Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünsal:"Rekor Oldu"..

SivasSpor.Com
19.01.2009, 18:35
http://www.sivasspor.com/images/stories/funsal.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takım olarak rekorlar kırdıklarını ve G.Saray eşleşmesinin de bir rekor olabileceğini belirtti. Ünsal tur için de iddialı konuştu..

Ünsal'ın açıklamaları şu şekilde;
"Futbol tarihinde galiba hep ilkeri yaşıyoruz. Süper Lig'de üst üste 2 sene lider bitiren Anadolu takımıyız. Rekorlar kırarak ilerliyoruz. Bu sene Galatasaray'la 4 maç yapmış olacağız. 15 günde de 3 maç olacak. Bu da ayrı bir rekor galiba. Ama benim en ufak bir tereddütüm yok. Biz turu alacağız. Ama rakibimize de saygı duyuyoruz, başarılar diliyoruz.."

Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız konusunda da Galatasaray'la artık görüşmediklerini yineledi.

ssozan
19.01.2009, 18:36
İNŞALLAH ALACAĞIZ MAÇI

BURASI LİG DEĞİL TELAFİSİ YOK

merkez_emre
19.01.2009, 18:40
insallah alacaz:)

acıklamalarını devamlı beklıyoruz sayın unsalın...

GokhanTurna
19.01.2009, 18:47
çok zor maç ama bu sene büyük işler yapacağımıza bizde inanıyoruz

Shan58
19.01.2009, 18:52

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takım olarak rekorlar kırdıklarını ve G.Saray eşleşmesinin de bir rekor olabileceğini belirtti. Ünsal tur için de iddialı konuştu..

Ünsal'ın Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde;
"Futbol tarihinde galiba hep ilkeri yaşıyoruz. Süper Lig'de üst üste 2 sene lider bitiren Abadolu takımıyız. Rekorlar kırarak ilerliyoruz. Bu sene Galatasaray'la 4 maç yapmış olacağız. 15 günde de 3 maç olacak. Bu da ayrı bir rekor galiba. Ama benim en ufak bir tereddütüm yok. Biz turu alacağız. Ama rakibimize de saygı duyuyoruz, başarılar diliyoruz.."

Bide Sen o görevden bi istifa etsen yada ayrılsan Sn Ünsal
O zaman çok daha iyi olacak.

Söylemlerini, tarzını hiç beğenmiyorum.
Basın sözcüzü değil hep kahvehane ağzıyla konuşuyorsun.

Mehmet'i 50 milyon Euro'ya satmayan sendin ama transfer görüşmelerinden haberin bile olmadı.
Görüşmeler bittikten sonra öğrendin, onada alakasız yorumlar yaptın.

Kesin yeneceğiz ne demek, böyle söylemmi olur.
Futbolda herşey olur, yenemezsek beraberlik olur.

yigido_ilhan58
19.01.2009, 18:55
inşallah Allahın izniyle yeneceyiz

Stephan Battal
19.01.2009, 19:03
AMAN BASKANIM GUZEL SOYLEMISSINIZ BIZ TURU GECECEGIZ DERKEN AMAAAAAAAAA RAKIBE BASARILAR DILERSEK COK DA UYGUN OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM IYI BIR MAC OLMASINI DILEYELIM AMA BENCE RAKIBE BASARI DILEMEYELIM

slasher//z
19.01.2009, 19:06
gs yı samı yende en azından 1 puan ıcın oynayıp kendı ewımızde de galıbıyete gore akıllı bı oyunla eleyıp yarı fınale adımızı yazdırabılırız..

ali5800
19.01.2009, 19:08
inşallah alıcaz
haydii yiğidolar ufukta kupoa var ufuğa 5 kala

tanju_58
19.01.2009, 19:10

Mehmet'i 50 milyon Euro'ya satmayan sendin ama transfer görüşmelerinden haberin bile olmadı.

evt abi bende ünsalın üslubunu hiç beyenmiyorum.heleki o 50 milyon euroluk söylemi tam bi faciaydı resmen.bir başka kulübün bi yöneticisi aynı şeyi söylese vede hemen sonra transfer görüşmeleri olsa şahsen ben o takımlı arkadaşlara dalga geçerim.

böyle söylemlerden uzak durması lazım...

34 ama 58
19.01.2009, 19:27
hajıı bizz buu maçıı alırızzz...

58K_A_L_E_L_İ58
19.01.2009, 19:48
sn ünsal bu kadar iddialı açıklamalar yaparken bişeyin tam olarak farkında deil heralde rakip manisa veya denizli konya deil rakip bugun müzesinde uefa kupası olan tükiyenin büyük takımlarırndan birisi içeride oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli ama futbol bu adaleti yokturdur bir bakarsın 4 gs maçının 4 ünüde alırız inşallah

yerliturkuaz
19.01.2009, 20:01
Kulubümüz ve de tüm Sivas'lılar için ilkleri yaşıyoruz bırakalım artık basın sözcümüzün nasıl konuştuğunu hangi dille konuştuğunu biz işimize bakalım takımımızı sonsuz destekleyelim hangi kulupte var bakalım adam akıllı konuşan...

etzel1967
19.01.2009, 20:10
inşallah asıl rekoru şampiyon olunca kıracağız...

EMRE_YÜKSEL
19.01.2009, 20:26
28.01.2009 Çarşamba günü Alisamiyendeyim

Tur bizim Yıldız bizim

gül5858
19.01.2009, 21:56
TERETDÜT ETMEYİN BİZ BU MAÇI ALIRIZ
G.SARAY GÜÇLÜ BİR TAKIM RAKİBİ KÜÇÜMSEMEK YANLIŞ OLUR
S.SPORA BAŞARILAR BU BİR MAÇ YENMEKTE YENİLMEKTE VAR AMA TEMENNİM TABİKİ MAÇI ALMAMIZ DUALARIM SİZİNLE SİVASLI YİĞİDOLAR
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

howsoonisnow3
19.01.2009, 22:27
gs yı samı yende en azından 1 puan ıcın oynayıp kendı ewımızde de galıbıyete gore akıllı bı oyunla eleyıp yarı fınale adımızı yazdırabılırız..

hala devlete düvlet diyo mu ünsal amca :D

karahisarli
19.01.2009, 22:59
sn ünsal bu kadar iddialı açıklamalar yaparken bişeyin tam olarak farkında deil heralde rakip manisa veya denizli konya deil rakip bugun müzesinde uefa kupası olan tükiyenin büyük takımlarırndan birisi içeride oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli ama futbol bu adaleti yokturdur bir bakarsın 4 gs maçının 4 ünüde alırız inşallah

sivasspor da büyük takim unutmayin hem fikret ünsal ne desin yenilebilirizmi desin bence güzel konusmus ayrica adnan polatin konusmasini dinledim malatyadan 2 gol yemeyi söyle acilkiyor bizim fotbolcularin akli sivas ta yani buda gs nin sivastan ne kadar korktugunu gösteriyor benim görusum saha buzlu karli olursa büyük bir ihtimal berabere biter

pover58
19.01.2009, 23:07
YA ARKADAŞLAR FİKRETBEYİ ELEŞTİRENLER VAR.FİKRETBEYİN DEMEÇLERİNE KATILMIYA BİLİRSİNİZ AMA O ŞAHIS BİZİM BASIN SÖZCÜMÜZ ONU ELEŞTİRMEK BİZE DÜŞMEZ DİYE DÜŞÜNÜYRUM.İÇİNDEN GELDİGİ GİBİ KONUŞAN BİR İNSAN.BU YÖNETİM BİZİ BURALARA GETİRDİ BİZ NERDE ŞAMPİYONLUTAN SÖZ EDEBİLİRDİK Kİ.ŞİMDİ HEPİMİZ ŞAMPİYONLUKTAN HATTA KUPAYIDA ALMAKTAN BAHSEDİYORUZ.BEGENMESEKTE SAYGI DUYMALIYIZ.

cılgın_turk
19.01.2009, 23:18
ama rakibimizede saygı duyuyoruz kümsememek lazım elbette :D

oz.can
19.01.2009, 23:31

"Futbol tarihinde galiba hep ilkeri yaşıyoruz. Süper Lig'de üst üste 2 sene lider bitiren Anadolu takımıyız. Rekorlar kırarak ilerliyoruz. Bu sene Galatasaray'la 4 maç yapmış olacağız. 15 günde de 3 maç olacak. Bu da ayrı bir rekor galiba. Ama benim en ufak bir tereddütüm yok. Biz turu alacağız. Ama rakibimize de saygı duyuyoruz, başarılar diliyoruz.."

Basının Balili gidecek mi? sorusuna "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin" diye cevap veren bir basın sözcüsü...
Galatasaray ile kupada eşleşen takım galatasarayla senenede 4 maç yapıyor, her sene oluyor bu sayın Ünsal, diger takımlarlada aynı şey olur her sene yani...
Diyecek söz bulamıyorum nasıl olsa basın sözcüsü değilim, problem değil yani ...

muhsin koçak
19.01.2009, 23:33

Ne kadar rekor meraklısı bir insanmışsın sen sevgili Fikret ÜNSAL.Senin bu tür abuk sabuk açıklamalarından eminim benim gibi çoğu taraftarımızda rahatsızdır.

sivassporummm58
19.01.2009, 23:48
Arkadaşlar basın sözcümüz Fikret Ünsal olduğu için kendisi de doğal olarak sivassporumuzun yeneceğini söyleyerek sivasspor olarak iddialı olduklarını ortaya koyuyor.Sayın fikret beyi beğenirsiniz beğenmezsiniz orası ayrı ancak kendisi bir basın sözcüsü olarak sivassporu temsil ediyor.Ne yani rakipten korkuyoruz mu deseydi.

Ayrıca arkadaşlar Fikret Ünsal ın "50 milyon euro da verseniz Mehmet Yıldız ı vermeyeceğiz" diye bir söylemi oldu evet.Ancak sadece Fikret ünsal mı bu konuda tavır almıştı.Sayın hocamız Bülent Uygun ve başkanımız Mecnun Odyakmaz da bu konuda Mehmet Yıldız'ı kesinlikle satmayacağız diye bir karar almışlardı.Dolayısıyla Fikret Ünsal da yönetim ve teknik heyetin aldığı kararı basına açıklamakla görevli biri olduğu için böyle bir söylemde bulundu.Şimdi burada bir günah keçisi arayacaksanız, bu kesinlikle Fikret Ünsal değildir bunu böyle biliniz.

Ayrıca Fikret Ünsal beyin net duruşu ve söylemleri de sivasspor adına gerçekten güzel birşey.En azından ezilip büzülen bir idarecimiz yok...

oz.can
19.01.2009, 23:55
Fikret Bey'i bu görevde isteyen, beğenen kaç taraftar var acaba, bir anket konusu olabil mi, acaba...

sivassporummm58
20.01.2009, 00:00
Kardeşim o zaman gider yorumunu orda yaparsın.Burada sivassporun basın sözcüsü olarak bak altını çizerek söylüyorum basın sözcüsü olarak onun görüşleri hakkında yorum yapıyoruz.OK???

Shan58
20.01.2009, 10:14
Ne kadar rekor meraklısı bir insanmışsın sen sevgili Fikret ÜNSAL.Senin bu tür abuk sabuk açıklamalarından eminim benim gibi çoğu taraftarımızda rahatsızdır.

Bursayla Fener bu sene toplam 5 maç yapacaklar.
Şimdi çıkıp bursa sözcüsüde rekor diyormu acaba.

Biz nerdeyiz fikret ünsal nerde.

s!vasspor
20.01.2009, 10:22

Bende öyle konuşuyorum.TARAFTAR olmayayım mı...

Traşı bırak yiğido..İşine bak..

Shan58
20.01.2009, 10:32
Arkadaşlar basın sözcümüz Fikret Ünsal olduğu için kendisi de doğal olarak sivassporumuzun yeneceğini söyleyerek sivasspor olarak iddialı olduklarını ortaya koyuyor.Sayın fikret beyi beğenirsiniz beğenmezsiniz orası ayrı ancak kendisi bir basın sözcüsü olarak sivassporu temsil ediyor.Ne yani rakipten korkuyoruz mu deseydi....

Kazanmak için çıkacağız. Elimizden geleni yapacağız desin yeter.
Kesin kazanırız der, Allah göstermesin yarın ilk mağlubiyette GS'liler sağda solda dalga geçer, hani kazanıyordunuz diye.

Ayrıca arkadaşlar Fikret Ünsal ın "50 milyon euro da verseniz Mehmet Yıldız ı vermeyeceğiz" diye bir söylemi oldu evet.Ancak sadece Fikret ünsal mı bu konuda tavır almıştı.Sayın hocamız Bülent Uygun ve başkanımız Mecnun Odyakmaz da bu konuda Mehmet Yıldız'ı kesinlikle satmayacağız diye bir karar almışlardı.Dolayısıyla Fikret Ünsal da yönetim ve teknik heyetin aldığı kararı basına açıklamakla görevli biri olduğu için böyle bir söylemde bulundu.

Basın sözcüsünüz Transfer görüşmelerinden haberi yok kafasına göre yorum yapıyor.
Bir ikinciside onun görevi madem basın sözcülüğü onu yapsın o zaman.
Bülent hoca Mehmet'i satmayacağız demedi.
Fikret bey sanki klubün başkanı, sahibi, 50 milyon Euroda verse satmayacağız diyor.
O öyle diyor başkan transfer görüşmesi yapıyor.

Çıkıyor "Mehmet gitme moduna girdi" diyor oysaki Mehmet'in bişeyden haberi bile yok.
Yani önüne gelen bilgiyi değil aklına geleni söylüyor.
Basın sözcüsü değil basın yorumcusu sanki.

Şimdi burada bir günah keçisi arayacaksanız, bu kesinlikle Fikret Ünsal değildir bunu böyle biliniz.

Kimsenin günah keçisi aradığı yok ama adam yorum yaparken klüpte olan gelişmelerden haberi yok.

Ayrıca Fikret Ünsal beyin net duruşu ve söylemleri de sivasspor adına gerçekten güzel birşey.En azından ezilip büzülen bir idarecimiz yok...

Her aklına geleni söylemesi Net duruşsa bravo diyorum.
Basın sözcüsü bişey söylemeden önce iki kez düşünür. camiasını düşünür taraftarını düşünür. oda olmadı görevinin getirdiği sorumluluğu düşünür.
Üslubuna dikkat etmesi lazım. argo kelimeler, kahin gibi geleceği görmeler, kendinden emin konuşmalar camiayı rahatsız eder ancak.

Bir hıncal uluç vakası vardı. Çıktı adama Bunak dedi.
Tamam hıncal uluçu çoğu sevmez, sivri dillidir ama şimdiye kadar çıkıpta Kimsede adama Bunak diye hakaret etmedi.
ayıptır yani böyle üslupmu olur.

Kaldıki hıncal uluç FenerBahçe'nin en kötü günlerini yaşadığı sırada Sivasspor'un oyuna Baliliyle başlaması gerekir diye yorum yaptı.
Adam gazateci, yorumcu. tabi kendi fikrini söyleyecek. beğenmesekte "Bunak" diye hakaret etmekde hoş bi şey değil.
Hele hele bunu basın sözcüsü sıfatındaki birinin yapması hiç hoş değil.

Yönetimin o göreve işini daha hakkıyla yapan, üslubu, söylemleri düzgün birini getirmesi lazım.

Shan58
20.01.2009, 10:44
Bende öyle konuşuyorum.TARAFTAR olmayayım mı...

Traşı bırak yiğido..İşine bak..

Taraftarlık ayrı, basın sözcülüğü ayrı.
Sen yada ben taraftar olarak isteklerimizi beklentilerimizi ifade ederiz.
Taraftar olduğumuz için herkes bize saygı duyar, itiraz edende olmaz.

Basın sözcüsü ise bir camiayı temsil eden kişidir. sorumluluğu olan, taraftarını, klubünü vede çalıştığı yeri temsil eder.

Basın sözcüsünün konuşurken kendini yada duygularını değil önce taraftarını ve camiasını düşünmelidir.
Söylediği sözlerin nereler gideceğini ne tür tartışmalar yaratacağını iyi düşünmesi vede klubün itibarına, saygınlığına zarar verip vermeyeceğini iyi hesap etmesi lazım.

açıklama yaparken aklına geleni yada içinden geçeni değil, klubünün menfaatine olan şeyleri söylemesi lazım.

Stephan Battal
20.01.2009, 10:45
12 gunde oynayacagimiz cok onemli maclarimiz var ama sayin unsal inda soyledigi gibi biz rekorlarin takimiyiz insallah galatasaray maclarini ve aradaki kayseri macinida alarak kayipsiz kapatacagiz benim yigidolara guvenim tam ALLAH yardimcimiz olsun duamiz onlarla

altuntas58
20.01.2009, 10:45
Evet rekorların takımı olmaya devam edeceğiz galatasarayında boyunun ölcüsünü alacağız her iki kulvardada yarıştan kopmadan yolumuza devam edeceğiz

s!vasspor
20.01.2009, 10:48
Taraftarlık ayrı, basın sözcülüğü ayrı.
Sen yada ben taraftar olarak isteklerimizi beklentilerimizi ifade ederiz.
Taraftar olduğumuz için herkes bize saygı duyar, itiraz edende olmaz.

Basın sözcüsü ise bir camiayı temsil eden kişidir. sorumluluğu olan, taraftarını, klubünü vede çalıştığı yeri temsil eder.

Basın sözcüsünün konuşurken kendini yada duygularını değil önce taraftarını ve camiasını düşünmelidir.
Söylediği sözlerin nereler gideceğini ne tür tartışmalar yaratacağını iyi düşünmesi vede klubün itibarına, saygınlığına zarar verip vermeyeceğini iyi hesap etmesi lazım.

açıklama yaparken aklına geleni yada içinden geçeni değil, klubünün menfaatine olan şeyleri söylemesi lazım.

Ali Sami Yen'de bizlere AYI demişlerdi.UNUTTUN MU.Ama yine kafayı takmadık.Yine diyorum traşı bırak işine bak Yiğido.

Başka takımdan örnek : Merdivenler - Mevdivenler...
Örneğe cevap : Heryerde konuşma tarzı faktörü ortaya çıkar.Sende Eyvallah diyeceksin.

Shan58
20.01.2009, 11:25
Ali Sami Yen'de bizlere AYI demişlerdi.UNUTTUN MU.Ama yine kafayı takmadık.Yine diyorum traşı bırak işine bak Yiğido.

Şimdi bikaç kendiniz bilmez taraftar, Ali Samiyende, İnönü standında "Ayı" dedi diye, çıkıp bütün klüp yetkililerinin "Ayı", "Eşek", "Domuz" gibi kelimelermi kullanmasımı lazım.

Sivasspor'la ilgili Ayı diyen Galatasaraylı bir yetkili, idareci olduda bizim haberimizmi olmadı yoksa sen Sivasspor gibi centilmen ve saygın bir camianın yetkililerinin bir kaç tane kendini bilmez taraftar gibi davranmasınımı istiyorsun.

Ne yani şimdi Fikret Ünsal çıkıp herhangi bir Takımla ilgili "Ayı" derse normal diyip alkışmı tutacaksın ?

Yok artık diyorum.

s!vasspor
20.01.2009, 11:29
Şimdi bikaç kendiniz bilmez taraftar, Ali Samiyende, İnönü standında "Ayı" dedi diye, çıkıp bütün klüp yetkililerinin "Ayı", "Eşek", "Domuz" gibi kelimelermi kullanmasımı lazım.

Sivasspor'la ilgili Ayı diyen Galatasaraylı bir yetkili, idareci olduda bizim haberimizmi olmadı yoksa sen Sivasspor gibi centilmen ve saygın bir camianın yetkililerinin bir kaç tane kendini bilmez taraftar gibi davranmasınımı istiyorsun.

Ne yani şimdi Fikret Ünsal çıkıp herhangi bir Takımla ilgili "Ayı" derse normal diyip alkışmı tutacaksın ?

Yok artık diyorum.

Anlamadın sen.Taraftarız ön plandayız gibilerine yakın kelimeler kullandın.Bende diyorum ki birileri bize ayı dedi nerdeydin.Bırak Fikret başkanı eleştirmeyi.DEDELERİMİZ gibi konuşuyor.konuşma şivemize aykırı tarzda olma.git bize dışardan laf sokanlara laf üret.Sayende traş oldum.Traşı bırak artık Yiğido...

s!vasspor
20.01.2009, 11:33
Ayrıca ben sİVASSPOR yönetimin yarısını gördüm.EVET ulan köylü gibi konuşuyorlar.Bir itirazın mı var.iSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ KONUŞUR.yiğidoyuz O KADAR.Bende köylü gibi konuşuyorum.Sen eleştiri yaparsan GALATASARAYLILAR bize ayı dedilerdi.Onlardan ne farkın olur.Onları haklımı göstermeye çalışıyorsun.YÜRÜ BE İŞİNE...Sana laf üretemem anlayan anlıyor yukardaki yazılarımızı takip ettiği zaman.Bu sana yeterlidir.

Shan58
20.01.2009, 11:37
[QUOTE=s!vasspor;463263]Anlamadın sen.Taraftarız ön plandayız gibilerine yakın kelimeler kullandın.Bende diyorum ki birileri bize ayı dedi nerdeydin./QUOTE]

Kendiniz bilmezlere cevap sahada verilir.
Rakibinin başarısını kabul edemeyen sonrada ona hakaret eden zavallılarla kavga edecek yada tekmeleyecek, yumruklayacak değiliz.
O tipler sadece kendi camialarına zarar verir.

Üstelik tarzından, üslubundan eğitimsiz, biri olduğun anlaşılıyor.
Konuyu daha fazla uzatıp hem konu kirliği yapmamak hemde senin seviyene düşmek istemiyorum.
Zaten takımlara zarar veren senin gibi, bilinçsiz ve kimseye saygı duyamayan sadece kendini düşünen tipler.

Tartışmayı bile beceremeyen insanlara cevap yazmak, zaman kaybından başka bi şey değildir.

s!vasspor
20.01.2009, 11:43
Bize ayı diyenleri eleştirme gel Sivaslının konuşmasını eleştir.VAY BE NE GÜNLERE GELDİK.Tanju sende öle ha.Biz yiğidoyuz konuşmamız böyle diye yazıların var.Sonra Yiğido Fikret Ünsal'ı gel burda eleştir.

Herkese güle güle.

Shan58
20.01.2009, 11:50
Bize ayı diyenleri eleştirme gel Sivaslının konuşmasını eleştir.VAY BE NE GÜNLERE GELDİK.Tanju sende öle ha.Biz yiğidoyuz konuşmamız böyle diye yazıların var.Sonra Yiğido Fikret Ünsal'ı gel burda eleştir.

Herkese güle güle.

Kardeşim ben konuyu kapattım.
Fazla duygusallık hem sana hemde tuttuğun takıma zarar verir.

Bize Ayı diyenleri herkes ayıplıyor zaten. kaldıki onlara cevap vermek demek onları ciddiye almak onlara değer vermek demektir.

Böyle kendini bilmez, Terbiyesizleri muhattap alacak değili.
Merak etme onları kimsede ciddiye almıyor zaten.
onlar başkasının başarısını kabullenemeyen zavallık tipler.

Ben gidip zavallıları karşıma alıpta değer vermem. sen verirsen onada bişey diyemem.

Fikret Ünsal bizi ve Sivasspor'u temsil ediyor.
bende bir taraftar olarak bizi en iyi şekilde temsil edecek kişinin o görevi yapmasını istiyorum.
Bu takıma destek olan biri olarak her taraftar gibi buna hakkımda olduğunu düşünüyorum.

Taraftar olmadan bi takım hiçtir.
Türkiyede 7 milyon sivaslı olmasaydı sivasspor bu kadar destek görürmüydü bir düşün istersen.