Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun'a Borçluyum

SivasSpor.Com
05.01.2009, 03:03
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg

Lorant ve Pecze dönemlerinde forma şansı bulamayan Sivasporlu Mehmet, "Bülent hoca geldiğinde bana güvendiğini söyledi. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni yapıyorum" dedi..

Transferin gözde futbolcusu Sivassporlu Mehmet Yıldız, takımda kalmaktan mutlu olduğunu ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. İlk devreyi bitirdikleri gibi sezonu da birinci olarak geçeceklerini iddia eden golcü oyuncu, "Takımın başarısı için var gücümle oynayacağım. Taraftarımız şampiyonluk sevincini yaşamayı hak ediyor. Tek hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Şu anki durumunu Bülent Uygun'a borçlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Lorant ve Pecze döneminde forma şansı hiç bulamıyordum. Fakat Bülent hoca takımın başına geldiği gün bana güvendiğini söyledi. Ben de çok çalışarak kadrodaki yerimi aldım. Sonra başarılar sırayla geldi. Hocama vefa borçluyum. Bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım" dedi.

YİĞİDOLAR KALDIĞI YERDEN

Öte yandan Sivasspor, Antalya'daki hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yiğidolar, dün Belçika 1. Lig ekiplerinden Mechelen ile bir hazırlık maçı yaptı. Kırmızı-beyazlılar genç oyuncuları Tayfun Emre'nin iki golüyle rakibini 2-0 yendi.

YatodaSin
05.01.2009, 03:21
Mehmet Yildiz bütün Türkiyeye sporun sade yetenege bagli olmadigini gösterdi.
Sporcu hirs küpü olmasi lazim.Tabiki yetenekde lazim ama o arka planda.
Istek daima insani basariya tasir.Ayni Mehmet Yildiz gibi Servetde savasarak bugünki durumuna geldi.

beyt_58
05.01.2009, 05:38
mehmet yıldız sivassporda hayat buldu,yabancı hocalar kıymetini bilmedi neyseki şansı varmışta bülent hoca destek oldu.

yigidomustafa58
05.01.2009, 09:52
Mehmet Yıldız'ı futbolcu yapan Bülent hocamızdır bunu unutmayalım...

muhsin koçak
05.01.2009, 12:29
sana abi tavsiyesi; bülent hocanın sözünden dışarı çıkma,çünkü o bu liğde sizleri bi takım kötülüklerden koruyabilecek en tecrübeli insandır.

sivaslimete
05.01.2009, 13:32
Tayfun emreye bundan sonra ilk baslarda son 10 dk sans verilmesini istiyoruz.VE MEHMETIM SEN GOLLERINI AT BIZI SAMPIYONLUGA TASI VE AVRUPAYA GIT BURDAKI BÜYÜTÜLMÜSLER TAM BIR FUTBOLCU MEZARLIGI.

ssozan
05.01.2009, 13:45
Lorant ve Pecze dönemlerinde forma şansı bulamayan Sivasporlu Mehmet, "Bülent hoca geldiğinde bana güvendiğini söyledi. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni yapıyorum" dedi..

SEN ELİNDEN GELENİN FAZLASINI HAK EDİYORSUN

gül5858
05.01.2009, 14:45
--------------------------------------------------------------------------------

İkinci yarı artık bütün takımlar can havli ile oynayacaklar. Kimi şampiyonluk için kimi Avrupa kupaları için kimi de kümede kalabilmek için son kozlarını oynayacaklar. Bizde daha dikkatli olup ikinci yarı puanları toplamalıyız.
__________________MEHMET YILDIZ S.SPORDA OLMAN BİZİM İÇİN GÜZEL SENLE GURUR DUYYORUZ....

Buraq58
05.01.2009, 15:00
Yoq Canım Ne Borcu Sen Oyna Yeter..! :D Demişş:!

ssozan
05.01.2009, 16:26
Hakan Şükür Sivasspor idmanında
Galatasaray ve Milli Takım'ın eski golcüsü Hakan Şükür, Antalya Belek'te kamp yapan Sivasspor'u ziyaret etti. Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas'ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı.

Sivas'ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, "Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun'un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar" dedi.

YILDIZ: DOPİNG OLDU

Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, "Avrupa'nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu. Belek'teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu'dan çıkacak" diye konuştu.

Alişan
05.01.2009, 17:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg

Transferin gözde futbolcusu Sivassporlu Mehmet Yıldız, takımda kalmaktan mutlu olduğunu ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. İlk devreyi bitirdikleri gibi sezonu da birinci olarak geçeceklerini iddia eden golcü oyuncu, "Takımın başarısı için var gücümle oynayacağım. Taraftarımız şampiyonluk sevincini yaşamayı hak ediyor. Tek hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Şu anki durumunu Bülent Uygun'a borçlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Lorant ve Pecze döneminde forma şansı hiç bulamıyordum. Fakat Bülent hoca takımın başına geldiği gün bana güvendiğini söyledi. Ben de çok çalışarak kadrodaki yerimi aldım. Sonra başarılar sırayla geldi. Hocama vefa borçluyum. Bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım" dedi.

YİĞİDOLAR KALDIĞI YERDEN

Öte yandan Sivasspor, Antalya'daki hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yiğidolar, dün Belçika 1. Lig ekiplerinden Mechelen ile bir hazırlık maçı yaptı. Kırmızı-beyazlılar genç oyuncuları Tayfun Emre'nin iki golüyle rakibini 2-0 yendi.

Mehmet kardeş sen hem bülent hocanın hem bizlerin yüzünü güldürdün allahta seni hep güldürsün sen ve senin gibi diğer futbolcularımızın inanışı ve azmi sayesinde sivassporumuz ilk yarı lider olarak bitirdi bütün şehir bütün takım tek bir yürek tek bir güç işte sizlerin başarısı lig fikstüründe lidersiniz. Sizlere sonsuz teşekkürler

mev58lüt
05.01.2009, 17:49
MEHMETsivasta seni çok seviyor sende artık bir sivaslısın yolun açık olsun ama ins bu yoldaki duraklardan biri de sivassporda sampiyonluk olacak.

özsivasli1903
05.01.2009, 18:37
bence sok iki yilin en iyi futbolcusu kim ne derse desin

58K_A_L_E_L_İ58
05.01.2009, 18:48
MEHMET BORÇ YİĞİDİN KMÇISI DEMİŞLER SEN HERZAMAN BÖYLE OYNA BÖYLE BAŞARILI OL O BORÇ HOCAMIZIN GÖZÜNDE SANA KARŞI HİBE EDİLİR YETERKİ BAZI ŞEYLERİN KIYMETİNİ BİL

yerliturkuaz
05.01.2009, 22:08
Her işin başında güven vardır eğer güven yoksa zaten bişey elde edemez yapamazsınız Bülent hocamız tıpkı Mehmet Yıldız'da olduğu gibi bir çok oyuncuya güvendi sonucunu hep birlikte lider olarak gördük....

3258murat
06.01.2009, 09:05
Bülent Hoca oyuncularına çok önem veriyor
Sadece futbolcu olarak görmüyor
Onlara arkadaş gibi davranıyor
Onlara ağabeylik yapıyor, şefkatle yaklaşıyor
Gerçekten üzerine titriyor onların.
Stadyum proğramında
Gece Mehmet Yıldızın üzerini ben örtüyorum kimseye bırakmıyorum dedi.

TracyMcGrady58
06.01.2009, 15:09
Lorant ve Pecze zamanlarinda hic forma sansi bulamiyordu Mehmet Yildiz. Hem daha cok calisarak hem Bülent Uygun'un teknik direktör olmasiyla Mehmet Yildiz kendini buldu. Istek ve hirs olduktan sonra basari kendiliginden gelir, en güzel misal Mehmet Yildiz.

yusuf_yusuf
06.01.2009, 22:41
Mehmet Yıldız'ı futbolcu yapan Bülent hocamızdır bunu unutmayalım...

yıldızlaşarak goklere çıkacaktır artık 2009-2010da hep mehmet yıldız dan bahsedilir

YigidoGenclik38
07.01.2009, 03:19
sana birinin güvenmesi lazımdı oda bülent uygun

seni cok seviyor bülent hoca mehmet

hep beraber güzel günleri ins

EyüphanAydın
10.01.2009, 14:33
Mehmet Yıldız çok güzel bir açıklama yapmış ;

Elbette Bülent Uygun'a borçlu olduğu kadar,Sivas halkınada borçludur;)