Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarlardan Gelen Mailler

RüStü ElmaS
31.10.2004, 22:03
Merhaba Arkadaslar,
burada ben size taraftarlardan gelen ilginc mailleri yayinlayacagim.

RüStü ElmaS
31.10.2004, 22:07
Sibiryadan bir Mail:
[code:1:49d1da61e2]selamin aleykum gardaslar basarilarinizi sibiryadan takip ediyorum gogsum
kabariyor bu basarilarda emegi olan herkese sevgi vesaygilarimi sunuyorum
ben hafik pusat yenikoy nufusuna kayitliyim 13 yasimda ayrildim memleketiden
ama firsat buldukca izinlerimde ailecek 15 gun gelirim ana vatanaailem
istanbulda ben meslegim icabi kazakistanin baskenti astanadayim turizimciyim
otelde yonetici pozisyonunda gorevliyim sibiryadan en sicak sevgilerile ana
vatan sivasa[/code:1:49d1da61e2]

RüStü ElmaS
31.10.2004, 22:23
[code:1:6f438b431d]Gönderenin Ýsmi: yilmaz
Gönderenin Emaili: XXX @hotmail.com
Mesaj: selam turkiyeye selam memleketim sivasa ne mutlu bize boyle sivassporai gormeye insallah bu basarinin devami gelir ben hollandadan takip ediyorum sivassporumuzu allahin izniyle seneye birincilikdeyiz burdan sivasa selamlarimi iletiyorum ve sivasspora her yardimda ve hizmet verenlere tsk ediyorum allaha emanet olun [/code:1:6f438b431d]

RüStü ElmaS
31.10.2004, 22:31
[code:1:4eb2443797]Gönderenin Ýsmi: Remzi XXX
Gönderenin Emaili: XXX@mynet.com
Mesaj: selamlar ben almanyadan katiliyorum her gün sivassporun süper lige katilmasi icin yanip tutusan atesli bir tarftar ve almanyada sivas spora maddi desdek saglamak icin avrupayi karis karis gezip maddi destekte bulunmak istiyorum benim hesapladigima göre kücümsenecek miktar degil bu hususta bir yetkili ve muattap birini bekliyorum saygilarimla[/code:1:4eb2443797]

RüStü ElmaS
31.10.2004, 22:33
[code:1:61ee89a9db]Önce sevgilerimi selamlarimi sunar yeni yönetime basarlar dilerim.Haydi busene sampiyon olalim biktik artik bir sivasli olarak istanbul takimlarini desteklemekten. saygilarimla mehmet XXX[/code:1:61ee89a9db]

RüStü ElmaS
31.10.2004, 22:39
[code:1:5cae6fc8ef]yasamımda ilk defa sivassporlu olduğum için gurur duyuyorum. manisa maçına bir otobüs bodrumdan destek için geleceğiz.[/code:1:5cae6fc8ef]

RüStü ElmaS
18.11.2004, 17:30
[code:1:b27193cbfb]Gönderenin Ýsmi: muzaffer58
Gönderenin Emaili: muzaffer@ xxxx
Mesaj: hepinize selamlar! gurbette yasayan bir kardesiniz bir hemserinizim,sitenizi bu gun buldumve hemen uye oldumboyle bir site kurdugunuz icin hepinize tesekkur ederim.uye sayinizin her gece gun artacagina ve basarili olacagina inaniyorum.yalniz olursa sizden ricam sitenize girdigimiz zaman sivas yoresine ait bir muzik duymak isterimve daha hos olacagina inaniyorum.hepinize saygi ve selamlar[/code:1:b27193cbfb]

RüStü ElmaS
26.11.2004, 00:28
Von: XXX @hotmail.com
25.11.2004 23:05:27

tesekkur ederim abi

ben ingiltereden siteyi her gun takib ediyorum

gonlumuz sivasla atiyor, sampiyonlugu insallah goruruz

size basarilar

Mustafa

Bizde sana tesekkür ederiz Mustafa, elimizden geleni yapiyoruz :wink:

RüStü ElmaS
16.12.2004, 21:10
Gönderenin Ismi: burak baykal

Mesaj: sivasspora yürekten baþarýlar her zaman desteðimiz eksik kalmayacaktýr keske bütün maçlar istanbulda oynansada stadlari
sivaslý amigolarla taraftarlarýyla doldursak allahýn izniyle sivasspor engüzel yakýþýr vaziyette 1.lige çýkacaktýr her zaman desteklerimiz tükenmeyecektir
engüzel günler,engüzel sivasls doðsun inþallah allahýn izniyle bu dertleri atacaðýz tekrar sivasspora baþarýlar diler,istanbul kaðýthaneden yeþil sivasýma sevgiler
BURAK BAYKAL
KOYULHÝSAR ORTASEKÝ
KÖYÜ

RüStü ElmaS
16.12.2004, 21:13
Gönderenin Ýsmi: Zeki Özdemir
Gönderenin Emaili: zekioezdemir@xxx
Hersey mükemmel.
Tesekkürler sizlere.
Hoscakalin, ama devam edin.
Saygilarimla Zeki

RüStü ElmaS
16.12.2004, 21:16
Gönderenin Ýsmi: yigidoluismail
Gönderenin Emaili: isolet2002@mynet.com

Mesaj: öncelikle baþarýlarýnýzýn devamýný diliyorum öncelikle futbolcu ilhan çok iyi bir oyuncu ama fazla çalým atmasý onunu zayýf yönü ortalarýný zamanýnda yaparsa belki daha fazla gol atarýz ayrýca çetin fizigiyle iyi bir oyuncu niye ilk 11 de sahaya çýkmýyor çok iyi kafaya çýkýyor bu benim görüþüm disiplinden kopulmadýðý sürece baþarý gelir inþallah sizleri birinci liðde görürüz bu arzumu inþallah giderirsiniz baþarýlarrrrrrrrrrrrr

RüStü ElmaS
17.12.2004, 23:46
Gönderenin ismi: remzi erdogan
Gönderenin Emaili: muhasebe@xxx
Mesaj: artik çikma lige çikma zamani mahalle takim çikiyorda potansiyeli yuksek taraftari olan sivas neden çikmiyor...uyanin ozanlari üzmeyelim

RüStü ElmaS
18.12.2004, 12:59
Gönderenin Ismi: burak baykal

Mesaj: sevgili sivasspor taraftarları yarın atatürk olimpiyatta bizim þölenimiz olacaktır tüm sivassporlu taraftarları bekliyoruz sivasspor engüzel yakıþır vaziyette 1.lige gelecektir sivassporlu vesivaslı olmak bir ayrıcalıktır her zaman takımımızla gurur duyuyoruz allahın izniyle çok iyisini yapacaktır sivassporun maçı sanki þampiyonluk maçı gibi ama bu maçı alacaðımızdan kararlıyız herzaman yanındayız baþarılar dileriz BURAK BAYKAL
SIVAS KOYULHISAR OTRASEKI köyünden

RüStü ElmaS
27.12.2004, 00:04
Gönderenin Ismi: bekir toker

Mesaj: sivassporumuza süper lig yolunda basarilar inþaallah bu sene süper lige çikacaðiz.
Ben bu mesaji kayseriden gönderiyorum sivas halkina selamlar her zaman sivassporun arkasindayiz.
Ismail hocanin aslanlari sizede sevgi ve selamlar hepinizi seviyoruz
iyi günler

RüStü ElmaS
27.12.2004, 00:26
Gönderenin Ismi: 58HAVUZ yasin DIKÇAL

YIGIDOLARA KARAGÜMRÜK MAÇINDA BAÞARILAR MAÇA GELEMIYOM AMA KALBIM ONLARLA INÞALLAH SÜPER LIG MAÇLARINA GIDERIZ.

BENIM EÞSIZ MEMLEKETIM TÜM SIVASLILARA BURSA DAN SELAMLAR AMA BURSA MAÇINDA BURDAYIM ÝNÞALLAH GIDCEM SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM

puar
21.02.2005, 12:30
:) süper yaww bu topic sivasım dünyada...abi fınlandıyadan gelen olursa haber etsin :)

puar
17.11.2007, 12:16
abi topic sanırım unutuldu...devamlarını bekleriz.

EyüphanAydın
02.05.2008, 20:57
Rüştü Abi,

Gerçekten Uzun Zamandır Mail Gelmiyor Heralde :confused:

Veya Geliyorda,Unuttunuz Zannedersem.

Sizde Haklısınız O Kadar İşin Arasında.

Sizin İşinizde Çok Zor.

www.sivasspor.com

www.sivastuning.com

www.sivaslılar.net

Öbür Siteler Aklıma Gelmedi Bunlarla Uğraşmak Kolay Değil..!!

Ama En Yakın Zamanda Bekliyoruz Yeni Mailleri.

yusuf_yusuf
02.05.2008, 20:59
devamlarınıbeklerızzz rustu elmaz bey

Abdullah DuMaN
17.11.2008, 08:21
ne kadar güzel şeyler yazmışlar