Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Şükür Kampı Ziyaret Etti!
GLoBe-Y-Gençlik 05.01.2009, 19:35 http://img218.yukle.tc/images/4370fft15_mf159454.jpg
http://img218.yukle.tc/images/1402fft15_mf159458.jpg
http://img218.yukle.tc/images/2931fft15_mf159460.jpg
http://img218.yukle.tc/images/5528fft15_mf159452.jpg
http://img218.yukle.tc/images/7035fft15_mf159462.jpg
http://img218.yukle.tc/images/5270fft15_mf159464.jpg
http://img218.yukle.tc/images/4618fft15_mf159466.jpg
http://img218.yukle.tc/images/9220fft15_mf159470.jpg
http://img218.yukle.tc/images/6749fft15_mf159474.jpg
http://img218.yukle.tc/images/3550fft17_mf159476.jpg
[LEFT]
[B][CENTER]Namık Kemal KILINÇ / SERİK (Antalya),(DHA)
GALATASARAY ve Milli Takımın eski golcüsü Hakan Şükür, Antalya Belek'te kamp yapan Sivasspor'u ziyaret etti. Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas’ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı.
Sivas’ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, “Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun’un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar” dedi.
YILDIZ: DOPİNG OLDU
Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, “Avrupa'nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu. Belek’teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu’dan çıkacak” diye konuştu.
Besyo_cu 05.01.2009, 19:45 Sivassporumuzu en cok konuşan vede övgü ile bahseden nadır kişilerden olan Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu olan Hakan Şükür e Sivasspor giysileri cok yakışmış... Paylaşım için teşekkurler....
üçyıldız58 05.01.2009, 19:51 BİR TAKIMA DESTEK VERMEK PARA VERMEKLER FORMASINI GİYMEKLE OLMUYOR.
BENCE HAKAN ŞÜKÜRÜN SİVASA VERDİĞİ DESTEK HİÇBİRŞEYLE ÖLÇÜLMEZ
RABBİMİN DESTEĞİYLE ŞAMPİYON OLURUZ MİLYONLARCA SİVASLIYI BİR ARAYA GETİRİRİZZ
TEK KİMLİK SİVAS TEK TAKIM SİVASSPOR
Türkiyenin en büyük gol ayagının bizim takımda forma giymesini cok isterim
GLoBe-Y-Gençlik 05.01.2009, 20:17 İyi İdmanlara Hakan sukur abımıze turk futboluna bol emeği geçti..!
bülent hoca memoyu tutmaya çalışıyo:D hocam biraz daha çalış yada yardım çağır terminatörü durduramazsın:D
paylaşım için sağol
ASLINDA HAKAN ŞÜKÜR SİVAS A GELSEYDİ HİÇ DE FENA OLMAZDI...
tanju_58 05.01.2009, 20:44 trt bonservisine nekadar ister acaba :D:D
GLoBe-Y-Gençlik 05.01.2009, 20:47 trt bonservisine nekadar ister acaba :D:D
:):):):):):).................. ...................
İlerde bülent hoca hakan şükür'ü, sivas'a antrenör olarakta getirmezse bende daha bir şey bilmiyorum.
muhsin koçak 05.01.2009, 20:59 kırmızı-beyaz ne de güzel yakışmış hakan kardeşimize!
teşekkürler hakan kardeşim.
şafak58_35 05.01.2009, 21:01 abi çok yakışmış be kırmızı beyaaaaz:)
sivaslimete 05.01.2009, 21:13 uff bee ammada yakismis sivasspor esyalari hakana cok süper olmus vallaha
velibircan 05.01.2009, 21:34 Neşeli Bir İdman Olduğu Belli...Sivasspor Eşofmanıda Yakışmış Yani
altuntas58 05.01.2009, 22:08 Teşekkürler hakan şükür kampımızı ziyaret etmeniz hakikaten futbolcularımıza doping oldu
SivasSpor.Com 05.01.2009, 22:09 http://www.sivasspor.com/images/stories/hakan_sukur.jpg
Milli Takımın eski golcüsü Hakan Şükür, Antalya Belek'te kamp yapan Sivasspor'u ziyaret etti.
Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas’ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı.Sivas’ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, “Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun’un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar” dedi.
YILDIZ: DOPİNG OLDU
Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, “Avrupa'nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu. Belek’teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu’dan çıkacak” diye konuştu.
UYGUN: HAKAN'I TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM
Bu arada dün akşam TRT'de yayınlanan Stadyum programına katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 'Hakan Şükür Sivasspor'a gelsin Sivas'ı ayağa kaldırırım' dedi. Bunun üzerine Hakan da espirili bir şekilde yanıt verdi ve şöyle konuştu; 'Benim bonservisim Stadyum programında'
yerliturkuaz 05.01.2009, 22:19 Hakkaten gelse şampiyonluğumuza ortak olsa yaşına rağmen iş yapar yani tam bizim sitemimizede uygub hadi gel kırma bizleri....;);)
mev58lüt 05.01.2009, 22:20 Yok artık Sivasta top oynamı düşünmüyordur herhalde ama ne yapacığı belli olmaz.
muhsin koçak 05.01.2009, 22:21 aynı konudan iki tane var elimizde,şimdi ne olacak?
edremitliyiğido 05.01.2009, 22:38 helal olsun hakan şüküre işte adam gibi adam . bu gün bütün kanallar sivasporun kampından bahsetti teşekkürler büyük kaptan
mev58lüt 05.01.2009, 22:53 Allahını seversen gidip Sivasıda karıştırma.
fatihtuztas 05.01.2009, 23:18 Zaten hakan şükür sivassporu bülent hocayı ve mehmeti daima her programda övüyor.sivasspor eşofmanı da kendisine yakışmış.ileride sivasta görmek isterim ama bülent hocamız varken asla.
BİR TAKIMA DESTEK VERMEK PARA VERMEKLER FORMASINI GİYMEKLE OLMUYOR.
GÜN GELECEK MUSUL 82 KERKÜK 83 OLACAK
etzel1967 05.01.2009, 23:35 hakan şükür'e teşekkür ediyoruz...kendisi her zaman sivasspor ile ilgili güzel şeyler söylüyor...
--------------------------------------------------------------------------------
Rakiplerimiz karşısındaki dezavantajımız,Sivasspor'un süper liğ arenasına sonradan katılması,süper liğde daha 4. yılımızda olmamız,gibi etkenler bulunmaktadır.
Yinede rakiplerimizin uzun yıllar alan,köklü tarihleri yanında,bizim dinamik-enerjik bir şekilde internet ortamındaki yeniden yapılanmamız neticesinde bu açığı kısa sürede kapatacağımıza hiç şüphem yoktur.
Site olarak profosyonelleşmeninde etkisi ile,bir bakıma rakiplerimizle aynı koşullardaki rekabet ortamına geçildiğinde,rakiplerimizin hiç şansı kalmayacağınada şimdiden inanıyorum.
58K_A_L_E_L_İ58 05.01.2009, 23:44 TIPKI BÜLENT HOCAMIZIN DEDİĞİ GİBİ GÜZEL BİR KİŞİLİNİZ VAR ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞ VE HARBİDEN ÇOKKK EFSANE BİR FUTBOLCUSUN HAKAN ABİ AMA SİVASA İYİKİ GELMEDİN DİYORUM SEN HEP SİVASA KARŞI MANEVİ DESTEKLE KAL AMAN BU SAATEN SONRA BİZE GELMEDE
GERÇEK İMPARATOR BÜLENT UYGUN HOCAMA SEVGİLERİMLE
HELAL OLSUN HAKAN ŞÜKÜRE GURUR DUYUYORUZ ONUNLA
35fulya58 05.01.2009, 23:58 Hakan Şükür gibi bir marka ismi Sivasspor'da görmek gerçekten çok güzel olurdu.
cılgın_turk 06.01.2009, 00:25 süper insan hakan abi valla çok güzel olmuş forma falan bizim uşaklara da doping olmuştur umarım ........
Demedi demeyin , bir senedir söylüyorum Hakan şükür, Bülent hocanın yerine düşünülenler arasında 1. sıradadır. Ben şimdiye kadar yardımcı hoca falan olarak başlar diyordum ama trt iyi para verdi demekki...
Bekle ve gör...
Hakan Sukure Ustundekiler Cok Guzel Yakismis..
Futbolcularimiza Doping Gibi Gelecegini Dusuniyorum Ben..
Turkiyenin Gelmis Gecmis En Buyuk Futbolcularindan Biri..Sivasspor Kampina , Kisa Sureli Olarakta Katilmis Olsada... Bu Cok Gurur Vericidir..
Ve Futbolcularimiza Arti Motivasyon Gelecegine Inaniyorum..
3258murat 06.01.2009, 08:30 Hakan Şükür' ün kampa katılması gerçekten çok güzel omuş
Oyuncularımızı olumlu etkilemiş
Varya hakan sukur galatasaraydan sevdıgım tek futbolcuydu. sıvassporda yardımcı antrenor olarak calısmasını.hatta 1 sene oyuncu olarakta oynamasını cok ısterdım. attıgı gollerle degıl belkı ama abılıgıyle. tecrubesıyle cok sey katabılırdı takıma. neyse ınsallah gelecek sene gelır. bu arada sanırım kampa trt stadyum ekımı gelmıs sanırım. cunku resımlere baktıgımda. programı sunan vatandasıda gordum :)) sanırım ekıp olarak gelmısler..stadyumun ılk programında barı uzun uzun anlatsalar sıvassporumuzdakı arkadaslıgı calısma azmını...
burak_baykal 06.01.2009, 10:01 hakan beye sivas forması yakışmış ve kral mutlaka bülent hocayı kırmayarak sivasda oynar diyorum sizce ?????
burak_baykal 06.01.2009, 10:46 Teknik adam Uygun, Sivas kampını ziyaret eden Şükür hakkında samimi açıklamalarda bulundu: “Bugün, ‘evet´ desin, TRT´deki tazminatı dahil her şeyi göze alırız”
Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor, dünkü idmanda küçük bir sürprizle karşılaştı. Türk futbolunun önemli isimileri arasında yer alan ve bu sezon futbolu bırakma kararı alan Hakan Şükür, Sivasspor kampını ziyaret etti. Şükür sadece kampı ziyaret etmekle kalmadı, Sivasspor formasını üzerine geçirdiği gibi, antrenmana çıktı. Şükür, çift kalede attığı şık gollerle hâlâ futboldan kopmadığını gösterdi. Özellikle Kırmızı-Beyazlılar’ın yıldız oyuncusu Mehmet Yıldız’la müthiş anlaşan ikilinin, birbirinden güzel golleri görülmeye değerdi. Herkesi heyecanlandıran, “Acaba Hakan Şükür Sivasspor’a mı geliyor?” sorusunu, biz de Bülent Uygun’a sorduk. İşte genç hocanın ağzından inciler:
‘Hakan Şükür’ü kim istemez’
“Hakan, benim mahalle ve çocukluk arkadaşım, futbolcu arkadaşım... Hepsiden öte kadim dostum. Benim yerimde olup da Hakan Şükür’ü istemeyecek bir teknik direktör olabilir mi!.. Ama şu bir gerçek, Hakan Şükür’ün futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray’dan başka bir kulüpte de oynamak istemediğini biliyorum. Bunu zaten her zaman belirtiyor.”
‘O olmasaydı biz şampiyonduk!’
“Fazla uzağa gitmeyin Galatasaray’la geçen sezon Sivas’ta oynadığımız maçı hatırlayın. O maçta Hakan Şükür olmasa belki de biz şampiyonduk. Herkes, ‘Galatasaray’ı biz şampiyon yaptık’ diye övünüyor. Bana göre geçen yıl Kalli gittikten sonra, Hakan Şükür ile Servet ikilisi, müthiş enerjileri ve takıma yaptıkları pozitif katkıyla Galatasaray’ı şampiyon yaptılar... Gerisi yalan...”
‘Özel jet bile tutarız’
“İnanın bunu samimi söylüyorum. Bugün ‘evet’ desin, ligde her şey bambaşka olur. Ben tabii ki takımıma güveniyorum. Buraya kadar onlarla geldim. Ama Mehmet Yıldız’ın yanında, bir de hava toplarında çok hakim, çok koşan her şeyden önce müthiş bir abiyi Sivasspor formasıyla görmek beni çok mutlu eder. Eğer bugün ‘peki’ desin TRT’deki tazminatı dahil her şeyi göze alırız. Olmadı her maç sonrası ona özel jet uçak tutar, programa yetiştiririm. O benim kardeşim. İnşallah Türk futbolunda her platformda birlikte önemli işlere imza atacağız. O sadece şimdilik futbolculuğu bıraktı ama, futbolu asla
burak_baykal 06.01.2009, 10:48 Hakan Şükür Sivasspor'da!
Evet, yalnış okumadınız!.. Galatasaray ve Milli Takım'ın eski golcüsü Hakan Şükür, Sivasspor'da... Kral, dün kırmızı-beyazlı takımın kampına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bülent Uygun ile uzun süre sohbet eden Şükür, daha sonra teknik heyet ve masörler arasında oynanan çift kale maçta da forma giydi. Hakan Şükür, Bülent Uygun ve sunucu Erdoğan
Arıkan'ın oynadığı takım, masörler ve yardımcı hocaları 10-7 yendi.
KAYNAK : FOTOMAÇ
BURAK_06 06.01.2009, 10:57 Yorumlarınıza bende katılıyorum.Türk ve Dünya futbolunun efsane futoblcusu Hakan Şükür'ü en azından 1 sene takımda görmek çok güzel olurdu.
Hakan Şükür gerek futbolculuğu gerek tecrübesi gerekse efendiliğiyle genç futbolculara çok şey öğretirdi.
BİR TAKIMA DESTEK VERMEK PARA VERMEKLER FORMASINI GİYMEKLE OLMUYOR.
GÜN GELECEK MUSUL 82 KERKÜK 83 OLACAK
Evet, yalnış okumadınız!.. Galatasaray ve Milli Takım'ın eski golcüsü Hakan Şükür, Sivasspor'da... Kral, dün kırmızı-beyazlı takımın kampına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bülent Uygun ile uzun süre sohbet eden Şükür, daha sonra teknik heyet ve masörler arasında oynanan çift kale maçta da forma giydi. Hakan Şükür, Bülent Uygun ve sunucu Erdoğan
Arıkan'ın oynadığı takım, masörler ve yardımcı hocaları 10-7 yendi.
baliliiiiii 06.01.2009, 13:33 vallahi hakan şükürün takımı ziyaret etmeside yorumlarda çok hoş türkiye ye onun gibisi daha gelmez diye tahmin ediyorum desteği mükemmmel olmuş...
Connect1 06.01.2009, 14:28 Keşke Hakan Şükür Sivas a gelse ama Bülent hocanın yardımcısı olarak o zaman sivası kimse tutamaz işte.
hursit0658 06.01.2009, 14:37 Hakan Şükür ün sivasa gelmesi iyi olur futbol için birşey diyemem ama abilkik vasvını çok güzel yapıyor ve her takıma lazım bi kişi...geçen senede gsde çok büyük işler yaptı hakan şükür olmayaydı gsden çok futbolcu giderdi saolsun gs vefaya vefasuızlık yaptılar ama HAKAN ŞÜKÜR ün hakkı başka bence
TracyMcGrady58 06.01.2009, 15:28 Resimler cok güzel olmus. Paylasim icin tesekkürler. Hakan Sükür'ün Sivasspor kampina katilmasi tabiki büyük bir olay. Futbolcularimiz bu ziyaret'den ve idmandan cok keyif aldiklarindan eminim. Hakan Sükür'ü ettigi ziyaret'den dolayi tesekkür ediyorum
delifisek58 06.01.2009, 15:47 valla ne diyim süper bir dopink olmuş sivas forması hakan şükürümüze nede yakışmış beee
ilkeryilmaz58 06.01.2009, 16:25 iki kanka ikisininde yüzleri gülüyo inşallah kralı sivasda bilrli bi mevkide görürüz inşallah
yigidomustafa58 06.01.2009, 16:45 TEBRİKLER AMA ARALARINDA YAPTIKLARI MAÇI İZLEMEK İSTERDİM...
Mursallı yiğido 06.01.2009, 18:06 Hakan Şükür Sivasspor'da oynamak için gelseydi keşke:)...
kadir0911 06.01.2009, 19:18 Hakan $ükür'e yürekten Te$ekkür ediyorum.
abdullah58 06.01.2009, 19:23 VALLAHA KIRMIZI BEYAZ FORMADA YAKISMIS YANI
HEMIDE SARI KIRMIZIDAN DAHA IYI YAKISMIS
GEL SIVASA HAKAN BIR SAMPIYONLIUKTA SIVASTA YASA
yusuf_yusuf 06.01.2009, 22:46 hakan şükür tam olarak futbolu eğer bırakdıysa sivasspora antronerolarak gelsenegüzel olur
XXCakir58 07.01.2009, 02:03 helal olsun, ne kadar mutlu, güler yüzlüler, allah bu görüntüleri bozmasin.
Paylasim icin sagol.
YigidoGenclik38 07.01.2009, 03:41 aslında bu sene bizim kadromuzda olabilirdi ama
tskler kral
elleshar 07.01.2009, 09:07 fotospor bügün hakan şükürün posterini verio sivas formalı :D
kadirakin58 07.01.2009, 12:19 hakan şükür'ün sivasspor'a gelmesini isterim. zevk almak için futbol oynayan, parada gözü olmayan bir oyuncu. takımın abisi olurdu. zaten karakterli bir insan. oyunculara disiplin kazandırmakta çok faydalı olabilir.
ofgurleyuk78 07.01.2009, 12:30 Gerçekten Sivasspor forması yakışmış Hakan'a.
yigidolar06 07.01.2009, 12:42 http://img218.yukle.tc/images/6749fft15_mf159474.jpg
Şimdi HAkan ŞÜKÜRÜ daha çok sevmeye vede takdir etmeye başladım artık basında trt de bizi temsil ediyor hakkını vererek aramıza hoş geldin diyoruz
Trt'de program esnasında dedi Hakan Şükür gelse Sivas'a keşke diye,dedim aman hocam ne yaptın:) Hakan Şükür tabikide iyi bir futbolcu ama hadi antrenörlük neyse de futbolcu olarak aman diyorum,şakası bile kötü :)
burak_baykal 07.01.2009, 15:04 kral,a teklif bülent hocadan geldi trt bonservisini ne dedi???? : )
sivasli215 08.01.2009, 21:02 türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olan hakan şükürü sivassporumuzda görmek hem büyük bir prestij hem de iyi bir transfer olurdu
kral hakan efendiliği kadar futbolculuğuyla da kendini ispat etmiş bir insan
sivasımıza desteğinden dolayı da kendisine teşekkürler....
yigido_sampiyon 08.01.2009, 21:06 hakan şüküre sivasspora desteğinden dolayı teşekkür ederiz...
|