Orijinalini görmek için tıklayınız : NAMOUCJİ SİVASSPORDA
SİVAS’A TUNUSLU TAKVİYE!..
11 Ocak 2009 15:19
Sivasspor’un, Tunuslu Hamed Namoucji’yi transfer listesine aldığı öğrenildi.
İtalyan Tuttomercatoweb.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Fransa’da Lorient forması giyen ve sezon sonunda bu kulüp ile bitecek olan sözleşmesini uzatma konusunda sıkıntı yaşayan Hamed Namoucji Sivasspor’a transfer olma yolunda.
24 yaşındaki Hamed Namoucji, orta sahada hücuma yönelik oynayan bir oyuncu.
Lorient, Namuochi va in Turchia?
11.01.2009 11.05 di Daniele Felicetti articolo letto 332 volte
Il fantasista tunisino Hamed Namouchi (24) potrebbe trasferirsi dal Lorient al Sivasspor, attuale capolista del campionato turco. Namounchi ha il contratto in scadenza fino al 2009 con il Lorient e sono ridotte al lumicino le speranze del club transalpino di prolungare il sodalizio. Da qui il forte interessamento del Sivasspor che potrebbe concludersi positivamente nelle prossime ore.
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=135718
etzel1967 11.01.2009, 22:02 eğer performansını tam olarak sahaya yansıtabilir ve çabuk uyum sağlarsa çok faydalı olabilecek bir futbolcu...tam da ihtiyaç duyduğumuz bir mevkiiye alınıyor...
yusuf_yusuf 11.01.2009, 22:56 sivasspora eğer faydası dokunur sa alınsın derım yok normal olarak alınacaksa bos yere para harcamayalım
muhsin koçak 11.01.2009, 22:59 uznu zamandır konuşlan bir isim ama her nedense hala imza atmış değil,unutmadan liğin başlamasına çok az bir zaman kaldı.
58K_A_L_E_L_İ58 11.01.2009, 23:21 İNŞALLAH ODA DİĞER FUTBOLCULARIMIZ GİBİ BAŞARILI OLUR HAYIRLI OLSUN
Kibrisli 11.01.2009, 23:39 Gardaş Namouchi adı bu çocuğun, Rangers'a gittiğinde geleceğin Zidane'ı deniodu, Fransız milli takımına çağrıldı, O Tunus'u seçti...Ben çoktandır takip ediyorum bu çocuğu, hep söylüyorum Alex felan yokolacak, bu çocuk 1 numara olcak...
aynı zidan diyorlar...................... ..ama bakacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün lyon-lorient macinda ilk 11de sahaya cikmis ve 69 dakika oyunda kalmis!hala lorient te oynuyo,ne zaman gelip bizim takima katilcak?
gecen gün omotoyossi adli bir futbolcunun otele geldigini yazmisti otelde calisan arkadas, sonra bu bölümü kapattilar. o gelen oyuncu kimdi veya isin asli neydi bilen varmi ??????
muhsin koçak 12.01.2009, 00:12 dün lyon-lorient macinda ilk 11de sahaya cikmis ve 69 dakika oyunda kalmis!hala lorient te oynuyo,ne zaman gelip bizim takima katilcak?
bu söylediğin doğrumu kardeş,eğer öyleyse bir yerlerde bir arıza var demektir.Yanılmıyorsam namoucji ikinci yarı takıma katkı sağlasın diye transferi düşülen bir oyuncu ,yönetim onu yeni sezon içinmi düşüyor acaba?
OLCAY_58_AKKUS 13.01.2009, 07:56 Teknik direktör Bülent Uygun, büyük ölçüde anlaşmaya varılan Hamed Namouchi'ye övgüler yağdırdı. Başarılı hoca, Fransa'nın Lorient kulübünde oynayan 24 yaşındaki oyuncunun, orta sahada takımı yönlendirebilecek çok kaliteli bir isim olduğunu dile getirdi.
Tunuslu yıldızın geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak bilgi sahibi olduğunu
kaydeden Uygun, "Kimse merak etmesin. Sivasspor'un zararına olacak bir hamle yapacak değiliz. Tüm Türkiye hazır olsun. Çok kaliteli bir futbolcu izleyecekler" açıklamasında bulundu.
S1vasLee 13.01.2009, 08:39 Bülent Hocamız Övgüler Yağdırdığına Göre Kaliteli Bir Futbolcudur.
yasin_58 17.01.2009, 12:16 gecen gün omotoyossi adli bir futbolcunun otele geldigini yazmisti otelde calisan arkadas, sonra bu bölümü kapattilar. o gelen oyuncu kimdi veya isin asli neydi bilen varmi ??????
eger bu oyuncu gelirse cidden lideriz yaff.. oyuncunun videosunu bi bakın acaip estetik bi futbolcu.. bence tam aradıqımız bi oyuncu.. otomoyossi bugün zaten gazatede okudum deneniormuş..
http://www.youtube.com/watch?v=zwsLSLxsSL0
mustafa_kavak58 17.01.2009, 12:50 arkadaslar omotoyossi gelirse sampiyon biziz adam dozer gibi vallah billah yaa cok süper adam yaa viedeosuna bi bakin insallah sivassoradadir
Bu Dediginiz Omotoyssi denen futbolcunun.. Denenmeye Ihtiyaci Yok Sanirim..
Adam Kapi Gibi Adam..
Henuz Genc.. 23 yasinda..
Bence Bu Futbolcuyu Bonservisiyle Alamayiz..
Degeri 2 milion avro..
mustafa_kavak58 17.01.2009, 13:18 dogru yaa hemen alinsin bu oyuncu sivas güc katcak cok süper oyuncu
eger bu oyuncu gelirse cidden lideriz yaff.. oyuncunun videosunu bi bakın acaip estetik bi futbolcu.. bence tam aradıqımız bi oyuncu.. otomoyossi bugün zaten gazatede okudum deneniormuş..
http://www.youtube.com/watch?v=zwsLSLxsSL0
Arkadas O Hotelde Calisan Arkadasi Taniyormusun ?
Veya O Arkadasin Uyelik Adini Biliyormusun ?
Bulalim Sorusturalim :D
mustafa_kavak58 17.01.2009, 13:20 Arkadas O Hotelde Calisan Arkadasi Taniyormusun ?
Veya O Arkadasin Uyelik Adini Biliyormusun ?
Bulalim Sorusturalim :D
Bu haberi fanatik te okudum yaziyodu ölye biseyler
Divriği58- 17.01.2009, 14:30 1-petkovıc 2-bılıca 3-dıaollo 4-kanfory 5-sergıo 6-tum 7-balili 8-kamanan yabancı kontenjanımız dolu
Kibrisli 17.01.2009, 15:01 Sergio ankaragücüne gidiyor...
1-petkovıc 2-bılıca 3-dıaollo 4-kanfory 5-sergıo 6-tum 7-balili 8-kamanan yabancı kontenjanımız dolu
Diallo Hacettepeye , Sergio da Ankaragucune Kiralandi..
Champion_58 17.01.2009, 17:00 BU TRANSFERDEN VAZGEÇİLDİİİİ ...
BOŞ YERE YER KAPLAMASIN BENCE SİTE YÖNETİMİ KAPATSIN BAŞLIĞI
yasin_58 17.01.2009, 17:08 Son aday Omotoyossi
Kamanan ile her konuda anlaşan Sivasspor, bir yabancı transferi için daha düğmeye bastı. Yiğidolar’ın, Beninli orta saha Razak Omotoyossi ile görüştüğü ve kulübü Al Nasr’la da bonservis sorununu çözmeye çalıştığı öğrenildi.
kaynak Fanatik (http://fanatik.ekolay.net/fanatik/SUPER-LIG-Komsu-'Yildiz'-istiyor_4_Detail_88_123711_23. htm)
burak_baykal 17.01.2009, 17:12 TÜM SİVASSPOR TARAFTARLARINA BÖYLE GÜZEL HABER GELDİYSE HAYIRLI OLSUN.İNŞALLAH DEDİKLERİ GİBİDİR.
S1vasLee 17.01.2009, 17:21 İnş. Sivassporumuz için faydalı olur.......................... .........
gs maçında oynaması lazım. Bundan önceki yeni transferler gibi buda yedekte oturacaksa, ne anladım bu işten.
100 bin eouroluk topçudan adam olmaz.. Büyüz takımlar gibi büyük transferler yapmanın zamanı geldi. Orta sahada top tutacak bir yıldız lazım...
orta sahada top tutacak bir oyuncumuz var aslında ama eski formunda değil.bir türlü kendine gelemedi.MOHAMMED ALİ
maçlarımıza fener forması ile gelen MİLLETVEKİLİ istemiyoruz SELAMİ UZUN a duyurulur
|