Orijinalini görmek için tıklayınız : “HAKKI’NIN ARKASINDAYIZ!”


RüStü ElmaS
13.09.2005, 23:54
Sivasspor Yönetimi Galatasaray maçında penaltıya neden olan Kaptan Hakkı’yı sahip çıkarak yorumları tepki gösterdi.
Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanılan karşılaşmada maçın 84. dakikasında yan hakemin bayrağına uyarak topu eline alıp ilginç penaltıya neden olan Sivasspor Kaptanı Hakkı’ya yapılan haksız ve ağır ithamlara Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal’dan sert tepki geldi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, TV kanallarında ve gazetelerde Sivasspor Kaptanı Hakkı Hocaoğlu’na “Eşek” diyen Serhat Ulueren’e, “Dangalak” diye hitap eden Ömer Çavuşoğlu’na ve ağır eleştirilerde bulunan Aziz Üstel’e tepki gösterdi.
Üstel ve Çavuşoğlu’na, “Bunlar artık bunamışlar. Ne söylediklerini, ağızlarından çıkanları duyamayacak kadar kafayı yemişler. Asıl suç onlarda değil, onlar gibi bunaklara program yaptıranlarda” derken, Star TV spor müdürü Serhat Ulueren’e ise “asparagas haberlerle gündemde kalmaya çalışan,gazetecilik ilkelerini insanlara sahte samimiyetle yaklaşarak ayaklar altına alan Ulueren, Hakkı gibi ahlaklı ve dürüst bir futbolcuya ‘EŞEK’ diye hitab etmesini kınıyor, kötü söz sahibine yakışır ” dedi.
Sivas halkının ve Sivasspor Yönetimi’nin Hakkı’nın yanında olduğu ifade eden Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, “Her insan gibi Hakkı’da istemeden yan hakeme uyarak bir hata yapmıştır. Yapılan “acemi” eleştirilerini hak etmemiştir. Çünkü Hakkı 9 yıl Süper Lig’de top koşturmuş başarılı ve tecrübeli bir futbolcudur. Hakkı’yı eleştiren ve ağır ithamlarda bulunan bazı kendini ve futbolu bilmeyen sözde yorumcuları önce dönüp kendilerine bakmalıdır.Cesaretleri varsa Erman Toroğlu gibi davranıp orta hakemin yaptığı yanlışı dile getirsinler” dedi.

HakkıTİMUÇİN
14.09.2005, 00:56
ya bu iki serefsize söyleyecek laf bulamıyorum....aslında söyleyeceğim laf cokta terbiyem müsade etmiyo....

ama kabahat yazıdada belirtildiği gibi bu iki insan müsvettesinde değil..onları tv. programlarına cıkaran kanal yöneticilerinde..

serhat ve ömer ... Allah sizi bildiği gibi yapsın... size söyleyeceğim tek laf suratınıza tükürülecek kadar bile değeriniz yok sizin..

AyhanBayrak
14.09.2005, 01:11
BEN SADECE BUNLARI YORUMCU DIYE PROGRAMA CIKARAN AHMAKLARA KIZIYORUM IKI KELIMEYI BIR ARAYA GETIREREK KONUSMASINI BILMEZLER INSANLAR ÜZERINDE SÖZ SAHIBI OLMAYA CALISIRLAR VEDE SAMATA YAPARAK SAKLABANLIK ETMESINI SEVERLER VE BUNUNLADA REYTING YAPMAYA CALISIRLAR SADECE ONLARA SUNU DEMEK ISTIYORUM PANAYIRLARDADA SAKLABANLAR VAR AMA EN AZINDAN SIZLERDEN DÜRÜSTLER NEDEN BILIYORMUSUNUZ O INSANLAR DELIKANLICA SAKLABANLIKLARINI YAPARAK MESLEKLERINI YAPIYOR VE EKMEK PARASI KAZANIYORLAR SIZ NE YAPIYORSUNUZ BAKIYIM SPOR YORUMCULUGUNU BILE YAPAMIYORSUNUZ BARI GIDINDE PANAYIRLARDA SAKLABANLIK YAPINDA HELAL OLSUN MESLEKLERINI IYI YAPIYOR DESINLER AMA SIZDE O SEREF VE HAYSIYET NEREDEKI O ISI YAPASINIZ BARI BIRAKINDA BU ISLERI YAPAN KISILER HAKLARIYLA YAPSINLAR SIZLERIN YAPTIGI CIRKEFLIGI YAPMAYAN INSANLAR, YORUMCULAR GELSIN

BEN SUNU DIYEYIM SADECE (SEN SENI BIL SEN SENI SEN SENI BILMEZSEN PATLATIRLAR ENSENI)!!!!!

BOUN
14.09.2005, 09:31
Sevgili Yiğidolar serhat ulueren adlı terbiye özürlü herifin ve diğer çapulcuların mail adreslerini bulanlar varsa burada forumda yayınlasın. Hep beraber tepki ve bu çirkin saldırılarını sertçe kınayan mailleri kutularına yağdıralım. Büyüklüğümüzü hissettirelim. Her konuda pasif kalıyoruz bari bu konuda pasif kalmayalım.

Lütfen.... Hep beraber.....

Sevgili HAKKI sen bizim herşeyimizsin. Seni çok seviyoruz....

sivasliusta
14.09.2005, 11:19
serhat uluereni bende burda kiniyorum ömer cavusoglu zaten bunamis hepimiz hakkinin yanindayiz sivasli olunmaz sivasli dogulur saygilar

ahmet_hangisi
14.09.2005, 21:12
fazla lafa gerek yok kisacasi:







kaptanimiza sevgilerle:

YAKISIKLISIN... KARIZMATIKSIN... CAGLA SIKEL TOSTUNU YESIN
ALEMDE TEKSIN... DEGISILMEZSIN... HAKKI BABA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN