Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 18.01.2009, 15:24 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/mnsvs5.jpg
TK Manisaspor 0 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
yigidomustafa58 18.01.2009, 15:27 Maçın yıldızı kimdi ?
Bilica ve Abdurrahman Dereli
Maçın en kötüsü kimdi ?
Mehmet Yıldız
Maçta göze çarpanlar ?
hiç zevkli bir maç değildi
hiçbir eksiğimiz yok Allaha şükür..
iyi bir maçtı ama hakem terminatördü 7-8 tane sarı kart gösterdi
Taraftar nasıldı ?
vasat tı diyebiliriz..
yigidozan 18.01.2009, 15:31 maçın yıldızı değil de bizim adımıza en iyi oynayan isim bilica'ydı. yine kritik müdahaller yaptı. özellikle 74. dakikada kalabane'den önce dokunduğu top çok tehlikeliydi.
mehmet yıldız çok kötü oynadı bugün. hiç koşarken görmedim. sürekli sitem ve azar gibi hareketleri vardı. umarım sadece bugün için böyledir.
takım olarak iyi oynayamadık. son maçlarda malesef göze çarpan bi düşüşümüz var.inşallah bundan sonra çıkışa geçeriz tekrardan.
ara ara "sivas sivas" tezahüratlarını duymak güzeldi. manisada sivassporumuzu yalnız bırakmayan yiğidolara çok teşekkürler
delifisek58 18.01.2009, 15:32 bu hakemin olu sivasa düşünce iki çif lafım var hakem senin ........... neyse sivas hakemlede oynadı helal olsun yiğidolar
Maisasor 0 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ? BİLİCA
Maçın en kötüsü kimdi ? MEHMET YILDIZA YAKIŞTIRAMADIM DEMEKKİ DEDİĞİM GİBİ İYİ KARIŞMIŞ KAFASI TRANSFER HABERLERİNDE OKUYORUZ
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ? BENCE TARAFTAR EKSİĞİ VE KARIŞAN BEYİNLER
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? MAÇI İZLEMEDİM AMA SONUÇTA YENDİK
Taraftar nasıldı ? BAYA GİDEN VARDI DEPLASMANA
yerliturkuaz 18.01.2009, 15:38 Maçın yıldızı kimdi: Bana maçın yıldızı falan yoktu bu maçta
Maçın en kötüsü kimdi:Bulent Uygun idi bugün ne yapmaya çalıştı anlamadım
Maçta göze çarpanlar: Hacettepe Gençlerbirliği ve şimdide V.Manisaspor bu üç maçıda hiç oynamadan kazandık. Bakalım bu durum daha nereye kadar gidecek böyle....
Ne gibi eksiklerimiz var: Orta saha orta saha orta saha başka da birşey demiyorum ben...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler:Takımımız lider bitirmek yaramamış hiç güzel oynamadı attığı golun üzerine yattı maçı izlerken uyumamak için kendimi zor tuttum...
Taraftar nasıldı:Galiba çok az sayıda taraftar gitti maça bir ara Sivas sesini duyar gibi oldum...
Bizim kesinlikle acil bir şekilde 10 numaraya ihtiyacımız var. Takım lşider olmayı kaldıramamış bir görüntü içersinde idi Transfer söylentileri çok etkilemiş takımımızı...
Bilindik bi kupa maciydi!zevkten ve heyecandan uzak,iyi bi mac olmadi,Abdurrahman maca tutuk basladi bazi hatalar yapti ama sonradan toparladi,Bilica herzamanki gibi masallahi vardi,ayrica Sedat ve ibrahim de iyiydiler,Mehmet Yildiz denizli macindaki gibi bu mactada yoktu,kupa macindan daha fazlasi beklenemezdi.
delifisek58 18.01.2009, 15:43 levent erişe yaptığı yorumlar için teşekkürler başarılar
yigidozan 18.01.2009, 15:45 Bizim kesinlikle acil bir şekilde 10 numaraya ihtiyacımız var. Takım lider olmayı kaldıramamış bir görüntü içersinde idi Transfer söylentileri çok etkilemiş takımımızı...
kesinlikle katılıyorum ama inşallah kamanan bu 10 numara eksiğini kapatır
Stephan Battal 18.01.2009, 15:46 IYI BIR MACTI DIYEMEYIZ AMA YIGIDOLARIN YORULMAMASI ICIN BOYLESI IYISIYDI INSALLAH GALATASARAY MACINA COK FORMDA CIKARSINIZ TEBRIKLER GALIBIYET ICIN
maçın yıldızı gene apo ve bilica zevksiz bir maç.muhammed le hep bir kişi eksik oynayan takım bugünde mehmet inde katılmasıyla iki kişi eksik oynadı.oynamadan kazanılan bir maç.bence mehmet kafasını temizleyip sahaya öyle çıkmalı.yoksa hem kendi hem takım zarar eder,mehmete şimdi 3.5 milyon auro veildi böyle oynarsa kise talip olmaz.aklını başına al yıldız ım sana ihtiyacımız var.
mustafa_kavak58 18.01.2009, 15:49 Maçın yıldızı kimdi ?...........macin yildizi yoktu bence
Maçın en kötüsü kimdi ?.... mehmet yildiz ve herve tum
Maçta göze çarpanlar ?.... herve tum hic oynamamasi
Ne gibi eksiklerimiz var ?...forvet ve orta sahada cok etkisiziz cok yavas
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?1:0 kazandi sivas cok güzel
Taraftar nasıldı ? ----
elleshar 18.01.2009, 16:05 ben galatasaray mehmet yıldızı almaya kalktığı zaman söylemiştim bu forumda fakat kızan sivaslı kardeşlerim olmuştu galatasaray mehmeti gerçekten almak isteseydi alırdı fiyat düşürün satın demiştim ve eklmiştim adnan polat bu tip entrikalar çevirmeyi seven bir başkan ve lobiside çok kuvvetli daha önce abdullah avcıya aynısını yaptı ankaraspor maçı öncesi ve ardından galibiyet serilerinin başlangıcı oldu ankara deplasmanı ardından şampiyon olduk sivasspor daha satmadığı için çok üzülcek ama artık olan oldu ha hiçmi düzgün oynamıycak diye sorarsanız bir süre zaman geçmesi gerekiyor çünkü kendinizi yerinize koyun mehmetin bi anda transfer olayı nerdeyse gerçekleşcek düzeye geliyor hayaller kuruyor istanbulda yaşama planları yapıyor belkide bir çocukluk hayali tam burnunun ucuna kadar geliyor fakat son anda herşey siliniyor siz olsanız kafanıza takmazmısınız ve göreceksiniz lig bitiminde galatasaray mehmet yıldıza ya bedelsiz gel diyecek sivasa para kazandırmak istersede vazgeçicek bu transferden.memnun değilim yönetimimin bu tavrından fakat bunlar olanlar.sivasspor tarftarı uğruna siteler açarak bu hatada az da olsa pay sahibi bana kalırsa sivasspor için hayırlısı neyse o olsun
tugrulist 18.01.2009, 16:08 maçta genelde herkes iyiydi,maçın kötüsü mehmet yıldızdı.yıldıza gelen her top ya ofsayt,yada faul bu ne ya.kırmızı beyaz kupanın şamiyonu sivas
F. Şahin 18.01.2009, 16:12 Maçın yıldızı kimdi ? Sezer Badur
Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet Yıldız
Maçta göze çarpanlar ? Vasatın üzerine çıkamamamız.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Hücumda çok etkisizdik.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Zevksiz bir maç oldu.
Taraftar nasıldı ? Maç öncesi görüntülerde fena değildi ama maç sırasında ses duyamadık taraftardan.
KRAL YİĞİDO 18.01.2009, 16:20 Maçın yıldızı kimdi ?
Bilica ve Abdurrahman Dereli
Maçın en kötüsü kimdi ?
MEHMET YILDIZ
Maçta göze çarpanlar ?
hiç zevkli bir maç değildi
hiçbir eksiğimiz yok Allaha şükür..
iyi bir maçtı ama hakem terminatördü 7-8 tane sarı kart gösterdi
Taraftar nasıldı ?
vasat tı diyebiliriz..
ALINTI YAPTIM AMA FİKİRLER AYNI:)
izmirliyiğido35 18.01.2009, 16:46 arkadaşlar şimdi geldim maçtan
maç vasattı sadece defansımız iyiydi
en kötüsü geçen sene de maç sonunda çağırmıştık gelmediler
bu sene de aynı sonuç çağırdık ses kalmadı yine gelmediler...birkaç tanesi baktı ama gelmediler işte bu olaya çok üzülüyorum... tek güzel şey 1-0 yenmemiz o kadar saygılar
ŞİMDİ YENDİK YENMESİNE DE DOĞRU OTURUP DOĞRU KONUŞALIM
İLK YARI O ''TUM'' NE İDİ TAM Bİ FELAKET
MUHAMMED ALİ BİTMİŞ ABİ YA ARTIK BUNU NİE GÖREMİYO KİMSE ANLAMIYORM TAMAM GECEN SENE TAKIMA BAYAĞI Bİ FAYDASI OLDU AMA YOK ABİ YOKKKK
SEN TSL NİN LİDERİSİN TAKIM ÖNE GEÇTİMMİ HEMEN DEFANSA ÇEKİLYOSUN MEHMETİ BESLEYECEK MUSAYI OYUNDAN AL MUHAMMEDİN KENDİNE HAYRI YOK ZATEN BİR KAÇ GELEN CILIZ TOPU DA MEHMETİN SAÇMA SAPAN DEĞERLENDİRMESİ VE ORTAYA ÇIKAN KOMİK BİR OYUN SİSTEMİ KOMİK BİR TABLO
YENMEK GÜZEL Bİ DUYGU TAMAM ALAH AŞKINA DENİZLİ .HACETTEPE.MANİSA MAÇLARINDA KAÇ TANENİZ OYNANAN OYUNDAN HAZ ALDINIZ SORUYORM??
Iyi oynamadik vesellam.ilk yarida sezer batur vardi ikinci yarida da kaleci. gerisi vasatin üstune cikamadilar ilk yarin kötusu tum ikinci yarinikide kaptan mehmet ti.
karahisarli 18.01.2009, 16:57 buda gösteriyorki sivasspor büyük takim cünkü kötü oynayipta kazanan sadece büyük takimlardir
Mursallı yiğido 18.01.2009, 17:31 Maçın yıldızı kimdi ? = Bilica+Sezer.
Maçın en kötüsü kimdi ? =Tum+Mehmet Yıldız.
Maçta göze çarpanlar ? =Keyifsiz bir maçtı.
Ne gibi eksiklerimiz var ? =Son vuruşlar.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? =Ne olursa olsun,çeyrek finale çıktık.Mutluyuz.
Taraftar nasıldı ? =Ehh işte...
cesur sivas 18.01.2009, 18:42 arkadaslar,, yas günümden dolayi yorum yazacak fazla zamanim yok ama maci gördüm ve abdurrahman dereli mühtesem oynadi
Tum'un bu takıma zerre kadar faydası yok. Ayağında top 2 çalım atamıyor. Bugün yine sinir etti beni.
58K_A_L_E_L_İ58 18.01.2009, 20:04 maçın yıldızı = abdurrahman dereli camfory sylla ve da silva bilica oldu
maçın kötüsü = mehmet yıldız herve germain tum muhammet ali kurtuluş ve onur tunçer oldu
maçta göze çarpanlar = tek kelime ile lidere yakışmayan çok kötü bir oyun oldu
ne gibi eksiklerimiz var = çok acil 10 numara bir oyun kurucuya ihtiyacımız var
maç hakkındaki görüşleriniz = çok kötü oynadık ama yinede kazanmasını bildik
taraftar nasıldı = her zamanki gibi ??? anlayan anladı
izmirliyigido 18.01.2009, 20:09 arkadaslar,, yas günümden dolayi yorum yazacak fazla zamanim yok ama maci gördüm ve abdurrahman dereli mühtesem oynadi
Yeni yaşın kutlu olsun genç Yiğido kardeşim. Mutlu yıllar sana...
AYK
SempaticH 18.01.2009, 20:15 2 3 maçtır sivassporda düşüş var o belli bu maçtada ne yaptığını bilmeyen bir sivasspor vardı
bu nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum
tum sahada resmen yoktu böyle giderse dersimizi alırız yok şampiyonlukmuş bilmem neymiş bu futbolla biyere varamayız yanılıyormuyum yoksa
izmirliyigido 18.01.2009, 20:22 İzmirli Yiğidolar olarak, Maçtan yeni geldik, ama gittiğimize değdi mi bize bir sorun.
Çok zevkli bir maç değildi, sadece SİVASSPORUMUZU doyasıya seyrettik onları gerek otelde, gerekse stadda bağrımız bastık. Ama onlarda maç sonunda yapacaklarını yaptılar ve teşekkür etmeden sahayı terk edip gittiler. Çok manidar bir davranıştı. Çok garipsedim.
Maçın yıldızı; Abdurrahman ve Bilica olurken,
Maçın kötüleri, Mehmet Yıldız, Herve Tum ve Mohamed Ali idi. Onlarada kötü demeyelim, sadece G.Saray maçını düşündükleri için oynamadılar sanırım. Birde Mehmet çok agresifti ama, oda normal çünkü kafası çok karıştı. Düzelir kısa sürede.
Maçta göze çarpan ise isteksiz bir oyun yerinde yapılamayan oyuncu değişiklikleri oldu.
Orta saha da bariz bir ağırlığımız ve eksiğimiz var.
Taraftar nasıldı; derseniz iyiydik ama bizim daha çoookkk pişmemiz lazım. Sesleri gelmiyordu diyen arkadaşlar var ben katılmıyorum bizim 25-30 kişilik grup çok güzel tezahürat yaptı ama, yayıncı kuruluş bizim tribün tarafının mikrofonunu açmamış sanırım bizi hiç duyamadınız. Yoksa müthiş tezahüratlar yapıldı aslında. Ama süreklilik ve daha aktiflik sağlayacağız.
Tüm fotograflar yarın yayınlanacak bu arada onu da söyleyeyim..
AYK.
cücü baba 18.01.2009, 20:50 Bence futbolcu kardeşlerimizin aklı daha çok G.S.maçındaydı buda çok normal kupada berabere bile kalsak hatta tek farklı yenilsekte tur atlıyorduk ama öyle yada böyle tur atladık. Şimdi önümüzdeki maç çok önemli ve o maça konsantre olmak lazım..
Maçın yıldızı kimdi = Bilica: Bu adamı getirenede alanada seyredenede ne kadar teşekkür etsekte az.. Her maç çok güzel oynuyor. Tükürecem nazar değmesin diye ama adamlar yabancı kötü zannedecek... Şaka bir yana Çok iyi oynuyor her geçen gün kendini alıştırıyor. Abdurrahman Dereli: Can siperane mücadele etti. İyi zeminde iyi top oynuyor. Top kontrolü çok iyi ve güzel bindirmeler yaptı. Benim gözüme batmayı bildi. Helal olsun Apo... Petkoviç : Çok rahat, sakin, ve güven veren bir bekçi.. Akınımda zavallıları oynuyor bir türlü form düşmüyorki oda forma şansı bulsun. Böyle devam Petko... Kanfory Sylla : Yere sağlam bastı. Orta sahada basmadık yer kalmadı. Fakat özellikle Forvet arkası oyuncu zaafiyetimiz olduğu için oyunun belli bölümlerinde sönük kaldı. Fakat genel anlamda istatistiksel verileri hep olumluydu. Bir aferinde ona...
Maçın en kötüsü kimdi = Mehmet Yıldız : Çok üzülerek söylüyorumki kaptan bugün çok kötü idi. Ama bir önceki konuda da söyledim geçici bir sorun. Çünkü kolay değil geldi gitti aha oldu yattı, Olympiakos da Kazan istedi Tencere yuvarlandı derken adamın kafası Tukaş salçasına döndü. İnsandır tabi etkilenmemesi anormal olan bir durum. İnşallah bundan sonra her şeyi bitirdi Galatasaray maçına odaklanıp özlettiren Yıldızı seyrettirecek bizlere... Herve Tum : Oda bugün kötüler arasındaydı. Top kontrollerinde zayıf kaldı haliyle kontrolü iyi olmayan toplara iyi vuruşlarda gelmedi. Üstüne birde anlaşmazlık sorunu eklenince iyi performans sergileyemedi Kızılırmağın Boğası. Galiba Kamanan transferi onu biraz zora sokmuş gözüküyor. İnşallah düzelecek.
Maçta göze çarpanlar = Maçta gözüme çöp kaçtı çarpanıda hakem beye sormak gerekiyor neden kaçtı diye. Kafa topuna çıkarken sarı kart gösterildiğine ilk defa bu maçta şahit oldum. Gayet temiz ve net bir mücadelede sarı kart. Ucuz ve niyetli bir karar dedirtti bana. Düşünün bu maçtaki cezalar Marstaki maçta uygulanmayacak ve sayamadım 4 tane sarı kart zannedersem gösterdi. Yazık diyorum. Birde Balilinin bir sakatlığımı var onun ikinici yarı bile olsa sahaya sürülmemesi idi. Neyseki kazasız belalsız atlattık maçıda rahat bir nefes aldık...
Ne gibi eksiklerimiz var= Walla hem oyun kurucu hem forvet arkasına acil adamımız gerekiyor. Sağlam ve yırtıcı. Çünkü oyun sistemimiz yavaş çözüldü. Artık Papaz her zaman pilav yemiyor. Hep Mehmet Yıldız üzerine çalışılmaması gerekiyor. Seri ve diriplinkle adam geçecek Ön libero ve Forvet arkası ACİLLL
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler = Mutluyuz Çünkü biz SİVASSPORLUYUZ
Taraftar nasıldı En büyük Taraftarımız her yerde artık. Gelenlerin elleirne yüreklerine ve en önemlisi ayaklarına sağlık. Her zaman onlara size bize hepimize ihtiyaç var. Hele hele Hal böyle iken.
İzmirli Yiğidolar olarak, Maçtan yeni geldik, ama gittiğimize değdi mi bize bir sorun.
Çok zevkli bir maç değildi, sadece SİVASSPORUMUZU doyasıya seyrettik onları gerek otelde, gerekse stadda bağrımız bastık. Ama onlarda maç sonunda yapacaklarını yaptılar ve teşekkür etmeden sahayı terk edip gittiler. Çok manidar bir davranıştı. Çok garipsedim.
Maçın yıldızı; Abdurrahman ve Bilica olurken,
Maçın kötüleri, Mehmet Yıldız, Herve Tum ve Mohamed Ali idi. Onlarada kötü demeyelim, sadece G.Saray maçını düşündükleri için oynamadılar sanırım. Birde Mehmet çok agresifti ama, oda normal çünkü kafası çok karıştı. Düzelir kısa sürede.
Maçta göze çarpan ise isteksiz bir oyun yerinde yapılamayan oyuncu değişiklikleri oldu.
Orta saha da bariz bir ağırlığımız ve eksiğimiz var.
Taraftar nasıldı; derseniz iyiydik ama bizim daha çoookkk pişmemiz lazım. Sesleri gelmiyordu diyen arkadaşlar var ben katılmıyorum bizim 25-30 kişilik grup çok güzel tezahürat yaptı ama, yayıncı kuruluş bizim tribün tarafının mikrofonunu açmamış sanırım bizi hiç duyamadınız. Yoksa müthiş tezahüratlar yapıldı aslında. Ama süreklilik ve daha aktiflik sağlayacağız.
Tüm fotograflar yarın yayınlanacak bu arada onu da söyleyeyim..
AYK.
Fotoğraflarını bekliyorum gardaş.. Ayağına sağlık. Bizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için. Fotomaçtada meşhur oldun yazında çıkmış bir tebrik daha..
barbarian58 18.01.2009, 21:23 galatasaray maçı öncesinde kötü bir prowa oldu dilerim aslanın karsısına böyle çıkmayız:mad: bu sefer onları hüsrana ugratıcaz skibbe çok endişeli arkadaşlar :D kamanan'ı heycan la bekliyorum :D müthiş bir oyuncu
İki takımı da tanımayan bir kişi maçı izlese Manisasporu süper Ligin lideri Bizi bank asya nın lideri sanardı. çok kötü oynadık.
izmirliyigido 18.01.2009, 21:35 Fotoğraflarını bekliyorum gardaş.. Ayağına sağlık. Bizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için. Fotomaçtada meşhur oldun yazında çıkmış bir tebrik daha..
Rica ederim kardeşim. Fotoğrafları en kısa sürede yayınlayacağız..
GokhanTurna 18.01.2009, 21:48 Rica ederim kardeşim. Fotoğrafları en kısa sürede yayınlayacağız..
bende bekliyorum fotoları sabırsızlıkla gece bakıcam:rolleyes:
Besyo_cu 18.01.2009, 22:59 Maçın yıldızı kimdi ? Sylla
Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü diye niteleyeceğimiz oyuncu pek yok ancak Muhammed ali ve Faruk Bayar etkisizdi...
Maçta göze çarpanlar ? Gs manının porvasını yaptık toplu halde geride kalma ve rakibe oyun oynama fırsatı vermeme gibi...
Ne gibi eksiklerimiz var ? 10 numara ihtiyacımızı görmemek için kör olmak gerek
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Herşey cokdaha güzel olacak...
Taraftar nasıldı ? Manisada 500 civarı taraftarımız olmaso ve yiğidolarımızı yalnız bırakmamaları takdire şayan giden herkese şükranlarımı sunuyorum sivaspor sizlerle cokdaha güzel...
muhsin koçak 18.01.2009, 23:04 Sivasspor hiç bir dedikoduya mahal bırakmayacak bir galibiyet almıştır,denizlili dostlarımız bu konuda hafta başından beri hoş olmayan spukülasyonlarda bulunmuşlardı,onlara hediye ediyorum bu galibiyeti.
yigido Atilla 18.01.2009, 23:27 Büyük olmak istiyorsak kötü oynadigimiz maclarida yenmeliyiz, yendigimize göre iyi yoldayiz. Her macta rakibi kendi sahasina mahkum etmek kolay olmuyor arti manisasporda yabana atilacak bir takim olmadigini gösterdi. Sivasspor iyi yolda Memmet yildizdan GS macinda patlama bekliyorum Belesci AdnanPolatin her zamanki Kurdugu Tuzaga Düsme Mehmet Sen Türkiyenin Hakan sükürden sonra en iyi santraforusun....... Belesci Adnan polati birak isine bak....
Sordunuz söyleyeyim.Nacizane olarak ;
1.Maçın Yıldızı ..Apdurrahman,bilica
2.Maçın en kötüsü .. Her zaman olduğu gibi Tum
3.Maçta göze çarpanlar .. Vasat bir maç.Manisayı daha istekli gördüm.
4. Forvet oyuncuları daha çok çalışmalı.
5.Mehmet Yıldız arkadaşlarına karşi çok gergin oynadı.Adeta sahada yoktu ve isteksiz gördüm.Muhammed ali cılız bir vuruşla top kalecide kaldı. sert vursa gol olabilirdi.
6.Taraftarlar konusuna gelince:
Herşeyden önce Manisasporlu taraftarlarına buradan teşekkür ediyorum.Maç başlamadan önce Sivas ve Sivasspora yaptıkları tezahüratlar ile bizim Futbolcuları yanlarına çağırarak alkışlamaları, maç bitiminde saha dışında Manisaspor taraftarlarının bizlerin yanına gelerek bizleri tebrik etmeleri ve 'BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN ' diyerek tempo tutmaları ayrı bir önem ayrı bir nitelik kazandırmaktadır.
Sivasspor taraftarlarına gelince çoluk çocuk, bay bayan kendilerine ayrılmış kısımda kalabalık gruplar halinde takımlarını susturucu takmadan ve en önemlisi çekirdek çıtlatmadan takımlarına destek olmuşlardır.Maçın üzücü yanı ise Müsabakanın sona ermesi ile Sivaslı taraftarların takımlarını yanlarına çağırması buna mükabil bu futbolcuların ilğisiz kalmaları üzücüdür.İzmirli yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamak ,bir nebze olsun gürbet özlemini gidermek de olsa bu insanlar sosyal,kültürel özelliklere sahip bir İzmirden kalkıp Sivasspor için gelmişlerdir.
İnşallah bu maçta yaşanılan olumsuzlukları tekrar yaşamayız.Saygılarımla.
yigido_sampiyon 19.01.2009, 02:28 Sordunuz söyleyeyim.Nacizane olarak ;
1.Maçın Yıldızı ..Apdurrahman,bilica
2.Maçın en kötüsü .. Her zaman olduğu gibi Tum
3.Maçta göze çarpanlar .. Vasat bir maç.Manisayı daha istekli gördüm.
4. Forvet oyuncuları daha çok çalışmalı.
5.Mehmet Yıldız arkadaşlarına karşi çok gergin oynadı.Adeta sahada yoktu ve isteksiz gördüm.Muhammed ali cılız bir vuruşla top kalecide kaldı. sert vursa gol olabilirdi.
6.Taraftarlar konusuna gelince:
Herşeyden önce Manisasporlu taraftarlarına buradan teşekkür ediyorum.Maç başlamadan önce Sivas ve Sivasspora yaptıkları tezahüratlar ile bizim Futbolcuları yanlarına çağırarak alkışlamaları, maç bitiminde saha dışında Manisaspor taraftarlarının bizlerin yanına gelerek bizleri tebrik etmeleri ve 'BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN ' diyerek tempo tutmaları ayrı bir önem ayrı bir nitelik kazandırmaktadır.
Sivasspor taraftarlarına gelince çoluk çocuk, bay bayan kendilerine ayrılmış kısımda kalabalık gruplar halinde takımlarını susturucu takmadan ve en önemlisi çekirdek çıtlatmadan takımlarına destek olmuşlardır.Maçın üzücü yanı ise Müsabakanın sona ermesi ile Sivaslı taraftarların takımlarını yanlarına çağırması buna mükabil bu futbolcuların ilğisiz kalmaları üzücüdür.İzmirli yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamak ,bir nebze olsun gürbet özlemini gidermek de olsa bu insanlar sosyal,kültürel özelliklere sahip bir İzmirden kalkıp Sivasspor için gelmişlerdir.
İnşallah bu maçta yaşanılan olumsuzlukları tekrar yaşamayız.Saygılarımla.
geçen senede denizli deplasmanında maç çıkışı sivassporun kaldığı otele gitmiştik...bülent uygun çok isteksiz bir tavırla yanımıza gelmişti...yani bunlara biraz daha dikkat etmeliler...
bence bu kupa maclarini kesinlikle baz almayin!cünkü kupa maclari bildim bileli böyle zevksiz vasat olur,gollü mac olsa bile izlediginizden zevk almazsiniz.
Abdullah DuMaN 19.01.2009, 17:54 Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz lakin kupa maçı ve beraberliğin bile bize yettiğini düşünürsek fena değil
maçın yıldızı Bilica
En kötüsü ise Tum
|