Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Gruptan Çıkar Da!...


SivasSpor.Com
15.01.2009, 09:33
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor gruptan çıkar da!...

Kupada Sivasspor grup lideri ama,insanların kafası hala karma karışık. Nasıl olmasınki?
Lider olan Sivasspor’un grup lideri olarak çeyrek finale gitme şansı olduğu gibi, 3. olarak gidememe durumuda var. Tabiki,şu andaki tabloya göre,Sivasspor’un çeyrek finale çıkamaması sürpriz olur.

Peki Sivass por hangi hallerde çeyrek finale çıkar? Sivasspor’un her türlü galibiyetinde ve beraberliğinde grup lideri olar bir üst tura çıkar. Bir farklı yenilgidede çıkar ama,ikinci olarak çıkar,dolayısıylada 200 bin dolar+100 bin dolardan mahrum kalır. Sivasspor’un üst tura çıkmaması sadece ve sadece Manisaspor’a iki farklı yenilgisiyle mümkün olacak. Buda zor tabi. Sivasspor kupada zorlanan bir takım. Bunu kabul etmek gerekir. Ancak, eğer bir alt ligdeki takımdan en azından bir beraberlik alamıyorsan, o zaman ilerisini düşünmek bile istemiyorum.

Sivasspor Alanyaspor’la oynadığı maçta berabere kalarak kupadaki kredisini doldurdu. Onun içinde Manisa maçında daha dikkatli olacağını, rakibini daha çok ciddiye alacağını düşünüyorum. Bu maçta beni en çok rahatlatan olaylardan biriside, rakip Manisa’nın Sivasspor’u mutlaka yenmek zorunda olması. Sivasspor’un en büyük özelliği üzerine gelen takımlara rahat gol atmasıdır. Manisa beklendiği gibi Sivasspor’u yenmek için oynarsa, farkta yiyebilir.

Fakat bu maçın neresinden bakarsanız bakın Sivasspor’un rakibi karşısında çok büyük avantajı olduğu muhakkak.
Denizlispor’la buz üzerinde oynamak zorunda kalan, ne bize ne de oynayanlara zevk veren bir maçtan sonra,muhtemelen yemyeşil bir sahada Sivasspor beklenen oyununu ortaya kolacaktır.
Futbol oynanmadan kazanılmıyor ama birde bazı gerçekler var. Sivasspor, pazar günkü rakibinden çok çok üstün bir takım, onun içinde gerekeni yapacağına inanıyorum...

yerliturkuaz
15.01.2009, 09:43
imiz guruptan cikacaktir adinin ilk sekize sonra yari finale sonrada kupayi alarak gosterecektir kimse merak etmesin bu konuda biz onlara guveniyoruz...

SenSetik
15.01.2009, 10:59
kesinlikle çıkacağız...bizim hedefimiz final ve kupayı almaktır...manisa kimmiş?

yener_sahin
15.01.2009, 11:41
Takımda bir düşüş olduğu ksin gençler ve hacettepe maçlarını zor çevirdik.Alanya ile berabere kaldık.Denizli maçı zemin kötü denildi ona bağlayabiliriz.Ama eğer manisadan mutlaf galibiyet ile gelmezse bizim takıma gs karşısında pek bir umut beslemeyeceğim.gs buraya mutlak galibiyet için çıkacak.Bizde maçı alırsak şampiyonluk yolunda en zor virajlardan birini alıp istanbul takımlarına nağmalup oluşumuzu sürdüreceğiz.Artık kolay maç yok.Ufak büyük demeden canınızı dişinize takın şu kupayı bize getirin.Bizi şampiyon edin.

mustafa_kavak58
15.01.2009, 11:44
kesinlikle gruptan cikmamiz lazim insallah da cikacagiz insallah final geliriz ve kupayi aliriz sampiyon sivasssss;):D:rolleyes: