SivasSpor.Com
13.01.2009, 09:36
http://www.sivasspor.com/images/stories/fifafair.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) 2008 "Fair Play Ödülü"nü aldı.
FIFA merkezinin bulunduğu Zürih'te yapılan ödül töreninde, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Fair Play Ödülü'nü, UEFA Başkanı ve FIFA İcra Kurulu üyesi Michel Platini ile UEFA Asbaşkanı ve FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik'in elinden aldı.
FIFA 2008 yılı Fair Play Ödülü, Türkiye ile Ermenistan arasında paylaşıldı.
http://www.tumspor.com/photos-inner/775814708.jpg
FIFA'nın iki ülke mili takımlarının 6 Eylül 2008'de Erivan'da yaptıkları Dünya Kupası eleme maçı nedeniyle, ödülü Türkiye ve Ermenistan'a vereceği bildirilmişti.
Abdullah DuMaN
13.01.2009, 11:45
Böyle bir ödül almak ülkemiz için gurur verici
EyüphanAydın
13.01.2009, 13:46
Sonunda böylesi güzel bir organizasyonda boy gösterdik,Elbette gurur duyduk.Böylesi bir gururu bizlere yaşattığınız için Sonsuz teşekkürler TÜRKİYE
ibrahim58
13.01.2009, 13:54
netice de bize yanlış yapanlar ermenilerdi.ama biz 400 sene dünyaya adeletle hükmetmiş bir neslin torunlarıyız.bizim mayamızda hoşgörü vardır.TÜRKİYE KENDİNE YAKIŞANI YAPTI.BÜYÜK MİLLET AFFETMEKLE HOŞGÖRÜYLE OLUR.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
--------------------------------------------------------------------------------
Böyle bir ödül almak ülkemiz için gurur verici
13.01.2009, 14:43
Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanın ermenistana gitmesi bana göre yanlıştı...
geçmiş yıllarda onlarca diplomatımızı öldürüp, bugünlerdede ülke ülke gezerek sözde ermeni soykırımını kabul ettirmeye çalışan bir ülkeyle yaptığımız maçtaki dostça görüntülerden dolayı aldığımız ödüle sevinmiyorum ben...
yerliturkuaz
13.01.2009, 15:28
Sporun barisa nasil katkida bulundugu bir kez daha tescilenmis oldu...
muhsin koçak
13.01.2009, 15:41
göstermelik bir ödül bence,bu ödülün altında yatan siyasi entrikalara kimsenin kafası basmaz.
Mursallı yiğido
13.01.2009, 16:19
Gurur verici bir olay.Tebrik ederim emeği geçen herkese...
Besyo_cu
13.01.2009, 18:59
Keşke Cumhurbaşkanımız gitmeseydide böyle bir ödül ü almasaydık... Cok merak edıyorum Sayın Cumhurbaşkanımız Ermenistandakı SÖZDE soykırım heykeline cicek de bıraktımı !
Stephan Battal
13.01.2009, 19:21
BEN DERIMKI INSALLAH BUNUNDA ALTINDA BIR SEYLER YATMIYORDUR COKTA CENTILMENCE GECEN BIR MAC DEGILDI BU TUR OLAYLAR HEP SUPE UYANDIRMISTIR BENDE GELECEKTE DUSUNDUKLERI BIR PLANLARI VARDIR MUHAKKAH CENTILMENLIK ODULU IKI TAKIMA NIYE VERILSIN YA BIZE VER YA DA BAGRINA BASTIGIN ERMENIYE SAYIN UEFA
ekremkocmx58
15.01.2009, 18:04
Biz Ermenistanla Oynadığımız Zaman Amerikada Küba ile oynuyordu Oonlarında gecmişi Pek İyi Değil ama bizi seçmişler ilginç...
Spor Barış Dostluk ve Kardeşlik demektir