odunlar..
çılgın erol 28.12.2008, 00:07 Çocuklara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.Lütfen sporun amacının ne olduğunu unutmayalım.Unutanlara hatırlatalım.Spor sevgidir,kardeşliktir,barıştır ,kaynaşmadır.,dostluktur.Hani biz de bir söz vardır;söyleriz ya Türkün Türkten başka dostu yok diye.Ne biçim dostluk kardeşlik.İnsan insana kıyar mı? İnşallah SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR.Haydi
YİĞİDOM göster kendini.
benim tez konum ankaragücü taraftarına yönelikti ve anket yapmıştım ordaki ankette güvenlik görevlilerinin spor konusunda eğitim almadıkları ve taraftarında eğitimli güvenlik görevlileri istedikleri ortaya çıkmıştı ki ne yazık ki ankaradaki güvenlik görevlisnin yaptığı futbolun kurumsallaştığı son zamanlarda futboldan ve spordan anlamayan kişilerin olması böyle şeylerin yaşanması kaçınılmaz olacaktır...taraftar psikolojisinden anlamayan güvenlik görevlileri olması ne acı hele küçük bir kıza bu yapılan içler acısı... ne yazık ki benim gibi spor konusunda eğitimli insanlar evde oturup mühendisler bizlerin işini yapıyorsa daha iyisi beklenemez...futbol federasyonuna mail atmak çare değil çünkü daha önce başka konularla ilgili atmama rağmen cevap verme gereksinimi duymadılar
DerPate58 28.12.2008, 00:48 allah belalarını versin diyorum olurmu böyle birşey bunların hepsi p** olmuş adaleti kalmamış bu *bnel*rin
ceyhans58 28.12.2008, 02:25 tff`ye sikayet mail gönderdim !!!!!
Cezalarini geri cekene kadar protestoya devam.
Bu her Sivaslinin boynunun borcudur.
Saygilarimla :
ceyhans58
karapala58 28.12.2008, 02:37 TFF`ye "Kabullenmiyoruz" mail attim.
Ve burada tüm Sivaslilara ve tüm Türk halkina sesleniyorum.
Hocamizin basina gelenler yarin sizinde basiniza gelmesini istemiyorsaniz lütfen protestolara devam.
Cümleten hayirli geceler :
karapala58
Arkadaslar bende TFF na Kinama Maili gönderdim.
Umarim kisa zamanda hatalarini anlar bir Tokatta Onlar atmazlar.
nightmanali 28.12.2008, 08:33 Alminaya atılan tokatla,Bülent hocaya verilen ceza anlaşılır gibi değil.Bende kınama yazımı gönderdim.Ayrıca Bülent hocanın değil tokatı atan şahsın cezalandırılması gerektiğine inanıyorum.
Tff yı şidetla kınıyor ve protosto ediyorum.
bulent hoca saygıdeger bır ınsan dır.kımse bunu ınkar edemez.
tff yaptıgı yanlıştan döner diyorum inş.
emre3558 28.12.2008, 11:56 ya hemşolar tffye maili nasıl atıcam biraz bilgi verseniz?
tarık kaya 28.12.2008, 12:37 tek birsey söyluyorum kınıyorum anlayanlar anladı
almina kızımıza atılan tokat bizim kızımıza atılan tokattır bunun üstüne bide ceza veriyorlar sizlere sesleniyorum federasyon yetkilileri bu nasıl bir adalet sizin kızınıza atılsa o tokat bi düşünün yanlızca 1 dakka ondan sonra ceza verin bakalım
tarık kaya 28.12.2008, 12:39 sıvas sporu bu basarısını tff de ıstemedıgınden boyle bır oyuna gırıstıgını dusunuyorum ama kımse sıvas sporu yıpratamaz
GLoBe-Y-Gençlik 28.12.2008, 12:53 Adamın canını sıkıyorlar.. Olan Yıne Hocamıza Oluyor...
Tepkımızı Gosterelım...
Kar,deş takımımız SİVASSPOR'un haklı davalarında yanındayız. Eliöizden ne geliyorsaq destek vermeye hazırız!
cumhur hoca 28.12.2008, 14:04 Bülent uyguna verilen bu cezanın,kesinlikle yanlı ve maksatlı olduğuna inanıyorun.Tabiki küçük bir cocuğa darp yapılması bu kimin cocuğu olursa olsun bir güvenlik görevlisinin yapması hoş görülemez.Bu kadarda basit algılanmadı.Bülent Hoca yinede saygınlığını korumuş.Aslında mesele daha ciddi önümüzde Galatasaray macı var.Bir hocanın yan yönetimi takım için hayati önem tasır. İki oyuncuyu yanına çağırıp hayati bir taktikle maç kazanırsın.Galatasaray maçı öncesi böyle bir ceza düşündürücü.Zaten bülent hoca öksürseydide ceza verirlerdi emin olabilirsiniz.Bazıları adam pataklıyorlar ceza yok.Yinede federasyon bu düşündürücü bu cezayı en azından böyle önemli derbiler öncesi ertelemeyi düşünsün.Yoksa maksatlı olduğu alenen ortaya çıkıyor.O cocuğada vuran güvenlik görevlisinide yaptığı bu insanlk dışı hareketten ötürü kınıyorum
yigido_sampiyon 28.12.2008, 14:08 ne demek ya bi kız çocuğuna vurmak...o vuranı işinden etmek lazım...zaten bi çocuğa el kaldıran insanın akli problemleri vardır;normal değildir...
Baba olmak korumaktır aynı zamanda.
Sivasspor T. Direktörü Bülent Uygun Ankara'da kızının darp edilmesine dayanamayıp karşı koymuş. Bir baba olarak bu duruma yüreği kızının darp edilmesine dayanamamıştır. Kızını darp edenlere karşı koymuştur. Yani sizin verdiğiniz bu ceza Bülent Uygun'un babalık görevini yaptığı için midir? O zaman sizinde kendinizi cezalandırmanız gerekmiyor mu?
Bu durumu esefle kınadığımızı bildirmek istiyoruz.
Kardeş Takım Sivassporluların Yanındayız
Kayserispor Taraftarları
sivas kanlı 28.12.2008, 14:25 KİM OLSA AYNI ŞEYİ YAPARDA .BABA SONUÇTA.TFF DEKİ İNSANLAR KISIR HERALDE BABALIKTAN ANLAMIYOLAR:D
sivas kanlı 28.12.2008, 14:28 TFF SİVASIN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYODU BU DA FIRSAT OLDU.AMACINA ULAŞMAMASI İÇİN TFF YE TEPKİ MAİLİ ATALIM LÜTFEN.
TFF SİVASIN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYODU BU DA FIRSAT OLDU.AMACINA ULAŞMAMASI İÇİN TFF YE TEPKİ MAİLİ ATALIM LÜTFEN.
TFF SİVASIN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYODU BU DA FIRSAT OLDU.AMACINA ULAŞMAMASI İÇİN TFF YE TEPKİ MAİLİ ATALIM LÜTFEN.
ByLucıO// 28.12.2008, 14:35 boyle adalet olmaz en yakın zmanda sevgılı hocamız bulent uygundan ve aılesınden ozur dılenmesını ıstıoruz!!! hemde en yakın zmanda
saygılarla ByLucıo//
sivasli_iso 28.12.2008, 15:57 biz bu alemde oldukca bulent hocamız olmasada bir maç alırız bu macı gs den söke söke unutmadık baliliye yapılan karsılıksız kalmıcak gs unutamıcağı bir malubiyet alacak sivasdan eli boş dönmücek bi kç tane atacağızki anlıcak tff
sivas hocasına fatura kesmek sivas camiasına fatura kesmekdir
sivası böle mide bulandırıcı sudan sebeblerle zedelemeye calışıyorlar ama
hedefimiz belli kayıtsız şartsız şampiyon olacağız üzerimizde ucusan akbabalar isdesede isdemese sampiyonuz gerekirse hepsini teker teker indiririz....
:) oh be içimi hala boşaltamadım yuru be sivas arkadandayız sonuna kdr 585858
i
etzel1967 28.12.2008, 16:15 amaçları gese maçında takımı hocasız bırakmak...bu sene hakem camiası ve federasyon gesenin neferi gibi çalışıyor ve işlerini de iyi yapıyorlar...işte bu yüzden bu gese bu kadar sevimsiz....
spainloco 28.12.2008, 16:17 Acaba tff e kaç kişi mail atmıstır.. Lutfen arkadaslar bir satır olsada tepkimizi gösterelim!
spainloco 28.12.2008, 16:18 Baba olmak korumaktır aynı zamanda.
Sivasspor T. Direktörü Bülent Uygun Ankara'da kızının darp edilmesine dayanamayıp karşı koymuş. Bir baba olarak bu duruma yüreği kızının darp edilmesine dayanamamıştır. Kızını darp edenlere karşı koymuştur. Yani sizin verdiğiniz bu ceza Bülent Uygun'un babalık görevini yaptığı için midir? O zaman sizinde kendinizi cezalandırmanız gerekmiyor mu?
Bu durumu esefle kınadığımızı bildirmek istiyoruz.
Kardeş Takım Sivassporluların Yanındayız
Kayserispor Taraftarları
Teşekkrler duyarlı Kayserispor taraftarına!
tarık_el_taib 28.12.2008, 17:02 yazıklar olsun bu ülke futboluna daha doğrusu sporun her dalına ama paranın büyüğü yani asıl kapital futbolda olduğundan öncelikle futbol camiası bu olaydan dolayı utanmalı ve gereği yapılana kadar da peşini bırakmamalıdır ben de bir insan olarak üstüme düşenin belki milyonda biri de olsa maili attım tff ye bir elin nesi var iki elin sesi var demişler ki sivasspor.com gibi belki de en kapsamlı ağa sahip ve yüzbinlerce üyesi olan bir site bu durumun düzelmesinde çok büyük pay sahibi olmalıdır ve olacaktır da...,
saygılarımla...
tff sizi şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum.aslında sizi bu makamda tutanlarıda sizinle beraber kınıyorum.bulent hocadan ve sivasspordan özür dilemenizi bekliyorum.yoksa tarafsızlıgınız tartışılmıya devam edecektir.
MEsaj yollandı TFF ye.. Bu arada Alminya çok cici Allah bağışlasın. Allah acısını kederini göstermesin. Sayın Hocam Alminyayada bayan takımı kurdursak orada accaip defans olur cin gibi maşallah..
ilkeryilmaz58 28.12.2008, 17:49 benim okulum 4. leventte yeni levent lisesi nde okuyom her gün geçiyoz ordan ben başkan la konuşurum bi ara:D
ŞİDDETLE KINIYORUZ MEYİL ATTİM HAKSIZ KARAR CEZAYI GERİ ALIRLAR UMUYORUM.
sivas58suşehri 28.12.2008, 20:17 cocuklara kalkan eller kırılsın federasyondan olsa bıle?
No Fear 58 28.12.2008, 21:01 Bendede bu olayı toplu bir şekilde protesto etmeliyiz :D
zkrllh58 28.12.2008, 21:29 hem insanlık dışı hareket yapıyorlar hemde ceza veriyorlar .
bigbarbaros 28.12.2008, 21:39 Şiddetle ve nefretle kınıyorum,TFF'yede benzer mesaj attım.
Hocamızdan ve cici kızından özür dilemeleri lazım.
Merak ediyorum 3 büyüklerde(bu lafada illet oluyorum herkes kendi çapında
büyüktür)olsa acaba ??????????
06gokce63 28.12.2008, 22:57 Bizi istemiyorlar anladıkta çocuktan ne istediler? Ayıplıyor üzüntülerimi sizlerle paylaşıyorum.
kartal_69 29.12.2008, 00:12 kim yapmışsa yanlış yapmış insan olan insanlığın gereğini yapmalı yoksa ben ona insan demem ve kınıyorum ALLAH insan olmayanları ıslah etsin de birazcık insanlığın tadına varsınlar
murteza geçerli 29.12.2008, 01:31 Sokaktan yakaladıkları adamı güvenlik görevlisi yapıyorlar.
El kadar çocuğa birde kız çocuğuna vuruyorsun allah ıslah etsin.
tykinik58 29.12.2008, 08:48 Böyle bir zihniyet, anlayış anlaşılır gibi değil. Bildiğim bir şey böyle bir zihniyette olanları kınamak... Kınamaktan başka ne yapılabilir ki..! Bu cezayı verenlerin çocuklarının başına aynı bir olay gelseydi o zaman onlar da babalık duygusu ile mi olaya yanaşacaklardı yoksa ılımlı bir şekilde tamam o rezil kendini bilmeyen kişiliksiz güvenlikçi görevini yapmış diyecek ve sessiz mi kalacakdı. Yoksa kendisine de aynı cezayı mı verecekti??????????
Derhal Bülent UYGUN ve ailesinden özür dilenmeli ve esas ceza kendini bilmez güvenlikçiye verilmelidir.
ThE_HanDSomE58 29.12.2008, 09:06 Böyle bir hareket bir yiğidoya reva değildir. Bir babanın kızını koruması suç oluyor ve buna ceza veriliyorsa ceza verenler sanırım baba değil yada babalık diye bir duyguya sahip değiller. biz BÜLENT hocamıza yapılan bu haksızlığın bir an önce telafi edilmesini ve özür dilenmesini istiyoruz...
jilet mehmet 29.12.2008, 10:57 ben manisadan yazıyorum bülent abime çok büyük yanlış yapıldı türkiye'de bizi çekemeyenlerin çoğunlukta olması nedeniyle biz sivassporlulara her yerde haksızlık yapılıyor ve büyük baskı uygulanıyor biz böyle kişilerin ağzını burnunu kırmasını da biliriz fakat yine o..... kişilerin haklı gelmesini engellemek için bu sene ALLAH'TA NASİP EDERSE ŞaMpİyOn olarak nasıl güçlü olduğumuzu tüm TÜRKİYE görecek saygılar YİĞİDOLAR
sivaslıkral 29.12.2008, 14:01 BÜLENT ABİ SENİN YERİNDE OLSAM BENDE AYNISINI YAPARDIM ABİ
sarıcocuk 29.12.2008, 14:16 ya ufak bır cocuga vurma cesaretını gosteren kısının kendı terbıyesızlıgı ve tff nınde buna arka cıkması daha da buyuk bır terbıyesızlıktır
şiddetlee bende kınıyorummmm
Bence suç ordaki güvenlik görevlisinin değil. Suç o şirkete oyle psikolojiyi taşıyan, haysiyetsiz bir kişiliğe sahip insan özellikleri taşımaya çalışan bir şahısı oraya yerleştirenlerdedir. Derim ben
bigloveman 29.12.2008, 15:18 Konu sert bir dille aşağılanmış ve gereken cevap tarafımca e-mail yolu ile verilmiştir
sultansehir 29.12.2008, 15:23 Arkadaşlar bir satırda olsa tepkimizi gösterelim sessiz kalmayın..
Güvenlik görevlisi özrünü dilemiş olay kapatılmış. Ama bizim yetkililer her zaman olduğu gibi haksızın yanında haklıyı ise suçlar nitelikte kararlar almakta. Bir babanın yapması gerekeni yaptı diye cezalandırılması ancak bu ülkede olur.
çamiaya mal olmuş bır gençlerbirliği buna meydan verıp sonrada ceza bulen uyguna değil sıvasa kesılıyorsa yazıklar olsun bulent ve kızı bızım canımız boyle bır terbıyesızlıge goz yuman ff ve yandaşları bazı gerceklerı kabullenemıyorlar bulent hocamızın kızına vurulan bır tokat sıvas camıasına yapılan bır tokattır ıyıkı ben orda yoktum bır sıvaslı olarak bunu hazmetmem mumkun degil geregını orda yapar ve sonucuna katlanırdım ey sıvaslılar hocamıza başkanımıza futbolcularımıza yonetımımıze sahıp çıkın bu nımetı bır daha yaşayamazsınız bu ne ya takım şampıyonluga oynuyor stadda taraftar yok biz takımı deplasmana goturecek para bulamıyorduk nerden nereye inanın bu insanların bırakın elını ayagını operım bunlar bızım canımız kanımız teşekkurler başkanım hocam yonetımım ve topcu kardeşlerim ALLAH bahtınızı açık etsın su takım başka ilde olacaktı stada bır bakaydınız nasıl doluyor bu memleketın kaderını degiştırdınız hepınıze bır sıvaslı olarak çorumda yaşayan minnet duyuyorum saolun
Arkadaşlar, sn Sivaslı Hemşehrilerim. Lütfen TFF Yönetimine uyarı niteliğindeki "KINAMA" maillerimizi gönderelim. Bu bizim onurumuzve gururumuz. Kimse bu duygularımızla oynayamaz TFF Yönetimi dahi olsa.
Saygılarımı sunuyorum.
izmirliyigido 30.12.2008, 09:05 Esas suçlu olan Güvenlik görevlisine ceza vermeyip, kızının uğradığı mağduriyet karşısında kızını koruyan babaya ceza vermek, o güvenlik görevlisini ödüllendirmek gibi birşeydir.
TFF, bu konu üzerinde tekrar düşünecektir. Veya en azından düşünmek zorundadır. Ve bu cezayı kaldırmak zorundadır.
Bu konu ile ilgili olarak Fotomaç Gazetesine atılan mail ses getirmiş ve bugünkü gazetede okuyuculara aktarılmıştır. Okumanızı öneririm. ( http://www.fotomac.com.tr/unuvar.html ) adresinden ulaşabilirsiniz.
Fotomaç sayesinde Sivasspor'a ayrılan tam sayfa ile artık daha çok sesimizi duyuracağız, kamuoyu oluşturacağız.
AYK
ben malatyada yaşayan bir sivaslıyım ve takımın galibiyetine coşkuyla sevinenlerdenim, 6 yaşında bir kız babasıyım ve hocamı canı gönülden anlıyorum. hocanın bu adiliği fırsata çevirmekte kullanacak zekasınında farkındayım 4 büyüklerin hazımsızlığını anlarımda anadolu takımları daha çok paçadan çeker oldular, sizin cevabınız şampıyonluk olsun. allah kolaylıklar versin..
EyüphanAydın 30.12.2008, 14:30 Kınama mail zincirinede bende katılmış bulunmaktayım.
Böyle bir olay'ın bize karşı yapılması çok vahim bir durum.Bu olayı yapanları şiddetle kınıyorum.:mad:
aLBaTRoss 30.12.2008, 22:36 Kabul etmeyin tabi...etmiyoruzda
Alışmışlar anadolu takımlarını sindirmeye.yıllarca çeşitli bizans oyunları ile
anadolu derbisi safsataları ile, zavallı küçük külüpleri birbirine kırdırarak
safdışı bırakmaya.
Avrupa kuplarında geldikleri yer burası işte.. Bir gram öteye gidemezler
G.S. lılarda,Haci-İlie -Popescu'ya ve şenes beye dua etsinler . bütün maçlarını
3 hakem yönetti o zamanlar..
Şimdi sivassporu tepeden indirmek için ,her türlü alicengiz oyunlarını yapacaklar. ekonomik potansiyel onları destekliyor çünkü. para orda
sivasspor sakin olmalı ama çok sakin..tahriklere kapılmamalı
başarı gelecektir mutlaka..çünkü anadolu takımlarının kanlı tırnakları.
3 buyuklerin yakalarındadır yıllarca.Böyle de devam edecek
taaa ki, isteyen kulup senede 3 maçına yabancı hakem getirebilir.
kuralı çıkıncaya kadar.hepinizi alkışlıyorum.. selamlarımla
Yaşasın anadolu takımlarının centilmenliğ ve kardeşliği.
mev58lüt 30.12.2008, 22:52 almina kızımıza atılan tokat bizim kızımıza atılan tokattır bunun üstüne bide ceza veriyorlar sizlere sesleniyorum federasyon yetkilileri bu nasıl bir adalet.
altuntas58 30.12.2008, 23:04 Bu olayı kınıyorum federesyonun bu hatadan bir an önce dönmesini ümit ediyorum
Diyarbekir21 30.12.2008, 23:30 emin olun 1.takımım d.bakır 2.takımım sivasspor 3.takımım kayseri anadolu sempatizmanıyım lütfen beni yanlış algılamayın bu olay bizde olsaydı 10 binler tepkisini dile getirir yürüyüş yapar yerel basın kesin tepkisimizi dile getiriridik ana basını bilemiyorum ve hakkımızı aradık bu olayı d.bakıra yapardık ve elbetteki çağdaş batıl yönden gönül isterdiki cevaplayalım illa bir iki gerilme anı yaşanabilirdi ama uygarca isteriz ve d.bakır halkı çoktan tepkisini dile getirmişti
Diyarbekir21 30.12.2008, 23:32 ve kınıyorum sebeb ne olursa olsun bir insan ailesinin yanında tartaklanamaz
fatih58degerli 31.12.2008, 06:53 arkadaşlar bu ceza Bülent hocamızdan çok Sivasspor'umuza kesilmiş bir cezadır bu konuya ilgisiz kalmamaız gerek fedarasyonun mail adreslerine lütfen protesto yazısını gönderin
Merhaba arkadaslar , hocamıza yapılan haksızlık için bende mail yazdım , kınadım tff. nu ama sanırsam benım kınama msj ım sinirlerini bozacak bıraz, bızı kucuk göruyorlar heralde , nasıl olsa bunlardan bısey olmaz dıye düşünüyorlar heralde ama , yedırmeyız hakkımızıı ... kalın saglıcakla ...
TFF.nin Bülent hocamiza vermis oldugu yanlis kararindan dolayi kiniyor ve protesto ediyorum.
Berlinden F.Karakus
sıvaslı21 01.01.2009, 18:49 ulan bugün o küçük kızın dövüldüğü için hocamıza ceza veren i...e fedarasyon yarında bizi şampiyonluğumuzdan edeeck bizi şampiyon yapmıcak neden mali gücümüz yok alllah hepsiinin belasını lan
zaralı ulkucu 01.01.2009, 18:51 ulan bugün o küçük kızın dövüldüğü için hocamıza ceza veren i...e fedarasyon yarında bizi şampiyonluğumuzdan edeeck bizi şampiyon yapmıcak neden mali gücümüz yok alllah hepsiinin belasını lan
dogru sozun kardesım bız sampıyon olursan ne olacak
sıvaslı21 01.01.2009, 18:58 terbiyesilik bu lan başka hiç bişey değil
sıvaslı21 01.01.2009, 18:59 yani bülent hocanın kzıına yapılan terbiyesizlik zaralı ulkucu arkadaşın dediği yanlış deil
candostu3486 03.01.2009, 11:50 Bunu kabullenmöek için zaten ilk önce türk olmamak gerekir. ve buolayın sonunda bulent hocayı karalayanlar oldu yazık çok yazık ama inşallah sezon sonnuda şampiyon olarak herkesin yüzünü kara çıkartacağız.
Şampiyon yapmayacaklarının açık göstergeleri yavaş yavaş çıkıyor ortaya..
yyucepur 05.01.2009, 17:01 TFF da mesaj geçtim.Kesinlikle kabul etmiyoruz ve kınıyoruz.
Ah Rahmetlik Hasan DOĞAN Ah
Sen olsaydın bunlar bu kadar pervasız olamazdı.
myyiğido58 05.01.2009, 18:12 ne demişler eden bulur inşallah onlarda cezalarını bulurlar
Hasan Sahin 06.01.2009, 05:06 Öncelikle hepinize saygi ve selamlarimi iletir "YENi YILINIZI" en samimi duygularimla kutlarim...
"Genlerbirligi-Sivasspor" maci sonunda yasanan malüm tatsiz olayi bir futbolsever bir "Türk" vatandasi ve herseyden evvel bir "BABA" olarak ayrica sunuda demeden gecemeyecegim takimini tutup ugradigi haksizliga boyun bükmeyen bir "SiVAS'li" olarak kabüllenmiyorum...
inaniyorumki bu tasvip edilmeyen tatsiz ve cirkin olayin cezasi gerekenlere kesilsin...
Yalniz futbol deyil sporun genelinde "DOSTLUK & BARIS ve KARDESLiK" kazansin...
Bizim geleneklerimizde var olan "büyüklerimizi sayip kücüklerimizi sevmek"...
Bir babanin en önemli görevlerinden en basta geleni cocuklarini korumaktir görevinin ne oldugu bence önemli deyil makam ve mevkisini korumak ugruna kisacasi koltuk sevdasi ugruna gözleri önunde evladina yapilan haksizliga sessizmi kalsin?...
Bu arada "Bülent Uygun'a" isinden dolayi zaten tüm TÜRKiYE sahip cikip taktir ederken milyonlarca dolarlarin ödendigi yabanci teknik adamlar basarisiz oluyor ve bizden teknik adam neden az cikiyor diyede biraz düsünelim aramizdan cikan genc ve basarili arkadaslarimizi islerinden sogutmayalim...Sayisiz insana bu yolda örnek teskil edecek basrisini isbat etmis bir teknik görev yapan kardesimize sahip cikmakla tüm ÜLKE kazanir, unutmayalim...
Yabanci bir teknik adamin cocuguna ayni hareket yapilabilirimi bir düsününün...Yapilsa sonu nereye varir?
Ama her ne kikmetse biz adam harcamada bastigi dali kesmede bir numarayiz...YAZIK...
Bu anlamsiz hareketlerle kimse Sivasspor'u yipyatamaz ve yildiramaz görüntü de var sekilde var renkte var kimse deve kusu gibi artik basini kuma sokmuyor...
Birilerimi rahatsiz olduda bu sacma sapan karari verdiniz yoksa vicdanenmi?...Kendinize bir daha sorun...Yatinca kendi kendinize bir daha sorarsiniz artik...
Benimde dört cocugum var ben orda olsam bende ayni tepkiyi koyardim...Bunun taraftar ve "Sivas'li" olmakla bir ilgisi yok sakin yanlis anlamayalim...
Bu gibi olaylar karsisinda alacaginiz kararlar bence "ÖRNEK" teskil etmelidir ve bir daha bu olaylar gibi olaylarin cezasini herkes bilerek ona göre hareket etmelidir...
Bu duygu düsüncelerimle tekrar "YENi YILINIZI" kutlar aldiginiz bu bence haksiz ve yanlis kararinizi bir daha gözden gecirmenizi arz ederim.
"Bu olayin "Türk Futbolu" adina takipcisiyim"
Sivas'li Hasan Sahin
Spor sever, Sivas'li bir Türk vatandasi.
ALMANYA[/LEFT]
Aylık periyota bakıldığında, son 2 aydır, tüm spor otoritelerinin de dikkatini çeken tek defans oyuncusu Bilica'dır. Hatta öyle ki, sadece defans oyuncusu olarak sabit olmadığını da Hacettepe müsabakasında son 15-20 dakika kadar Bülent hocanın sağ açık oynatmasında da ortaya koymuştur.
Sivassporumuzun defansının bel kemiği, emniyeti, garantörü, sigortası tartışmasız FABIO DA SILVA BILICA' dır.
İlk yarıyı lider olarak bitirmemizdeki katkısı inkar edilemez.
Tebrikler, başarılarının devamını dilerim.
maksatlari belkide Bulent hocamizin morelini bozmak
|