Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Okul Yıllarına Döndü

SivasSpor.Com
09.01.2009, 09:50
http://www.sivasspor.com/images/stories/hayrokul.jpg

Sivasspor’un başarılı futbolcusu Hayrettin Yerlikaya, öğrenim gördüğü okulda anılarını tazeledi.

Kent merkezinde eğitim öğretim veren 4 Eylül İlköğretim Okulu’nda 1992-1995 yılları arasında eğitim öğrenim gören Sivasspor’un başarılı defans futbolcusu Hayrettin Yerlikaya, 17 yıl sonra okulunu ziyaret ederek hem öğrencilerle bir araya geldi hem de anılarını tazeledi.

Öğrenim gördüğü sınıfa girerek o yıllarda oturduğu sırada oturan ve kara tahtaya “Şampiyon Sivasspor” yazan Yerlikaya, “Bu okulda çok güzel günlerim geçti. Güzel anılarım oldu. Şimdi bunları bir kez daha yaşamak imkansız. Ama buraya gelerek o atmosferi tekrar yaşadığım için mutluyum” dedi.

Yerlikaya kendi sınıfından çıktıktan sonra okulun spor salonunda öğrencilerle bir araya geldi. 4 Eylül İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Kezban Alper’in organize ettiği söyleşi programına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yerlikaya, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, “Bugün eğitim gördüğünüz bu sıraların kıymetini iyi bilin. Yıllar sonra ne kadar isterseniz isteyin bir daha bu sıralardaki anıları yaşayamıyorsunuz. Ben bugün buradayım ve çok mutluyum. Çünkü yıllarca eğitim gördüğüm bu okulda hem öğretmenlerimle bir araya geldim hem de anılarımı tazeledim” dedi.

4 Eylül İlköğretim Okulu’nda öğrenim gördüğü yıllarda futbola olan ilgisinin daha da arttığını ifade eden Hayrettin Yerlikaya, şu an okulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Ayşe Güzel’in de kendisinde emeğinin çok olduğunu söyledi. Türk futboluna kazandırılmasında öğretmenlerinin çok emeği olduğunu da dile getiren Yerlikaya, “Bizleri hayata hazırlayan ve meslek sahibi yapan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Onların yönlendirmeleriyle biz meslek sahibi oluyoruz. O yüzden öğretmenlerimize vefa borcumuz çok” dedi.

Öğrencilerden Sevgi Seli

Hayrettin Yerlikaya’nın söyleşinde sözlerini sık sık “Sivas Seninle Gurur Duyuyor” diyerek kesen öğrenciler Yerlikaya’ya yoğun ilgi gösterdiler. Öğrenciler Yerlikaya’dan imza alabilmek için birbirleriyle adeta yarıştılar.

Süpriz Duygulandırdı

Öğrencilerle söyleşinin ardından Okul Müdürü Bedri Bayraktutan’ın sürpriz hediyesi Hayrettin Yerlikaya’yı duygulandırdı.

Okul müdürü Bayraktutan, Yerlikaya’ya öğrenim gördüğü yıllarda çekilmiş bir fotoğrafı hediye ederek, “O yıllarda okulumuzun başarılı öğrencileri arasındaydın. Şimdi ise Süper Lige damgasını vuran ve 4 büyüklere meydan okuyan şehrimizin güzide takımında başarılı bir futbolcusun. İnşallah futbol hayatında okul hayatın gibi başarılarla dolu olur” dedi.

Yerlikaya ise aldığı hediye karşısında duygulanarak, “Bende dahi olmayan bu fotoğrafı ömrüm boyunca saklayacağım” dedi.

Sivasspor.org.tr

GLoBe-Y-Gençlik
09.01.2009, 09:53
Way hayro abı :) Paylasım ıcın tesekkur edıyorum..Bende eskı okulumu zıyaret edecem.

handsome5867
09.01.2009, 10:10
bende hayro ile ilkokulu halil rifatpaşa ilkoklunda ve orta okuluda 4 eylül de okumuştuk.. ilk okulda sinif maçı ve mahalle maçları yapardık onlarla... hep yenerdik onları ::D

davulcu
09.01.2009, 11:37
helalin var heyrettin varlığın yeter.....;)

ssozan
09.01.2009, 13:31
BEN DE SENEYE LİSEDEYİM OKULUMU GELECEKTE SIK SIK ZİYARET EDERİM İNŞALLAH..

burak_baykal
09.01.2009, 13:35
ilk önce paylaşım için teşekkür ederim.hayrettin gibi oyuncularımızda birlikte olmaktan mutluluk içideyiz : )

myyiğido58
09.01.2009, 13:37
paylaşım için teşekkürler
şampiyon sivasspor

muhsin koçak
09.01.2009, 13:54
neler hissettiğini anlamak çok zor hayrettin kardeşim,gurur verici olmalı senin için.:)

Besyo_cu
09.01.2009, 14:13
Hayrettın YERLİKAYA Nereden geldiğini asla unutmayan mutevazi ve efendi kişiliği ile bende ayrı yeri olan cok önemli bir oyuncumuzdur. 58'in bu kadar yakıştıgını 2. oyuncu yok...

gül5858
09.01.2009, 16:15
BİZLERDE ANADOLU YILDIZLARINI GÖNLÜMÜZDE SAKLIYCAZ ÖMÜR BOYU
İKİNCİ LİGDE A KATOGORİSİNDE İLİMİZİ TEMSİL EDEN SİVAS SPOR,
1967,DE KURULMUŞ 1973,DE 2.Cİ LİGE YÜKSELMİŞ2003 S.SPOR ALİ TUNA MESUT,ERTUĞRUL,OZAN,BÜÜLENT,GÖ KHAN,AYDIN,HÜSEYİN,AYDIN KADİRTOLGA,HAYRETTİN 1990 YILINDAN BERİ 2.Cİ LİGDE OYNAYAN SİVAS SPOR,2003 SEZONUNUDA İKİNCİ LİG A KATEGORİSİNDE 4.OLMUŞTU
VE BU GÜNE NASIL GELİNDİ TABİKİ KOLAY OLMADI VE ŞİMDİDE BİZLER ONLARI GÖNLÜMÜZDE BİR ÖMÜR SAKLIYCAZ
HAYRETTİN GİBİ KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ FUTBOLCULAR GUGUR KAYNAĞIMIZ

YigidoGenclik38
09.01.2009, 16:29
PAYLASIM İCİN COOK TSK EDERİM

GELDİGİMİZ YERLERİ UNUTMAYALIM

!!!!!!!!!!LÜTFEN!!!!!!!!!!

sivaslıkamber
09.01.2009, 16:38
GERÇEKTEN GÜZEL BİR HAREKET YAPMIŞ BEN DE BURDAN SİVAS YENİŞEHİR LİSESİNE SELAMLARIMI YOLLUYORUM

Stephan Battal
09.01.2009, 16:51
gercekten anlam dolu bir ziyaret yapmis hayrettin dusunuyorumda hakikaten o yillara donmek artik imkansiz ama o gunleri unutmamakta vefakarlik ornegidir bu tur ziyaretler umarim simdiki ogrenciler icinde cok guzel bir duygu olsa gerek kutlarim harika birsey

furkancfc
09.01.2009, 17:04
Helal olsun Hayrettin abi. Paylaşım için teşekkürler.

GLoBe-Y-Gençlik
09.01.2009, 17:06
Paylasım ıcın tesekkurler..

Soğuk memleketımızın sıcak ınsanlarına selamlar olsun.

howsoonisnow3
09.01.2009, 17:57
paylaşımında ötürü teşekkür ediyorum kardeşim. Benim de eski anılarım tazelendi şimdi yaw.

yerliturkuaz
09.01.2009, 23:14
Kendi öz kaynağımız olan Hayrettin ile her zaman gurur duyuyoruz....

EyüphanAydın
10.01.2009, 14:21
İnsanın eski günlerini hatırlaması,Nereden geldiğini unutmaması muazzam bir durum.Bizlerde böylesi bir haber ile Hayrettin Yerlikayanın azda olsa neler yaşadığını gördük.

Teşekkür ederiz.

yigidomustafa58
11.01.2009, 15:39
takımımızda Sivas'tan çıkan büyüyen tek futbolcu Hayrettin helal olsun