Orijinalini görmek için tıklayınız : EVİMİZDE OYNAMAK İSTİYORUZ

RüStü ElmaS
13.09.2005, 23:03
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor ile yapacakları Turkcell Süper Ligi 6. hafta maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınmasına tepki göstererek, ''4 Eylül Stadı'nda A kriterleri yerine getirildiği halde, federasyonun Trabzonspor maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'na alması, resmen Sivasspor'un hakkının gasp edilmesidir'' dedi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu'nun hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'na almasına anlam veremediklerini belirterek, Sivas halkının büyük bir heyecanla takımının kente dönmesini beklediğini söyledi.
Federasyonun bu kararının Trabzonspor karşılaşmasını sabırsızlıkla bekleyen kentte şok etkisi yarattığını ifade eden Ünsal, ''Taraftarlarımız haklı olarak bizlere (Sivasspor sürgünde mi?
Stadımız bittiği halde bu maç neden Olimpiyat Stadı'na alındı?) diye soruyor. Biz de sürgünden kurtulmak, maçlarımızı evimizde oynamak istiyoruz'' dedi.
Bu konuda yönetim olarak gerekli girişimlerde bulunduklarını, hafta sonuna kadar da girişimlerinin devam edeceğini kaydeden Ünsal, şöyle devam etti:
''Bahane edilen ışıklandırma sistemi B kriterleri içerisindedir. B kriterlerinin uygulanmasına ise 1 Ocak 2006 tarihinden itibaren geçilecektir. Buna rağmen Sivasspor'un kendi evinde oynaması gereken Trabzonspor maçının Olimpiyat Stadı'na alınması düşündürücüdür. Bu da Sivasspor'un ve Sivas'taki taraftarlarımızın hakkının resmen gasbedildiğinin göstergesidir.''
Teknik direktör Werner Lorant ile teknik heyetin de bundan sonrakikarşılaşmaları 4 Eylül Stadı'nda oynanmasını istediklerini belirten Ünsal, şöyle devam etti:
''Çünkü kendi sahamızın psikolojik etkisinin başarıda çok büyük payı olacağına inanıyorlar. Trabzonspor maçının cumartesi veya pazar günü saat 16.00'da Sivas'ta oynanması için yönetimimiz elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz diğer takımların Avrupa Kupası maçları var diye 4 Eylül Stadı'nda oynamamız gereken maçı cuma günü Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda değiliz. Federasyonun Sivasspor'un bu haklı isteğini olumlu olarak
değerlendireceği ümidindeyiz. Aksi taktirde Olimpiyat Stadı'nda veya bir başka sahada oynayacağımız Trabzonspor maçı asla kendi evimiz sayılamaz. Olimpiyat'ta oynayacağımıza, Trabzon'da oynarız. Trabzon Sivas'a 450 kilometre, Olimpiyat stadı ise 900 kilometre...''
Yeniülke Gazetesi

drummer
14.09.2005, 01:15
bitmemiş stadın neresinde oynayacaksın fikret bey.
şow mu yapıyorsunuz.
daha kapalının karşısının beton kalıp tahtaları duruyor.
koltukları yapılmamış.
ışıklandırma yok.
milletle kafa bulmayın.

Dağcı
14.09.2005, 07:27
Ya Fikret Bey bu işi bilmiyor, yada adam doğru söylüyor. :D

unsal_58
14.09.2005, 11:29
şow mu yapıyorsunuz.
koltukları yapılmamış.
ışıklandırma yok.
milletle kafa bulmayın.
kafa bulan biri varsa bu da sensin stadın krıterlerı var bu krıterlerın olmazsa olmazı a krıterlerıdır!!!!bu da 4 EYLÜL stadının şu ankı halıne uyuyor!!yanı sıvasta oynanabılır mac!!!ve gunduz saat 4'te!!!sıvasa oynanan oyunları bılmıosunuz galıba yenı bır takım oldugu için herkes faydalanmak istiyor tabı bunu görmemek yada düşünememek buyuk bı KORLUK!!ŞİMDİKİ YÖNETIM VE BAŞKAN bunları düşünüyor.trabzon sivasa gelse maddi ve manevi olarak sivasın kazancını düşüne biliyormusun????ve burdakı o yapılmış yerlerın tamamnı dolduran ınsanların destegını!!!BU MAC YA TRABZONDA OYNANMALI YADA SİVASTA!!İSTANBUL'A HAYIR!!!!

ReDYiGiDo
14.09.2005, 12:22
şow mu yapıyorsunuz.
koltukları yapılmamış.
ışıklandırma yok.
milletle kafa bulmayın.

Arkadaşlar Siz neden bahsediyorsunuz Stadın son halini görmediniz herhalde Stad bu gün itibariyle koltuklarıyla beraber tamamlandı sadece Işıklandırmalar Kaldı Fikret beyinde dediği gibi Sadece b kriterleri kaldı onlarda şu Anda 4 Eylülde oynanması için engel olmaz.. Baskıyı Arttırıp maç 4 eylül Stadında oynanmalı..

serhankaburcuk
14.09.2005, 12:27
Arkadaşlar ben dün stadı gezmeye gittim ve gördümkü stadın herşeyi tamam sadece ışıklandırmalar hazır değil..Yani stadın tribünleri,soyunma odaları,wc'leri,skorbordu ve çimi herşeyi hazır...Ama Federasyon ve Lig tv yetkilileri maçın bu stadda oynanmasını istemiyor...Bende diyorumki İSTANBUL'a HAYIR...Artık evimizde oynayalım...

ReDYiGiDo
14.09.2005, 12:29
Arkadaşlar ben dün stadı gezmeye gittim ve gördümkü stadın herşeyi tamam sadece ışıklandırmalar hazır değil..Yani stadın tribünleri,soyunma odaları,wc'leri,skorbordu ve çimi herşeyi hazır...Ama Federasyon ve Lig tv yetkilileri maçın bu stadda oynanmasını istemiyor...Bende diyorumki İSTANBUL'a HAYIR...Artık evimizde oynayalım...

Serhan gardaşıma katılıyorum stadın her şeyi tamam Maçlar oynanabilir.. Ama önümüzde Federasyon gibi büyük bir engel var.. Evimizde Bizi kimse tutamaz..

GeCeVeMaVi58pRf
14.09.2005, 12:43
evet stad tamamen bitmiş fakat federasyonun niyeti çok acık ısıklandırma mecburıyeti 1 ocaktan itibaren baslamsına ragmen federasyon ısıklandırma olamadıgı gerekcesiyle macin istanbulda oynanmasına karar verdi.beşiktaşa verilen cezanın ne kadar haksızca oldugunu biliyorsam sivasspor aleyhine alınan bu kararında o kadar gereksiz oldugunu biliyorum....

unsal_58
14.09.2005, 12:48
maç sivasta oynanmalı!!!ama son duyduklarımna göre dijiturk yetkılılerı standdakı yerlerını begenmemişler.herşey sivas için...
YUNUS ÜNSAL

serhankaburcuk
14.09.2005, 12:51
Evet Arkadaşlar Maçın bizde Sivasta oynanmasını istiyoruz...İSTANBUL'A olimpiyata HAYIR...

GeCeVeMaVi58pRf
14.09.2005, 13:04
maç sivasta oynanmalı!!!ama son duyduklarımna göre dijiturk yetkılılerı standdakı yerlerını begenmemişler.herşey sivas için...
YUNUS ÜNSAL

2 TANE KAMERAMANIN KEYFİ YÜZÜNDEN MACI İSTANBULA NASIL ALIRLAR BENCE BU FEDERASYON KREDİSİNİ BİTİRMİŞTİR BİRAN ÖNCE İSTİFA ETMELERİ TÜRK FUTBOLU İÇİN YARARLI OLACAKTIR...

1967_DERNEK_10UR
14.09.2005, 13:15
SİVAS'A KARŞI BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR..MAÇI SİVAS'TA OYNATMAMAK İÇİN HER ŞEYE BİR SEBEP BULUYORLAR...İSTANBUL'DA MAÇ OYNANMASINI İSTEMİYORUZ..ARTIK İSTANBULDA Kİ SİVASLI MAÇA DOYDU GELMEK İSTEMİYOR..BU MAÇ TRABZONDA OYNANSIN...YADA SİVAS'TA ...

GuNaY
14.09.2005, 13:20
KAR DEĞİL KIS DEİL BU NE YAAAA.....???? SİVASTA MAC BAMBASKA.... ELBET GELECEKLER BAKALIM NEREYE KADAR SALAKCA TAVIRLANI SÜRDÜRECEKLER???

bassguitar
14.09.2005, 16:29
arkadaslar istanbuldaki oynanan maclarda seyircimiz malesef takimi yanliz birakmiştir 4 gözle .4 eylüle bekliyoruz sivassporumuzu .düşünemiyorum bile o atmosferi 4 eylülde kimin neler yapabilecegini herkes görecek.sivassporun yeri sivastir...

GeCeVeMaVi58pRf
14.09.2005, 17:32
her horoz kendı çöplüğünde öter sivassporu 4 eylul atadında herkes gorecek inşallah stadımız ugurlu gelecek sivas için...

gercek58li
14.09.2005, 17:47
Arkadaslar,bunlar herseyi A kriterine uygun kabul etseler bile,mac saatini degistiremeyiz diyecekler ve de isiklandirma olmadigindan yine oynanmayacak.
Bunlar herseyi kilifina uydururlar.
En azindan Trabzonu kabul etsinler...

ErdalGüler
14.09.2005, 18:52
İstanbulda oturduğum için Sivassporun burada oynamasını istiyorum(Gerçi maça gidebilmem çok zor ama). Ancak 4 eylül stadının bir an önce tamalanıp, gidemesek bile maçlarımızı orada oynamayı her sivassporlu gibi istiyorum. Çünkü Hedef ve Gaye Sivasımızın Tanıtımı ve Gelişimine Katkıda bulunabilmek olmalı ve buda ancak kendi sahamızda oynarsak olabilecek birşey...
Ayrıca 4 Eylül'de olmasak bile yüreğimiz maçlarda Sivassporla beraber olacaktır...