Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas ımıza oynanan bir oyun daha..
"Ligde siyaset var
Vestel Manisa Başkanı Cengiz Ergün, ikinci yarı öncesinde bomba gibi açıklamalar yaptı: “Bu sene bizim için dönüm noktası, Süper Lig için son koz. Eğer hedefe ulaşamazsak sponsor çekilebilir, ben de istifa ederim” “Yarışta politik güçlerin de etkisi bulunuyor. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in Sivasspor’a desteği ortada” “Herşeye rağmen ilk üç için en büyük favorilerden biri biziz. Ancak seyircimizin takıma daha fazla sahip çıkması lazım”
Sivasspor kayırılıyor’
Ligde bir takım ilginç olayların da yaşandığını ileri süren Ege ekibinin patronu, lider Sivasspor’un Devlet bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’den büyük destek gördüğünü iddia etti. Konuyu bir örnekle detaylandıran Ergün, “Sivas, Karagümrük Stadı’nda oynamak istemiyor, valilik 1 saat sonra maçı başka stada alıyor. Bize İstanbul’da yüzde 5 seyirci kontenjanı uygulanırken, Sivas, 20 bin seyirciyle sahaya çıkıyor” ifadesini kullandı."
Arkadaşlar bazılarının geçen seneden kalma kuyruk acıları var bunu dolaylı yollardan açıkca gösteriyorlar. Bu tür oyunlara sessiz kalmayalım Lütfen bütün yiğidoları tepkimizi göstermesi için bekliyoruzzzz
KoraySancar 27.01.2005, 18:22 İzmirde bulunduğum yer itibariyle İzmirdeki futbol takımlarının bir çok futbolcusuyla tanışma fırsatı buldum.En son bugün Altaylı(gerçi ayrılacağını söyledi ama şimdilik Altaylı)Murat Alaçayırla tanıştım.O da "siz sezon başında Ankara'da işi bağladınız,kesin çıkarsınız"gibi laflar etti,Dedim oynadığımız futbol ortada,biz futbol dışı faktörlerden medet ummuyoruz,bileğimizin hakkıyla çıkacağız.Daha önce konuştuğum futbolcular da benzer laflar etmişti.Anlaşılan sayın Başbakan Yardımcımızın Sivasspora gösterdiği ilgi birilerince farklı yorumlanıyor.Ligde öyle dalavereci takımlar var ki onlar bile karşımızda laf sahibi olmuşlar,işte örneği Manisa.Önce kendileri haklarındaki iddialara cevap versinler ondan sonra bizimle uğraşsınlar,Manisa maçında nasıl iki puanımızı çaldıklarının hesabını versinler.
Biz böylesi laflara kulaklarımızı tıkayalım "Meyve veren ağaç taşlanırmış."
Bileğimizin hakkıyla Süper Lige çıkacağız inşaallah, kıskananlar çatlasın.
türkçerap_yakup 27.01.2005, 18:33 sivas şampiyon olucak...10 yıl sonra bunlar konuşulmuyacak..10 yıl sonra murat alaçayır die biri kalmıcak futbol camiasında...ARKADAŞLAR TIKAYIN KULAKLARI.....tıkayın ve bidahaki seneyi düşünün ..gazete başlıklarını...kangallar kanarya(kartal,aslan) yedi..bunları düşünün..sonra yiğidolar süper ligin ilk senesinde 3.olarak uefa ya gidiyor gibi başlıklar düşünün....
ya arkadaşım bununla ilgili zaten bi topic vardı yani gereksiz bi topik açarak forumu kirletiyosun,lütfen başlık açmadan diğer başlıklara bir bakın isterseniz...
o zaman eline bir şeyler al forumları temizlersin belki sana çok yakışır biz bir şeylerden haberdar olun diye yazıyoz herkes kendi kafasına göre bir şeyler diyor ne oldu yani yeni bir başlık açıldı diye vergi mi alıyolar yada başka cezai işlem mi uygulayacaklar allah allah
o zaman eline bir şeyler al forumları temizlersin belki sana çok yakışır biz bir şeylerden haberdar olun diye yazıyoz herkes kendi kafasına göre bir şeyler diyor ne oldu yani yeni bir başlık açıldı diye vergi mi alıyolar yada başka cezai işlem mi uygulayacaklar allah allah
gardaşım yanlış anlıyosun,forumların belli kuralları vardır,yani bi konu hakkında bi başlık açıldıysa daha sonra ikinci bi başlık açmak saçma olur,yoksa başlık açmaya vergi alınmıyo tabiki..
RüStü ElmaS 27.01.2005, 20:32 ya arkadaşım bununla ilgili zaten bi topic vardı yani gereksiz bi topik açarak forumu kirletiyosun,lütfen başlık açmadan diğer başlıklara bir bakın isterseniz...
Ya arkadaslar, birbirimize bu kadar kaba davranmak zorundamiyiz.
Bir düsünün hele, nasil daha az kalp kirmadan yazisabilirdik.
Yani biraz daha hafiften alsak, bir seyimizmi eksilir, yoksa birbirimizin kalbinimi kazaniriz :?
ya abicim admin sen değil misin gereksiz buluyosan basar kilitlersin ama bazı arkdaşlarımız neden böyle kırıcı oluyo ki bir türlü anlam veremiyorum inan ya
ya abicim admin sen değil misin gereksiz buluyosan basar kilitlersin ama bazı arkdaşlarımız neden böyle kırıcı oluyo ki bir türlü anlam veremiyorum inan ya
kardeşim ben seni kıracak bişey sölemedimki,sadece bunula ilgili bi topic zaten var onu söylemeye çalışıyorum,hemen kırılmayın,kırılacak bi durum yok zaten...
belki görmedim ya da bilmiyorum ama bu olayın kızgınlğı ile bundan sizi haberdar etmek istedim o yüzden yazdım tamam bunu yapmak kabahat imiş hepinizden özür dilerim bir daha olmayacağından emin olun.
izmirliyigido 27.01.2005, 21:40 Arkadaşlar onların istediğini sizler ufak ufak yapmaya başlıyorsunuz. Onların amacı bizi birbirimize düşürmek, medyayı ve basını üzerimize salmak, birlik-beraberliğimizi bozarak başarımızı engellemek.
Dilerim bu şerefsizler (Vestel Manisa'lılar) bu sene Süper Lige çıkamazlar. Manisa'da ki maçtaydım ve o maçta TBMM Başkanı Bülent ARINÇ'ın gözlerinin önünde Sivasspor katledildi. Uyduruk bir penaltıyla takımlarının olmayan şerefi kurtarıldı. Yalan mı? Bizim Abdüllatif ŞENER'imiz varsa onlarında Bülent ARINÇ'ları var. Biz öyle çıkıyorsak, onlarda o şekilde çıkıyorlar o zaman.
Tarihte kimler çıkmadı ki böyle. Örnek istermisiniz? Buyurun:
1- Ankaragücü, Kenan Evren zamanında,
2- Malatyaspor, Turgut Özal zamanında,
3- Ç.Rizespor, Mesut Yılmaz zamanında,
4- Konyaspor, Mehmet Keçeciler'in bakanlığı zamanında,
5- Kayserispor geçen sene Abdullah Gül nedeniyle ismini şampiyon yapmadımı?
Daha o kadar çok ki sayamıyorum. Lütfen yöneticlerimiz bu forumları okuyorsa (özellikle dostum Fikret Ünsal) bu konuda ağızlarının payını versin.
Ben yine diyorum ki bu şerefsizler Süper Lig'e yakışmayacaklar dilerim çıkamasınlar milyarlık eşekler. Mütavazi SİVASSPOR, ERCİYESSPOR ve ELAZIĞSPOR gönlümden geçen Şampiyonlar.
alpingen 27.01.2005, 21:47 harbiden bu vestel manisalılar tam bir eşek,başarısızlıklarını sivasspora,taraftara,yönetime, çamur atarak örtmeye çalışıyorlar.yönetim ve ilhan bey gereken cevabı verir.bu lavuklara.
RüStü ElmaS 27.01.2005, 22:32 Arkadaslar bu konu hakkinda
Sayin Baskan Mecnun Otyakmaz`in basin aciklamasi var,
bu bize Yeniülke Gazetesi müdürü sayin Kemal Caglayan abimiz tarafindan iletilmistir.
Size aynen aktariyorum
Sayın Başkanın açıklamalarında Sivasspor’un adının ön plana çıkması A Kategorisinde ilk yeraldıkları sene 25 maçlık yenilmezlik serisine son veren takım olmasından mı, geçen sene kendi evlerinde 3-2 yenilerek şampiyon olma şansından uzaklaşmalarına sebep olan takım olmasından mı bilinmez ama, Sivasspor’un önünü kesme çalışmalarından bir tanesi olduğu kesin.Ayrıca ligde siyaset olduğunu bilmeleri de gayet normal. Eski başbakanlarımızdan birinin açtığı telefondan sonra kendi memleketinin takımının zorlu Manisa deplasmanından nasıl elini kolunu sallayarak galibiyetle çıktığı spor kamuoyunda haftalarca konuşuldu.
Onursal Başkanımız Sn. Abdullatif Şener’in bize vermiş olduğu manevi desteğin doğal olduğunu kabul etmeyenler 3 defa gittiğim Manisa stadında 3 defa gördüğüm Meclis Başkanımız Sn. Bülent Arınç’ın kendi takımlarına vermiş olduğu manevi desteği de doğal karşılamamaları gerekmez mi?Keşke şanslı Başkan Cengiz Bey gibi bizimde 20 trilyon kaynak aktaracak bir sponsorumuz olsaydı da bizde bu paraları har vurup harman savursaydık. Bu söylenenler 60-70 milyar liraya oynayıp tüm Süper Lig ekiplerinin transfer listesine giren futbolcularımın emeğine saygısızlıktır. Benim futbolcularım inanç ve sevgi ile besleniyorlar, bizde onları elimizden geldiği kadar ekonomik olarak mağdur etmemeye çalışıyoruz.
Başarımızın sırrı sevgidir.
Forma aşkıdır.
Kendi taraftarına mesaj verip takımlarına sahip çıkmalılar demeden önce modern bir şehir olan Manisa’da kendi organize ettiği gurupların küfürsüz tezahürat yapmalarını öğretmesi daha doğru olmaz mı? Eminim küfürsüz bir Manisa stadı daha fazla seyirci toplayacaktır. Deplasmana gittiğimiz her şehire bereket getiren esnafın yüzünü güldüren taraftarımız Türkiye liglerinin rengidir. Ayrıca taraftar katılımının yüksek olacağını hesap eden evsahibi takım yetkilileri maçları büyük stadlara aldırarak yüksek miktarda hasılat yapmayı ve ekonomik sıkıntılarını çözmeyi hedefliyorlar.
İstanbul Belediye maçı bunun en güzel örneği. Karagümrükspor yetkilileri de aynı düşünceyle yapmış oldukları müracaat sonunda günler süren yazışmalarla Şampiyonlar Ligi finalinin yapılacağı stadda en güzel provanın bu stadı doldurabilecek taraftarı olan Sivasspor’la yapılabileceğini düşünen Federasyon tarafından maç Olimpiyat Stadyumuna alınmıştır. Merak etmesinler, onlar yeterki Sivas’a gelsinler. Ben onlara stadın yarısını tahsis eder Sivas misafirperverliğinin ne demek olduğunu bir kez daha gösterme fırsatı bulurum.Sayın Cengiz Ergün’ün Vestel Manisa-Sivasspor maçında Sivasspor 2-1 galipken maçın bitimine 5 dakika kala kendi lehlerine verilen penaltının penaltı olmadığına dair sözlerinin kasetleri yerel bir televizyon kuruluşumuzda mevcuttur.
Herhalde yayınlanırsa mahçup olacaktır.Amacım kesinlikle polemik yaratmak değil, Sivas’ın hakkını korumaktır, bunun böyle bilineceğini umuyorum.Spora siyaseti karıştıranların “Ligde Siyaset Var” demeye hakları yoktur. * Mecnun Otyakmaz Başkan
RüStü ElmaS 27.01.2005, 22:44 Arkadaslar bu konu hakkinda birde AK PARTİ GENÇLİK KOL. İL BAŞKANINDAN KINAMA basin aciklamasi var,
Bu yazi bize Yeniülke Gazetesi müdürü sayin Kemal Caglayan abimiz tarafindan iletilmistir.
Size aynen aktariyorum
DEĞERLİ SİVAS BASINI VE KAMUOYUNA ;
Akparti Sivas gençlik kolları olarak Vestel Manisa spor başkanı Cengiz ergünün yapmış olduğu maksadını aşan açıklamalardan dolayı kınıyoruz.
Bugün bu açıklamalar gösteriyor ki Sivas Ve Sivassporun büyüklüğü ortadadır. Bu yöntemlerle sahada bükemedikleri bileği masa başında bükebileceklerini zannedenler bilmelidir ki böyle açıklamalar her zamankinden daha çok kenetlenmemize yarayacaktır.Bir ilin bakanının ,o ilin milletvekillerinin kentin gözbebeği olan takımına sahip çıkmasını çekemeyenler yarın sivasspor süper lige çıktığın zaman haklı şampiyonluğumuza kılıf arayacaklardır. Bu tür oyunlara karşı tüm Sivas halkı birlik ve beraberlik içerisinde en güzel cevabı verecektir. Biz ak parti gençlik kolları olarak bu vesile ile sayın bakanımız Doç dr. Abdullatif ŞENER i sivassporumuza yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz .
Adem KURU
AK PARTİ GENÇLİK KOL. İL BAŞKANI
3yildizli 27.01.2005, 23:20 Öncelikle başkanımıza, yönetim kurulumuza bu denli hassas olan bir konuda gerekn cevabı verdikleri için teşekkür ediyorum. Çünkü bizleri temsil eden Sivasspor'un emanetçisi olarak bizlerin hakkını korumak gibi bir görevleri olduğunun bilinciyle yapılmış bir eyleme imza atmışlardır.
Siz taraftar kardeşlerimden ricam Vestel Manis'nın resmi veya taraftar sitesinin adresi varsa bildirmeniz ve oralar sürekli kınama yazısı göndermeniz, ayrıca herkes tarafından okunan www.fanatik.com.tr adresindeki 2.Lig bölümündeki konuyla ilgili habere yorumlar yazmanızı istiyorum.
Anamızın ak sütü gibi helal olan ŞAMPİYON'luğa leke sürdürmeyelim.
türkçerap_yakup 27.01.2005, 23:26 www.vestelmanisaspor.com :evil:
3yildizli 27.01.2005, 23:46 Sağol Yakup kardeşim. Hemen onların sitesine girdim ve üye oldum. Gördüm sende üye olmuşsun. Şimdi yazı bombardımanı yapalım ve kınama yazıları yazalım.
ya ben siteye girdim ama forumda kimse yazmayı bilmiyo herhalde,başkada mesaj yazacak yer bulamadım,siz nereye yazdınızki??
izmirliyigido 28.01.2005, 11:34 Bende dün yazamadım. Tekrar deneyeceğim. Lütfen duyarsız kalmayalım. Bir Sivas'lıya yakışır şekilde terbiyeli, seviyeli ve uygun dille yazalım.
türkçerap_yakup 28.01.2005, 12:10 ya ben üye oluom ama şifre vermediler...giremiyorum siteye üye olarak...
ya adam hasta inanın buna problemleri var sen önce manisa da oynadığın zaman stadı doldur ondan sonra kaldıramayacağın taleblerde bulun siz kim olimpiyat stadını doldurmak kim.
Aslında adam gündem değiştirmek istiyo manisa dan kendi taraftarından kaçıp izmir de oynamak isteyen kendileri bunları bizi öne atıp taraftarlarına yutturmak istiyolar bu kadar basitttttt
ya adam hasta inanın buna problemleri var sen önce manisa da oynadığın zaman stadı doldur ondan sonra kaldıramayacağın taleblerde bulun siz kim olimpiyat stadını doldurmak kim.
Aslında adam gündem değiştirmek istiyo manisa dan kendi taraftarından kaçıp izmir de oynamak isteyen kendileri bunları bizi öne atıp taraftarlarına yutturmak istiyolar bu kadar basitttttt
gün gelecek hepsi önümüzde diz çökecek az kaldı!!!
serhankaburcuk 31.01.2005, 13:30 Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar.Ama biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek kimse bizi yıkamaz...Arkadaşlar bir atasözü var çok severim "İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR"
Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar.Ama biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek kimse bizi yıkamaz...Arkadaşlar bir atasözü var çok severim "İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR"
yaw reis bu güzel sözleri nerden buluyon allah aşkına :lol:
serhankaburcuk 31.01.2005, 17:22 yaw reis bu güzel sözleri nerden buluyon allah aşkına :lol:
Ferhat Sivasspor ve Sivas düşmanlarının topunun.g..... sen k..(anlarsın ya )
|
|