Orijinalini görmek için tıklayınız : İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

myyiğido58
04.01.2009, 21:35
GAZZE DE HAVA SALDIRILARI DÜZENLEYEN İSRAİL 500 KİŞİNİ CANINA MAL OLDU ÇOCUKLARA BİLE ACIMADAN ÖLDÜREN İSRAİL LER BÜTÜN MÜSLÜMAN ÜLKELERİNİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ BUNUN BAŞINDA TÜRKİYE ROL ALDI
GAZZE DE ŞEHİT OLAN MÜSLÜMANLARI ANIYOR VE DUALARIMIZI EKSİK ETMEMENİZİ DİLİYORUM

58zarali
04.01.2009, 21:52
kahrolsun siyonizm ve israil ....

yigidoss
04.01.2009, 21:55
Kahrolsun İsrail ve lanet olsun Filistin e destek çıkmayan herkese

sivasli215
04.01.2009, 21:55
Allah kahretsin şu israili.....

KRAL YİĞİDO
04.01.2009, 21:57
kahrolsun israil bu gibi insanlara acımayacaksın vicdanları nasıl rahat ediyor.israil diyoruz ama baliliyide unutmayalım.o öyle birisi değil...sizcede öylemi:confused::confused::con fused::confused::confused:

cücü baba
04.01.2009, 22:01
Kimki insanların yaşantısına kast ediyor çoluk çocuk demeden katlediyor ALLAH belasını versin insanlığın gözü önünde yaşanan bu vahşete özelliklede medeni dediğimiz ülkeler sinsi sinsi gülüp seyrediyor lanet olsun...

erol_58
04.01.2009, 22:31
gün gelecek hepsi yok olacak israiloğullarının sonu gelecek yüce ALLAH hepsinin cezasını verecek'bu nasıl bir insanlık bu nasıl vicdansızlık o masum çocukların sivil insanların ne suçu var (bumu islam devletlerinin birlik beraberliği)küçük bir israil devletinin hakkından gelemiyorlar.camileri bombalıyorlar bu bir ********liktir bütün islam alemine yapılan saygısızlıktır gösterin gücünüzü islam devletleri yıkın başlarına israili durdurun bu savunmasız insanlara müslüman kardeşlerimize yapılanları.

üçyıldız58
05.01.2009, 10:33
bir musibet kırk nasihatten bazen iyi oluyor hamas ile el fetih birleşti İNŞALLAH katil israile gereken cevap verilir.
birleşmiş milletler ,amerikanın ne olduğu bellide arap ülkeleri tamamen bir kalleş olduklarını bir kez daha gösterdiler.
tamamen siyasi kaygılar yüzünden öldürülen o çocukların vebalini günahını alıyorlar yazıklar olsun ÜRDÜNE,MISIRA,ARABİSTANA SURİYEYE,HELAL OLSUN BAŞTA TÜRKİYEMİZE İRANA,BEYRUTA,

furkancfc
05.01.2009, 11:56
KAHROLSUN PKK o*rusbu çocuğu israil.

edremitliyiğido
05.01.2009, 12:06
duvalarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar gazzedeki kardeşleimiz için

muhsin koçak
05.01.2009, 12:16
kınamakla bir yere varılmıyor ki,icraata geçmeli islam dünyası artık.

pover58
05.01.2009, 13:08
israil dünyanınkara lekesidir,islamında bir numaralı düşmanıdır.dünyanın en adi milletidir ayrıca.bu cürmü işlemelerini amerika adileri saglıyor.inşallah filistinli mücahit kardeşlerim cevaplarını verecektir.bu arada islam ülkelerinide şiddetle kınıyorum.filistine gerekli yardımı yapmıyorlar bir iran bir türkiye.arap devletleri nerdeyse israili destekliyor.hepsine yazıklar olsun birgün sıra kendilerine gelecek onu bilmiyorlar ama ögrenecekler.

muratduru58
05.01.2009, 13:13
İSRAİL'İ ŞİDDETLE KINIYORUM......... LAKİN İSRAİLİ N KOMŞULARININ TAMAMI ISRAIL DÜŞMANI HEPSİ BİRLEŞSELER İSRAİLİ SÜPÜRÜP ATARLAR. YAZIKLAR OLSUN MISIRA, SURİYEYE, ARABİSTANA, ÜRDÜNE.

navruz58
05.01.2009, 14:12
kahrolsun israil bu gibi insanlara acımayacaksın vicdanları nasıl rahat ediyor

D_Mrsic
06.01.2009, 21:18
yuhyaa ne alakası var.. emınım bu yazıyı yazarken elınde coca cola. gıydıgın ust bas ısraıl ve destekcılerının mallarıdır. evınde arıel vs. seyler kullanıosundur. bı kere o kansızlarla bole sacma seylerle degil. akılla calısarak ve dınımızı adam gıbı yasayarak basa cıkabılırız ancak. kendı memleketımızın mallarını almayıp. dıs ulkelerın mallarını seven. mcdonaldcı zıhnıyetle. daha cok dındasımızı kaybederız. oncelıkle cok saglam bır ıradeyle calısarak. teknolojıyı yakalayarak onlarla bas edebılırız. hem balılıyı yollasak ne olacak solermısın. fare daga kusmus dagın haberı yok. hem balılının ne sucu kabahatı var. sokatta rast geldıgınde dınıne ve sana hakaretmı ettı..yada sıvaslılara yada daha genel bı ıfadeyle turklugu asalagıyıcı soz ve hakaretlerdemı bulundu. nouma ve orneklerı gibi... bırakın bu yabancı hayranlıgını once. ozumuze donelım once. dınımızı adam gıbı yasayalım. turklugumuzun farkına varalım. ondan sonrası zaten gelır merak etmeyın. gunu bırlık cozumler dııl.. ebedı olcak cozumler. gelecegıde dusunecek cozumler uretelım. bu baslıkta cok sacma ayrıca.. adminden konunun yasaklanmasını ıstıorum. yazıyı yazanında ayrımcılık yaptıgı ıcın no-post alıp cezalandırılmasını rıca edıorum... sevgı ve saygılarımla

D_Mrsic
06.01.2009, 21:20
isarile inat Balili ülkesine gönderilsin

yaa mileti tahrik edip ne yapmaya calisiyosun.. baliliyle ne alakası var solermısın. yıllardır. sivaslıyım dedıklerınde yananlardanmı yakanlardanmı die sormadılarmı sanada. yok yere senınde canın acımadımı kalbın kırılmadımı.. sen once turk malını kullan.. turklugune dinine sahıp cık. gercekten dının ıcın ve turklugun ıcın calıs. gor bak hersey nasıl tersıne donuyor. bunun ornegı gozumuzun onunde.. osmanlı devletı nasıl butun cıhana yuzyıllar boyunca hukum surdu.. calısarak. dinini adam gıbı yasayarak. ve dını mezhebı rengı ne olursa olsun ınsanına saygı gostererek...

filistinli
06.01.2009, 21:25
yuhyaa ne alakası var.. emınım bu yazıyı yazarken elınde coca cola. gıydıgın ust bas ısraıl ve destekcılerının mallarıdır. evınde arıel vs. seyler kullanıosundur. bı kere o kansızlarla bole sacma seylerle degil. akılla calısarak ve dınımızı adam gıbı yasayarak basa cıkabılırız ancak. kendı memleketımızın mallarını almayıp. dıs ulkelerın mallarını seven. mcdonaldcı zıhnıyetle. daha cok dındasımızı kaybederız. oncelıkle cok saglam bır ıradeyle calısarak. teknolojıyı yakalayarak onlarla bas edebılırız. hem balılıyı yollasak ne olacak solermısın. fare daga kusmus dagın haberı yok. hem balılının ne sucu kabahatı var. sokatta rast geldıgınde dınıne ve sana hakaretmı ettı..yada sıvaslılara yada daha genel bı ıfadeyle turklugu asalagıyıcı soz ve hakaretlerdemı bulundu. nouma ve orneklerı gibi... bırakın bu yabancı hayranlıgını once. ozumuze donelım once. dınımızı adam gıbı yasayalım. turklugumuzun farkına varalım. ondan sonrası zaten gelır merak etmeyın. gunu bırlık cozumler dııl.. ebedı olcak cozumler. gelecegıde dusunecek cozumler uretelım. bu baslıkta cok sacma ayrıca.. adminden konunun yasaklanmasını ıstıorum. yazıyı yazanında ayrımcılık yaptıgı ıcın no-post alıp cezalandırılmasını rıca edıorum... sevgı ve saygılarımla

Her ön yargına emin olursan böyle konuşman doğal. Yabancı hayranlığı! derken neyi kastettiğini kendin cevaplarsın.
Konumuz Baliliye gelince masum Filistinli çocukların ne suçu kabahati var, onlar kimin dinine sövdüde öldürüldü. Baliliyi asalım demedim tepki göstermekse işte tepki sen oturdugun yerde dinini yaşa kardeş. Allah kabul etsin

D_Mrsic
06.01.2009, 21:34
Her ön yargına emin olursan böyle konuşman doğal. Yabancı hayranlığı! derken neyi kastettiğini kendin cevaplarsın.
Konumuz Baliliye gelince masum Filistinli çocukların ne suçu kabahati var, onlar kimin dinine sövdüde öldürüldü. Baliliyi asalım demedim tepki göstermekse işte tepki sen oturdugun yerde dinini yaşa kardeş. Allah kabul etsin

1-benım oturdugum yerden dinimi yasadıgımı nerden biliyosun ?
2-ben sana kotu bısey demedım. ben sadece dinimizi adam gıbı yasayalım turklugumuzun farkına varalım. isler anca ozaman duzelır dedım. dedigimin nedenine gelince. onumuzde kuran var. hadisler var. sunnetler var. acıkca ayetler var bana yakın olan kullarıma bende yakınım die. turkluge gelınce. dunya tarıhınde gercekten turklugunun farkına varan devletler daıma dunyaya hukum surmus. dunyada bısılerı degıstırmıstır. ornek kavımler gocu; osmanlı. osmanlı ortadogu topraklarında 300-400 sene hukum surdu... ne zaman kadar calısmayı bırakıp kendıne ve ınsanına yabancılasana kadar. yanlıs dusunuosam yanlıs dusunuosun de. benım demek ıstedıgım bu sen balılıyı yollasan ne degısecek solermısın. balılı suana kadar sıvasta bırıne kotu soz ve hakaret ettımı. turkıyede bırıne turklugune ve dınıne hakaret ettımı solermısın. orneklerı mevcut nouma basta olmak uzere.. hem ayrıca sahsen yahudılerın kanlarında bısı var. duzgun ınsan olsalar okadar peygamber gonderılmezdı. adamlarda bısı var adamlar pıs adamlar. adamlar ıspanyada da soykırım gordu.. almanyada da soykırım gordu.. kımse sevmıo adamları. lakin adamlar her yerı her onemlı mevkıyı ele gecırıp lobılerını olusturmuslar. ayrıca teknolojilerinide gelıstırmısler. ondan kımse sesını cıkaramıo. yahudılere sesını turklerden baska kımse cıkaramaz...ama bunun ıcın once turklugumuzun farkına varmak lazım. turkler mıskın ınsanlar dııllerdır. dunyaya gelmıs olan en calıskan en cok calısmayı seven mıllettır turk mılletı. yeterkı sen hemserıne(hangı vılayetten oldugu onemlı diil) destek ver goreceksın ozaman... ben bunu soluyorum sadece... gunu kurtarmak ıcın deıl.. gelecegı degısterecek onlem ve tepkı gerekır...

mev58lüt
06.01.2009, 21:38
ateskese uymayan taraf israil suclu olarak haması gösteriyor bu insanlar zaten kendi halkı icin direniyor isarail ise hamasın sivilleri kalkan olarak kullandıgını söylüyor direniş sürecektir dünyanın en cesaretlileri mazlumlardır zafer filistinin olacak korkak zalimler eli silah degil kendi emzigini bile tutamayan bekleri katlettiniz bunların cezasını er veya gec ödeyeceksiniz.

filistinli
06.01.2009, 21:41
1-benım oturdugum yerden dinimi yasadıgımı nerden biliyosun ?
2-ben sana kotu bısey demedım. ben sadece dinimizi adam gıbı yasayalım turklugumuzun farkına varalım. isler anca ozaman duzelır dedım. dedigimin nedenine gelince. onumuzde kuran var. hadisler var. sunnetler var. acıkca ayetler var bana yakın olan kullarıma bende yakınım die. turkluge gelınce. dunya tarıhınde gercekten turklugunun farkına varan devletler daıma dunyaya hukum surmus. dunyada bısılerı degıstırmıstır. ornek kavımler gocu; osmanlı. osmanlı ortadogu topraklarında 300-400 sene hukum surdu... ne zaman kadar calısmayı bırakıp kendıne ve ınsanına yabancılasana kadar. yanlıs dusunuosam yanlıs dusunuosun de. benım demek ıstedıgım bu sen balılıyı yollasan ne degısecek solermısın. balılı suana kadar sıvasta bırıne kotu soz ve hakaret ettımı. turkıyede bırıne turklugune ve dınıne hakaret ettımı solermısın. orneklerı mevcut nouma basta olmak uzere.. hem ayrıca sahsen yahudılerın kanlarında bısı var. duzgun ınsan olsalar okadar peygamber gonderılmezdı. adamlarda bısı var adamlar pıs adamlar. adamlar ıspanyada da soykırım gordu.. almanyada da soykırım gordu.. kımse sevmıo adamları. lakin adamlar her yerı her onemlı mevkıyı ele gecırıp lobılerını olusturmuslar. ayrıca teknolojilerinide gelıstırmısler. ondan kımse sesını cıkaramıo. yahudılere sesını turklerden baska kımse cıkaramaz...ama bunun ıcın once turklugumuzun farkına varmak lazım. turkler mıskın ınsanlar dııllerdır. dunyaya gelmıs olan en calıskan en cok calısmayı seven mıllettır turk mılletı. yeterkı sen hemserıne(hangı vılayetten oldugu onemlı diil) destek ver goreceksın ozaman... ben bunu soluyorum sadece... gunu kurtarmak ıcın deıl.. gelecegı degısterecek onlem ve tepkı gerekır...

bende senin söylediğini söylüyorum Dr_Mrsic "gelecegı degısterecek onlem ve tepkı gerekır..." Kelebek etkisini bilirsin, belki budur istediğim

D_Mrsic
06.01.2009, 21:42
Acıkcası ben sahsen ortadogunun osmanlılara yaptıkları ıhanetın bedelını odedıklerını dusunuyorum. ortadogudakı butun mılletler ingilizlerle bir olup osmanlının arkasından vurdular.zaten osmanlıdan sonra o topraklar gun yuzu gormedı hic. ama genede ınsanın ıcı acıyor ve her gecen gun HİTLERi anlıyorum...

D_Mrsic
06.01.2009, 21:46
bende senin söylediğini söylüyorum Dr_Mrsic "gelecegı degısterecek onlem ve tepkı gerekır..." Kelebek etkisini bilirsin, belki budur istediğim

sen sadece balılı gonderılsın diyosun. bumudur gelecegı degistiren onlem allah askına. ayrıca ısmıme gonderme yapmıssın. acıklama gereksımını hıssettım. Damir Mrsic Bosna-Hersek'in Tuzla sehrinde dogmus. musluman bırıdır.ayrıca turkıyede senelerdır(10 seneye yakın) basketbol oyanamakta suanda fenerbahce ulkerın takım kaptanıdır ve turk olmustur. ısmıde ayrıca osmanlıca bır ısımdır. damir osmanlıcada ınce ve narın anlamına gelmektedır. sadece ıcım rahat etsın die sana acıklama geregı duyuyorum. belkı ısmımden yabancı hayranı dusunebılırsın.. ayrıca nıckle fılistinli olup fılıstıne destek verılmez onu kalben yasamak gerekır oke...

filistinli
06.01.2009, 21:52
sen sadece balılı gonderılsın diyosun. bumudur gelecegı degistiren onlem allah askına. ayrıca ısmıme gonderme yapmıssın. acıklama gereksımını hıssettım. Damir Mrsic Bosna-Hersek'in Tuzla sehrinde dogmus. musluman bırıdır.ayrıca turkıyede senelerdır(10 seneye yakın) basketbol oyanamakta suanda fenerbahce ulkerın takım kaptanıdır ve turk olmustur. ısmıde ayrıca osmanlıca bır ısımdır. damir osmanlıcada ınce ve narın anlamına gelmektedır. sadece ıcım rahat etsın die sana acıklama geregı duyuyorum. belkı ısmımden yabancı hayranı dusunebılırsın.. ayrıca nıckle fılistinli olup fılıstıne destek verılmez onu kalben yasamak gerekır oke...

Hitlere hak vermeye başlayan birinin kansız bir tepkiyi anlamamasına inan şaşırdım. anlaşılan ne sen beni anlayacaksın ne ben seni. Senin düşüncen sana benim düşüncem bana:)
(ayrıca ismine gönderme yapmak aklımın ucundan geçmedi, bunuda bilmeni isterim)

mev58lüt
06.01.2009, 21:54
Asagık korkak siyönistler savunmasız sivilleri füze ve tankla vurarak nasıl cesur olduklarını ispatlayacaklar sözde aslında bu fare kadar korkaklar bir gün çil yavrusu gibi kaçacaklar o günde yakın.Sadece direnişci mücahitlerin teknolojik silah edinmesi kadar yakın.

D_Mrsic
06.01.2009, 21:57
ben senın amacını ıyı bılıyorum.sıteye yenı uye olup mılletı galeyana getırmeye calısıyorsun... ayrıca hitlerin kım oldugunu biliyormusun. neden bole bısey yaptıgını bılıyormusun? neyse o onun dusuncesıymıs yapmıs.. ben sadece bole pıs ınsanlar ancak pıs ınsanlar tarafından cezalandırılıor demek ıstedım..deli deliyi gorunce sopasını saklarmıs mısalı..ayrıca hıtlerı ne ovdum nede overım tamammı? suan cok hassas bır donemdeyız. lutfen forumdakı arkadaslarımızın bu duygu yogunlugundan yararlanıp. mılletı galeyana getırmeye calısmayınız. sizin amacınız ancak budur. cunku sıteye yenı uye olup. balili gonderılsın dıe baslık acan bırı hakkında baska bısey dusunemıyorum.. tamammı?

D_Mrsic
06.01.2009, 22:20
yazgıdın kelimelerin yanına unlem ısaretı koyup edebiyat yapmasan nolurdu acaba:D.. hıtlerı bılmemende gayet normal. ayrıca karsı takım taraftarı ne dusunurse ne tezahurat yaparsa yapsın cokta onemlımı sıvassporumuz ıcın... bikere mantıklı olan bır ınsan dusunur. ya bız balılıye yahudi die laf atıyoruz ama adamın ne sucu var yıllardır turkıyede. suana kadar turkluge hakaret eden bı davranısı olmamıs diye dusunur. zaten turkıyedekı taraftarların buyuk cogunlugu bılınclımı. anlayıslımı solermısın? o yuzden her sehırde bu kadar olay oluyor dimi? bız daha bırbırımızı anlamıyoruzkı ulke ıcınde. kaldıkı bunumu anlayacaklar.. ıstedıklerı kadar hakaret etsınler kufur etsınler. KÖPEKLER HAVLUYOR DİYE; KERVANLAR YOLLARINI DEĞİŞTİRMEZLER diye bi atasozu var bilirmisin?? kımsenın yaptıgı tezahurat bızı ılgılendırmez ılgılendırmemelı... ayrıca suan duygu yogunlugundan dolayı yazdıklarında sana hak veren ama 2 dakıka sakın dusunupte ne alakası var tepkı ıle balılının dıyen bussuru hemserım vardır ınan bana. AYRICA BU FORUMDAKI İNSANLARI DAHA FAZLA GALEYANA GETIRMEDEN DAHA FAZLA UZMEDEN LUTFEN CIK GİT TAMAMMI? BIZIM SAGDUYULU OLAYLARI IDRAK EDEBILEN;YORUMLAYABILEN KENDINI ONA GORE AYARLAYABILEN. ONLEMINI ALABILEN INSANLARIMIZA IHTIYAC VAR. SENIN GIBI 1 HIDDETLE CELALLENIP. SONRA DAHA KOTU SONUCLARA YOL ACACAK TEPKILERI GOSTERENLERE DEGIL....KESKİN SİRKE KUPUNE ZARARDIR!!!

yusuf_yusuf
06.01.2009, 23:12
DEĞER Lİ ARKADASLARIM DEĞERLI YONETICILER BIZDE FİLİSTİNE DESTEK VERELIM BIZLERDE FİLİSTIN İÇİN YARIMLAR TOPLAYALIM SMS ATALIM VEYA PARA GIDA MADDİ MANEVİ YARDIMLARYAPALIM BIZDE MÜSLÜMANIZ ONLAR BIZLERIN KARDESLERI

BUGUN ONLARA OLAN YARIN BIIZLERINDE BASINA GELİR SUSMAYALIM SESLERİMİZİ YUKSELTELIM --GEREKIRSE BIZLER GİDELİM YARDIMA--

GORUSLERINIZI BEKLIYORUM____-

D_Mrsic
06.01.2009, 23:14
boyle bir konu acılmıstı degerli kardesim ama neyse duyarlılıgın ıcın kalbten tesekkur ederım...ıstersen o acılan konuya fıkırlerını paylas en azından kopukluk olmaz ne dersın?

münihliyigido58
06.01.2009, 23:40
Israili kiniyorsaniz yada kinamak istiyorsaniz, Israil devletinin politikasini Israili insanlarla esit göstermeyin. Bir insan yahudi cemaatindan geliyorsa, onun otomatikmen Israil devletinin saldirilariyla alakasi yoktur. Bir kez daha diyorum Israil halkini, Israilin dis politikasiyla kiyaslamayin. Bu sayfada gösterilen Yahudi düsmanligi, yani antisemitizimin zemini olmamali.

Delikanli Türkün irkicidan baska düsmani yoktur!

TS58
07.01.2009, 12:39
Başta pkk olmak üzere,israil ve a.b.d tüm adilerin canı cehenneme.

mev58lüt
07.01.2009, 12:53
lanet olsun bu israile.............

GLoBe-Y-Gençlik
09.01.2009, 14:07
FILISTIN ICIN AYAĞA KALK

10 ocak cumartesı saat:13.00 MEVLANA MİTİNG MEYDANI TUM HALKIMIZ DAVETLIDIR.

MİTİNG PLATFORMU :

Anadolu gençlik derneği.
Akçek
Cansuyu derneği
Çağ-der
Çeçen kafkas dernegı
Es-der
Hayat ağacı derneği
İhh
İ-H-L Mezunları derneği
İşitme engelliler derneği
Kemal ibnü himam vakfı
Memursen
Mazlumder
Öğretmenler derneği
Tekder
Yenidünyaderneği.

s!vasspor
09.01.2009, 14:18
Saadet Partisi İstanbul Çağlayan meydanında Türkiye'nin en büyük FİLİSTİN mitingini yaptı.İstanbul'un nufusuna göre tabiiki.Sivas'tada Sivas halkı önem gösterirse Sivas'tada bir rekor kırılır.FİLİSTİN için hemşerilerimiz.

turco58
09.01.2009, 14:24
KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAMINDIR. İNŞALLAH KAFİRLER DÖKTÜKLERİ KANDA BOGULACAKLAR.RABBİM İSLAM ALEMİNE YARDIM ETSİN.AMİN

muhsin koçak
09.01.2009, 14:29
KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAMINDIR. İNŞALLAH KAFİRLER DÖKTÜKLERİ KANDA BOGULACAKLAR.RABBİM İSLAM ALEMİNE YARDIM ETSİN.AMİN

Allah filistinli masum ve savunmasız çocukları yahudi köpeğinin zulmünden korusun.

Cley
09.01.2009, 14:34
Cumartesi günü 13:00 de Mevlana Meydanındayız.

saviola
09.01.2009, 18:15
arkadaşlar tüm yiğidolar cumartesi günü saat 1de mevlana meydanında olsun.israili lanetleyelim...

YuNuSPaSa58
09.01.2009, 19:03
kahrolsun israil bu gibi insanlara acımayacaksın vicdanları nasıl rahat ediyor.israil diyoruz ama baliliyide unutmayalım.o öyle birisi değil...sizcede öylemi:confused::confused::con fused::confused::confused:

hakLısın.. 5 parmağın 5ide ßir deiL ...

mev58lüt
09.01.2009, 19:59
YÜCE ALLAH IM SEN TÜM MÜSLÜMANLARI KORU

gül5858
09.01.2009, 20:26
İSRAİL'İN BARIŞ OYUNU

Oslo'da 1993 yılında yapılan görüşmeler Ortadoğu tarihinde yeni bir sayfa açtı. FKÖ lideri Yaser Arafat ile İsrail Başbakanı İzak Rabin, Amerikan Başkanı Bill Clinton'ın önünde gazetecilere poz verdiler, el sıkıştılar ve Oslo'da başlatılmış olan İsrail-Filistin görüşmelerini bir anlaşma ile somut bir sonuca vardırdılar. Bu anlaşma ile, İsrail ve Filistin tarafları tarihte ilk kez birbirlerini tanımış ve ikili bir metne imza atmış oluyorlardı.

Bu anlaşmayla birlikte, tüm dünyada Ortadoğu'da artık barış rüzgarlarının esmeye başladığı kanaati yaygınlaştı. Yakın gelecekte Ortadoğu'daki Arap-İsrail ihtilafının kalıcı bir çözüme kavuşacağı, barışın Ortadoğu'ya refah ve mutluluk getireceği düşüncesi büyük bir kabul gördü. İsrail'in ikinci adamı konumundaki Şimon Peres'in söz konusu mutlu tabloyu tasvir eden "Yeni Ortadoğu" kitabı en çok satan kitaplar listesinde zirveye ulaştı. İsrail'in "barışçı" görüntüsü, çoğu insanı ikna etmişe benziyordu.

Ancak ilk olarak Şubat 1996'da yayınlanan Yeni Masonik Düzen adlı kitabımızda biz bu görüntünün gerçekleri yansıtmadığını, İsrail'in barışının gerçekte bir "sahte barış" olduğunu yazdık. İsrail'in FKÖ ile anlaşarak, FKÖ ile Hamas örgütleri arasında bir çatışmayı körüklemek istediğini, gerçekte işgal ettiği topraklardan çekilmeye hiç niyetli olmadığını, barışı sadece 'taktik amaçlı bir manevra' olarak kullandığını anlattık. (bkz. Harun Yahya, Yeni Masonik Düzen, 1996, s. 508-520)

Aradan geçen 6 yıl, bu görüşün doğru olduğunu ortaya çıkardı. 1990'ların ortalarında esen 'barışçı İsrail' rüzgarlarının gerçekçi olmadığını, İsrail'in işgalci siyasetini sürdürdüğünü bugün tüm dünya kabul ediyor. İsrail'in İntifada'ya bir son vermek için başlattığı sahte barış süreci, İsrail'in baskıcı ve mütecaviz politikasını sürdürmesi üzerine yeni bir intifadaya sebep oldu. Tüm sahte barış tablolarının ardından İsrail'in başbakanlık koltuğuna Lübnan Kasabı Ariel Şaron'un oturması, yani Siyonistlerin barışı değil de işgal ve zulme devamı seçmesi, İsrail'in barışının sahte olduğuna dair yeterince açık bir kanıttı.

Kuşkusuz barışın yok olması ve yerine savaşın yeniden gelmesi sevindirici bir durum değildir. Dilediğimiz elbette Ortadoğu'da barış ve huzurun sağlanmasıdır. Ancak bu barışın adil bir barış olması gerekir. İsrail'in istediği, işgal ettiği bölgelerden çekilmeksizin, yani Müslümanları kendi şartlarına boyun eğdirerek, haksız bir barış elde edebilmektir. Bunun nedeni de, çoğu İsraillinin bir türlü terk etmeye yanaşmadıkları Siyonist ideolojidir.

serkankeskin
09.01.2009, 21:15
kahrolsun mahvolsun demekle bir şey olmuyor gerçek anlamda bir şeyler yapmak lazım

sivaslıkamber
10.01.2009, 13:58
ARKADSLAR YİĞİDO GENÇLİK OLARAK FİLİSTİNE YARDIM TOPLAYALIM

DENİZLİ MAÇI ÖNCESİ BU YARDIMI YAPALIM

VERECEĞİMİZ BİR İKİ LİRA ONLARA EKMEK,İLAÇ PARASI OLUR

EMEĞEMİZİ ESİRGEMEYELİM

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

sivaslıkamber
10.01.2009, 14:05
Sadakanın Ahiretteki beş faydası:
1- Kıyametin dehşetinden korur. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: (Sadaka kabir azabından korur Kıyamette sahibini himayesine alır.) [Beyhekî]

2- Cehennemden kurtarır Cennete kor ve derecesini yükseltir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

(Allah rızası için verilen sadaka Cehennem ateşinden korur.) [Taberânî]

(Yarım hurma da olsa sadaka vererek Cehennemden korunun!) [T.Gafilin]

3- Sevabı artırır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: (Malını Allah yolunda harcayanın sevabı 700 misline kadar artar.) [Beyhekî]

4- Sırattan kolay geçirir.

5- Malın hesabını vermeyi kolaylaştırır.

sivaslıkamber
10.01.2009, 14:06
Kur'an-ı kerimde buyuruluyor ki:
(Şeytan malınızı hayra sarfettirmemek için sizi yoksullukla korkutup cimri olmanızı emreder. Allah ise [sadaka ve zekât verirseniz] mağfiret lutuf bolluk vâdeder.) [Bekara 268]

(Gece-gündüz gizli-açık Allah yolunda mallarını infak edenlerin Rableri katında mükâfatları vardır. Bunlar için korku ve üzüntü yoktur.) [Bekara 247]

(Allah için ne verirseniz Allah onun yerine [daha iyisini daha fazlasını] verir.) [Sebe 39]

(Mallarını Allah yolunda harcayanların hali yedi başak bitiren ve her başağında yüz dane bulunan bir tohuma benzer. Allah dilediğine daha fazla da verir.) [Bekara 261]

Allahü teâlânın rahmeti ihsanı boldur. Zerre kadar bir iyiliğe dağlar kadar sevab verir. Mülk Onundur. Dilediğine dilediği kadar ihsan eder. Sadaka vermekle mal eksilmediği gibi bereketi de artar. Bereket az bir şeyin çok şeye yetmesi demektir.

sivaslıkamber
10.01.2009, 14:07
Sadakanın dünyadaki beş faydası:

1- Malı temizler. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: (Malınızdaki günah kirlerini sadaka ile temizleyin!) [T.Gafilin]

2- Günahları temizler. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Suyun ateşi söndürdüğü gibi sadaka da günahları yok eder.) [Tirmizî]

(Sadaka kibri ve övünmeyi yok eder.) [Tirmizî]

3- Hastalıktan ve belâdan korur. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

(Hastalarınızı sadaka ile tedavi edin! Sadaka her hastalığı ve belâyı önler.) [Beyhekî]

(Sadaka vermekte acele edin; çünkü belâ sadakayı geçemez.) [Beyhekî]

(Sadaka yetmiş kötülük kapısını kapatır.) [Taberânî]

(Sadaka Allahın gazabını söndürür ve kötü ölümden korur.) [Tirmizî]

4- Muhtaçları sevindirir. Muhtaçları sevindirmek çok sevabdır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: (En faziletli amel muhtaçlara yiyecek-giyecek vermek ve müminleri sevindirmektir) [Taberânî]

5- Rızkı artırır malı bereketlendirir. Şeytan malı ya israf ettirir veya cimrilik ettirir hayra harcamaktan alıkor "Yoksul olursun elin daralır" diye korkutur. Allah yolunda harcamaktan korkmamalıdır!

EyüphanAydın
10.01.2009, 14:09
Elbette kardeşlerimizin acısını birazda olsa hafifletmek için bu paraların toplanması lazım.

Bende Dudullu 75.Yıl Cumhuriyet Lisesinde okuyorum.Okul takımındada oynamaktayım.

Şu anda iyi bir başarı gerçekleştirdik,İstanbulda 300 Lise arasında en iyi 8 takım arasına kaldık.

Bu 8 takım içerisinde örnek davranış yapıp,Kardeşlerimize bir miktar para topladık.

Böylesi yardımları her yerde bekliyoruz.

sivaslıkamber
10.01.2009, 14:12
UNUTMAYALIM HER İYİLĞİN BİR KARŞILIĞI VARDIR

sivaslıkamber
10.01.2009, 14:27
311. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Sen, Ehlikitap olan bir topluma gidiyorsun. Onları davet edeceğin ilk şey, Allaha ibadettir.
Onu bilip anladıklarında, Allahın günde beş vakit namazı farz kıldığını bildir.
Bunu kabul edip uygulamaya başladıklarında, Allahın, onlara, mallarından, zenginlerden alınıp, fakirlere verilecek olan zekâtı farz kıldığını bildir.
Zekât alırken, halkın gözünde kıymetli olan mallarından uzak dur.
Zulme uğrayanın bedduasından da kaçın. Çünkü, onun bedduası ile Allah arasında hiçbir perde yoktur."
İbn Abbas radıyallahu anh. Buhârî.

312. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kıyamet gününde, fakirlerden dolayı zenginlerin vay hâline! Çünkü onlar şöyle diyecekler:
"Ey Rabbimiz! Bu zenginler bize haksızlık ettiler. Senin, bizim için onlara farz kıldığın hakkımızı vermediler."
Allah teâlâ da şöyle diyecektir:
"izzetim ve Celâlim hakkı için, sizi yaklaştıracağım, onları uzaklaştıracağım."
Enes radıyallahu anh. Taberânî.

313. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Gerçek fakir, bir veya iki lokma, ya da bir veya iki hurma ile baştan savulan değildir, asıl fakir, ihtiyacını giderecek bir şey bulamayan, kendisine sadaka verilmesinin zarureti bilinmeyen ve kalkıp insanlardan da dilenmeyen kimsedir."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî.

314. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem, bize fitre sadakasını zekât âyeti inmeden önce emretmiştir. Zekât emri geldikten sonra, onu vermemizi bize ne emretti, ne de yasakladı. Ama biz gene de veriyorduk.
Kays radıyallahu anh. Nesêî.

315. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Sadaka, Rabbin öfkesini söndürür ve kötü ölüme engel olur."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Rezîn.

316. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kulların sabaha kavuştuğu hiçbir gün yoktur ki, iki melek inip, biri:
"Allahım! Allah için veren kimsenin verdiği malın yerine daha iyisini ver!"
Öbürü: "Allahım! Vermeyip, elinde tutanın malına telef ver!" demesinler."

317. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Bir müslüman, sevabını Allahtan umarak çoluk çocuğuna bir harcama yaparsa, bu onun için bir sadaka olur."
Ebû Mesûd radıyallahu anh. Buhârî.

318. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Yarım hurma ile de olsa ateşten korunun. Bunu da bulamazsanız, gönül alıcı güzel sözler söyleyin."
Adiy radıyallahu anh. Buhârî.

319. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Allah için vermekle mal eksilmez.
Allah, affeden kulunun şerefini daha da artırır.
Allah için tevazu göstereni, Allah daha da yükseltir."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Müslim.

320. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Yüksek el, alçak elden daha hayırlıdır. Bakmaya yükümlü olandan başla. En hayırlı yardım, ihtiyaç dışındakinden verilendir.
Kim iffetli davranmak isterse, Allah onu iffetli kılar.
Kim insanlardan bir şey beklemezse, Allah onu kimseye muhtaç etmez."

321. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Veren el, en yüksek eldir. Bakmakla yükümlü olduklarından başla: Annen, baban, kız kardeşin, erkek kardeşin, sonra sırasıyla öbür yakınların."
Târık radıyallahu anh. Nesêî.

322. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Her "Allahuekber" bir sadaka, her "elhamdülillah" bir sadaka, her "lâ ilâhe illallah" bir sadakadır. iyiyi önermek bir sadaka, kötüden alıkoymak bir sadakadır. Birinizin, hanımıyla münasebet kurmasında bile bir sadaka vardır."
Dediler ki:
"Ey Allahın Resûlü! Birimiz hanımı ile cinsel ilişkide bulununca sevap alır mı?"
"O, şehvetini haram yollardan giderdiği zaman günah almaz mı? işte bunun gibi, şehvetini helâl yollardan tatmin ederse, bu onun için bir sevap olur!"
Ebû Zer radıyallahu anh. Müslim.

323. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Birinizin elinde bir hurma fidanı varsa, kıyamet de kopmaya başlasa, onu hemen diksin."
Enes radıyallahu anh. Bezzâr.

324. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Herhangi bir müslüman, bir ağaç diker, ya da bir ekin eker de, ondan kuş, ya da insan, veya hayvan yerse, mutlaka karşılığında bir sadaka sevabı alır."
Enes radıyallahu anh. Buhârî.

325. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"insanın, her bir organı için, her gün verilmesi gereken bir sadakası vardır.
iki kişi arasında adâletli davranman bir sadakadır.
Binitine binerken birine yardım etmen, onu üzerine bindirmen veya yükünü onun üzerine yüklerken yardım etmen, bir sadakadır.
Güzel bir söz de bir sadakadır.
Namaza gitmek üzere attığın her adım bir sadakadır.
Yoldan insanları rahatsız edici bir şeyi kaldırman da bir sadakadır."

326. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Yedi sınıf insan vardır ki, Allah, Kıyamet gününde, kendi gölgesinden başka hiçbir gölgenin bulunmadığı zamanda, onları kendi gölgesinde gölgelendirecektir:
Adaletli davranan yönetici.
Allaha ibadet ederek büyüyüp yetişen genç.
Çıkıp dönünceye kadar kalbi mescide bağlı olan kişi.
Buluştuklarında da, ayrıldıklarında da Allah sevgisinde birleşip, birbirini seven iki kişi.
Alımlı bir kadın kendisini sevişmeye davet edince, "Ben âlemlerin Rabbi olan Allahtan korkarım," diyen namuslu kişi.
Sağ elinin verdiğini sol eli bilemiyecek derecede yardımını gizli yapan insan.
Issız yerde Allahı anıp da gözleri dolu dolu olan kişi."

327. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Müslüman olup, kendisine yetecek kadar rızık verilip, Allahın verdiklerine kanaat eden, gerçekten kurtuluşa ermiştir."
İbn Amr radıyallahu anh. Müslim.

328. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Biriniz mal ve huy bakımından kendinden üstün birini gördüğü zaman, kendinden aşağı olana baksın."
Ebû Ümâme radıyallahu anh. Buhârî.

myyiğido58
10.01.2009, 21:31
seve seve yardım toplamaya hazırm