Orijinalini görmek için tıklayınız : Olympiakos'da Yıldız Sesleri

SivasSpor.Com
17.01.2009, 11:56
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz2.jpg

Galatasaray´ın uzun süre kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Mehmet Yıldız için komşu harekete geçti. Olympiakos´un, golcü futbolcu için Sivasspor´a 3 milyon Euro önerdiği belirtildi.

Sivas 5 milyon istiyor
İsmi geçen seneden beri Galatasaray ile anılan Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız için Yunanistan 1.Ligi takımlarından Olympiakos harekete geçti... Galatasaray’a transferi geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelen ancak gerçekleşmeyen Mehmet Yıldız için, komşunun Kırmızı-Beyazlılar’a 3 milyon Euro önerdiği belirtildi. Sivasspor Yönetimi’nin ise bonservis fiyatı konusunda 5 milyon Euro da direttiği ve yapılan görüşmelerin bir kaç gün içinde netliğe kavuşacağı ifade edildi.

Kovacevic’in yerine...
Olympiakos'un, sakatlık geçiren golcüsü Darko Kovacevic’in boşluğunu, Mehmet Yıldız ile doldurmayı planladığı belirtilirken, teknik direktör Bülent Uygun’un da bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında... Bilindiği gibi başarılı teknik adam daha önce transfere yönelik yaptığı açıklamada, “1 Ocak’tan sonra transferi kapatarız” demişti, ancak Uygun’un, makul bir rakamda buluşulması halinde bu transfere izin vereceği öğrenildi.

Besyo_cu
17.01.2009, 11:59
Yurt dışına gidecekse kaptanımız yolu açık olsun gurur duyarız ancak ne olursa olsun İstanbula gitmesın...

furky.b
17.01.2009, 12:09
Aslinda Ben Yurtdisi Transferine Karsi Degilim..

Ama Artik Bulent Hocada Sözünde Durmasi Lazim..

Transfer Defteri Kapandi Dediyse.. Gercektende Kapatilmasi Lagzimdir !

Yunanlarda Oynamasi Istemem Acikcasi.. Hem Galatasaray Bence Daha Iyi

Teklif Yapmisdi..

talha58
17.01.2009, 12:10
Nerdeyse lig başlayacak bu saatten sonra gönderilirse çok zorlanabiliriz. Gideceğini sanmıyorum.

Eko58fb
17.01.2009, 12:12
bu haberin kaynağı bugünkü fanatik bende aynı haberi okudum gazetede ama bence yalan bir haber neden diye sorarsanız bugünkü fotomaça bakın oda tekrar gs ile anlaşmak üzere diyor olimpiyakostan hiç bahsetmiyor bile..herkesde biliyorki iki gazetede sürekli yönlendirici yalan haber yapıyor..ben derimki kulübümüzden resmi açıklama yapılana kadar inanmayın vede her gazetede yazan haberi buraya taşımayın...eğer haber doğruysa özür dilerim...

mustafa_kavak58
17.01.2009, 12:16
hic zannetmiyom mehmet yildizin gidecene bülent hocamiz demisti 1 ocaktan sonra oyuncu satmiyoz diyo bu saaten sonra gidemz daha .

Mursallı yiğido
17.01.2009, 12:18
Yutdışında bir takımda oynaması daha iyi olur.Gidecekse dışarı gitsin...

bahadır erdem
17.01.2009, 12:27
GAZETELERİ BOŞ VERİN.İSTEDİKLERİ GİBİ ASPARAGAS HABER YAPIYORLAR.BU HABERİ YAPANDA KESİN GALATASARAY'LIDIR.AMAÇ; MEHMET YILDIZ'IN MOTİVASYONUNU BOZUP GALATASARAY MAÇINDA PERFORMANSINI DÜŞÜRMEK.

tuzlugollu
17.01.2009, 12:33
indir asagi kaldir yukari yeterya gidecekse gitsin kalacaksa kalsin
adini koyun artik bi takimin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakki yok mehmet yada biri cikip bu ise bir son versin ayip bisey terbiyesizligin daniskasi

DeliKurt
17.01.2009, 12:45
Ben Bunu İlk Defa Yine Burdan Duyuyorum Başka Haber Ajansından Duymadım Gitmesini

AmiRaLL
17.01.2009, 12:51
ya gardasim bunlar sivas sporumuza yapilan motivasyon bozma oyunlari pis heriflerin gozu sivassporun motivasyonu ve sivasspor daki arkadasligi bozma bence bunun uzerine yonetimin de bir an once mehmete imza attirsinda kurtulalim onlarda rahatlasin zaten mehmet de ded kulubume para kazandirmadan bi yere gitmem :) olay burda anlamiorlar daha adnan beyler ve gibiler..

Stephan Battal
17.01.2009, 12:52
yigidolar bunlar bence gercek disi gereksiz ve moral bozucu seyler goreceksiniz ne olimpiyakos un istedigi var ne de mehmetin gittigi var eger ucmilyona verilse zaten galatasaray ucbucuk milyon arti futbolcu veriyordu lutfen bu gereksiz haber lere yer vermiyelim birileri haber uretiyor sanirim mehmetin galatasaray macina olan adaptasyonunu gorduler ve bundan rahatsiz olanlar var ornegin galatasaray gibi lutfen gecelim bunlari

AmiRaLL
17.01.2009, 13:07
aynen oyle gardasim adamlar gecen yilda aynisini yapmadilarmi yazik ya mehmetimize yazik sivassporumuza yazik sadece kafa bulandiriyorlar tek amaclari bu lutfen yonetim duy artik sesimizi bir el at su olaya siz gormuyormusunuz adamlar oynuyorlar resmenn ya....

delifisek58
17.01.2009, 13:09
oraya gidipte oynayacaksa gönderelim yoksa istanbula gitmesin gurur duyarız

kadir20
17.01.2009, 13:21
cocuk oyuncagi oldu iyice!denizli macinda mehmet tam kapasiteyle oynayamadi!takimin motivasyonunu bozmaya yönelik bi haber diye düsünüyorum.

58_SEMİH_58
17.01.2009, 13:46
Ne Zman Sonu qéLeCeq Bu TüR HaBéRLeRin S0nU:)

sinan-58
17.01.2009, 14:32
bu iş bitti mehmet gitmiyooooooooooooor

GokhanTurna
17.01.2009, 14:56
Bu saatten sonra hocam satılık oyuncumuz yok dikkat edin şampiyonluğa oynuyoruz

sivaslimete
17.01.2009, 16:08
KOLPA HABER ARKADASLAR BÜLENT HOCA OYUNCU CIKMAZ DEDIYSE CIKMAZ MERAK ETMEYIN

g-unıt058
17.01.2009, 16:56
GAZETELER HERKEZI ALIP VERIYO BALON Bİ HABER

D_Mrsic
17.01.2009, 17:09
madem ıstıyorlar.. bızde kayserı yonetımı gıbı yapalım.. 5 mılyon euronun yanına defansttan vassilis torossidisi; ortasahadan luciano galletti ; dudu cearense; sebastian leto; fernando bellushi; forvettende diogoyu versınler:)) ozaman kabul edelım.. saka bır yanaa bastan sona yalan bır haber..

adres58
17.01.2009, 17:15
Artık ya şu tutarsızlığı bırakmamız lazım.. Ya satmayacağız deyip mangalda kül bırakmayalım, yada her zaman satabiliriz deyip açık kapı bırakmalıyız. Her gün böyle haberler duymakdan ben yoruldum Mehmet Yıldız ne yapsın. Çocuk da etten kemikden bu haberlerle nasıl top oynayacak bilmiyorum. Bu durumda da oynuyorsa ona helal olsun diyorum açıkcası... Olympiakos iyi takım. Hem her sene Şampiyonlar Liginde mücadele ediyor. Bana kalırsa gitsin kurtulsun. 3-4 sene hiç değilse kariyerine zirve yapsın...

Dark Force
17.01.2009, 17:18
Yalan haber......................... .......

burak_baykal
17.01.2009, 17:45
GAZETELERİ BOŞ VERİN.İSTEDİKLERİ GİBİ ASPARAGAS HABER YAPIYORLAR.BU HABERİ YAPANDA KESİN GALATASARAY'LIDIR.AMAÇ; MEHMET YILDIZ'IN MOTİVASYONUNU BOZUP GALATASARAY MAÇINDA PERFORMANSINI DÜŞÜRMEK.

teşekkürler bende aynı öyle düşündüm ama istediği gibi yazsınlar mehmet yıldız sahaya çıkıp gs derbisinde sivasda devirecekler yiğidolara başarılar dilerim.

pover58
17.01.2009, 17:55
gene bir yalan bomba .illede gidecekse mehmet dışarı gitsin istanbul nicelerini yedi mehmet ide yer.bence anlaşılırsa olimpiyakos uygundur.

muhsin koçak
17.01.2009, 18:18
Mehmet YILDIZ Türkiyeden bir takıma transfer olursa Bülent uygunun taraftarın gözünde hiç bir inandırıcılığı kalmaz.Fakat sözkonusu Avrupa olunca buna hepimiz olumlu bakabiliriz.

S1vasLee
17.01.2009, 18:23
Mehmet Yıldız :)

Diyecek bişey yok.....

etzel1967
17.01.2009, 19:21
yurtdışında bir takıma gitmesi daha iyi olur...ama mehmetin gitmesini istemiyorum...

yerliturkuaz
17.01.2009, 20:29
Artık bu tür haberlere yalan gözüyle bakıyorum ne dedi Bülent Uygun 1 Ocağ'a kadar transfer izni verdim dedi eee bu saatten sonrada kimsenin başka takıma gitmesini beklemeyin. Sadece yıpratmak amaçlı bu haberler...

yigido_sampiyon
17.01.2009, 20:35
mehmet yıldızın olimpiyakosta oynamasını isterim...

sezon sonu gitmesi hem kendisi hemde sivasspor için iyi olur...

by_hunter
17.01.2009, 21:13
gs işi cıvıttı arkadaslar artık alacak olsa şimdiye çoktan alırdı güçlerinin yetmeyecegi bi para değil tek amaçları var kafa karıştırmak 5 milyon dolara gs ye gidecegine 3 milyona olımpiyakosa gitmesi taraftarayım

yiğidoQalperen
18.01.2009, 04:48
ya bu gsnin oyunudur mehmedin kafasını karıştırıyorlar.

yigidomustafa58
18.01.2009, 14:16
Yıldız'ı rüyanızda görürsünüz ...buhahaha..

gül5858
18.01.2009, 15:20
BU GİTMELER GİTMEK DEĞİL MEHMET YILDIZ HAKKINDA YAZILAN HABERLER NE KADAR GERÇEK BİRİSİ ORTAYA FAF ATIYOR UĞRAŞ DUR İŞTE HERHANGİ BİR İNANIRLIĞINI YİTİRDİ BU KONU MEHMET YILDIZDAN BU YORUMLARA SON NOKTAYI KOYMASI İÇİN AÇIKLAMA YAPMASINI İSTERİM
BU GİTMELER GERÇEK DEĞİL
Vatan millet idi tasam ,Çiğnenmişti Anayasam
Vuracaklardı vurmasam , Vurdum... felaketim oldu.

ALLAH İNDİNDE TEK DİN İSLAM'DIR. TÜRKLÜK BU DAVAYI KORUMA VE YAYMA ÜLKÜSÜDÜR

Arif Coşkun
19.01.2009, 14:56
Yılan hikayesine döndü bu iş Gazeteler kendilerine haber çıkarmak adına güzel malzeme buluyor . Neye kime hangisine inanacağımıza şaşırdık.

.

Stephan Battal
19.01.2009, 17:56
OLIMPIYAKOS FALAN BURAKSIN ARTIK PESIMIZI MEHMET YILDIZ ARTIK SIVASSPOR A KONSANTRE OLDU ONUMUZDE IKITANE GALATASARAY BIR DE KAYSERI MACLARI VAR BIZ ONLARA BAKIYORUZ ARTIK