Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezer:"Almanya'dan teklifler aldım"


tanju_58
03.01.2009, 14:10
Turkcell Süper Lig'in ilk yarı lideri Sivasspor, Antalya'daki kamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çalışmalarına teknik direktör Bülent Uygun idaresinde devam eden ''Yiğidolar'', Sueno Otel sahalarında sabah idmanıyla çalışmalarını sürdürdü.
Kırmız-beyazlı futbolcular, antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Teknik direktör Bülent Uygun, kampa katılan oyuncuları iki gruba ayırdı. Sabah antrenmanında yer almayan oyuncuların akşam idmanına katılacağı kaydedildi. Antrenmana katılmayan Hayrettin ile Abdurrahman'ın hafif sakatlığı bulunduğu ve bugün iki oyuncunun MR'larının çekileceği bildirildi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan orta saha oyuncusu Sezer Badur, ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Badur, geçen sezon elde ettikleri başarıyı bu sezon da ligin ilk yarısında sürdürdüklerini ifade ederek, ''Burada iyi bir kamp dönemi geçirerek başarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Gazetecilerin transfer haberleriyle ilgili sorularını da yanıtlayan Badur, sözleşmesinin Sivaspor ile devam ettiğini vurguladı. Transfer tekliflerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Badur, ''Bu tür haberlerle kafamın karışmasını istemiyorum. Şu anda Sivasspor'da oynuyorum ve burada başarılı olmak istiyorum'' diye konuştu.

Yurt dışından da transfer teklifleri aldığını söyleyen Badur, ''Alman kulüplerinden transfer teklifleri geldi. Üç büyük takımdan birine transfer olmazsam yurt dışında oynamak isterim'' dedi.

muhsin koçak
03.01.2009, 14:12
bülent hoca bu konuda son sözü söyledi sanırım; -transfere kapalıyız.

Yiğiter
03.01.2009, 14:14
Böyle demeçelrden nefret ediyorum,ve bu demeci veren hangi Sivassporlu oyuncuysa onu da sevmiyorum..Büyük takıma ,büyük takım diye biryerlerini yırtanalrın tarihten silindiğine çok defa şahit oldu bu lig.Güle güle:mad:

kadir0911
03.01.2009, 14:15
$ampiyon olursak (In$allah), Tarihe gececeksiniz, $ampiyonlar Ligi oynayacaksiniz bunu size bas$ka hangi kulüp daha verebilir ?

oz.can
03.01.2009, 14:25
Üç büyütülmüş kulüp hayali kuran her futbolcu (kim olursa olsun) ticari bir metadır. İyi para veren olursa verin gitsin...
Sezer sevildiğini bil, kıymet bilmessen git gör hanyayı konyayı...

BOUN
03.01.2009, 14:31
Bir zamanlar Yasir diye bir arkadaş vardı, Sivasspor taraftarında yolunacak saç koydurmadı, neyse efendim Yasir tam kemale erdi, bu takıma faydası dokunacak derken sakatlandı, iyileşti tam Sivasspor'a hizmet edecek derken havaya girdi ve gitti. Gitti de no'oldu? Biz bir şey kaybetmedik ancak Yasir de üzerine hiçbirşey koyamadı.

Sezer'e da bir çift sözümüz var: Dostum Sivasspor'a yeni yeni hizmet etmeye başladın, en az bir kaç yılını hem kendini geliştirerek hem de Sivasspor'a daha çok hizmet ederek geçir, sen de kıymete bin, biz de muradımıza erelim! Yiğido tavsiyesi...

Ayrıca Sivasspor taraftarı için tek büyük takım Sivasspor'dur. Aynı anlayışa Sivasspor'da top koşturanlar da sahip olmalıdır.

Dark Force
03.01.2009, 14:40
Hangi Takımda Oynadığını farkedemiyorsan diyicek bişey yok..

cem
03.01.2009, 14:50
sezer fenerbahce macından sonra bır turlu ıstenılen ve arzulanan performansı sergıleyemedı... son macta sadece sahada gezındı.. bulent hoca bıle tahahmmul edemedı oyundan aldı...

Yiğiter
03.01.2009, 14:54
Trabzonsporda tek oyuncudan dahi "İstanbulda oynamak isterim" diye bir laf tarih boyunca çıktı mı bilemiyorum.
Herkes mehmet'i çok seviyor ama mehmet "ben de Galatasaray'da oynamak isterim" lafından sonra benim için çok fazla şey ifade etmiyor.
Herkesin sevdası dünyanın en büyük sevdasıdır.Sivasspor sevdası da.Gitmek isteyene kapı hep açıktır.

yerliturkuaz
03.01.2009, 22:42
Eğer biz şampiyon olduğumuz takdirde takımımızdaki hiç bir oyuncu böyle bir demeç vermeyecektir buna emin olun futbolcuları eleştiriken birazde kendi yerinize koyun bu durum karşısında ne yapardınız...