Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor maçına

izmirliyigido
08.01.2009, 09:12
.

****** HAREKET SAATİMİZ 10:00'DA KARŞIYAKA İSKELEDEN ! ******

!!! ..... S O N D A K İ K A .... !!!

Arabamız değiştiği için, Arabamızın kalkış saatleri değişmiştir. Yeni program aşağıda belirtilmiştir. Araba küçük olduğu için başka bir tane ayarladık. Şimdi ki araba 28 kişilik ve fiyatlarda biraz daha düştü. Arkadaşların dikkatine !....

...... ARKADAŞLARIN BİR ÖNERİSİ VAR !.....

Arkadaşlar bir öneri var. Maça geç kalırız diyen arkadaşlar var. Karşıyaka'dan ilk hareket saatimizi 11:00 yerine 1 saat öne çekerek saat 10:00'da hareket edelim diyoruz !...

İzmir'de ve Ege Bölgesin de yaşayan Yiğidolar !..

18.Ocak.2009 PAZAR Günü saat 13.30'da oynayacağımız Manisaspor - SİVASSPOR Fortis Türkiye Kupası Grup maçına gidiyoruz. SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmamak için, Avrupa'ya gidişin en kolay yolu olan Kupayı alabilmek için ve tarihimizde ilkkez Türkiye Kupası kazanmak için YİĞİDOLARIMIZI yalnız bırakmayalım.

Organizasyona katılacak arkadaşlar için midibüs ayarlanmıştır. Şimdilik katılım aşağıda görüldüğü gibi 25 kişi olduğu için böyle bir uygulama yapılmıştır..

Hareketten önce Karşıyaka SİDAYDER toplantı salonunda toplanılacak olup, otobüs Karşıyaka İskeleden kalkacaktır. Buca, Bornova, Narlıdere ve Balçova'dan gelecekler için de Buca Belediye önü ve Tansaş önünden kalkacaktır.

Hareket Saati ve Yeri:

10:00 - Karşıyaka İskele Önü
10:30 - Şirinyer (Tansaş Önü)
10:40 - Buca Belediyesi Önü

Aracımızın tanınması için otobüste SİVASSPOR bayrağı olacaktır.

Lütfen gelecek olanlar hareket saatinden 10 dakika evvel duraklarda bulunsun

Program:

11.00 - Bornova çıkışında özel araçlarıyla giden Yiğidolarla buluşma
11.45 - Anemon otel önünde buluşma ve Sivassporlu futbolculara moral

Fiyatı : 7,50 YTL (Gidiş-Dönüş 1 kişi)

Gelmek isteyenlerin isimlerini yazmasını rica ediyorum.

Gelecekler:

1- Yalçın KINIK (izmirliyigido)
2- 35fulya58
3- anilolcay (Manisa'da katılacak)
4- Gökhan Turna
5- izmirligardaş58
6- Kerem Köse
7- Ömür
8- bekirarda
9- güven3558
10- güven alim oğlu
11- Sefer bey
12- Ali bey
13- adnan5835
14- bahadır erdem
15- bahadır erdem'in kızı
16- kibrisli
17- 35gürün58
18- coosivaslicoo
19- coosivaslicoo arkadaşı
20- basayev58
21- Mesut
22- Onur Akoğlu
23- SİDAYDER'den Mehmet Yazıcı
24- SİDAYDER'den İbrahim Yılmaz
25- SİDAYDER'den
26-

AYK

anilolcay
08.01.2009, 09:22
Merhba Yalçın Abi konuyu ben açmayı düşünüyordum sen açmışsın daha güzel olmuş ellerine sağlık abicim.Listeye beni de yaz ama ben büyük ihtimalle cuma dan manisada kalıp c.tesi maça manisadan gelirim stad da ben yardımcı olmak isterim sizlere bilet temininde sayıca çok olursak ve sorun olursa.

izmirliyigido
08.01.2009, 09:44
Merhba Yalçın Abi konuyu ben açmayı düşünüyordum sen açmışsın daha güzel olmuş ellerine sağlık abicim.Listeye beni de yaz ama ben büyük ihtimalle cuma dan manisada kalıp c.tesi maça manisadan gelirim stad da ben yardımcı olmak isterim sizlere bilet temininde sayıca çok olursak ve sorun olursa.

Tamam Anıl'cım. Seninle telefon irtibatında oluruz. Biletler önceden alınırsa iyi olur tabi. Gelişmelere göre ayarlarız.

AYK

tykinik58
08.01.2009, 09:48
Haydi Yiğidolarım haydi İzmirli Egeli Yiğidolar arkanızdayız gönlümüz sizinle ve SİVASSPOR'umuzla... Durmak yok daha yeni başladık 2 cephede savaşacağız ve Anadolu Ateşini her yerde her zaman yakacağız. Şansınız bol olsun.

GokhanTurna
08.01.2009, 10:27
Bende gelmeyi düşünüyorum inşallah gelmeye çalışıcam

izmirliyigido
08.01.2009, 11:09
Bende gelmeyi düşünüyorum inşallah gelmeye çalışıcam

Gökhan'cım gelmeni bekliyoruz. Hatta daha önce görüşebilirsek tanışalım isterim. Ben senin adını da yazıyorum.

AYK

35fulya58
08.01.2009, 22:06
Babacım beni de maça götür !... :):D:):D;)

izmirligardaş58
08.01.2009, 22:49
AYK[/QUOTE]
[QUOTE=izmirliyigido;458141]İzmir'de ve Ege Bölgesin de yaşayan Yiğidolar !..

18.Ocak.2009 PAZAR Günü saat 13.30'da oynayacağımız Manisaspor - SİVASSPOR Fortis Türkiye Kupası Grup maçına gidiyoruz. SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmamak için, Avrupa'ya gidişin en kolay yolu olan Kupayı alabilmek için ve tarihimizde ilkkez Türkiye Kupası kazanmak için YİĞİDOLARIMIZI yalnız bırakmayalım.

Katılımın çok olması durumunda her zaman olduğu gibi otobüs ayarlanacaktır. Aksi halde özel araçlarla gidilecekse de hep beraber gidilecektir.

Hareketten önce Karşıyaka SİDAYDER toplantı salonunda toplanılacak olup, otobüsler Karşıyaka İskeleden kalkacaktır. Buca, Bornova, Narlıdere ve Balçova'dan gelecekler için de katılım oranına göre durak belirlenecektir.

Detaylı Program daha sonra açıklanacaktır.

Gelecekler:

2- anilolcay
3- fatihpolat(izmirligardaş589 tabiki geliorum yaaa sorulmaz bile yahuuuuu süper ya .ok sevindim şimdi bak ben organize olmasa kimse gelmese bile kafamdan tek giderim diodum yalçın abi beni hmn ekle kadroya süper olacak named hamuoçide alınırda onuda izleriz izledim onu çok klas

myway
08.01.2009, 23:10
izmirliyigidolar yolunuz acik olsun.. Ligde lideriz Fortis Turkiye kupasinda da grup liderligini sizler coskuyla manisada kutlayin insallah.. Su takima biraz sahip cikin lutfen sevgili Izmirdeki Yigidolar.! Herkesin arayip da bulamadigi takimimiz var ama bizde taraftar bulamiyoruz ne garip degil mi :(

etzel1967
09.01.2009, 00:39
izmirli yiğidoları manisada görmek istiyoruz....

izmirliyigido
09.01.2009, 08:48
İzmir'de ve Ege Bölgesin de yaşayan Yiğidolar !..[/B]

Katılımın çok olması durumunda her zaman olduğu gibi otobüs ayarlanacaktır. Aksi halde özel araçlarla gidilecekse de hep beraber gidilecektir.

Hareketten önce Karşıyaka SİDAYDER toplantı salonunda toplanılacak olup, otobüsler Karşıyaka İskeleden kalkacaktır. Buca, Bornova, Narlıdere ve Balçova'dan gelecekler için de katılım oranına göre durak belirlenecektir.

Detaylı Program daha sonra açıklanacaktır.

Gelecekler:

2- anilolcay
3- fatihpolat(izmirligardaş589 tabiki geliorum yaaa sorulmaz bile yahuuuuu süper ya .ok sevindim şimdi bak ben organize olmasa kimse gelmese bile kafamdan tek giderim diodum yalçın abi beni hmn ekle kadroya süper olacak named hamuoçide alınırda onuda izleriz izledim onu çok klas

Fatih'cim sensiz olur mu? Gelmezsen darılırdım. Çevrenizdekileri Anıl ve sen organize edeceksiniz. Bu görev sizin. Organizasyon işini hallederiz, siz yeterki arkadaşları ayarlayın.

AYK

izmirliyigido
09.01.2009, 13:18
Babacım beni de maça götür !... :):D:):D;)

İstediğim şeyi gerçekleştirdiğin için sana ödül olarak götüreceğim. Seninle gurur duyuyorum.

Yazdım senin adını da !...

AYK

burak_baykal
09.01.2009, 13:32
izmirde bulunan değerli büyüklerimize ve sivassporu desteklemek için manisaya giden arkadaşlarımızada hayırlı yolculuklar dileriz.

muhsin koçak
09.01.2009, 13:58
haydi izmirli yiğidolar maça!!!

Kizilirmak58
09.01.2009, 14:21
selam olsun andoluya manisadan. bende manisada yaşayan bir yiğido olarak tüm egedeki sivaslıları maça devat ediyorum..ve şöyle diyorum ........ anadoluda "sadece bizim sazımız çalar bizim sözümüz geçer " diyorum tüm Türkiyeye...

anilolcay
09.01.2009, 21:04
Yalçın abi maça bir arkadaşım(Kerem Köse) ve Osman kardeşim(coosivaslıcoo) ile ömür Abim de olmak üzere 3 kişi daha eklersen sevinirim.

35fulya58
09.01.2009, 21:21
İstediğim şeyi gerçekleştirdiğin için sana ödül olarak götüreceğim. Seninle gurur duyuyorum.

Yazdım senin adını da !...

AYK

Teşekkür ederim babacım. Artık ben gelebildiğime göre herkesin gelebilmesi gerekir. Herkesi maça bekliyoruz.

izmirligardaş58
09.01.2009, 21:27
yalçın abim ben yüzde yüz geliyorum ama haftasonu arkadaşlarımada soracağım gelecek olan varsa çoşkulu bi gidiş yaparız artık manisa yollarına

izmirliyigido
09.01.2009, 21:45
yalçın abim ben yüzde yüz geliyorum ama haftasonu arkadaşlarımada soracağım gelecek olan varsa çoşkulu bi gidiş yaparız artık manisa yollarına

Ayarlayın arkadaşları, organizeyi sağlam yapın. Yolda da stadda da eğlence bol olacak. O konuda merak etmeyin. Yeterki sayımız çok olsun. 50 kişi olmazsa ben gitmiyorum Ona göre.

Davul bulabilen olursa davulda bulun...

AYK

anilolcay
09.01.2009, 22:55
valla yan çizmek yok Yalçın abi 50 ye tamamlamaya çalışacağız ulaşabileceğimiz kadar kişiye ulaşacağız ama çok farklı planlarım var 20 kişi de yeter şimdilik:)) yarın musait olursan aryacağım seni öğlen gibi iyi akşmlar.

yigido_sampiyon
09.01.2009, 22:56
yalçın abi öncelike teşekkür ediyorum böyle güzel bir organizasyona önderlik yaptığın için...

çok gelmek istiyorum ama 19 undan itibaren finaller başlıyo...ayın 19 undada yani maçtan bir gün sonrada çok önemli bir sınavım var...onun için katılamayacağım...

hepimizin şimdiden ayağınıza sağlık diyorum...

trafocu
10.01.2009, 02:57
Yalçın bey Merhaba
Listeye beni de dahil edin.Otobüs de deseniz veya özel araç da deseniz 35 AFT 58 nolu aracımla hazır ve nazırım.

izmirliyigido
10.01.2009, 09:25
valla yan çizmek yok Yalçın abi 50 ye tamamlamaya çalışacağız ulaşabileceğimiz kadar kişiye ulaşacağız ama çok farklı planlarım var 20 kişi de yeter şimdilik:)) yarın musait olursan aryacağım seni öğlen gibi iyi akşmlar.

Ben canlarım için, Sivas'lılar için her zaman müsaitim. Gece yarısı bile arayabilirsiniz. Farklı planlarında Sivasspor için her zaman kabulümdür, konuşuruz Anıl'cım.

Öğlende telefonunu bekliyorum.

yalçın abi öncelike teşekkür ediyorum böyle güzel bir organizasyona önderlik yaptığın için...

çok gelmek istiyorum ama 19 undan itibaren finaller başlıyo...ayın 19 undada yani maçtan bir gün sonrada çok önemli bir sınavım var...onun için katılamayacağım...

hepimizin şimdiden ayağınıza sağlık diyorum...

Sağlık ve okul her zaman ön plandadır. Her ne kadar SİVASSPOR bizim için önemli olsada senin geleceğin daha önemli, ama seni aratmamak için elimizden geleni yaparız ve her attığımız golü sana hediye ederiz. Sana sınavlarında sonsuz başarılar diliyoruz. Sana 3 puan ve grup liderliği armağan edeceğiz kardeşim.

Yalçın bey Merhaba
Listeye beni de dahil edin.Otobüs de deseniz veya özel araç da deseniz 35 AFT 58 nolu aracımla hazır ve nazırım.

Bekir bey, özveriniz için teşekkür ediyorum. Böyle Yiğidolar olduktan sonra SİVASSPOR'umuzun sırtı yere gelmez. Gençlere örnek olmamız açısından, çok güzel hareketler bunlar. Otobüsü dolduracak sayıya ulaşamazsak araçlarımızı devreye sokarız. Telefonla görüşürüz.

AYK

izmirliyiğido35
10.01.2009, 09:43
geri sayım başladı abi bende organizayona katılacaktım fakat biz mahalledeki arkadaşlarla gelcez manisa da buluşmak üzere...

anilolcay
10.01.2009, 12:33
geri sayım başladı abi bende organizayona katılacaktım fakat biz mahalledeki arkadaşlarla gelcez manisa da buluşmak üzere...

orda kalabalık olalım da nasıl olursa olsun kardeşim görüşürüz stadda

GLoBe-Y-Gençlik
10.01.2009, 15:57
Yolunuz acık olsun musluman kardeslerımız hayırlı yolculuklar..!

izmirligardaş58
10.01.2009, 22:55
izmirli yiğidolar hadi bakalım biraz ilgi

Besyo_cu
10.01.2009, 23:01
Bu fırsat Kaçmaz tüm izmirli yiğidolar haydi sıra sizde....

35fulya58
11.01.2009, 12:33
Manisa'ya gelen bu kadar mı? Haydi İzmir'de yaşayan Sivas'lılar, görelim sizleri.

GokhanTurna
11.01.2009, 16:40
Gökhan'cım gelmeni bekliyoruz. Hatta daha önce görüşebilirsek tanışalım isterim. Ben senin adını da yazıyorum.

AYK

İnşallah gelicez bi kaç arkadaşımla beraber. İnşallah katılım çok olur

Buluşcagımız yerin adresini açık verirseniz seviniriz;)

Kizilirmak58
11.01.2009, 17:00
egedede sadece bizm sazımız çalar biizm sözümüz geçer .haydi yiğido maçaaaaaaaaaaaaaaa manisayaaaaaaaaaaaaa

izmirliyigido
12.01.2009, 10:50
egedede sadece bizm sazımız çalar biizm sözümüz geçer .haydi yiğido maçaaaaaaaaaaaaaaa manisayaaaaaaaaaaaaa

Kardeşim yanılmıyorsam sen Manisa'dasın değil mi? Gelince mutlaka tanışalım.
Cepten arayabilirsin.

AYK

adnan5835
12.01.2009, 11:34
selam eskiizmirde oturuyorum. yakın durakları bildirirseniz sevinirim.

izmirligardaş58
12.01.2009, 21:35
aloooooooooooo manisa yolcusu klmasın bu maç çok önemli destek lazımmm alooooooooooooooooooo bütün işlere paydos pazar günü manisayaaa akıoruz

güven3558
13.01.2009, 00:04
S.A arkadaşlar ben ve 2 kişi daha (hatta gelebilirse oğlumda) kesin gelicez..Sefer Abi ve Ali Abi gelecekler benle beraber ben konuyu nasıl açıcaz diye iftar fotolarımızı karıştırırken konuyu açmış bile Yalçın Abi.:D. Görüşmek üzere yiğidolar...;)

oNuR
13.01.2009, 01:14
İzmir'de olsaydım kesin bnde gelirdim ama artk Sivastaki maçlara gidiyorum...:)

izmirliyigido
13.01.2009, 08:37
S.A arkadaşlar ben ve 2 kişi daha (hatta gelebilirse oğlumda) kesin gelicez..Sefer Abi ve Ali Abi gelecekler benle beraber ben konuyu nasıl açıcaz diye iftar fotolarımızı karıştırırken konuyu açmış bile Yalçın Abi.:D. Görüşmek üzere yiğidolar...;)

Net olarak 3 kişi diyebilir miyiz?.

Artık sayıyı ve gelecek olanları netleştirelim ki, yarın otobüs ayarlama işini yapacağım. Katılım az olursa iptal edeceğiz. Yarın son kararlarınızı bekliyorum.

AYK

izmirliyigido
13.01.2009, 11:43
Program belli olmuştur, arkadaşlar. Lütfen 1. sayfadaki ilk mesaja bakın ve önerilerinizi yazın.

AYK

bahadır erdem
13.01.2009, 12:17
EVET İZMİRLİ YİĞİDOLAR;
LİSTEYE İKİ KİŞİ DAHA EKLEYİN.
KIZIM VE BENDE GELİYORUZ.

Kibrisli
13.01.2009, 12:54
Yazın gardaş benide tabii ki geliyorum....Aylardır bu maçı bekliyorum gelmem mi:)

ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM.....ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM:)

GuNaY
13.01.2009, 13:01
Yalçın abinin nezdinde tüm İzmir'li Yiğidoları tebrik ediyorum. Takımımız hiçbir maçta yalnız kalmıyor.

İzmirli ve Manisalı Yiğidoların desteğiyle bu maçı alacağımızdan şüphem yoktur.

Yolunuz açık olsun...

trafocu
13.01.2009, 14:52
Belirtilen gün ve saatte Şirinyer Tansaş önünde olacağım.

yigido_sampiyon
13.01.2009, 14:56
sınavlarım dolayısıyla gelemeceğim için çok üzgünüm...
Hayırlısıyla üç puanı alıp gelirsiniz inşallah...

izmirliyigido
13.01.2009, 16:46
Yazın gardaş benide tabii ki geliyorum....Aylardır bu maçı bekliyorum gelmem mi:)

ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM.....ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM:)

Kıbrıslı kardeşim, nerede oturuyorsun ? Evin nereye yakın?

AYK

GokhanTurna
13.01.2009, 16:55
Yalçın abi ben manisada katılıcam gruba ayrı gelcez arkadaşlarla

izmirliyigido
13.01.2009, 17:01
Yalçın abi ben manisada katılıcam gruba ayrı gelcez arkadaşlarla

Öyleyse Anemon otele, Sivasspor'lu futbolcuları görmeyede gelmiyorsunuz öylemi?

AYK.

GokhanTurna
13.01.2009, 17:05
Öyleyse Anemon otele, Sivasspor'lu futbolcuları görmeyede gelmiyorsunuz öylemi?

AYK.

futbolcuları görmeye gitceksek sizle gelirim o zamn:rolleyes:

izmirligardaş58
13.01.2009, 22:16
hadi bakalım beee süper olacakkkk

35gürün58
13.01.2009, 22:43
Belirtilen gün ve saatte Şirinyer Tansaş önünde olacağım.

Bekir bey,
Şirinyer Tansaş önünde olunacağına dair (ifadeniz dışında ) bir organizasyon okuyamadım.
Varsa eğer belirtirseniz sevinirim. Bende geleceğim çünkü.
Sevgi ve saygılarımla

trafocu
13.01.2009, 23:06
Bekir bey,
Şirinyer Tansaş önünde olunacağına dair (ifadeniz dışında ) bir organizasyon okuyamadım.
Varsa eğer belirtirseniz sevinirim. Bende geleceğim çünkü.
Sevgi ve saygılarımla

Birinci sayfanın başında Yalçın bey gerekli güncellemeyi yapmış.Oradan öğrendim.

35gürün58
13.01.2009, 23:11
Birinci sayfanın başında Yalçın bey gerekli güncellemeyi yapmış.Oradan öğrendim.

Haklısınız, ben de farkettiğimi yazacaktım ki siz cevap verdiniz. farkına varamamışım, ne de olsa uzun süren bir rahatsızlık geçirdim , bilgisayara bile benim yerime küçük oğlum bakmakta idi yavaş yavaş kendime gelebildim.

Bu durumda buca Belediyesi önü bana daha uygun gibi geliyor, Tansaş önü trafik ve insan yoğunluğundan uygun olmayabilir. Mümkünse belediye önünde buluşmaya çalışalım.
Sevgi ve Saygılarımla

Kibrisli
14.01.2009, 01:05
Kıbrıslı kardeşim, nerede oturuyorsun ? Evin nereye yakın?

AYK

Abi Karataşta oturuyorum, Mithat Paşa'da, ben ya KSK iskeleden binerim ya da Sanayii Metronun orda yola çıkarım... Az da olsa bir ihtimal Balıkesire gidebilirim 17'sinde oradan gelirim sen bana özelden numaranı atıver abi arayayım seni Cuma günü kesin bilgi vereyim. .

izmirliyigido
14.01.2009, 09:12
Abi Karataşta oturuyorum, Mithat Paşa'da, ben ya KSK iskeleden binerim ya da Sanayii Metronun orda yola çıkarım... Az da olsa bir ihtimal Balıkesire gidebilirim 17'sinde oradan gelirim sen bana özelden numaranı atıver abi arayayım seni Cuma günü kesin bilgi vereyim. .

Cep telefonum sayfanın başında yazıyor. Ama nereden ve nasıl geleceğini hatta bizimle gelip-gelmeyeceğini net bilgisini ver ki, gittikçe çoğalıyor sayımız, otobüsü değiştirelim. Benim ayarladığım 14 kişilikti, şimdi 17 kişi olduk.

Eğer kalabalık olursak 25 kişilik midibüs ayarlayacağım.

CeP: 0532 - 360 71 00

AYK

izmirliyigido
14.01.2009, 09:17
Haklısınız, ben de farkettiğimi yazacaktım ki siz cevap verdiniz. farkına varamamışım, ne de olsa uzun süren bir rahatsızlık geçirdim , bilgisayara bile benim yerime küçük oğlum bakmakta idi yavaş yavaş kendime gelebildim.

Bu durumda buca Belediyesi önü bana daha uygun gibi geliyor, Tansaş önü trafik ve insan yoğunluğundan uygun olmayabilir. Mümkünse belediye önünde buluşmaya çalışalım.
Sevgi ve Saygılarımla

Kardeşim geçmiş olsun. Hiç haberimiz olmadı. İnşallah sağlık durumları şimdi daha iyidir. Seni orada maçta görmek bizi mutlu edecek. Gelebilmene sağlığına kavuştuğunu düşünerek sevindim. Otobüste görüşmek üzere.

İlk (Buca'dan) binenlerden ricam arabaya bir Sivasspor bayrağı asarsanız sonraki durakta binecekler arabayı farkedebilsin.

AYK

coosivaslicoo
14.01.2009, 14:42
yalçın abi selamlar osman ben abi bornovadan binme ihtimali var mı ben kesin geliyorum arkadaşlarımdan da getireceklerim var ama sayı belli olmaz biz ayakta da gideriz o yüzden sayı vermeyim

izmirliyiğido35
14.01.2009, 16:41
18 Ocak Pazar günü saat 13.30’da 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Sivasspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Sivasspor karşılaşmasının bilet fiyatları kapalı tribün 10, açık tribün 5 ve kale arkası tribünü 3 YTL olarak belirlendi.
alıntı manisaspor sitesinden

35fulya58
14.01.2009, 18:19
oooo gelenler çoğalmış. Haydi Sivas'lı abilerim, lütfen herkes gelsin.

izmirliyigido
14.01.2009, 20:21
yalçın abi selamlar osman ben abi bornovadan binme ihtimali var mı ben kesin geliyorum arkadaşlarımdan da getireceklerim var ama sayı belli olmaz biz ayakta da gideriz o yüzden sayı vermeyim

Olur neden olmasın. Zaten otobüsü değiştirmek zorunda kalacağım herhalde. 14 kişilik ayarlamıştım, 28 kişilik midibüse çevireceğim bu gidişle. Sen Bornova'dan nereden bineceğini söyle. Osman Kibar kavşağı olur mu?

AYK

35gürün58
14.01.2009, 22:28
Kardeşim geçmiş olsun. Hiç haberimiz olmadı. İnşallah sağlık durumları şimdi daha iyidir. Seni orada maçta görmek bizi mutlu edecek. Gelebilmene sağlığına kavuştuğunu düşünerek sevindim. Otobüste görüşmek üzere.

İlk (Buca'dan) binenlerden ricam arabaya bir Sivasspor bayrağı asarsanız sonraki durakta binecekler arabayı farkedebilsin.

AYK
İlginiz ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim elbet.
Buca Belediyesi önünde bekleyeceğim ancak hangi araba gelecek belirtilen saate sadık kalınacak mı (11.10) bunları bilemediğimiz için biraz tereddütlüyüm. Eğer bir kargaşa ile aracı kaçırma ihtimalimiz olacak ise garajdan gidelim.
Saygı ve Sevgilerimle

velibircan
14.01.2009, 23:03
Türkiye Kupasıda Olsa Takımımızı Yanlız Bırakmayalım...Her Alanda Her Koşulda Destekliyelim...Bu takım Bizim Memleketimizi Doğup Büyüdüğümüz Şehri Temsil Ediyor...

GokhanTurna
14.01.2009, 23:13
Cumartesi Altay-Ankaraspor macına Altayı desteklemye gitcez inşallah. Pazarda Sivasımın macına

güven3558
15.01.2009, 00:45
Net olarak 3 kişi diyebilir miyiz?.

Artık sayıyı ve gelecek olanları netleştirelim ki, yarın otobüs ayarlama işini yapacağım. Katılım az olursa iptal edeceğiz. Yarın son kararlarınızı bekliyorum.

AYK

Yalçın abi bu 3 kişi kesin gelecek olanlar artarsada bilmem yanlarında gelen olursa bişey diyemem cuma günü seni arar net haber veririm inşallah...

izmirliyigido
15.01.2009, 08:45
İlginiz ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim elbet.
Buca Belediyesi önünde bekleyeceğim ancak hangi araba gelecek belirtilen saate sadık kalınacak mı (11.10) bunları bilemediğimiz için biraz tereddütlüyüm. Eğer bir kargaşa ile aracı kaçırma ihtimalimiz olacak ise garajdan gidelim.
Saygı ve Sevgilerimle

Gürünlü kardeşim, ilk önce iyileştiğine sevindiğimi belirteyim.

Aracımızın kalkış yeri ve saatleri, araç Çiğli'den geleceği için değişti. Önce Karşıyaka'dan kalkacak (11.00'de), sonra 11:30 - Şirinyer (Tansaş Önü)nde ve 11:40 - Buca Belediyesi Önünde olacak. Dün akşam ilk sayfa da güncelleşmiştim, dikkatinizden kaçmış demek ki !....

Aracımızı tanımanız içinde aracın önünde özel bir SÜPRİZ Pankartımız ve SİVASSPOR'umuzun bayrağı olacak. Bende kızımla beraber arabayla gitmezsem otobüste olacağım, herkesi tek tek alacağız.

Kimseyi almadan da gitmek yok. Siz yeter ki vaktinde 5-10 dakika önce duraklarda olun.

AYK.

izmirliyigido
15.01.2009, 09:58
.
!!! ..... S O N D A K İ K A .... !!!

Arabamız değiştiği için, Arabamızın kalkış saatleri değişmiştir. Araç Çiğli'den geleceği için önce Karşıyaka'da ki arkadaşları alacak.

Yeni program aşağıda belirtilmiştir. Araba küçük olduğu için başka bir tane ayarladık. Şimdi ki araba 28 kişilik ve fiyatlarda biraz daha düştü. Arkadaşların dikkatine !....

Hareket Saati ve Yeri:

11:00 - Karşıyaka İskele Önü
11:30 - Şirinyer (Tansaş Önü)
11:40 - Buca Belediyesi Önü

Fiyatı : 7,50 YTL (Gidiş-Dönüş 1 kişi)

AYK

35gürün58
15.01.2009, 10:53
Gürünlü kardeşim, ilk önce iyileştiğine sevindiğimi belirteyim.

Aracımızın kalkış yeri ve saatleri, araç Çiğli'den geleceği için değişti. Önce Karşıyaka'dan kalkacak (11.00'de), sonra 11:30 - Şirinyer (Tansaş Önü)nde ve 11:40 - Buca Belediyesi Önünde olacak. Dün akşam ilk sayfa da güncelleşmiştim, dikkatinizden kaçmış demek ki !....

Aracımızı tanımanız içinde aracın önünde özel bir SÜPRİZ Pankartımız ve SİVASSPOR'umuzun bayrağı olacak. Bende kızımla beraber arabayla gitmezsem otobüste olacağım, herkesi tek tek alacağız.

Kimseyi almadan da gitmek yok. Siz yeter ki vaktinde 5-10 dakika önce duraklarda olun.

AYK.
Teşekkür ederim, maç başlama saatine yakın orada olacağız galiba inşallah bilet sıkıntısı çekmeyiz.
Saygılarımla,

coosivaslicoo
15.01.2009, 19:25
yalçın abi manisa kavşağının oraya geliriz osman kibar oluyor galiba kavsagı dondukten sonra alırsınız bızı

35fulya58
15.01.2009, 21:40
Hadi Manisa'ya bir-ikii..... kalkıyor, hemen Manisa, hemen Manisaaaa....

izmirliyigido
15.01.2009, 21:55
yalçın abi manisa kavşağının oraya geliriz osman kibar oluyor galiba kavsagı dondukten sonra alırsınız bızı

Osman'cım o halde siz o kavşakta hani Üniversite simit ve Cafe varya onun tam karşısına gelecek yerde (alt yolda) bekleyin. Oraya yaklaşınca çaldırırım seni cepten.

AYK

güven3558
15.01.2009, 23:18
Yalçın Abi bizim erkekte gelecek işlerini ayarlamış (Baba gelmezsem duramam burda) dedi=)) Kız arkadaşından bile vazgeçti gelecem diyor 1 kişi daha ekleyecez bu durumda abi..Ben 2 kişi oldum yani..Güven Alim olarak kaydedebiliriz..;)

güven3558
15.01.2009, 23:19
Bu arada Şirinyer Tansaş önünden binecez biz..

coosivaslicoo
15.01.2009, 23:56
tamam abi hadi görüşmek üzere..

izmirliyigido
16.01.2009, 08:48
Bugünkü Fotomaç Gazetesinde

Ege'de heyecan

"Pazar günü deplasmanda Manisaspor ile oynanacak maç Ege bölgesindeki Sivaslıları heyecanlandırdı. İzmir Sivaslılar Derneği'nin, Manisa karşılaşması için özel bir organizasyon yapacağı ve taraftarları maça götüreceği ifade edildi."

haberi çıktı. Burada bahsi geçen dernek isterdim ki üyesi olduğum SİDAYDER olsun ama defalarca gidip görüşmelerime, telefonla konuşmalarıma rağmen onlardan destek göremedik. Bende kendi adıma ve sitemiz adına bu organizasyonu gerçekleştirme eğilimindeyim.

Biz henüz Dernek olamadık ama 6-7 aydır ki bunun çalışmalarını yapıyoruz burada ki birkaç arkadaş. Tam olarak çalışmalar yapamadığımız için olayı neticelendiremedik ama buradan açıklayabilirim ki, "İzmirli Yiğidolar Derneği" kısa sürede kurulacaktır. Burada ki arkadaşlar çok istiyorlar. İnşallah bu projeyi de hayata geçireceğiz.

Yine de bu çalışmalarımızın gazeteye yansıması, sitemiz adına artı puanlardan biridir. Bizim çatımız bellidir.. sivasspor.com... İyi ki varsın Sivasspor.com.

AYK

izmirliyiğido35
16.01.2009, 10:15
YALÇIN ABİ BİLETLER HAKKINDA Bİ BİLGİN VARMI
KAÇ KİŞİLİK AYIRMIŞLAR

izmirliyigido
16.01.2009, 15:05
YALÇIN ABİ BİLETLER HAKKINDA Bİ BİLGİN VARMI
KAÇ KİŞİLİK AYIRMIŞLAR

Az Önce Manisaspor Klubü ile görüştüm 750 kişilik kale arkasını ayırmışlar ve bilet fiyatını söylemediler ama muhtemelen (her zaman olduğu gibi) en yüksek fiyattan verirler bize. O da sanırım 10,00 TL olur.

AYK

izmirliyiğido35
16.01.2009, 16:31
Az Önce Manisaspor Klubü ile görüştüm 750 kişilik kale arkasını ayırmışlar ve bilet fiyatını söylemediler ama muhtemelen (her zaman olduğu gibi) en yüksek fiyattan verirler bize. O da sanırım 10,00 TL olur.

AYK

ok. abi saol olsun herşey sivasspor için

GokhanTurna
16.01.2009, 16:33
Yalçın abi biz direk manisaya gitcez.. Yanımda 5 6 kişiyle gelcem.. Yanımdakilerden biri Manisalı(Fener Taraftarı) biride Galatasaraylı digerleride
Sivaslı. Sivassporu desteklemek için gelmek istediler beraber gelcez;)

GokhanTurna
16.01.2009, 16:34
ok. abi saol olsun herşey sivasspor için

Kale arkası 3 TL , Açık 5 TL , Kapalı 10 TL;)

izmirliyiğido35
16.01.2009, 16:47
Kale arkası 3 TL , Açık 5 TL , Kapalı 10 TL;)

bu fiyatlar manisa taraftarına kardeş

izmirliyigido
16.01.2009, 17:00
bu fiyatlar manisa taraftarına kardeş

En yüksek fiyat kapalı 10,00 TL olduğu için bize her zaman olduğu gibi en yüksek fiyatı uygularlar.

AYK

izmirliyiğido35
16.01.2009, 17:03
evet izmirdeki maçlarda dediğin gibi yapıyorlar 4 sene önce 10 tl idi ksk-altay maçları
manisa geçen sene 1 ytl yapmışlardı bize belki bu sefer 3 ya da 5 tl olur kale arkası ya o bakımdan diye tahmin ediyorum

izmirligardaş58
16.01.2009, 22:27
haydi pazarrrr az kaldııı izmirli yiğidolar geliorrr

izmirliyigido
16.01.2009, 23:24
.
.

ARKADAŞLARIN BİR ÖNERİSİ VAR !.....

Arkadaşlar bir öneri var. Maça geç kalırız diyen arkadaşlar var. Karşıyaka'dan ilk hareket saatimizi 11:00 yerine 1 saat öne çeksek saat 10:00'da hareket etsek, sizce bir mahsuru var mı?

Arkadaşların büyük çoğunluğu, Otele uğrayıp, futbolcuları da görmek istiyorlar. Sonra maça daha rahat girmek için, buradan ilk hareket 10:00'da olursa yetişiriz.

10:40 - Buca Belediyesi Önünden hareket olur o zaman.

Ne dersiniz? Herkese uyar mı?

AYK

Kibrisli
16.01.2009, 23:47
Bence de böyle yapalım. Ama gelecek herkese bilgiyi vermek gerekir. 11.00'de gelip geç kalmasın insanlar....

35gürün58
16.01.2009, 23:56
.
.

Arkadaşlar bir öneri var. Maça geç kalırız diyen arkadaşlar var. Karşıyaka'dan ilk hareket saatimizi 11:00 yerine 1 saat öne çeksek saat 10:00'da hareket etsek, sizce bir mahsuru var mı?

Arkadaşların büyük çoğunluğu, Otele uğrayıp, futbolcuları da görmek istiyorlar. Sonra maça daha rahat girmek için, buradan ilk hareket 10:00'da olursa yetişiriz.

AYK
Daha güzel olur hiç olmazsa bilet problemi yaşamayız.

izmirliyigido
17.01.2009, 00:23
Bence de böyle yapalım. Ama gelecek herkese bilgiyi vermek gerekir. 11.00'de gelip geç kalmasın insanlar....

O yüzden herkes tanıdığına söylesin, sık sık forumda dile getirelim ayrıca bende cepten herkese ulaşacağım. Sizde yardımcı olun.

Daha güzel olur hiç olmazsa bilet problemi yaşamayız.

Bence de bilet problemi yaşamamak içinde uygun, çünkü 750 bilet ayırmışlar. Erken gidersek rahat alırız.

AYK

güven3558
17.01.2009, 00:41
.
.

AYK

Bencede iyi olur Yalçın Abi..Ne kadar erken gidersek çıkabilecek problemlere (yol-bilet) vb. gibi önlem alma şansımız olur.Ben ulaşmam gereken arkadaşlara ulaşırım problem olmaz Erken çıkalım daha iyi yarın ararım abi seni..

izmirligardaş58
17.01.2009, 00:58
evet beyler maça gelecekler ismini yazdıranlar yalçın abimin mesajı duyanlara duymayanlara hayde bakam 1ki biraz şenlik olur ortam olur hem erken gidersek daha önce tanışmadıklarımızla kaynaşır dier maçlara gitme hakkındada analiz yaparız denizli macerası halen aklımda yalçın abim 10 numara bi organize yapmıştı büyüksün abiiii(yalçın baba)

35fulya58
17.01.2009, 01:17
Evet bence de erken çıkalım. Karşıyakadan saat 10:00 da hareket etsin, herkes 1 saat önce gelsin. Ben bile dersaneyi ekeceğim, babamdan izin aldım.

Birde böylesine büyük coşkuya davul getirelim. Bulabilen varsa getirsin, mesela Fatih abi sen bulamazmısın Göztepelilerden. Yoksa aramızda para toplayalım bir tane alalım. Eğer kabul ederseniz ben yarın alabilirim ortak bir davul. Karşıyaka çarşısında bakabilirim. Ne dersiniz?

Kibrisli
17.01.2009, 02:35
Valla 3 yıldır İzmir'deyim hiç fırsat olmadı tanışmak, bu vesile ile sizlerle tanışacağımdan dolayı çok mutluyum, umarım bundan sonra da daha güzel etkinlikler düzenleriz....

Unutmadan otobüs saatlerimiz bir saat erkene alındı herkes tanıdıklarına bildirirse iyi olur...

Saygılar...

izmirliyigido
17.01.2009, 08:53
evet beyler maça gelecekler ismini yazdıranlar yalçın abimin mesajı duyanlara duymayanlara hayde bakam 1ki biraz şenlik olur ortam olur hem erken gidersek daha önce tanışmadıklarımızla kaynaşır dier maçlara gitme hakkındada analiz yaparız denizli macerası halen aklımda yalçın abim 10 numara bi organize yapmıştı büyüksün abiiii(yalçın baba)

Canım benim, sizler yanımda olun Sivas ve Sivasspor için daha ne güzel işler yapacağız beraber.

Evet arkadaşlar herkes, gelecek olan tanıdığı arkadaşlara haber versin hareket saatimiz 1 saat öne alınmıştır. İlk hareket Karşıyaka İskele Önünden saat 10:00'da.

AYK

izmirliyiğido35
17.01.2009, 09:29
davulun yanında herkes atkı ve formalarla gelirse bi atkı şov yapalım...

Kibrisli
17.01.2009, 13:18
davulun yanında herkes atkı ve formalarla gelirse bi atkı şov yapalım...

Tabii tabii herkes atkısını getirsin zaten biraz serin olacak gibi hava :D

izmirliyiğido35
17.01.2009, 13:41
GERİ SAYIM BAŞLADI SON 23 SAAT 45 DAKİKA

izmirliyigido
17.01.2009, 15:28
Herkes 1 saat geriye aldığımızı öğrendimi arkadaşlar. İlk hareket Karşıyaka'dan 10:00'da...

AYK

anilolcay
17.01.2009, 15:34
Yalçın Abicim Merhaba son dakika oldu ama Karşıyaka iskeleden Onur Akoğlu adında arkadaşım da bizimle beraber gelecek onu da Karşıyaka iskeleden alırsanız sevinirim(Listeye dahil ederseniz).

Yarın görüşmek dileğiyle saygılarımla Yalçın Abi.

GokhanTurna
17.01.2009, 17:20
yalçın abi bizimkilerde sorun çıktı ortada kaldık:mad: bi iki arkadasımla bende gelmek istiyorum.. karşıyaka ve buca tarafı bize uzak kalıyor. biz eskiizmirde oturuyoruz. yeşilyurt ,üçyol ,konak ve basmane bize uyar bizi bu yerlerden bi yerden alırsanız seviniriz

izmirliyiğido35
17.01.2009, 18:05
Kırmızı var, Beyazı var bu alemin kralı var saldır SİVAS saldır durma bu taraftar hep yanında bizim için hiç farketmez ne manisa nede bursa ooo !

burak_baykal
17.01.2009, 18:20
SİVASSPORA DESTEK İÇİN YOLA ÇIKACAK OLAN YİĞİDOLAR TARAFTARLARINA HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLER İNŞALLAH GİDİŞİNİZ GALİBİYETLE DÖNERSİNİZ.

izmirliyiğido35
17.01.2009, 18:30
yalçın abi bizimkilerde sorun çıktı ortada kaldık:mad: bi iki arkadasımla bende gelmek istiyorum.. karşıyaka ve buca tarafı bize uzak kalıyor. biz eskiizmirde oturuyoruz. yeşilyurt ,üçyol ,konak ve basmane bize uyar bizi bu yerlerden bi yerden alırsanız seviniriz

KARDEŞİM SEN ESKİİZMİRİN NERESİNDE OTURUYON BEN DE ORDAYIM DA

GokhanTurna
17.01.2009, 18:44
KARDEŞİM SEN ESKİİZMİRİN NERESİNDE OTURUYON BEN DE ORDAYIM DA

merkez kahveleri bilion mu yada lipontepe çakırtepe cami ordayız

izmirliyiğido35
17.01.2009, 19:09
evet ben de cuma pazarının ordayım iddia bayi var

GokhanTurna
17.01.2009, 19:14
evet ben de cuma pazarının ordayım iddia bayi var

biliyorum sen nerden gitcen istersen beraber gidelim

izmirliyiğido35
17.01.2009, 19:18
biz arkadaşın arabasıyla gitcez yoksa giderdik 5-6 kişi varız

GokhanTurna
17.01.2009, 19:21
biz arkadaşın arabasıyla gitcez yoksa giderdik 5-6 kişi varız

Anladım o zamn macta görüşürüz

izmirligardaş58
17.01.2009, 23:01
yarın yollardayız yalçın abi yolculuğumuz süper olacak amigolar ben ve anıl çoşturacağızz........

myway
17.01.2009, 23:45
yarın yollardayız yalçın abi yolculuğumuz süper olacak amigolar ben ve anıl çoşturacağızz........

izmirin amigolari goreyim sizi :) gecen sene denizliyi ne inletmistik ama hala aklimda:) kontrolsuz guc guc degildir i bile unutmadim :D anil nerelerdesin oku bu yazdigimi :D:D simdiden hayirli yolculuklar

izmirliyiğido35
18.01.2009, 00:00

BENİ UNUTTUNUZ GALİBA

Kırmızı var, Beyazı var bu alemin kralı var saldır SİVAS saldır durma bu taraftar hep yanında bizim için hiç farketmez ne manisa nede bursa ooo !

anilolcay
18.01.2009, 00:08
izmirin amigolari goreyim sizi :) gecen sene denizliyi ne inletmistik ama hala aklimda:) kontrolsuz guc guc degildir i bile unutmadim :D anil nerelerdesin oku bu yazdigimi :D:D simdiden hayirli yolculuklar

Mustafa Allah iyiliğini versin kardeşim gece gece kopardın beni ya:D:D:D Kontrolsüz güç güç değildir Alayına gider:D

anilolcay
18.01.2009, 00:09

Osmanım çıldırmaya az kaldı....:D:D

yigido_sampiyon
18.01.2009, 00:13
Osmanım çıldırmaya az kaldı....:D:D

anıl kardeşim nasılsın...yarın bütün arkadaşlara selam söyleyin benden...sınavlardan dolayı katılamıyorum sizlere...

bu arada haftaya galatasaray maçını beraber izleyelim...neresi olursa bana uyar...

anilolcay
18.01.2009, 00:18
anıl kardeşim nasılsın...yarın bütün arkadaşlara selam söyleyin benden...sınavlardan dolayı katılamıyorum sizlere...

bu arada haftaya galatasaray maçını beraber izleyelim...neresi olursa bana uyar...

Kardeşim senin mazeretini biliyoruz kolay gelsin Allah yardımcın olsun da Galatasaray maçının olduğu gün all-star var maçı sonradan cumresiye koyduklarını öğrendim o yüzden ben malese yokum osmana bakar bu iş:(

Kibrisli
18.01.2009, 00:35
Saat 9:30 vapuru ile KSK iskelede olacağım...

izmirliyigido
18.01.2009, 00:57
Haydi bakalım gençler, yarın sizi görelim bakalım.

İzmirli Yiğidolarız biz,
Seyirci değil, taraftarız biz.

Oturmak, susmak, sataşmak, küfür yok.
Bol tezahürat, bol alkış var.

Kamanan orada olursa ona da tezahüratımız hazır : "Ah aman aman, amaan amannn, Yannick Kamanan.... Ah aman aman, amaan amannn, Yannick Kamanaannnn...."

Manisalılar Şampiyon olacak takımın şampiyon seyircisini görsünler bir. Haydi bakalım size güveniyorum. Tezahürat listesi de oluşturdum. Yine yollarda çalışacağız. Tribün Liderliği yapacak delikanlı arıyorum, haberiniz ola...

AYK

myway
18.01.2009, 01:02
Haydi bakalım gençler, yarın sizi görelim bakalım.

İzmirli Yiğidolarız biz,
Seyirci değil, taraftarız biz.

Oturmak, susmak, sataşmak, küfür yok.
Bol tezahürat, bol alkış var.

Kamanan orada olursa ona da tezahüratımız hazır : "Ah aman aman, amaan amannn, Yannick Kamanan.... Ah aman aman, amaan amannn, Yannick Kamanaannnn...."

Manisalılar Şampiyon olacak takımın şampiyon seyircisini görsünler bir. Haydi bakalım size güveniyorum. Tezahürat listesi de oluşturdum. Yine yollarda çalışacağız. Tribün Liderliği yapacak delikanlı arıyorum, haberiniz ola...

AYK

Yalcin Abi muhtesemsin.. Fotograflarinizi bekliyorum sabirsizlikla :) Tabi daha oncesinde grubu lider bitirmeyi :) Hani kurada ankaraspor u cekecegiz ya :D

izmirliyigido
18.01.2009, 01:08
Yalcin Abi muhtesemsin.. Fotograflarinizi bekliyorum sabirsizlikla :) Tabi daha oncesinde grubu lider bitirmeyi :) Hani kurada ankaraspor u cekecegiz ya :D

Mustafa'm sen uyumadın mı? Hadi ben uyuyamadım sevincimden ve sinirimden... Senin yüzünden Ankaraspor çıktı....:mad: Sen şimdi Ankara'da 3 maç seyredeceksin biz bu sene sadece Denizlispor maçı izleyeceğiz TSL'de...

Neyse bizde Ankara'ya geliriz...:D

AYK

myway
18.01.2009, 02:59
Mustafa'm sen uyumadın mı? Hadi ben uyuyamadım sevincimden ve sinirimden... Senin yüzünden Ankaraspor çıktı....:mad: Sen şimdi Ankara'da 3 maç seyredeceksin biz bu sene sadece Denizlispor maçı izleyeceğiz TSL'de...

Neyse bizde Ankara'ya geliriz...:D

AYK

Buyrun gelin Yalcin abim:) Ankara, Izmir Istanbul ve Sivas in kaynasma yeri..Bunu en son macta gorduk :)

GokhanTurna
18.01.2009, 21:32
Organizasyon için teşekkürler Yalçın abi.. fotolarıda bekliyoruz

izmirliyigido
18.01.2009, 22:19
Organizasyon için teşekkürler Yalçın abi.. fotolarıda bekliyoruz

Rica ederim canım, bir aksilik ve kusur yoktu sanırım. Umarım herkes memnun kalmıştır

AYK

güven3558
18.01.2009, 23:27
Rica ederim canım, bir aksilik ve kusur yoktu sanırım. Umarım herkes memnun kalmıştır

AYK

Yalçın Abi herşey çok güzeldi ...herşey için teşekkürler..Fotolarıda yayınlayınca zaten herkes görecek İZMİRLİ YİĞİDOLARI....Otelden SİVASSPOR'umuzu alıp stada kadar götürmemiz..Manisa taraftarının ilgisi.. çıkışta destekleri..Her zaman böyle olur inşallah..Zaten biz herkese dost olursak her taraftarda bize dost olur..NE MUTLU SİVASLIYIZ...Ne mutluki yendiğimiz takım taraftarı bile sevgiyle tezahüratla staddan yolcu ediyor bizi..Yeni organizasyonlarda daha geniş katılım olur inşallah...;)

yigido_sampiyon
19.01.2009, 02:12
hepinizin ayağına sağlık...sırada denizli deplasmanı var sanırım...

Kibrisli
19.01.2009, 11:17
Teşekkürler Yalçın abi, çok güzel bir organizasyondu, üstüne de galip gelince kaymağı oldu:D okadar zamandır uğraştığım şeyede ulaşdığıma da çok sevindim en sonunda sizlerle tanışmış oldum:)