Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmiş Olsun Nurettin Amca
SivasSpor.Com 02.01.2009, 05:16 http://www.sivasspor.com/images/stories/nurettinvardar_ziyaret.jpg
Sivasspor’un tecrübeli kalecesi Akın Vardar’ın babası Nurettin Vardar'ı www.Sivasspor.com Ankara Temsilcisi ve Başkentli Yiğidolar tarafından tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Sivasspor'un başarılı file bekçisi Akın Vardar’ın babası Nurettin Vardar gecirdiği kalp krizi sonucunda,Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde anjiyo olmuştur. Ankara'da tedavi altına alınan babasının yanına giden tecrübeli file bekçisi, "Babama hemen anjiyo yapıldı. Şu anda sağlık durumu iyi. Kampa geri döneceğim" ifadesini kullandı.
www.sivasspor.com Ankara Temsilcisi Mustafa Alsancak (myway) ve üyelerimiz,Başkentli Yigidolar Deniz (yigidolar06) ve Muhammed (Cley) beyler Nurettin Vardar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Sağlık durumu iyi görünen Nurettin Vardar’ın kalbe giden damarlardaki tıkanıklık nedeniyle Pazartesi günü ameliyat olacağı oğrenildi. Sivassporlu taraftarların kendisine yaptığı ziyaretle moralinin yükseldiği gözlenen Nurettin Vardar, ziyeretçileri aracılığı ile Sivasspor icin başarı dileklerini tüm camiaya iletti.
Bizde www.sivasspor.com ailesi adına kendisine Allah’tan acil şifalar diliyor ve en kısa zamanda eski sağlığına ulaşmasını umut ediyoruz...
www.SivasSpor.Com Özel Haberi
Ertugrul 02.01.2009, 05:28 Nurettin amcaya büyük geçmiş olsun, inşaallah pazartesi günkü amaliyatta başarılı olur ve sağlığına kavuşur.
Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Ankara Temsilcimiz Mustafa'yı, kalendar insan Deniz ağbiyi ve Muhammed kardeşimi kutluyorum.
Sivasspor ve SivasSpor.Com büyük bir aile ve aile olmanın gereği böylesi zor günlerde bir ve beraber olmaktan geçer.
Nuretin amcaya Allah'tan acil şifalar dilerim.
izmirliyigido 02.01.2009, 08:30 Sivasspor.com üyeleri olarak sadece klavye silahşörlüğü yapmadığımız gösterip böyle sosyal hayat ve cemiyet olaylarında da herkesin yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Türkiye'de ki bütün taraftar sitelerini gezin, bakın bu konularda 1 numara olduğumuzu ve rakipsiz olduğumuzu göreceksiniz. Çünkü biz gerçekten bir aileyiz. Bunun başka izahı yok. Teşekkürler Mustafa Alsancak (myway) ve Başkentli Yigidolar Deniz (yigidolar06) ve Muhammed (Cley) kardeşlerim.
Nurettin beyede Allah'tan acil şifalar diliyor, biran önce sağlığına kavuşması için dua ediyoruz. Akın kardeşimizde gönlünü ferah tutsun, Sivasspor ailesi olarak kalbimizle sinerji yaratıyoruz. Her zaman yanınızdayız.
AYK
muhsin koçak 02.01.2009, 08:34 Nurettin amcanın biran önce sağlığına kavuşması için dua ediyoruz.
Kendisi Pazartesi gunu Ihtisas Hastanesinde ameliyat olacak.. Kan vermek isteyen Yigidolar Nurettin Vardar adina kan bagisinda bulunabilir..Unutmayalim ki hepimizin basina gelebilir...Kan grubu AB Rh (+) ancak baska kan grubundan yigidolar da kan vermeye gidebilir...
Kendisi ve yakinlari ziyaretimizden cok memnun kaldilar.. Sivasspor ve Akinla da ilgili cok guzel muhabbet etme firsati bulduk :).
Sivasspor.com un kurumsallasmasi adina onemli bir adim attigimizi dusunuyorum .Bilirsiniz ki biz Sivaslilar birbirini tutan yardimci olan insanlar olarak biliniriz. Bu ozelligimizi kaybetmeyelim ve memleketin neresinde olursa olsun boyle mevzularda duyarliligimizi kaybetmeyelim...
Pazartesi gunu olacak operasyondan sonra eski sagligina kavusacagini umud ediyoruz Nurettin Amcanin. Benle beraber orda bulunan Muhammed ve Deniz abilerime de tekrar tesekkur ederim. Gecmis olsun....
zaralı ulkucu 02.01.2009, 11:32 nurettın amca gecmıs olsun ıns tez zamanda aramıza donersın .................+58
Besyo_cu 02.01.2009, 12:49 Böyle anlamlı ziyarette bulunan herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum görüldüğü gibi futbol sadece futbol değil...
Nurettin Amcama acil şifalar diliyorum tekrar geçmiş olsun...
yigidolar06 02.01.2009, 12:59 Dün Muhammet ve Mustafa kardeşimle birlikte Nurettin VARDAR beyin ziyaretine gittik. Kendisine BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR adına vede tüm sivasspor taraftarları adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Akın VARDAR kardeşimizin dayısı, eniştesi ve akrabaları bizleri çok iyi karşıladılar amaliyat önçesi İYİ MORAL VERDİK kanatindeyiz. Kendisinin 1971 yılının kasım ayında acemi birliğini sivas TEMEL TEPEDE yaptığını yağan karın o sene dağıtım olana kadar yerde kaldığını insanların mertliğini o yıllarda gördüğünü, Akın VARDAR ın sivasspora gelmesine vesile olduğunu onun ağzından duymamız bizleri gururlandırdı. Kendisine acil şifalar diliyoruz pazartesi günü büyük ihtimalle amaliyat olacak bütün kalbimizle dualarımızı allah kabul etsin der tekrar sağlıklı mutlu birşekilde sevdiklerine kavuştursun. Amin
NURETTİN AMCA GEÇMİŞ OLSUN
MUSTAFA ABİ SEN RESİMDEKİ HANGİSİSİN?
sivaslı yıldız 02.01.2009, 18:32 Ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur Nurettin Amca..
Ve arkadaşlar yaptığınız ziyaretten dolayı da sizlere ayrıca teşekkür ederim.. Hakikaten örnek bi davranış sergilediniz..
sivasspor.com kurumsallaşma adına çok önemli bir adım atmasının yanısıra hasta ziyaretine neden olmakla da bol bol sevap kazandı..:)
Abdullah DuMaN 02.01.2009, 18:46 Biran önce iyileşip ayağa kalkması dileği ile geçmiş olsun
geçmiş olsun......................... .
SivasLady 02.01.2009, 19:19 Nurettin beye gecmis olsun
insaAllah basarili bir ameliyat gecirir
acil sifalar diliyorum
ayriyeten ankaradaki arkadaslari kutlarim
nurettin beyi ziyaret etmekle güzel bir düsünce yapmislar
yigido_sampiyon 02.01.2009, 19:23 sivasın insanı içdendir, samimidir diye boşuna dememişler...ayağınıza sağlık...
nurettin amcayada acil şifalar...
58K_A_L_E_L_İ58 02.01.2009, 19:36 BENDE KALECİMİZ AKININ BABASI NURRETİN AMCAYA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNAR ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM AYRICA SİTEMİZ YÖNETİCİLERİNİN BU KONUYA BÜYÜYK BİR HASSASİYETLE YAKLAŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
SİVASSPOR ANADOLUNUN YILLAR SÜREN SUSKUNLUĞUNUN ÇIĞLIĞIDIR
NURETTİN AMCA GEÇMİŞ OLSUN
MUSTAFA ABİ SEN RESİMDEKİ HANGİSİSİN?
sagdan ikincisi benim dostum :)
sagdan ikincisi benim dostum :)
TAMAM ..
TANIMIYORUMDA Bİ GÖRÜM DEDİM:D
Stephan Battal 02.01.2009, 20:34 yigidolarin kalecisi akin in babasi NURETTIN amcaya gonulden gecmis olsun dilegimi iletir ALLAH tan acil sifalar dilerim
yerliturkuaz 02.01.2009, 21:10 Nurettin Amca geçmiş olsun sen iyleş yetrki arkanda 7 milyon Sivas'lı var....
Besyo_cu 02.01.2009, 21:45 sagdan ikincisi benim dostum :)
Aynı zamanda soldan da ikinci :)
cücü baba 02.01.2009, 23:30 Allah tan acil şifalar diler bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederim..
RüStü ElmaS 03.01.2009, 00:08 Nurettin amcamıza ilk olarak Allah'tan acil şifalar diliyorum, inşaallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını dilerim.
Bu güzel, anlamlı ve önemli ziyareti gerçekleştiren Ankara temsilcimiz Mustafa , Deniz abi ve Muhammed kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Amcamızın ameliyatının başarılı geçmesini cenabı Allah' tan dilerim.
Onca işlerini bir kenara bırakarak vefa örneğini en güzel şekilde ortaya koyan Mustafa, Deniz Abi ve Muhammed kardeşime teşekkür ederim.
Bu güzel ziyaret ameliyat öncesinde Nurettin Amcaya iyi moral olmuştur. Kendisine acil şifalar deilerim.
mev58lüt 03.01.2009, 00:22 Nurettin amcaya gonulden gecmis olsun dilegimi iletir allah tan acil sifalar dilerim.
albina58 03.01.2009, 02:07 Kalecimiz AKIN'ın babası nurettin amcaya acil şifalar dilerim.
www.sivasspor.com öncülüğünde,Nurettin amcaya amaliyat öncesi moral için yapılan bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren deniz bey'e,mustafa ve muhammet hemşerilerime teşekkür ederim.
Nurettin amcaya geçmiş olsun der,acil şifalar dilerim.
Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren www.sivasspor.com u tebrik eder,böylesi aktivitelerinin devamını temenni ederim.Sanalda olan sitelerin, www.sivasspor.com da nasıl gerçeğe dönüşdüğünü tüm Türkiye görmüş oldu.
35fulya58 03.01.2009, 09:10 Kalecimiz Akın abinin babasına acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun.
bahadır erdem 03.01.2009, 09:31 Öncelikle SİVASSPOR ANKARA TEMSİLCİLERİMİZ'e teşekkür ediyorum.Çok ince bir hareket.Böylelikle AKIN'ıda onurlandırmış olduk.
NURETTİN AMCA'ya ALAH'tan acil şifalar dileriz.
GLoBe-Y-Gençlik 03.01.2009, 12:45 Geçmış olsun dileklerimizle..
Hayırlı Günler...
Geçmiş Olsun..Allahtan acil şifalar dilerim
yigidolar06 03.01.2009, 15:21 Sevgili BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR kan vermek isteyen yiğido kardeşler Yüksek ihtisas hastanesine kan bankasına gidip NURETTİN AMCANIZIN ihtiyacı olan kanı pazar gününe kadar veriniz
t.kilicer 03.01.2009, 16:56 Nurettin amcaya büyük geçmiş olsun, inşaallah pazartesi günkü amaliyatta başarılı olur ve sağlığına kavuşur.
Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Ankara Temsilcimiz Mustafa'yı, kalendar insan Deniz ağbiyi ve Muhammed kardeşimi kutluyorum.
Sivasspor ve SivasSpor.Com büyük bir aile ve aile olmanın gereği böylesi zor günlerde bir ve beraber olmaktan geçer.
Nuretin amcaya Allah'tan acil şifalar dilerim.
Akın Beyin babasının geçirdiği rahatsızlıkdan dolayı çok geçmiş olsun dileklerimi sunar sağlıklı uzun ömürler dilerim. Baba Kraldan selam yola devam... :)
nurettin amcaya ALLAH'tan acil şifalar dilerim geçmiş olsun dileklerimle
Allah tan acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun inşallah Umarım saglıgına enkısa zamnda kavuşur.
yigidomustafa58 04.01.2009, 14:35 çok büyük geçmiş olsun Nurettin Vardara...
EyüphanAydın 04.01.2009, 17:22 Akın gibi çok büyük bir kalecinin babası olan Nurettin amcamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
En yakın zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.
velibircan 04.01.2009, 17:40 Nurettin Amca'ya Allahtan Acil Şifalar...Bir An Önce Eski Sağlığına Kavuşur İnşallah..Nurettin Amca Geçmiş Olsun
TracyMcGrady58 04.01.2009, 20:26 Gecmis olsun Nurettin amcaya. Allah acil sifalar versin.
Ziyaret eden arkadaslarada tesekkür ediyorum ziyaret ettikleri icin :)
yigidolar06 05.01.2009, 13:12 Bugün amaliyatı olacaktı allah yardımcısı olsun sevdiklerine kavuştursun amaliyat sonrası haberlerini bekliyoruz (Mustafa kardeş)
Sivassporumuzun değerli kalecisi Akın.Konu hakkında bilgim yoktu.Biraz geç oldu biliyorum.Geçmiş olsun der, baban için her zaman dua edeceğimi belirtirim.
|