Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Sivas'a Eksik Gelecek
anilolcay 15.01.2009, 13:20 Ntvsporda belirtilen habere göre Galatasaray Sivas'a sakatlıkları bulunan Harry Kewell,Ümit Karan ve Servet Çetin'den yoksun gelecekmiş.
Bunlar olsa da yenmeliyiz ve o güç de var biz de ama bu oyuncuların olmaması biraz da iyi oldu gibi:)
yener_sahin 15.01.2009, 13:22 ezikler şimdi eksik çıktık ondan yenildik diye avunacaklar.keşke tam kadro gelselerdi.
anilolcay 15.01.2009, 13:24 ezikler şimdi eksik çıktık ondan yenildik diye avunacaklar.keşke tam kadro gelselerdi.
olsun kardeşim tam kadro gelenlerinde hali belli bakınız:Fenerbahçe:D
yigidozan 15.01.2009, 13:26 yeneriz inşallah. zaten yenerdik de bu eksiklerle farkı biraz daha açarız hahaha:D:D
mustafa_kavak58 15.01.2009, 13:38 eger sivas galatasarayi yenerse sonra galatasaraylilar diyecekki servet yoktu o olsa yenemezdiniz filan laflar diyecekler vallah desinler eksik gelmeleride iyi oldu helede sevet harry kewwel iyiki yok sampiyon sivas olsalar bile yeneriz :D
GokhanTurna 15.01.2009, 13:44 Bu oyuncular kac aydır yok zaten. Farklı bi durum değil;)
titizyiğido 15.01.2009, 13:44 kimin oynayıp oynamadığı hiç önemli değil biz bu maçı alacaz
Divriği58- 15.01.2009, 13:45 Ntvsporda belirtilen habere göre Galatasaray Sivas'a sakatlıkları bulunan Harry Kewell,Ümit Karan ve Servet Çetin'den yoksun gelecekmiş.
Bunlar olsa da yenmeliyiz ve o güç de var biz de ama bu oyuncuların olmaması biraz da iyi oldu gibi:)
ayrıca kart cezalısı meraira da macta oynamayacak
yerliturkuaz 15.01.2009, 13:50 Kadro genisligine bakilirsa Galatsaray`in bu futbolculara ihtiyacinin olacagina sanmiyorum her ne olursa olsun bu maci kazanmakliyiz zaten...
yigidomustafa58 15.01.2009, 14:46 oh ohh ohh 4 kişi yok baştan maç gününü bekliyorum...
gurbetciler 15.01.2009, 15:21 insallah galatasaray,i yeneriz ve yolumuza kaldigimiz yerden devamederiz.......:rolleyes:
elleshar 15.01.2009, 17:12 ezikler şimdi eksik çıktık ondan yenildik diye avunacaklar.keşke tam kadro gelselerdi.
önce saygı lütfen
konuya gelincede sakatlanan oyuncuların hepsinin yerleri bizde merak etme o tip bu durum oluşmaz siz yeter ki yenin zaten ligin başından beri hep eksiğiz hiç tam kadro olamadık yerlerine oyanayacaklara gelince servet yerine emre güngör meira yerine büyük ihtimal mehmet topal deniycek werder maçında gayet başarılıydı veya hakan baltayı oynatcak sağda barış-sabri solda volkan yaman orta sahanın ortasında ayhan-mehmet güven sol açık arda sağ açıkda barış-sabri-aydın hatta önlerinde solda arda forvet arkası lincoln forvet baros,tek ön libero olursa yaser veya ümit karan valla şu takımdaki futbolculara bakınca türkiyede hangi takıma giderlerse gitsinler 11 de çıkabilcek adamlar ve hepsi milli takımda başarıyla görev yapan türkler
kısacası ben takımımızı eksik görmüyorum :) bence küçümseyip maçı baştan kaybetmeyin bu takım werder bremene 4 atmış takımın aynısı hatta + lincoln faktörü var
elleshar 15.01.2009, 17:16 önce saygı lütfen
konuya gelincede sakatlanan oyuncuların hepsinin yerleri bizde merak etme o tip bir durum oluşmaz .siz yeter ki yenin ,zaten ligin başından beri hep eksiğiz hiç tam kadro olamadık. yerlerine oyanayacaklara gelince servet yerine emre güngör, meira yerine büyük ihtimal mehmet topal deniycek werder maçında gayet başarılıydı veya hakan baltayı oynatcak ,sağda barış-sabri, solda volkan yaman ,orta sahanın ortasında ayhan-mehmet güven ,sol açık arda sağ açıkda barış-sabri-aydın, forvet arkası lincoln, forvet baros,tek ön libero olursa yaser veya ümit karan. valla şu takımdaki futbolculara bakınca türkiyede hangi takıma giderlerse gitsinler 11 de çıkabilcek adamlar ve hepsi milli takımda başarıyla görev yapan türkler
kısacası ben takımımızı eksik görmüyorum bence küçümseyip ,maçı baştan kaybetmeyin bu takım werder bremene 4 atmış takımın aynısı, hatta + lincoln faktörü var.
üstteki mesajım baya bir imla hatalarıyla dolu olduğu için tekrar yazdım üstteki postu silebilirsinz sayın modlar
muhsin koçak 15.01.2009, 17:24 galatasarayda alternatifi olmayan tek oyuncu servet çetin bana sorarsanız,onun olmaması beni sevindiriyor doğrusu.
mev58lüt 15.01.2009, 17:29 oh ohh ohh 4 kişi yok baştan maç gününü bekliyorum...
hic önemli degil o dört kisi olsada olmasada biz bu maci alacaz
önce saygı lütfen
konuya gelincede sakatlanan oyuncuların hepsinin yerleri bizde merak etme o tip bir durum oluşmaz .siz yeter ki yenin ,zaten ligin başından beri hep eksiğiz hiç tam kadro olamadık. yerlerine oyanayacaklara gelince servet yerine emre güngör, meira yerine büyük ihtimal mehmet topal deniycek werder maçında gayet başarılıydı veya hakan baltayı oynatcak ,sağda barış-sabri, solda volkan yaman ,orta sahanın ortasında ayhan-mehmet güven ,sol açık arda sağ açıkda barış-sabri-aydın, forvet arkası lincoln, forvet baros,tek ön libero olursa yaser veya ümit karan. valla şu takımdaki futbolculara bakınca türkiyede hangi takıma giderlerse gitsinler 11 de çıkabilcek adamlar ve hepsi milli takımda başarıyla görev yapan türkler
kısacası ben takımımızı eksik görmüyorum bence küçümseyip ,maçı baştan kaybetmeyin bu takım werder bremene 4 atmış takımın aynısı, hatta + lincoln faktörü var.
üstteki mesajım baya bir imla hatalarıyla dolu olduğu için tekrar yazdım üstteki postu silebilirsinz sayın modlar
Bursaspor .. werder bremeni 1-0 yenebiliyorsa..
Demekki Sorun Werder Bremen'dedir Demi ? :D
OO Iyi Iyi.. Beter Olsunlar !! :D Sogukta Ususunler :D Donsunlar :P Ayaklari Topa Vuramasin! :P
elleshar 15.01.2009, 18:24 Bursaspor .. werder bremeni 1-0 yenebiliyorsa..
Demekki Sorun Werder Bremen'dedir Demi ? :D
karşıdaki rakip takım kim olursa olsun takımın oyununa bakmak önemli o mantıkla bakarsan biz fenerbahçe gaziantepde yenildi bizi yendi,bizde gaziantepi yendik o zman bu denklemde en güçlü kim :) :) :) bu tip yorumlar tamamiyle yanlıştır takımın gösterdiği performans daha önemlidir maçı izlemediğini düşünüyorum. sonuç olarak saygısız arkadaşımızında belirttiği gibi ezik ezik eksiklerimiz vardı dencek durum yok :) :):)
58K_A_L_E_L_İ58 15.01.2009, 18:25 HİÇ BİR FUTBOLCUNUN VE FUTBOLCUMUZUN SAKATLANMASINI İSTEMEM AMA GS OYNAYACAĞIMIZ HAFTA ARDA VE LİNCOLNÜN HAFİF BİR SAKATLIK GEÇİRMESİNİ VE SİVASIMIZA KARŞI FORMA GİYMESİNİ İSTEMEM MALUM SON MAÇTA ARDA BİZE SHOW YAPMIŞTI İNŞALLAH HAVA YİNE DONDURUCU ŞOĞUK OLUR O GÜN YİĞİDOLARIMIZ VE SİVASIMIN O SERT AYAZI ÇARPARDA BİZDE ASLAN AVLARIZ AMA YİNEDE HERŞEYE RAĞMEN BU SEFER KOLAY ÇIKAMAYACAKLAR SİVASTAN
velibircan 15.01.2009, 18:42 Eğer Doğruysa servet kewel yoksa mükemmel Haber
tam kadro gelselerde yenerdik,ama olsun onlar olmayinca avarajimizi daha iyi yapariz.
Mursallı yiğido 15.01.2009, 19:02 İşimiz daha da kolaylaştı desenize......
burak_baykal 15.01.2009, 19:23 böylesi daha güzel olacak ama bu bilgi her zaman seneryo olarak yazılır bana göre aynı yazılan yazılar ben bu konuda tam net olarak haber alınması lazım.eğer haber doğru ise çok güzel olur bizim için
etzel1967 15.01.2009, 20:08 özellikle defansta servetin olmamasını iyi değerlendirmeliyiz...zaten gese çok pozisyon bulduğu kadar çok da pozisyon veriyor...10 kişilik bejekeye bile 5-6 tane pozisyon vermişti...inşallah pozisyonları değerlendiririz...
spidey58 15.01.2009, 20:13 Özellikle servetin olmaması bizim için bulunmaz bir nimet(eski kaptan bize kıyak mı yaptı ne :) ,bunu iyi değerlendirmeliyiz
furkancfc 15.01.2009, 20:17 Zaten eşşek Servet ve eşşek Ümit olsada bir şey olmazdı . Kewel'da zaten savunmayı geçmesine imkan yok. Biz Galatasayar'ı ne olursa olsun yenecez.
elleshar 15.01.2009, 21:31 Zaten eşşek Servet ve eşşek Ümit olsada bir şey olmazdı . Kewel'da zaten savunmayı geçmesine imkan yok. Biz Galatasayar'ı ne olursa olsun yenecez.
gülüyorum sadece :D:D:D:D:D eşşek servet eşşek ümit nedir ya :D bu kadar kötü yorumlar yapmayın arkadaşlar gerek yok abartmaya maç günü gelcek o zaman belli olacak kimin kazanacağı :)
elleshar 15.01.2009, 21:38 özellikle defansta servetin olmamasını iyi değerlendirmeliyiz...zaten gese çok pozisyon bulduğu kadar çok da pozisyon veriyor...10 kişilik bejekeye bile 5-6 tane pozisyon vermişti...inşallah pozisyonları değerlendiririz...
gs veya bjk yazınca kimseye bişey yapmıyolar bu şekilde gereksiz kısaltmalar yersiz. bütün arkadaşlar biraz fazla küçük görüyo galatasarayı yener yenilir o ayrı mesele ama rakibini hafife almak ve fazla güven her zaman kötü sonuç doğurur hayırlısı olsun yinede.
fatihtuztas 15.01.2009, 21:56 ne olursa olsun inşallah eli boş dönecekler istanbula.sonra hiç mızmız olmaya da hakları yok.
|