Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler FotoMaç
SivasSpor.Com 13.01.2009, 04:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/FotoMac.jpg
Anadolunun yükselen değeri Sivasspor’a hergün Tam Sayfa yer veren FotoMaç Gazetesini bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz.
Ligin Flash takımı, ilk yarının Lideri, Anadolunun yükselen değeri Sivasspor’umuz bunca başarısına rağmen ne yazık ki Ulusal basınımızda hak ettiği yeri bulamıyor. FotoMaç Gazetesi bir ilki gerçekleştirdi ve Tam Sayfa Sivasspor haberleri yayınlamaya başladı. Ulusal basınımızın FotoMaç Gazetesini örnek almasını diliyoruz.
Sivasspor ve Yiğidolara verdiği destekten dolayı FotoMaç Gazetesi Yöneticilerine, köşesinde takımımıza yer veren Yazarlarına ve Gazete çalışanlarına teşekkür ediyoruz.
SivasSpor.Com
58_sivas_1987 13.01.2009, 08:11 TEŞEKKKÜRLER FOTOMAÇ İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUNCA DİGERLERİDE YER AYIRMAK ZORUNDA KALACAKLAR
izmirliyigido 13.01.2009, 08:23 Ben kendi adıma 6-7 yıllık alışkanlığımı değiştirdiğimi söyleyeyim. Çıktığı günden beri hiç aksatmadan günlük spor gazetesi olarak FANATİK'i alıyordum. Ne zaman ki FOTOMAÇ hergün tam sayfa SİVASSPORUMUZUN haberlerini vermeye başladı o günden beri alışkanlığımı değiştirdim ve Fotomaç alıyorum ve okuyorum.
Özellikle Sivasspor sayfasında, Doyurucu, güncel ve doğru haberler veriyor. Ve ayrıca sitemizde (www.sivasspor.com) da göze batan haber ve anketleri sayfasına taşımasıda ne kadar ilgili, araştırmacı ve bize yakın olduğunu gösteriyor.
Emeği geçen herkese ve en başta Ali Erdoğan beyefendiye olmak üzere, kendi öz yazarımız Abdullah Yiğit kardeşimize de teşekkür ediyorum. Siz bizim yanımızda olun, sesimizi, rengimizi duyurun biz de her zaman sizin yanınızda oluruz.
AYK
Stephan Battal 13.01.2009, 08:43 BENDE TESEKKURLERIMI BILDIRIYORUM FOTOMAC GAZETESINE BOYLE YIGIT INSANLARIN CIKIP HAK EDENIN HAKKINI VERMESI GEREKIYOR SIVASSPORDA BASINDAN BUNU BEKLIYOR HAK ETMEDEN ISTEMIYORUZ ONCE HAK EDIP SONRADA BUNUN KARSILIGINI BEKLIYORUZ BUDA BIZIM VE TUM INSANLARIN HAKKIDIR DIYE DUSUNUYORUM (HAKKIDIR HAKKA TAPAN MILLETIMIN ISTIKLAL )HAKKIDIR YIGIDONUN HAK ETTIGI SAMPIYONLUK................... .............................. .............................. .......................
Rallim58 13.01.2009, 09:20 Sivassporla ilgili haberlerin FotoMaç spor gazetesinde yer almasında kardeşim Abdullah Yiğit'in etkisi asla unutulmamalı. Fanatik bir Sivasspor hayranı olan Yiğit kardeşim, soyadına yakışır bir kardeşimizdir. Sivassporun 3. ligde mücadele ettiği dönemde dahi birçok basın mensubu İstanbul takımları hayranlığı beslerken Yiğit kardeşim, "Bir gün Sivasspor, sizin hayran olduğunuz takımları buraya getirecek" derdi. Birçoğu bıyık altından gülerken, O inanmıştı. Bu inançta olup yazılarını yazdığı, taraftarı olduğu takımının FotoMaç'ta yayınlanmaması düşünülemezdi. En azından Yiğit'in emeklerine saygısızlık olurdu..
Tebrikler, Abdullah YİĞİT
Tebrikler, FotoMAç spor gazetesinin yönetimi,
Tebrikler, takımının haberlerine yer veren spor gazetelerini takip ederek o gazeteyi destekleyen Yiğidolar...
ademgoze 13.01.2009, 09:27 bu olay bir devrimdi helal olsun fotomaça önceden her gazteden değişik alıyordum ama artık kesin fotomaç var aldıgım takımımdan detaylı haberler alabiliyorum .zaman gazetesinde liste açıklandı fotomaç en çok satan spor gazetesi listesindeydi
SenSetik 13.01.2009, 10:09 ben fotomaç gazetesini bu uygulamaya kadar pek almazdım.Ama şimdi sadece fotomaç okuyorum...teşekkürler fotomaç
SenSetik 13.01.2009, 10:31 ARKADAŞLAR BİRDE RİCAM OLACAK BÜTÜN ÜYELERİMİZDEN:
Sivasspor formunda "bir bakışta fotomaç" başlığı adında günlük fotomaç haberleri yayınlanmaktadır.lütfen her fotomaç haberini ayrı bir konu olarak açıp forum kirliliği yaratmayalım.eklenmemiş haberler varsa buraya yazalım.daha da derli toplu bir görüntü olsun..
teşekkürler..
Fotomaçla beraber bu uygulamaya FOTOSPOR'da başladı iki gazeteyede teşekkürler.. Darısı Fanatiğin başına diyelim ;)
Besyo_cu 13.01.2009, 12:21 Fotomaç'ı yapmış oldugu bu büyük destekden ötürü kutluyorum hergün fotomaç alıyorum ve gittiğim kuafor , İnternet cafe , cafe gibi yerlerde de fotomaç almaları için uyarıyorum. Fotomaç a tüm yiğidolar olarak gereken önemi göstermeliyiz...
eeeee artık büyük olduğumuzu kabul etmişler sayın istanbul basını,
3 sene önce buradan yazdıklarımın yavaş yavaş gerçekleşiyor olması beni mutlu diyor ve tüm yiğidoları tabiki
artık fotomaç alınır tabikiii
EyüphanAydın 13.01.2009, 13:44 Basın yayın kuruluşlarından en önemlisi olan Fotomaç ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.
Böylesi müteşekkir bir olayı yaptıkları için,Ayrıca diğer gazetelerede örnek olsun;)
mehmeTayyib 13.01.2009, 13:45 hakedenin hakkını vereni sivaslıda hakkını verecektir... teşekkürler fotomaç!
mehmeTayyib 13.01.2009, 13:46 Hakedenin Hakkını Veren Fotomaç'a Hakkını Verelim... Teşekkürler Fotomaç..... ;)
cenk5821 13.01.2009, 14:00 cok tskkur ediyoruz gercekten cok iyi oldu:):)):
Ertugrul 13.01.2009, 14:19 Sivassporumuza Tam Sayfa yer verdiği için FotoMaç gazetesine teşekkür
ederim. FotoMaç'ın bu yayın politikası diğer gazetelere de örnek olmalıdır.
Bizlerde gazete alırken dikkatli olmalı ve takımımıza gereken önemi veren
gazeteleri tercih etmeliyiz.
TracyMcGrady58 13.01.2009, 14:24 Fotomaci yaptigi destekden dolayi kutluyorum. Artik Yigidolarin bu gazeteye daha cok önem vermesi gerekiyor. Bence bu cok güzel bir gelisme ve herkes bundan mutlaka faydalanmasi gerekiyor
NİHAYET BASIN DOĞRU YOLU BULMAYA BAŞLADI,DARISI DİĞER İSTANBUL YALAKALARINA....
Sivassporumuza Tam Sayfa yer verdiği için FotoMaç gazetesine teşekkür
ederim. FotoMaç'ın bu yayın politikası diğer gazetelere de örnek olmalıdır.
Bizlerde gazete alırken dikkatli olmalı ve takımımıza gereken önemi veren
gazeteleri tercih etmeliyizzzz
yigido_sampiyon 13.01.2009, 14:51 fotomaçın artık Sivasspora tam sayfa ayırması artık türkiyede bişeylerin değiştiğinin göstergesidir...
yerliturkuaz 13.01.2009, 15:31 Ben kendi adıma 6-7 yıllık alışkanlığımı değiştirdiğimi söyleyeyim. Çıktığı günden beri hiç aksatmadan günlük spor gazetesi olarak FANATİK'i alıyordum. Ne zaman ki FOTOMAÇ hergün tam sayfa SİVASSPORUMUZUN haberlerini vermeye başladı o günden beri alışkanlığımı değiştirdim ve Fotomaç alıyorum ve okuyorum.
Özellikle Sivasspor sayfasında, Doyurucu, güncel ve doğru haberler veriyor. Ve ayrıca sitemizde (www.sivasspor.com) da göze batan haber ve anketleri sayfasına taşımasıda ne kadar ilgili, araştırmacı ve bize yakın olduğunu gösteriyor.
Emeği geçen herkese ve en başta Ali Erdoğan beyefendiye olmak üzere, kendi öz yazarımız Abdullah Yiğit kardeşimize de teşekkür ediyorum. Siz bizim yanımızda olun, sesimizi, rengimizi duyurun biz de her zaman sizin yanınızda oluruz.
AYK
Sevgili hemseriminde bahsettigi gibi bende ayni durumdaydi lakin ne zaman Sivasspor`umuz tam sayfa oldu o gun bugundur Fotomac aliyorum...
mustafa_kavak58 13.01.2009, 15:33 cok güzel oldu vallah hergün fotomaca girip fotomac gazetesine okuyorum cok süper bisey tam sayfa sivasspor olmasi tessekürler fotomac:D
burakkova 13.01.2009, 15:35 helal olsun fotomaça.. ben de bundan sonra fotomaç alıyorum....
muhsin koçak 13.01.2009, 15:38 ben hiç gazete okumam ama fotomaç gazetesine sivasspora vermiş olduğu değerden ötürüde teşekkür ederiz.
sivasspor büyüyor bunu açıkça her yerde görüyoruz türkiyenin sayılı spor gazetesi tam sayfa yer veriyorsa bu büyüdügümüzün açık delilidir.abdullah kardeşime ali erdogana ve fotomaç a teşekkür ederim katkıları için.
58K_A_L_E_L_İ58 13.01.2009, 15:43 TEŞEKÜRLER FOTOMAÇIN YÖNETİMİ VE TÜM ÇALIŞANLARINA ÇOOKKK TEŞEKKÜRLER
sivasli215 13.01.2009, 16:02 fotomaç zaten şu an türkiyede en çok satan spor gazetesi
buralara nasıl geldiği böyle bir uygulama yapmasından da belli(lig lideri takıma tam sayfa ayırmasından)
fotomaça teşekkürler...
Mursallı yiğido 13.01.2009, 16:23 Sivasspor'a yaptığı desteklerden ötürü Fotomaç'a sonsuz teşekkürler...
hoLiGan Enes 13.01.2009, 16:45 Ben Bunu Bilmiyordum Ve Devamlı Fanatik Okuyordum Ama BuGün den Sonra FotoMaç Okuyacağım....
GokhanTurna 13.01.2009, 17:04 Aramızdaki Fotomaç Yazarlarına Teşekkürler Sitemizden Haberlere Yer Veriyorlar Genelde
Gerek sayfalarıyla, gerekse haber dilleriyle gerçekten çok başarılılar. Düşünebiliyor musunuz yeri geliyor bir Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray sayfası bile tek sayfa oluyor. Ama adamlar her gün tam sayfayı dolu dolu okutuyolar. Gerçekten çok başarılı Fotomaç gazetesi çalışanları. Bana göre gazetenin yapımında çalışan arkadaşlar yazarlardan daha başarılı.
Kolay değil her gün 10 haber yazmak bir sayfaya
Gazetecilik okuyorum oradan biliyorum :))
özsivasli1903 13.01.2009, 17:57 bundan sonra alacagim ilk gazete fotomac olacak ...
mehmetyildiz58 13.01.2009, 20:14 Zaten sSİVASSPOR un başarısını çekemeyen bir lig tv var.Sitesine girerseniz zaten kendini belli eder.
gangam58 13.01.2009, 20:35 Fotomaçı,anadolunun beyi ve Türkiyenin 5 nci büyüğü sivasspora verdiği destek için kutluyorum,bu destekle inşaşlah bu sene 4 ncülüğü kapacağız.
Ulusal basında yer alamazsak nekadar büyüğüz dersek diyelim,sadece biz duyarız,onun için spor basınımızın en büyük ve objektif gazetesi fotomaça bizlerde destek olmalıyız,hepimiz fotomaç alalım,hatta gerekirse ikişer adet alalım,eşimizi dostumuzu arkadaşlarımızı ve sülelemizi fotomaç almaya yönlendirmeliyiz diye düşünüyorum..
Del Piero 13.01.2009, 21:22 teşekkürler fotomaç
fotomaç alıyorum çevremdekileride almaya davet ediyorum....
myyiğido58 13.01.2009, 21:39 FOTOMAÇ ALLAH DAHA ÇOK SATMAK NASİP ETSİN
velibircan 13.01.2009, 21:54 Olması Gereken ŞEyler Yavaş YAvaş Oluyor....
Fanatik Sıra SEnde :)
SivasLady 14.01.2009, 09:43 Basinin artin Istanbul takimlari disinda baska takimlarla ilgilenmesini gerektigini her zaman söylüyorduk
Fotomac bunu SivasSpor`umuza bir tüm sayfa ayirarak bir ilke imza atti
Fotomac yazarlarina ve yönetimine cok tesekkür ederim basarilarinin devamini dilerim
tabi bizde gereken önemi gösterecegiz insallah
kerem_inci 14.01.2009, 10:46 NİYAHET GEÇTE OLSA SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUK SEVDASINA ORTAK OLACAK BİRİLERİ ÇIKTI (MEDYADA) BU TÜR HABERLER BİZ VE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU SİVASSPORA ÇOK İYİ BİR MORAL OLACAKTIR İNŞ.DEVAMI GELIR VE DİYER SPOR GAZETELERİ BİZLERİ YAZAR.
NOT:4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR
yiğidoQalperen 14.01.2009, 14:17 fotomaçın yapmış oldugu bu güzel işten dolayı tebrikediyorum.inşallah devamı gelir.
merkez_emre 14.01.2009, 14:59 Fotomaçla beraber bu uygulamaya FOTOSPOR'da başladı iki gazeteyede teşekkürler.. Darısı Fanatiğin başına diyelim ;)
aynen armagan benım bıldıgım fotospor fotomacdan da erken vermeye basladı...
moderator arkadaslar arastırırsa vede dogruysa onlarada ayrı bır tesekkur baslıgı acarlarsa sevınırım...
destek veren her gazeteye aynı mesafede olalım...
ıkı gazetemıze de tebrıkler
Teşekkürler fotomaç............
yigidomustafa58 14.01.2009, 15:21 fotomaç her gün tam sayfa Sivasspor verdiği için teşekkürler...
sivaslimete 14.01.2009, 15:28 FOTOMACA TESEKKÜRLER::::::::::::
dülger58 14.01.2009, 19:38 FOTOMAÇIN BU GÜZEL DAVRANIŞINDAN DOLAYI EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.ARTIK SPOR HABERLERİNİ FOTOMAÇTAN TAKİP EDİCEGİZ....
Fotomaç herkesin yanlış yaptığı dönemde doğru olanı yaparak,Anadolu'nun sesi olmuştur.Teşekkürler Fotomaç.
MustafaParlak 14.01.2009, 22:28 Baktım Herkez Fotomaç'a Dönmüş Herkez Fotomaç Okuyor.
Ben Size Bi SIR vereyim Burdan Dışarı Çıkmasın Fotomaç İlk Trabzonspor Sayfasını Yaptıgında 1milyon Gazete Satmış Bunlar Böledir Bu işLER pAra Meselesidir hE oKuyun Okuyun Okumamız Gelişsin...!
izmirliyigido 15.01.2009, 08:17 Fotomaç gazetesi bugün kü sayısında, siz değerli arkadaşlarımın FOTOMAÇ gazetesi hakkında ki yorumlarınızı sayfalarına taşımış. Hemde isimlerinizle. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?
Bu şunu gösteriyor. Artık hepimiz SİVASSPOR halkaları çevresinde, birer sosyal misyon taşıyan, sorumluluk taşıyan ve Yiğidoluğu en iyi şekilde temsil etmek zorunda olan bireyleriz.
O yüzden yazılarımızda, yorumlarımızda ve konu açmalarımızda YİĞİDOLAR'a yakışır ölçülerde ve saygınlıkta davranmalıyız. Sitemiz sayesinde hepimizi tüm Türkiye okuyor.
Tekrar FOTOMAÇ'a teşekkür ediyorum.
AYK
ademgoze 15.01.2009, 09:16 evet bugun yazımı fotomacta görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum daha ne diyiyimki fotomaca helal olsun size ilk devrimi siz yaptınız devamı gelecektir
En Güzel Sivasspor Haberleri FOTOMAÇ ta İzlenir....
Bugün tüm arkadaşların mesajları yazılmış. gördünüz mü... çok güzel yaaa
bassguitar 15.01.2009, 13:04 Türkiye'nin en çok satan spor gazetesi Fotomaç, Sivaslıların vazgeçilmezi oldu. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Sivasspor'a her gün tam sayfa ayıran Fotomaç'a övgüler yağdırdı. İşte "sivasspor.com" adlı internet sitesinde Fotomaç için yapılan yorumlar:
ULUSAL BASIN ÖRNEK ALMALI
Anadolu'nun yükselen değeri Sivasspor'a her gün tam sayfa
yer veren Fotomaç gazetesini bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz. Ulusal basınımızın Fotomaç gazetesini örnek almasını diliyoruz. Sivasspor ve Yiğidolara verdiği destekten dolayı Fotomaç yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.
SİTE YÖNETİCİSİ
6 6-7 YILLIK ALIŞKANLIĞIM DEĞİŞTİ
Kendi adıma 6-7 yıllık alışkanlıklarım değişti. Ben diğer gazeteleri okumayı tercih ediyordum. Ne zaman ki Fotomaç her gün tam sayfa Sivassporumuzun haberlerini vermeye başladı o günden beri alışkanlığımı değiştirdim. Fotomaç alıyorum ve okuyorum. Özellikle Sivasspor sayfasında doyurucu, güncel ve doğru haberler veriliyor. Bilmek istediğimiz her şeyi yazıyorlar. Bu da Fotomaç'ın ne kadar ilgili, araştırmacı ve bize yakın olduğunu gösteriyor.
* izmirliyiğido
FOTOMAÇ'IN YAPTIĞI BİR DEVRİM
Helal olsun Fotomaç'a... Bu olay bir devrimdir. Her gün farklı gazeteler alıyordum, artık Fotomaç okuyorum.
* ademgoze
SADECE FOTOMAÇ OKUYORUM
Gerçek bir Sivassporluyum ve takımla ilgili haberleri internetten takip ediyordum. Ancak Sivas'a tam sayfa ayırdığını öğrenince her gün Fotomaç almaya başladık.
* sensestik
HERKESE TAVSİYE EDİYORUM Yapmış olduğu destekten ötürü Fotomaç'a teşekkür ediyorum. Her gün Fotomaç alıyorum ve gittiğim yerde de Fotomaç'ın Sivas sayfasını anlatıyorum.
* besyo_cu
ARTIK FOTOMAÇ ALINIR TABİ Kİ...
Artık büyük olduğumuz kabul edildi. 3-4 yıl önceki hayaller gerçekleşiyor. Artık Fotomaç alınır tabi ki...
* abircan
SPOR BASINININ EN İYİSİ FOTOMAÇ
Spor basınının en önemli gazetelerinden olan Fotomaç'a ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu olay diğer gazetelere de örnek olmalı.
* EyüphanAydın
...VE DİĞER DESTEK MESAJLARI...
* Hak edenin hakkını veren Fotomaç'a hakkını verelim.
* mehmeTayyib
* Gerçekten çok iyi oldu.
* cenk5821
* Sivassporumuza tam sayfa verdiği için Fotomaç'a teşekkür ederim. Bu yayın politikası diğer gazetelere de örnek olmalı. Bizler de gazete alırken dikkatli olmalıyız. Takıma önem veren gazeteleri alalım.
* Ertuğrul
* Fotomaç'ı desteğinden ötürü tebrik ediyorum. Yiğidoların gazeteye daha çok önem vermesi gerekiyor.
* TracyMcGrady58
* Artık gazete alırken dikkatli olmalı ve takımımıza gereken önemi veren Fotomaç'ı tercih etmeliyiz.
* gül5858
* Fotomaç'ın bu uygulaması Türkiye'deki değişimin göstergesi.
* yiğido_şampiyon
* Fotomaç alıyorum.
* yerliturkuaz
* Helal olsun! Ben de bundan sonra Fotomaç alıyorum.
* burakkova
* Zaten en çok satan gazete. Yaptıkları uygulamayla da bunu hakediyorlar.
* sivasli215
* Sivas'a tam sayfa ayrıldığını bilmiyordum. Şimdi öğrendim ve artık her gün Fotomaç alacağım.
* AlemdarEnes
* Bundan sonra alacağım ilk gazete Fotomaç olacak
* özsivasli 1903
* Teşekkürler! Fotomaç alıyorum, çevremdekileri teşvik ediyorum.
* FatihCan
bassguitar 15.01.2009, 13:07 VALLA SIVASSPOR SEYIRCISIDE GUNDEM YAPIYOR
karahisarli 15.01.2009, 13:10 fotomac tan bende okudum onu zaten her aksam isten gelir gelmez sivasspor.com ve fotomac in haberlerine bakiyorum fotomac bu tesekkürü gercekten hakediyor
GokhanTurna 15.01.2009, 13:12 çok teşekkürler fotomac.. ben sölemiştim teşekkür konusunda fotomac bu konuyuda haber yapar aramızda fotomac yazarları var diye.. fotomacla birlik olmak çok güsel. büyüksün fotomac
bassguitar 15.01.2009, 13:15 BU COK GUZEL BI HABER SIVASSPOR COM VE SIVASSPOR TARAFTARI ICIN...
bende fotomaça sivasspora hergün tam sayfa ayırdığı için teşekkür ederim. gerçekten çok başarılı buluyorum ve destekliyorum. her sivaslı hergün 1 fotomaç mutlaka almalı.
ademgoze 15.01.2009, 13:19 FOTOMAÇ'IN YAPTIĞI BİR DEVRİM
Helal olsun Fotomaç'a... Bu olay bir devrimdir. Her gün farklı gazeteler alıyordum, artık Fotomaç okuyorum.
* ademgoze
fotomactan artık kopmamamız imkansız olucak gibi gözüküyor bizden biri oldular artık bir spor gazeteside anadolu takımını destekliyor büyük bir devrim
yiğidomustafa 15.01.2009, 13:20 ewet ya söz konusu sivasspor olunca böyle oluyor..
bassguitar 15.01.2009, 13:24 ADEM KARDES ARTIK YORUMLARIN FOTOMACTA:)
sivaslıkamber 15.01.2009, 13:31 ANODOLU'NUN TEK TEMSİLCİSİ FOTOMAÇ TEBRİK EDŞYORUM BU SAYEDE TAKIMIMIZDAN HABERİMİZ OLUYOR
Gerçekci olmak gerkir ise eskiden Fotmaçı asla almazdım cumartesi pazar evde olduğum zmanlar fotosopor vede fanatik alırdım.Nedeni ise asla Sivassporrdan bahsetmedği için bir nevi protosto ederdim. Şimdi ise evimde internetim olduğu halde her hafta sonu fotomaç mutlaka alıyorum bu defada aynı protostoyu Fotospora uyguluyorum. Teşşekküler Fotomaç
bassguitar 15.01.2009, 13:35 ULUSAL BASIN ÖRNEK ALMALI .........................
bassguitar 15.01.2009, 13:37 Gerçekci olmak gerkir ise eskiden Fotmaçı asla almazdım cumartesi pazar evde olduğum zmanlar fotosopor vede fanatik alırdım.Nedeni ise asla Sivassporrdan bahsetmedği için bir nevi protosto ederdim. Şimdi ise evimde internetim olduğu halde her hafta sonu fotomaç mutlaka alıyorum bu defada aynı protostoyu Fotospora uyguluyorum. Teşşekküler Fotomaç
artik fotomac,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
slasher//z 15.01.2009, 14:26 SUPER Bİ İŞ YAPTI FOTMAÇ, BÜYÜKLÜĞÜNÜ YİNE GÖSTERDİ.. TESEKKÜRLER FOTMAÇ.
bassguitar 15.01.2009, 15:47 Cevap: Teşekkür yağmuru(FOTOMACTAN ALINTI)
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekci olmak gerkir ise eskiden Fotmaçı asla almazdım cumartesi pazar evde olduğum zmanlar fotosopor vede fanatik alırdım.Nedeni ise asla Sivassporrdan bahsetmedği için bir nevi protosto ederdim. Şimdi ise evimde internetim olduğu halde her hafta sonu fotomaç mutlaka alıyorum bu defada aynı protostoyu Fotospora uyguluyorum. Teşşekküler Fotomaç
artik fotomac,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
35fulya58 15.01.2009, 21:28 Fotomaç gazetesi bugün kü sayısında, siz değerli arkadaşlarımın FOTOMAÇ gazetesi hakkında ki yorumlarınızı sayfalarına taşımış. Hemde isimlerinizle. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?
Bu şunu gösteriyor. Artık hepimiz SİVASSPOR halkaları çevresinde, birer sosyal misyon taşıyan, sorumluluk taşıyan ve Yiğidoluğu en iyi şekilde temsil etmek zorunda olan bireyleriz.
O yüzden yazılarımızda, yorumlarımızda ve konu açmalarımızda YİĞİDOLAR'a yakışır ölçülerde ve saygınlıkta davranmalıyız. Sitemiz sayesinde hepimizi tüm Türkiye okuyor.
Tekrar FOTOMAÇ'a teşekkür ediyorum.
AYK
Bende katılıyorum. Babam çok doğru söylemiş. Öyle absürd şeyler yazılmasa daha dikkatli olunsa çok daha iyi olur. Çünkü bütün herkesin göüz üzerimizde.
izmirliyigido 15.01.2009, 23:08 Aslında Fotomaç 1 vererek 10 almıştır. Yani Yiğidolara verdiği 1 sayfa ile bunun karşılığını binlerce adet tirajla alacaktır. Ne yazık ki, gözlerine 4 büyüklerin renkleriyle donanmış gözlük takan diğer gazeteler bunu yıllardır görememişlerdir.
Bu konuda ilk uyanan Fotomaç olmuştur. Bize verdiği değerin iadesini kat be kat alacaktır. Haydi bakalım YİĞİDOLAR, Fotomaç'ın bu jestini karşılıksız bırakmayalım. Bırakmayalım ki, diğer gazeteler neler kaçırdığını anlasınlar. Belki onlarda bize iade-i itibarda bulunurlar. Teşekkürler FOTOMAÇ !...
AYK
Fatih Bayrak 15.01.2009, 23:50 Bundan sonra Almanyadada sadece FotoMaç diyorum.
Sivasspor ve Yiğidolara verdiği destekten dolayı Fotomaç
yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.
mehmeTayyib 15.01.2009, 23:54 fotomaç bugun tebrıklerı yayınlamıs tesekkurler fotomac......
...VE DİĞER DESTEK MESAJLARI...
* Hak edenin hakkını veren Fotomaç'a hakkını verelim.
* mehmeTayyib
mev58lüt 16.01.2009, 00:45 sivassporumuza tam sayfa yer verdigi igin fotomac gazetesine tesekkür
ederim....
|
|