Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilica' dan Haber Yok !
SivasSpor.Com 07.01.2009, 20:28 http://www.sivasspor.com/images/stories/bilica.bmp
Hacettepe ile Diallo'nun transfer hakkında görüşmelerini sürdüren Sivasspor şimdiye kadar haber alamadığı Bilica' nın son durumuna göre bu transferi sonuçlandıracak.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Diallo'yu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Hacettepe ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini, ancak henüz resmi bir anlaşma sağlanmadığını söyledi.
Teknik direktör Bülent Uygun da Diallo için Hacettepe ile yapılan görüşmeleri doğruladı. Şu an için henüz bir anlaşma olmadığını ifade eden Uygun, Diallo'nun transferi konusunda, Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica'dan haber alamadıklarından dolayı beklemede olduklarını söyledi.
Bilica'nın bazı sıkıntıları olduğunu, şu ana kadar da kendisine ulaşamadıklarını anlatan Uygun, Bilica'nın durumuna göre sürecin şekilleneceğini kaydetti.
Öte yandan, savunma hattında alternatifli bir kadroya sahip olan Sivasspor'da, başarılı stoper Diallo'nun başka bir takıma transferi konusundaki gelişmelerin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.
Lider Sivasspor'un savunma hattında, ligin ilk yarısındaki maçlarda 24 yaşındaki Diallo'nun yanı sıra stoperler Bilica, Sedat Bayrak ve Murat Sözgelmez de görev yaptı. Uygun, bu isimlerden Bilica'ya 16 maçın 15'inde, Diallo'ya 11'inde, Sedat'a 10'unda, Murat'a ise 8'inde forma şansı verdi.
Sivasspor'da 2'nci sezonunu geçiren Diallo, Sivasspor forması altında 1'i UEFA Intertoto Kupası'nda, 1'i de ligde olmak üzere toplam 2 gole imza attı.
muhsin koçak 07.01.2009, 20:28 Hacettepe ile transfer görüşmelerinde bulunan Diallo hakkında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Diallo'nun transferi için Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica'dan haber alamadıklarından dolayı beklemede olduklarını söyledi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Diallo'yu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Hacettepe ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini, ancak henüz resmi bir anlaşma sağlanmadığını söyledi.
Teknik direktör Bülent Uygun da Diallo için Hacettepe ile yapılan görüşmeleri doğruladı. Şu an için henüz bir anlaşma olmadığını ifade eden Uygun, Diallo'nun transferi konusunda, Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica'dan haber alamadıklarından dolayı beklemede olduklarını söyledi.
Bilica'nın bazı sıkıntıları olduğunu, şu ana kadar da kendisine ulaşamadıklarını anlatan Uygun, Bilica'nın durumuna göre sürecin şekilleneceğini kaydetti.
Öte yandan, savunma hattında alternatifli bir kadroya sahip olan Sivasspor'da, başarılı stoper Diallo'nun başka bir takıma transferi konusundaki gelişmelerin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.
Lider Sivasspor'un savunma hattında, ligin ilk yarısındaki maçlarda 24 yaşındaki Diallo'nun yanı sıra stoperler Bilica, Sedat Bayrak ve Murat Sözgelmez de görev yaptı. Uygun, bu isimlerden Bilica'ya 16 maçın 15'inde, Diallo'ya 11'inde, Sedat'a 10'unda, Murat'a ise 8'inde forma şansı verdi.
Sivasspor'da 2'nci sezonunu geçiren Diallo, Sivasspor forması altında 1'i UEFA Intertoto Kupası'nda, 1'i de ligde olmak üzere toplam 2 gole imza attı.
07 Ocak 2009 , 20:55 ALINTIDIR.
GokhanTurna 07.01.2009, 20:43 yine şişirme haberlerden birisidir emin olun. burası gs veya bjk deil burası sivas giden gelir elbet zamanında
yerliturkuaz 07.01.2009, 20:43 Hayırdır inşallah Bilica nereye kayboldu....
fatihtuztas 07.01.2009, 20:50 ya bilica bizi korkuttu valla.
Besyo_cu 07.01.2009, 20:52 Blicanın Eşinin rahatsızlıgı vardı Sivasta Özel bir hastanede görmüştüm sanırım bu durumla ile alakalı ek izin almıştır. Aksi bir durum olacagını düşünmüyorum Sivassporumuzun sözleşmeli futbolcusu habersiz hiç bişey yapamaz eskısi gibi değil artık Fifa bu gibi durumlarda cok ağır ceza veriyor Blica böyle bir hata yapmaz...
serkankeskin 07.01.2009, 20:52 bilica en önemli futbolcumuz inşallah dönüşünde problem çıkarmaz
muhsin koçak 07.01.2009, 21:01 Blicanın Eşinin rahatsızlıgı vardı Sivasta Özel bir hastanede görmüştüm sanırım bu durumla ile alakalı ek izin almıştır. Aksi bir durum olacagını düşünmüyorum Sivassporumuzun sözleşmeli futbolcusu habersiz hiç bişey yapamaz eskısi gibi değil artık Fifa bu gibi durumlarda cok ağır ceza veriyor Blica böyle bir hata yapmaz...
bütün spor sitelerinde bu haber var,insan ister istemez tereddüt ediyor,hem hazırlık kampı boyunca bilicanın ismini hiç duymadık.
merkez_emre 07.01.2009, 21:06 inşallah bılıca gıbı bır topcumuzu kaybetmeyız
Nereye Gitti Bu Adam ?
Sag Saglim Doner Ins..:D
yigido_sampiyon 07.01.2009, 21:18 inanmayalım arkadaşlar bu asparagaz haberlere...eğer fotomaçta yazıyosa kesin yalandır:D:D:D
mev58lüt 07.01.2009, 21:38 bilica en önemli futbolcumuz nereye gitti Bu adam....
bizleri yarı yolda bırakmaz döner inşallah.
biraz sabredelim illaki cikacak ortaya,amatör lig degilki,ben gidiyorum deyip gidilmez,dönecektir elbet.
muhsin koçak 07.01.2009, 23:36 biraz sabredelim illaki cikacak ortaya,amatör lig degilki,ben gidiyorum deyip gidilmez,dönecektir elbet.
dönse bile devre arası kampını kaçırmış olacak,devre arası kamplarının gereğini burada uzun uzadıya anlatmaya gerek yok sanırım,bu handikabı fazla yaşamaz inşallah.
Stephan Battal 08.01.2009, 07:14 degerli muhsin kocak kardesim herzaman her futbolcudan bahsedilecek diye bir sey yok boyle gereksiz haberleri siteye koyarak gereksiz endiselere yol acmayalim lutfen (bu haberleri yigidolardan baskasida okuyordur eminim bunun icin lutfe kontrollu olalim)
etzel1967 08.01.2009, 07:50 gelir inşallah...merak etmeyin...........
münihliyigido58 08.01.2009, 08:54 ailesel problemleri olabilir. izinle brezilya'ya gitmis olabilir. yanilmiyorsam belek kampina katilmisti, dogrumu?
ŞİMDİDE BİLİCA MI KAYIP YOK ARTIK DAHA NELER YA ARKADAŞLAR NAZARMI VAR S.SPORDA
noname87 08.01.2009, 10:12 brezilyalı oyuncular ailelerinden binlerce km uzakta oynuyorlar gelmeleri gitmeleri zaten uçakla bile olsa aktarmalı uçuşlar yüzünden 2-3 günü bulur merak edicek bir durum olduğunu düşünmüyorum
Besyo_cu 08.01.2009, 12:04 Haber Doğru işte kanıtı :
Bilica’ya para cezası
Sivasspor’un başarılı savunma oyuncusu Da Silva Bilica’ya, yönetimden para cezası... Antalya kampına katılmayan ve eşiyle sorunları bulunan Brezilyalı futbolcuya, Kırmızı-Beyazlılar’ın 20 bin Euro para cezası verdiği belirtildi. Sezon başında Cluj’dan transfer edilen Bilica, Süper Lig’in ilk yarısında ortaya koyduğu başarılı futbol ile tartışmasız herkesin beğenesini topladı.
cenk5821 08.01.2009, 12:55 insallah geri doner ya insana ister istemez korkuyor
muhsin koçak 08.01.2009, 13:06 degerli muhsin kocak kardesim herzaman her futbolcudan bahsedilecek diye bir sey yok boyle gereksiz haberleri siteye koyarak gereksiz endiselere yol acmayalim lutfen (bu haberleri yigidolardan baskasida okuyordur eminim bunun icin lutfe kontrollu olalim)
Haber Doğru işte kanıtı :
Bilica’ya para cezası
Sivasspor’un başarılı savunma oyuncusu Da Silva Bilica’ya, yönetimden para cezası... Antalya kampına katılmayan ve eşiyle sorunları bulunan Brezilyalı futbolcuya, Kırmızı-Beyazlılar’ın 20 bin Euro para cezası verdiği belirtildi. Sezon başında Cluj’dan transfer edilen Bilica, Süper Lig’in ilk yarısında ortaya koyduğu başarılı futbol ile tartışmasız herkesin beğenesini topladı.
Hber doğru battal kardeşim,buna ne diyeceksin.
yigidomustafa58 08.01.2009, 13:52 takımdan izin alıp gitmişti bilica...
burak_baykal 08.01.2009, 13:55 yönetim ve teknik heyetin doğru bilgi olarak taraftarlarına duyurulmaları lazım.inşallah bu durumlar gs maçını etkilemez ve bu maçı mutlaka evimizde almalıyız.kendi evimizde artık büyüklere karşı büyüklüğümüzü göstermeleri lazım.bunu unutmasınlar.
Mursallı yiğido 08.01.2009, 14:46 Bilica çok dğereli bir futbolcu.Bi problem çıkmaz inşallah...
furkancfc 08.01.2009, 14:57 İnş bir yere gitmez. Ona şampiyonluk yolunda ihtiyaçımız var.
mustafa_kavak58 08.01.2009, 15:12 aliste tam zamani miydi insallah bilica gs macina kadar geri dönersin hatta daha önce dönmen lazim adam iyi oynuyo dedik adama bak ya
myyiğido58 08.01.2009, 16:29 yine şişirme haberlerden birisidir emin olun. burası gs veya bjk deil burası sivas giden gelir elbet zamanında
KATILIYORUM ARKADAŞA ÇOĞU FUTBOLCUYA BÖYLE TİPTE HABERLER GELDİ ÇOĞU ÇIKMADI BUDA ÇIKMAZ DİYE TAHMİN EDİYORUM
yigidozan 08.01.2009, 16:36 bi problem yoktur inşallah. zaten savunmada sakatlarla başımız dertte bi de sen yapma bilica. hep de galatasaray maçına mı denk gelir ya
AKŞAM İSRAİLLİ BASKETBOLCULAR TÜRKİYEYE MAÇ İÇİN GELDİ ŞU AN HATIRLAYAMADIM HANGİ BASKETBOL TAKIMIYLA KARŞILAŞACAKLARDI MİLYONLARCA İNSAN BİZ HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ TEZAVRATLARIYLA KARSILADILAR ELLERİNDE FİLİSTİN BAYRAKLARI BASKET SAHASINDAN KAÇARAK ÇIKTILAR İSRAİLLİ SPORCULAR YANLIŞ BİLMİYORSAM BİLİCA.DA İSRAİLLİ BU KAYBOLUŞ HAYRA ALAMET DEĞİL GALATASARAY MAÇINADA ÇIKMAYA BİLİR HALKIN TEPKİSİNİ ALMAMAK İÇİN ZANNEDİYORUMKİ YÖNETİMDE DÜŞÜNMEZ OYNATMAYI
HER NE KADARDA YABANCI TRANSFERE KARŞI OLSAMDA
KAYBOLMA SEBEBİ BENİ ÜZDÜ
muhsin koçak 08.01.2009, 17:47 AKŞAM İSRAİLLİ BASKETBOLCULAR TÜRKİYEYE MAÇ İÇİN GELDİ ŞU AN HATIRLAYAMADIM HANGİ BASKETBOL TAKIMIYLA KARŞILAŞACAKLARDI MİLYONLARCA İNSAN BİZ HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ TEZAVRATLARIYLA KARSILADILAR ELLERİNDE FİLİSTİN BAYRAKLARI BASKET SAHASINDAN KAÇARAK ÇIKTILAR İSRAİLLİ SPORCULAR YANLIŞ BİLMİYORSAM BİLİCA.DA İSRAİLLİ BU KAYBOLUŞ HAYRA ALAMET DEĞİL GALATASARAY MAÇINADA ÇIKMAYA BİLİR HALKIN TEPKİSİNİ ALMAMAK İÇİN ZANNEDİYORUMKİ YÖNETİMDE DÜŞÜNMEZ OYNATMAYI
evet kardeşim yanlış biliyorsun bilica brezilyalı bir futbolcumuz,sen baliliyle karıştırdın her halde.
sivasli215 08.01.2009, 20:22 AKŞAM İSRAİLLİ BASKETBOLCULAR TÜRKİYEYE MAÇ İÇİN GELDİ ŞU AN HATIRLAYAMADIM HANGİ BASKETBOL TAKIMIYLA KARŞILAŞACAKLARDI MİLYONLARCA İNSAN BİZ HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ TEZAVRATLARIYLA KARSILADILAR ELLERİNDE FİLİSTİN BAYRAKLARI BASKET SAHASINDAN KAÇARAK ÇIKTILAR İSRAİLLİ SPORCULAR YANLIŞ BİLMİYORSAM BİLİCA.DA İSRAİLLİ BU KAYBOLUŞ HAYRA ALAMET DEĞİL GALATASARAY MAÇINADA ÇIKMAYA BİLİR HALKIN TEPKİSİNİ ALMAMAK İÇİN ZANNEDİYORUMKİ YÖNETİMDE DÜŞÜNMEZ OYNATMAYI
maç ankarada,atatürk spor salonunda ve dündü!
bilica da brezilyalı bu arada,israilli değil ;)
özür isimleri karıştırdımmmm
bir sakıncası yok galiba ee
nereye gider bu adam.. bu nasıl iş.. kampadamı katılmadı...anlamadım gitti.. işe bak...
etzel1967 08.01.2009, 23:35 gese maçı öncesi sıkıntı olur...inşallah sorun bir an önce giderilir...
dilruba58 09.01.2009, 06:04 Sivasspor´un Antalya kampı tamamlandı, takım kente döndü ancak Da Silva Bilica hâlâ gelmedi. Çünkü; eşine nafaka ödemeyen Brezilyalı futbolcu alıkonuldu ve ülke dışına çıkamıyor...
2 Ocak’ta kampa gelecekti
Sivasspor'a sezon başında Romanya’nın Cluj takımından 250 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve ilk yarıda ortaya koyduğu futbol ile parmak ısırtan Bilica, ülkesi Brezilya’da hapis düştü! Yılbaşı nedeniyle izin alıp ülkesine dönen ve Antalya kampına 2 Ocak’ta katılması gereken başarılı savunmacı, bir türlü Türkiye’ye gelmedi, bu nedenle de önceki gün Kırmızı-Beyazlı yönetim, Sambacı’ya 20 bin Euro para cezası verildiğini açıkladı. İşin sırrını ise yine FANATİK çözdü...
Diallo işi askıya alındı...
Brezilya'daki eski eşiyle sıkıntılar yaşayan Bilica’nın, dün Türkiye’ye geleceği ancak havalimanında büyük bir şok yaşadığı ifade edildi. Deneyimli defans oyuncusu, eşine nafaka ödemediği için havalimanında polis tarafından alıkoyuldu. Başarılı futbolcunun, bu nedenle ülke dışına çıkamayacağı da belirtildi. Bilica konusunda yaşanan sıkıntılar yüzünden, Hacettepe’ye sezon sonuna kadar kiralanacak olan Diallo’nun transferi de askıya alındı.
M.Ali SABUNCU
Sivasspor'dan haberler
Yiğidolar engel tanımıyor
Lider Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor... Antalya kampının bitmesiyle yeniden Sivas’ta karla tanışan Kırmızı-Beyazlılar, teknik patron Bülent Uygun yönetiminde taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Sivas’ta 1 metre kar olmasına karşın, bu durum oyuncular için engel değil... Çünkü Kırmızı-Beyazlı futbolcular, geçen sezon yapılan alttan ısıtmalı sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Hayrettin idmana çıktı
Antalya kampının bitmesine kısa bir süre kala idmanda sakatlanan ve dizinde ödem oluştuğu belirtilen Hayrettin’in, 2-3 hafta sahalara dönemeyeceği açıklanmıştı. Deneyimli savunmacının, idmanlarda düz koşular yapmaya başlaması ise, Kırmızı-Beyazlı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ancak Hayrettin’in 12 Ocak’ta Denizlispor ile oynanacak Türkiye Kupası maçında oynayamayacağı belirtildi.
B.Demirci 09.01.2009, 07:56 Bilica eşine nafaka borcunu ödemediği için Brazilya da tutuklu bulunuyor. Bundan kimsenin haberi yok. Bilica'nın eşine borcu 20 bin Dolarmış. 20 bin doları sivas yönetiminde birisi gidip orda ödeyip adımı cezaevinden kurtaracak. Ama kimsenin haberi yok.
Bilica eşine nafaka borcunu ödemediği için Brazilya da tutuklu bulunuyor. Bundan kimsenin haberi yok. Bilica'nın eşine borcu 20 bin Dolarmış. 20 bin doları sivas yönetiminde birisi gidip orda ödeyip adımı cezaevinden kurtaracak. Ama kimsenin haberi yok.
Eğer doğruysa yönetim Bide adama 20 bin Euro ceza kesmiş.
Gerçi asparagas olma ihtimali çok yüksek.
heleki bu haber fanatik gibi sürekli asparagas haber yapan bi gazetede çıkmışsa.
SenSetik 09.01.2009, 09:24 İŞTE BİLİCA GERÇEĞİ
İlk yarının en iyi futbolcuları arasında gösterilen sambacının pasaport sorunu yaşadığı öğrenildi. Bilica, gecikme için yönetimden özür diledi.
Hayran bırakmıştı
Sezon başında Romanya'nın Cluj takımından alınan ve futboluyla herkesi kendine hayran bırakın Bilica, hâlâ kampa katılmadı. Bu durum taraftarlar arasında büyük bir soru işareti haline geldi. Sambcının neden dönmediğini Fotomaç açıklıyor. İşte Bilica'nın gecikmesinin sebebi:
Problemi çözüyorum
Eşinin
rahatsızlığı nedeniyle ara tatilde ülkesine giden Bilica, dönüşte pasaport problemiyle karşılaştı. Yönetimi bilgilendiren Brezilyalı futbolcunun, "Burada yurt dışına çıkışım konusunda sorunlar var. Problemi çözüyorum. Gecikme için özür dilerim. En kısa sürede geleceğim" haberini verdiği öğrenildi.
İsmail ÖZTÜRK / fotomaç
hepburdayız 09.01.2009, 09:34 kardeşim bu nasıl habercilik anlayışıdır!!biri öyle diyor biri böyle..nafakamı,pasaportmu??
SenSetik 09.01.2009, 09:35 kardeşim bu nasıl habercilik anlayışıdır!!biri öyle diyor biri böyle..nafakamı,pasaportmu??
:D burası Türkiye...bu medya adamı iki günde mezara bile sokar :D
alcapon74 09.01.2009, 13:46 Bilica hapiste!
EKLENME TARİHİ : 9.1.2009
8.06 Puan 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 En çok puan alanlar En çok okunanlar Sivasspor´un Antalya kampı tamamlandı, takım kente döndü ancak Da Silva Bilica hâlâ gelmedi. Çünkü; eşine nafaka ödemeyen Brezilyalı futbolcu alıkonuldu ve ülke dışına çıkamıyor...
Sivasspor'a sezon başında Romanya’nın Cluj takımından 250 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve ilk yarıda ortaya koyduğu futbol ile parmak ısırtan Bilica, ülkesi Brezilya’da hapis düştü! Yılbaşı nedeniyle izin alıp ülkesine dönen ve Antalya kampına 2 Ocak’ta katılması gereken başarılı savunmacı, bir türlü Türkiye’ye gelmedi, bu nedenle de önceki gün Kırmızı-Beyazlı yönetim, Sambacı’ya 20 bin Euro para cezası verildiğini açıkladı. İşin sırrını ise yine FANATİK çözdü...
Brezilya'daki eski eşiyle sıkıntılar yaşayan Bilica’nın, dün Türkiye’ye geleceği ancak havalimanında büyük bir şok yaşadığı ifade edildi. Deneyimli defans oyuncusu, eşine nafaka ödemediği için havalimanında polis tarafından alıkoyuldu. Başarılı futbolcunun, bu nedenle ülke dışına çıkamayacağı da belirtildi. Bilica konusunda yaşanan sıkıntılar yüzünden, Hacettepe’ye sezon sonuna kadar kiralanacak olan Diallo’nun transferi de askıya alındı.
M.Ali SABUNCU
Sivasspor'dan haberler
Yiğidolar engel tanımıyor
Lider Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor... Antalya kampının bitmesiyle yeniden Sivas’ta karla tanışan Kırmızı-Beyazlılar, teknik patron Bülent Uygun yönetiminde taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Sivas’ta 1 metre kar olmasına karşın, bu durum oyuncular için engel değil... Çünkü Kırmızı-Beyazlı futbolcular, geçen sezon yapılan alttan ısıtmalı sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Hayrettin idmana çıktı
Antalya kampının bitmesine kısa bir süre kala idmanda sakatlanan ve dizinde ödem oluştuğu belirtilen Hayrettin’in, 2-3 hafta sahalara dönemeyeceği açıklanmıştı. Deneyimli savunmacının, idmanlarda düz koşular yapmaya başlaması ise, Kırmızı-Beyazlı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ancak Hayrettin’in 12 Ocak’ta Denizlispor ile oynanacak Türkiye Kupası maçında oynayamayacağı belirtildi.
Uygun kupaya önem veriyor
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 12 Ocak’ta Denizlispor ile oynayacakları Türkiye Kupası maçına değindi. Artık başarılarını kupalarla taçlandırmak istediklerini belirten Uygun, “Hedefimiz olan Avrupa’ya gitmek için en kısa yol Türkiye Kupası... Bu mücadele çok önem veriyorum, bu nedenle pazartesi günü sahaya as oyuncularımla çıkacağım. 3 puan bizim olacak” diye görüş bildirdi.
Sivasspor taşınıyor!
TFF’nin katkılarıyla yapılan Sivasspor’un yeni tesisleri tamamlandı... Kırmızı-Beyazlılar’ın da, önümüzdeki ay içinde teknolojinin son imkanları kullanılarak yapılan yeni tesislere geçeceği ifade edildi.
Denizli’ye mesaj var
Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Sezer Badur, Fortis Türkiye Kupası’nda oynayacakları Denizlispor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Badur, “Takım olarak oldukça formdayız. Taraftarlarımızın da desteğiyle, zorlu 90 dakikada galibiyete ulaşan taraf biz olacağız” diye görüş bildirdi.
Bu haber 16586 kez okunmuştur.
muratx90 09.01.2009, 14:38 Sivasspor´un Antalya kampı tamamlandı, takım kente döndü ancak Da Silva Bilica hâlâ gelmedi. Çünkü; eşine nafaka ödemeyen Brezilyalı futbolcu alıkonuldu ve ülke dışına çıkamıyor...
M.Ali SABUNCU
muratx90 09.01.2009, 14:46 İlk yarının en iyi futbolcuları arasında gösterilen sambacının pasaport sorunu yaşadığı öğrenildi. Bilica, gecikme için yönetimden özür diledi.
Hayran bırakmıştı
Sezon başında Romanya'nın Cluj takımından alınan ve futboluyla herkesi kendine hayran bırakın Bilica, hâlâ kampa katılmadı. Bu durum taraftarlar arasında büyük bir soru işareti haline geldi. Sambcının neden dönmediğini Fotomaç açıklıyor. İşte Bilica'nın gecikmesinin sebebi:
Problemi çözüyorum
Eşinin
rahatsızlığı nedeniyle ara tatilde ülkesine giden Bilica, dönüşte pasaport problemiyle karşılaştı. Yönetimi bilgilendiren Brezilyalı futbolcunun, "Burada yurt dışına çıkışım konusunda sorunlar var. Problemi çözüyorum. Gecikme için özür dilerim. En kısa sürede geleceğim" haberini verdiği öğrenildi.
İsmail ÖZTÜRK
alın gerçeği
howsoonisnow3 09.01.2009, 16:41 Sivas'ın Aydın aşkı !..
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirterek, ''Anadolu takımlarının birçoğu bunu başardı. Biz de başarmak istiyoruz'' dedi.
Fortis Türkiye Kupası'nda pazartesi günü Denizlispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.
İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda Sivassporlu oyuncular, daha sonra uzak mesafeden şut çalışması yaptı. Dar alanda yapılan maçla devam eden idmanda, kırmızı beyazlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin devre arasında Antalya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
Çalışmalarına Sivas'ta devam ettiklerini, 2 il arasındaki hava değişimine bir an önce uyum sağlamak istediklerini anlatan Uygun, ''Kupada oynayacağımız Denizlispor maçıyla taraftarımızın önüne çıkacağız. İnşallah her şey düşündüğümüz gibi gider, biz de istediğimizi elde ederiz'' dedi.
Kupadaki hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu anlatan Uygun, ''Yani kupayı kazanmak istiyoruz. Anadolu takımlarının birçoğu bunu başardı. Biz de başarmak istiyoruz. İnşallah bunu başarıp seyircimize armağan etmek istiyoruz. Var gücümüzle istiyoruz, arzuluyoruz'' diye konuştu.
SİVASSPOR'UN GALATASARAYLI AYDIN İSTEĞİ
Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, Fransa'da forma giyen Tunuslu Namouchi ve İsrail'den top koşturan Fransız Kamanan ile Almanya'da oynayan Tufan Tosunoğlu'nu kadrolarına katmak istediklerini belirterek, ''Eğer Galatasaray'ın gönderdiği gençler arasında bizim istediğimiz varsa, özellikle Aydın varsa, onu da transfer etmek istiyoruz. Onun dışında transfer yapmayacağız'' dedi.
Takımda Hayrettin'in sakatlığının 2-3 haftada düzelmesini umduklarını belirten Uygun, onun dışında herhangi bir sakat oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi.
KAYNAK: ligtv.com.tr
howsoonisnow3 09.01.2009, 16:51 keşke sezon sonuna kadar kiralayabilsek aydın'ı harika olur. Sağ kanadımızda çok iş yapar bence.
yigidozan 09.01.2009, 17:00 eger haberler dogruysa eyvah eyvah eyvah
YuNuSPaSa58 09.01.2009, 17:06 noLmus ßiLica'ya yaa.. töbe töbe.. neden kaçmıski ßileniniz warmı...
haberler doğruysa eşinin nafaka parasını ödemediği için tutuklamışlar.gelmesse çok kötü olur valla.
avrupali yigido 09.01.2009, 18:25 bugün bilica sivasa dönmüs bazilari onu ucakta görmüs
avrupali yigido 09.01.2009, 18:55 Sivasspor’un başarılı savunma oyuncusu Da Silva Bilica’ya, yönetimden para cezası... Antalya kampına katılmayan ve eşiyle sorunları bulunan futbolcuya, Kulübün 20 bin Euro para cezası verdiği belirtildi.
Sezon başında Cluj’dan transfer edilen Bilica, Süper Lig’in ilk yarısında ortaya koyduğu başarılı futbol ile tartışmasız herkesin beğenesini topladı.
bu arada Sivasspor'un Brezilyalı Savunma Oyuncusu Fabio Alves da Silva Bilica'nın Brezilya'da Göz Altına Alındığı İleri Sürüldü.
Romen spor gazetesi Gazeta Sporturilor, Sivassporlu stoper Fabio Bilica'nın Brezilya'da havaalanında göz altına alındığını yazdı. Gazete, Bilica'nın Sivasspor'un kampına katılmak üzere havaalanına geldiği sırada, 'kızının nafakasını ödemediği' gerekçesiyle göz altına alındığını belirtti. Bilica'nın halen Sivasspor'un kampına katılmaması ve teknik direktör Bülent Uygun'un 'Bilica'nın bazı sıkınıtılarından' bahsetmesi iddiayı güçlendiriyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, Bilica'nın bazı sıkıntıları olduğunu, henüz kendisine ulaşamadıklarını söylemişti.
Brezilyalı Fabio Bilica, geçen yıl Romanya'nın Universitatea Cluj takımında oynamış, gösterdiği performans endeniyle yılın stoperi seçilmişti.
avrupali yigido 09.01.2009, 19:06 hele sükür geldi ama bence sivasspor bu para cezasini siler
howsoonisnow3 09.01.2009, 19:09 hele sükür geldi ama bence sivasspor bu para cezasini siler
geldi mi? emin misin? hiç bi yerde geldiğine dair bi şey yazmıyo nerden aldın bu bilgiyi? paylaşır mısın bizimle?
myyiğido58 09.01.2009, 19:15 ya ben bu olaydan hiç bişey anlamadım
mustafa_kavak58 09.01.2009, 19:17 bilica hapisdeymis diye haberler okudum :confused::confused::confused: :confused:
mustafa_kavak58 09.01.2009, 19:18 Bilica hapiste!
Sivasspor´un Antalya kampı tamamlandı, takım kente döndü ancak Da Silva Bilica hâlâ gelmedi. Çünkü; eşine nafaka ödemeyen Brezilyalı futbolcu alıkonuldu ve ülke dışına çıkamıyor...
serkankeskin 09.01.2009, 19:50 kulübün bu konuda taraftarı bilgilendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum
simyacı58 09.01.2009, 19:59 yanlış mı biliyorum ama bu ceza sivassporun süper liğde ki ilk cezası
BİLİCA DAN PARA ALIYORLAR SONRA BİLİCANIN MORALİNİ BOZMASINLAR:rolleyes:
muhsin koçak 09.01.2009, 20:07 cezadan ziyade yardımcı olmanın yolları aranmalı,kendi elinde olmayan sebeplerden bu durum yaşanmıştır.
muhsin koçak 09.01.2009, 20:25 acaba kulübün bu olup bitenlerden haberi var mı? bu konuda kulübümüz tarafından henüz hiç bir açıklama yapılmadı nedense.
35fulya58 09.01.2009, 20:36 Bence ceza verilmemesi lazım. Geçerli bir mazareti vardır mutlaka. Keyfi gelmemezlik yapmamıştır. Onun gibi futbolcu kaybedilmemeli.
yigidomustafa58 09.01.2009, 20:39 Aydın orta sahamızda iş yapar bence de...
ORTA SAHAYI BIRAKIN FORVETİMİZE BİLE YARDIM EDER ASİSTLERDE DE ÖN PLANA ÇIKAR AMA AYDIN SİVASSPOR A GELMEK İSTEMİYO:mad:
Alinirsa gercekten bizim icin cok iyi olur hic degilse kiralasalar...
avrupali yigido 09.01.2009, 21:04 sivassporun taraftar sitesinde yaziyordu ayrica bugün ucakta görülmüs
avrupali yigido 09.01.2009, 21:13 pazar günü gelecekmis....................
...
velibircan 09.01.2009, 21:14 Allah'ın İzniyle Bi Gelsede...Bizim İçin Önemli Bilica
avrupali yigido 09.01.2009, 21:16 İlk yarının ardından Antalya kampı öncesinde eşi ve çocuğu ile birlikte ülkesi Brezilya’ya giden ve ülkesine girer girmez gözaltına alınan Sivassporlu Bilica eşinin nafaka parasını ödemesiyle serbest bırakıldı.
Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Bilica da Silva, ilk yarının ardından iznini geçirmek üzere gittiği ülkesi Brezilya’da tutuklandı
PAZAR GÜNÜ SİVAS’TA OLACAK
Eski eşi tarafından boşananan ve boşanma bedeli olarak belli bir miktarda nafaka ödemeyi kabul eden Bilica Da Silva ‘nin parayı zamanında ödememesi sonucunda ülkesinde gözaltına alındığı öğrenilirken, nafaka parasını ödedikten sonra serbest bırakıldı. Bilica Pazar günü Sivas’a gelerek ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek
KAMPA KATILAMADI
Öte yandan Bilica Da Silva’nın ülkesinde tutuklanmasıyla birlikte Antalya kampına katılmadığı da ögrenildi
SempaticH 09.01.2009, 21:22 çok şükür kurtulmuş inşallah daha başka aksilikler yaşanmaz korkuttu bizi inanın başarısı ile alkışladığımız bilica seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_2n_Aydin001. jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirterek, ''Anadolu takımlarının birçoğu bunu başardı. Biz de başarmak istiyoruz'' dedi.
Fortis Türkiye Kupası'nda pazartesi günü Denizlispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.
İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda Sivassporlu oyuncular, daha sonra uzak mesafeden şut çalışması yaptı. Dar alanda yapılan maçla devam eden idmanda, kırmızı beyazlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin devre arasında Antalya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
Çalışmalarına Sivas'ta devam ettiklerini, 2 il arasındaki hava değişimine bir an önce uyum sağlamak istediklerini anlatan Uygun, ''Kupada oynayacağımız Denizlispor maçıyla taraftarımızın önüne çıkacağız. İnşallah her şey düşündüğümüz gibi gider, biz de istediğimizi elde ederiz'' dedi.
Kupadaki hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu anlatan Uygun, ''Yani kupayı kazanmak istiyoruz. Anadolu takımlarının birçoğu bunu başardı. Biz de başarmak istiyoruz. İnşallah bunu başarıp seyircimize armağan etmek istiyoruz. Var gücümüzle istiyoruz, arzuluyoruz'' diye konuştu.
SİVASSPOR'UN GALATASARAYLI AYDIN İSTEĞİ
Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, Fransa'da forma giyen Tunuslu Namouchi ve İsrail'den top koşturan Fransız Kamanan ile Almanya'da oynayan Tufan Tosunoğlu'nu kadrolarına katmak istediklerini belirterek, ''Eğer Galatasaray'ın gönderdiği gençler arasında bizim istediğimiz varsa, özellikle Aydın varsa, onu da transfer etmek istiyoruz. Onun dışında transfer yapmayacağız'' dedi.
Takımda Hayrettin'in sakatlığının 2-3 haftada düzelmesini umduklarını belirten Uygun, onun dışında herhangi bir sakat oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Ligtv
altuntas58 10.01.2009, 07:30 Sivassporumuz inşallah bu sezon Türkiye kupasını müzesine götürür ayrıca yapacağı tranfer calışmalarında başarılar dilerim
Sivasspor'un hocası, "Takım çok formda. Kupayı birçok Anadolu takımı kazandı. Bunu biz de başarabiliriz" dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımının zorlu sınavlar öncesi formunun zirvesinde olduğunu kaydetti. Uygun takım olarak önemli avantajları bulunduğuna dikkat çekerek, "Sakatlarımızın çoğu iyileşti. Özellikle Mohammed Ali Kurtuluş orta sahamızda bize önemli faydalar sağlayacak. Futbol ve gol şova hazırız" diye konuştu.
Uygun, kupayı bugüne kadar çok sayıda Anadolu takımının kazandığını kendilerinin de bunu başarabileceğini ifade etti.
AYDIN'I ÇOK İSTERİM
Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, Fransa'da forma giyen Tunuslu Namouchi ve İsrail'den top koşturan Fransız Kamanan ile Almanya'da oynayan Tufan Tosunoğlu'nu kadrolarına katmak istediklerini belirtti. Uygun, "Eğer Galatasaray'ın gönderdiği gençler arasında bizim istediğimiz varsa, özellikle Aydın varsa, onu da transfer etmek istiyoruz. Onun dışında transfer yapmayacağız. Mevcut kadromuz bizi hedefe götürür'' açıklamasını yaptı.
Abdullah DuMaN 10.01.2009, 08:47 Sivasspor'un yıldız futbolcusu Bilica takıma katıldı ve idmana çıktı. Brezilyalı oyuncunun ailevi sorunları nedeniyle geciktiği öğrenildi. Romanya'nın Gazeta Sporturilor isimli gazetesinin iddiasına göre, Sivasspor kampına katılmak için Brezilya havaalanına giden Bilica burada gözaltına alındı. Buna gerekçe olarak, çocuğunun nafakasını ödememek gösterildi.
Öte yandan Bilica, "Çok hırslıyım. Şampiyonluk için hazırım" diye konuştu.
etzel1967 10.01.2009, 08:54 döneceği belliydi ama bir an moralimiz bozulmadı değil....
etzel1967 10.01.2009, 08:57 aydın çok genç ve kabiliyetli bir futbolcu...ben de aydının sivassporlu olmasını çok isterdim...keşke transfer etsek...
izmirliyigido 10.01.2009, 09:05 Her insanın hayatında olumsuz gelişmeler yaşanır bazen. İnşallah Bilica'mız da yaşadığı bu kötü olayları bir an önce atlatıp, kendini işine verir.
Benim önerim Sivas'ta yaşayan YİĞİDOLAR bugün kü antrenmana gidip takıma ve özellikle BİLİCA ve BALİLİ'ye destek ve MORAL versinler, çiçek versinler ve hatta baklava ikram etsinler !.
Benim ki sadece öneri....
AYK
altuntas58 10.01.2009, 09:07 Hoş geldin Bilica Sivassporumuzun çok önemli bir futbolcusu olan Bilica önümüzdeki sezonda çok taliplisi cıkak diye düşünüyorum bence istanbul takımları bu futbolcumuzu almak için sıraya gireceklerdir
bilica gelmiş sorun yok................
EyüphanAydın 10.01.2009, 13:25 Bilicanın gelmesi,hepimizi sevindirdi.Elbette her futbolcu arada sırada böyle gecikmeli ayrıntılar yapabilir.
Bunları doğal karşılamak lazım.
|
|