Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternette De Yiğido !
SivasSpor.Com 05.01.2009, 03:31 http://www.sivasspor.com/images/stories/istatistik_svs_google.jpg
Sivasspor’un Ligdeki başarı grafiğine paralel olarak internette de başarı grafiği her geçen gün hızlı bir çıkış izliyor.
Turkcell Süper Lig'de iki yıl üst üste ilk yarıyı lider tamamlayan ilk Anadolu takımı olma unvanını kazanan Sivasspor, internette de rakiplerini geride bıraktı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon'dan sonra '5. büyük' olmak isteyen kırmızı-beyazlılar, Süper Lig ekipleri arasında dünyaca ünlü internet sitesi "Google"da yapılan aramalarda en çok sayfaya sahip olan 5. kulüp oldu.
İsmail ÖZTÜRK
FotoMaç
Süper Lig’de 4. Yılı olmasına rağmen Sivasspor Sanal Alemde de hızla yükseliyor. Google da Sivasspor arandığında ilk sırayı alan www.sivasspor.com taraftar sitesinin 50.000 ‘ e yakın üyesi, günlük 10 binden fazla ziyaretçisi bulunuyor. Taraftar siteleri arasında Sivasspor.Com ilk 3 sırada yer alırken, farklı duruşu, ilkeli yayın anlayışı ve Fair-Play’e verdiği önemle her geçen gün dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.
Sivasspor’un Ligdeki başarı grafiğine paralel olarak internette de başarı grafiği her geçen gün hızlı bir çıkış izliyor.
albina58 05.01.2009, 03:39 Rakiplerimiz karşısındaki dezavantajımız,Sivasspor'un süper liğ arenasına sonradan katılması,süper liğde daha 4. yılımızda olmamız,gibi etkenler bulunmaktadır.
Yinede rakiplerimizin uzun yıllar alan,köklü tarihleri yanında,bizim dinamik-enerjik bir şekilde internet ortamındaki yeniden yapılanmamız neticesinde bu açığı kısa sürede kapatacağımıza hiç şüphem yoktur.
Site olarak profosyonelleşmeninde etkisi ile,bir bakıma rakiplerimizle aynı koşullardaki rekabet ortamına geçildiğinde,rakiplerimizin hiç şansı kalmayacağınada şimdiden inanıyorum.
Besyo_cu 05.01.2009, 03:50 Bu kadar kısa sürede hemen hemen her alanda başarılı olmak gercekten takdire şayan.Sivasspor'un tartışmasız en cok takıp edildiği internet sitesi www.sivasspor.com dur.
googlede ilk 5 e takım girmiş,daha çok çalışmamız lazım, bol bol google sivassporu arıyalım, www.sivasspor.com un başarısıda çok güzel, ilk 3 çok iyi ama hedef her zaman zirve olmalı.
Stephan Battal 05.01.2009, 07:26 bu da demek oluyorki yigidolar kendi ozunden hic bir zaman kopmayacak insani sevmeyi ve insanin degerlerine insan ca saygi gostermeyi dustur edinmis sivas halkinin yigidolugunu bir kez daha gozterdiginin kanitidir
RECEP_YÜKSEL 05.01.2009, 09:42 Rakiplerimiz karşısındaki dezavantajımız,Sivasspor'un süper liğ arenasına sonradan katılması,süper liğde daha 4. yılımızda olmamız,gibi etkenler bulunmaktadır.
Yinede rakiplerimizin uzun yıllar alan,köklü tarihleri yanında,bizim dinamik-enerjik bir şekilde internet ortamındaki yeniden yapılanmamız neticesinde bu açığı kısa sürede kapatacağımıza hiç şüphem yoktur.
Site olarak profosyonelleşmeninde etkisi ile,bir bakıma rakiplerimizle aynı koşullardaki rekabet ortamına geçildiğinde,rakiplerimizin hiç şansı kalmayacağınada şimdiden inanıyorum.
Biz dört büyükleri geçeriz ama kendimizi geçemeyiz be hakan abi yoksa
Kimse durduramaz bizi bizden başka :confused::confused::confused:
yigidomustafa58 05.01.2009, 09:51 şu anda google da "9.700.000" sayfamız var :....
Arif Coşkun 05.01.2009, 11:28 İnşallah birgün de 1.ciliği ele geçiririz. Durmak yok daha çok katılım.
muhsin koçak 05.01.2009, 12:21 Rakiplerimiz karşısındaki dezavantajımız,Sivasspor'un süper liğ arenasına sonradan katılması,süper liğde daha 4. yılımızda olmamız,gibi etkenler bulunmaktadır.
Site olarak profosyonelleşmeninde etkisi ile,bir bakıma rakiplerimizle aynı koşullardaki rekabet ortamına geçildiğinde,rakiplerimizin hiç şansı kalmayacağınada şimdiden inanıyorum..
sana katılıyorum kardeş,sadece internet olayında değil tribün kültürü konusunda da bu faktörün çok önemli bir rol aldığını düşünüyorum
emegi geçen tüm yigidolara bi daha teşekkür ederim.bu kadar kısa sürede bu başarılar takdire şayandır.bu başarıların kaynagı elbette büyük başkan ve ekibi,hepsini tebrik ederim.sivasspor.com da ilkeli ve centilmen duruşu ile taktirlerimizi kazanmıştır.
SempaticH 05.01.2009, 13:07 taktiri sadece biz etmiyoruz dünyanın heryerinde söyleniyor onun için biz sivaslıların takımımıza sahip çıkmalıyız tüm dnyada ne kadar sivaslı varsa onlarında sivası ve sivassporu desteklemesi gerekiyor ki daha yükseklere hatta 1. sıraya yerleşelim
sivaslimete 05.01.2009, 13:36 Bizim diger Sitelerden bir farkimiz var biz bir aileyiz.
yigidozan 05.01.2009, 14:17 biz zaten beşinci büyüklüğü geçtik:D sezon sonu en büyüğü de gösterecez inşallah
Mursallı yiğido 05.01.2009, 16:33 Sivasspor başarılarına devam ettikçe internette de ilerler,ligde de...
sivasımızın yeni transferi hayırlı olsun Hamed Namouchi lorientet ten alındı
Yürü bre sivassporum kim tutabilir seni biz doğuştan seninle beraberiz seninle öleceğiz senin topraklarına gömüleceğiz varmı bundan büyük sevgi
yyucepur 05.01.2009, 17:05 Sivaslı olduğumla bazen öyle gururlanıyorumki kabıma sığmıyorum ama dostumuzun 50 katı düşmanımız olduğununda bilincindeyim...
Abdullah DuMaN 05.01.2009, 17:36 Bu sezon şampiyon olduğumuzda inşallah 1. olacağız
sampiyonsivas58 05.01.2009, 18:15 ŞAMPİYON SİVASSPOR BU SENE TRABZONLARIN HAYALİ YİNE SUYA DÜŞECEK ÇÜNLÜ BU SENENİN ŞAMPİYONU ALLAH'IN İZİYLE SİVASSPOR
yigidogençlik06 05.01.2009, 18:18 sizlere tşk ediyorum bu yorumlarınız için
özsivasli1903 05.01.2009, 18:36 ilk dörte hayatta giremez ama ilk bes her zaman kalmali
bu sene sampyion olalim hersey daha güzel olacak...
58K_A_L_E_L_İ58 05.01.2009, 18:43 DAHA BU BAŞLANGIÇ HERKEZ GÖRECEK VE DAHAİYİ TANIYACAKLAR BİDE ŞAMPİYON OLURSAK BU SENE O ZAMAN DAHA İYİ ANLAYACAKLAR SİVASSPORU
RECEP_YÜKSEL 05.01.2009, 22:03 Bir yiğido destanı yaşanır burda hep beraber liderliğe koşuyoruz
biz hep burdayız ve hep burda kalacağız
SivaSSpor.com'u liderliğe taşıyacapız
Bu alemde tek lider SivaSSpor nokta com derler :):):)
muhsin koçak 05.01.2009, 22:09 www.sivasspor.com olmasa ne yapardık bilemiyorum,zamanımın çoğunu burada bulunarak geçirmekten son derece mutluyum.
altuntas58 05.01.2009, 22:13 Sivassporumuz bir dünya markası oldu bizleri daha iyi günler bekliyor
yerliturkuaz 05.01.2009, 22:26 Bizler bu yeni başladığımız yolda tıpkı takımımız gibi emin ve de başarılı adımlarla ilerliyoruz bir gün gelecek yine takımımız gibi liderliği devralacağız....
SampiyonTrabzon 05.01.2009, 23:18 Sivasspor önümüzdeki senelerde sampiyon olacaktir bundan süpheniz olmasin.
Yeterki inanin ve yildizlarinizi satmayin...eskisehir, göztepe ve adanaspor da bir zamanlar süper lig de firtina estiriyordu ama simdi neredeler?
Yanlis anlamayin sizi provoke etme niyeti icerisinde kesinlikle degilim...
Sizi destekleyen bir Trabzonsporlu dost
fatihtuztas 05.01.2009, 23:23 işte bu ya.herkes büyüklüğümüzü görecek
35fulya58 05.01.2009, 23:25 Biz daha yolun başında 5. büyük olduk. Birde şampiyon olsak kimbilir ne olur. İnşallah o da olacak bu sene.
Rakiplerimiz karşısındaki dezavantajımız,Sivasspor'un süper liğ arenasına sonradan katılması,süper liğde daha 4. yılımızda olmamız,gibi etkenler bulunmaktadır.
etzel1967 05.01.2009, 23:42 bir çok takımın taraftar sitesini gezdim...en meşhurundan en garibine kadar...ama hiç bir site bizim site kadar düzeyli ve hoş görülü değil...bu sadece biz sivaslılara has bir durum...siteyi kuranlara, emek verenlere, paylaşanlara ve tüm site üyelerine şükranlarımı sunuyorum....
TracyMcGrady58 06.01.2009, 15:12 Henüz 4. sezonumuz oldugunu düsünürsek bu cok iyi bir gelismedir. Insallah bu sayimiz gittikce artacaktir
--------------------------------------------------------------------------------
BEN ŞIRNAKT ULUDEREDE EĞİTİMCİYİM SABAH OKULA GİDERKEN SİVAS SPORUN KAŞKÖRÜ VE ŞAPKASINI TAKIYORUM BİR TÜRK OLARAK VE BİR SİVASLI OLARAK MİLLETİMLE VATANIMLA BAYRAĞIMLA GURUR DUYARAK TABİKİ BURDAKİ İNSANLARIN KİN DOLU BAKIŞLARI ALTINDA ÖYLE ZORLUKLAR YAŞAYARAK AMA KORKMUYORUM ....... BEN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARIM ASKERİMİZ POLİSİMİZ VE EĞİTİMCİLERİMİZ BİZLER BURDA TÜRK ULUSUNU TEMSİL EDİYORUZ VE MEMLEKETİMİZDE OLAN HABERLERLE SİVAS SPORUN BAŞARISINI TAKİP EDİYORUZ İNTERNETTEN GAZETEDE YOK BURDA VE ALDIĞIMIZ HABERLERLE YAZILARLA ......BİZ GURUR DUYUYORUZ SİZLE KIRMIZI BEYAZ AKAR KANIMIZ İŞTE BİZ TÜRKÜZ İŞTE FARKIMIZ
GURURUMSUN VATANIM GURURUMSUN SİVASIMMM...VE SİVAS SPORDAKİ TÜM SPORCULARLA
ilkeryilmaz58 06.01.2009, 16:22 arkadaşlar her yerde olduğu gibi sanal alemded desteğimizi esirgemeyelim ordada üstülüğümüzü sağlayalımmm
Gökdeniz 06.01.2009, 18:28 sivassporu3.ligden beri takip ediyorum şuanki geldiği duruma inanamıyorum hem takım hemde taraftar(bilinçli) inşallah böyle gider:D
yusuf_yusuf 06.01.2009, 22:42 haydi yiğidolar yola devam durmak yok haydi kardeslerim
YigidoGenclik38 07.01.2009, 02:16 KİMSE DURDURAMAZ BİZİ
İNS DAHA İLERİYEDE CIKACAZ
fazla söze gerek yok HERYERDE ALEMİN KRALI YİĞİDOLAR...................
|